lisarorvik - Mitt navn er Lisa Slaaen Rørvik, jeg er 22år. Jeg kommer til å blogge om min kampen om å bli frisk, fra en alvorlig spiseforstyrrelse som heter anoreksia. Jeg deler også mange sunne oppskrifter, jeg har også en stor lidenskap for trening.
Instagram Facebook Lisa.rorvik@hotmail.com

14

Først må jeg bare beklage for at jeg ikke har oppdatert dere på noen dager. Jeg har bare måtte fokusere litt på meg selv nå. Bare kose meg sammen med venner og ikke tenke på så mye annet før mitt God morgen Norge intervju. Dette var en helt ny erfaring for min del, fordi dette var dirkte TV. Men jeg føler at jeg gjorde en veldig bra jobb og ble utrolig fornøyd med resulatetet. Jeg var så utrolig nervøs. Jeg har fått høre at det ikke syns. Men jeg skjalv, var kjempe nervøs og fikk hjereteppe to ganger. Var nesten litt rart å se seg selv med så lite sminke. Jeg veit jeg er nok litt pirkete på meg selv. Men som dere helt sikkert har fått med der så bruker jeg en del sminke, vipper og den slags. Men i dag ble jeg sminket av en annen. Men jeg syns den passet veldig godt inn til teamet at jeg hadde på såpas lite og naturlig sminke. Jeg tenkte jeg kan skrive litt mer om min tanker, følelser og opplevse om dette i morgen. Jeg har bare sovet to timer i natt. Så jeg er bare litt for sliten i hodet til å gjøre det nå. Men ville veldig gjerne linke til intervjuet slik at dere skal få se det. Dette er jo den hemmelighet jeg har holdt skjult for dere så lenge nå, med at jeg sulle komme på TV. Men linken finner dere under bildet. 

- Dere kan se hele mitt God morgen Norge intervju HER

 • 36

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  For en fantastisk dag vi hadde den dagen. Men så mange flotte mennesker. Er så heldig som har alle disse herlige damene i livet mitt. Dette er jo vennen gjengen til min storesøster. Men jeg føler meg alltid like velkommen når jeg er med dem. Beklager for litt sen oppdatering med bildene fra vår feiring. Jeg har bare måtte ta litt pause fra internett i helgen, for det har bare blitt så mye rundt dette med VG-intervjuet. Så derfor ville jeg bare bruke denne helgen på noen av mine nærmeste bestevenner. Så ble det en god treningsøkt i går kveld. Dagen i dag har jeg ikke helt planlagt enda. Men jeg vet jeg skal trene i kveld. Så blir det en tur opp til mamma eller farmor og farfar. Men her får dere endelig se bildene fra 17. mai feiringen min.

  Vil ønske dere en kjempe fin dag, hva syns du om bildene og hadde du en fin 17. mai feiring?

 • 22

  1) Jeg har fregner. Ikke sånn alt for mye, men en del i både ansiktet og på kroppen, noe som har kommet med årene. Hver sommer kommer de ekstra frem, men i det siste har det kommet enda flere. I hvert fall i ansiktet, og jeg har ikke helt klart å bestemme meg for om jeg liker dem eller ikke. 

  2) Jeg har alltid vært ''pøbelen'' i familien, altså den som alltid skulle teste grenser. Den som gjorde mest dritt, både på skolen, på privaten og hjemme. Det er litt komisk når foreldrene sier til de som er yngre og eldre at uansett hva du gjør, så kommer du ikke til å slå det Lisa allerede har gjort. Jeg må jo bare smile og le av det. For det er vel det som har gjort meg til den jeg er, både på godt og vondt. Jeg må jo ikke glemme at jeg er «dritten i midten» som vi så godt ler av. Kanskje dette var min måte å vise at jeg ikke var det når jeg var yngre. 

  3) Jeg har 6 hull i ørene, som man kan ha øredobber i. Tatt nesten alle selv, eller en venninne har gjort det. Men dessverre reagerer jeg på alt av øredobber, så jeg får ikke brukt dem så ofte som jeg hadde ønsket. Jeg har piercing i navlen og tungen. Men den i navlen bruker jeg nesten aldri, så jeg må alltid stikke hullet opp igjen, når jeg først skal bruke den. Mens den i tungen klarer jeg meg ikke uten, jeg kan faktisk ikke snakke uten den. Jeg tok den fordi jeg tapte et veddemål, men nå klarer jeg meg ikke uten den. 

  4) Jeg har egentlig alltid vært den i familien og vennegjengen, som alltid har hatt kjæreste. Nå er jeg nesten den eneste single, noe som kanskje ikke er så rart ved tanke på sykdom og hvordan min hverdag er nå. 

  5) Jeg er latterlig dårlig på å ta i mot komplimenter om meg selv. Det er en ting når dere lesere skriver noe pent. Men når noen sier det til meg face to face, så blir jeg bare helt satt ut og vet egentlig ikke helt hva jeg skal svare, jeg ender alltid opp med å bare snakke meg bort. Noe som er dumt fordi jeg glemmer å si takk. Det er en ting å elske seg selv og ha god selvtillit, men det at andre gjør det er noe helt annet, men helt klart noe jeg skal bli mye bedre på. For det er en viktig ting å kunne ta til seg og i det minste si tusen takk når man får et kompliment. 

  6) Jeg elsker å rydde og vaske, altså jeg bare digger det. Sette på høy musikk og rydde, vaske og støvsuge. Det gjør noe godt med meg, men jeg føler meg heldig som liker det. For det er et must når man bor alene, da må man passe på sitt eget sted. Så jeg er glad for at jeg liker det, for det gjør alt så mye lettere når man bor for seg selv.

  7) Jeg er utrolig gjerrig som søsteren min kaller meg, jeg kaller meg smart med penger. Altså kan jeg spare to kroner på ost i en annen butikk, så drar jeg til den butikken. Jeg bruker aldri penger på noe jeg ikke trenger, nå lever jeg på et utrolig stramt budsjett om dagen. Så da har jeg nok blitt enda gjerrigere, eller klokere som jeg kaller det. Når det kommer til penger.

  8) Det siste jeg gjør før jeg legger meg, å første jeg gjør når jeg står opp det er å lese et brev fra min mamma. I brevet står det: Kjære Lisa, aldri glem at jeg er utrolig glad i deg. Dette brevet fikk jeg når jeg var veldig syk, det står på mitt nattbord. Det har blitt en påminnelse på hvorfor jeg kjemper hver dag, og en stor del av hvorfor jeg alltid starter dagen med et stort smil og legger meg med det samme. 

  9) Jeg har aldri forstått meg på land og hovedstader. Altså dette er så flaut, men jeg er så dårlig på det. Jeg kommer aldri til å glemme når lærene min snakket med meg, før første gang jeg skulle til London. Da sa læren min til meg du får kose deg i England, så svarte jeg: men jeg skal ikke til England, jeg skal til London. Læren bare knakk sammen av latter. For å så fortelle meg at London ligger i England. Lang historie kort, jeg suger på dette temaet. 

  10) Jeg har knekt tenner hele 12 ganger. Noen av dem flere ganger, er nok fortennene som har fått kjørt seg mest. Men jeg er en stor kløne når det kommer til dette. Så nesten litt komisk når noen sier jeg har så rette og fine tenner. Fordi veldig mange er halve falsk eller deler fylt på. Som kanskje har gjort at jeg har fått enda rettere tenner enn det jeg hadde før.

   

 • 14


  bilde av meg, mamma, min lillebror og storesøster. 

  Ikke bare har verdens beste mamma bursdag i dag, men også en av mine største støttespillere. Jeg vet nesten ikke hvor jeg skal starte dette innlegget. Fordi uten deg mamma, så hadde jeg ikke vært her i dag. Ikke bare stiller hun opp for meg når det kommer til alt. Når jeg har vært så syk at jeg ikke klarte å komme meg i butikken, drar henne å handler for meg. Når jeg ikke har hatt krefter til å hente medesiner, drar henne å får fikset det også. På toppen av det hele, setter henne av en time hver eneste dag, for å rette mine innlegg som skal ut på bloggen. Jeg vet alle sier de har verdens beste mamma. Men ingen har en mamma som meg. Som faktisk klarer å stille opp så mye som det henne gjør. Når du har et sykt barn, så krever det utrolig mye å sitte å se på det som en foreldre. Hadde det nå vært slik at jeg var enebarn, så hadde jeg kanskje forstått at det hadde vært en lettere jobb å stille opp.  


  Bilde av min mamma, min storesøster, lillebror og meg. 

  Men det er jo overhodet ikke. Her er det mange barn å bry seg om. Men likevell klarer henne å alltid være der for meg. Jeg hadde bare lyst til å takke deg mamma, for at du er deg. Jeg vet jeg ikke gjorde dagen din i dag så lett, men at jeg var så dårlig når du var her en liten tur i stad. Noe som gjorde meg så lei meg. For det er det siste du fortjener. Jeg tror vell at jeg trengte å bare få skrevet et eget innlegg til deg. For å vise hvor mye du betyr for meg. Jeg er bare så utrolig glad i deg. Jeg føler meg som verdens heldigste som har deg som min mamma. Jeg håper og drømmer om at jeg en dag skal bli halvparten så god mamma som det du er enn dag. For da vet jeg at jeg kan selv gi mine barn, kanskje litt av den kjærligheten som du gir. Jeg ser så opp til deg. Gratulerer så mye med dagen, til den mest fantastiske, beste og herligste dama jeg kjenner. 


  Bilde av meg og mamma. 

  Så igjen gratulerer med dagen til verdens beste mamma, jeg er så utrolig glad i deg! 

 • 22

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  God morgen alle mine fineste lesere. Håper dere har en kjempe fin start på dagen. Dagen i går startet utrolig bra. Jeg var på besøk hos farmor og farfar i noen timer, drakk kaffe og bare satt å koste oss. Så dro farfar og meg til butikken, for å ukes handle for dem. Så var det bare å komme seg hjem for å lage litt middag. Etter jeg hadde spist middagen min, kunne jeg kjenne at formen bare stupte ned over igjen. Hodepine, feber og kvalmen kom tilbake. Det ble så ille at middagen kom opp igjen.

  Så jeg måtte bare legge for å sove igjen. Så det ble ikke noe trening på meg i går heller. Men det er jo ikke det viktigste her i livet, jeg må bare lytte til kroppen mine signaler. Men over til hva dette innlegget skal handle om. Jeg bestilte meg nemlig tidens pakke fra funksjonellmat. Jeg har funnet ut at når jeg bruker så store mengder av disse produktene som jeg gjør, så lønner det seg for meg å bestille mange på en gang. Så derfor vil jeg bare dele litt om produktene jeg kjøpte meg denne gangen.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  - Sukrin Gold -

  Sukrin Gold er et gyllent sukker med en fyldig og rund smak. Sukrin Gold passer godt til bruk i kaffe/te, kaker, desserter og alle steder du vil ha lite kalorier, men fyldig søtsmak. Sukrin Gold er satt sammen av flere naturlige søtstoffer, og blandingen av disse gir en nydelig smak, som ikke står tilbake for det brune sukkeret vi kjenner fra før. Den har også samme søtningsgrad som vanlig sukker, og kan brukes på samme måte. Sukrin Gold inneholder kun en halv kalori per teskje (5 g).

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  - FiberSirup -

  FiberSirup er en søt sirup av nyttige prebiotiske fibre som både smaker godt og gjør godt for hele kroppen. Kun 5 % sukkerarter og hele 70 % fiber. FiberSirup Clear er en anvendelig bakeingrediens. Den søter baksten, og kan for eksempel gi kjeks og cookies en myk kjerne og sprø utside. Fremfor alt er FiberSirup Clear et vidundermiddel i hjemmelagde barer, da den gir barene både søtning, perfekt myk konsistens og en god dose fiber. FiberSirup Clear er 60 % så søt som sukker.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  - Sukrin+ -

  Sukrin+ er Sukrin som er smeltet sammen med stevia av beste kvalitet. Dette gir et 100 % naturlig søtningsmiddel som er dobbelt så søtt som vanlig sukker. Sukrin+ kombiner sukker-konsistensen til Sukrin med sødmen i stevia. Sukrin utligner den bitre bismaken som kan kjennes i en del stevia-produkter. Både Sukrin og stevia er helt kalorifrie produkter, og Sukrin+ gir ikke noe utslag på blodsukkeret.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  - Sukrin Melkesjokolade -

  Sjokoladen har en fløyelsmyk konsistens, har lavt kaloriinnhold, og er kun søtet med de naturlige søtstoffene Sukrin og stevia. Hver sjokolade veier 40 gram. En hel plate av denne sjokoladen vil kun gi 160 kalorier. Denne sjokoladen smaker utrolig godt. Så glad for å jeg prøvde denne for en stund siden. For nå bestiller jeg store menger som dere kanskje ser.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Har du smakt noen av disse produktene før og hva syns du om dem? Har du noen andre sunne alternativer enn disse jeg har nevnt her, som du er kjempe fornøyd med. Så del det gjerne med meg!

 • 20

  - Lisarorvik - 

  Heter jeg der for dere som vil følge meg. Prøver å være flink å oppdatere intagram så ofte som mulig. Det kommer som regel ut mine nyeste bilder der før de kommer på bloggen. Så vist du vil få med deg de, er bare å følge meg der. Det kommer også noen bilder der, som ikke kommer på bloggen i det hele tatt. Må bare beklage for at bildekvalitet ser litt dårlig ut her. Jeg tok nemlig en screenshoot av min intragam profil med ipaden. Så derfor ble ikke kvaliteten like bra som det den egentlig er. Men her får dere værtfall et lite bildedryss av mine siste bilder som jeg har delt der. 

  Hva syns du om mine siste bilder og bruker du selv instagram? 

 • 36

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  I dag ville jeg bare dele litt bilder av meg selv som jeg egentlig hadde tenkt å slette, for å aldri vise på bloggen. Men jeg syns slike innlegg er så utrolig morsomme. Det å tørre å vise denne siden av seg selv også, det å ikke alltid må se perfekt ut på bilder. Er noe jeg syns er en bra ting man kan gjøre. Så derfor får dere de litt mer uheldig bildene av meg, alltid viktig å kan le litt av seg selv også. Jeg må si at jeg elsker å se slike innlegg som dette på andre sine blogger. Det er faktisk nesten et halvt år siden jeg delte slike bilder med dere sist. Men nå har jeg bestemt meg for å bli mye flinkere til å ta vare på disse uheldige bildene fremover. Slik at jeg kan dele flere av disse innleggene med dere.  Så får håpe dere også kan syns dette er morsomt, som jeg alltid sier latter forlenger livet. Å det viktigste er å kunne le av seg selv, å ikke ta seg selv så høytidelig.   

  Flere enn meg som kjenner seg igjen med at ikke alle bildene blir like heldige, tør du selv å dele de med dine lesere?

 • 34

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  - Molly fra Ginatricot -

  Ja endelig fikk jeg kjøpt meg noen nye bukser. Det er så rart å gå fra å måtte kjøpe bukser på barneavdelingen. For å så kunne handle den miste størrelsen på voksen avdelingen, å nå bruker jeg en størrelse smal. Små fremskritt. Men viser bare at jeg har gjort en stor fremgang. Men mine absolutt favoritt bukser er fra Ginatricot. De heter Molly. Jeg bare elsker hvordan de ser ut, hvordan de er på og hvor behagelige de er å ha på seg. Jeg fant ut at jeg kun hadde en bukse som passet meg, nå som jeg har gått opp en del i vekt. Så jeg måtte invitere i tre nye, for man kan ikke bare ha en bukse. Så det var godt å endelig få gjort. Jeg er super fornøyd med fargene de hadde i butikken nå. Så da kjøpte jeg like så greit tre bukser på en gang.

  Hva er dine favoritt bukser, flere en meg som elsker disse buksene?   

 • 22

  LISARORVIK -

  Heter jeg på instagram for dere som vil følge meg der. Som kanskje noen av dere har fått med dere, så driver jeg å bytter ut hele instagramen min. Altså alle de gammle bildene skal bort. Grunnen for det er at jeg ikke syns kvaliteten var bra nok, så det ee det jeg fokuserer på nå. Men gjerne følg meg der for dere som vil det. Jeg legger også ut en del bilder der, som ikke kommer på bloggen. Så det får dere med dere om dere følger meg der. 

 • 34

  Som jeg elsker søndager! Jeg føler det er en dag man egentlig kan bruke til så mye, men det viktigste er å slappe av, lade opp batteriene, slik at man er klar for en ny uke. Man kan også bruke denne dagen til å gjøre starten på den nye uken mye bedre. Så i dag tenkte jeg rett og slett å tipse dere om ting jeg liker å gjøre på en søndag for å planlegge den kommende uken. Jeg tenkte også tipse dere som blogger om hva dere kan gjøre for å planlegge litt, å ligge litt i forkant når det kommer til bloggen. Så her får dere et innlegg med masse gode tips om hva dere kan gjøre denne søndagen.

  Planlegge den kommende uken - Planlegg hva dere skal spise, slik at dere får ukeshandlet alt dere trenger på en og samme dag. Slik sparer dere både tid og penger. Planlegg når og hva man skal trene. Det er lettere å få det gjennomført når du har en plan. Man slipper så mye stress. Jeg elsker å planlegge, vite hva som skjer, når det skjer og hva jeg skal. 

  Gå igjennom kjøleskapet og fryseren - Dette punktet hører litt sammen med det over, men er noe alle burde bli flinkere til. Dette gjør at man kaster mindre mat. Når du går igjennom alt dere har og ser hva dere kan bruke blir det mindre dere trenger å kjøpe. Her kan man også spare en del penger. Har man litt rester her og der, prøv å finn nye retter dere kan lage. Jeg handler aldri uten liste, eller uten at jeg har gått igjennom kjøleskapet og fryseren.  

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Ta litt ekstra vare på deg selv - Uten tvil min favoritt ting å gjøre på en søndag, nemlig ta litt ekstra vare på meg selv. Eller som noen ville kalt det, litt hjemmespa. Ta deg en deilig dusj, med skrubb av hele kroppen. Bruk skrubb under beina, kanskje et fotbad. Ansiktsmaske og hårkur skal også tas i dag. Dette gjør at jeg føler meg fresh, og er noe av det beste med søndager.

  Gjøre det rent og pent rundt deg - Det finnes ikke noe bedre enn å våkne en mandags morgen til et ryddig og nyvasket hus. Derfor gjør jeg alltid dette i helgene. Det gjør bare starten på uken så utrolig bra. Det hjelper både på humøret, men også på måten jeg føler meg. Jeg elsker å ha det ryddet og rent rundt meg. Det gir meg en slags tilfredstillelse om jeg kan si det slik, så bruk dagen i dag på å gjøre det rent og ryddig. Ta klesvask, støvsug og de små tingene som gjør en stor forskjell.  

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Lade opp batteriene - Det er faktisk søndag, noe som betyr at mye av dagen kan brukes på å bare slappe av, nyte en god film, serie eller noe koselig på tv. Sov ekstra lenge, kanskje bare ligge noen timer i sengen uten å gjøre noe. Det trenger vi alle, bare en dag på å lade opp batteriene til den nye uken som kommer. Unn deg selv noen timer hvor du ikke gjør noe annet enn å kose deg og slappe av, for det kan bety så mye for den nye uken som kommer. 

  Forhåndsskriv noen innlegg til bloggen - Dette punktet gjelder jo for dere med blogg. Det har hjulpet meg mye. Vet du at det er noen dager denne uken som kommer, blir helt fulle og du ikke får tid til å blogge, ligg heller litt på forskudd. Skriv noen innlegg i dag, gjerne helt ferdige. Sett på timer, for da bestemmer du både klokkeslett og dato for det innlegget skal komme ut. Dette er smart, da vet du at bloggen blir oppdatert selv om du ikke har tid. Jeg prøver alltid å ligge i forkant når det gjelder bloggen.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Ha bildedag for bloggen - Dette punktet gjelder også for dere som blogger. Om dere har litt ekstra energi i dag, bruk dagen på en bildedag. Dette gjør jeg ofte selv. Slik har jeg alltid noen nye bilder å vise på bloggen av meg selv. Det er jo ikke hver dag jeg rekker å ta nye bilder. Derfor har jeg bildedager der jeg holder på noen timer, bytter litt klær og endrer steder jeg er. Da sikrer jeg at jeg alltid har noe nytt å kunne bruke. Jeg benyttet meg ofte av dette da jeg var veldig syk. Jeg kunne plutselig ligge i en uke, uten å orke å dusje og sminke meg. Derfor har jeg funnet ut at dette er utrolig smart, og jeg bruker dette trikset ennå. 

  Om du ikke ligger fyllesyk -  Ta deg en treningsøkt. Den følelsen er bare helt nydelig. Det er alltid stille på treningssenteret på søndager, noe jeg liker utrolig godt. Da får man en effektiv økt som gir en utrolig god følelse når man legger seg. Jeg trener alltid på mandager uansett, fordi jeg liker å starte uken min slik, men det er så utrolig godt å avslutte en uke med en skikkelig treningsøkt, eller kanskje bare gå en tur? Samme hva det er, aktivitet er godt for kropp og sjel.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Ønsker dere en kjempe fin søndag, har du noen gode tips for å få en bedre start på uken?

 • 44

  Kanakje noen av dere allerede har sett det, men endelig har jeg fått nytt design her på bloggen. Jeg følte at jeg trengte noe nytt, så dette var på tide. Jeg er utrolig fornøyd med resultatet, dette passet meg helt perfekt. Jeg gikk for noe litt mer rent og hvit, denne gangen. Jeg har også fått meg ny header og profilbilde. Så dette er en god start på noe nytt, kjenner jeg er enda mer motivert nå. Jeg holdt på med dette i hele går, får jeg sliter litt med akkurat denne biten av blogging. Men endelig er alt på plass, så da må jeg jo dele dette med dere også. 

  → Hva syns du om mitt nye design og header? 

 • 36

  Eller rettere sakt, det søsteren min fikk i bursdagsgaver i går. Men det er det som er så herlig når man bor sammen, for da for jeg også nytte av det. Spesielt når hun får ting til leiligheten vår, da blir jeg så glad. Alt var så utrolig fint, å passer helt perfekt til vår stil her hjemme. Jeg gleder meg til å plassere enn del av det senere i dag, for det er alltid godt med litt nytt. Spesielt nå som våren er her, syns jeg det er utrolig fint med litt friske farger i hjemme. Å det får vi vært fall nå, så her får dere se alt henne fikk i går. Tok bilder av det meste jeg, slik at dere kunne få se. Jeg er jo så heldig å bruke samme sko størrelse og alt det som henne, så vi deler egentlig på alt mulig. For å si det sånn, så her var det mye fint. Jeg skøyt meg selv litt i foten som jeg sier, for jeg ga henne brette det står frokost i sengen på. Den har også sånne føtter, slik at den blir som et bord i sengen. Men som henne sa, nå har jeg bedt om det. Så jeg måtte lage frokost til henne i dag på sengen, men det fortjente henne.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  → Hva syns dere om gavene henne fikk, var det ikke mye fint her?   

 • 26

  1) Jeg er så heldig og har hele 8 søsken 9 med meg, hel-og halvsøsken og stesøsken. Jeg er dritten i midten av mine helsøsken, og hvem tror dere ikke er dritten i midten av alle sammen også? Jo, det er meg det også. Hele, ja det kom ikke som noe sjokk at jeg måtte bli det også. Grunnen til at vi er så mange, er det at foreldrene mine skilte seg da jeg var ganske så liten. Så vi har fått mange bonussøsken, som jeg setter utrolig stor pris på. 

  2) Jeg er et morgenmenneske. Jeg starter så å si hver eneste dag med et stort smil. Jeg har funnet ut at måten du velger å starte dagen din, kan utgjøre så mye for hvordan hele dagen din blir.  

  3) Jeg har en tatovering øverst på ryggen min på høyre side. Der står det dad, i love you. Denne fikk jeg på min første tur alene til utlandet, så denne ble lagd i Magaluf av alle ting. Jeg er utrolig glad i den. Det er en erklæring til min pappa som alltid stilte opp og kjempet for meg når jeg selv ikke klarte det. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  4) Jeg er utrolig flink til å legge skylden på min søster. Om jeg mister et glass i gulvet, så er det første som kommer ut av munnen min, åh Malin da. Haha dette er noe jeg bare må le av, for det er ganske komisk å tenke på. Dette er noe som bare skjer av seg selv. Jeg må bare smile her jeg sitter og skriver dette faktisk. Det er så typisk meg. Dette gjelder egentlig det meste som jeg klarer å gjøre feil. 

  5) Jeg er utrolig klønete og litt av en ulykkesfugl. Er det en som får til det meste så er det meg. Jeg har ikke tall på hvor mange dører jeg har gått på, hvor mange tenner jeg har brukket, hvor mange steder på kroppen jeg har brudd eller brister. Det  har blitt en del opp igjennom årene for å si det sånn. Det er bare en sånn person jeg er. Bare denne uken har jeg falt tre ganger i trappen. Jeg har også knust mobilen min, så skjermen falt av. Tør ikke en gang fortelle hvor mange telefoner jeg har hatt opp igjennom tiden. Bare i russetiden alene mistet jeg eller knuste jeg 5 telefoner. 

  6) Jeg har utrolig dårlig humor, jeg kan le av alt. Det jeg ler mest av er meg selv. Når jeg for eksempel skal fortelle en vits eller noe morsomt, så ler ler jeg etter første ordet jeg sier, så det er ingen som skjønner eller for med seg hva som er poenget. Jeg bare ler for mye. 

  7) Jeg har billappen og egen  bil. Jeg har verdens beste farfar som kjøpte seg ny bil bare noen måneder før han skjønte at han måtte gi fra seg lappen på grunn av synet. Slik skulle jeg arve og få en ny bil i gave. Det er noe jeg alltid kommer til å være takknemlig for. Jeg stiller alltid opp for dem når de må bli kjørt. Hadde ikke vært for ham, så hadde jeg ikke hatt min egen bil i dag. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  8) Jeg går med giftering på feil hånd. Ikke fordi jeg er gift, men fordi min søster og jeg arvet gifteringene til mormor og morfar da de døde. Vi fikk dem tilpasset til oss, slik at vi nå har hver vår. Det har gitt meg en mulighet til å bære dem med meg, selv om de ikke er her i dag. Dette er en ring jeg aldri går uten. Jeg føler meg faktisk naken om den ikke er der. Jeg tror den ringen er det mest dyrebare jeg eier. 

  9) På trening motiverer jeg meg selv. Jeg liker å trene alene. Jeg klarer å presse meg selv til å trene så hardt jeg kan. Jeg vet mange liker å trene med andre, slik at de da har noen som kan presse seg for å gjøre de siste repetisjonene, eller øke tyngden du skal løfte. Men for meg trenger jeg ikke det, for det gjør jeg av meg selv. Slik har jeg alltid vært, og håper jeg alltid kommer til å være. 

  10) Jeg kommer godt overens med så å si alle. Ikke fordi jeg forandrer meg for hvem jeg er sammen med, men fordi jeg er meg selv og tilpasser meg. Jeg har aldri hatt noe problem med å få nye venner, eller snakke med fremmende. Ofte inviterer venninner meg for eksempel på vorspill, fordi de vet at jeg kommer til å være en gledesspreder. Dette synes jeg er utrolig koselig, og er vel kanskje en av mine beste egenskaper.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  → Etter mange ønsker fra dere lesere, var dette et innlegg dere ville se mer av. Så håper dere lærte noe nytt om meg, alltid gøy å kan dele litt slik innlegg også!

 • 34

  //Bildene er lånt fra google. 

  God morgen eller god ettermiddag, er vell riktig å si. Formen min ikke helt på topp i dag, så jeg har tatt en veldig rolig start på dagen. Har bestemt meg for å lytte til kroppen, å bare slappe helt av i dag. Heldigvis har sesong 2 av how to get away With murder, kommet ut på netflix igjen. Så det skal jeg ligge å se på i hele dag fra sofaen, viktig å lytte til kroppen. Når formen ikke er helt på topp, slitt litt med søvn den siste tiden. Å når det går over flere dager, så sier kroppen stopp til slutt. Men venter på at legen skal ringe meg, så orner dette seg håper jeg. Men ville gi dere en liten oppdatering på dette, sånn at dere skjønner vist bloggen ikke helt på topp om dagen. Men jeg gjør mitt beste, men kjenner at jeg ikke klarer å sitte så lenge foran pc skjermen om gangen.

  Men over til det jeg trenger hjelp og råd med fra dere, som dere sikkert har fått med dere. Slutter mitt kamera å fungere, så jeg har bestemt meg for å kjøpe meg et nytt kamera. Jeg har aldri i mitt liv kjøpt meg et helt nytt kamera, kun kjøpt brukt fra finn.no. Så denne gangen skal jeg faktisk unde meg selv det, jeg har lest så mye på nette nå. For å finne ut hvilket kamera jeg burde kjøpe meg, å finnet ut at jeg tror jeg har lyst til å kjøpe Olympus E-PL7. Sett så mange bloggere skrevet om dette, men så vet jeg også at det er mange som har fått dette sponset. Så da ville jeg heller høre om det er noen av dere som har noen erfaringer med dette, gjerne del med meg både fordeler og ulemper. Jeg setter kjempe stor pris på hjelp og råd fra dere, for vil ikke kjøpe dette kamera vist dete ikke er så bra som det folk sier. 

  Men jeg lurer på om det er noen av dere som har noen erfaringer med dette?

  Er det vært pengene?

  Passer det bra som et blogg kamera? 

 • 50

  God søndags morgen alle mine fine lesere, her startet dagen bare for en time siden. Jeg har endelig sovet skikkelig ut, noe som er utrolig deilig på søndager. Her hjemme er det ikke så mye som skjer i dag, vi skal ta en rolig søndag. Jeg skal begynne litt på vasking og ryddig, for å så hjelpe mamma litt senere i dag. Så skal jeg opp til farmor og farfar, for å ta en kopp kaffe. Tenkte jeg skulle bake litt før jeg drar opp ditt, så jeg kan ha med meg noe godt til kaffen. Ellers fant jeg ut at jeg helt har glemt å vise dere mitt nye rom, som endelig er ferdig. Må bare si at det blir ikke like fint på bilder, som det jeg syns det er i virkeligheten. Dessverre måtte jeg bruke et dårlig kamera, siden jeg ikke har noe annet akkurat nå. Men jeg har bestemt meg for å kjøpe nytt, så nå må jeg bare finne ut hvilket jeg skal kjøpe. Det blir nok brukt fra finn denne gangen også, men det gjør ingen ting. Men her får dere masse bilder av mitt nye rom, kunne ikke blitt mer fornøyd.

  → Hva syns dere om det ferdig resultatet av rommet mitt, ble ikke dette fint a dere ?

  → Vist det er noen av dere som lurer på hvor noe er fra, er det bare å skive det i kommentarfeltet. Så tar jeg det med på ukens leser spørsmål, så dere skal få svar på det.

 • 56

  I år skal jeg ikke lage meg for store mål, mål jeg ikke kan klare å oppnå. Men jeg skal lage med noen store mål, og noen små mål. Slik har jeg alltid noe å strekke meg til, og som samtidig kan gi meg følelsen av å lykkes. Dette året skal det skje noe stort for meg. Det kan jeg føle, at dette skal bli mitt år på en måte. Vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive det, men jeg føler at 2017 skal bli Lisa sitt år.  

  Komme i rutiner på trening - Jeg vet at trening er min nøkkel til å bli frisk, og også ha det å ha bra. Jeg er faktisk en helt annen person når jeg trener enn når jeg ikke trener. Jeg er gladere, lykkelig, ler og smiler. Matlysten øker, og jeg få jobbet med meg selv på en annen måte. Den holder følelsene mine i sjakk, spesielt når det kommer til depresjon og angst. Pluss at jeg vil jobbe mot det å få en fin trent kropp, med noen kilo ekstra. 2016 skal være det siste året jeg skal se anorektisk ut på stranda, for nå skal denne kroppen forvandles. 

  Spise alle måltid og mer, pluss få inn flere matvaretyper - Dette året skal jeg fokusere på mat, ikke bare det å spise de måltidene jeg må, men også det å spise mere. Jeg vet det kommer til å bli tøft, men jeg skal klare det. Et annet av mine største mål dette året er å få inn flere matvarer, ikke bare den samme maten som jeg spiser. . Man går fort lei, og jeg vil prøve å spise mer og mer likt som alle andre rundt meg. 

  Bruke mer tid på venner og familie - Ja dette året skal jeg bli mye flinkere til å bruke tid på venner og familie. Jeg skal prøve å stille opp når familie og venner samles. Likeså det å ta mere kontakt med mine venner, møte dem for en kaffe og slike ting. Jeg føler at dette året har jeg ikke vært så flink som jeg burde ha vært. 

  Dra til behandling hver eneste uke - Dette punktet er nok litt vanskeligere, for behandling er tungt og slitsomt. Det er så lett å ringe å si at jeg er syk for å slippe de timene. Men det skal jeg ikke la meg selv gjøre i år. Greit, er jeg syk så er jeg syk. Men da skal jeg virkelig være syk. Hvis ikke, skal jeg dra til behandling hver eneste uke. 

  Bli enda flinkere til å blogge - Jeg føler at for hver dag jeg blogger, så lærer jeg noe nytt, samt at man blir litt flinkere for hver dag som går. Dette året skal jeg virkelig satse på bloggen min. Jeg skal prøve meg på nye ting, variere mer med innlegg, og gi dere enda mere av meg. Dere skal få følge min vei inn mot dette nye året. Mot å bli en ny og bedre Lisa. 

  La meg selv føle på følelser - Det er ikke noe å legge skjul på, at når man lider av anoreksia, så kjenner man lite på følelser. Det er en del av sykdommen. Men dette året skal jeg ikke la den stoppe meg i å føle, for når det skjer, stopper den meg til å føle de gode tingene også. Jeg vil føle lykke, latter, sårhet, sorg, glede og kanskje til og med kjærlighet. Kjærlighet er det lenge siden jeg har følt på, så det håper jeg kan skje dette året.

  Finne meg selv - Dette året skal jeg virkelig finne meg selv, den nye Lisa som jeg driver og former. Jeg trenger å finne min plass, finne ut hvem jeg er. Rett og slett finne min plass, hva vil jeg med livet. Hva slags person vil jeg være? Dette året skal jeg virkelig finne meg selv og utvikle meg selv som person. 

  Oppleve nye ting - Dette året skal ikke sykdom stoppe meg. Jeg har så lyst til å oppleve nye ting. Kanskje reise eller gjøre ting som gjør meg glad. Jeg trenger det. Og mere enn noe annet, det å være spontan. Men er ung bare en gang, og jeg må utnytte det. Dette året vil jeg fylle med nye opplevelser, prøve nye ting og utfordre meg selv. 

  Ta mere vare på meg selv - Ikke bare når det kommer til utsende, men generelt ta mere vare på meg selv. Med det mener jeg hele meg som person. Gi kroppen det den trenger av mat og alt annet, stelle meg i hverdagen. Sminke meg mere, og rett og slett føle meg mer fresh alle dager. Ikke bare de få kveldene i måneden når jeg drar ut, men til hverdags. Kroppen min skal virkelig få lov til å kjenne på hvordan det er å være en sunn kropp. En sunn livsstil som er det beste for hele meg.  → Har du laget mål for 2017? 

 • 24

  Årests høydepunkt er uten tvil at jeg flyttet ut, eller vi flyttet ut i egen leilighet sammen med min søster. Da hele familien hjalp til med flytting, siden det var vår første leilighet. Ble det mange turer til ikea, fordi vi måtte kjøpe inn alt vi trengte. Det er sykt å tenke på at vi snart har bod her i et år, tiden går så fort. Nå kan jeg ikke se for meg en hverdag der jeg ikke bor alene, så dette var uten tvil det beste høydepunktet dette året.                                    Årets største blogg opplevelse, er uten tvil når nettavisen delte mitt innlegg. Ikke bare har de delt et innlegg i fjord, men to innlegg. Men det som fikk mest oppmerksomhet er det siste innlegget de delte, over 15 000 unike lesere leste det innlegget. KJÆRE VOLDTEKTSMANN, et viktig innlegg. Som var kjempe tungt og skrive og dele, har du ikke lest det kommer du dirkte til det ved å trykke her -> KJÆRE VOLDTEKTSMANN!   

  Årets headere på bloggen, dette året har jeg hatt mange forskjellige headere. Jeg elsker å bytte den ut, da føler jeg på en måte at det blir noe nytt på bloggen. Flinkeste Viktoria Lysø Vian, er det som har laget alle mine. Hun er så utrolig flink og dyktig, blir like fornøyd hver eneste gang. Jeg setter så utrolig stort pris på at hun hjelper meg dem dette, for hun er bare så flink.  SUKKERFRI JAPP SJOKOLADE

  SUKKERFRI & SAFTIG GULROTKAKE 

  SUKKERFRI SJOKOLADE MED KARAMELL FUDGE 

  SUNNERE BROWNIE MED KARAMELL FYLL 

  Årets mål er uten tvil at jeg snart har en normal BMI, fy søren så mye arbeid det ligger bak det. Men det er det største steget jeg har tatt, som alle mine år som syk. Jeg trodde ikke at jeg skulle klare det, men det har jeg klart. Nå er det ikke snakk om mange kiloene igjen, før jeg har en normale BMI. Så det er det største målet jeg har klart i år, å kanskje dette året klarer jeg å få en normal BMI.

  Årets ferietur, jeg har faktisk vært på to ferier dette året. Noe som er gange mye for en som sliter med denne sykdommen jeg gjør, men noe som er utrolig bra for meg. Da får jeg en smake bit på hvordan livet kan være, jeg har det alltid så bra når jeg reiser. Men den beste reisen i år, må bli til kos i sommer med min søster. Den turen var bare så utrolig bra, tror ikke jeg har kost meg så mye før. Eller på så lenge jeg kan huske, så det er absolutt den beste ferien jeg har hatt i år.

  Årets beste innkjøp, er uten tvil den store pakken jeg bestilte fra funksjonell mat. Denne pakken bestilte jeg for en del uker siden, å fikk den bare noen dager etter. Her er det jo alt av deg jeg selv bruker når jeg baker og lager sunne desserter til meg selv, men også det jeg bruker i min oppskrifter her på bloggen. Siden det er tilbud på denne pakken enda, så linker jeg den vist noe av dere også vil ta en titt. Så finner du det tilbudet ved å TRYKKE HER!

  Årets instagram bilder, jeg har faktisk slettet mange bilder fra min instagram. Men det er enda mange bilder der enda, så her får dere alle mine bilder som jeg har lagt ut i år. For dere som har lyst til følge meg der, så heter jeg lisarorvik.  Årets stolte øyeblikk, det er uten tvil av min lillebror. Ikke bare fullførte han vidregående dette året, men han har også ferdig med trailer lappen. Som var hans drømme utdanning, altså gutten er ikke en gang 19 år. Å han kan kjøre stor trailer og stor trailer med tilhenger, jeg er så stolt av han. Dette er absolutt årets stolte øyeblikk, gratulerer så mye lillebror du er så flink.

  Årets bilder, haha når man blogger kommer det alltid mange glans bilder som jeg kaller dem. Her for dere noen av mine, syns det er vtikig å kunne le av seg selv. Så i steden for å finne de fineste bildene av meg selv, gjorde jeg det omvendte. Så her for dere mine favoritt bilder fra året, hehe latter forlenger livet.

  Årets fest høydepunkter, å til slutt vil jeg dele litt bilder fra de beste festene jeg har vært på. Men også de beste familie selskapene jeg har hatt, for jeg klarte ikke velge en. Fordi det har vært så mange gode og bra fester, så her for dere litt bilder fra forskjellige fester.  Ja det var hele mitt år oppsummert i et innlegg, det ble et lengere innlegg en planlagt men med det er jo bare koselig. Alltid gøy å kan variere litt med hva jeg deler her på bloggen, så håper dere likte dette innlegget. 

 • 48  → Her ser dere de fleste gavene min søster og jeg fikk, vi kunne ikke blitt mer fornøyde. Føler oss så utrolig heldige som har fått så mye fint, igjen tusen tusen takk. 

  → Har du fått mye fint til jul? 

 • 31

  → For dere som vil følge meg så heter jeg Lisa.rorvik på instagram, hva syns du om mine siste bilder? 

 • 22

  God morgen alle mine fine lesere, først må jeg bare si tusen takk for alle de fine tilbake meldingene på innlegget mitt i går. Hadde ikke trodd jeg skulle få så mange posetive tilbake meldinger, så det er utrolig koselig. Jeg har akuratt kommet hjem, etter å ha tatt en del prøver, som jeg nevnt kort til dere. Så har jeg ventet på innkallelse til sykehuset, å den kom allerede i går. Så jeg har allerede vært på sykehuset, for å ta masse prøver. Bare for å se hvordan kroppen min har det på innsiden, etter som jeg har slitt anorekisa i 4 år. Så skjer det meste skaden på innsiden av kroppen, men jeg tror at disse prøvene kommer til å være mye bedre enn hva de har vært før. Etter som at jeg spiser mye mer, så kroppen min har mer å jobbe med. 

  Jeg dro hit sammen med min farmor og farfar, etter som min farmor også skal ta noen prøver. Henne er desverre syk, så jeg er mer spent på hennes prøver. Enn det jeg er på mine egene, mine prøver gikk ganske fort. Å farmor sa at jeg  kunne bare dra hjem når jeg er ferdig, etter som hennes tar litt tid. Men det gjorde jeg ikke, når jeg først hadde fått kjørt dem hit, så skulle jeg også kjøre dem hjem. Var sykt flaks at vi begge skulle ta prøver på samme sykehuset, til nesten sammen tid. Jeg er ganske så sliten i dag, etter som jeg sto opp kl 06:00. men heldigvis er både formen og humøret på topp, så det gjør ingen ting. Jeg får ikke resultatet før om en uke, så da skal jeg dele det med dere også.    → Så dere får ønske både min farmor og meg lykke til, så får vi håpe at begge får et bra resultat. 

 • 28

  God morgen alle mine herlige lesere, denne dagen startet så utrolig bra. Jeg har sovet så godt i natt, men det er kanskje ikke så rart. Etter som jeg fikk gjort utrolig mye i går, startet dagen med å rydde og vakse hele leiligheten. Så støvsugde jeg, så nå er det bare igjen å brette klær. Så er hele leiligheten ren og ryddig, er så godt med et rent hjem. Det gjør meg så glad, etter jeg var ferdig med alt som skulle bli gjort hjemme. Fikk jeg slappet av litt, før jeg kom meg vidre på trening. Jeg fikk en kjempe bra treningsøkt, jeg droppet noen øvelser. Etter som jeg driver å bygger på kroppen igjen, så jeg tar det veldig rolig denne uken også. Først til neste uke, skal jeg begynne med hele treningsprogrammet mitt. 

  Men over til noe helt annet, altså du vet du er en blogger når du egentlig skal på shopping. For å se etter klær, men handler kun ting og tang til bloggen. Det er så typisk meg, det er så gøy å handle inn ting til bloggen. Så tenkte jeg kunne vise dere hva jeg har kjøpt meg, alt er fra TGR. Som er min favoritt butikk, der har de alt til en billig penge. Det eneste som ikke er til bloggen, er kortene. De kjøpte jeg fordi jeg skal i bursdag til helgen, men resten er ment for bloggen. Jeg har lenge vært på leting etter en tre fjøl, i den perfekte størrelsen. Endelig fant jeg det på TGR, gleder meg til å bruke alt det nye jeg har kjøpt. Men ville gi dere en liten oppdatering, før jeg skal komme meg opp til farmor og farfar. Så blogges vi mer senere i dag, skal også bake litt i dag. Så håper jeg det blir vellykket, så jeg kan dele noen oppskrifter med dere også.   ♦ Ønsker dere en fantastisk dag, hva syns du om alt det jeg har kjøpt? 

 • 40

  Siden august er over for denne gang, tenkte jeg å dele mine favoritter fra måneden. Tenkte å begynne med et slik innlegg, for hver måned som har gått. Syns det er så spennende å lese disse innleggene på andre sine blogger, så derfor ville jeg også begynne med slike innlegg. Så håper jeg dere liker det, alltid gøy å prøve seg på noe nytt.   - Min favoritt sminke fra august, er uten tvil Kylie Lip Kit i fargen pose k -  - Min favoritt middag er Noka din grønnsaksgryte, denne har vært en redder for meg når jeg har vært syk -   - Mitt favoritt innkjøp for august, er 5 in 1 beauty care massager -   - Favoritt mellom måltid for august, er Noka sin caramell bar -   - Min favoritt til rensing av ansiktet i august, er Mary Kay sine produkter -  - Måneden tips, Iso Whey Zero sitt protein pulver i smaken cookies & crem. Denne smaker helt fantastisk -   - Månedens bilde som egentlig ikke burde komme på bloggen -   - Mitt favoritt antrekk i august -   - Månedens smak opplevelse, ProPud i smaken sjokolade. Denne er bare så god, pluss at den er sunn -   - Månedens mest leste innlegg i hele august, DAGBOKEN - første natt på psykiatrisk -

  ♦ Hva syns du om dette innlegget, der jeg samler månedens favoritter? 

 • 34   ♦ Her er mine siste bilder på instagram, for dere som vil følge meg så heter jeg lisarorvik på intagram. 

   ♦ Senere i dag kommer det en Giveaway konkurranse, der du kan vinne fine premier. Så følg meg litt senere i dag, for å delta på den! 

 • 30

  Har sett at det er flere bloggere, som har delt et innlegg som heter i sommer har jeg. Der man deler masse bilder og opplevelser man har gjort i sommer. Noe jeg syns var utrolig koselig å lese på andre sine blogger, derfor ville jeg også lage et slikt innlegg. Så her kommer det er bildedryss, fra hele min sommer. Med noen av mine beste opplevelser denne sommeren, jeg tror faktisk dette er den beste sommeren jeg har hatt siden jeg ble syk. Så mye koselig jeg har fått være med på, som jeg er så utrolig takknemlig for. Alle rundt meg, som har gjort slik at jeg bare har kost meg masse.  - Badet og solt meg masse -  - Opplevd at hjulet på bilen, eksploderte i 110 km/t på motorveien -  - Vært på feire i Hellas, med min søster -  - Fikset mine negler selv, i sommer farge -

  - Drukket alt for mye Mythos med min søster, er det feire så er det ferie -  - Fått meg ny header her på bloggen, kunne ikke blitt mer fornøyd -  - Følt meg komfortabel i kjole, brukt det mye mer enn hva jeg pleier -  - Tatt mange glans bilder av meg selv -  - Spist og kost meg med is hver dag, opp til flere om dagen -

  - Gjort ferdig to DIY - prosjekter, som jeg ble veldig fornøyd med -  - Kost meg på kjøkkenet, prøvd masse nye oppskrifter -  - Hat bursdag og fylte 22 år, pluss at jeg har feiret den med venner -  - Lest en hel bok, utrolig spennende -  - Fått trent masse før jeg dro på feire, å neste uker begynner jeg igjen -
   

  - Vært med venner og bare kost meg -  - Smil, latter og en lykkelig Lisa har hatt en super sommer -  

 • 30

  Jeg fikk jo så mye fint når jeg feiret min bursdag, så jeg må jo nesten vise dere det også. Det er en noen gaver jeg ikke kunne vise, etter som det ikke gjør seg noe på en blogg. Dere skjønner kanskje hva jeg mener, sånn går det når man har en jente bursdag. Jeg ble så utrolig glad, for alt jeg fikk. Det jeg også ikke kan vise dere her på bloggen, mine venner kjenner meg så godt. Av min familie har jeg fått penger, etter som jeg skal kjøpe meg ny mobil. Siden min tar snart natta, så nå har jeg endelig råd til å kjøpe meg ny. Men her får dere masse bilder av det jeg fikk, som sakt kunne ikke blitt mer fornøyd.   ♥ Hva syns du om gavene jeg fikk, hadde du blitt like glad som meg av å få alt dette? 

 • 22  God mandags morgen alle mine herlige lesere, ja jeg vet jeg starter med den setningen alt for ofte. Men det er en så koselig start på et innlegg, etter en alt for lang dag i går. Med å bare ligge i sofaen å syns synd på meg selv, etter som jeg var så fylke syk. Så fikk jeg ikke gjort særlig mye i går, men fikk ryddet hele leiligheten. For det så ikke ut her, men det er sånn det skal være etter en fest. Jeg er enda overlykkelig, etter som feiringen var så utrolig vell lykket. Vi var nesten 15 jenter her, så å si alle kom. Noe jeg syns er så utrolig koselig, fikk utrolig mye fint. Som jeg skal vise dere, har bare ikke rukket å ta bilder av det enda. 

  I dag skal jeg på møte med nav, er som jeg tok feil dato sist mandag. Mamma skal være med meg, noe jeg syns er utrolig godt. Jeg har en utrolig snill dame som følger meg opp på nav, men det er ikke like lett å skal snakke med henne. Jeg vet faktisk ikke hvorfor jeg er innkalt til møte, etter som min situasjon ikke har forandret seg noe. Så det finner jeg ut etter på, jeg skal snart hoppe i dusjen. Etter som møte mitt er allerede kl 12:00, skal også hente en pakke jeg har fått i posten. Så det skal jeg også dele med dere, litt senere. Formen kunne vel vært bedre, men sånn går det når man tar seg en fest. Er blitt tett igjen, så jeg tror jeg skal ta meg en liten lur etter møte ned nav. Men nå skal jeg legge fra meg pc, for å hoppe i dusjen. Så blogges vi senere i dag, driver å jobber med et ganske tøft innlegg. Jeg har faktisk jobbet med dette, i flere dager. Så jeg tror det kommer ut i kveld, vist jeg klarer å publisere det da. 

  ♦ Har du husket å meldt deg på ukens blogg konkurransen min, vist ikke finner du det her -> KONKURRANSE! 

 • 56

  Nå er det ikke mange timene igjen, før gjestene kommer. Jeg gleder meg så utrolig mye, håper dette blir en super kveld. Har gledet meg til dette utrolig lenge, så jeg er klar for en bra kveld. Etter som jeg har bursdag i sommer feire, så måtte jeg vente til den var over før jeg kunne ha bursdags fest. Jeg måtte faktisk legge meg litt i stad, for formen er ikke helt på topp. Men siden jeg var ferdig med å rydde, vaske, pynte og alt det jeg kunne gjøre klar før klokken tolv. Fant jeg ut at det beste for meg var å legge meg noen timer for å sove, å det er jeg så glad for at jeg gjorde. For nå er formen så mye bedre, nå skal jeg bare lage meg litt mat. Før jeg hopper i dusjen, for å så fikse meg. Så er det bare å begynne på maten, å resten av det som skal servers. Men jeg ville jo dele litt bilder med dere, fra hvordan jeg har pyntet. Jeg sa jo at jeg gikk for et rosa tema, siden det er sommer. Så passer jo det helt perfekt, med glade farger. Det gjør noe med stemningen, jeg syns det ble kjempe sommerlig.  

  ♦ Hva syns dere om resultatet, ble det ikke fint og sommerlig ?

 • 28

  Denne dagen har bare godt så fort, jeg har ikke sittet stille siden jeg skrev det første blogg innlegget. Som kom ut på morgningen, jeg nevnte jo kort i stad at jeg hadde en planer for i dag. Grunnen for det er at jeg skal ha bursdags party i morgen, noe jeg gleder meg utrolig mye til. Så jeg dro til ski, rett etter jeg hadde spist frokost og blogget. Der har de nemlig min favoritt butikk, som er TGR. Der finner man alt man trenger til en billig penge, noe som passer meg helt perfekt. Jeg skulle kjøpe inn en del pynt og diverse til i morgen, jeg hadde egentlig bestemt meg for en grått tema.  Men ombestemte meg, så nå er tema rosa. Hele leiligheten har blitt rosa, jeg skal vise dere masse bilder i morgen. Ble utrolig fornøyd, så har jeg fått handlet inn alt av mat og godteri. Fått laget gelly shots, pyntet ferdig både borde og alt annet. Så nå er jeg klar for gjester, jeg skulle også sette på hår i dag. Men fant ut at det fikk jeg ikke tid til, så jeg krysser fingrende for at jeg får til det i morgen. Men jeg ville vise dere bilder av den nye ute sofaen vår, syns den er så fin. Som dere ser på det første bilde, så var det utrolig tomt ute på verandaen. Så nå har det blitt så fint, utrolig deilig at vi fikk den før min fest i morgen.  Syns den passet utrolig bra inn på vår veranda, så vi er super fornøyde. Etter jeg har fått delt dette med dere, skal jeg lage meg litt middag. Før jeg skal stelle meg, min søster og meg skal nemlig en tur ut. For å møte pappa, min ste mor og noen venner av dem nede på en bra som er like ved oss. For at de skal spise, så skal vi kose oss med noen øl. Så det blir utrolig koselig, blir nok en tidlig kveld på meg. Etter som jeg har holdt på i hele dag, men koselig å få vært noen timer med dem. Men ville vise dere sofaen før jeg skal legge bort pc, vi blogges mer i morgen.  
  ♦ Hva syns du om den nye ute sofaen vår?

 • 47

  God fredag alle mine herlige lesere, håper deres dag startet like bra som min. Nå begynner virkelig formen å komme seg, jeg føler meg bare bedre og bedre for hver dag som går. Det gjør meg bare så glad, endelig får jeg noe ut av dagene mine. Isteden for å bare ligge å sove, eller se på tv. Dagene blir så utrolig lange når jeg ikke er i form, eller har krefter til å gjøre noe som helst. I går fikk vi endelig kjøpt oss en ute sofa, vi kunne ikke blitt mer fornøyde. Det ble en del kjøring i går, etter som den første Skeidar vi var på var utsolgt. Men det gjorde ingen ting, får vi fikk den til slutt. Dere skal få se bilder litt senere i dag, var for mørkt i går når vi kom hjem til å ta bilder da. Så det skal jeg ut å gjøre litt senere, men siden det er helg. Tenkte jeg dele litt morsomme bilder med dere, nemlig bildene som jeg egentlig burde ha slettet. Men jeg syns det så gøy, å kan dele litt slike bilder også. Jeg tror de fleste som blogger, kan kjenne seg igjen at det blir en del slike bilder. Jeg har en del planer i dag, så jeg håper jeg rekker alt jeg skal. Nå må jeg bare stelle meg, for å komme meg av sted. Så blogges vi mer senere i dag!
  ♦ Håper du har en like bra start på helgen som meg, hva syns du om slike innlegg, med bildene som ikke kom på bloggen?

 • 46  ♥ Det er ikke alle bildene som blir like fine, men er gøy å kan dele slike bilder også! 

 • 34

  God mandags morgen, her har uken begynt veldig positivt. Noe jeg syns er utrolig deilig, jeg håper nå at formen og humøret skal holde seg på topp. Så nå kommer bloggen til å bli mye mer oppdaterert, slik som den pleier å være. Har masse my blogg motivasjon, å masse planer for denne uken. For nå er jeg dritt lei av å sitte inne, å sove bort hele dagen. Nå vil jeg komme meg ut, få trent og gjort de hverdagslige tingene jeg liker. Tenkte å starte denne uken, med en tur opp til farmor og farfar. For å ta en kaffe, å snakket litt sammen med dem. Så skal jeg komme meg på trening litt senere i dag, noe jeg gleder meg utrolig mye til. Fikk bare trent en gang sist uke, fordi mye sykdom. Så kroppen min orket rett og slett ikke trene, så håper å få tatt igjen det denne uken. Tror faktisk kroppen min hadde godt av en pause, kjenner på det at den er mye sterkere nå. Men jeg var jo på en liten shopping tur, å glemte helt å vise dere hva jeg hadde kjøpt. Så det skal jeg vise dere nå, alt er fra TGR og søstrene grene.   Fikk endelig kjøpt sånne gjennomsiktige sminke beholdere, som jeg har hatt lyst på så lenge. Men syns at alle de jeg hadde sett på, var alt for dyre. Jeg betalte rundt 15-30kr for hver av disse, så det var et kupp for min del. Fikk også kjøpt litt flere glass, noe som er ment for bloggen. Når jeg deler oppskrifter og slikt, pluss litt nye lys og servietter. Fikk også endelig tak i en bok, der jeg skal begynne å skrive ned oppskrifter. Så det blir veldig spennende, gir meg masse ny motivasjon til å lage nye oppskrifter. 

  ♥ Vinneren av min store sommer Giveaway ble fineste lindahansen, Beklager for at det ble litt sen trekning av vinneren. 

 • 22

  Som sikkert mange av dere så i går, så har jeg fått med en ny header her på bloggen. Det er flinkeste Viktoria Lysø, som lager de til meg. Det er henne som har laget alle mine header jeg har hatt før, hun er så utrolig flink. Jeg blir like fornøyd hver gang, hun driver med dette som en liten hobby ved sina bloggen. Så vist dere vil ha en like fin heder som det jeg har, anbefaler jeg dere å ta kontakt med henne. Dere kan finne bloggen hennes her -> vlyso! I tillegg til at henne er kjempe snill å lager disse til meg, er hun kjempe flink til å blogge. Så ta dere gjerne en tur innom bloggen hennes, å vist dere ønsker at henne skal gjøre det for noen av dere. Så ta kontakt å hør med henne, jeg kunne ikke blitt mer fornøyd med den ny headeren min. Hun gjør det gratis, det eneste henne ber om er å få navnet sitt neders i hjørnet.   Den dere ser på bilde over, er den nye headeren min som jeg bruker nå. Men tenkte å legge meg litt flere bilder, av andre hun har laget til meg. Slik at dere også kan se hvor flink hun er, det er like vanskelig å velge hver gang. Siden hun lager så mange fine, men falt vedlig for den jeg endte opp med å velge til slutt.  Men de dere kan se under, er andre jeg har brukt før. Så får dere også sett litt hva slags andre hun kan lage, det eneste henne trenger av deg er bilde eller bildene du vil bruke. Å at du har en liten tanke på hvordan du vil ha den, slik at henne slipper å lage mange forskjellige. Men heller vet litt hva hun skal gå etter, å du burde vite hva du vil at det skal stå på headeren når du tar kontakt. 

  ♥ Hva syns du om min nye header? Ønsker du deg en ny en, ta kontakt med vlyso

 • 46

  Selvom hele dagen min i går ikke ble som ville, så startet dagen kjempe bra. Vi var en gjeng med fantastiske damer her hjemme, som koste oss masse med frokost. Å vors for de andre, ved tankene på at jeg ikke drikker. Jeg var faktisk den eneste her hjemme uten bunad, men det gjorde meg inngen ting. Jeg syns det er kjempe fint, men jeg har desverre ikke en selv. Men kanskje det er på tide å skaffe seg en snart, men jeg er enda ikke helt sikker på om jeg vil det. Kanskje kår jeg blir litt eldre, å har litt mer penger hehe. Men uansett ville dele med dere litt bilder fra i går, vi tokk en del gruppe bilder på verandaen av hele gjengen. 

  Så må jeg jo også dele bilder fra min kjole, jeg var så forelsket i denne kjolen. At jeg kjøpte den i en størrelse for stor, fordi de ikke hadde igjen min størrelse. Men når jeg først finner en kjole jeg liker, så måtte jeg bare ha det selvom. Det var så herlig at været var så bra, jeg tror dette er min første 17 mai hvor jeg ikke fyrste. Jeg hadde med meg skift i bagen, men det trengte jeg heldig vis ikke. Det ble ikke så mange bilder av bare meg, fikk bare delt disse med dere som dere kan se under. Grunnene var at lyst på de andre bildene, ble kjempe mørke av en grunn. 

  ♥ Hva syns dere om kjolen min, har dere bunad ? 

 • 26  Tenkte jeg måtte vise dere hva jeg var så heldig å vant for noen uker siden, på fineste http://lindahansen.blogg.no sin blogg. Jeg ble så glad når jeg fikk melding på at jeg var den heldige, å så utrolig fornøyd jeg er. Jeg vant nemlig nyhetene fra depend, dette er de nye fargene som kommer nå i butikkene. Jeg elsker alle fargene, å gleder meg masse til å prøve dem ut. Klarer nesten ikke velge hvem jeg skal prøve ut først, for alle fargene er så utrolig fine.   I tillegg til alle neglelakkene med farge, følget deg også med en base og topp. Som gjør at neglelakken sitter enda lengere, noe jeg syns er utrolig bra. For jeg syns at vanlig neglelakk kan gå av veldig fort, så dette er jeg veldig spent på. Skal selvføglegelig oppdatere dere om hva jeg syns om disse, etter jeg har fått prøvd dem ut.   Hun har kjørt i gang enda en konkurranse, der dere også kan vinne denne fike rosa boksen med det samme innholdet. Så for dere som vil delta der, Anbefalerer jeg dere å ta dere en tur innom bloggen hennes. For å delta i den konkurransen, trykk her så kommer dere direkte til hennes blogg -> http://lindahansen.blogg.no

  ♥ Hva syns dere om det jeg vant, å var ikke disse fargene fine ? 

 • 16  God fredags morgen til dere alle, denne uken har gått så fort. Det er nesten litt sykt at det er fredag, ukene mine pleier egentlig å gå ganske sakt. Så dette har vært utrolig deilig for meg, etter jeg fikk lov til å trene. Har jeg en grunn for å komme meg litt ut, det føles så deilig. Selvom jeg er enda mer støl i dag, nå er jeg i hele kroppen etter gårsdagens trening. Jeg har faktisk ikke laget meg noe planer enda for dagen, men siden former og humøret er så bra. Så må jeg nesten komme meg litt ut i dag også, skal værtfall ta er kaffe besøk hos farmor og farfar. Kanskje jeg tilogmed har nokk energi til å møte en venninne i dag, jeg var på lunch med min bestevenn Tina i går. Det var så utrolig godt å møte henne igjen, så jeg tror nesten jeg må møte en i dag også.   Men over til noe helt annet, vi fikk en gave i går av mamma. Å herregud så glad jeg ble, hun har nemlig laget et dør skilt til søsteren min og meg. Det var så utrolig fint, gleder meg til å få hengt det opp på døren. Måtte jo ta noen bilder av det, slik at dere også skulle få sett det. Den dama der overrasker meg like mye hele tiden, jeg har seriøst verdens beste mamma. Er det ikke at hun kommer å rydder og vasker hele leiligheten fordi hun savnet oss, eller henter medesiner for meg. Eller blir med meg på butikken, når jeg ikke orker å kjøre å dra alene. Så stiller hun opp hele tiden, jeg er så takknemlig for at akuratt henne er min mamma. Nå sitter jeg her å koser meg med en kopp kaffe, jeg smiler fordi jeg er så glad. Nå skal jeg legge fra meg pcen, å lage meg litt frokost. 

  ♥ Ønsker alle mine fantastiske lesere en herlig dag, hva syns dere om vårt nye dør skilt? 

 • 24
  Sommeren nærmer seg med storm skritt, dette er årstiden jeg liker best. Sommer og sol gjør at humøret mitt blir bedre, varme, blomster og alt det herlige som følger med sommeren. Men for en som har anoreksia, så er dette også den vanskeligste årstiden. Grunnen for det er at man går med sommer klær, noe som betyr at man viser mer av kroppen sin. Skal man på stranden eller sole seg, så går man jo i bikini. Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg kjøpte meg en bikini, eller når jeg gikk i bikini her i Norge. En ting er å gå med det i utlandet, det har på en måte gått greit. Jeg vet ikke helt hvorfor det har gått bra, men det å skal gå med det i Norge har aldri vært et tema for meg.   Men nå har jeg faktisk kjøpt meg to nye bekinier, noe jeg er sykt stolt over meg selv at jeg klarte. Det har seg nemlig slik, at hver gang jeg har prøvd en bikini i butikken. Så har de anoretiske tankene tatt helt over, å jeg måtte bare komme meg ut av butikken fortest mulig. Men i år har jeg hatt meg som et mål at jeg skulle klare dette, å vet dere hva det gjorde jeg. Måtte gi meg en liten klapp på skuldrene når jeg kom hjem, for at jeg faktisk hadde klart dette. Nå er det nye målet mitt å tørre å gå med disse hjemme i Norge, jeg har et stort ønske om å kunne dra på stada her hjemme i Norge. Så jeg krysser fingrene for at dette er noe jeg kommer til å klare.   ♥ For dere som lurer så er begge bekiniene fra H&M, jeg vil anbefale alle å være tidelig ute for de fineste og beste størrelsene går først! 

  ♥ Har dere begynt å handle inn bikini, hva syns dere om de to jeg har kjøpt? 

 • 10

  Da var det på tiden å dele med dere hvem som vant, min påske Giveaway. Jeg må først si at jeg setter utrolig stor pris på alle som meldte seg på, noe som gjør det ektra gøy for meg å holde slike ko konkurranser. Blir nok en stor Giveaway om ikke så alt for lenge igjen, syns det er så utrolig koselig å kan gi noe tilbake til mine lesere. Men den heldig denne gangen var herlige Tone Vuong Vinningland, gratulerer så mye til deg. Har sendt deg en melding for å få adressen din, slik at jeg får sendt dette med en gang jeg kommer meg ut av leiligheten. Må bare vente til at formen er litt bedre, men så er det det første jeg skal gjøre. Tone har en helt fantastisk blogg, å ikke minst en nydelig og snill dame. Dette er en blogg jeg lesere hver eneste dag, så for dere som vil ta dere en titt på hennes blogg kan dere trykke her -> http://tvv.blogg.no

 • 41

  Endelig fikk jeg tatt bilder av alt vi har fått i innflyttnings gaver, ja jeg vet jeg er litt treig på sånne ting. Men nå har jeg fått gjort det, har gledet meg utrolig mye til å vise dere alt det fine vi har fått. Har ikke ord for hvor glad jeg ble for alt, i tilegg passer alt kjempe fint inn i leilighten. Hvor gode venner har vell ikke søsteren min og meg, de kjenner oss godt når det kommer til vår stil. Vi fikk masse som vi hadde ønsket oss, som som brød rister sto øverest på ønskelista vår. Nå tror jeg faktisk at vi har det meste vi trenger, kan ikke komme på en eneste ting vi faktisk mangler nå. Det er utrolig deilig følelse, jeg er super glad og fornøyd med alt vi har fått. Vi setter utrolig stor pris på det, alt har fått sin egen plass i leilighten vår.


  ♥ Jeg ble helt rørt av hvor mye fint vi fikk, hva syns dere ?

 • 34

  Her får dere først se litt bilder fra hvordan det så ut når vi først fikk leiligheten, da vi ikke har fått tatt inn noen ting. Må jeg det ikke var så mye å pusse opp, vi var veldig heldig der. Som likte stilen som det var der fra før, kjøkkenet og badet var kjempe fint. Var nesten bare å flytte rett inn, var egentlig bare litt små ting som vi fikset på.  

  De bildene dere ser unner er fra da vi har fått begynnt å flytte inn ting, var en del turer med bil da for å si det sånn. Herregud så mye ting som skulle på plass, mye man ikke tenker over når man flytter ut for første gang. Som dere ser mange Ikea poser, vi har handlet nesten alt på Ikea.  For dere som ikke følger meg på snappchat, så brukte jeg over en time på å montere en stol. Døde av latter av meg selv, men etter første så gikk resten veldig bra.

  Her får dere se litt bilder fra vi holder på med oppussingen, men har ikke fått tatt etter bilder enda. Så jeg håper å få lagt ut før og etter bilder til uken, vi mangler noen små ting. Derfor har jeg ikke fått lagt ut før og etter bilder enda, gleder meg til å vise dere hvordan vi har det nå. Må si jeg er veldig fornøyd, så gleder meg til det siste er på plass.