Uken som gikk (lisarorvik)
Instagram Facebook Lisa.rorvik@hotmail.com

14

Uken som gikk

Ukens akkurat nå... Nå har jeg vært våken noen timer. Startet dagen med et stort smil, så en stor kopp kaffe. Nå sitter jeg å koser meg med enda en kopp med kaffe mens jeg blogger. Skal snart lage meg litt lunsj. Før jeg skal fortsette å jobbe mer med bloggen. Så må jeg komme meg avgårde på behandling. For dt er jo tirsdag, så der er jeg hver tirsdag.   

Ukens opptur... Denne uken har det jo bare vært så mange oppturer. At jeg nesten ikke helt hvordan jeg skal velge. Jeg hadde en helt fantastisk helg med mine bestevenner. Hadde det så gøy på trening hver dag denne uken. Men jeg tror der største oppturen må bli 17. Mai feiringen. For den dagen koste jeg meg hare så utrolig mye. Det var bare gledens dag for min del, fylt med masse latter, smil og god stemming.   

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ukens nedtur... Den uken har det egentlig ikke vært noen nedturer. Men en ting som var veldig kjipt var at jeg begynte å blø neseblod på trening. Det ville bare ikke stoppe, ble så svimmel og kvalm at jeg måtte avlyse treningen for å dra hjem. Men blø neseblod er ikke noe nytt for meg. Noe jeg faktisk har gjort utrolig mye og ofte mens jeg var syk. 

Ukens cravings... Uten tvil de sukkerfri sjokolade og vaniljemuffinsene jeg delte med dere på lørdag. Disse ble bare så urolig gode og saftige. Jeg spiste så mange av disse selv. Men måtte jo også gi noen til min testpatrulje, som er mamma, farmor og farfar. De syns også disse ble kjempe gode. Fikk faktisk kommentar på at jeg bare blir flinkere og flinkere når det kommer til dette med baking og oppskrifter. Men oppskriften på disse finner du HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ukens latter... Ja VG var jo hjemme hos meg på søndag i nesten fire timer. Jeg fikk mikrofon på meg nesten med en gang. Som jeg gikk rundt med hele tiden mens VG var her hjemme. Noe jeg ikke tenkte over er at han som intervjuet meg kunne høre alt. Nå gikk jeg heldigvis bare på do for å tiss og snyte meg noen ganger. Men jeg knakk sammen av latter når vi var ferdige med å filme. For da kom det opp i en samtale, at han har hørt på meg i hele dag i øretelefonene han hadde rundt halsen. 

Ukens tanker... Det er ikke noe å legge skjul på at jeg overtenkte alt dette med VG-intervjuet. Jeg viste ikke hvordan dette kom til å bli. Men alt gikk over all forventinger. Kjenner faktisk at jeg er utrolig stolt av meg selv. For at jeg klarte å åpne meg på den måten jeg gjorde. Så ble jeg så fornøye med resulatetet. For dere som ikke har sett mitt VGTV-intervju, så finner dere det HER

Ukens sang og serie... Bare meg som har blitt helt avhengi av den nye sangen til Miley Cyrus. Med sangen Malibu. Den er bare så fin, har ikke tellingen på hvor mange ganger jeg har hørt på den de siste dagene. Ukens serie må nesten blir paradis hotel. Keg vet ikke hvorfor, men den serien gir MG så mye glede og latter. Får håpe jeg ikke er den eneste hehe. 

Ukens favoritt oppskrift... Denne uken har jeg fått helt dilla på havrebrød. Som både er sunt, men så utrolig lett å lage. Jeg skal prøve meg enda mer frem med krydder, å ikke bare pålegg som smak. Sånn at jeg kan dele noen flere oppskrifter av denne men litt forskjellige smaker. Må også beklage for at jeg glemte å skrive inn steketiden, men den er der nå. Men fikk du ikke med deg denne oppskriften? Så kan du finne den HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ukens flause... Dette må jo også bli på 17. mai. For før vi i det hele tatt hadde startet dagen forsovet jeg meg en time. Så startet det hele med før vi begynte å drikke at jeg klarte å rase ned et bilde som står på en hylle, mens alle hadde kommet. Så skulle jeg spise en yoghurt, hvor jeg hadde åpnet lokke på før. Noe jeg hadde glemt, så jeg skulle riste denne før jeg spiste den. Så søler jeg jo bare yoghurt ut over hele borde og på bunaden til bestevenninnen til min søster. Jeg ble så flau over meg selv, heldigvis ble det ikke noen flekker og vi klarte å vaske bort alt.  

Ukens øyeblikk... Denne trenger jeg ikke tenke på en gang. For det må jo bare være alle de fine tilbakemeldingene jeg har fått fra alle dere om VGTV-intervjuet. Men det var en tilbakemelding som gikk skikkelig inn på meg. Det var en lærer som skrev hun hadde brukt mitt intervju i undervisningen på skolen. For elever i 8 klasse, som er da russ om 1-2 år. Der var dette som gjorde at jeg takket ja til slutt for å gjennomføre dette. For å advare andre, min tanke var at er det en person der ute som ser dette. For å så passe bedre på seg selv. Så er mitt mål nådd. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ukens mest leste innlegg...

JEG ER I VG 

 Bildedryss fra 17. Mai  

Mine tanker rundt VG-inertvjuet • 23.05.2017 kl.11:00
  hahaha, ukens latter - BEST :D og flausa fikk en god andreplass - haha, du må være en utrolig morsom person å henge med :-D
  23.05.2017 kl.18:33
  Sandra Marie: tussn takk, ja jeg tror nok det altså for jeg er jo verdens største kløne som ler mer av meg selv enn de rundt meg hehe :D
  Nina Cecilie
  23.05.2017 kl.11:16
  fin uke <3
  23.05.2017 kl.18:32
  Nina Cecilie: tusen takk <3
  23.05.2017 kl.12:18
  Høres ut som du var passe stresset den 17 med alle tabbene, haha :D Jeg forsov meg jeg og, hele dagen...
  23.05.2017 kl.18:32
  by charlotte: hehe godt å høre det ikke bare var meg hehe :)
  23.05.2017 kl.13:08
  Ukens latter var jo knall da. Har hørt den nye låten til Miley og må si jeg er veldig fornøyd med at hun går litt tilbake til den hun var tidligere.
  23.05.2017 kl.18:32
  lifeandchoices: ja ikke sant, ja keg også liker det :)
  23.05.2017 kl.16:57
  Hørtes ut som en morsom og spennende uke :-D
  23.05.2017 kl.18:31
  veronicarood: tusen takk, det har det vært :D
  23.05.2017 kl.17:35
  For en fin uke! ææ, de muffinesene må jeg prøve <3
  23.05.2017 kl.18:31
  Kathrine Skaug: tusen takk, ja de er gode <3
  23.05.2017 kl.22:11
  så fin uke <3
  25.05.2017 kl.08:14
  Hege Kristin: tusen takk, de var det <3  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta