Uken som gikk (lisarorvik)
Instagram Facebook Lisa.rorvik@hotmail.com

18

Uken som gikk

Ukens akkurat nå... Nå har jeg vært våken en del timer. Ble en rolig helg på meg, hadde en kjempe bra og hard treningsøkt i går kveld. Men jeg har ikke sovet mange timene i natt. Men det gjør ingenting. I dag skjer nemlig en av de store hemmelighetene jeg har holdt skjult for dere. Jeg håper å kan dele dette med dere allerede i morgen. Så jeg er utrolig spent og litt nervøs, men dette kommer til å gå kjempe bra.   

Ukens opptur... Denne uken har det bare vært opptur etter opptur. Jeg kan ikke huske sist jeg hadde en så bra uke. Alle dagene mine har bare vært fylt opp med masse latter og glede. Jeg har vært støl i tinning (ja jeg vet dette egentlig ikke skal være mulig) fordi jeg har ledd så mye. Men jeg tror ukens største opptur må bli på tirsdag. Da jeg fikk beskje om at jeg ikke har diagnosen anoreksia mer.    

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ukens nedtur... Hmmm, denne har blitt vanskelig denne. Kanskje jeg bare skal droppe ut dette punkte fremover. Jeg kommer ikke på noe som har vært en nedtur denne uken. Det er jo bare et kjempe godt tegn. Eller om jeg skal si en ting. Så må det bli at jeg endelig bytta til sommerdekk. Så begynner det å snø dagen etter. Haha så typisk meg. 

Ukens cravings... Uten tvil de sukkerfri og hjemmelaget smil sjokoladen, som jeg delte oppskriften på i går. Altså disse ble bare kjempe gode. Jeg har nesten spist opp alle selv hehe. Så gode ble disse, de er lette å lage, men tar bare litt tid. Men for dere som ikke fikk med dere denne oppskriften så finner du den HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ukens gullkorn... Dette må bli på treningen, dagen etter jeg hadde fått de store nyhetene om at jeg ikke lengere har diagnosen anoreksia. Dette skulle jeg fortelle til en kompis der. Som jeg har snakket en del om mine psykiske problemer. Denne samtalene endte opp i en stor latter.

Lisa - Jeg har en stor nyhet å fortelle, jeg har ikke lengere diagnosen anoreksia. 
Kompis - wow, gratulerer dette var bare kjempe gode nyheter. Jeg er så glad på dine vegne. 
Lisa - Men jeg har fått en ny diagnose da, men som er langt i fra så skadelig for kroppen. Hva var det den het igjen? Onani eller noe i den duren. 
Kompis - Onani? Haha det er noe vi alle sliter med det. 
Lisa - Haha er det mulig. Søren eller kommer ikke på det, ja vi får si at jeg sliter med onani nå. 
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ukens motivasjon... Uten tvil at man kan klare alt her i verden. Bare man vil det nok og har den riktig innstillingen. Jeg har akkurat klart å vinne over anoreksia. Noe som gir meg så mye motivasjon. Ingen kan stoppe meg nå eller ta dette livet jeg nå har fått fra meg. Dette er den Lisa jeg jobber hver neste dag for. Fordi jeg selv er vært det. Kanskje det høres litt rart ut. Men ingen kan kjempe dine kamper for deg. Så det er viktig å vite at du selv er vært det, for å så kjempe for deg selv. 

Ukens favoritt oppskrift... Det må jo bli de sukkerfri og sunne cookiesene jeg delte med dere. Endelig fikk jeg til den perfekte oppskriften. Etter å ha prøvd så mange ganger, klarte jeg det endelig. Perfekt på smak, sprø og sukkerfri. Disse må dere bare prøve ut. For disse er gode, jeg syns det er lov å kose seg litt i hverdagen også. Da passer disse helt perfekt. Oppskriften på disse finner du HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ukens tanker... Hva vil jeg med livet mitt fremover? Akkurat nå aner jeg ikke, for nå har jeg plutselig muligheten for å gjøre alt jeg vil. Heldigvis har jeg ut dette året på å finne det ut. Men jeg må si jeg tenker en del mer over dette nå. Nå som jeg ikke trenger å tenke på at jeg skal leve med en sykdom resten av livet mitt, så jeg må legge til rett for det. Nå kan jeg på en måte gjøre hva som helst. Det skremmer meg litt, men gjør meg mest glad. Men dette kommer jeg til å finne ut. Jeg må bare gi meg selv litt tid og ikke presse meg selv her. 

Ukens latter... Dette må jo bare bli den ene dagen på treningen, når jeg bare klarte å ikke ha noen intimsoner med noen. Uten helt å tenke over det selv. Jeg måtte bare le av meg selv, dette ble en liten greie den dagen. Alle dro den bare så langt. Jeg tror faktisk det ble mer latter enn trening den dagen. Men fy søren så gøy jeg hadde det. Jeg klarte ikke se på noen av gutta der uten å bare knekke sammen i latter. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ukens mest leste innlegg...

Jeg har ikke lengere diagnosen anoreksia 

Et takkeinnlegg til dere  

Jeg er 100% tilbake  • 14.05.2017 kl.11:11
  For en deilig og morsom uke :-D
  14.05.2017 kl.16:48
  veronicarood: tusen takk, ja det har det vært :D
  14.05.2017 kl.11:29
  fin uke<3
  14.05.2017 kl.16:48
  liveterherlig93: tusen takk <3
  14.05.2017 kl.12:41
  Herlig innlegg! <3
  14.05.2017 kl.16:48
  xoxoem: tusen takk <:
  14.05.2017 kl.12:50
  så fin uke <3
  14.05.2017 kl.16:48
  Hege Kristin: tusen takk <3
  Andreas
  14.05.2017 kl.20:19
  Er vel mye deiligere å lide av onani enn anoreksi... hahaha..

  Så bra livet smiler om dagen:)
  16.05.2017 kl.07:07
  Andreas: ja det kan ikke sammenlignes, tusen takk :)
  m
  15.05.2017 kl.03:33
  Hei du! Ortoreksi er minst like farlig som anoreksia, og for min del var det det som skapte anoreksia. Det å ha sykelig kontroll er virkelig ikke bra, uansett om man veier 30 eller 50 kg :) Men glad du er kvitt anoreksia! Du er sterk og utrolig flott - håper ikke du tar det negativt.
  16.05.2017 kl.07:09
  m: ja skjønner godt hva du mener. For meg så er dette et stort steg i riktig retning. For nå for kroppen min mer mat en det trenger, altså jeg er i overskudd. Mitt problem er at jeg ikke har så variert kosthold og spise veldig sunt og rent. Men nå har jeg ikke en farlig vekt, sulter meg selv, problem med vekten, hater ikke meg selv, nå elsker jeg alt med meg selv. Skjønner at denne sykdommen kan utvikle seg til det. Men for meg så er dette et steg fremover. Siden jeg nå har kommet ut av sykdomen som holdt på å ta livet mitt.

  Neinei tar ikke dette nagtivt, for skjønner deg så godt. Men for meg så er jo dette snudd om du skjønner?
  15.05.2017 kl.16:16
  Hørtes ut som ei veldig flott uke :D Håper denne uka blir minst like bra :)
  16.05.2017 kl.06:49
  Jeanett Michelle: tusen takk, ja kjempe fin uke :D
  Sofie
  18.05.2017 kl.19:48
  Du har en fantastisk fin kropp, men til å være i din situasjon synes jeg du legger ut veldig mye lettkledde bilder? er det fordi du er stolt over kroppen din ( det bør du være ) eller er det en måte å ta tilbake seksualiteten din? Bare lurer, siden det virker som du vil bevise noe. Har den shortsen selv, men det hadde vært litt mer interessant å se deg i noe annet haha :)
  22.05.2017 kl.11:16
  Sofie: prøver alltid å bytte på hva jeg har på meg, men gått mye i shorts den siste tiden fordi det har vært varmt ute. Hver fall når jeg tok disse bildene. Egentlig ikke tenkt over at en storts er så veldig lett kledd. Bare tatt på meg det jeg føler for. Men tusen takk, men har virkelig ikke tenkt over der på den måten. Men ja jeg elsker å ha fått tilbake mine kvinnelige former. At jeg ikke bare er et skjellt mer, det er jeg veldig stolt over :)
  m
  20.05.2017 kl.00:36
  Kjempebra! Jeg forstår godt :)
  22.05.2017 kl.10:46
  m: tusen takk :)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta