Ukens leserspørsmål (lisarorvik)
Instagram Facebook Lisa.rorvik@hotmail.com

16

Ukens leserspørsmål

Røyker du?

Har så lyst til å skrive nei, men da hadde jeg løyet. Ja, jeg røyker, men jeg røyker ikke mye om jeg kan si det sånn. Planen er å sutte med det også, for det er ikke samme problem som snusen var. Jeg er enda ikke helt over snus, om jeg kan si det sånn. Jeg har ikke rørt en snus siden jeg sluttet, men jeg merker jeg ikke er helt klar for å slutte med røyk også nå. 

Kom til å tenke på om du har fått tilbake mensen, men så slo det meg at dersom den hadde kommet tilbake hadde overskriften på den dagens innlegg vært: "JEG HAR FÅTT MENSEN!!!" Så der svarte jeg på mitt eget spørsmål... hehe 

Her er det et lite problem for meg, siden jeg produserer de riktige hormonene igjen, så i teorien skulle jeg hatt mens nå. Men i og med at jeg har hormonspiral så blør jeg ikke. Vi har fått testet dette, så jeg har på en måte fått den tilbake. 

Har du noen ferie/reise planer for i sommer? 

Sommeren for meg er enda ikke planlagt eller bestilt, men jeg vet jeg skal på en sydentur sammen med min storesøster. Vet ikke om det blir noen flere med, men skal i allefall dra med henne en tur et sted. Vi skal snart bestille, så det blir billigst mulig, og vi velger alltid et billig land. Så skal jeg på hyttetur med mine nærmeste venner. Ellers skal jeg bare storkose meg med alle rundt meg som gir meg glede. Denne sommeren skal bli den beste jeg noen gang har hatt. Jeg skal nyte og bare kose meg hver eneste dag. 

Du har sagt at du er lettskremt. Har du fått noen bekymrede naboer på døra fordi du hyler når du skvetter?

Jeg hyler utrolig mye, men jeg tror mine naboer kjenner meg såpass. Jeg spiller alltid musikk, synger og snakker mye med meg selv, så jeg tror nok de er vant med at det er en litt høylytt person som bor ved siden av dem. De jeg trener sammen med derimot, har funnet ut dette. Gjett om jeg får gjennomgå. Må vel si det ikke er flaut å skrike, men alle de rare bevegelsene kroppen min gjør når jeg skvetter er noe å le av. Jeg er nok en person som kan le av meg selv. Jeg tar ikke meg selv så høytidelig. Andre får seg en god latter, og det gjør jeg også. Tryner jeg på trening, så er jeg ikke den som skuler, men heller skriker ut, etterfulgt av en god latter. 

Lager du fremdeles middag til søstera di? Spiser dere sammen, og spiser du samme maten?

Nå har det seg sånn at siden jeg trener så sent, så kommer min søster hjem før meg. Nå er dagene mine helt fylt opp, og da må hun klare det selv. Jeg gjør det noen ganger, men nå lager hun den for det meste selv. Dette rett og slett fordi jeg ikke har tid på samme måte som jeg hadde før, noe som bare er et utrolig godt tegn spør du meg. 

Sammenlignet med tidligere så er denne frokosten mye mindre kaloriholdig enn de forrige. Er dette fordi du er normalvektig og ikke trenger spise så mye lenger? For det er vel litt digg det også ? 

Ja, det stemmer. Men jeg må holde meg over enn viss mengde med mat hver eneste dag. Forskjellen nå er at jeg ikke teller kalorier. Noen dager har jeg ikke så god tid til å lage pannekaker for eksempel, så da ble noe litt mer lettvint. Tenkte ikke engang over kalorier og den slags, for dette teller jeg ikke mer. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siden du elsker øl, hvilken øl drikker du helst?

Ja, jeg elsker øl, alt av øl. Jeg er en skikkelig ølperson. Jeg drikker som regel light-øl fra Svergie fordi det er så mye billigere. Om jeg kjøper i Norge er den enten Tuborg, Ringnes eller Heineken jeg hadde valgt. De smakene liker jeg aller best.

Du skriver lite om når du treffer venner, bortsett fra når du er på fest eller vorspiel. Treffer du ingen av de i ukedagene?

Nei dessverre så gjør jeg ikke det. Alle mine nærmeste går på skole, jobb og har kjæreste. To av mine nærmeste studerer utrolig langt unna, den ene i Australia. Dette går fint, for mine nærmeste er der uansett. Det gjør ikke noe om jeg ser dem hver dag, en gang i måneden eller en gang i året. Med en gang vi møtes så er det som vi har vært sammen hver dag. Nå er også min hverdag fylt opp, med møter, blogging, jeg stiller jo opp på alt mine syke besteforeldre skal, og er mye sammen med familien. Så nå går dagene mine kjempefort, og jeg er utrolig sosial hver enste dag. Nå har jeg også fått meg en ny bestevenn, Aleksander på trening og mange nye venner der. Jeg kan vel si at jeg møter venner hver dag, for treningen nå har blitt så utrolig sosialt. Det er grunnen til at jeg trener lengre. Jeg kan være der i fire timer, men kjører samme program. Det er så mange å snakke og le med, dere skulle bare visst. Jeg har det så gøy på treningene. I går ble det to timer trening, og to timer med bare latter og prat. 

Denne gangen hadde det kommet inn utrolig mange spørsmål, så jeg fikk ikke svart på alle. Da ville dette innlegget blitt altfor langt. De spørsmålene som ikke har blitt svart på her, kommer neste uke. Har du noe du lurer på, er det bare å spørre i vei. Her kan man spørre om hva man måtte lure på, så får du et utfyllende svar av meg. • 09.05.2017 kl.19:14
  Så fint bilde av deg. Ha en fin dag : )
  11.05.2017 kl.08:04
  Mauricio B Evensen: tusen takk, håper du også hadde det samme :)
  09.05.2017 kl.19:23
  Fine svar :)
  11.05.2017 kl.08:04
  Sølvi Birgitte Wærness: tusen takk :)
  09.05.2017 kl.19:26
  Fine svar :)
  11.05.2017 kl.08:04
  Tonje: tusen takk :)
  09.05.2017 kl.19:27
  flotte svar<3
  11.05.2017 kl.08:05
  liveterherlig93: tusen takk <3
  09.05.2017 kl.19:55
  Kjempe fint innlegg <3
  11.05.2017 kl.08:05
  Martemeomamma: tusen takk <3
  09.05.2017 kl.21:58
  så fine svar <3
  11.05.2017 kl.08:06
  Hege Kristin: tusen takk <3
  09.05.2017 kl.22:59
  Kjempefine svar :)) Og flotte bilder :D
  11.05.2017 kl.08:06
  spisogspar: tusen takk :D
  10.05.2017 kl.11:19
  Gode og utfyllende svar.
  11.05.2017 kl.08:07
  lifeandchoices: tusen takk :)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta