Jeg trengte en liten pause (lisarorvik)
Instagram Facebook Lisa.rorvik@hotmail.com

9

Jeg trengte en liten pause

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen alle mine fineste lesere. Ja nå ble det en litt lengere pause en det som var planlagt fra min side. Men jeg har rett og slett bare ikke orket logge meg inn på bloggen. Det har skjedd så mye rundt meg at jeg har måtte fokusere på det. Dere vet at bloggen er en av mine største prioriteringene. Men akkurat nå så har jeg ikke kunne sette den fokus. For min familie, venner og ikke minst meg selv må faktisk komme først. Det er litt rart men jeg elsker å blogge. Men noen ganger så kan jeg bare ikke sette den først. Selv om jeg kunne ønske jeg kunne der hver eneste dag. Dette er jo bare en hobby for meg. Ikke en jobb eller noe jeg lever av. Så derfor føler jeg ikke på det presset at bloggen må komme først. Men nå er det full skjerpings. Så nå kommer den til å bli oppdatert hver dag fremover. Jeg har det utrolig bra om dagen. Selv om det skjer en del i livet mitt. Så har jeg det bra med meg selv, smiler fra morgen til kveld. For jeg har funnet ut at jeg kan ha det bra, uansett hva det er som skjer rundt meg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vil jo bare si tusen takk for alle fine tilbakemeldinger. Nesten litt rart å si det, men jeg får så mye støtte fra dere lesere. At dere ikke aner. Jeg var en smule redd for å begynne å svare på over 70 kommentaren som hadde kommet på bloggen nå den tiden jeg var borte. Fordi jeg viste ikke om de var positive eller negative. Men jeg har bare verdens beste lesere. For dere støtter meg jo bare så mye, ja det er noe der med sterke meninger eller som mener noe annet enn meg. Å det er helt greit. Som jeg alltid har sakt. Så er dette en blogg, hvor alle skal få lov til å ha sine eggene meninger. Det står jeg får enda, å det ser dere nok også i kommentarfeltet. At jeg aldri sletter kommentarer. Tror faktisk jeg kun har slettet to kommentarer igjennom min blogg periode. Men det var fordi det ikke var en mening men direkte hat og mobbing mot meg, å det gidder jeg ikke ha noe av. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men vil jo ønske dere en kjempe fin dag. Beklager for at jeg har vært borte noen dager. Men nå er jeg tilbake!

Facebook siden min HER!
Instagram siden min HER!


 • 06.06.2017 kl.10:26
  Man trenger alltid en pause <3 Ha en fin dag!
  06.06.2017 kl.10:50
  det er forståelig <3 fine bilder av deg <3
  ann sissel
  06.06.2017 kl.10:55
  flott jente og fine bilder:-)
  06.06.2017 kl.12:33
  Det er godt med en pause i blant når man føler for det.. Selv har det vært litt slik hos meg også! Jeg håper det går bra
  06.06.2017 kl.15:12
  En pause skal man ha lov å ta og det gjør godt ♥ Håper det går bra med deg og så ønsker jeg deg en superfin dag ♥
  06.06.2017 kl.15:47
  Skjønner godt at man trenger en pause, og er veldig godt av og til :) Håper formen din fortsetter å være bra<3
  Andreas
  06.06.2017 kl.18:48
  Etter at du har låst deg inne på rommet ditt i 4 år, er det fullt forståelig at helgene skal brukes på venner og familie, så ikke tenk på det. Kos deg du!

  :)
  06.06.2017 kl.23:05
  Ja, du er super tøff! :D Heier på deg, og støtter deg virkelig :D <3
  07.06.2017 kl.03:33
  Forstår deg. <3  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta