lisarorvik - Mitt navn er Lisa Slaaen Rørvik, jeg er 22år. Jeg kommer til å blogge om min kampen om å bli frisk, fra en alvorlig spiseforstyrrelse som heter anoreksia. Jeg deler også mange sunne oppskrifter, jeg har også en stor lidenskap for trening.
Instagram Facebook Lisa.rorvik@hotmail.com

42

Siden jeg hadde bursdag, for noen dager siden. Bestemte vi oss, for å pynte oss litt ektra. Når vi skulle ut å spise, jeg fant frem favoritt kjolen min. For anledningen, å fikk endelig tatt litt antrekks bilder. Noe det er år og dag siden jeg har del med dere, derfor er det på tide. Det er alltid gøy med litt forandring. Så i steden for å skrive masse, så deler jeg heller masse bilder med dere. Dere kjenner jo meg, skriver alltid litt for mye. Siden jeg alltid har så mye å skrive, men nå vil jeg bare fokusere på å nyte de siste dagene jeg har igjen. Her i Hellas, før turen går tilbake til Norge. ♥ Hva syns du om kjolen og bildene, vil dere ha flere slike innlegg? 

 • 38

  God morgen alle mine fine lesere, det er helt sykt at det allerede er fredag. Men så utrolig godt med helg, denne uken har bare vært helt fantastisk. Jeg kjenner nesten ikke igjen meg selv, altså jeg har det så bra om dagen. Etter som jeg har begynt å spise mer mat, så har jeg bare fått enda mer energi. Jeg orker så mye om dagen, jeg kjenner faktisk at en del av ADHD syntomene mine begynner å komme tilbake. Dette er noe jeg ikke har kjent på neste tre år, fordi kroppen min har fått alt for lite mat. At den ikke har hatt noe overskudd , så jeg har ikke merket noe til at jeg har hatt ADHD. 

  Men det gjør meg inngen ting, det er bare et tegn på at jeg begynner å bli mer og mer den jenta jeg var før jeg ble syk. Det er så godt at jeg selv kan se de store forandringene med meg selv, det er en ting når de rundt meg sier det og markerer det. Men når jeg selv faktisk merker det, så gir deg meg så utrolig mye motivasjon. I går begynte vi planlegge sommerferiene, vi har enda ikke helt bestemt oss for hva vi skal. Men jeg håper det blir en syden tur i år, kommer til å oppdatere dere mer om dette når vi hsr bestilt. Jeg må jo søke om å få dra på ferie, så det må jeg også ned til nav for å gjøre. 

  Jeg har enda ikke lagt så mye paner for dagen, men skal værtfall en tur til farmor og farfar. Så trene litt senere i dag, så får vi se hva som skjer vidre i dag. Tenkte faktisk å høre med noen venniner, om de vil møtes enten i dag ellers morgen. For nå er det en stund siden jeg har vært med venner, så det savner jeg veldig nå kjenner jeg. Dagens antrekk som dere kan se på bildene, er også en ny kjole fra H&M. Jeg kjenner ikke igjen meg selv, jeg elsker å gå i kjole. Jeg syns faktisk det er utrolig gøy, å gå rundt i klesbutikker nå for å se på litt nye sommer klær. Dette er noe som har vært så utrolig vanskelig for meg, mens jeg har vært syk. Men nå klarer jeg faktisk å bruke de klærne jeg vil, noe som betyr utrolig nye for meg.   ♥ Håper dere får en fantatisk start på helgen, nyt at det er fredag!   Min lille bror selger scooteren sin, den er lite brukt og i utrolig god tilstand. Grunnen for at han selger den, er at han har fått lappen til bil + egen bil. Så da trenger han ikke scooter mere, her kan dere spare masse penger. Så vist du eller du kjenner noe som er interesserte, så legger jeg meg Finn annonsen. Han har behandlet sen utrolig pent, så vis noen skulle være interesserte så kan dere trykke her for å komme direkte til Finn annonsen -> http://m.finn.no/mc/scooter/ad.html?finnkode=72796531&ov=m

 • 34

  God onsdag morgen alle mine herlig lesere, håper deres dag startet like bra som min. Var så sliten i går, at jeg sovnet tidelig. Å har hatt en utrolig bra natt med søvn, så i dag er jeg klar for en ny dag. Med masse ny og positiv energi, det ble veldig mye tanker i hode mitt i går. Før jeg dro i behandling, så var jeg veldig bestemt på at jeg ikke skulle gjøre noen endring når det kom til maten. Det har vært utrolig vanskelig å legge til et ektra måltid om dagen, men det begynner faktisk å komme inn i min nye rutine. Jeg vet ikke helt hva som har skjedd med meg, men jeg føler bare at jeg er klar til enda en ny endring.

  Så nå skal jeg jobbe med enda et nytt prosjekt for meg selv, det er de små skritten som teller utrolig mye for meg. Men jeg er så klar for å kjempe denne kampen, jeg trodde ikke at dette skulle skje så fort. At jeg skulle tørre å prøve med på enda flere endringer, så nå skal jeg bare jobbe enda hardere en jeg noen gang har gjort. Jeg kommer til å dele dette med dere, vis jeg får det til. Jeg skal også sette meg opp litt flere mål, så når jeg har klart å sette meg mine nye mål så skal jeg dele det med dere også.

  Ville bare gi dere en liten oppdatering, før jeg skal komme meg vidre. Skal hjelpe farmor og farfar en del i dag, så det kommer meste parten av dagen min til å bli brukt til. Jeg elsker å kunne hjelpe med det jeg kan hjelpe med, så senere i dag skal jeg komme meg på trening. Så nå skal jeg få spise en god frokost, kommet meg i dusjen og få stelt meg litt. Så skal jeg komme meg avgårde, gleder meg så utrolig mye til å kunne spre det gode humøret mitt til farmor og farfar. 

  Har jobbet glemt å dele disse bildene, med dere. Med den nye kjolen min, har endelig klart å få kjøpt meg noen nye kjoler. Jeg trodde aldri jeg skulle si dette, men jeg elsker å gå kjole. Etter jeg ble syk, har dette vært et utrolig stort problem for meg, men nå elsker jeg det. Hva syns dere om den nye kjolen min, den er fra H&M for dere som måtte lure. Kjøpt for en uke siden, så den er nok enda i butikken for dem som ville ønske å se på den.   ♥ Ønsker dere en fantastisk dag, ukens blogg kommer ut senere i dag. Så følg med, kanskje du var den herlige vinneren denne uken!