Ukens leserspørsmål (lisarorvik)
Instagram Facebook Lisa.rorvik@hotmail.com

22

Ukens leserspørsmål

Innbiller meg at denne er veldig kvalmende, eller tar jeg feil?  (sjokoladekremen) 

Du tar nok ganske så feil der. Jeg legger aldri ut en oppskrift som er kvalmende eller ikke smaker godt. Det ville skadet mitt rykte for å si det sånn. Når jeg kommer med oppskrifter, så er dette ting jeg selv spiser og har likt. Pluss at jeg har mange i min familie som er testpatrulje, slik at jeg får en bekreftelse på at dette er godt og kan deles. 

Trodde seriøst ikke at det var noen som (eide bil) ikke visste hvilken bil de hadde!?! Tenker det er like vanlig som å vite adressen jeg.

Hehe, jeg må nok si meg uenig der. Jeg er dessverre null interessert i bil. Jeg elsker å kjøre og alt det. Men det å vite hvilken type og årsmodell er nok ikke min sterkeste side. Det er nok forskjell fra person til person hva man interesserer seg for eller ikke. Jeg er ikke interessert i bil på den måten, annet en at det er gøy å kjøre og jeg kommer meg fra sted til sted. 

Hvordan fordeler du og din søster arbeidsoppgaver hjemme, med tanke på at hun jobber og du er sykmeldt? 

Det er jeg som gjør alt avhusarbeid, men det hadde det vært uansett om jeg hadde vært i jobb eller ikke. Grunnen til det er at vi er to helt forskjellige mennesker, som har vokst opp litt forskjellig. Min søster bodde hos mamma, mens jeg bodde hos pappa før. Mamma er sånn som meg som elsker å rydde og vaske, så da slapp min søster det. Mens jeg derimot hjalp til veldig mye hjemme hos pappa. Jeg måtte det, for situasjonen der hjemme var annerledes. Jeg elsker å rydde og vaske, så jeg gleder meg faktisk til det. Så jeg hadde nok gjort det uansett. Pluss at da blir ting gjort på min måte hehe.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvor finner du inspirasjon til alle de sunne oppskriftene du deler? 

Jeg finner inspirasjon overalt, alt i fra venninner, andre blogger og mye at jeg prøver meg frem. Jeg liker å alltid gjøre en oppskrift til min egen så langt det lar seg gjøre. Det går mye ting i søpla for å si det rett ut, men sånn er det når man prøver seg frem. Alt blir ikke like godt, og da deler jeg det heller ikke. Det som blir vellykket kan jeg dele, og jeg liker å prøve meg frem. Jeg elsker å stå på kjøkkenet for å lage mat, bake og alt det. 

Hvilke blogger leser du fast?

Jeg leser mange blogger fast, ganske mange av mine egne lesere. Jeg leser noen få på topplisten, men her syns jeg det er mange blogger som ikke interesserer meg. Men sånn som Sopie Elise, marthe Borge, krisssy er bloggere på topplisten jeg leser. Ellers er det en del blogger som har byttet plattform, og mange mindre blogger jeg leser fast. 

Hvorfor snapper du ikke mer? 

Jeg har hatt to snappchater, en offentlig og en privat. Den offentlige ble veldig stor, med mange følgere. Jeg ønsket ikke å sperre den, slik at andre kunne sende meg snapp siden jeg fikk så koselige og søte snapp fra mine lesere. Så begynte jeg å få jeg bilder av gutter, menn og gamle menn nakne. Flere ganger om dagen faktisk. Jeg opplevde dette som både flaut og ekkelt. Derfor bestemte jeg meg for å ta en pause fra den, og det har jeg nå hatt i nesten tre måneder. Men jeg kommer nok tilbake til den, men ikke akkurat nå. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har lyst på en mer personlig blogg, slik som den du har. Har du noen tips? 

Jeg tror at dette varierer veldig fra person til person, hvor mye man vil dele og ikke. Jeg har alltid vært en veldig åpen person, som ikke er redd for snakke om de vanskelige tingene høyt. Jeg er ikke en vanlig A4 jente, som tenker at livet må være "perfekt". For jeg er så langt fra det. Jeg tror bare man må prøve seg litt frem. Det kan være vanskelig å dele veldig personlige ting, og det kan slå litt begge veier. Det er viktig å huske at når du først har delt noe, så ligger det ute på nett for alltid. Mitt beste tips er bare å føle på det og gjøre det som er riktig for deg. 

Hvordan klarer du å dele så private ting om livet ditt? Er det ikke utrolig vanskelig å skrive og ikke minst dele med alle? 

Jeg syns det er "godt" å skrive, jeg finner mye terapi i å dele min historie med dere. Det er en måte for meg å komme meg videre, og få lettet på hjertet. Ikke minst det å få ned alle tankene som svirrer i hodet. Selvfølgelig er det tungt å skrive det, men det hjelper meg så mye, pluss at det hjelper andre rundt meg. Alle mine nærmeste forstår min sykdom og hva jeg har gått og går igjennom på en helt annen måte enn det de gjorde før. Denne bloggen er en stor del av at jeg har kommet så langt, så får meg føles det riktig å dele så mye. 

Så mye fint! Hvor kjøpte du det frokostbrettet til søsteren din?

Det er faktisk fra Nille. Mener jeg betalte rundt 199 kr for det. Jeg vet at dette er en sesongvare, så her må man kjøpe det før det går ut av sortimentet. Jeg skulle egentlig kjøpe et annet, men det hadde allerede gått ut før jeg rakk å kjøpe det.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  • 02.03.2017 kl.19:22
  Enig med den om bil. Når folk spør så spør jeg tilbake om det ikke er nok at jeg sier at jeg har en rød bil :P Ha ha.. Har bittelitt kontroll da, men registreringsnummeret lærer jeg visst aldri..

  For en tid tilbake lånte jeg bilen til han jeg var sammen med den gangen. Han hadde en svart Mercedes. Når jeg skulle hjem fikk jeg ikke opp bilen. Jeg blei nesten så sint at jeg sparket til bilen. Enda godt jeg ikke gjorde det, for det var visst en svart Golf jeg prøvde å komme meg inn i. Ha ha..
  03.03.2017 kl.07:12
  Elevele: hehe, så godt å høre at dette ikke bare er meg. Hehe så morsomt å høre, nå fikk jeg meg en god latter :)
  02.03.2017 kl.19:24
  <3
  03.03.2017 kl.07:12
  liveterherlig93: <3
  02.03.2017 kl.19:33
  Så fine svar. Det frokostkrettet må jeg kjøpe meg, det var så fint :D
  03.03.2017 kl.07:12
  Jeanette: tusen takk, ja er så fornøyd :D
  02.03.2017 kl.20:07
  Fint innlegg med bra svar! :)
  03.03.2017 kl.07:11
  Anette Skaflem: tusen takk :)
  02.03.2017 kl.20:17
  Kjempe fine svar! Hehe, det med bilen kunne jeg også fint ha gjort.. Heller ikke min sterkeste side ;-)
  03.03.2017 kl.07:11
  Victoria: så herlig å høre snupp, tusen takk :)
  02.03.2017 kl.20:19
  Godt svart på alle av spørsmålene.. <3 Du er bare flott og god du, null tvil om at du er en av mine favoritt bloggere! #nojoke
  03.03.2017 kl.07:11
  Silje Romundset Karlsvik: tusen takk, så utrolig koselig av deg å si <3
  02.03.2017 kl.21:18
  så fine svar! <3
  03.03.2017 kl.07:11
  Hege Kristin: tusen takk <3
  02.03.2017 kl.21:50
  Hehe, fine svar ^^
  03.03.2017 kl.07:10
  Søtmonsen ): hihi, tusen takk :)
  03.03.2017 kl.10:40
  Gode svar <3 Syntes det er sterkt av deg og dele alt du gjør jeg!
  04.03.2017 kl.05:10
  Mabr: tusen takk, deg betyr så mye for meg :)
  03.03.2017 kl.10:41
  Så mange fine svar! Og jeg må bare si at du ser helt fantastisk ut! <3
  04.03.2017 kl.05:09
  Silje: tusen takk, så utrolig koselig av deg å si søta <3
  04.03.2017 kl.17:41
  Bra svart.😊
  05.03.2017 kl.11:41
  Cassandra Lysgård: tusen takk :)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta