lisarorvik - Mitt navn er Lisa Slaaen Rørvik, jeg er 22år. Jeg kommer til å blogge om min kampen om å bli frisk, fra en alvorlig spiseforstyrrelse som heter anoreksia. Jeg deler også mange sunne oppskrifter, jeg har også en stor lidenskap for trening.
Instagram Facebook Lisa.rorvik@hotmail.com

9

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen alle mine fineste lesere. Ja nå ble det en litt lengere pause en det som var planlagt fra min side. Men jeg har rett og slett bare ikke orket logge meg inn på bloggen. Det har skjedd så mye rundt meg at jeg har måtte fokusere på det. Dere vet at bloggen er en av mine største prioriteringene. Men akkurat nå så har jeg ikke kunne sette den fokus. For min familie, venner og ikke minst meg selv må faktisk komme først. Det er litt rart men jeg elsker å blogge. Men noen ganger så kan jeg bare ikke sette den først. Selv om jeg kunne ønske jeg kunne der hver eneste dag. Dette er jo bare en hobby for meg. Ikke en jobb eller noe jeg lever av. Så derfor føler jeg ikke på det presset at bloggen må komme først. Men nå er det full skjerpings. Så nå kommer den til å bli oppdatert hver dag fremover. Jeg har det utrolig bra om dagen. Selv om det skjer en del i livet mitt. Så har jeg det bra med meg selv, smiler fra morgen til kveld. For jeg har funnet ut at jeg kan ha det bra, uansett hva det er som skjer rundt meg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vil jo bare si tusen takk for alle fine tilbakemeldinger. Nesten litt rart å si det, men jeg får så mye støtte fra dere lesere. At dere ikke aner. Jeg var en smule redd for å begynne å svare på over 70 kommentaren som hadde kommet på bloggen nå den tiden jeg var borte. Fordi jeg viste ikke om de var positive eller negative. Men jeg har bare verdens beste lesere. For dere støtter meg jo bare så mye, ja det er noe der med sterke meninger eller som mener noe annet enn meg. Å det er helt greit. Som jeg alltid har sakt. Så er dette en blogg, hvor alle skal få lov til å ha sine eggene meninger. Det står jeg får enda, å det ser dere nok også i kommentarfeltet. At jeg aldri sletter kommentarer. Tror faktisk jeg kun har slettet to kommentarer igjennom min blogg periode. Men det var fordi det ikke var en mening men direkte hat og mobbing mot meg, å det gidder jeg ikke ha noe av. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men vil jo ønske dere en kjempe fin dag. Beklager for at jeg har vært borte noen dager. Men nå er jeg tilbake!

Facebook siden min HER!
Instagram siden min HER!
 • 33

  God dag mine fine lesere. Det ble litt stille fra meg i går, noe som ikke var helt planlagt. Men formen min var bare ikke helt på topp i går. Jeg prøvde å dra å trene litt tidelig på dagen. Men jeg måtte bare pakke tingene min for å dra hjem. Formen er ikke helt 100% i dag heller. Sto opp for bare noen timer siden. Men håper med litt hvile og mat, så skal jeg komme meg. For vil veldig gjerne trene i dag. Siden det ikke ble noe av dette i går. Som sikkert noen av dere fikk med dere i går så delte TV 2 nyhetene, videoen fra God morgen Norge. Jeg fikk helt sjokk, for her var det mange med sterke meninger. Men nå er jeg glad for at jeg sliter med å lese, hehe. For alle kommentarene var så lange at jeg ikke orket å lese ferdig en enn gang. Men fikk høre av venner og familie at det var mange dritt kommentarer for å si det rett ut. Men heldigvis så bryr jeg meg ikke. Jeg tror de menneskene som sitter å skriver dritt, er de som selv ikke har opplevd dette. Eller har noen nær dem som har vært i min situasjon. Det er jo bilder av meg som har blitt brukt. Så det at vi er to som står bak dette intervjuet har ikke helt kommet frem. Føler det er jeg som får all støyten her nå. Men jeg bestemte meg bare for å logge helt av nette i går. For jeg vet at dette er et kjempe viktig tema for meg. Det er dette jeg brenner for! Så derfor vil jeg ikke bruke noe tid og energi på dem som slenger dritt og ikke forstår. Som jeg alltid sier det er en stor forskjell å ha en mening og det å slenge direkte dritt. Men ville bare gi dere en liten oppdatering. I dag kommer også innlegget med mine tanker, følelser og grunnen for at jeg takket ja til God morgen Norge. 

  - For dere som ikke har sett God morgen Norge intervjuet mitt, finner du det HER

 • 14

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  God morgen alle mine fine lesere. Ja her startet dagen med et kjempe stort smil. Jeg har sovet så godt i natt. Jeg var så glad for at jeg dro å trente noen timer i går kveld, fordi jeg skulle egentlig droppe den. Siden jeg var så sliten etter en lang dag og lite søvn. Men jeg hadde en kjempe bra økt. Så var det så mye latter i går, noe jeg trengte. Det miljøet på treningssenteret jeg trener på er nesten umulig å beskrive. For det er bare så bra. Mye av grunnen for at jeg trener så mye som det jeg gjør, fordi jeg rett og slett gleder meg til å møte de som er der. Også elsker jeg jo å trene da. Kan jo ikke glemme å nevne det da, fordi det gjør jeg. Jeg har enda ikke helt lagt planer for hele dagen. Men jeg skal en tur til farmor og farfar, for jeg har ikke hatt like mye tid til overs til dem som jeg pleier. Så blir det noen timer med trening i kveld. Nå driver jeg å tester ut masse nye øvelser, noe som er kjempe gøy meg også utrolig tungt, blir jo støl hver eneste dag nå. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Men jeg hadde bare så lyst til å takke dere alle for deres fine ord etter God morgen Norge intervjuet mitt i går. Jeg ble helt satt ut for en stor respons jeg har fått. Jeg har ikke hatt sjans til å svare alle sammen. Satt i flere timer i går. Men det er bare så mange å svare, noe som er utrolig koselig. Det gjør meg bare så utrolig glad. Har ikke ord for å beskrive hvor mye det betyr for meg. Det gjør bare alt dette vært det. For det er akkurat dette jeg brenner for, å vil få frem på min blogg. Så derfor ville jeg stille opp på dette. Men det kommer et eget innlegg om dette senere i dag. Men følelser, tanker, erfaringer og alt dette rundt God morgen Norge intervjuet. Men jeg ville bare takke dere nå. Jeg skal prøve så godt jeg kan for å få takket alle. Men trenger litt tid på det, så er det ikke alle jeg klarer å få med meg heller. Men jeg gjør mitt beste. For dere vet hvor viktig det er for meg å svare dere alle. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Men vil jo ønske dere en kjempe fin dag. Håper dere har en like god start på dagen som meg. Husk å starte dagen med et smil, kan gjøre resten av dagen din så mye bedre.

  Facebook siden min HER!
  Instagram siden min HER!
 • 20

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Smiler du tilbake. God morgen alle mine fineste lesere. Jeg fant ut at det er lenge siden jeg har skrevet et morgen innlegg til dere. Hvor jeg bare forteller litt om hvordan jeg har det, hva jeg har gjort og dagens planer er. Så derfor ville jeg gjøre det i dag. Dagen i går endte opp veldig bra og full av latter til slutt. Når jeg var på vei til behandling i går, kunne jeg kjenne at jeg fikk utrolig hodepine. Men jeg valgte å dra selv om. Noe jeg er kjempe glad for. Siden jeg hadde en utrolig bra time i går med min psykolog. Vi satt å snakket mye om alt som skjer i hodet mitt om dagen. Hvordan jeg har det og alt det. Nesten rart å sitte der å si at jeg har det så bra som det jeg har det. Men vi fokuserer også på å jobbe med min problemer, men siden jeg ikke var helt i form i går. Så tok vi oss "fri" fra å snakke om det. Så vi fokuserte heller på dette med hvor langt jeg har klart å komme på kort tid. Det å bare sette seg ned, for å være stolt av det jeg har klart til nå. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Nesten litt ubeskrivelig å skal sammenligne med selv nå og for 6 måneder siden. Men dette er noe jeg bare må være stolt av, for å så holde fast på. Når jeg dro derfra i går var jeg egentlig utrolig sliten. Men jeg endte opp med å dra å trene for å ikke sove. Noe jeg er så glad for. Jeg fikk fullført hele økta mi, var vel på treningssenteret i nesten fire timer i går. For det ble mye prat, latter og lekeslåssing. Altså som jeg lo mye i går, noe jeg trengte. Miljøet på treningssenteret er så bra om dagen, det gir meg bare så mye glede. Livet mitt smiler om dagen. Jeg har våknet hver eneste dag med et stort smil. Det er ingen som kan ta dette fra meg nå. Den gleden og latteren jeg får hver eneste dag er en stor gave. Dagens planer er å jobbe en del med blogg. Så en tur til farmor og farfar, for å ta en kaffe og bare prate litt. Så blir det trening i kveld. Men må jo ønske dere en kjempe fin dag, så blogges vi mer senere i dag. Før dette innlegget blir alt for langt. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Men hele poenget mitt med dette innlegget. Er det at det er kun deg selv som kan bestemme hvordan din dag skal bli. Klarer du å starte den med et smil, blir bare hele dagen så mye bedre. 

  Facebook siden min HER!
  Instagram siden min HER!
 • 24

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  God morgen alle mine fine lesere. Ja jeg vet det ikke akkurat er morgen mer. Men jeg har nesten akkurat stått opp. Døgnrytmen min ble helt snudd om i går. Får jeg gikk å la meg rundt 17:00 i går, så var våken en del timer i natt, for å så gå å legge meg igjen. Men her er formen på topp og det samme med humøret. Altså jeg koste meg så mye i går. For meg var det en helt perfekt dag i går. Fylt med masse latter, god mat, drikke og gode venner. Vi startet her hjemme allerede kl 08:00 på champagne frokost. Så var vi her noen timer, for å så dra ned til Kolbotn sentrum. Der møtte vi resten av familien. Noe som var så gøy å koselig. Snakket akkurat med pappa i telefonene, for han ville takke for i går. Så sa han noe som gjorde meg så glad. At den Lisa han så i går, er noe han ikke har sett på fire år. Jeg smilte, lo og snakket høl i hodet på alle sammen. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Den Lisa jeg var før jeg ble syk. Fikk også mange klemmer og omtanke etter VG-intervjuet mitt som har kommet ut. Det er så koselig at så mange støtter meg. Jeg har dessverre ikke fått gått igjennom alle bildene fra i går. Så de kommer ut i morgen. Men vi var så heldige å få roser i går, siden vi hadde frokosten hjemme hos oss. Jeg har holdt på å rydde og vaske her hjemme. I dag skal jeg opp en tur til farmor og farfar, for å vise dem VG-intervjuet. Kjenner jeg er veldig spent på hvordan de kommer til å reagere. Kan linke til det nederst i innlegget for dere som ikke har sett det enda. Det kommer ut et innlegg senere i dag med mine tanker og føler rundt alt dette. Hvorfor jeg gjorde det, hvordan dette var for meg og alt det. Men siden jeg ikke har fått gått igjennom bildene fra i går. Kan jeg heller vise dere de fine rosene vi fikk i går. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  - Jeg håper dere alle får en kjempe fin da, hadde du en like bra  17. Mai som det jeg hadde? 
  - For dere som ikke har sett mitt VGTV-intervju så kan du se det HER
 • 34

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  God morgen alle mine herlige lesere. Her startet dagen litt for tidlig. Jeg våknet av meg selv allerede kl 05:30. Så la jeg meg ikke før rundt halv 3, så ble ikke så mange timer søvn på meg i natt. Men det går helt fint. For både humøret og formen er på topp. Det skjer så mye i dag. Så jeg tror kroppen min bare er veldig spent, for å si det mildt. Jeg hadde en kjempe fin dag i går. Var så koselig hos farmor og farfar. Så koste jeg meg på trening. Dessverre ble ikke hele økten fullført, siden jeg begynte å blø neseblod. Som bare ikke ville stoppe. Noe som gjorde at jeg ble veldig svimmel og kvalm. Så da måtte jeg bare lytte til kroppen og dro hjem. Men i dag skal jeg på noen timer med behandling. Noe jeg gleder meg til, alltid godt å få snakket litt ut om alt som skjer i hodet. Så blir det trening i kveld. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Men vi skal jo ha 17. Mai frokost her hjemme i morgen. Så søster pyntet borde i går mens jeg var på trening. Syns det ble kjempe fint. Vi blir rundt 10 jenter på champagne frokost, noe som jeg gleder meg så mye til. Dette blir min første 17. Mai jeg faktisk skal feire. Jeg har vært for syk de siste fire årene for å feire, eller ha krefter til noe som helst denne dagen. Så i morgen skal jeg bre kose meg og endelig få feiret på samme måte som alle andre. Kjenner jeg ikke klarer å vente. Jeg skal prøve så godt jeg kan å få tatt masse bilder i morgen. Så jeg kan dele min feiring med dere. Men jeg kan ikke love noen ting, men skal gjøre mitt beste. Men nå må jeg bare runde av, for å gjøre meg klar for behandling. Dere får ønske meg lykke til igjen. Så kommer dette til å gå kjempe bra.  

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  - Men vil ønske dere en kjempe fin dag. Har du pyntet til 17. mai eller skal på champagne frokost? Hva syns dere om vårt bord til feiringen i morgen?
   
  - Vist alt går etter planene i dag, så kommer den store hemmeligheten ut senere i dag. Skal selvfølgelig dele det her på bloggen, men en gang jeg får tid og det har kommet ut.
   
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
   
  Facebook siden min HER!
  Instagram siden min HER!
 • 26

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  God mandags morgen alle mine fineste lesere. Her startet dagen med et stort smil, etterfulgt av en stor kopp kaffe. Jeg har allerede vært våken noen timer. Jeg står alltid opp et sted mellom 06:00-08:00, uansett hvor sent jeg legger meg. Men jeg trenger ikke så mange timer søvn som alle andre. Men nå er jeg i så gode rutiner om dagen, jeg vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive det. Men bare alt nå går min vei. Jeg har det så bra med meg selv. Jeg smiler fra morgen til kveld, med mye latter. Siden jeg allerede har jobbet en del timer med bloggen, skal jeg jobbe litt til. Før jeg dusjer, steller meg og drar en tur til farmor og farfar. Så blir det noen timer trening i kveld. Så denne dagen kommer til å gå like fort som alle andre dagene mine gjør. Det er så godt med gode rutiner, det å ikke låse seg inne hele dagen. Sånn livet mitt er nå, er noe jeg aldri hadde drømt om å få tilbake. Noe dere kanskje også merker på meg. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Jeg får dessverre ikke delt denne store hemmeligheten med dere før i morgen. For det er da dette kommer ut, så jeg må bare vente til i morgen. Men jeg kan røpe at dette er et utrolig stort prosjekt, som er et TV-intervju. Dette er grunnen for at jeg måtte tilbake til voldtektsmottaket for å søke om mine papirer. Men jeg klarte ikke gå igjennom min egen journal, så jeg fikk en bekreftelse på at jeg hadde vært der og anmeldt mitt overgrep. Så måtte jeg også ta kontakt med min advokat, som representerte meg. Men jeg hadde ikke forventet at jeg skulle klare å snakke så åpent om alt som har skjedd. Jeg trodde jeg bare skulle knekke helt sammen. Eller få en etterreaksjon, men nei. Ingenting kan bryte meg ned nå. Jeg er så mye sterkere nå enn hva jeg selv faktisk trodde og viste. Dette beviste akkurat det. Jeg overrasker meg selv, med min egen styrke. Rart å skrive det, men det er kompliment jeg skal gi meg selv. For det fortjener jeg faktisk, å det er viktig å kunne gi det til seg selv. Men nå skal jeg runde av her, før dette blir alt for langt. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Men vil ønske dere en kjempe fin dag. Husk at det er ny uke med masse nye muligheter. Prøv å gjør denne uken enda bedre enn den som var, bruk tid og energi på det som gjør deg lykkelig og glad.

  Facebook siden min HER!
  Instagram siden min HER!
 • 20

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  God morgen alle mine fine leser. Ja jeg har for første gang sovet lenge, våknet ikke før klokken 10 i dag. Men det tror jeg kroppen min hadde utrolig godt av. Har nemlig blitt litt lite søvn mange dager på rad nå, så der var godt å få en skikkelig god og lang natt med søvn. Her startet dagen først med et stort smil. Så skulle jeg opp for å lage meg morgen kaffen min, så ser jeg ut vinduet at det snør. Altså er det mulig? Jeg som byttet til sommerdekk i går. Der er typisk det hehe. Måtte nesten bare smile enda mer. I går hadde jeg kjempe fine og bra timer med behandling. Jeg fikk vite noe som nesten gjorde at jeg ville gråte av glede. Dette er en så stort gladnyhet at jeg ikke helt vet hvor jeg skal gjøre av meg. Men jeg vil dele dette med dere senere i dag. Denne store nyheten handler om meg selv og sykdom. Men jeg tror dere kommer til å bli like glade på mine vegne som jeg selv er og alle i min familie. Jeg ringte mamma og pappa for å fortelle dette på vei hjem. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Mamma er så søt. Jeg sa jeg hadde dagens gladnyhet til henne. Etter jeg hadde fortalt det så svarte henne, dette er ikke dagens gladnyhet med årets gladnyhet. Så dette er ikke bare stort for meg, men alle rundt meg også. Jeg prøvde meg på en skikkelig treningsøkt i går kveld. Men det gikk bare ikke. Jeg har vært å tatt nye blodprøver. Da kom det frem at kroppen min var helt tom for jern. Så jeg måtte begynne på sterke jerntabletter i går, disse skal jeg ta ganger om dagen. Men legen min advarte meg at jeg kunne få store magesmerter av dette. Noe jeg fikk kjenne på når jeg var på trening. Det er sjeldent jeg sier jeg har vondt noen steder, har faktisk utrolig høy smerteterskel. Men i går måtte jeg bare dra derfra, klarte ikke stå oppreist. Så skal ringe legen nå snart å høre hva vi gjør med dette. Kanskje jeg kan få ta disse tablettene før jeg legger meg, for da sover jeg meg igjennom de smertene. Men nok om det. Nå skal jeg slappe av litt, for å komme meg en tur til farmor og farfar. Så blogges vi mer senere i dag, da skal jeg dele denne store gladnyheten med dere også. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Vil ønske dere alle en kjempe fin dag, kan nesten ikke vente med å dele denne nyheten med dere. Jeg kan røpe en ting. Det er at jeg aldri trodde dette skulle skje meg, jeg trodde aldri jeg skulle klare å komme så langt. 

  Facebook siden min HER!
  Instagram siden min HER!
 • 14

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  God morgen alle mine fine lesere. Her startet dagen tidlig som vanlig. Endelig er jeg tilbake til mine gode rutiner. Selv om jeg la meg ganske så sent i går kveld. Så var jeg allerede oppe før 07:00. Dagen i går ble en del lengere enn forventet. Men jeg hadde en kjempe fin dag i går. Jeg ble så glad etter jeg åpnet bloggen igjen. Endelig følte jeg ikke at det manglet en del av meg. Jeg brukte en del timer med denne bloggen i går, for å ta igjen det som ikke hadde blitt gjort under min pause. Så var jeg en del timer hos farmor og farfar, så en del timer på trening på kvelden. Så jeg hadde en kjempe fin dag i går,  gikk nesten litt for fort. Men nå er det en ny uke. Som vil si at jeg setter meg nye mål. Noe jeg liker å gjøre hver mandag, for å ha noe å jobbe meg mot. Så liker jeg å dele dem med dere, for da gir det meg enda mer motivasjon til å faktisk holde dem. Dette er bare så utrolig smart. Hele tiden ha små mål for å komme seg videre eller små mål mangel oppnå i løpet av en uke. Så de vil jeg dele med dere nå. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  MINE MÅL FOR UKEN 

  - Blogge to ganger om dagen. Men variere mye mer med hva jeg deler. Jeg har også lyst til å prøve å fokusere litt mer på å gi dere et enda mer innblikk i min hverdag. Bli litt flinkere til å ikke bare ta bilder av meg selv, men også hva jeg gjør i løpet av en dag. Dette er noe jeg har tenkt på lenge.

  - Spise alle mine måltider hver enste dag. Dette er noe jeg endelig har kommet i rutine etter jeg var syk. Det tok litt tid, men endelig sitter denne rutinene på plass igjen. Ikke spise til bestemte tider, men bare få i meg alt avmakt jeg må før jeg legger meg. Viktig å aldri skli ut en eneste dag. For jeg vet med en gang jeg lar meg selv gjøre det, så kan den onde sirkelen begynne igjen. 

  - Trene hver dag i uke dagene. Trening for meg er terapi for sjelen, jeg elsker det. Ikke bare er dette bra for kroppen med også hodet. Trening for meg den siste tiden har blitt utrolig sosialt. Fått mange nye venner der. Noe som gir meg så mye glede. Det går ikke en eneste treningsøkt uten at jeg ler masse. 

  - Fokusere på meg selv, være glad og holde rutinene mine. Bruke tid på dem som gir meg glede. Det å være rundt mennesker som gjør deg glad, gjør hverdagen så mye bedre. Jeg vil også fokusere enn del på meg selv denne uken. Men også holde mine faste og gode rutiner. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Men vil ønske dere en kjempe fin dag. Setter du deg små mål for uken, eller kanskje kunne tenkt deg å begynt med det samme? 

  Facebook siden min HER!
  Instagram siden min HER!
 • 20

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  God søndag alle mine fineste lesere. Som jeg har savnet å skrive den setningen. Men nå dere er jeg 100% tilbake her på denne bloggen. Jeg tenkte jeg heller kunne skrive et litt mer dypere og lengere innlegg til dere om hvorfor jeg tok denne pausen så lenge som det ble nå. Men jeg har det bare så utrolig bra om dagen. Men fy søren som jeg har savnet denne bloggen. Jeg ble enig med mine bahandlere at jeg skulle ta meg helt fri fra denne bloggen frem til mandag. Bare for å kjenne ekstra på hvor mye jeg brenner for å blogge. Men jeg klarte ikke holde meg unna mer. Nå kriblet det så i fingrende for å skrive til dere igjen, at jeg ikke kunne vente til i morgen. Her startet dagen med et stort smil og en stor kopp kaffe. Jeg har hatt en hvithelg denne helgen. Altså null alkohold på meg. Så jeg er så uthvilt i dag og klar for en hard treningsøkt i kveld. Jeg har tatt det veldig med ro i helgen. Bare kost meg med trening, familie, venner og masse kvalitetstid med meg selv. Alle i min familie er nemelig i Liverpool for å se fotball kamp, så de dro på fredag. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Derfor ville jeg være tilgjengelig for min farmor og farfar 24/7. Vist de måtte trenge det. Så jeg var hos dem i mange timer i går, har vel vært der mange timer denne uken. Som jeg alltid pleier. Denne uken har gått for det meste til å bare slappe av meg meg selv. Logge meg litt av Internett så godt det lot seg gjøre. Men nå er jeg tilbake, endelig! Jeg smiler så stort når jeg sitter her å skrive dette til dere. For jeg har bare savnet dere så mye. Trodde ikke jeg sulle savne dere så mye som det jeg har gjort. Men jeg kan si at jeg er så motiver nå når det kommer til alt. Men spesielt denne bloggen. Så nå har dere masse å glede dere til. Kanskje denne pausen vil gjøre bloggen min enda bedre. For nå fikk jeg kjenne på hvor mye jeg elsker og brenner for dette. Så jeg tror faktisk dere kommer til å merke det ganske mye. Men nå skal jeg ikke skrive alt for mye. For dere skal få masse mer oppdateringer fra meg. Jeg skal komme meg i dusjen, stelle meg, så dra opp til farmor og farfar. Så blogges vi mer senere i dag. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Tusen takk for alle deres fine ord og at dere har ventet på meg, det betyr så mye for meg. Jeg vil ønske dere alle en kjempe fin søndag. Jeg håper dere er like glad som meg for at jeg er tilbake hehe. 

 • 22

  God morgen alle mine fineste lesere. Jeg vet sikkert mange av dere lurer på hvofor jeg ikke har skrevet på noen dager. Vell jeg vil bare være ærlige med dere. Denne bloggen betyr så mye for meg, å jeg ville veldig gjerne satse alt på den. Men noen ganger så må man sette seg selv først. Noe jeg for første gang har gjort de siste dagene. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive dette. Men jeg trengte bare litt fri, litt fri fra å dele alt som skjer rundt meg, alle tanker og følelser om dere skjønner. Noen ganger er det viktig å sette seg selv først. Det måtte jeg gjøre nå. Jeg vet at med en gang jeg ikke skrive her blir mange av mine lesere beskymret. Men jeg vil dere skal vite at jeg har det utrolig bra om dagen, kanskje mer en bra. 

  Men jeg sitter med en del spørsmål til meg selv om dagen. For for mye jeg vil med denne bloggen eller ikke vil. Jeg vet jeg har snakket om dette før. Men det er vell for første gang jeg virkelig kjenner på dette. Jeg må bare være helt ærlig med dere. For jeg vet enda ikke helt om jeg er 100% tilbake på bloggen. Men det finner jeg fort ut av. Men jeg måtte gi dere en liten oppdatering, sånn at dere skulle slippe å tenke at jeg ikke blogget fordi jeg ikke hadde det bra eller noe i den duren. For det har ingenting med det å gjøre. Jeg bare trengte litt meg tid, litt tid på å tenke og finne ut av ting. Jeg skal i behandling i dag. Jeg vet at etter det finner jeg ut hva jeg vil. Da får jeg snakket litt skikkelig ut om alt det som skjer i hodet mitt om dagen. Men jeg vil ønske dere en kjempe fin dag. Så håper jeg dere får høre mer fra meg kanskje i dag, eller i morgen eller om noen dager. 

  Det går veldig bra med meg, bare sånn at dere vet det. Jeg må bare finne ut av litt ting og tang. 

 • 22

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  God morgen alle mine herlige lesere, ja jeg vet jeg starter alle mine morgen innlegg med den setningen. Men det er en så god start. Dagen i dag startet også med et stort smil, vell faktisk et enda større smil enn i går. Som dere sikkert har fått med dere. Så er jeg utrolig nære min farfar og farmor. Jeg fikk ikke dratt til dem på mandag, så i går var første gang jeg så dem på nesten to uker. Det var bare så utrolig godt å få se dem igjen. Jeg fikk dessverre noen dårlig nyheter om min farfars helse i går. Men som sakt så har livet sitt gang, han er gammel og jeg må bare innse at jeg kan miste han når som helst. Men i steden for å henge meg opp i det, så bestemte jeg meg heller for å gjøre det beste ut av det. Vi satt å snakket i en del timer, før farfar og meg dro for å ukes handle for dem. Det var da der gikk opp for meg. At bare det for han å få bli med å handle, plukke poteter, gå til bilen selv uten at jeg holder i han og sånne små ting. Betyr så mye for han akkurat nå. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Ja det tok lengere tid, men jeg vet at dette er ting han vil og klarer selv. Så i steden for å tenke at alt må gå fort, så brukte jeg heller ekstra tid på alt dette i går. Bare fordi det betyr noe for han. Nå har jeg kommet til et punkt at jeg har bestemte meg for at uansett om jeg har han en dag, en uke, en månde eller til og med et år til. Så skal jeg gjøre alt i min makt for å gjøre han glad. Bare de små tingene som betyr noe for han. Skal være de små tingene jeg skal la han gjøre og bare bruke den tiden det for ta. Jeg var også å besøkte min mamma etter jeg hadde vært hos dem mage timer. Oprasjoenen gikk kjempe bra, men hun har jo selvfølgelig kjempe vondt. Så jeg ble sittetende å snakke med henne en god stund også. Før det var hjem, spise middag for å så komme meg avgårde på trening. Der jeg var helt frem til nesten halv tolv. Så var det bare å legge seg, for da var jeg mildt sakt veldig sliten. I dag er også dagen helt fullbooket, noe jeg elsker. Men det kan jeg heller skrive om i morgen, for nå blir dette innlegget alt for langt hehe. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Dette morgen innlegget skulle egentlig bli kort og bare handle om en pakke jeg fikk i posten i går. Men jeg har bare så mye på hjerte om dagen, som jeg bare må få delt føler jeg. For jeg vil bare oppfordre dere alle til å sette av tid til de som er gamle. Enten om det er foreldre, besteforeldre eller hva enn det måtte være. For bare et lite besøk, kan gjøre så mange dager for dem. Det skal så lite til, det er bare det å stille opp og klare å sette av litt tid! 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Jeg håper ikke jeg skriver alt for mye om dagen, men dere kjenner jo meg. Men må jo alltid ønske dere en kjempe god dag. Dagen tips fra meg i dag, er gjør noen andre lykkelig eller bare få noen andre til å smile. Det er helt utrolig hvor glad det kan gjøre deg selv!

  Facebook siden min HER!
  Instagram siden min HER!
 • 16

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  God morgen alle mine fantastiske lesere. Ja enda en herlig start på dagen for min del. Våknet med et stort smil, så en stor kopp kaffe og så en kjempe god frokost. Jeg hadde en kjempe bra dag i går. Jeg fikk besøk mamma for å ta en kaffe og bare sittet å pratet litt jenteprat. Noe jeg trengte, jeg er heldig som har en sånn mamma. Som jeg kan snakke med alt om, for det vet jeg ikke så mange har kanskje. Mamma skal opereres i dag. Jeg vil vell tro henne er ferdig nå snart, så nå venter jeg bare på en telefon om at alt gikk bra. Dette er en operasjon hun trengte, fordi hun sliter med så nye smerter i skulderen. Så derfor håper jeg at alt gikk bra, å at henne kommer seg fort. Aldri godt når noen som betyr alt for deg må igjennom noe slikt, for man begynner jo med en gang å tenke på alt mulig som kan skje. Men jeg vet henne trengte dette, for å bli bedre. Etter jeg hadde vært hos mamma i går, var det rett hjem for å lage middag, for å så komme seg på trening. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Min pappa ringte meg på vei til trening. Så han kom en tur innom der for å si hei. Jeg fikk egentlig litt sjokk, fordi jeg selv ikke har vært klar over dette. Men jeg har ikke snakket med min pappa på nesten to uker. Noe som er utrolig uvanlig for han og meg. Vi pleier å snakke sammen hver dag, men når ting blir vanskelig for meg, så er det alltid dessverre han det går ut over. Noe jeg hater, å fikk virkelig bekreftet i går. Jeg ble på en måte lei meg. Men fikk heldigvis fortalt han at det er den personene som betyr mest for deg, som det som regel går ut over. Jeg sendte han også en lang unnskyld melding før jeg la meg. Men gjort er gjort, å jeg dro inn for å trene i tre og en halv time. Nå skal jeg ikke skryte på meg at det bare var trening, for var en del pauser og snakking også. Bare for å få deg sakt, men kroppen min er så mye sterkere enn det jeg hadde trodd den skulle være nå. Jeg kan ikke legge meg så alt for opp i det. For jeg må bare se det positive i det negative. Heller bare love han og meg selv at jeg ikke skal gjøre det samme igjen. Men uten som alt dette hadde jeg en kjempe fin dag, å denne dagen skal bli like fin. Nå har jeg skravlet alt for mye som jeg pleier. Så nå skal jeg bare runde av, for å komme meg avgårde til farmor og farfar, så blogges vi mer senere i dag. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Men jeg må jo ønske alle mine fantastiske lesere en kjempe fin dag. Kanskje flere enn meg som kjenner seg igjen i noen av det jeg skriver her, jeg skal i vært fall ikke gjøre samme feil igjen. For min pappa betyr alt, så får vi også håpe at det gikk bra med mamma i dag.

  Facebook siden min HER!
  Instagram siden min HER!
 • 16

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  God morgen alle mine fineste lesere. Ja enda en dag hvor jeg våknet opp med et smil, denne gangen et virkelig stort smil. Etterfulgt av en stor kopp kaffe, så en god frokost. Dagen i går ble bare så utrolig bra. Jeg ble nesten litt sjokkert over hva jeg selv fikk til i går. Jeg hadde en kjempe bra treningsøkt. Noe jeg ikke hadde trodd skulle skje i det hele tatt. Men fy søren så stolt jeg var når jeg kom hjem, men så fikk jeg så motivasjon til å blogge, at jeg ble sittende til rundt 03:00 i natt for å blogge. Jeg har fått en utrolig god natt med søvn, selv om det ikke ble så mange timene. jeg tror kroppen min trengte å bli brukt på den måten igjen. For det gjør at jeg sover så mye bedre. I dag er jeg så utrolig støl, altså jeg sliter med å gå i trapper. Men det tyder bare på at jeg hadde en kjempe bra økt i går. Men ellers er planen å trene i kveld, noe jeg gleder meg helt sykt til. I går var det tungt men også godt, men jeg vet at denne kroppen kommer seg mye fortere tilbake i den formen jeg var i, enn det jeg hadde forventet. Men jeg ville gi dere noen små tips i dag. Som er punkter jeg selv har satt for meg selv, for å gjøre denne uken bedre. Så kanskje dette kan hjelpe deg også. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Denne uken velger jeg å: 

  - Starte dagen med et stort smil, for å starte dagen med et smil, har så mye å si for resten av dagen. 

  - Trene hver dag i uke dagene. Fordi det er godt for kroppen, sjelen, humøret og ikke minst for alle mine pyskiske problemer. 

  - Jeg velger å gjør alt om til noe posetivt. For det er nemlig et valg man kan ta. Du kan enten gjør alt, ingenting og små ting til det negative. Eller du kan gjøre det til noe positivt, det er bare opp til din tankegang. 

  - Jeg ville komme i gode rutiner. Fordi jeg vet det er det beste for meg og alle rundt meg. Når jeg er i mine gode rutiner har jeg det så mye bedre meg meg selv. Når dagene mine blir fulgt opp. 

  - Jeg skal snu om døgnet mitt igjen. Legge meg til grei tid, for å stå opp tidlig som jeg pleier. For jeg selv om min hverdag er annerledes, kan jeg fortsatt ha de samme rutinene på døgnrytmen som alle andre.

  - Jeg vil spre glede, latter og gjøre de rundt meg glad. For det er ikke akkurat noen jeg har gjort den siste tiden, så det skal jeg søren meg gjøre denne uken. 

  - Jeg vil fokusere på å bare ta en dag av gangen. Gjøre det beste ut av dagen, for det er faktisk kun opp til deg selv hvordan du velger å bruke din egen dag. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Men jeg håper dere alle har en like bra start på dagen som meg, kanskje det er flere av dere som også setter dere slike punkter jeg har gjort eller kanskje kunne tenkt dere å begynne med det?

  Facebook siden min HER!
  Instagram siden min HER!
 • 20

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  God mandags morgen alle mine fine. Ja nå er det endelig en ny uke, men masse nye muligheter. I dag startet endelig dagen min med et stort smil. Etterfulgt av en stor kopp kaffe, akkurat slik jeg liker å starte mine dager. Dagen i går ble en veldig rolig dag for min del. Min søster reiser igjen i dag, så vi bare koste oss hjemme i går. Med fotball på tv, ikke akkurat det jeg selv liker. Men min søster elsker det, så da må henne få se på det. Ellers sov vi litt på dagen, å virkelig bare brukte søndagen til å lade opp for en ny uke. Denne uken skal bli så mye anderledes for min del. Jeg er aå motivert for å komme tilbake til rutiner nå. I dag er planene å først ta meg en tur til farmor og farfar. Altså jeg har ikke vært hos dem siden jeg ble syk. Noe som er utrolig lenge siden. Så tror de blir utrolig glade for å endelig se meg igjen. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Tenkte å kjøpe blomster og wienerbrød til dem. Kanskje hjelpe dem med litt ukes handel og det de måtte trenge meg til. Skal værtfall bruke mye tid denne uken på dem, for det fortjener dem. Det kribler nesten litt i magen, når jeg tenker på at jeg endelig skal på trening i kveld. Nå er det nesten tre uker siden sist, så jeg er spent hvor mye kroppen min kommer til å klare. Men det får jeg bare ta som det kommer. Må nesten bare lytte til den, å gjøre så mye som den klarer. Å heller starte litt i det små, så kan jeg økte gradevis for å komme meg dit jeg var. Men nå skal jeg bare komme meg i dusjen, for å så sminke meg litt. Har ikke hatt på sminket meg siden jeg ble syk. Så det skal bli deilig å endelig føle seg litt fresh ut. Men nå skal jeg runde av for å komme i gang med dagen min. Vi blogges mer senere i dag vettu. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Men jeg håper dere alle har en like god start på den nye uken som meg. Husk at det er ny uke med masse nye muligheter!

  Facebook siden min HER!
  Instagram siden min HER!
 • 26

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  God morgen alle mine fine lesere. Jeg har vært borte fra bloggen i tre dager nå, fordi jeg virkelig trengte det. Jeg vet ikke helt hvorfor. Men jeg trengte å bare logge meg av litt, for å kunne tenke på meg selv noen dager. Formen og humøret har ikke vært på det beste, så derfor ville jeg bare holde meg unna her litt. Det har bare skjedd litt mye oppe i hodet mitt den siste tiden, som gjorde at jeg trengte en liten pause. Håper dere forstår det. Men nå føler jeg meg mye bedre, så da måtte jeg jo gi dere en liten oppdatering. Det har ikke skjedd så mye siden sist. Etter som at formen min enda ikke er helt på topp. Så her har jeg bare slappet helt av, med serier og sovet mye. Kanskje jeg har sovet litt for mye, hehe. Jeg har ikke lagt store planer for dagen, annet enn at jeg må på butikken. Jeg tror jeg enda skal drøye noen dager før jeg begynner å trene igjen. Sånn at kroppen min for bli 100% igjen.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Heldigvis har jeg kommet til et sånt punkt, at trening ikke er alt. Nå er det mye viktigere å lytte til kroppen og gjøre det den har krefter til. Jeg fikk endelig begynt på vasking av leiligheten i går. Noe som var på tide, for å si det rett ut. For her hjemme så det ikke ut. Så jeg skal gjøre meg ferdig med det i dag tenkte jeg. Er så godt å ha et ryddig og rent hjem, det gjør noe ekstra med deg. Så derfor må jeg bli ferdig med alt i dag. Ellers så dro min søster avgårde på jobbreise. Hun blir heldigvis bare borte noen dager, så da blir det ikke lenge til jeg ser henne igjen. Nesten litt rart hvor avhengig man blir av en person, når man kun bor sammen oss to. Det er nesten litt rart å komme hjem, eller gå å legge meg, eller lage mat og alt det alene. Det blir på en måte ikke det samme når der bare er meg. Men jeg skulle bare gi dere en liten oppdatering. Før jeg skriver alt for mye her, men vi blogges jo mer senere i dag. Men nå er jeg vært fall tilbake for fult. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Men jeg håper alle dere har hatt en kjempe fin påskeferie, vil også ønske dere en kjempe fin dag.

  Facebook siden min HER!
  Instagram siden min HER!
 • 20

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  God morgen alle mine fine lesere. Ja endelig startet dagen min med et stort smil igjen. Formen er dessverre ikke blitt noe bedre, men det skal ikke få stoppe meg for å starte dagen med et smil. Ja nå er det påskeferie. Noe som betyr at min søster endelig har litt fri fra jobben, så nå skal vi få litt søster tid sammen. Her hjemme skjer det ikke så mye spennende, etter som jeg bare er sengeliggende og sover for det meste. Men noe jeg virkelig har fått god tid til nå er å tenke. For å være helt ærlig med dere, så har jeg ikke tenkt så mye den siste tiden. Eller det blir litt feil å si for jeg har jo tenkt utrolig mye. Men ikke på samme måte som jeg har fått gjort nå de siste dagene. Det er først nå jeg klarer å se hvor langt jeg har kommet, på min vei mot å bli frisk. Det er merkelig å reflektere på den måten jeg har gjort nå. Men samtidig føles det så utrolig bra. Noen ganger må man bare stoppe litt opp, å faktisk klappe seg selv på skulderen og være stolt av det man har klart. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Det er noe jeg har vært ganske dårlig til. Det å skulle være stolt av meg selv for det jeg har klart frem til nå. Isteden for å hele tiden tenke på at jeg burde kommet lengere, vært mer frisk og alt det. Så må jeg klare å rose meg selv for det jeg har klart til nå. Det er nesten litt rart å skrive det til dere. For det er en ting å tenke på det, men noe helt annet å si det høyt og skrive det. Men jeg har alltid likt å dele alle mine tanker med dere. Kanskje noen ganger litt for mye? Hehe. Det er jo veldig typisk meg. Noe som er utrolig kjipt med at formen min enda er så dårlig, er det at vi egentlig skulle fått gjester i dag. Noe jeg har gledet meg til så lenge. Men det måtte vi utsette. Jeg at ikke noen krefter til overs, så det lille av krefter jeg har nå, må jeg bruke på å bare komme meg igjennom dagen. Bare det å skulle lage mat er en stor jobb for meg akkurat nå. Så derfor må jeg bare lytte til kroppen, for å la den bli helt frisk. Men nå skal jeg runde av, så blogges vi mer senere i dag. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Er det flere enn meg som kjenner seg igjen i noe av det jeg skriver? Om dette med å glemme å rose seg selv og være stolt av det man har klart?

  Facebook siden min HER!
  Instagram siden min HER!
 • 22

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  God morgen alle mine herlige lesere. Ja her startet dessverre ikke dagen med et stort smil. Men det er kun fordi formen min er elendig. Nå har jeg virkelig blitt syk, noe som er utrolig kjedelig. Jeg trodde dette bare var noen små greier, som skulle gå over fort. Men der tok jeg vist utrolig feil. Jeg har jo nevnt på bloggen en del ganger nå i det siste at formen min ikke har vært på topp. Men i går ble jeg bare enda mer dårlig. Så i hele går lå jeg bare rett ut på sofaen å så på serie og sove en del timer på dagen. Dette er så utrolig kjedelig. Hvorfor måtte jeg bli syk nå som det er påskeferie? Å det skjer så mye gøy og spennende. Men jeg får ikke gjort så mye med det. Nå må jeg nesten bare lytte til kroppen min, for å la den bli helt frisk igjen.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Det er nesten litt rart hvor mye jeg kjeder meg nå, å det eneste jeg tenker på er å komme meg ut en tur. For bare noen få måneder siden, hadde dette vært helt konge for min sykdom. En grunn for å ikke dra ut og avlyse alle avtaler. Men nå klarer jeg ikke vente på å komme meg ut. I dag skal jeg bare gjøre noen små ting. Handle inn litt mat og en liten tur på apoteket. Men utenom det skal jeg bare slappe helt av. Virkelig gi kroppen alt den trenger av hvile, så den kommer seg fort på beina igjen. Jeg er bare så rastløs, men samtidig har jeg ikke krefter til å gjøre noen ting. Heldigvis har matlysten kommet litt tilbake igjen. Så det gjør det litt lettere med alle måltidene jeg skal få i meg, selv om jeg må presse i meg en del av dem. Men sånn får det bare være. Jeg har ikke råd til å gå ned noe i vekt nå. Da føler jeg at alt jeg har jobbet for denne tiden bare forsvinner. Så derfor er det utrolig viktig at jeg får i meg det jeg skal. Men nå skal jeg runde av, så dere slipper å høre mer på min syting hehe. Men vi blogges mer senere i dag. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Er det forresten noen av dere som har en bra serie å anbefale meg, jeg føler vell at jeg har sett alt av de "vanlige" seriene. Så gjerne kom med noen nye tips, til serier som kanskje ikke alle vet om? 

  Facebook siden min HER!
  Instagram siden min HER!
 • 26

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  God morgen alle mine herlige lesere. Håper deres uke startet like bra som min. Jeg våknet med et stort smil etter fulgt av en stor kopp kaffe. Den beste måten å starte dagen på spør du nå meg.  De fleste av dere har helt sikkert påskeferie nå. Men det har ikke jeg, her er det bare en helt vanlig uke for meg. Det er mye på grunn av at jeg skal holde på de gode rutinene jeg er i nå. Så derfor skal jeg bare ha en helt "vanlig" uke, vist jeg kan si det slik. Jeg føler meg bare så utrolig motivert for denne uken. Fordi planene mine i går gikk ikke helt som planlagt. Dessverre ble formen dårlig igjen ut over dagen. Så jeg endte opp med å sovne på dagen igjen. Skjønner ikke helt hva det er som skjer med kroppen min om dagen, eller hvorfor den ikke bare vil bli 100% frisk. Men jeg føler meg på topp nå, så får jeg bare krysse fingrende for at den holder seg slik.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  For nå er jeg så utrolig lei av å ikke få noe ut av dagene mine. Jeg orker ikke bare sitte hjemme eller ligge å sove bort hele dagen. Nei det er ikke det jeg vil bruke tiden min på nå. Jeg vil trene og få noe ut av dagene mine, så det satser jeg på i dag. Jeg gjør det enkelt å legger planene jeg hadde i går, om til planer for i dag. Så i dag blir det en tur opp til farmor og farfar. For å drikke litt kaffe, kose oss og bare prate masse. I dag skal jeg faktisk kjøpe med blomster til dem, for sist jeg var der så jeg at den blomsten jeg kjøpte til dem sist har sett sine bedre dager. Så derfor skal de få ny av meg i dag. Skal jo også ta med litt kjeks opp til dem, som jeg har bakt i helgen. Kjenner jeg gleder meg til å glede dem i dag, for det er noe som gjør meg så glad. Så blir det en skikkelig treningsøkt i kveld. Nå er det alt for mange dager siden jeg var å trente. Ble jo heller ikke noe av i går, så i dag må jeg bare komme meg ditt. Men nå skal jeg runde av, så blogges vi mer senere i dag.  

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Så må jeg jo ønske dere en kjempe fin dag! Håper dere som er så heldige å har ferie, for slappet av og bare kost dere masse.  

  Facebook siden min HER!
  Instagram siden min HER!
 • 18

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  God morgen alle mine fantastiske lesere. Håper dere har en like bra start på dagen som meg. Våknet med et stort smil, etterfulgt av en stor kopp med kaffe. Jeg må bare nevne med en gang, at jeg jeg hadde litt problemer med bloggen i går. Så det endte opp med at det første innlegget som kom ut i går kveld ble slette. Noe som var utrolig trist. Fordi det var flere av dere, som hadde lagt igjen en fin kommentar på det innlegget. Så det må jeg bare beklage for. Men som sakt hadde jeg problemer med bloggen i går. Men jeg fikk lest dem, men de ble jo da slettet fra min blogg. Jeg håper ikke dette skal skje igjen. Så vet dere vært fall det, at de ble lest og satt utrolig stor pris på. Jeg hadde en helt fantastisk dag i går. Fikk først litt besøk her hjemme. Så dro jeg en tur til farmor og farfar, drakk kaffe og satt å snakket noen timer. Så dro farfar og meg på butikken, for å ukes handle for dem. Så var det bare å komme seg hjem. Lage meg middag, så trening. Jeg hadde en helt utrolig bra økt i går.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Den startet dårlig, fordi jeg var så stresset med alt dette som skjedde med bloggen. Jeg var en time forsinket. Så var det så mye annet som skjedde. Som gjorde at jeg først måtte avbryte økten. Men så fikk jeg dratt tilbake å trent hele ferdig + litt mer. Det ble til slutt en kjempe bare økt. I dag er en utrolig spesiell dag, for to av mine brødre har bursdag. Så det skal selvfølgelig feires, ditt skal jeg senere i dag, så det blir middag med hele familien. Noe jeg gleder meg masse til. Så må jeg få til en god treningsøkt i kveld igjen. Denne dagen kommer til å fyke avgårde. Må nesten runde av, for jeg må opp en tur til mamma nå. For å fikse en del ting først, så kan vi kose oss med kaffe og litt jenteprat. Men vi blogges jo uansett litt mer senere i dag. Vist alt går etter planene nå, kommer det endelig et nytt innlegg med bloggtips ut i kveld. Så satser på at jeg får tid til alt det jeg skal i dag, så blogges vi mer senere. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Så må jeg jo ønske dere en kjempe fin dag. Var ikke meningen at dette skulle skje med bloggen i går, men nå vet dere det. Jeg fikk lest selv hver kommentar som kom på det innlegget som ble slettet. Jeg setter så stor pris på alle mine lesere. Å dere vet jo at jeg alltid svarer på dere som legger igjen en kommentar. Så dette håper jeg ikke skjer igjen. Men tusen takk til dere også, jeg leser og tar til meg hvert eneste ord dere deler med meg.

  Facebook siden min HER!
  Instagram siden min HER!
 • 24

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  God morgen alle mine fine, håper dere har en like bra start på dagen som meg. Jeg har fått meg en utrolig god natt med søvn, noe jeg trengte etter gårsdagen. Dagen i går var egentlig utrolig bra. Men behandlingen var kjempe tung. Vi snakket for første gang veldig åpent om min oppvekst fra jeg var liten. Dette er temaer jeg ikke kommer til å skrive om på bloggen. For dette er ikke ting som bare handler om meg selv, men veldig mange jeg bryr meg om. Min behandler mener dette er et tegn på at jeg har begynt å tenke mye klarer og at hodet fungere igjen. For nå klarer jeg å beskrive og snakke om ting jeg ikke har klart før. Nå føler jeg på alt jeg sier, noe som er veldig nytt for meg. Det ble noen tårer på veien hjem i bilen. Men det er helt greit. For det er bedre å få det ut, enn at det skal bare sitte inne i meg. Som jeg ellers hadde gjort. Jeg dro en tur til mamma rett etter behandling. Fordi henne hadde besøk av sin bestevenninne, som også står meg utrolig nært. Så jeg ville si hei. Noe jeg er veldig glad for at jeg gjorde, for det fikk tankene mine over på noe annet.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Når jeg kom hjem. Var det egentlig bare lage middag, blogge å så komme seg avgårde på trening. Fikk en kjempe bra økt i går, men kunne kjenne at kroppen var mer sliten enn det pleier. Men jeg fikk fullført. Så det er jeg kjempe fornøyd meg. Så var det egentlig bare komme seg hjem, for å se på paradis hotell, spise og så legge seg. Så dagen i går gikk kjempe fort. Jeg hadde egentlig tenkt å droppe trening, fordi kroppen eller hodet mitt var så sliten etter behandling. Men jeg er veldig glad for at jeg dro. For trening hjelper meg så mye, jeg tror det er mye av grunnen for at jeg hadde en så god start på dagen i dag. Men alt som skjedde og ble snakket om i går, er nå lagt bak meg. Så nå er jeg bare kjempe klar for en ny dag. I dag har jeg mye på planene. Så jeg rekker ikke skrive så mye mer. For nå må jeg bare komme meg i dusjen og få stelt meg. Men vi blogges mer senere i dag. Jeg har begynt å skrive innlegget om hvordan det var for meg å dra til voldtektsmottaket. Så vist jeg bare klarer å skrive der ferdig, så kommer det ut i kveld. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Så jeg vil jo ønske dere en kjempe fin dag. Jeg håper kanskje dere også merker min store fremgang, på måten jeg skriver og hvordan jeg har det med meg selv. Jeg føler vært fall at endelig klarer jeg å tenke igjen, noe som føles så utrolig godt.

  Facebook siden min HER!
  Instagram siden min HER!
 • 24

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  God morgen alle mine fantastiske lesere. Ja her startet enda en dag med et stort smil. Det har vell nesten blitt en selvfølge nå om dagen, vist jeg kan si det sånn? Men jeg setter så utrolig stor pris på det. Det å få starte hver eneste dag med et smil, er bare helt fantastisk. Det er noe egentlig veldig nytt for meg. Men nå i det siste har dette blitt noe som er normalt. I går var en utrolig bra dag. Jeg er så heldig som har den mammaen jeg har. For henne gjorde alt for i går mye lettere. Jeg satt vell igjen med utrolig mye tanker og følelser i hodet etter jeg hadde kommet hjem fra voldtektsmottaket. Men jeg tenker egentlig at jeg kan skrive et eget innlegg om dette i morgen. Akkurat nå trenger jeg bare snakke litt ut om alt som skjer i hodet mitt med mine behandlere, for jeg skal jo ditt i dag. Så kan jeg se litt hvordan jeg har det etter det. Men selv om det var ganske tøft i går. Så fikk jeg gjort så utrolig mye. Jeg fikk besøk av pappa 2. Som var kjempe koselig, han var her noen timer. Så var der bare å få i seg litt middag, for å så komme seg på trening.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Jeg hadde tidens tyngste men også nesten økt i går. Jeg får på en måte litt ekstra energi på trening på mandager, siden jeg har da hatt ti hvile dager. Så da har jeg så mye å gi. Derfor har jeg den tyngste og lengste økta mi på mandager. Kjører samme økt på fredager også. For da er det motsatt, da gir jeg litt ekstra fordi jeg vet at jeg skal få to dager fri. Hehe, men en utrolig smart teknikk har jeg funnet ut. I dag får jeg vite om jeg kan si ja til et utrolig stort tilbud som jeg har fått. Ikke det samme som jeg snakket om i går, da jeg trenger papirene mine fra voldtektsmottaket. Men dette her er noe helt annet, men kanskje større. Jeg kan røpe en liten del av det. Å det er å si at om mine behandlere føler jeg er klar for det. Så kommer dere til å se meg på tv-skjermen. Men mer en det kan jeg ikke si enda. For dette må holdes skjult, men skal selvfølgelig dele alt med dere når jeg vet 100% sikkert at jeg kan takke ja til det tilbudet. Men nå må jeg bare runde av. For å stelle meg, for å så dra på behandling. Så vi blogges mer senere i dag. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Så jeg krysser fingrende for at mine behandlere føler jeg er klar for dette, for dette kan jo bli utrolig stort for meg. Så dere får ønske meg lykke til i dag, så får jeg ønske dere alle en kjempe fin dag.

  Facebook siden min HER!
  Instagram siden min HER!
 • 14

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  God morgen alle mine fine lesere. Ja nå er det klart for enda en nye uke med masse nye muligheter. Denne uken skjer det så mye spennende for min del. Som jeg bare gleder meg til å dele med dere. Jeg våknet med et stort smil i dag, hoppet nesten ut av sengen for å lage meg en stor kopp med kaffe. I dag skal jeg noe veldig spesielt. Jeg skal nemlig tilbake til voldtektsmottaket, for å søke om mine eggene papirer fra min sak. Jeg tenkte jeg kunne dele et innlegg med dere litt senere denne uken. Der jeg forteller om hvordan dette blir for meg. Jeg kjenner vell at jeg gruer meg en del, for jeg har ikke vært der siden overgrepet. Men dette er noe jeg bare må gjøre for meg selv. Jeg trenger også et bevis på at jeg var der. Men grunnen til det kan jeg ikke dele enda med dere, for det er et av de hemmelig prosjektene jeg har på gang. Dette er vell det største prosjektet jeg har sakt ja til. Men jeg føler det er riktig og at jeg er klar for det. Så dere får bare smøre dere med litt mer tålmodighet, for jeg skal dele alt dette med dere, med en gang jeg kan det.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Dagen i går var jo bare helt nydelig. Sola skinte og det var varmt ute. Men jeg tok en veldig rolig dag inne. Koste meg egentlig bare med masse blogg-jobbing, serie på netflix og masse god mat. Vi var også oppe en tur å spise middag hos mamma. Men jeg kjente at jeg trengte en veldig rolig søndag, fordi det er så mye som skjer denne uken. At dette var dagen jeg kunne slappe av på, å bare fokusere litt på meg selv. Jeg hadde også en liten spa søndag. Men masse egen pleie, noe jeg elsker å gjøre på søndager. Planene videre for i dag er å trene i kveld. Men det er ikke helt bestemt enda, for jeg må se hvordan kroppen og hodet takler å dra tilbake til voldtektsmottaket. Men jeg tror faktisk at jeg er så sterkt nå, at dette skal jeg klare fint. Men jeg må nesten runde av. For mamma henter meg om ikke så alt for lenge. Er så utrolig heldig at henne skal bli med meg. For jeg hadde ikke lyst til å gjøre dette alene. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Så i dag får dere ønske meg lykke til igjen. Så kommer dette til å gå kjempe bra. Men må jo ønske dere alle en kjempe fin start på uken. Husk at det er ny uke med masse nye muligheter. 

  Facebook siden min HER!
  Instagram siden min HER!
 • 18

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  God morgen alle mine fine lesere. Jeg har helt glemt å takke dere i det siste, for alle deres fine kommentarer som dere legger igjen her på bloggen. Det betyr så mye for meg. Sikkert flere av dere som har merker at jeg bruker ca en dag på å svare. Det er fordi jeg alltid starter dagen min med å svare og lese igjennom kommentarene som kom dagen før. Da får jeg på en måte kun fokusert på det. For det skal dere vite, at jeg leser hvert eneste ord dere skriver til meg. For å så svare på det. Jeg syns det er så utrolig viktig, for dere leser betyr så mye for meg. Så jeg føler at jeg ikke har lyst til å bare svare for å svare, derfor starter jeg alltid dagen min med å gjøre det. Jeg må også slenge med at jeg setter så pris på alle dere som deler deres historie med meg. Det at dere åpner dere opp for meg på den måten, er bare helt ubeskrivelig. Jeg hadde så lyst til å bare starte dagens innlegg med å takke dere. For det føler jeg at jeg ikke har gjort på en stund.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Men i går ble hele dagen min litt kaos. Fordi begge mine behandlere var syke. Så jeg fikk beskjed om det rett før jeg skulle dra. Så heldigvis hadde jeg ikke dratt hjemme i fra enda. Så derfor blir det behandling i dag isteden for. Men det gjorde meg ingenting. For da fikk jeg tatt masse nye bilder til bloggen. Så fikk jeg gjort en del andre små ting i går, så dagen gikk kjempe fort. Jeg var også å trente i flere timer i går. Jeg var på treningssenteret i over tre timer i går. Men det var vell rundt 2 timer trening og en time snakk. Jeg har fått så mange gode venner der nå, så jeg ble sittende etter jeg hadde trent å snakke med en. Plutselig gikk bare tiden alt for fort, å jeg måtte løpe til bilen. For å rekke pærrakveld (paradis hotell kveld) med min søster. Så var det egentlig bare å få i seg litt kveldsmat, så legge meg. Så jeg har sovet så godt. Våknet med et stort smil i dag også, å utrolig motivert for behandling i dag. Men nå skal runde av, lage meg litt mat, stelle meg, for å så bare komme meg av sted. Så blogges vi mer senere i dag. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Så igjen vil jeg bare si tusen takk for at akkurat du leser min blogg. Det betyr så mye for meg, selv om dere legger igjen en kommentar eller ikke. Men vil også ønske dere en kjempe fin dag!

  Facebook siden min HER!
  Instagram siden min HER!
 • 18

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  God morgen alle mine fantastiske lesere. Ja her startet dagen med et stort smil, etterfulgt av en stor kopp kaffe. Akkurat slik jeg liker å starte dagene mine. Jeg får ikke sakt det nok føler jeg, men det å starte dagen ned et smil. Har så mye å si for resten av dagen. Selv om jeg både har veiing og behandling i dag, så er formen og humøret på topp. Nesten litt merkelig at jeg ikke preges av den vekten mer. Nå er det bare er tall, det styrer ikke hvordan jeg har det med meg selv. For meg nå gjør det ingenting om jeg forsetter å gå opp i vekt. Nå har den stått stille en god stund. Men det hadde ikke gjort meg noe om den hadde gått opp. Nå som jeg elsker meg selv igjen, så har det ikke noe å si faktisk. Tror mye av dette også har med treningen å gjøre. For nå former jeg jo kroppen min slik jeg vil og ønsker. Endelig kan jeg se hvordan jeg faktisk ser ut. Å ikke bare det en sykdom viser meg, som ikke stemte i det hele tatt.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Men ja jeg skal være ærlig med dere, det skjer flere ganger i uken at sykdommen spiller meg et "puss". Altså den får meg til å se en helt annen en den jeg er. Men det har jeg nå klart å Kontrollere. Jeg syns det kan være litt vanskelig noen ganger, men jeg må bare tenke klart med hodet. Men nå skravler jeg i vei her, dere kjenner jo meg. Har så mye på hjerte hele tiden, som jeg bare må få ut. Men planene for i dag er jo behandling. Der går faktisk hele dagen min. Blir så utrolig sliten rett etter, men syns det er så deilig å trene noen timer på kvelden. Men uten om det, så går alle kreftene til behandling. Vi jobber jo nå på en helt annen måte. Så det er ganske så tungt for hodet. Men det å trene på kvelden. Er bare helt fantastisk, for da sover jeg så mye bedre. Pluss ar jeg får ut mye tanker og slike ting som sitter igjen etter behandling. Men nå må jeg nesten runde av. For å lage meg litt lunsj, stelle meg. Så må jeg snart komme meg avgårde, så blogges vi mer senere i dag. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Så i dag får dere ønske meg lykke til igjen. Er så koselig når dere gjør det, fordi støtten fra dere betyr bare så utrolig mye for meg. Men håper dere får en super dag. Start dagen med et stort smil sånn som meg, så kan jeg love deg at det kommer til å gjøre en stor forskjell på resten av dagen.

  Facebook siden min HER!
  Instagram siden min HER!
 • 32

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  God morgen alle mine herlige lesere. Denne dagen kunne ikke startet bedre. Jeg våknet med er stort smil og bare var så uthvilt. Allerede klokken 8 i dag skinte sola, noe som bare gjør meg enda mer lykkelig. Jeg trengte denne helgen, for å bare slappe helt av. Noen ganger så er det så godt for kroppen. Selv om jeg har gjort en del små ting i helgen, så har jeg får det meste slappet helt av. Dagen i går var jo bare helt nydelig. Altså det været og varmen som var i går, gjorde meg bare så glad. Jeg som er så lykkelig fra før av. Blir jo bare enda mer lykkelig av sola. Det gjør noe ekstra med deg, som jeg ikke føler jeg har kjent på en del år. Nå er jeg bare kjempe klar for en ny uke, med masse nye muligheter. Jeg har en del planer for denne uken, så det gleder jeg meg til. Jeg skal fokusere en del på trening, mat og behandling denne uken. Men uten om det skal jeg bare kose meg med masse andre koselig planer. Men jeg må jo alltid fokusere på nye mål, for å komme meg videre i min egen kamp. Men det er utrolig viktig å ikke legge for mye press på meg selv, heller gå små skritt frem. Så jeg slipper å plutselig gå rett på veggen igjen. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  I dag skal jeg opp til farmor og farfar. Vi skal drikke litt kaffe og kanskje handle litt. Men farfar skal til frisøren i dag, så det skal jeg bli med på. Slik at farmor får slappet av og slipper å stresse med det. Derfor jeg alltid stiller opp på alt farfar skal. Jeg har jo tid til det, så det å kunne hjelpe dem, er utrolig viktig for meg. Jeg har faktisk funnet ut at jeg setter opp min egen timeplan etter jeg har fått dem sin. Så jeg prioriterer alltid dem først, så legger jeg opp mine eggene planer etter det. Så hver søndag drar jeg alltid hjem til dem, for å bare ta en kaffe og sitte å prate. Men da får jeg også se på timeplanen for dem den kommende uken . Slik at jeg får lagt inn alle farfar sine timer/planer han skal på, så jeg får stilt opp på det. Senere i dag blir det trening. Herregud som jeg gleder meg, jeg har jo hatt treningsfri både lørdag og søndag. Så nå kjenner jeg at det kribler i kroppen av energi som må ut. Så det skal bli så deilig å få tatt en skikkelig treningsøkt i kveld. Men det er viktig å la kroppen hvile, derfor jeg alltid legger inn to hvile dager fra trening i uken. Men nå skal jeg runde av. Lage meg litt lunsj, for å så komme meg opp til farmor og farfar. Så blogges vi mer senere i dag. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Men jeg må jo ønske alle mine fine lesere en kjempe fin dag. Håper dere har en like bra start på uken som meg. Husk at nå er det en ny uke med masse nye muligheter, så gjør denne uken bedre enn den som var!

  Facebook siden min HER!
  Instagram siden min HER!
 • 30

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  God morgen alle mine herlige lesere. Her startet dagen med et alt for stort smil etterfulgt av en stor kopp kaffe. En perfekt start på dagen spør du meg. Dagen i går ble litt kaos for meg. Fordi jeg hadde klart å huske feil tid farfar skulle til behandling, noe som jeg aldri gjør. Ble nesten litt skuffet over meg selv, men heldigvis klarte vi å få fikset det. Så vi fikk flyttet timen hans til litt senere. Men vi tok det bare med smil og latter. Så  etter den dro vi hjem til farmor, spiste lunsj og drakk kaffe. Så hjalp jeg henne med litt husarbeid og ukes handlet for dem. Så jeg var sammen med dem i veldig mange timer i går. Så var det bare å komme seg hjem for å spise middag, så avgårde på trening. Hadde en kjempe bra økt i går. Trente i mange timer og en hard økt. Pluss litt snakking da, hehe. Sånn går det når man har fått seg så mange venner der. Men det syns jeg bare er kjempe koselig. Jeg elsker å snakke og trene. Det gjør meg glad og lykkelig, vist jeg kan si det slik. Det er så rart, men jeg smiler og ler fra morgen til kveld. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Jeg hadde en utrolig interessant samtale i går, på treningssenteret. Jeg gjorde en øvelse sammen med en mann som er litt eldre. Så ble det snakket mye. Så kom det opp at jeg hadde anoreksia, å kjempet min store kamp da. Så svarte han at det "viste" jeg eller han hadde trodd det da. Han husker så godt den jenta som kom på treningssenteret i sommer. Som bare så ned i baken, ikke snakket med noen og var veldig tynn. Mens nå strålte jeg, snakker med alle, sikker på meg selv osv. Det var utrolig fascinerende at han hadde merker den store forskjellen. En person som ikke kjenner meg om dere skjønner. Det sier vell bare sitt om hvor stor forandring jeg har hatt den siste tiden. Jeg må jo si jeg ble utrolig glad, for det er jo slik jeg føler det selv. Det er gøy og gir meg så mye motivasjon til å forsette. Ingenting kan stoppe meg nå, for denne kampen min skal jeg vinne. Jeg skal aldri la en sykdom, bestemme over hvordan jeg har det. Den jenta jeg er nå. Skal jeg kjempe for, å bare ikke la noen eller noe ta i fra meg. Men nå skal jeg runde av, for å lage meg litt lunsj. Jobbe noen timer, så opp en tur til farmor og farfar. Så trene i kveld, så blogges vi mer senere i dag. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Men jeg må jo ønske alle mine fine lesere en kjempe fin dag. Aldri la noen stoppe deg for dine drømmer og mål her i livet, får du kan klare alt du selv vil. Jeg skal klare min kamp, derfor vet jeg at alle dere der ute kan klare det samme!

  Facebook siden min HER!
  Instagram siden min HER!  
 • 24

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  God morgen alle mine fantastiske lesere. Ja her startet dagen med et stort smil. Jeg hadde en kjempe bra treningsøkt i går, noe jeg ikke hadde trodd. Etter helgens festligheter trodde jeg at mandags økta ikke skulle bli så bra. Men det var den, noe som føles så godt. Beste starten på uken. Dagen i går ble ikke helt som planlagt. Fordi jeg hadde glemt jeg skulle til legen. Så det ble lege time, så møtte jeg mamma og pappa for å ta en kaffe. Noe som var kjempe koselig. Jeg var hos legen for å ta masse prøver, for å følge med på hvordan kroppen min har det på innsiden. Selv om jeg føler meg helt på topp om dagen.  Skal legene likevel følge med på alt som skjer på innsiden, noe som er utrolig bra. I dag er der klar for behandling. Noe jeg faktisk gleder meg til. Det er som jeg sier, men riktig innstilt kan man klare alt. Derfor er det innstillingen jeg alltid kjører nå om dagen. Så dette kommer til å gå kjempe bra. Så blir det trening i kveld, det hjelper alltid for å sove bedre etter noen timer med behandling.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Denne uken har jeg bestemt meg for å gjøre en del små ting/mål, for meg selv. Slik at denne uken skal bli bedre, å de punktene vil jeg dele med dere. Jeg har begynt å sette opp litt punker for meg selv, hver mandag. Punkter jeg skal jobbe mot og følge for uken. Rett og slett for å gjøre det bedre for meg selv. 

  • Jeg skal starte hver dag med et stort smil. For starter du dagen med et stort smil, så gjør det resten av dagen din så mye bedre. 
  • Jeg skal fokusere på meg selv. Jobbe mer med meg selv, finne ut hvem det er jeg er og vil være. Jeg er i et spesielt sted i livet, så det er en del tanker som svirrer rundt i hodet. 
  • Jeg skal spise alle måltidene mine. Ikke noe mindre kun mer om det skal skje en endring. Jeg skal ikke la sykdommen bestemme mer om hva jeg skal spise. 
  • Jeg skal kun fokusere på det positive. For det gjør livet mitt så mye bedre. Tenker man positivt så blir også livet det. 
  • Jeg skal trene, stå opp tidlig og få mye ut av dagene mine. Fordi rutiner må til for at jeg skal ha det bra. Så det er også et stort fokus for meg denne uken. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Men jeg må jo ønske dere en kjempe fin dag, setter du opp sånne punker? Dere får jo ønske meg lykke til i dag, men dette kommer til å gå kjempe bra. 

  Facebook siden min HER!
  Instagram siden min HER!  
 • 28

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  God mandags morgen alle mine fine lesere. Jeg glemte helt av bloggen i går jeg. Fikk besøk, så derfor kom det ikke noen flere innlegg fra meg. Men nå er alt oppe å går igjen som vanlig. Jeg har bare hatt en så utrolig fin helg, jeg har stor kost meg. Kjente jeg trengte en slik helg. Sammen med de som gir meg så mye glede. Men nå er jeg så klar for en ny uke, med masse nye muligheter. Denne uken skal bli enda bedre enn sist uke. Formen og humøret er på topp. Akkurat slik jeg liker å starte en ny uke. I dag er planene å dra en tur opp til farmor og farfar. Siden jeg ikke har fått vært hos dem på noen dager. Så det gleder jeg meg til. Tenkte å kjøpe med blomster og wienerbrød til dem. Da blir de nok ekstra glade. Ellers er planene å få trent i kveld. Kjenner jeg klør i fingrende, siden jeg har hatt både lørdag og søndag fri fra trening. Så nå har jeg så mye motivasjon.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Denne uken skal jeg fokusere en del på dette med å bli enda flinkere til å varier når det kommer til trening. Jeg skal prøve å få inn nye øvelser, for å gi kroppen litt nye måter å bli brukt på. Jeg tror det er viktig med variasjon. For å få de beste resultatene, så det skal jeg fokusere på denne uken. Jeg skal også fokusere på å variere mer når det kommer til bloggen. Jeg har så mange planer for denne uken, når det kommer til bloggen. Så dere har mye å glede dere til. Det skjer også noe kjempe stort og spennende denne uken. Men det er enda en hemmelighet, men jeg skal selvfølgelig dele den med dere. Men en gang jeg kan gjøre det. Men akkurat nå må jeg bare holde det hemmelig litt til. Alt jeg kan si er at dette er utrolig stort for både meg selv og bloggen. Så jeg gleder meg til dette, har gjort deg lenge nå. Men nå skal jeg runde av, for å lage meg litt frokost. For jeg har sovet mye lengere enn jeg pleier i dag. Så blogges vi mer senere i dag. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Vil ønske dere alle en kjempe fin dag, håper dere har en like bra start på uken som meg. Husk at det er nye uke, med masse nye muligheter.

  Facebook siden min HER!
  Instagram siden min HER!  
 • 56

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  God morgen alle mine herlige lesere. Her startet dagen som vanlig med et stort smil etter fulgt av en stor kopp kaffe. Jeg våknet før kl 06:00 i dag. Men det har blitt en litt vane sak for meg inder siste. Føler jeg får mye ut av dagen, pluss at jeg ikke trenger så alt for mye søvn. Kroppen og hjernen min fungere jo nesten bedre når jeg de mellom 5-6 timer med søvn. Sånn har jeg alltid vært, før jeg ble syk da. Men nå er jeg inne i så gode rutiner. I går skjedde det utrolig mye for meg. Jeg hadde over 11 000 lesere og over 10 000 unike lesere. Noe som er helt sykt. Aldri før hatt så mange lesere. Det gjorde at jeg kom på plass 11 på topplisten. Så høyt oppe har jeg aldri vært før, så det er utrolig gøy. Men tenkte jeg heller kan skrive om det i et eget innlegg i kveld. Men jeg var jo hos legene med farfar. Det gikk bra men også ikke så bra. Det er trist å si det, men han har dessverre ikke alderen på sin side. Når man er 93 år, hatt alt for mange hjerneslag de siste årene. Så setter det et stort spor på kroppen.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Jeg var veldig sliten i går, selv om humøret var på topp hele dagen. Så kunne jeg kjenne at det skjedde veldig mye. Så tiden gikk sånn akkurat opp i går, så følte nesten jeg stresset hele dagen. Jeg er en person som hater å ikke ha god tid. Så når tiden går sånn akkurat opp, så blir jeg veldig stresset. Men en ting jeg fant ut i går. Er det at jeg alltid setter de menneskene jeg bryr meg om først. De er de viktigste i mitt liv og de jeg må stille opp for. Jeg hadde en utrolig bra treningsøkt i går. Noe jeg ikke hadde trodd, når jeg kom gjespende inn på senteret. Men jeg fikk gjennomført, den tyngste økten jeg har i løpet av uken i går. Så godt å være ferdig med den hehe. Så var det rett hjem, for å se på paradis med min søster. Så sovnet vi begge nesten rett etter det var ferdig. Vi hadde begge en lang dag i går, så du kan godt si at vi var veldig sliten. Men i dag er en ny dag. Jeg vet faktisk ikke helt hva der blir til i dag, planene er at jeg skal på en hemmelig fotoshoot. Men jeg må bare se hva farfar og farmor trenger med til i dag først, for de kommer før alt annet. Men nå skal jeg runde av, så blogges vi mer senere i dag! 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Men håper dere jo at dere ha en like bra start på dag som meg. Har du noen gang opplevd å ha så mange lesere en dag og havnet så høyt på topplisten?   

  Facebook siden min HER!
  Instagram siden min HER!  
 • 28

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  God morgen alle mine fine lesere. Tusen takk for alle tilbake melinger på innlegget mitt i går. Det fikk meg virkelig til å tenke over ting. Nå har jeg tatt en beslutning, jeg blir her på blogg.no. Det er så sant det alle dere sier. At det er mitt valg. Men jeg risikerer å miste mange av dere fine lesere, som har stått med min side og støttet meg igjennom min tyngste periode i livet. Jeg har egentlig ikke ord for å beskrive hvor mye det betyr for meg. På mine mørkeste dager, så kunne en fin kommentar fra dere lesere. Gjør dagen min så mye bedre. Jeg har blitt så glad i dere, om jeg kan si det på den måten. Jeg vet det høres kanskje litt rart ut. Men jeg er faktisk det. Så etter mye frem og tilbake. Så vil jeg jobbe og bygge denne bloggen enda bedre. Det er noe med dette å varemerket sitt eget navn. Når man hopper frem og tilbake, så føler jeg det bare blir kaos for alle dere lesere. Så nå er valget mitt tatt. Men igjen tusen takk for alt av tilbakemeldinger. Det var noe jeg trengte for å ta den riktig avgjørelsen for meg og min blogg.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  I går var en kjempe bra dag. jeg fikk meg et lite sjokk i går, over hvor langt jeg har kommet med meg selv. Hvor mye annerledes jeg ser på meg selv nå. Enn hva jeg gjorde for bare noen uker siden. Det er en så stor forandring som har skjedd. At jeg faktisk ikke hadde fått med meg hvor stor den var selv. Så det fikk jeg vite i går. Så det gjorde meg utrolig glad og enda mer motivasjon til å fortsette. Jeg hadde også en utrolig bra treningsøkt på kvelden. Så var det rett hjem for å ha pærrakveld med min søster. Det er det min søsken og meg kaller det når vi ser på paradis hotell hehe. Vi alle har godt rundt å sakt pærrakveld pærrakveld, så lenge nå. At det er komisk, det har til og med smitter over på mine foreldre. Ellers i dag så skal jeg bli med farfar til legen. Der blir vi nok en stund, for det er mye på planen denne gangen. Så jeg krysser fingrende for at det går bra. Så skal jeg hjelpe de med litt andre ting også, så trening i kveld. Så der flyr hele dagen. Men nå må jeg komme meg i dusjen, så blogges vi mer senere i dag. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Så i dag får dere ønske min beste farfar lykke til. Men håper dere får en like bra dag som meg. Husk at om dere tenker positivt, så blir ting positivt.  

  Facebook siden min HER!
  Instagram siden min HER!  
 • 56

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  God morgen til alle mine nydelige lesere. Håper dere har en like bra start på dagen som meg. Jeg hadde en kjempe fin dag i går, med en knall økt på kvelden. Altså det å ha fri fra trening i helgen, gjør noe ekstra med meg. Det gjør at jeg tar i litt ekstra på den siste økten for uken. Å tar i ekstra mye den første økten, etter pause dagene mine. Så der er et tips til dere alle. Det å gi kroppen to dager fri fra trening, på ras i uken. Kan gi deg like mye motivasjon som det gir meg. Pluss at kroppen din for bygd seg opp igjen, etter du bryter den ned på trening. Så det der er en vinn vinn situasjon. Vært fall for meg, så kanskje det er det for deg også? I dag skal jeg i behandling. Noe jeg gleder meg til. Jeg har funnet ut at alt blir så mye bedre, med riktig innstiling. Sist uke gledet jeg meg før behandling og hadde riktig innstiling. Så ble timene så mye bedre og lettere. Det er jo fortsatt tung for hodet, men på en helt annen måte nå, enn før.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Men over til overskriften. Nå lurer dere sikkert på hva det er som skjer. Dette er en av de tingen jeg måtte holde skjul for dere. Som gjorde at det gikk 1000 tanker igjennom mitt hodet. Jeg ble nemlig kontaktet av en som jobber som manager for nouw.com på torsdag. Fordi de har hatt et øye med min blogg, i lengere tid. De vil at jeg skal bytte over til dem. For å blogge for dem isteden for blogg.no. Jeg må ærlig si at det var en ære å bare bli kontaktet. Men jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre. For jeg er så utrolig glad i denne bloggen min. Jeg er redd for at jeg kan miste mange av dere lesere. Fordi jeg vet mange av dere finner meg igjennom blogg.no.  Jeg har brukt en del av min helg på å tenke på fordeler og ulemper med å bytte. Men jeg har enda ikke bestemt meg for hva jeg skal gjøre enda. Så derfor lurte jeg på hva dere syns om dette? Om det er noen av dere som har noen gode eller dårlige erfaringer med det? For meg så betyr dere lesere så utrolig mye, å jeg vil ikke miste noen av dere. Det er godt å endelig kan dele dette med dere. Fordi jeg hater å ikke kan si alt som skjer til dere, for det er bare ikke sånn person jeg er. Jeg har jo enda ikke tatt noen valg, derfor jeg ville høre med dere først. Kanskje det hjelper meg for å bestemme meg for hva jeg gjør. Men nå skal jeg rundt av. Før dette blir alt for langt, lage meg lunsj og få fikset meg. For å så komme meg av sted, så blogges vi mer senere i dag.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Så dere for ønske meg masse lykke til i dag, så går dette kjempe bra skal dere se. Håper også dere for en utrolig fin dag, husk at det å starte dagen med et smil, kan gjøre dagen din så mye bedre.

  Facebook siden min HER!
  Instagram siden min HER!  
 • 30

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  God morgen alle mine fantastiske lesere. Her startet dagen med et stort smil, formen er også utrolig bra. I går var jeg nemlig ikke helt i form. Vet ikke helt hva som skjedde, men ut over dagen i går. Så ble bare formen min ikke helt bra. Så jeg tok en veldig rolig dag. Var kun på middags besøk hos mamma, med mine søsken. Noe som var kjempe koselig. Men jeg måtte lytte til kroppen, så jeg fikk ikke vært der så lenge. Men i dag er formen på topp igjen. Noe som gjør meg utrolig glad. For da får jeg masse ut av denne dagen. Dagens planer er å ukes handle for min søster og meg. Så skal jeg en tur til farmor og farfar, for å ta en kaffe. Så må jeg nok ukes handle for dem også. Så blir det trening i kveld, noe jeg gleder meg utrolig mye til. For jeg har hatt treningsfri på både lørdag og søndag. Noe kroppen trengte. Men jeg kjenner jeg er veldig klar for en god økt i dag. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Denne uken skjer det mye spennende. Jeg har fått en del tilbud før helgen, som jeg bare må tenke meg litt igjennom. For hva jeg vil eller ikke. Det er så mye som skjer rundt dette med bloggen min i det siste. Så jeg må bare få samlet hodet litt, før jeg tar en beslutning jeg kanskje kommer til å angre på. Eller hopper ut i noe for stort. Som jeg ikke vet om jeg er 100% klar for enda. Så det har flyd 1000 tanker igjennom hodet mitt denne helgen. Jeg vet bare ikke helt hva jeg skal gjøre, for å si det rett ut. Men det finner jeg nok fort ut av. Jeg har værtfall fått helgen til å tenke over alt av tilbud som har kommet nå. Men jeg har enda ikke tatt noen beslutninger. Men det er litt sånn typisk meg. Jeg trenger på en måte flere dager på å tenke igjennom ting, da vet jeg at jeg tar det riktige valgene også. Men nok om det. For jeg kommer til å dele alt dette med dere, med en gang jeg har tatt en beslutning. Nå skal jeg lage meg en god lunsj, havregrøten min som er min faste lunsj om dagen. Så hoppe i dusjen. For å så komme meg avgårde, så blogges vi mer dere i dag.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Men vil jo ønske alle mine fine lesere en kjempe fin dag. Husk at det er ny uke med masse nye muligheter. 

  Facebook siden min HER!
  Instagram siden min HER!  
 • 24

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  God morgen alle mine søte lesere. Her startet dagen for en stund siden, jeg har allerede vært hos legen med farfar. For en kontroll, siden har har begynt å høre enda dårligere enn hva han gjorde fra før. Så da stiller jeg selvfølgelig opp, for å bli med. Siden farmor ikke er i verdens beste form henne heller. Så da gjør jeg det med glede, jeg var jo så heldig å fikk bilen min av farfar. Så det at jeg kan stille opp, hente og kjøre dem dit de må. Syns jeg ee kjempe koselig, min måte å kan gi noe tilbake til dem. Her ee både former og humøret på topp. Jeg er litt ekstra glad i dag, fordi min søster kom hjem i går. Herregud som jeg har savnet henne. Nå har jeg gått å snakket med meg selv her hjemme, i nesten en uke. Så nå var det godt å ha noen å snakke med. Henne er ikke helt i form, så jeg får pleie litt ekstra med henne. Ellers hadde jeg en helt fantastisk dag i går. Det ble ikke noen tur til farmor og farfar i går. Siden de ikke var helt i form, så jeg dro heller en tur til mamma.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Men i dag skal jeg på en hemmelig photoshoot. Dette er også en del av dette hemmelig prosjekte jeg driver med om dagen. Noen av dere har kanskje sett en liten smakebit av det på instagram, om dere følger meg der. Heter Lisarorvik der, for dere som vil følge meg. Men dette er på en måte litt modell jobbing, jeg syns dette er kjempe spennende og gøy. Gleder meg sånn til jeg kan vise dere alt og fortelle dere alt. Er bare det at ting ikke er helt på plass enda. Så derfor må jeg bare vente litt til med å dele dette med dere. Jeg hater egentlig å holde ting som dette skjult for dere. Men alt jeg kan si er at jeg skal shoote i mange timer i dag, så håper jeg at bildene blir kjempe bra. Ble utrolig fornøyd med sist shoot, så vi satser på at denne blir like bra. Så håper jeg å få til en treningsøkt i kveld. Men må nesten bare lytte til kroppen, for å se hvor mye jeg orker og hvor sliten jeg blir. Men kjenner jeg meg selv rett, så har jeg nok alt for mye energie uansett når kvelden kommer. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Men jeg håper dere har en like bra dag som meg, husk at et smil kan gjøre dagen din så mye bedre!

 • 38

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  God morgen alle mine fine lesere, jeg har hatt en utrolig god natt med søvn. Noe som gjorde at starten på denne dagen var utrolig bra. Våknet med et strort smil. Både formen og humøret er på topp, jeg har desverre fått litt vondt i halsen. Men det stopper ikke meg. Heldigvis går det ikke noe særlig ut over formen eller humøret. Annet enn at jeg smaker litt lite mat, å at halsen er vonde da. I går hadde jeg en kjempe bra behandlings time. Det var tøft, men utrolig godt. Jeg fikk endelig hentet mobilen min, så nå har jeg mobil. Må le litt av meg selv. For det først jeg gjorde når jeg fikk den, var å legge ut et bilde på instagram. Noe som bare er så utrolig typisk meg. Dagen i går gikk i et. Jeg avsluttet dagen med nesten tre timer trening, noe som var så godt for kropp og hodet.  

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Altså den kroppen min er så sterk om dagen, at jeg ikke selv kjenner min egene kropp igjen. Jeg hadde så mye energi som måtte ut. Derfor ble det en lang og hard økt i går. Kjenner det godt i dag, for å si det sånn. Er støl i hele kroppen, men det er en utrolig god følelse. Jeg måtte jo vente litt i ski, på at bestekompisen min skulle bli ferdig på jobb. Fordi han måtte bli med meg for å hente mobilen min. Så da fikk jeg litt tid til å shoppe. Som sikkert flere av dere har fått med dere. Har jeg gått opp over 20 kg. Noe som har gjort at jeg har måtte kvitte meg, med hele klesskapet mitt. Så jeg har også fått kjøpt en del nye klær. Som jeg skal vise dere senere.  

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Har ikke helt bestemt meg meg jeg skal lage en innkjøp video, eller innlegg. Hva syns dere? Men jeg må jo også ha nytt undertøy, for det passer heller ikke mer. Alt jeg har fått kjøpt meg, er fra Cubus. Fordi de er den eneste "billig" kjeden. Som selger undertøy i min størrelse. Finner det ikke noe annet sted. Men jeg er utrolig fornøyd med disse innkjøpene. Må si jeg elsker å kjøpe undertøy, er ikke så glad i å kjøpe klær. Men jeg har klart å finne masse den siste tiden. For klesskapet mitt er tomt. I dag skal jeg til farmor og farfar, for å ta en kaffe og bare kose oss. For å så trene litt i kveld, men nå skal jeg runde av. Lage meg en god lunsj, for å så komme meg i dusjen, så komme meg ut av leiligheten.  Er så rastløs i kroppen i dag, så blogges vi mer senere i dag. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Men vil jo selvfølgelig ønske dere en kjempe fine dag, hva syns du om mitt nye undertøy?

 • 20

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  God morgen alle mine fantastiske lesere, i dag er det mye tanker som flyr rundt i hodet mitt. Fordi jeg skal i behandling, dagen startet med et stort smil. Å jeg er veldig klar for behandling, jeg vet at dette kommer til å gå bra. Selv om det er ganske tøft for hodet. Det er en stor påkjennelse, for å si det rett ut. Men jeg vet at med riktig innstilling kan man klare alt man selv ønsker. Derfor er det så utrolig viktig å ha troen på seg selv. For denne kampen jeg kjemper, kan ingen andre kjempe for meg. Det er kun meg selv som kan gjøre en forandring. Å det er noe jeg er så utrolig klar for, jeg har aldri vært så motivert, som det jeg er nå om dagen. For nå vet jeg at jeg kan vinne denne kampen. Fordi jeg har bevist for meg selv, hvor sterk jeg faktisk er. Det er vell noe jeg ikke har sett så mye selv. Selv om alle rundt meg, av venner, familie og dere lesere har sakt det til meg. Så har jeg vell på en måte ikke helt sett det selv, på den måten jeg gjør nå. Å det er noe jeg setter utrolig stor pris på.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Jeg tror jeg har funnet noe i meg selv, som jeg ikke fant før. Endelig kjenner jeg på hvordan det er å leve et "normalt" liv. Jeg føler meg mer og mer som et menneske igjen. Jeg tror jeg endelig har funnet nøkkelen for å bli frisk. Men nå babler jeg mye her. Men sånn går det når man har så mye på hjerte, men i dag får jeg endelig telefon. Min bestekompis skal bli med meg til Oslo, for å hente den. Siden jeg selv ikke har noe GPS eller mobil, så er han så snill å blir med meg. Så jeg skal hente han rett etter behandling, så mye av dagen kommer til å forsvinne. Så blir det en skikkelig treningsøkt i kveld. Hadde en helt utrolig økt i går, noe som var litt overaskende. Etter helgens festligheter. Men det viser vell bare at jeg er mye sterkere nå, å kan klare det jeg selv vil klare. Jeg må nesten bare rundt av, for å holpe i dusjen. Lage meg litt mat, pluss mat jeg må ta med meg. Siden jeg blir så mange timer borte fra hjemme i dag, så jeg håper vi blogges mer senere i dag. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  ♥ Aldri la noen fortelle deg at du ikke kan klare det du selv vil klare, for det er utrolig hvor mye man kan oppnå. Med riktig innstilling, jeg heier på alle dere, slik dere heier på meg. 

  Vil også ønske dere en kjempe fin dag, så får dere ønske meg lykke til. Så går dette kjempe bra! 


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • 26

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Når livet smiler, så må man smile tilbake. God morgen alle mine herlige lesere. Ja nå er det ny uke igjen, med masse nye muligheter. Denne uken skal bli kjempe bra, jeg har allerede satt meg nye mål for denne uken. Jeg er så rastløs i dag, siden jeg tok det ganske med ro i går. Eller jeg gjorde faktisk utrolig mye i går, når jeg først våknet 06:00 etter en by tur. Var jeg så sliten, men så sovnet jeg igjen. Så når jeg da våknet rundt 11 tiden, var jeg så uthvilt og ikke fyllesyk mer. Så jeg fikk faktisk gjort en del i går, men tok meg treningsfri. Selvom formen og humøret var så bra, at jeg kunne ha trent. Men kroppen trenger også hvile, så derfor har jeg hatt pause fra trening hele helgen. Så i dag blir den en skikkelig økt, senere i kveld. Kjenner at jeg gleder meg, for jeg får så mye glede ut av treningen. Jeg hadde faktisk aldri trodd at jeg skulle elske trening, for slik var jeg ikke før. Da hatet jeg det, å skjønte ikke hvordan noen gadd å bruke tiden sin på det. Litt komisk å tenke på det egentlig.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Jeg skal en tur opp til farmor og farfar, ganske snart. For å ta en kaffe og bare kose oss, sitte snakke noen timer. Så må de sikkert handle å litt sånne små ting, så det kan jeg hjelpe dem med. Syns det er så koselig å kan hjelpe dem så mye jeg kan, farmor sa noe utrolig koselig sist jeg var der. At jeg lyser opp dagene dems, at når jeg kommer på besøk, så gjør det dagen dems som består av mye sykdom og smerte. Så mye bedre, det var så koselig å høre. Det er vell mye av grunnen for at jeg er der så ofte, fordi jeg vet det betyr mye for dem. Jeg skal overraske dem litt i dag, med blomster og wienerbrød. Som er dems sine favoritter, så kanskje de får en like bra start på uken som meg. Noen ganger er det de små tingen, som kan gjøre en utrolig stor forskjell. Jeg vet ikke helt hva det er med meg om dagen, men jeg har satt det å glede andre veldig i fokus. Noe som er en bra ting, som jeg føler jeg ikke har fått gjort så mye når jeg var syk. Men nå skal jeg runde av, så blogges vi senere i dag. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Ønsker dere alle en kjempe fin dag, husk at det er nye uke med masse nye muligheter! 

 • 20

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  God morgen alle mine fine lesere, her startet dagen med et stort smil. Var så trøtt når jeg kom hjem i går, var ikke hjemme fra trening før rundt elve tiden. Så da var det bare å hoppe i dusjen, så spise, for å så legge meg. Så jeg har hatt en kjempe god natt, jeg var egentlig utrolig sliten etter behandling i går. Men jeg tok en tur opp til mamma, for en liten kaffe kopp. Så var det hjem å spise, så dra på trening. Så dagen i går gikk bare kjempe fort, jeg hadde en utrolig bra behandlings time i går. Nå skal jeg sette meg litt nye mål, som jeg kan jobbe meg mot. For det er utrolig viktig syns jeg, det å alltid ha noe å jobbe mot. For når man klarer et mål, så må jeg ha et nytt mål, jeg vill jobbe mot for å oppnå. Denne gangen blir det en del fokus på mat, jeg har store planer på gang når det kommer til akkurat dette. Jeg skal sammen med min bestevenn Charlotte, som er utdannet personlig trener. Sette opp en ny mat plan for meg, så dette er stort for meg, men her må jeg virkelig ta museskritt.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Altså jeg må starte med små endringer, slik at sykdommen ikke skal ta helt over for meg. Men dette er noe jeg må jobbe hardt for, men jeg er endelig klar for det. Jeg ska bare hoppe ut i det, å begynne å varier mye mer med maten jeg spiser. Jeg vil også begynne å spise mer "riktig", om jeg kan kalle det for det. For å få mest mulig utbytte av trening, å det å bygge muskler. For jeg elsker trening, å hva det gir meg. Jeg har det så mye bedre med meg selv når jeg trener, jeg vet at det er nøkkelen min for å vinne denne kampen. Det å se den store endringen i kroppen min, er bare et kjempe stort pluss. Endelig stikker det ikke skjelet og knoker ut over alt på kroppen min. Å jeg følte at jeg måtte "skjule" meg selv hele tiden, men det føler jeg ikke nå mer. Jeg er en ny person, jeg kjenner nesten ikke meg selv igjen. Men det vil jeg skrive et eget innlegg om, for her er det så mye tanker og følelser som må ut. Men nå skal jeg runde av, å lage meg litt mat. Før jeg skal komme meg avgårde til farmor og farfar, så blogges vi mer senere i dag. Beklager for lange innlegg, men jeg har så mye på hjerte.  

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  → Vist det er noen av dere som har noen tips til hva jeg burde spise, for å få mest utbytte av treningen. Så gjerne del det med meg, jeg tar i mot alt av tips og råd, med åpene armer. 

  → Men må jo også ønske dere en kjempe fin dag, tusen takk for at akkurat du leser min blogg. Dere lesere betyr så mye for meg, å jeg er så takknemlig for hver å en av dere. 

 • 32

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  God morgen alle mine nydelige lesere, ja jeg vet jeg starter hvert morgen innlegg med samme setningen. Men jeg syns det er så koselig, for dere lesere betyr så mye for meg. Dagen i dag startet med er stort smil, endelig har alle brikkene mine falt på plass. Nå som formen er på topp, føler jeg at jeg endelig for gjort det jeg vil i løpet av en dag. Det ble ikke noen tur opp til farmor og farfar i går, siden de var så dårlige. Så jeg brukte morgen på å ta masse nye bilder til bloggen, så dro jeg får å ukes handle. Måtte innom fire butikker, men det gjorde meg ingen ting. Så dro jeg en tur opp til mamma, for å ta en kaffe og bare sitte å kose meg litt med henne. Det er rart hvor godt det er å komme "hjem", for å besøke mamma. Når jeg ikke bor med henne, så er det ekstra koselig å ta en tur innom. Så dro jeg på trening på kvelden, altså kroppen min er en helt nyt kropp om dagen. Jeg skjønner ikke hvor alt av styrken kommer fra om dagen, jeg var å trente i nesten tre timer i går. noe som føles så bra. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Det var så godt, jeg var greit sliten når jeg kom hjem. Så her ble det en tidlig kveld, men det gjorde bare at jeg er utrolig uthvilt til i dag. Å det trenger jeg, for i dag er det klart for ny behandling. Noe jeg gleder og gruer meg til, vi har begynt å jobbe på en helt annen måte nå. Noe som er utrolig tungt for hode, men jeg får så utbytte av det. Vi begynte med dette for to uker siden, å jeg har nesten ikke hatt et eneste mareritt etter det. Noe som er helt sykt, jeg tenkte ikke over det, før jeg skrev det nå. Så dette må jeg dele med mine behandler, for dette har vært et kjempe stort problem for meg. Noe jeg har slitt så mye med, så dette er et utrolig godt tegn. Det føles på en måte ut som alle brikkene faller på plass for meg om dagen, å jeg skal forsete å kjempe og holde meg der jeg er nå. For dette livet elsker jeg, jeg smiler og ler fra morgen til kveld. Men nå må jeg nesten avslutte, for jeg må lage meg litt lunsj så komme meg til behandling. Er et lite stykke å kjøre, men vi blogges mer senere i dag. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  → Så får dere ønske meg lykke til i dag, så kommer dette til å gå kjempe bra! 

  → Men vil ønske alle mine fine og herlige lesere en kjempe fin dag, håper dere har hatt en like bra start på uken som  det jeg har hatt.

 • 26

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  God morgen alle mine herlige lesere, endelig dere, er formen min mye bedre. Som jeg har savnet det, for å si det rett ut. Altså nå smiler jeg fra øre til øre, jeg er bare så glad for dette. Nå kan jeg endelig få gjort der jeg ønsker i løpet av en dag, jeg fikk faktisk dratt på trening i går. Noe som var helt fantastisk, altså den økta er den beste økta jeg noen gang har hatt. jeg hadde økning på vekt i alle øvelser og repetisjoner, jeg var der i nesten tre timer. Det var så godt å endelig få brukt kroppen litt igjen, jeg har sovet som en stein i natt. Etter gårsdagens treningsøkt, jeg trener alltid på kvelden. Noe som gjør meg sliten, men det hjelper meg så mye med å sove om natten. For jeg sliter utrolig mye med søvn, går desverre enda på sovetabletter. Men det får bare være, for jeg må sove. Jeg vet hvor syk i hodet jeg blir uten en natt med søvn, så derfor må jeg bare godta dette nå. Kanskje når jeg har blitt enda friskere, kan jeg kanskje slutte på de etter hvert. Men det er ikke noe jeg stresser med, for det er noe jeg må være 100% klar for. Jeg vet at det kommer til å skje, bare ikke akkurat nå.  

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Men siden dagen i går var så bra, skal denne dagen bli like bra. Altså jeg hoppet bokstavligtalt ut av sengen i dag, fordi jeg var så klar for en ny uke. Med masse nye muligheter, denne uken skal jeg fylle opp med masse forskjellige ting. Jeg har enda et hemmelig prosjekt på gang, som jeg måtte utsette litt. Fordi jeg var så dårlig sist uke, så det skal jeg få gjort denne uken. Dette hører med den andre hemmeligheten jeg må enda holde litt skjult, alt jeg kan si er at det har noe med modell å gjøre. Å med en gang jeg kan dele dette med dere, skal jeg gjøre det, å jeg gleder meg så masse til det. Men i dag skal jeg opp en tur til farmor og farfar, herregud som jeg har savnet dem. Jeg var kun hos dem to dager sist uke, fordi jeg ikke ville smitte dem. Jeg hadde heller ikke energi eller krefter til det, så denne uken skal de få masse besøk av meg. Nå skal jeg snart lage meg en god lunsj, jeg har også et spennende prosjekt på gang når det kommer til mat. Men det skal jeg dele mer om senere, men nå skal jeg avslutte, før dette innlegget blir alt for langt. Som er veldig typisk meg hehe.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  → Men ønsker dere en fantastisk dag, husk at det er ny uke med mase nye muligheter! 

 • 26

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  God morgen alle mine fine lesere, humøret er heldigvis på topp, selv om formen ikke er det. I går måtte jeg faktisk kjøpe både Paracet, Ibux og hostesaft. Så formen er veldig dårlig om dagen, jeg føler jeg ikke har tid til dette. Det er begravelse i morgen, søsteren min skal feire bursdagen sin på lørdag. Å lillebror hadde bursdag i går, noe jeg ikke fikk vært med å feiret, fordi jeg ikke hadde krefter nok til det. Nå håper jeg bare at formen skal bli bra fort, jeg prøver å ikke gjøre noen ting, annet enn å bare ligge i sofaen å slappe av. Jeg må i begravelsen på fredag, uansett hvordan formen er. Så får jeg heller se om jeg klarer feiringen på lørdag, det er noe jeg har kjempe lyst til. Men om formen er slik som dette, er det bedre om jeg ikke er med. For jeg føler ikke at jeg får spredd så mye glede som jeg pleier, når formen ikke er på topp. Så jeg har en nødløsning, at jeg drar opp til mamma på lørdag. For gjestene kommer jo hjem hit, så jeg får bare se hva jeg klarer og har krefter til.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Selv om humøret er på topp, så er jeg utrolig rastløs. Det er akkurat som om jeg ikke får brukt opp energien min, som jeg pleier å bruke opp på trening. Må faktisk si jeg savner trenger, men jeg har bare ikke krefter til det nå. Nå er det snart en uke siden jeg hadde min siste treningsøkt, noe som føles alt for lenge. Jeg merker nå, hvor mye jeg faktisk trenger trening. Hvor godt det er for meg og hvor mye jeg får ut av det. Her hjemme skjer det ikke så mye nytt, annet enn en veldig rastløs jente. Som ikke vil være syk, dagene blir så lange på en måte. Når man ikke kommer seg noe ut, å bare ligger på sofaen hele dagen. Men jeg tror at kroppen min har gått av det, både fordi den er syk. Men også det å få en litt lengere pause fra trening, jeg tror jeg kommer mye sterkere tilbake. Kanskje kroppen min blir enda sterkere etter dette, vi får tenke slik, bare positive tanker. Er det jeg må fokusere på nå, ikke noe negativt. For det gjør bare vondt verre, så jeg skal bare fokusere på å være positiv.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  → Men vil jo ønske dere en kjempe fin dag, håper dere får gjort noe som gjør dere glad.

  → Jeg driver å samler inn spørsmål til ukens lesers spørsmål, så vist det er noe du lurer på? Så er det bare å spørre, for da tar jeg det med i det innlegget, som kommer ut ganske snart!  

 • 30

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  God morgning alle mine herlige lesere, dagen i går ble ikke helt som forventet. Behandlingen gikk kjempe bra, det var utrolig tungt. Men nå jobber vi oss fremover, noe som jeg kommer til å ha mye utbytte av senere. Jeg må nesten bare tenke slik, at selv om det ikke helt føles sånn nå. Så er det faktisk dette som kan hjelpe meg videre, for det er faktisk først nå jeg er sterk nok til å jobbe med problemene mine, på et helt annet nivå enn hva jeg har vært før. Men det er tungt, for både meg og hodet mitt. Formen og humøret var helt på topp når jeg sto opp i går, men ut over dagen, merket jeg at jeg var utrolig tett. Nesen renner, feber og hodepine. Så jeg tok det helt med ro i går, gjorde ingen ting etter behandling. Annet enn å dra en liten tur innom mamma for å si hei, men etter det lå jeg kun i sofaen for å se på tv. Formen er litt bedre i dag, men kjenner at den ikke er helt på topp, der jeg vil at den skal være. Jeg skal hjelpe farmor og farfar litt i dag, med handling av mat og sånne små ting.  

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Så det er den eneste planen for i dag, kjenner at jeg har utrolig lyst til å dra på trening. Men akkurat nå må jeg sette kroppen først, la den få bli 100% frisk. Før jeg utsetter den for en treningsøkt, så får håpe dette fikser seg fort. Min behandler sa noe smart til meg i går, at vist jeg trener nå, som kroppen ikke er helt 100%. Så gjør jeg vondt verre, det er bedre å ta noen dager fri. For å la kroppen hvile og bare bruke noen dager på å slappe av, trening er ikke det viktigste her i livet. Så det for komme etter hvordan kroppen har det. Så her hjemme skjer det ikke så mye nytt, annet enn at søster kommer hjem i dag. Herregud så glad jeg ble, hun kommer hjem før en planlagt. Noe som gjorde meg så glad, for fy søren som jeg har savnet henne. Så det hjelper nok på både formen og humøret. Eller humøret mitt er på topp, er bare kroppen som ikke har det bra akkurat nå. Men dette gir seg fort, så kommer jeg sterkere tilbake. Jeg håper ikke dette skal gå noe ut over bloggen, men nå vet dere hvert fall.    

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  → Men ønsker dere en fantastisk dag, husk å alltid prøv og gjør det beste ut av denne dagen. Håper ikke noen av dere også har blitt syke!

 • 20

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  God morning alle mine fine lesere, jeg er bare så utrolig glad i dag. Jeg var utrolig glad i går, fordi legetimen til farfar gikk så bra. Jeg kan jo fortelle veldig kort, at han har noe som heter nyresvikt. Det har han hatt lenge, å det er stabilt. Men han har gått igjen utrolig mange hjerneslag de siste to årene, det siste slaget, utløste diabetes. Så han måtte ta tabletter for dette, noe som ikke er så bra for nyresvikten. Men siden prøvene hans var såpas bra, så skal vi prøve å slutte med dem i noen uker. For å se om blodsukkeret holder seg stabilt, for om det ikke gjør det, så er det også dumt for nyresvikten. Her er et lite balanse spill, hvor vi faktisk bare må prøve oss frem. Høre på legen, å gjøre det beste ut av situasjonene. Men prøvene hans i går var over all forventninger, noe som gjorde meg så glad. Merkelig følelse når jeg satt på legekontoret med han i går, å få den beskjen. Jeg klarte ikke gjøre noe annet enn å bare smile fra øre til øre, jeg merket hvor glad jeg er i denne mannen som satt foran meg.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Det er så rart å si at en mann på 92 år, er en av mine bestevenner. Men det er han, å jeg er heldig som har han i livet mitt. Etter jeg hadde fått levert han hjem, så dro jeg selv hjem for å spise litt. Det ble ikke noe trening eller noe på meg i går, jeg slappet bare av. Merket at kroppen min ikke var helt på topp, så da måtte jeg bare lytte til den sine signaler. I dag skal jeg i behandling, noe jeg kjenner jeg trenger. Jeg gleder meg, men også gruer meg. Fordi vi jobber veldig intens om dagen, for å gjøre min hverdag lettere i lengden. Det har vært mye tanker og føleser om dette med å gå opp i vekt, dette med å ikke passe inn i klær og slike ting. Jeg har jo gitt bort over halve klesskapet mitt, men det var vist en del klær der enda som ikke passet. Så jeg må gå igjennom det en gang til, for det er slike ting jeg bare ikke trenger på skulderen min akkurat nå. Men nå skal jeg avslutte før dette blir et alt for langt innlegg, lage meg litt mat og komme meg avgårde til behandling. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  → Dere får ønske meg lykke til, så kommer dette til å gå kjempe bra. 

 • 22

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  God mandags morgen alle mine fine lesere, jeg våknet i dag å skjønte ingen ting. Får jeg la meg nemlig i går kl 14:00, for å ta meg en liten lur. Å våknet nå, altså jeg har sovet i nesten et døgn. Kanskje kroppen min trengte det, føler meg værtfall utrolig uthvilt nå da, for å si det sånn. Nesten litt for uthvilt, jaja. Når man ikke har telfon, eller noen ting. Så tok det litt tid før jeg skjønte at det var mandag morgen, at jeg faktisk har sovet så lenge som det jeg har gjort. Jeg har i værtfall hatt en utrolig fin helg, selvom jeg mistet hele søndagen. Jeg koste meg så mye med jentene mine på lørdag, vi satt bare å snakket og koste oss. Jeg la meg tidelig, noe som er typisk meg hehe. Men nå er det ny uke med nye muligheter, denne uken skjer det mye. I dag skal jeg være med farfar til legen, vi skal endelig få svar på en del av prøvene. Så jeg kjenner jeg er veldig spent på denne timen, får bare håpe at svarene er gode. Slik at vi ikke har noe å beskymre oss for.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Tror jeg skal ta det ganske med ro i dag. Siden jeg har sovet såpass lenge, så tar jeg heller trening i morgen. Eller vi får se hvordan formen og kroppen har det ut over dagen, akkurat nå føler jeg meg nesten mer sliten enn uthvilte. Om jeg kan si det sånn, måtte starte dagen med en stor kopp kaffe. Det som er mest trist, er at min søster har vært på hytt tur. Jeg la meg til å sove før henne kom hjem, å nå har henne dratt igjen. Fordi henne skal åpne en ny butikk, så jeg fikk ikke se henne, å får heller ikke se henne før torsdag. Nå merker jeg at jeg savner henne, rart hvor avhengig man blir av hverandre, når man bor sammen kun henne og meg. Men nå skal jeg avslutte dette innlegget, før det blir alt for langt. Noe som er utrolig typisk meg, men skal få laget meg litt mat. Så skal jeg snart komme meg ut for å hente farfar, for å så komme oss til legen. Men vi blogges mer senere i dag.    

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  → Men ønsker dere en fantastisk dag, husk at det er ny uke med masse nye muligheter!

 • 28

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  God morgen alle mine fine lesere, ja her startet denne dagen også like bra. Altså jeg er i slaget om dagen, jeg tror faktisk ikke at jeg har hatt en så lang periode. Når ting har bare gått riktig vei, altså at jeg våkner hver dag med et smil. Å klar for å starte dagen, jeg hopper bokstavligtalt ut av sengen. Dette er enda nytt for meg, jeg er jo nesten ikke vant med å ha det så bra i en lengere periode. Men det føles utrolig bra, å jeg setter pris på hver eneste dag. Jeg tenker litt sånn, at er det slik det føles ut å leve normalt? Selvom jeg ikke helt har et normalt liv, men for første gang på lenge. Så kan jeg se at min "annerledes" hverdag, blir mer som alle andre sin hverdag. Jeg vet at mye av dette er fordi jeg spiser såpas mye nå, at kroppen min har det bedre. Hodet mitt fungere på en helt annen måte, enn hva den gjorde når jeg ikke fikk i meg nok. Jeg tror det mest rare er det at jeg har fått tilbake varmen i kroppen, noe som er helt nytt for meg. For det er noe jeg ikke har hatt på flere år. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Når kroppen din ikke får nok mat, så sparer den automatisk over tid på andre ting. Nesten litt sånn som at du ikke får startet en bil uten bensin, sånn fungerer kroppen også. Da sparer den på alt, å ikke har noe ekstra å gi. Men jeg nyter hver eneste dag, å ser faktisk på det som en gave. Jeg tar det ikke for gitt ar jeg har det så bra nå, men nyter hver øyeblikk av det. Når jeg var i behandling på tirsdag, ble det bestemt at jeg enda skal vente en stund før jeg går ut i arbeid. Noe jeg selv ikke har tenkt på, men kroppen min har jo gått igjennom mye, jeg har jo vært utrolig syk. Så da må jeg nesten bare bruke den tiden jeg trenger på å bygge meg opp igjen, men nå har jeg skravlet litt for mye her. Måtte bare lette dette fra hjerte, jeg skal snart hoppe i dusjen. For å komme meg vidre til farmor og farfar, så trene i kveld. Men vi blogges mer senere i dag, før dette innlegget blir litt for langt.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  → Men vil ønske dere alle en fantastisk dag, gjør det beste ut av akkurat denne dagen!

 • 20

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  God morgen alle mine fantastiske lesere, her starten dagen kjempe bra. Våknet kl 07:00, å følte meg så uthvilt. Sovnet med en gang jeg la meg i går kveld, ble en ganske lang dag for meg i går. Jeg hadde to kjempe bra behandlingstimer, noe som både var slitsomt, men også utrolig godt for meg. Følte meg bokstavlig talt til 10kg lettere etter jeg hadde vært der. Jeg var så snill at jeg ventet en time i ski på min søster, til henne var ferdig på jobb. Slik at henne fikk sitte på med meh hjem, syns at jeg måtte unne henne såpas, når henne har bursdag. Jeg bakte muffins og bare koste oss i går kveld, så dro jeg på trening. Jeg hadde seriøst tidens beste økt i går, fy søren så godt der var. Det er min måte å få renset hodet etter noen timer med behandling, det gjør at jeg sover så mye bedre. I dag går turen opp til farmor og farfar, litt senere i dag. For å ta en kaffe og bare kose oss, skal også en tur innom mamma etter det. Så blir det enda litt mer trening i kveld, noe jeg gleder meg til.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Men over til overskriften, jeg har et nyt spennende samarbeid på gang. Jeg kan ikke si så mye om det enda, etter som dette er ganske så hemmelig enda. Men dette er noe jeg har vist om lenge, men fikk det bekreftet i går. Jeg kjenner jeg gleder meg til dette, å håper jeg får delt dette med dere ganske så snart. Men det er ikke opp til meg, men dem jeg skal ha samarbeid med. Jeg kan røpe å si at dette har noe med "modelljobb" å gjøre, men mer en det kan jeg ikke si enda. Så dette kommer til å skje i løpet av denne uken, vet bare ikke helt hvilken dag det blir enda. Vi mistet desverre en i familien i går, noe som gjør min situasjon litt anderledes. Men jeg har det greit, men det er andre i familien min som ikke tar dette så bra. Dette er en av de store ulempen med å være en så stor familie, det er utrolig mange å være glad i, men også utrolig mange å miste. Så her hjemme tente vi lys i går kveld, for den personen i familien vår som nå er i himmelen. Henne var veldig gammel og syk, så jeg må bare tenke at nå får henne slippe smerter. Selv om dette er utrolig trist, så må vi stå sammen som en familie og støtte hverandre. Noe jeg skal gjøre, for jeg vil alltid støtte og være der for de jeg bryr meg om.  

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  → Men vil ønske dere en fantastisk dag, gjør denne dagen enda bedre i går. Sett pris på alle du har rundt deg, for du vet aldri når du mister noen du virkelig bryr deg om!

 • 8

  God morgen alle mine fine lesere, formen min ble ganske dårlig i går kveld. Jeg måtte faktisk avbryte treningen, fordi jeg kjente at hadde jeg fortsatte så hadde jeg kastet opp. Så derfor måtte jeg bare dra, sovnet nesten med en gang når jeg kom hjem. Har fått en god natt med søvn, så føler meg mye bedre i dag. Jeg skal snart av gårde på behandling, noe jeg kjenner at jeg gleder meg til. Skal bli godt å få lettet litt på trykket som jeg sier, å klar for å jobbe enda mer med meg selv. Noe som har vært planen, nå som jeg er stekerkere enn noen gang før. Men i dag er ikke valentinsdag for meg, for i dag fyller min søster 25 år. Herregud hun er halv veis til 50, hvor har blitt av tiden? Jeg har aldri feiret valentinsdagen, uansett om jeg har vært i forhold eller ikke. For dette er min store søster malin sin dag, det er også en veldig personlig grunn for at jeg ikke feirer. Men det er noe jeg ikke kommer til å snakke om, desverre startet min alt for tidelig i dag, allerede kl 8:00 på jobb.

  Så det ble ikke noe frokost på sengen, men vi skal kose oss senere i dag. Jeg skal bake oreomuffins, lage taco til middag. Å prøve å gjøre denne dagen utrolig spesiell for henne, vi skal feire henne neste helg. Da kommer alle hennes venne hjem hit, å vi skal lage en stor fest. Vi har faktisk allerede kjøpt inn alt vi trenger, så her blir det rosa tema. Men til min kjære søster, du er min bestevenn. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten deg. Du stiller opp for meg, uansett hva det er som skjer. Jeg vet at hadde det ikke vært for deg, kunne ikke jeg ha flyttet ut. Du lyser opp alle mine dager, jeg er heldig som alltid kommer til å være bundet til deg. Fordi du er min familie, men jeg er over heldig som også har deg som bestevenn. For det er ikke mange søsken som har det forholdet vi har, du betyr alt for meg. Den personen du er, er bare så god, snill og omtenksom. Du er mitt største forbilde, jeg er så utrolig glad i deg. 

  → Så gratulerer så mye med dagen min bestevenn, søster og samboer. Du er mitt alt, min bedre halvdel. 

  → Men håper der alle får en kjempe fin valentinsdag, å feirer den med en som betyr mye for dere. For der skal jeg. 

 • 22

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  God mandags morgen alle mine fine lesere, håper dere har en like bra start på den nye uken som meg. Her startet dagen for noen timer siden, men en god frokost etter fulgt av en stor kopp kaffe. Jeg vasket, ryddet, tørket støv og støvsugde på lørdag. Så det var så godt å våkne til en ryddig leiligheten. Nå mangler jeg bare å brette hvit vasken, så skal jeg sette på en ny vaks i kveld med farget tøy. Så er vi ferdig med alt som skulle bli gjort her hjemme, å det føles så godt. Byttet også sengetøy og sånne små ting i helgen, så er det utrolig rent og ryddig nå. I dag er planene å dra en tur opp til farmor og farfar, for å ta en kaffe og bare kose meg litt med med. Kanskje de må handle å litt sånne små ting, så da kan jeg hjelpe dem med det. Senere i dag skal jeg på trening, var så godt med treningsfri i går. Det trengte kroppen min, det blir litt mindre trening denne uken.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  For sist uke ble det litt for mange økter, fordi jeg trente sammen med en personlig trener. For å få inn noen nye øvelser og lære meg litt andre ting når det kommer til trening. Er så heldig å har blitt kompis med en som er utdannet som det, på treningssenteret. Så nå får jeg hjelp om jeg trenger det, å som jeg alltid sier. Man kan alltid lære noe nytt, så jeg tar i mot det med glede. Er faktisk veldig gøy å lære nye ting, både fordi kroppen vender seg til økten du skal ta. Om du kun trenere det samme hele tiden, så det skal jeg ha litt fokus på denne uken. Lære meg nye ting, for å kunne variere enda mer når det kommer til trening. Når det også kommer til teknikk på trening, så tror jeg at alle kan bli enda bedre. Jeg tror ikke det er noe som heter at du kan kunne for mye, så her har jeg enda masse å lære. Men ville bare gi dere en liten oppdatering, før jeg skal hoppe i dusjen. Spise litt mer, så dra opp til farmor og farfar. Er litt rastløs i kroppen i dag, så skal bli godt å komme seg litt ut.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  → Håper dere alle får en fantastisk start på den nye uken, husk at starten på uken, har mye å si for hvordan resten av uken blir. 

 • 22

  Denne dagen har jeg brukt på å gjøre andre lykkelige, noe som gjør meg så utrolig glad. Jeg kjørte bestekompisen min hjem, så ga jeg han 9 bokser med snus. Jeg har sluttet så han kunne få dem, han ble så utrolig glad. Så tok jeg turen opp til farmor og farfar, farmor var ikke helt i form i dag. Men tror dere ikke henne ble glad når jeg kom, hun smilte av glede. Når jeg viste henne hva jeg hadde med, begynte henne nesten å gråte. For jeg hadde kjøpt gave, skrevet kort og bakt muffins. Altså det å se hvor mye glede jeg kan gi til henne, gjør meg bare så utrolig lykkelig. Så måtte jeg jo selvfølgelig dra opp en tur til mamma, for å spise middag hos henne. Mine ekte søsken og meg, har gått sammen for å spleiset på flere gaver til mor.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Hun ble utrolig glad, jeg skrev også et utrolig langt kort til henne. Der jeg forteller hvor mye henne betyr for meg, å hvor stor pris jeg setter på alt henne gjør for meg. For meg er det veldig spesielt, siden mamma har stilt opp så mye for meg den siste tiden. Så det fortjente henne å høre, denne dagen kunne ikke blitt bedre. Det å feire to damer som betyr så mye for meg, å vise hvor stor pris jeg setter på dem. Det syns jeg er noe av det beste jeg kan gjøre, min måte å gi noe tilbake. Glemte å ta med kamera opp til mamma, men fikk knipset to bilde av farfar og meg. Farmor var ikke helt i form, så henne orket ikke være med på noen bilder. Hun sliter dessverre mye med skjelvninger, som gjør at det ikke er så lett for henne å ta bilder, men vi fikk til å ta to bilder. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   
  → Så gratulerer så mye med morsdagen verdens beste mamma, å til alle dere mødre der ute. Håper dere får en utrolig fin dag i dag, for det fortjener dere alle!

 • 20

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  God morgen alle mine nydelig leser, aller først tusen takk til dere alle. For en stor respons jeg har fått av både dere lesere, venner og familie. Dagen i går gikk bare alt for fort, selvom jeg sto opp kl 05:00. Jeg var i behandling, så måtte jeg dra rett fra den å til farmor og farfar. De trengte litt hjelp, så da stiller jeg alltid opp. Så dro jeg til mamma en tur, men ble sittende å snakke med henne en time. Så var det hjem spise, for å komme seg på trening. Hadde en helt super økt, men økning på alle øvelser i vekt. Jeg var ikke hjemme før rundt 22:30 på kvelden. Da var jeg så sliten at jeg ikke orket å logge meg på Internett, så beklager for at jeg ikke fikk svart på alle deres fine ord før i dag. Men det var mye tanker og føleser, at jeg måtte bare lytte til kroppen å ta det litt med ro uten noe Internett. Jeg klarte også å knuse mobilen min på trening, sånn at skjermen løsnet. Så nå må jeg overleve uten mobil noen dager, som jeg faktisk tror kommer til å bli kjempe deilig. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  I dag er også dagen min helt full, men jeg våknet med et stort smil. Fått sovet i 8 timer i natt. Noe jeg tror kroppen min treninger, jeg skal vært øyeblikk dra til farmor og farfar. Farfar skal nemlig til en behandling i dag, som jeg skal være med på. Så da blir jeg der noen timer, for å så dra å ukes handle for dem. Senere i dag skal jeg på trening, noe jeg gleder meg kjempe masse til. Jeg har faktisk fått en del venner på trenings senteret, noe som er kjempe gøy. Alltid koselig å kan snakke med noen, å det at folk hilser på deg. Jeg vet ikke helt hva det er med meg om dagen, men jeg er on fire. Vist jeg kan si det sånn, nå skal ingen ting få stoppe meg. Jeg er den som har styringen nå, å sykdommen skal ikke få styre min hverdag og meg som person mer. Men jeg må nesten avslutte dette innlegget, for å dra å hente farfar. Vi skal kose oss masse, tror han syns det er utrolig koselig når jeg stiller opp på den måten jeg gjør. Men nå ska jeg komme meg avgårde. Så blogges vi mer senere i dag! 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  → Må bare si det igjen, tusen takk for alle deres fine ord. Dere aner ikke hvor mye det betyr for meg, dere er bare helt fantastiske lesere og jeg føler meg så heldig! 

 • 36

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  God morgen alle mine fine lesere, i dag er en utrolig stor dag for meg. Jeg har en utrolig nyhet jeg skal dele med dere, men det kommer ut litt senere i dag. Jeg ville skrive et eget innlegg om det, fordi jeg vil dele alle mine tanker og følelser rundt det. Så bare å følge med litt senere i dag, så får dere med dere det. Beklager for at jeg ikke blogget i går, men jeg måtte bare ta meg en dag fri. Dagen i går gikk til en nesten 6 timers shoot, så var det opp til mamma for å spise middag med mine søsken. Så var det bare å dra rett derfra å til trening, jeg var ikke hjemme før etter kl 22:00. Da var jeg så sliten, at jeg måtte bare spise og så legge meg. Så derfor ble det fri dag fra bloggen i går, men kommer flere innlegg i dag. Jeg har det bare så bra nå, jeg skal snart avgårde på behandling. Noe jeg gleder meg til, det er alltid godt å få lettet litt på trykke. Om man kan si det sånn, er så mye tanker og følelser inni meg.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Som jeg ikke kan dele med noen andre, enn dem. Akuratt nå er det en del tanker og følelser som går igjennom hode mitt, så dette er der jeg trenger nå. Senere i dag skal jeg tilbake på trening, å fy søren som jeg gleder meg. Det er akkurat som om jeg er ny og bedre versjon av meg selv om dagen, å jeg skal nyte hvert eneste øyeblikk av det. Tenkte jeg kunne vise dere i morgen hva vi kjøpte i Svergie, samtidig komme med litt tips til hva som lønner seg å kjøpe der. For vist det er flere av dere som bor alene sånn som min søster og meg. Kan dere spare mye, så det innlegget kommer ut i morgen. For rekker ikke blogge mer en den store nyheten i kveld, siden det går så mange timer bort i dag til behandling. Men jeg ska snart komme meg i dusjen, spise litt mer. Så komme meg til bilen, for å dra på behandling. Men håper dere har en like bra start på uken som meg, gjør denne uken bedre en sist. Sett deg mål, for å jobbe mot dem, for å bli en bedre deg. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  → Ønsker dere en fantastisk dag, gjør det beste du kan ut av akkurat denne dagen!

  → Dere får ønske meg lykke til, så kommer dette til å gå kjempe bra. 

 • 34

  //bildene er lånt fra google, siden jeg ikke har noe kamera til å ta bilde av det nye kamera. 

  God morgen alle mine herlige lesere, her startet dagen for noen timer siden. Med et stort smil og en stor kopp kaffe, jeg var å hentet mitt nye kamera i posten i går. Jeg var så glad at jeg åpent pakken i bilen, klarte ikke vente med å få se det til jeg kom hjem. Men endelig dere har jeg et kamera igjen, noe som kommer til å gjøre denne bloggen mye bedre. Vært så flau over bildene jeg har delt de siste ukene, nesten månedene her på bloggen. Men nå kommer kvaliteten til å bli noe helt annet, å jeg gleder meg så utrolig mye, til å få testet dette skikkelig ut. Skal selvfølgelig oppdatere dere med hva jeg syns om det, både kvaliteten og hvordan det er å bruke. Men må nesten først få testet det litt ut, før jeg kan dele mine egene erfaringer med dette kamera. Men jeg er bare så fornøyd og glad, for at jeg endelig investerte i et nytt kamera. Når bloggen er såpas viktig for meg, å en så stor del av meg, så er det viktig å ha det utstyret man trenger.

  I går hadde jeg en kjempe bra trenings økt, jeg har faktisk blitt venn med en som trener på samme senter. Som viser seg å være personlig trener, så om jeg trenger hjelp til noe så hjelper han meg, noe som bare gjør trening enda bedre for meg. Denne uken har jeg fokusert på å øke i kilo på hver øvelse jeg gjør, så denne trenings uken har vært hard. Men det blir ikke fremgang om man ikke øker, så det er mitt hoved fokus denne uken når det kommer til trening. Jeg skal opp en tur til farmor og farfar får å hjelpe dem litt i dag, så skal vi også kose oss med kaffe. Jeg skal kjøpe med blomster og wienerbrød til dem i dag, for å gjøre dem litt ekstra glade. Så skal jeg opp til mamma en tur senere, men nå skal jeg avslutte dette innlegget, vist ikke blir det alt for langt som er typisk meg. Men vi blogges mer senere i dag, nå skal jeg utforske mitt nye kamera.   → Vil ønske dere alle en fantastisk dag, bruk dagen på noe eller noen som gjør deg glad. 

 • 12

  God mandags morgen alle mine fine lesere, her har dagen startet for noen timer siden. Jeg våknet med et stort smil, å så klar for en ny uke, med masse nye muligheter. Jeg er så motivert for denne uken, sist uke var ikke en kjempe bra uke for meg. Siden jeg begynte på nye medisiner, som ga meg en kraftig "hangover", hver eneste dag. Så dere kan jo tenkte dere selv at det ikke bare var lett, så jeg sov bort nesten alle dagene føles det som. Men man må bare lytte til kroppen, å det var akuratt det jeg gjorde. Selvom jeg hadde lyst til å trene og dra ut på besøk til noen, så klarte bare ikke kroppen min noen ting. Så denne uken skal bli mye bedre, jeg vasket, ryddet, støvsugde og vasket klær i går. Så her er alt på stell, den beste starten på en ny uke spør dere meg. Jeg elsker å ha det ryddet og vasket rundt meg, det gjør noe ekstra med meg. Jeg blir på en måte mer glad av det. 

  Jeg skal snart av gårde på trening, måtte legge om dagen min litt annerledes i dag. For jeg har en del ting som jeg må få gjort, jeg skal opp til farmor og farfar litt senere i dag. For å handle og hjelpe dem litt, så skal jeg hjelpe min søster for å gjøre seg klar. Hun skal nemelig på en stor fest i dag, som er tema fest. Så jeg skal hjelpe henne med litt hår og sminke, i går ble jeg sittende å se på inspirasjons bilder av sommer. Noe som jeg savner utrolig mye, så tenkte å dele noen av bildene jeg så på i går med dere. Jeg har begynt å like å starte den nye uken her på bloggen, med masse inspo bilder. Det gir meg mye motivasjon, så kanskje det gjør det for dere også. Men nå skal jeg komme meg avgårde på trening, så blogges vi mer senere i dag. Håper dere også bruker denne mandagen, på å starte den nye uken på en god måte. For det er kun deg selv som kan gjøre det for deg selv.   → Har du husket å melde deg på konkurransen min, som kom ut i går. Ukens blogg, der jeg plukker ut heldige vinnere, som får et eget innlegg på min blogg. Den finner du HER

  → Ønsker dere alle en kjempe fin dag, husk at deg er ny uke med masse nye muligheter! 

 • 30

  God mandags morgen alle mine herlige lesere, denne uken startet utrolig bra. Noe jeg liker veldig godt, i går var en helt fantastisk dag. Jeg skulle egentlig dra til farmor og farfar alene, men så ringte lillebror. Så han skulle også bli med, så ble søstra mi med også. Det er sjeldent alle vi barnebarna er der likt, så det var kjempe koslig. Så dro min søster og meg opp til mamma, for å hjelpe henne litt. Så var det hjem for å spise å dra på trening, jeg hadde tidens økt i går. Altså den kroppen min blir bare sterkere og sterkere, det er så gøy å se. Endelig kan jeg også øke med vekter og slike ting, så dette går riktig vei. I dag skal jeg opp til mamma igjen, for å så hjelpe henne litt. Vi skal handle og litt sånne små ting, henne går enda på krykker etter oprasjonen. Så da stiller jeg opp, så skal jeg også se på nytt kamera i dag. Så blir det trening i kveld, men i dag fikk jeg så lyst til å gi dere litt tips. Til hvordan dere kan kickstarte denne uken, slik som jeg liker å gjøre hver mandag. 

  1) Det beste jeg vet er å starte en ny uke med vasket leilighet, jeg rydder, støvsuger og vasker hver mandag. Det for meg gir en mye bedre start på uken, noe jeg vil anbefale dere alle. Det er noe spesielt med å starte en ny uke  når alt er på stell, så gjør som meg å start uken med et vaket og ryddig hjem. 

  2) Ukes handel, skriv opp en liste for hva du skal spise til middag hver dag denne uken. Pluss alt annet av mat du trenger, planlegg slik at du kun handler en gang i uken. Jeg vet det kan bli litt dyrt der og da i butikken, men man sparer så mye på dette i lengden. Dette gjør vi hver mandag, da blir det stor handling for hele uken. 

  3) Start dagen med en sunn og god frokost, pluss en stor kopp kaffe hehe. Det er den beste starten på en ny uke spør du meg, spiser du sunt første måltidet. Så gir det mer motivasjon til å spise sunt neste måltid, så neste måltid der også. Så start uken på en sunn måte, å jobb deg igjennom uken med samme mål. For å så kose seg skikkelig i helgen, da blir også den helge kosen ekstra god. 

  4) Når vi er inne på å starte uken sunt, så burde du komme deg på trening. Husk alt av trening er bedre en ingen trening, enten om det er en gå tur. Eller en time på trenings senter, det som du liker og syns fungerer for deg. Det er nok, jeg syns det er en helt fantastisk følelse å legge seg for å sove på kvelden. Etter en god mandags økt, det gir en god følelse for en bra start på uken. 

  5) Tenk positivt, altså hvorfor bruke tid og energi på tanker som ikke er gode. Hvorfor tenke, åh mandag igjen. Jobb, stå opp tidelig, livet suger og osv. Tenk isteden for ny uke med masse nye muligheter, i dag skal jeg smile og le. Å gjøre det beste ut av denne dagen, snu om alle de negative tankene til noe gode. 

  6) Gjør noe godt for noen andre, jeg elsker det dikte min farmor og farfar har på toalette sitt. Der står det at man skal glede et annet menske, det er et langt dikt som handler om at når du legger deg i kveld. Så ska noen andre være glade for at du er til, det skal så lite til egentlig. Kanskje bare en melding til en du er glad i, der du skriver du er god som gull ha en super fin dag. Eller dra på et besøk til de eldre i familien din, altså bare det å glede noen andre gjør så mye godt. Det er en av mine største grunner for at jeg er så mye hos farmor og farfar, fordi jeg vet at det gjør dem glade.   → Håper dere har en like god start på uken som meg, har du noen tips for å kickstarte den nye uken? 

 • 30

  God morgen alle mine fine lesere, altså denne dagen startet også like tidelig som i går. Men det gjør meg ingen ting, når jeg våkner med et stort smil. Det gjør det også lettere for meg å få inn alle måltidene mine, siden jeg spiser syv måltider om dagen. Jeg har jo helt glemt å gi dere en oppdatering på behandlingen min på tirsdag, det gikk bare så utrolig bra. De fikk seg et lite sjokk, for jeg har ikke sett dem på nesten en måned. Å på den tiden har det skjedd utrolig mye med meg, som bare er positivt. Så de var utrolig stolte av meg, vi har bestemt oss for å gjøre noe andreledes nå. Hver gangen jeg har hatt en god periode, har vi ikke ville snakke om tunge ting. Eller jobbe med mine store problemer, men nå skal vi gjøre det motsatte. Nå som jeg er såpas sterkt, skal vi jobbe med sykdommen min og fortiden min. Noe som kan bli veldig spennende og tungt, men noe jeg vet jeg må igjennom. For å kanskje sippe å få en kjempe ned tur igjen, skal vi begynne å jobbe meg oppover.

  For når jeg har en dårlig perioden, så er jeg for svak til å jobbe med det. Så derfor skal gi begynne med dette neste tirsdag, i går gikk dagen over all forventinger. Vil enda holde dette skjult for dere, til jeg kan dele alt med dere. Men det skjer så fort alt er klart, jeg tror dere kommer til å synes dette er like spennende som meg. Jeg liker ikke holde ting skjult for dere, men denne gangen må jeg fordi ting er ikke helt ferdig enda. Jeg hadde tidens trenings økt i går, altså kroppen min bli bare sterke for hver dag som går. Jeg var også på besøk hos mamma i går, så i dag skal jeg opp til farmor og farfar. For å ta en kaffe å bare kose oss, så skal jeg trene i kveld. Så denne dagen kommer til å gå fort, noe jeg liker. For da slipper jeg å sitte så mye tenke på alt mulig, men nå skal jeg hoppe i dusjen. Spise mitt tredje måltid for dagen, så komme meg avgårde. Vi blogges mer senere i dag. 

  → Vil ønske dere alle en fantastisk dag, husk at du er bra nok akuratt som du er. 

  → Lurer på om dere har noen ønsker, om hva dere vil se mer av eller noe annet dere vil jeg skal blogge om. Gjerne kom med litt tips, eller ønsker? 

 • 22

  God morgen alle mine fine lesere, håper dere har en like god start på uken som meg. Våknet med et stort smil på munnen, å klar for å starte den nye uken. Jeg har allerede vasket og ryddet hele leiligheten, pluss at jeg har laget en ny oppskrift i dag som jeg skal dele med dere senere denne uken. Jeg har enda mer motivasjon denne uken, å har et overskudd som jeg ikke helt klarer å forklare. Men det er kanskje ikke så rart når jeg spiser mye mer, nå spiser jeg faktisk syv måltider om dagen. Jeg fant ut at jeg måtte legge til måltider, fordi jeg ikke klarte å legge til mer mat i de måltidene jeg spise fra før av. Så skjønner ikke hvorfor jeg ikke kom på dette før, men nå har jeg værtfall fått gjort det. Å det føles bra, selvom det blir veldig mye å planlegge. Så er det slik det bare må bli nå, å det er helt greit. Denne uken skjer det utrolig mye spennende, må enda holde noe av det hemmelig. Men dere skal få vite det så fort jeg kan dele det med dere, for dette er noe som er utrolig viktig og spennende for min del.  

  Så denne uken kommer til å bli utrolig spennende for min del, men i dag skal jeg til frisøren for å få satt på hår igjen. Noe jeg har gledet meg til kjempe lenge, savner det lange tykke håret. Så det skal bli godt å få gjort, skal ta masse bilder så jeg kan dele det med dere også. Derfor ville jeg ha litt inspo bilder når det kommer til hår, i dette innlegget. Jeg driver enda å lurer litt på om jeg skal farge det, er litt lei av hårfargen min. Men det er noe jeg ikke er sikker på enda, jeg har jo ikke farget håret på flere år. Så jeg må bare se det litt an, jeg skal en tur opp til farmor og farfar før jeg drar vidre til frisøren. For å ta en kopp kaffe, å bare sitte å snakke og kose oss. Så denne dagen kommer til å bli kjempe bra, gleder meg til å komme meg ut. For i går hadde jeg en hvile dag, der jeg ikke gjorde noen ting. Men det trenger kroppen noen ganger også, men nå skal jeg lage meg litt lunsj å komme meg avgårde til farmor og farfar. Alltid godt å starte uken min med et besøk til dem.   → Men ønsker dere en fantastisk start på den nye uken, prøv å gjør denne uken enda bedre for deg selv. 

 • 34

  God morgen alle mine herlige lesere, egentlig skulle uken som gått innlegget kommet ut i steden for dette. Men jeg sparer det til i morgen, siden jeg må bare dele med dere hvor fantastisk dag jeg hadde i går. Jeg fikk gjort alt jeg hadde planlagt, å jeg skal innrømme at etter jeg hadde vasket, ryddet og støvsugd leiligheten. Vasker og hengt opp klær, så var det bare å hoppe i dusjen. For å så komme meg på butikken for å ukes handle, er ikke bare bare det der. For jeg må alltid innom flere butikker, siden jeg er så kresen haha. Når jeg hadde fått gjort alt det, lagde jeg meg middag.

  Etter jeg hadde spist fristet det egnentlig mest å bare slappe av, men nei da denne jenta kom seg opp fra sofaen å på trening. Jeg hadde planlagt halv økt, siden det er en del uker siden jeg har trent. Men kroppen min var så mye sterkere i dag, altså jeg kjente nesten ikke meg selv igjen på treningen. Noe som selvfølgelig har med at jeg spiser enda mer nå, jeg har faktisk lagt inn enda et og et halvt måltid pr dag.

  Noe som har gjort at kroppen min er mye sterkere, det er akuratt slike dager jeg trenger hver dag. For det gir meg bare enda mer motivasjon til å forsette slik jeg gjør nå, kjenner faktisk at jeg gleder meg til å veie meg neste uke. For jeg vet at jeg har nådd enda et mål når det kommer til vekt, vekten for meg er ikke så viktig mer. Jeg veier meg kun når min behandler som har med mat å gjøre, ber meg om det. Ellers så har jeg bare lagt den helt bort, noe som faktisk har gjort at jeg slipper mye negative føler og tanker. Så jeg anbefaler alle å bare kaste den vekta på bade, for vekt har ingen ting å si.

  Du er fin akuratt som du er, uansett hva et tall på en vekt sier. Men jeg hadde bare lyst til å dele med dere, at endelig har jeg fått den starten på året jeg ville. Dette året skal jeg love dere at skal bli anderledes for meg, jeg er mer motivert en jeg noen gang har vært. Men skal ikke skrive så alt for mye mer nå, annet at jeg har det like bra i dag som i går. Om ikke bedre, sorry for dårlig bilder. Men måtte ta med telefon, skal ned på sentere senere i dag for å høre om noen vet hva jeg kan gjøre for å fikse kamera mitt.   → Jeg håper dere også finne motivasjon til å starte dette året som du ønsker, bruk krefter og tiden din på det som gjør deg lykkelig. Husk at du selv kan bestemme hvordan dette året skal bli, så gjør det til ditt år.

 • 28

  God mandags morgen alle mine fine lesere, denne dagen startet med et stort smil. Etter fulgt av en stor kopp kaffe, for å så lage meg en god frokost. Endelig er formen på topp, som betyr at jeg endelig kan kickstarte det nye året. Jeg har får det meste bare ligget hjemme, siden formen har vært så dårlig. Men nå dere er jeg klar, så derfor har jeg satt meg en del mål for denne uken. Jeg kan nesten ikke vente med å komme meg ut, å bare få startet dette året som jeg hadde lyst til å gjøre fra første dagen i januar. Planene for dagen er å først få oppdatert dere nå, så skal jeg begynne med å vakse, rydde og støvsuge hele leiligheten. Så må jeg sette på en klesvask, for å så henge den opp når jeg er ferdig med å rydde. Så må jeg komme meg til butikken, for å ukens handle for min søster og meg. Noe vi alltid gjør en gang i uken, på denne måten sparer vi utrolig mye penger på mat. For da slipper vi alle de små turene til butikken, så dette anbefaler jeg alle å gjøre.   

  Så dere kommer det jeg har gledet meg til mest, altså det klør i fingrende etter å komme i gang. For nå er det en del uker siden sist, nemlig trening. Kjenner jeg har så mye motivasjon, til å komme sikkelig i gang med trening i igjen. Men jeg skal ikke trene før i kveld, siden da bruker jeg den siste av energien og overskudde jeg har fra den dagen. Til trening, da sover jeg så mye bedre. Denne dagen skal bare bli så utrolig bra, kjenner jeg ikke klarer å gjøre noe annet en å smile. For en herlig start på den nye uken, tenkte å dele litt inspo bilder med dere. For hva er vell bedre å starte en ny uke, men masse inspo bilder. Som kan gi deg litt ekstra motivasjon til å kickstarte denne uken, kanskje du er som meg? Som henter masse inspirasjon og motivasjon i bilder, så derfor deler jeg noen bilder som inspirer meg. Men mitt største mål denne uken er å spise alle måltider, pluss mer. Så dette skal jeg få til, for jeg er full av motivasjon.
  → Vil ønske dere en fantastisk start på uken, husk at det er nye uke med nye muligheter. Å det er opp til deg selv hva du gjør ut av denne uken, så gjør denne uken til noe ekstra bra! 

  → Har du fått kickstartet det nye året og satt deg mål for denne uken? 

 • 22

  God morgen alle mine fine lesere, humøret er faktisk enda bedre i dag. Noe som gjorde at dagen min startet med et stort smil, pluss en stor kopp med kaffe. En god start på dagen spør du meg, i går fikk jeg tatt en skikkelig vaske av leiligheten. Fikk tatt ut jule pynt, å inn med litt mer freshe farger. Fikk ryddet og vasket hele leiligheten, alt av hyller, skap og virkelig hele leiligheten. Så avsluttet jeg med å vakse klær og støvsuge, så nå er det så fint her. Virkelig en god start på det nye året, selvom formen ikke er helt på topp. Er planen i dag å dra til ikea, for jeg er enda ikke ferdig med rommet mitt. Altså dette har jeg bare latt ligge i snart et år nå, å jeg er så lei av det. At ting blir gjort ferdig, så derfor bestemte jeg meg for at nå skal det gjøres. Er ikke så mye som mangler, men det ser så halv ferdig ut. Å det er noe jeg over hodet ikke liker, så da skal jeg endelig gjøre noe med det. 

  Så jeg skal ta med meg mamma på en ikea tur i dag, kanskje er vi heldige å de har fått inn masse nye fine ting til hjemme. Jeg elsker å kjøpe nye detaljer til leiligheten, hver eneste gang jeg skal på senteret for å se på klær. Ender jeg alltid opp i interiør butikker, for det er mye gøyere å så på hehe. Fikk også stelt neglene mine i går, noe jeg ikke har gjort på lenge. Skal få tatt et bilde av det senere, siden jeg fikset dem på kvelden. Fikk jeg ikke tatt noen bilder i går, men ble så fornøyd. Øvelse gjør mester, legger mine egene negler selv. Men først nå etter over et år med øving, føler jeg at teknikken sitter. Så de skal dere få se senere, nå skal jeg lage meg litt frokost. Hoppe i dusjen, for å så komme meg avgårde. Så blogges vi mer senere i dag, skal også vise dere bilder av rommet mitt når det er ferdig. Gleder meg så utrolig mye til å bli ferdig, håper det blir slik jeg har sett for meg.   → Har du vasket og ryddet klart for det nye året, har dere tatt ned julepynten ? 

 • 22

  God morgen alle mine fine, beklager for at det har vært litt stille fra meg. Men jeg har bare ikke hatt krefter til å skru på pc, formen har ikke vært helt på topp. Så jeg har sovet meste parten av dagen, tror jeg kanskje har hatt virus og influensa. Formen begynner å komme seg litt, men merker enda et jeg ikke er frisk. Men denne julen har bare vært så bra, merker kroppen min er veldig sliten. Fordi det har jo vært noe hver eneste dag, så føler ikke at jeg har hatt så mye tid på å slappe helt av. Men der har jeg fått gjort nå de siste dagene, siden jeg ikke har hatt krefter til å komme meg ut døren. Det ble desverre ikke noe fest på meg på nyttårsaften, så dårlig var formen. At jeg bare lå på rommet mitt hele dagen, fikk sett på noen raketter når klokken ble tolv. Å tok en pils sammen med min søster, før jeg gikk å la meg igjen. Men siden det ikke er så mye nytt som skjer her, kan jeg jo heller skrive om noe kjempe koselig. Nemlig det at jeg har fått ny header igjen, som kanskje noe av dere har sett. Det er fineste Viktoria Lysø som har laget den, henne som har laget alle jeg har hatt. Hun er så utrolig flink, blir like fornøyd hver gang. Men skal legge bort pc nå, for å prøve å få i meg litt frokost. Men håper dere har en kjempe fin romjul og feiring av nyttårsaften, å at ikke dere også har ligget syke. Men det er rart å si det, men jeg har savnet blogg utrolig mye de siste dagene. Noe som har gitt meg enda mer motivasjon, så nå føler jeg at jeg kan prestere enda bedre her. Dere har masse å glede dere til i 2017 men min blogg, for jeg er så motivert.   → Hva syns dere om min nye header ?

  → Men nå er bloggen oppe å går igjen, så det kommer masse nye innlegg! 

 • 22

   

  God morgen alle mine fine lesere, jeg startet dagen med et stort smil. Har sovet utrolig godt i natt, men det er kanskje ikke så rart. Var utrolig sliten når vi kom hjem i går kveld, det ble en lang dag. Men for en fantastisk dag, jeg koste meg fra morgen til kveld. Jeg fikk blitt med på alt, det eneste som var dumt i går. Var at jeg ikke fikk spist noe julemat, men men vi prøver igjen neste år hehe. Har ikke fått sendt over bilder fra julefrokosten hos mamma i går, der var vi endelig samlet alle mine søsken på mamma sin side. Noe vi ikke har vært på kjempe mange år, så det var gøy å ha alle samlet igjen. Skal vise dere bilder fra det litt senere, når jeg får dem. Men jeg har fått masse bilder som vi tok på kvelden i går, som var der vi feiret juleaften. I år var vi hos min papppa, å som vi koste oss. Vi måtte le litt, for vi syns det bare blir mer og mer pakker under juletreet jo eldre vi blir. Trodde det var omvendt, at jo eldre man blir jo mindre pakker blir det. Men ikke hos oss, jeg fikk så mye fint. Hele bilden var helt full, når vi skulle kjøre hjem. Skal vise dere bilder av alt vi har fått, men må opp å låne kamera til min ste far.

     Så vet ikke om jeg får gjort det i dag, men dere skal selvfølgelig få se alt det fine jeg fikk. Men store søster overrasket meg, men ny boble jakke. Noe jeg ikke hadde forventet i det hele tatt, jeg hadde jo lagt inn ønsker hos alle de andre. Men ikke sakt noe til min søster, siden jeg ikke kom på noe mer jeg ønsket meg. Jeg har nesten ikke ord for alt det fine jeg har fått, så fikk vi masse fint til leiligheten. Pluss en del ting vi trengte også, så jeg er så fornøyd. Kjenner jeg gleder meg til å vise dere alt, kanskje jeg bare tar bilder med mobilen. Slik at jeg kan dele det med dere allerede i dag. Men tenkte værtfall jeg kunne vise dere litt bilder fra kvelden min, stemor og papppa hadde virkelig slått på stor trommen. Når det kom til mat, dessert og pynting av hjemme. Noe som gjorde at julen ble helt perfekt, siden mitt kamera ikke fungere ble det bare tatt bilder med mobilen i går. Men føler ikke at jeg har vist så mye av min familie her på blogge, så her for dere se bilder av min familie på pappa sin side. Av min søsken, pappa, papppa 2, ste mor, bestemor og hunden vår charlie. 

     → Ønsker dere en kjempe fin dag, hadde du en fin julefeiring i går? 

 • 26

  God jul alle mine fine lesere, jeg er så glad i dag. Formen ble så bra i går, våknet å var ikke helt i topp form. Men etter vi hadde vært hos farmor og farfar, var det akuratt som om jeg ble helt frisk. Så jeg fikk vært mange timer sammen med min pappa 2, så dro jeg å trente to timer på kvelden. Jeg var ikke hjemme før kl 23:00 fra trening, men det gjorde at jeg fikk en kjempe bra natt med søvn. I dag skjer det utrolig mye, vi skal smart opp til mammma. For å ha en julefrokost hos henne, sammen med alle mine ekte og ste brødre på den siden. Så der blir det fult bord, bare vi søsknene er 6 stykker. Så det blir kjempe koselig, så henter pappa meg der. Så skal pappa og meg til farmor og farfar. Kose oss med en kaffe, så skal vi i kirken. Noe som er en tradisjon vært år. 

  Så er det hjem å få slappet av litt, så er det bare å komme seg i bilen. For å dra til pappa for å feire julen der, vi blir mange hos pappa dette året. Alle mine ekte søsken, å mine ste brødre på den siden. Pluss alle i familien til min ste mor, så det blir kjempe koselig. Men ville bare gi dere en liten oppdatering, før jeg skal komme av gårde. Jeg har jo enda ikke vist dere juletreet vi har her i leiligheten, så det skal dere få masse bilder av nå. Alle gavene dere ser under juletreet, er noen av gavene søs og meg skal gi til andre. Var noen som ikke var pakket inn, pluss at vi allerede har sendt avgårde noen poser med gaver til noen. Skal prøve å få tatt noen bilder av treet hjemme hos pappa i kveld, for der er det helt fult av gaver. Men vi blogges mer i morgen, nå skal jeg legge bort pc for i dag. Å bare kose meg med familien min, denne dagen skal bare bli helt super. 

  ♥ Men vil ønske dere alle en kjempe fin jul, håper dere får en super kveld med de dere er glad i. 

 • 22

  God morgen alle mine fine lesere, nå er det bare en dag til jul. Tiden har bare gått så fort, jeg kan ikke tro at dette året snart er over. I går gikk alt etter planene, jeg kjente det var noe feil med kroppen når jeg sto opp. Jeg var utrolig slapp, sår hals, vondt i hode og feber. Så spiste jeg en god frokost, det ga meg heller ikke noen kreftee. Spiste så en god lunsj noen timer etter, men da måtte jeg løpe rett til do for å kaste opp. Så hele dagen i går gikk bare til å sove, noe som er utrolig kjipt. Fordi jeg hadde så mange planer i går, men kroppen min var bare så svak. At jeg ikke orket eller hadde krefter til noen ting, det kjipeste var at jeg ikke fikk dratt på juleverksted. For det hadde jeg gledet meg lenge til, men glad for at jeg brukte dagen i går på å spise og sove. For formen er litt bedre i dag, så krysser bare fingrende for at den bare blir bedre ut over dagen.

  I dag er en stor dag, fordi farfar har bursdag. Han fyller 92 år, så i dag skal vi gjøre dagen hans spesiell. Vi skal opp ditt nå snart for å spise grøt, å feire han. Så det skal bli utrolig koselig, etter det skal jeg hjem. For å så få fikset ryggen min, noe som skal bli kjempe deilig. Må bare beklage for at den oppskfiten ikke kom ut i går, så den kommer heller senere i dag. Hadde bare ikke krefter til å skru på pc i går, så da får dere helle gleder dere til den i dag. Men jeg håper bare formen blir bedre ut over dagen, for jeg har noen små ting jeg må fikse i dag. Jeg har virkelig ikke tid til å bli syk nå. Det er så typisk min uflaks, men jeg får ikke gjort noe med det. Annet en å bare slappe av, spise og drikke masse. Dette er jo de dagene man minst vil være syk, når det er så mye som skjer. Men nå skal jeg komme meg i dusjen, for å så dra til opp til farmor og farfar.

  → Så blogges vi mer senere i dag, ønsker dere en kjempe fin dag. 

 • 30


  God morgen alle mine fine leser, håper dere har en like bra start på dagen som meg. I går fikk jeg gjort kjempe masse, nå mangler jeg bare en gave. Så er jeg ferdig med alle julegavene, helt sykt hvor mange gaver jeg har kjøpt i år. Men sånn er det når man har stor familie, å jeg elsker jo å gi bort gaver. I år har jeg vært ganske smart, å kjøpt det folk trenger eller noe de burde ha hehe. Så det er godt, skal bare kjøpe en ekstra gave til søs. Så er jeg helt ferdig, juletreet vårt her hjemme i leiligheten har så mange pakker under seg. Som bare er fra søs og meg til familien på pappa sin side, å til våres venner. Fordi vi allerede har levert alle julegavene som skulle til mamma, men det er så koselig å ha juletre fult av gaver under. Jeg dro opp til mamma for å ta en kaffe i går, der var også lillebror. Så det var kjempe koselig, så stolt av han. Fordi han har bestått trailerlappen, å han har ikke fylt 19 år en gang. Han har bare vært så flink, så må nesten få lov til å skryte litt av lillebror. 

  Etter jeg hadde vært der og på julegave handling, dro jeg på trening. Men dette var ikke den beste økten jeg har hatt, kroppen var utrolig sliten av en grunn. Så jeg tok en rolig økt, å en mindre økt en jeg pleier. Pluss at den trenings tightsen jeg brukte i går, er alt for liten. Så det gjorde så vondt å bruke den, den moste magen min på en måte. Så når jeg kom jeg fra trening var jeg litt små sur på den, så jeg klippet den opp haha. Så typisk meg, når en sånn ting ødelegger så mye for treningsøkten min. Men skal kjøpe meg en ny, i en størrelse større. Men i dag skal jeg på juleverksted med jentene mine, fy søren som jeg gleder meg. Det kommer til å bli kjempe koselig, skal først en liten tur opp til farmor og farfar. For å drikke litt kaffe og kose oss, men nå skal jeg komme meg i dusjen. Lage meg en stor og god lunsj, så ta turer opp til farmor og farfar. 

  → Men vil ønske dere en fantastisk dag, det kommer ut en utrolig god oppskrift senere i dag. Denne burde dere glede dere til, for dette er noe av det beste jeg har smakt. Som både er sunt og godt, pluss at det passer perfekt nå som det er jul. 

 • 24

  God morgen alle mine herlige lesere, fy søren for en bra startet på uken jeg har hatt. Fikk gjort alt jeg skulle i går, var så koselig å dra på besøk til farmor og farfar alene. Vi satt å drakk kaffe og snakket i nesten to timer. Så dro vi å fikset litt små ting for dem, fikk handlet masse mat. Slik at de fikk fylt opp kjøleskapet. Desverre fungere ikke mitt kamera akuratt nå, men har hatt to kjempe fine shooter. Som jeg gleder meg til å vise dere, når jeg bare får fikset pc. For den fungere heller ikke, så beklager for dårlig kvalitet på bilde. Måtte bruke mobilen, men skal få lagt inn alle de nye bildene senere i dag. For må bruke søs sin pc, så må gjøre det når henne er på jobb. Fikk også dratt en tur opp til mamma, for å bare sitte å snakke litt med henne også. Så var det å komme seg hjem, spise en god middag. For å så dra på trening, så dagen i går gikk så utrolig fort. Sovnet tidelig, noe som gjorde at jeg er veldig uthvilt i dag. Noe jeg virkelig trenger, siden jeg skal i behandling i dag. 

  Dette blir den siste behandlingen min for i år, så nå blir det noen uker uten. Men det tror jeg at jeg kommer til å takle, for jeg har det så bra om dagen. Jeg føler meg sterkere enn jeg noen gang har vært, tror det har noe med at jeg spiser mye mer mat. Jeg legger på meg sakte med sikkert, å merker at kroppen har det bedre. Når den har mer å jobbe med, energien er på topp. Noe jeg ikke har følt jeg har hatt på lenge, har orket masse på dagen. Men da har jeg alltid slitet meg selv helt ut, men nå har jeg mye mer å gå på. Noe som gir meg enda mer motivasjon til å forsette å spise like mye, om ikke mer. Men nå skal jeg runde av dette innlegget, for å komme meg avgårde på behandling. Så blogges vi mer senere i dag, men må jo vise dere vårt julebilde i år. Så det er det dere ser i det der ser under her, men vil ønsker dere en kjempe fin dag. 

  → Dere får ønske meg lykke til, så kommer dette til å gå kjempe bra. 

  → Hva syns dere om vårt julebilde for i år? En juletradisjonen mamma alltid må gjøre. 

 • 32  God morgen alle mine fine lesere, nå er det enda en ny uke med masse nye muligheter. Jeg hoppet ut av sengen i dag, med et stort smil på munnene. Sovet utrolig godt i natt, så følte meg så glad og uthvilt når jeg sto opp. Jeg gjorde ikke noe som helst i går, annet enn å bare slappe helt av. Tror kroppen har gått av slike dager noen ganger også, så det gjorde jeg. Koste meg bare med min søster, i dag har jeg en del planer. Skal få handlet inn litt mat, ta en tur til farmor og farfar. Så skal jeg trene i kveld, så denne dagen kommer nok til å gå kjempe fort. I helgen pyntet vi pepperkakehus, noe som bare er så utrolig koselig. Det er en tradisjon i min familie, at vi alle møtes hos mamma for å gjøre det. Føler jeg aldri blir for gammel for denne tradisjonene, noe jeg kommer til å gjøre så lenge jeg lever. Fikk bare tatt bilde av min søster og mitt sitt hus, siden det var de vi tok med oss hjem. Så tenkte i steden for at jeg skriver et alt for langt morgen innlegg, kan dere heller få masse bilder av pepperkakehusene våres.   → Håper dere har en like god start på den nye uken som meg, husk ny uke med masse nye muligheter. 

  → Har du pyntet pepperkakehus, har du noen juletradisjoner du aldri føler du blir for gammel for? 

 • 18

  God morgen alle mine fine lesere, må bare starte med å si tusen takk. For alle de fine tilbake meldingene jeg fikk i går, for en respons jeg har fått. Det er så utrolig koselig, kjenner at alle deres fine ord. Går rett inn i hjerte, setter bare så utrolig stor pris på det. Dagen i går var bare helt super, startet dagen med å få gjort litt små ting. Orker ikke være på et senter nå om dagen, så jeg dro når det åpnet. Da var det stille der, så da fikk jeg gjort det jeg måtte. Så vasket jeg og ryddet, støvsugde hele leiligheten igjen. Bare for å få det ekstra koselig her hjemme, siden vi skulle kjøpe juletre i går. Altså jeg trodde ikke man kunne bli så glad av et tre, men nå som det står i stuen. Har jeg bare enda mer julestemning enn det jeg hadde før. Altså dette er første året på lenge, jeg har hatt skikkelig julestemning. Det var en liten jobb i seg selv, å få dette tre inn i min bil. For den er så liten, men vi klarte det til slutt. Vi skal pynte pepperkake hus på lørdag, da blir det enda mer julestemning. 

  Siden dette er vår første jul her hjemme, måtte vi kjøpe inn alt i går. Vi ble sittende en stund for å knyte på tråd på alle kulene, men vi delte det opp i to. For å ta halv parten hver, så det gikk overaskende greit. Etter treet var ferdig pyntet, dro jeg på trening. For en økt jeg hadde i går, altså jeg kjenner ikke igjen min egen kropp. Den er så mye sterkere nå, å det føles utrolig godt. Føler ikke at jeg gjør noe annet enn å spise, men det er det jeg må nå. Kroppen min har det så mye bedre, nå som den får mer mat. Jeg har så mye energi og overskudd, smiler fra morgen til kveld. Så dette er noe jeg skal holde hardt på, forsette slik jeg gjør nå. For nå føler jeg meg endelig litt fri, om jeg kan si det sånn. Jeg liker den personen jeg er nå, så det skal jeg kjempe for å beholde. Har ikke lagt så mye planer for dagen, men tar det litt som det kommer. Skulle egentlig bare gi dere en liten oppdatering, men dere kjenner meg. Begynner jeg å skrive klarer jeg ikke slutte, så nå skal jeg runde av. Så blogges vi mer senere i dag, men dere skal få en snik titt på juletreet vårt. Kommer flere bilder senere, men det er jo mørkt døgnet rundt. Så ikke like lett å ta bilder, men det kommer så fort jeg får litt lys inn.   → Har du pyntet juletre og fått julestemning enda? 

 • 24

  God morgen alle mine fine lesere, denne dagen startet bare så utrolig bra. Våknet med et stort smil, hoppet ut av sengen. For å lage meg litt kaffe og en god frokost, jeg har vært våken i noen timer allerede. Dagen i går gikk over alle forventning, jeg kom meg endelig på trening. Planen min var egentlig bare å trene en halv økt, siden det er så lenge siden jeg har trent. Men av en eller annen grunn, var kroppen min mye sterke. Så jeg gjennomførte hele økten, pluss at jeg løftet tyngre. Enn hva jeg gjorde sist jeg trente, så kanskje kroppen min bare trengte litt tid. For nå er det sterkere enn noen gang, så dette går riktig vei. Følte meg så bra når jeg kom hjem, var så godt å få brukt litt energi. Har sovet bedre denne natten, enn hva jeg har gjort på lenge. Så nå skal jeg komme meg tilbake til mine gode rutiner, når det kommer til trening. Jeg vet det er nøkkelen min for å vinne denne kampen, så det skal jeg virkelig fokusere på nå fremover.

  I dag skal jeg i behandling, noe jeg egentlig gleder meg til. Blir godt å få lettet litt på trykke, om jeg kan si det sånn. Bare få ut tanker og følelser som jeg holder for meg selv, følte meg nesten 10 kilo lettere. Etter jeg hadde vært på trening, for da får jeg ut så mye følelser. Som jeg ikke får ut ellers, så når jeg får snakket litt ut i dag. Tror jeg at jeg bare kommer til å ha det enda bedre, i dag har jeg ikke lagt noen planer. Kanskje trene i kveld, men det er ikke sikkert. Viktig å lytte til kroppen, så jeg tar det litt som det kommer. Men i dag kommer ut luke to i min julekalender, som er en kjempe stor giveaway konkurranse. Noe jeg har gledet meg til å dele med dere, for her er det mye fint jeg skal dele ut. Det er så koselig å kan gi noe tilbake til dere lesere, for å vise hvor mye dere betyr for meg. Så følge meg litt senere i dag, den kommer ut rundt kl 16:00. Men nå skal jeg legge bort pc, å hoppe i dusjen. For å komme meg avgårde til behandling, så blogges vi mer senere i dag.   → Så dere får ønske meg lykke til, så kommer dette til å gå kjempe bra! 

 • 16

  God mandags morgen alle mine herlige lesere, da var det ny uke med nye muligheter. Jeg startet dagen med et stort smil, å en stor kopp med kaffe. Dagen i går gikk for det meste å sove, var litt sliten etter juleborde på lørdag. Men for første gang var jeg ikke fylle syk, noe som var utrolig deilig. Jeg blir alltid så dårlig, så det var helt herlig å våkne opp å ikke ha det slik. Jeg klarte å sove etter vors spillet på lørdag, så fikk ikke med meg selve festen. Men det gjorde ingen ting, for jeg stor koste meg selvom. Fikk brukt mine nye klær, som jeg kjøpte i London. Så det var gøy, jeg har ikke lagt så mange planer for dagen. Annet enn at jeg skal en tur opp til farmor og farfar, for å fikset øreaparatet hans. Siden de ikke fungere, jeg har fikset det mange ganger før. Så håper jeg klarer det denne gangen også, men det skal jeg nok. 

  Ellers skal jeg rydde, vaske og støvsuge. Finnes ikke noe bedre, enn å starte en ny uken med et rent hjem. Så det har blitt en fast rutine for meg, så det skal jeg begynne med rett etter jeg har fått oppdatert dere. Men jeg fikk verdens fineste gave i julekalender i går, nemlig dåps smykket mitt. Som mamma hadde kjøpt ny lenke til, slik at det passer meg nå. Ble så glad når jeg åpnet den opp, for det var så utrolig fint. Så derfor må jeg jo vise dere det også, gleder meg til å bruke det igjen. Ukens blogg kommer ut litt senere i dag, så følg meg kanskje du var en av de heldige denne gangen. Pluss at jeg har endelig trukket vinner fra mine store giveaway konkurranse, så det skal jeg annonser sammen med ukens blogg vinnerene. Luke nr to av min julekalder giveaway kommer ut på tirsdag, så følg med for den konkurransen vil dere få med dere. 

  → Håper dere har en like bra start som meg på den nye uken, husk ny uke med masse nye muligheter! 

 • 18

  God fredags morgen alle mine fine lesere, må bare beklage så mye for oppholdet mitt her på bloggen. Det bar over hodet ikke meningen, men det var noe jeg ikke fikk gjort noe med. Jeg kan si at jeg har hatt utrolig uflaks, dagen vi skulle dra hjem. Ble det så mye kaos, trenger ikke så mye inn i akuratt det. For det kunne jeg skrevet et helt innlegg om, men det jeg kan nevnte er at vi hadde uflaks med mye forsinkelser også. Når vi kom hjem, så fungerte ikke nette. Siden mamma har vært å gjort om noen ting i leiligheten mens vi var i London, men nå har jeg endelig nett. Så nå kommer bloggen til å bli masse oppdatert, har masse jeg vil dele med dere. For denne turen til London har bare vært helt fantastisk, jeg har kost meg så mye. Men jeg var helt utslitt i går, så i går slappet jeg bare av hjemme. Fikk ryddet bort alt jeg kjøpte, pluss pakket inn de fleste julegaver.

  Formen og humøret er helt på topp, så jeg starte denne helgen med et stort smil. Men jeg skal ta det litt med ro i dag også, for kjenner ta kroppen trenger det. Sliter med mye vondt i halsen og ørene, så håper dette går over. For jeg skal på julebord på lørdag, å det gleder jeg meg så mye til. For første gang på mange år, har jeg endelig shoppet en del klær til meg selv. Dette er noe som er så utrolig vanskelig når man har anorekisa, for sykdommen får deg til å føle deg som dritt hele tiden. Men denne gangen skulle jeg ikke la den stoppe meg, som den har gjort alle de siste årene vi har vært i London. Jeg har kjøpt så mye fint til meg selv, pluss masse julegaver. Å selvfølgelig har jeg handlet masse inn til dere lesere, siden dere betyr så mye for meg. Sånn at det skal bli to til giveaway konkurranser, som blir på en måte en julekalender for dere. Luke en har jeg allerede delt med dere, så nå kan dere glede dere til de to neste lukene. For der er det mye fint, tror dette blir både de største men også de fineste giveaway konkurransene jeg skal holde her på blogg. 

  Men det er enda mulighet å melde seg på min store giveaway konkurranse, som er første luke i min julekalder. Der du kan vinne alt du ser på bilde over, jeg trekker en vinner allerede i morgen. Har du ikke fått deltatt kommer du dirket til den her -> GIVEAWAY-KONKURRANSE

 • 27  God mandags morgen alle mine fine lesere, jeg må innrømme at jeg er ganske så sliten akuratt nå. Vi måtte stå opp kl 04:30 i dag, for å komme oss avgårde til flyplassen. For vi er nå i London, herregud som jeg har gledet meg til dette. Vi skal smart ut døren, for å begynne shoppingen. Så denne dagen kommer til å bli ganske så lang, men jeg skal bare ta det i mitt eget tempo. Med mange kaffe pauser, å spise masse god mat. Jeg ville bare gi dere en liten oppdatering, før jeg skal komme meg avgårde. Måtte finne noen fine bilder på google, for å vise dere hvor fint det er her nå. De pynter så utrolig mye nå som det er jul, det er så fint å gå i gatene her. Skal prøve å få tatt noen bilder selv også, men har ikke tatt med meg kamera denne gangen. Siden den veier litt, pluss at jeg ikke orker å ha det rundt halsen når jeg skal shoppe.  Men skal få tatt noen bilder med telefonen, jeg kjenner at dette har jeg trengt. Bare det å komme seg litt bort, å slippe å tenke på noe annet enn å kose meg. Det er godt å komme seg litt bort, å få enda mer julestemningen enn det jeg allerede har. Vi har en tradisjon, søsteren min, ste mor, bestemor og meg. At vi drar til London hver desember, dette er vell 5 året vi er her. Så det er noe jeg gleder meg til like mye hver år, håper bare at denne gangen finner jeg litt klær til meg selv. De siste årene har det vært litt vanskelig, ved tanke på min sykdom. Men denne gangen skal ikke den få stoppe meg, eller fortelle meg at jeg ikke ser bra ut i noen ting. Denne gangen skal jeg bare drite i den, å kjøpe meg det jeg syns er fint og liker. Jeg har allerede skrevet et innlegg til dere, som kommer ut senere i kveld. Men nå skal jeg komme meg avgårde, så blogges vi mer i kveld og i morgen. 

  → Har du husket å melde deg på min giveaway konkurranse, som er første luke i min julekalender. Der du kan vinne alt du ser på bilde over, har du ikke fått meldt deg på finner du det innlegget her -> GIVEAWAY-KONKURRANSE

 • 19

  God morgen alle mine herlige lesere, dagen i går ble mye tøffere en jeg hadde forventet. Alt starte med at mamma kom på besøk, for å henge på julestjernene våres. Så begynte vi å snakke litt før jeg skulle i behandling, å det enten opp med at jeg knakk helt sammen. Så snille mamma kjørte meg til behandling, å ventet i nesten to timer. Til jeg var ferdig, for en fantastisk mamma jeg har. Som alltid stiller opp, merker jeg trenger henne ektra mye nå. Å setter så utrolig stort pris på alt hun gjør for meg, hadde ikke kommet meg på behandling i går hadde det ikke vært for henne. På behandling i går var det kjempe tøft, jeg gråt flere ganger i begge timene mine. Med en gang noen nevnte farfar, så knakk jeg bare sammen. Men jeg fikk satt litt mer ord på hva det er som skjer med meg, å det var godt å endelig finne flere svar enn det jeg klarte å finne selv. Mine behandlere kjenner meg bare så godt, de viste fra første time jeg avlyste. At nå har ikke Lisa det bra, så de har vært kjempe beskymret.

  Siden jeg ikke har vært der på fire uker, de hadde faktisk begynt å snakke om en plan for å få meg til timene mine. Det er godt å vite at de bryr seg så mye som de gjør, for det trenger jeg. Begge timene gikk mest til å snakke om hva jeg har godt igjennom den siste tiden, så det var tungt å snakke om. For jeg har ikke vært klar for å snakke om det. Så derfor ble det masse tårer i går, vi kom vell frem til at jeg sørger veldig over min farfar. Det at han er syk, å at vi vet at han ikke har så lenge igjen. Har utløst alle sykdommene min, så de har fått blomstre de siste ukene. Nå må jeg bare jobbe med meg selv på en helt annen måte, jeg har allerede satt meg små mål. Som jeg skal klare, jeg skal ta en dag av gangen. Å ikke sette meg for store mål, men små mål som jeg skal sterke meg mot. Jeg må snu denne perioden, å klare å akseptere at det å sørge og gråte er greit. Det er lov til å gråte å være lei seg, å jeg trenger ikke skjule det for alle rundt meg. Det er mitt første mål nå, men nå skal jeg legge bort pc. Dette skulle egentlig bare bli et kort morgen innlegg, men når jeg først har noe jeg vil dele blir det alltid lengere. Men nå skal jeg spise en god frokost, så blogges vi mer senere i dag.   → Beklager for at det er noen skrive feil i dette innlegget, men vil ønske dere alle en god dag. 

  → Tusen takk for at akuratt du leser min blogg, det betyr så mye for meg! 

 • 10

  God morgen alle mine herlige lesere, etter gårsdagens innlegg ble jeg helt rørt. Det betyr bare så utrolig mye for meg, at min blogg betyr noe for dere lesere. Det gir meg utrolig mye motivasjon til å fortsette med blogging, jeg tror at denne lille pausen var godt for meg. For nå føler jeg at jeg kan prestere 100% igjen, noe jeg selv syns er viktig. Jeg trengte å finne litt ny motivasjon, som jeg nå har funnet. Så nå kommer bloggen til å bli masse oppdatert. Jeg har satt meg nye mål og planer for bloggen frem over, men også får meg selv. Så jeg tror at bloggen min kommer bare til å bli bedre fremover nå, enn hva den har vært før. Jeg liker ikke gjøre ting halv veis, om jeg kan kalle det for det. For det er det jeg føler jeg har gjort den siste tiden, så det skal det bli en forandring på fra i dag. Må bare si tusen takk for deres fine kommentarer, det betyr alt for meg. 

  Dagen i dag startet ganske så bra, jeg er drit nervøs for å si det rett ut. For jeg skal i behandling i dag, som er første gang på over fire uker. Jeg vet at jeg må snakke om ting jeg egentlig ikke vil snakke om, men når jeg ser på det store bilde. Så blir jeg bare mer syk av å ikke snakke om det, å jobbe med mine egene problemer. For min egen del, sykdommen min blir bare sterke og stekte for hver dag som går. Når jeg ikke gjør noe med på problemet, annet enn å bare la den blomstre. Så nok er nok, nå skal jeg ta tilbake kontrollen. Ville bare gi dere en kort oppdatering, før jeg skal komme meg avgårde. Vi blogges mer senere i dag, håper bare at jeg ikke blir helt utslitt etter disse to timene med behandling. Heldigvis vasket og støvsugde jeg hele leiligheten i går, så jeg slipper å tenke på det i dag. Pluss at jeg fikk pyntet litt mer til jul, så nå er det julestemning her hjemme hos oss. Nå mangler det bare juletre, som vi snart skal kjøpe. Skal få tatt litt bilder av hvordan vi har pyntet, så kommer det masse bilder når treet er oppe. Men det blir nok etter vi har vært i London, for ditt reiser jeg på mandag.   → Så dere får ønske meg lykke til i dag, så kommer dette til å gå kjempe bra! 

 • 18

  God morgen alle mine fine lesere, denne dagen startet litt bedre. Noe som er godt, i går kom jeg meg endelig en liten tur ut av huset. Men det var bare en tur opp til butikken, jeg ble helt utslitt etter det. Så da måtte jeg prioritere det viktigste, nemlig å handle inn mat. Så nå er kjøleskapet fylt opp, noe som er så utrolig deilig. Tror faktisk det værste jeg vet, er når man har lite mat i huset. Rart hvordan man ikke tenker over det når man bor hjemme, hos mamma eller pappa. For da er det jo dem som fyller det opp hele tiden, men når man flytter for seg selv. Så merker man fort hvor tomt det blir, å hvor dyrt faktisk mat er. Men i går fikk jeg stor handlet, både til meg selv men også til min søster. Som nå er sykemeldt noen dager, fordi skulderen hennes.

  Så her hjemme er det veldig rolig, noe som egentlig er ganske deilig for min del. I går begynte vi å pynte litt til jul, hehe kanskje litt tidelig ute. Men vi måtte jo kjøpe inn alt nytt, etter som dette er vår først jul i leiligheten. Så da hang vi like så gjerne opp stjerner i går, pluss at vi har hengt opp gavekalender. Altså jeg er verdens heldigste lillesøster, for min store søster Malin. Har kjøpt julekalder til oss, masse pakker som henne har pakket inn å hengt opp. Kjenner jeg smiler fra øre til øre når jeg deler dette, fordi jeg ble så glad når henne fortalte meg det. Syns det er så utrolig snilt gjort av henne, å kjøpe inn det til oss. Jeg skal få tatt noen bilder etter hvert, for å vise dere hvordan vi har pyntet. Jeg har enda ikke lagt noen planer for dagen, siden jeg må bare lytte til kroppen. Å heller ta ting litt som det kommer, men ville gi dere en liten oppdatering. Før jeg skal lage meg en god frokost, så blogges vi mer senere i dag. Som sikkert flere av dere har fått med dere, har jeg gått og går igjennom en tung periode nå. Det kommer et lengere innlegg om dette senere i dag, vist jeg klarer å trykke på publiser knappen.   → Må bare beklage for at bloggen ikke er helt på topp om dagen, men sliter veldig med blogg motivasjon i det siste. 

 • 24

  God morgen alle mine fine lesere, det var så deilig å kunne dele det innlegget med dere. Som jeg gjorde i går, for det er noe jeg har gått å bært på i en god stund nå. Helt alene, så det å kunne få skrevet det ned. For å så dele det med dere, var bare så godt. Jeg følte meg faktisk 10 kg lettere, for det å sitte på alle disse følesene og tankene alene. Er utrolig tungt og tøfe, men den støtten jeg får fra dere. Betyr bare så utrolig mye for meg, vet ikke hvor mange ganger jeg kan få sakt det. Men dere hjelper meg så utrolig mye igjennom mine tunge perioder, når jeg startet å blogge. Så hadde jeg aldri trodd jeg skulle få så fantastiske lesere, som det dere er. Det krever mye å dele så personelig innlegg som det jeg gjør, men dere gjør det absolutt vært det. For jeg trenger støtten jeg får fra dere, dere gjør meg sterkere. Å gir meg så mye motivasjon til å forsette, å kjempe for meg selv.

  Men også forsette å dele min personelige innlegg, så igjen tusen takk for at dere er dere. Dagen i går gikk bort til soving, å jeg er nok redd denne dagen kommer til å gjøre det samme. Men jeg skal prøve å få handlet inn litt mat, for det er viktig å spise selvom jeg ikke har matlyst. Så må jeg også hente medesiner, å få sendt to pakker av gårde. Som er de pakkene fra de to siste som vant mine store giveaway konkurransene jeg har hatt. Så det håper jeg at jeg får krefter til i dag, vist ikke har jeg heldigvis enn mamma som stiller opp. Som kan handle og gjøre de viktigste tingene, her hjemme er det veldig stille. Jeg er så sliten å sover, så har søsteren min skadet skulderen sin. Så henne ligger også nesten bare å sover, så vi passer litt på hverdandre her hjemme. Men ville gi dere en liten oppdatering, å bare si tusen takk for at jeg har dere som lesere.   ♥ Så tusen takk for at akuratt du leser min blogg, det betyr bare så utrolig mye for meg! 

 • 22

  God morgen alle mine fine lesere, beklager for at jeg ikke blogget i går. Men jeg var så sliten etter festen på lørdag, at jeg sov bort hele dagen. Men fy søren så gøy jeg hadde det, det er lenge siden jeg har kost meg så mye som det jeg gjorde på lørdag. Hele dagen startet med å besøke farfar på sykehjemme, så dro vi hjem til farmor for å hjelpe henne med noen små ting. Handlet og skiftet sengetøy, alltid koselig å kan hjelpe litt til. Så dro jeg inn til Oslo, for min besteveninne Tina skulle ha en stor hjemme fest. Alle mine nærmeste venniner var der, og kompiser. Så det var bare så utrolig koselig, jeg lo og danset hele kvelden. Har virkelig savnet å kose meg, etter som jeg har slitt mye med sykdom og deprisjon den siste tiden. Så dette trengte jeg nå, så da gikk dagen i går bare til soving.

  Dagen i dag skal jeg rydde og vakse litt her hjemme, er så deilig å starte en ny uke med et ryddig hjem. Har ikke lagt så mange andre planer for dagen, tenkte å bare ta det litt som det kommer. Jeg kjenner at jeg enda er litt sliten, så jeg tror jeg bare skal ta det litt med ro i dag. Å heller holde på litt her hjemme, denne uken har jeg planlagt mange nye oppskrifter. Så det burde dere glede dere til, nå har jeg virkelig funnet tilbake gleden av å lage mat igjen. Så denne uken skal keg fokusere litt på det, fordi oppskfiten jeg deler her på bloggen. Blir så godt likt, så det skal jeg fortsette med. Jeg har også lyst til å prøve med på noen middags retter, så jeg kan dele noen slike oppskfiter med dere også. Gjerne kom med ønsker, om det er noe spesielt dere vil jeg skal lage. Skal også prøve meg på sunnere julebakst, siden nå er det ikke lenge til jul. Så det kan bli gøy å prøve seg på, men nå skal jeg legge bort pc. For å lage meg litt frokost, så blogges vi mer senere i dag.   → Håper dere får en super start på den nye uken, husk ny uke med masse nye muligheter! 

 • 20

  God morgen alle mine fine lesere, formen er enda ikke helt på topp. Men humøret mitt er mye bedere, i går fikk jeg hentet tre pakker i posten. Som jeg skal vise dere senere, det finnes nesten ikke noe bedere enn å få pakker i posten. Å denne gangen var det tre ganske store pakker, som jeg gleder meg til å vise dere. Jeg har nemelig kjøpt inn masse sunne produkter jeg skal bruke når jeg baker, så nå kommer det til å komme enda flere oppskrifter. Dere brude glede dere til helgen, for da kommer det ut masse gode oppskrifter. Jeg har alltid manglet noen ingredienser, men nå har jeg alt jeg trenger til de fleste oppskriftene jeg har hatt lyst til å dele med dere.  Den andre pakken inneholder noen av mine favoritt produkter når det kommer til skjønnhet, så det skal jeg vise dere også. Men jeg var så heldig å fikk tatt noen fine bilder, før snøen forsvant igjen. Vi våknet nemlig opp til en kjempe fin utsikt på lørdag, fra vår hveranda. Så jeg vil dele disse bildene med dere også, hadde glemt dem. Derfor de kom litt sent, men bedere sent enn aldri. Jeg har enda ikke lagt så mye planer for dagen, annet enn å jobbe litt med bloggen. Så jeg tar det litt som det kommer, for se hvordan formen blir utover dagen. Men det kommer et innlegg om mine siste innkjøp fra Iherb, den ene pakken jeg hentet i går var nemlig derfra. Så nå er det virkelig på tide med litt anbefalinger fra den siden, for der sparer man mye penger. Så det kommer ut litt senere i dag, så følg meg vist du vil få med deg det.   → Håper dere får en kjempe fin dag, tenk positivt og gjør denne dagen til noe bra for deg selv. 

 • 12

  God morgen alle mine fine lesere, formen er enda ikke helt på topp. Men humøret er mye bedere, det er viktig å holde humøret oppe. Selvom formen ikke er helt på topp, nå sitter jeg å koser meg med min morgen kaffe mens jeg skriver til dere. Dette er sånn jeg starter hver dag, å jeg liker det utrolig godt. Jeg stor koser meg når jeg blogger, det er så koselig å kan gi dere en liten oppdatering. Jeg har ikke lagt noen planer for dagen enda, for jeg må bare se litt hvorfan formen blir. Etter jeg har fått i meg litt frokost, men jeg skal gjøre noen små ting her hjemme. Vakse litt gulv og slike ting, for nå er det ikke så alt for lenge til vi skal begynne å pynte til jul. Derfor vil jeg ta en skikkelig grunn vask, før vi begynner med det. Så det er det som planene min i dag, så får jeg bare se litt hvor mye jeg orker.

  Nå har jeg værtfall mat i huset, siden mamma handlet for meg i går. Jeg måtte bare sette ned foten for meg selv i går, å bestemme meg for at jeg må spise fem måltider hver dag. Nå har jeg hoppet over måltider, å glemt å spise i alt for mange dager. Så nå er det tilbake til alarm hver gang jeg skal spise, slik at jeg ikke glemmer det. For jeg vil virkelig ikke rase ned i vekt, siden jeg har jobbet så lenge med å komme ditt jeg i dag. Så nå må jeg bare få hentet meg litt inn, å jeg vet at mat kan hjelpe kroppen min til å bli frisk. Jeg tror nok at det er den støreste grunnen, for at kroppen min har brukt så lang tid på å bli frisk. Er at den ikke har fått nok mat, så det skal jeg forandre på nå. Begynte med det i går, å klarte alle måltidene jeg skulle spise i går. Så derfor skal jeg klare det fremover også, så kommer nok kroppen min til å blu helt frisk ganske snart. Men ville bare gi dere en liten oppdatering, før jeg skal lage meg litt frokost. Så blogges vi litt mer senere i dag, kommer flere innlegg i dag.   → Men vil ønske dere en kjempe fin dag, ukens blogg anbefalinger kommer ut litt senere i dag. Så følg med, kanskje du var en av de heldige denne gangen! 

 • 20

  God morgen alle mine fine lesere, denne dagen startet kjempe bra. Nå er virkelig formen og humøret mye bedere, jeg hadde en kjempe bra dag i går. Jeg starte hele dagen i går med å rydde, vaske og støvsuge hele leiligheten. Slik at jeg kunne starte en ny uke, med et rent hjem. Så bakte jeg en sunn gulrotkake, siden det var farsdag i går. Jeg dro sammen med pappa og ste mor, for å hente farmor hjemme. Så dro vi på sykehjemme som farfar er på nå, for å bygge seg opp etter salget. Det var så trist å se hvorfan farmor har det, det må være helt forferdelig å se mannen du har vært gift med i 50 år er så syk. Jeg har ikke tenk på hvordan henne har det, for jeg har hatt det så tungt selv med dette. Men jeg ser at henne trenger min støtte, noe henne skal få masse av denne uken. Jeg skal besøke henne så ofte jeg klare denne uken, bare for å holde henne med selskap.

  Skal også besøke farfar, når vi kom til sykehjemmet der farfar er. Var han sengeligende, fordi han datt skikkelig på morning å slo seg. Så han hadde store smerter, så han ville bare ligge. Så det ble et litt kort besøk, så jeg håper på et lengere i dag. I går var det jo farsdag, å jeg skrev ikke noe om det her på bloggen i går. Men jeg er så utrolig heldig som har min pappa, han er virkelig min superhelt. Hadde det ikke vært for han, hadde jeg ikke vært her i dag. Han kjempet for meg, når jeg selv ikke klarte det. Så er det en person jeg virkelig ser opp til, så er det han. Jeg skrevet et langt brev til han i går, som han fikk med seg hjem etter vi hadde besøk farfar. Jeg håper at formen er såpas bra, at jeg kan få trent litt i kveld. For det trenger jeg nå, men først prioritet er å besøke farmor og farfar. Så tar jeg det litt der i fra, men formen og humøret er så bra. Så denne uken skal bli mye bedre, jeg har så mye motivasjon til å gjøre denne uken mye bedre. Ville gi dere en liten oppdatering før jeg skal hoppe i dusjen, for å så dra opp til farmor. Så blogges vi mer senere i dag, kommer flere innlegg i dag.   ♥ Elsker dette bilde av farfar og meg, like gode venner da som det vi er nå. 

  ♥ Vil ønske dere alle en herlig dag, husk at det er ny uke med masse nye muligheter! 

 • 30

  God morgen alle mine fine, ja som dere kanskje ser på overskriften. Så har jeg vært utrolig uheldig, det er en ting jeg ikke har delt med dere før. Men etter jeg utviklet anoreksia, har jeg slitt utrolig mye med uren hud i ansikte. Noe som ikke har synes så godt, siden jeg dekker det ganske bra med sminke. Men de siste ukene har det virkelig vært ille, som har vært en av grunnen for at jeg ikke har tatt noen særlig nye bilder av meg selv. Fordi jeg ikke har følt meg komfortable foran kamera, når jeg var hos legen sist uke. Tok jeg det opp med min lege igjen, har tatt det opp tre ganger før. Men da har jeg bare fått beskje om at jeg spiser for lite, men nå ville jeg at det skulle bli gjort noe med.

  Så jeg fikk en krem som jeg skulle bruke hver kveld, det gikk veldig bra i en ukes tid. Men for tre dager siden, merket jeg at noe var galt. Det begynte å klø og svi i ansikte, å det viser seg at jeg har hatt en elergisk reaksjon. Noe som bare var toppen av kranse kaken, i tillegg til å være dårlig. Så måtte jeg fått dette også. Det svir og klør i ansikte mitt enda, men jeg er flink til å smøre det med krem. Det har blitt litt bedre, men jeg ser enda helt for jævlig ut i ansikte. For å si det rett ut, øynene mine er så hovene at jeg bare vil sove. Det er vondt å holde dem oppe, så jeg håper dette gir seg snart. Dette er grunnen for at det har vært litt lite blogging fra min side, så nå vet dere værtfall det. Jeg som er helt tom for krefter, fordi influensa. Som virkelig har satt et spor i kroppen min, jeg håper formen er såpas at jeg klarer å skrive ukens blogg anbefalinger i dag. Vist ikke kommer dette ut i morgen, i dag ble det kjøleskap havregrøt med blåbær yoghurt til frokost. Det lages veldig enkelt som vanelig havregrøt, som du legger i kjøleskapet over natten og blander det med yoghurt. 

  → Så dere får ønske meg god bedring, så håper jeg at ansiktet mitt skal gå tilbake til det normalet ganske snart. 

 • 9

  God morgen mine herlige lesere, humøret er enda på topp. Men formen er enda dårlig, nå må jeg si at jeg er ganske så dritt lei av å være syk. Så jeg satser på at dette blir den siste dagen, å at i morgen er jeg oppe å går som vanelig. Jeg trenger å komme meg på trening, jeg trenger å komme meg ut av leiligheten. For dagene blir så utrolig lange og kjedelige, sånn som de er nå. Men leste en del blogger i går, å da så jeg at det er mange som ligger syke nå. Så det har nok litt med at det har blitt så kaldt ute, men jeg har funnet frem flis pysjen jeg fikk av mamma i fjord. Noe som kommer godt med nå som det er så kaldt, heldigvis har jeg begynt å få i meg mer mat. Men enda ikke så mye som jeg egentlig skal, men det går fremover. Kvalmen har gitt seg litt, så nå må jeg bare komme inn i gode rutiner når det gjelder mat.

  For jeg skal ikke la meg selv rase ned i vekt, jeg har jobbet så alt for lenge med å legge på meg. Å komme meg ditt jeg er i dag, at sykdom ikke skal få ødelegge alt jeg har jobbet for. Jeg bruker så lang tid på å legge på meg, men det å miste de kiloene skjer så fort. Derfor måtte jeg bare sette ned foten for meg selv i går, slik at det ikke skal skje. Jeg ser på kroppen min at jeg har gått ned litt, så derfor begynte jeg å snu på dette i går. Det er ikke lett å spise når man ikke er i form, å med anoreksia så sliter man nok med mat lyst. Så når man blir syk i tillegg, så blir dette med mat enda vanskeligere. Men det er det en stopp på nå, jeg begynte å øke litt i går. Å skal øke enda mer i dag, slik at jeg får i meg det jeg skal pr dag ganske fort. Dette skal jeg bare klare, med riktig innstiling kan man klare alt. Men ville bare gi dere en liten oppdatering, før jeg skal lage meg litt frokost. Så blogges vi mer senere i dag, har jobbet med et ganske tøft innlegg som kommer ut i kveld. Jeg var så heldig som fikk roser av mamma, hun er så utrolig snill.

  → Har du husket å melde deg på min store giveaway konkurranse, der du kan vinne en premie til en verdi på over 1000kr. Altså alt du ser på bilde over, har du ikke fått deltatt kommer du direkte til det innlegget her -> GIVEAWAY-KONKURRANSE! 

 • 16  God mandags morgen alle mine fine lesere, da var det klar for enda en ny uke. Med masse nye mulighter, jeg satser på at formen min skal bli bedre snart. Er veldig kjedelig å være syk så lenge, merker veldig at når jeg først har blitt syk. Så bruker kroppen min så utrolig lang tid på å bli frisk, det er en av de mest negative tingene med denne sykdomen. At kroppen tåler lite, å den bruker alt for lang tid på å bli frisk. Men sånn er det bare, får ikke gjort noe særlig med det. Jeg må nesten bare lytte til kroppen, å ikke presse den når den ikke har det noe bra. Jeg var å fylte bensin i går kveld, siden prisen er mye rimeligere på søndager. Å bilen min har vært tom for bensin i nesten uke, så det måtte jeg bare gjøre. Men jeg var så sliten når jeg kom inn døren, det føltes ut som jeg hadde trent i flere timer. Formen ble ikke noe bedre av en tur ut, den ble nesten verre av det. Så i dag skal jeg ikke røre meg ut døren, å fy søren så kaldt det er ute.  Jeg fikk meg et stort sjokk når jeg gikk ut døren, etter som jeg har vært syk i del dager. Så har jeg ikke vært så mye ute, så nå har det virkelig blitt kaldt. Men vil ikke at det bare skal bli et klage innlegg, for humøret mitt er på topp. Selvom formen ikke er det, endelig smiler jeg igjen. Noe jeg har savnet, så med en gang formen er bedre. Så skal jeg komme meg på trening, å få besøkt farfar og farfar. Farfar er nå på et sykehjem, for å bygge seg opp. Den mannen der har så mye krefter i seg, han er over 90 år. Men klarer å vinne alle sine kamper, men dette hjerneslaget har virkelig satt et spor i han. Så nå må han begynne å trene seg opp på nytt, noe som er trist siden han enda jobbet med å bygge seg opp fra hjerneslaget han hadde for et år siden. Men jeg vil ikke besøke noen av dem, når formen min er sånn som den er. Jeg vil ikke risikere å smitte noen av dem, så jeg må bare smøre meg med tålmodighet. Men nå skal jeg komme meg i dusje, jeg skriver alltid så mye når jeg først begynner.   ♥ Men ønsker dere en fantastisk dag, husk at det er ny uke med masse nye muligheter. 

 • 20  God morgen fra en sliten jente, formen og humøret er ikke helt på topp. Jeg er bare så utrolig sliten om dagen, å sover mye mer en jeg pleier. Men det er kanskje det kroppen min trenger nå, så da må jeg bare lytte til den. Igjen tusen takk for alle de fine ordene jeg får fra dere lesere, det betyr bare så utrolig mye for meg. Det gikk kjempe bra hos legen i går, jeg slipper å gjøre det jeg trodde jeg måtte gjøre. Noe som er en stor lettelse for meg, tenkte at jeg ikke trenger å gå mer inn på det. Etter som det er ganske personelig, men tenkte å dele at jeg slipper å gjøre noe som helst. Fordi vi kan få de resultatetene vi letter etter, så derfor ble dette en utrolig stor lettelse for meg. Jeg møte min farmor i går, når jeg var hos legen. Hun hadde time før meg, så henne ventet til jeg var ferdig. Slik at henne kunne sitte på med meg hjem, jeg var med henne til apotek og handlet inn mat for henne. Kjente at jeg trengte å være litt med henne, vi finner mye trøst i hverandre nå om dagen.  Etter som jeg ikke har så mye krefter til overs, var det godt å få være noen timer med henne i går. Vi begge står farfar veldig nær, så derfor kan vi trøste oss på hverandre. Men jeg må jo dele med dere, den fine gaven jeg fikk av min ste-mor. Jeg ble så glad at jeg fikk tårer i øynene, jeg fikk nemlig en julekalender i gave av henne. Så utrolig fantastisk den dama er, jeg er heldig som har henne i livet mitt. Hun vet at jeg ikke spiser godteri som de andre søsknene mine, så derfor fikk jeg en julekalder med kremer i steden. Noe som passer helt perfekt til meg, ville egentlig bare gi dere en liten oppdatering. Før jeg skal prøve å få i meg litt mat, desverre har jeg mistet alt av matlyst. Så nå spiser jeg bare for å spise, siden kroppen min sin beste medisin er mat. Så derfor må jeg spise selvom jeg ikke er sulten, men nå skal jeg legge bort pc. Så blogges vi mer senere i dag, vist alt går etter planen kommer det en ny oppskrift senere i dag. 

  → Men ønsker dere en fantstisk dag, husk å ta vare på de du er glad i. For du vet aldri hva som kan skjer, så sett pris på tiden dere har med hverandre! 

 • 18

  God morgen alle mine fine, jeg må bare starte å si tusen hjertelig takk. For alt av støtte jeg får fra dere, alle de fine ordene dere skriver til meg. Jeg blir bare så rørt, dere skulle bare vist hvor mye det betyr for meg. Det er det jeg trenger nå, jeg trenger støtte og gode ord, å det får jeg fra dere. Dere lesere har alltid hjulpet meg igjennom mine tunge og tøffe perioder, det er merkelig å si det. Men det er faktisk det jeg trenger nå, alle rådene og tipsene dere deler med meg, gjør at jeg virkelig vil fortsette å kjempe for meg selv. Så igjen tusen tusen takk, dere er til så stor hjelp. I går sa kroppen min stopp, den klarte ikke mer. Så jeg fikk ikke vært med til sykehuset, etter behandling. Skal skrive mer om dette senere i dag. 

  I dag skal jeg til legen, noe jeg gruer meg veldig til. Jeg vet allerede resultatet av noe jeg ikke vil, eller er helt klar for. Men noe jeg må igjennom, for kroppen min sin skyld i fremtiden. Jeg er ikke klar for å dele dette med dere helt enda, alt jeg kan dele er at det er ikke 100% sikkert det kommer flere innlegg i dag. Men jeg satser på det beste, skal dele dette med dere når jeg føler jeg er klar for det. Dette er desverre den delen med å ha anoreksia, som gjør meg mest fortvilet. Fordi denne sykdommen skader kroppen så mye mer enn man selv tror, men det jeg skal gjøre må. Gjør jeg for å prøve å "redde" kroppen min, fra en skade den kan få som varer evig om jeg utvikler det.   → Så dere får ønske meg lykke til i dag, så kommer dette til å gå bra! 

 • 20

  God mandags morgen alle mine fine lesere, denne helgen har bare gått alt for fort. Jeg har stor kost meg, jeg var jo på Halloween fest på lørdag. Noe som var kjempe koselig, som dere kan se på bildene hadde jeg kledd meg ut som politi. Som jeg nevnte kort så var søstra mi dette i fjord, så vi hadde alt jeg trengte liggende. Så da gjorde jeg det såpas lett, at jeg bare bruke hennes  kostyme. Jeg klare å sovne litt tidelig, så jeg var ikke med ut. Men jeg stor koste meg selvom, jeg har ikke lagt så mange planer for dagen enda. Skal se litt an formen, men vist formen holder seg bra. Skal jeg en tur opp til farmor, for å ta en kaffe. For å så trene litt senere i kveld, hadde en så bra treningsuke sist uke. Så denne uken skal jeg få en enda bedre treningsuke, det er så gøy å se at kroppen min har blitt mye sterkere.

  Jeg har noe veldig trist jeg skal dele med dere, senere i dag. Jeg skal skrevet et eget innlegg om det, så det kommer ut i kveld. Jeg er veldig klar for en mye uke, med masse mye mulighter. Denne uken skal jeg gjøre enda bedre, enn uken som var. Skal til behandling i morgen, noe jeg kjenner at jeg trenger. Det skal bli godt å kunne lette litt på trykket, å dele ting jeg holder for meg selv. Men tok desverre ikke så mange bilder på lørdag, så her får dere alle bildene som ble tatt. Har funnet ut at jeg er vedlig dårlig på å huske at jeg skal ta bilder, spesielt når jeg har en blogg. Så må jeg bli flinkere til det, men nå har jeg fått gitt dere en liten oppdatering. Så nå skal jeg komme meg i dusjen, så blogges vi mer senere i dag.   → Håper dere har en god start på den nye uken, husk at det er ny uke med nye mulighter. 

  → Hva syns du om antrekket mitt, har du feirer Halloween? 

 • 14

  God morgen alle mine fantastiske lesere, denne dagen startet bare så utrolig bra. Med et stort smil på munnen, akuratt slik jeg liker å starte dagene mine. For en god start på dagen, har så mye å si for hvordan resten av dagen kommer til å bli. Jeg starte dagen med en stor kopp kaffe, etter fulgt av en god frokost. Endelig koser jeg meg på kjøkkenet igjen, så i dag skal jeg lage en ny oppskrift. Jeg har hatt lyst til å prøve lenge, så den brude dere glede dere til. I går gikk bare dagen så alt for fort, jeg satt så å si ikke stille en enste gang. Minus når jeg blogget og spiste, jeg har ryddet og vasket hele leiligheten. Siden min søster kommer endelig hjem i dag, hun har vært borte i nesten en uke nå. Så nå blir det godt å endelig få henne hjem, hun reiser en del med jobben sin. Hun er så flink, derfor vil jeg gjøre henne ektra glad. Så derfor har jeg ryddet og vasket i hele går, slik at det er det siste henne skal trenge å tenke på.

  Jeg har vært litt lat, når det kommer til å holde leiligheten på stell. Siden jeg har vært alene, men nå skinner det av alle rom. Noe som bare er så utrolig deilig, det var litt ektra godt å stå opp for å lage seg frokost. På et ny vasket kjøkken, dagen i dag er planene å dra en tur til farmor og farfar, var der i noen timer i går også. Men jeg blir så glad av å være der, at jeg vil opp en tur i dag også. Senere i dag skal jeg trene, så skal jeg planlegge det siste av kostymet mitt til lørdag. Jeg skal dele alt dette med dere, når det nærmer seg helgen. Jeg har vært så heldig at jeg får låne kostyme til min søster, som henne bruke i fjord. Ettersom jeg har lagt på meg litt nå, så passer det kostymet nesten. Det er litt stort, men det gjør meg ingen ting. Ville bare gi dere en liten oppdatering, før jeg skal komme meg i dusjen. Vi blogges litt mer senere i dag, håper oppskriften jeg skal lage i dag. Blir vellykket, slik at jeg kan dele den med dere også. Det kommer også et litt tungt innlegg i kveld, som jeg har jobbet med i hele går kveld etter jeg kom hjem fra trening.   ♥ Jeg håper deres dag også startet med et smil, et smil kan gjøre dagen din så mye bedere! 

 • 22

  God morgen alle mine fine, i dag har jeg en stor gladnyhet å dele med dere. Som dere sikkert har fått med dere, så har jeg ikke veid meg på nesten tre måneder. Men jeg har vist at jeg har sakte med sikkert gått litt opp, i går skulle jeg kjøpe meg en ny svart bukse. Etter som jeg klarte å ryke den jeg pleier å bruke, å jeg har gått opp en hel størrelse. Altså fra å gå fra å må handle på barneavdelingen, til nå å ikke bruke den miste størrelsen på voksen avdelingen er bare helt fantastisk. Jeg trodde ikke jeg kom til å bli så glad av å gå opp i vekt, men det er jeg. Jeg er så stolt av meg selv, for hva jeg har klart å oppnå den siste tiden. Å jeg forsetter å spise enda mer, så dette går virkelig riktig vei. Jeg hoppet nesten i taket av glede i går, når jeg skulle prøve bukse. Mine behandlere er kjempe stolte, å det må jeg søren meg si at jeg er av meg selv også.

  Dagen i går gikk over all forventning, selvom behandling var tung. Så var det så utrolig godt, jeg følte meg 10 kilo letter etter jeg hadde vært der. Er så mye som samler seg opp, som er godt å få ut. I dag skal jeg opp til farmor og farfar, noe jeg gleder meg masse til. Jeg har jo ikke fått gitt henne bursdags klem enda, så det skal henne få i dag. Skal også kjøpe med blomster, så det kommer til å bli koselig. Så skal jeg trene litt senere i kveld, nå merker jeg endelig at kroppen min er mye sterkere igjen. For nå gjennomfører jeg hele økten min, det klarte jeg også i går. I går trente jeg rumpe og mage, så i dag er det armer og rygg som står på planen. Har sovet så godt i natt, at jeg bare føler meg så utrolig uthvilt. Jeg smiler fra øret til øret, så denne dagen skal bli enda bedere enn i går.   → Men vil ønske dere en fantastisk dag, tusen takk for at akuratt du leser min blogg! 

 • 14

  God morgen mine fine, alt gikk helt etter planene i går. En god dag, ble snudd om til en dårlig dag. Derfor ble det ikke noe mye blogging i går, men nå er jeg tilbake. Så i dag satser vi på litt flere innlegg, enn et innlegg. I dag skal jeg i behandling, noe jeg egentlig gleder meg til. Uansett hvor tøft det er, så har jeg det bare så mye bedre etter jeg har vært der. Derfor har jeg ikke lagt meg så mye planer for dagen, annet enn å dra ditt. Men vist formen og humøret holder seg sånn som det er nå, så blir det litt trening i kveld. Men som sakt, så må jeg bare lytte til kroppen min. Å ta det litt derfra, viktig å ikke presse kroppen min til noe den ikke klare. I går ble det bare soving på meg desverre, men orker ikke fortelle så mye om dagen i går. Jeg har bare satt en strek over den, å satser på en mye bedre dag i dag.

  Jeg har jo klart å glemme å kjøpe batterier til vekta, så jeg fikk heller ikke veid meg i dag. Men det er jeg egentlig litt glad for, etter som den vekten bare skaper masse problemer for meg. Fikk høre i helgen at jeg hadde klart å legge litt på meg, å at jeg bare så bedre ut når jeg er på den veien jeg er på nå. Så det er utrolig koselig, det gir meg bare masse motivasjon til å forsette. Mat er fortsatt veldig vanskelig for meg, men det går litt lettere for hver dag som går. Så nå føler jeg at jeg begynner sakte men sikkert, å ta tilbake kontrollen. Så slik skal jeg bare forsette, men nå skal jeg legge bort pc. For å lage meg litt mat, å drikke opp is kaffen min. Så skal jeg komme meg avgårde. Så blogges vi litt mer senere i dag, så skal dere få en oppdatering på hvordan det gikk på behandling i morgen.   → Så dere får ønske meg lykke til, så kommer dette til å gå kjempe bra! 

 • 20

  God mandags morgen alle mine fine lesere, må bare beklage for at der ikke ble så mye blogging i helgen. Men jeg har bare vært så opptatt, på lørdag var jeg i bursdag i Oslo. Med gode venniner, noe som var utrolig koslig. Så hadde jeg besøk i hele går, så derfor tokk jeg meg litt fri fra bloggen. Men nå er det ny uke, med masse nye mulighter. Jeg gleder meg sånn til å startet denne uken, for både formen og humøret er på topp. Så denne dagen kommer til å bli kjempe bra, i dag er det en spesiell. Fordi min farmor fyller 89år i dag, så jeg skal opp til dem litt senere i dag. Tenkte å bake litt først, sånn at jeg får tatt med noen god saker til henne. Skal også kjøpe blomster, for det fortjener henne. Så er planen å trene i kveld, noe jeg gleder meg utrolig mye til.

  Denne uken har jeg satt meg mange mål, som jeg skal klare å oppnå. Nå som ting virkelig går riktig vei for meg igjen, så må jeg utnytte det for alt det vært. Denne uken skal jeg gjøre enda bedre enn sist uke, for den var også utrolig bra. Det er så godt å smile og le igjen, jeg følger meg bare så mye bedre med meg selv. Jeg er invitert til fire forskjellige Halloween fester i helgen. Så jeg vet ikke helt hvem av de jeg skal dra på enda, men det finner jeg ut av. Driver enda å prøver å finne ut hva jeg skal være, skal dele sminken min og kostyme mitt med dere når jeg har funnet det ut. Som jeg gleder meg til å kle meg ut, det er bare så gøy. Men nå har jeg fått gitt dere en liten oppdatering, så nå skal jeg komme meg i dusjen. Så blogges vi litt mer senere i dag.   → Men ønsker dere en fantastisk dag, husk at det er ny uke med masse nye muligheter! 

  → Jeg har foresten en spørsmålsrunde gående, setter pris på alle spørsmål. Så vist det er noe du lurer på om meg, så finner du det innlegget her -> SPØRSMÅLSRUNDE! 

 • 24

  God morgen mine vakre lesere, jeg må bare dele noe med dere som gjorde meg så utrolig glad. Jeg fikk nemlig en litt spesiell varsel på instagram, så da måtte jeg rett inn for å sjekke ut hva dette var. Etter som jeg oppdaterte mobilen min for noen dager siden, så skjønner jeg ingen ting av den hehe. Men som sakt fikk jeg en litt spesiell varsel på instagram, når jeg gikk inn for å sjekke hva det var. Så fikk jeg meg en stor overraskelse, for det er nemlig en som har tegnet meg. Altså meg, shet jeg ble litt satt ut jeg. Men på en utrolig posetive måte, må innrømme at jeg fikk et stort smil på munnen når jeg så det. Så må jo bare dele dette med dere også, jeg har aldri før opplevd at noen har tegnet meg. Så dette var utrolig koselig, å jeg syns den tegningen var utrolig fin.

  Dagen i går gikk ikke helt som planlagt, jeg var hos farmor og farfar å drakk kaffe. Så dro vi handlet, når vi var i butikken kunne jeg kjenne at det var noe med kroppen min som bare ikke stemte. Så etter jeg hadde fått kjørt farfar hjem, å hjelpet til med å bære inn posene med mat. Så måtte jeg bare kjappe meg hjem, jeg fikk bært inn mine egen mat varer og så kjørt bilen i parkeringshuset. For å så gå opp igjen til leiligheten, med en gang jeg kom inn døren. Måtte jeg bare løpe til toalette, for jeg kjente at lunsjen var på vei opp. Jeg hater å kaste opp, så jeg måtte bare sitte litt på badroms gulvet. Jeg ble heldigvis mye bedre etter det, men fortsatt utrolig ekkelt når det skjer. Rart hvordan jeg merker at noe er galt, men jeg er glad for at jeg lyttet til kroppen. Så jeg dropper trening i går, å satt heller bare å så på paradis hotel Svergie i steden for. Så jeg håper på en bedre dag i dag, kanskje jeg får trent i dag i steden.   → Har du opplevd noe lignede før med å bli tegnet, hva syns dere om tegningen? 

 • 26

  God morgen alle mine fantastiske lesere, altså jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte. Den følelsen jeg sitter med nå, er bare så utrolig bra. Jeg smiler og ler igjen, det er så rart å tenke på at bare for noen dager siden. Så klarte jeg ikke en gang smile, eller gå ut døren. Mens nå er jeg ute flere ganger om dagen, å det føles bare så godt. Jeg trenger nye impulser, jeg trenger å gjøre noe annet på dag tid enn å bare være hjemme. I går var jeg i behandling, noe som var utrolig tøft. Men samtidig utrolig godt, vi fant faktisk ut hva det er som utløser disse ned turene jeg har. For første gang på tre år, fant vi ut av det. Jeg må ærlig innrømme at det ikke bare var lett, men samtidig så kan vi for første gang jobbe med problemet som utløser det. Jeg føler meg ikke helt klar for å dele dette med dere enda, men det kommer et lenger innlegg om dette senere i dag. Det er et utrolig tungt innlegg, men jeg trenger å få skrevet det ned og så dele det med dere.

  Men jeg vil ikke at dette innlegget skal inneholde noe negativt, jeg vil spre glede til alle mine lesere så tidelig på dagen. For jeg er glad og har det bra nå, jeg klarte å trene i går kveld. Noe som var så utrolig deilig, satt på høy musikk på ørene. Å bare fikk ut så mye jeg har holdt inne, noe som gjorde at jeg hadde det mye bedre med meg selv når jeg skulle legge meg. I dag skal jeg opp til farmor og farfar, vi skal handle og fikse litt små ting. Etter som jeg har bil, så stiller jeg opp til det dem trenger hjelp med. Så skal vi drikke kaffe og bare sitte å snakke og kose oss. Jeg gleder meg sånn til å dra opp til dem, de er virkelig to personer som gjør mine dager så mye bedre. Senere i dag skal jeh trene, vist kroppen orker det. Viktig å lytte til kroppen først, å heller ta det litt som det kommer. 

  → Men vil ønske dere en fantastisk dag, ukens blogg anbefalinger kommer ut litt senere i dag. Så følg meg, kanskje du er en av de heldige denne uken! 

 • 22

  God morgen alle mine fine lesere, denne dagen startet enda bedre en i går. Smilet er på plass, formen er mye bedre. Jeg har endelig fått en god natt med søvn, det er så lenge siden jeg har sovet igjennom hele natten. Så det trengte jeg virkelig, for nå har jeg mye mer krefter til behandling. Som jeg skal til i dag, det er faktisk ikke så lenge til jeg må komme meg til bilen. I dag håper jeg å få mye ut av begge timene med behandling, etter som jeg føler meg mye sterkere i dag. Enn hva jeg gjorde sist tirsdag, dagen i går gikk over all forventing. Jeg må bare si det rett ut, men jeg er utrolig stolt av meg selv. Jeg har tatt tilbake kontrollen, angsten og anoreksia skal ikke få stoppe meg mer. Jeg skal ikke la den holde meg inne, jeg trenger å komme meg ut. For hver gang jeg kommer meg ut, får hjernen min noe annet å tenke på en sykdom. Hele dagen i går startet med en lang dusj, så bakte jeg litt på kjøkkenet. Proteinrike sjokoladekuler som jeg delte med dere i går, de var så gode at alle forsvant i går.

  Hadde med noen sjokoladekuler opp til farmor og farfar, å de likte dem kjempe godt. Det var så koslig å være på besøk hos dem igjen, vi satt å snakket og drakk kaffe i to timer. Så dro jeg hjem, lagde meg middag. Fikk slappet av litt og blogget, så dro jeg på trening. Så jeg klarte alle mine mål i går, jeg fullførte ikke hele trenings økten min i går. Etter som det er en del uker siden jeg har trent, så derfor må jeg la kroppen min få bygge seg opp igjen. Så derfor tar jeg det ganske så rolig på trening denne uken, så kan jeg øke sakte med sikkert. Søsteren min sa noe smart i går, det er viktig å la kroppen din bygge seg opp igjen. Så det skal jeg gjøre, lytte til alle kroppen sine signaler. Jeg var så sliten når jeg skulle legge meg i går, at jeg sovnet med en gang. Jeg fikk også lagt negler i går, endelig ny stelte negler. Nå har jeg gått over to uker, uten noe på neglene. Så det var på tiden, men nå må jeg bare runde av dette innlegget. For å få stelt meg, for å komme meg av gårde til behandling. Vi blogges mer senere i dag!   → Så dere for ønske meg lykke til, så kommer dette til å gå kjempe bra! Hva syns dere om mine ny negler? 

 • 24  God morgen alle mine herlige lesere, endelig startet jeg dagen min med et smil. Fy søren som jeg har savnet det, jeg merket i går at ting var litt annerledes. At det endelig var på tide at jeg skulle ha det bedre med meg selv, jeg har virkelig fått tenkt igjennom en del ting denne helgen. Å nå er jeg endelig klar for å gjøre en endring, å det skal jeg startet med allerede i dag. Nå er jeg så lei av at angsten har fått bestemme, nå skal jeg sette ned foten for meg selv. Nok er nok, nå skal jeg få tilbake den glade Lisa jeg var for noen uker siden. Jeg har faktisk lagt meg en del planer for denne dagen, noe jeg ikke har gjort på flere uker. Det første jeg skal er å komme meg i dusjen, for det trengs virkelig. Så skal jeg komme meg en tur opp til farmor og farfar, for å ta en kopp kaffe og bare sitte å snakke. Men før det skal jeg bake litt, slik at jeg kan ta med meg noe godt opp til dem. Pluss at jeg får delt en ny oppskrift med dere også, for denne oppskriften har jeg hatt lyst til å prøve en stund.  Jeg skal jobbe med å finne tilbake  gleden på kjøkkenet, for den har også vært ganske så langt nede. Men jeg elsker å prøve nye oppskrifter, så den gleden skal jeg finne tilbake til. Planen vidre etter jeg har vært på et kaffe besøk hos dem, er å prøve å komme meg på trening i kveld. Så nå krysser jeg alt av fingre for at jeg skal klare dette, jeg vet at jeg trenger å komme meg tilbake de gode rutinene. Jeg vet også at trening er det som hjelper meg mest, så det skal jeg satse alt på denne uken. Jeg er så utrolig motivert til å gjøre en endre, nå skal jeg ikke la angsten holde meg inne. Nå skal jeg utfordre meg selv, å dette skal jeg bare klare. Jeg føler meg så utrolig heldig som har den familien jeg har, først dro mamma å handlet for meg på fredag. Når henne kom med maten så hadde henne også med seg roser, noe som gjorde meg så utrolig glad. Så kom pappa på besøk på lørdag, å han hadde også med seg roser. Så utrolig herlige de er, som tenker så mye på meg. Å ville gi meg noe, for å prøve å gjøre dagen min bedere. Men nå har jeg skrevet alt for mye igjen, som jeg alltid gjør når jeg først har lyst til å dele noe med dere hehe.   Men ønsker dere en fantastisk dag, husk at du er den som kan gjøre dagen din mye bedere. Bruk tid og energi på ting som gjør deg glad, for nå er det ny uke med masse nye muligheter!  

 • 16

  God morgen alle mine herlige lesere, som dere sikkert fikk med dere. Så trengte jeg en liten pause i går, fra alt som har med Internett å gjøre. Jeg trengte rett og slett å bare smale meg selv litt, før jeg skulle skrive til dere. I går var en sånn dag der jeg bare ikke klarte å skrive noe, jeg tror aldri jeg har delt et så kort innlegg med dere. Som det jeg gjorde i går, men jeg hadde lyst til å gi dere en liten oppdatering. I steden for at jeg bare droppet å blogge i det hele tatt, så derfor ble det er veldig kort innelgg. Formen og humøret er enda ganske så langt nede, men det har jeg bare aksepter. Å prøver å gjøre det beste ut av, jeg må bare gi kroppen min den tiden den trenger nå. Så jeg skal bare slappe av i dag, å konsentrer meg mest om å spise. Prøve å få inn alle måltidene jeg skal, så det skal jeg jobbe mest med nå fremover.

  I dag lagde jeg meg en ny runde med eggemuffins til frokost, etter som det var det som fristet mest å spise. Etter som jeg har delt oppskriften på denne med dere før, tenkte jeg bare å linke til det innlegget. Det jeg liker så godt med denne oppskriften, er det at man kan bruke hva som helst oppi dem. Eller rettere sakt, det du selv liker best. Alt i fra skinke, bacen, grønnsaker eller det det selv liker best. I dag brukte jeg det samme som i den oppskriften jeg linker til, pluss litt skinke biter. Noe som ble kjempe godt, har desverre ikke hatt krefter til å ta bilde av de jeg lagde i dag. Men de så ganske så like ut som de jeg lagde siste, så da bruker jeg bare de bilde. Men vil dere ha hele oppskriften og fremgangsmåte steg for steg, så finner du den her -> EGGMUFFINS! 

  → Tusen takk for støtten jeg får fra dere, ukens blogg anbefalinger kommer ut litt senere i dag! 

 • 16

  Vil bare startet med å si tusen takk, for alle de fine tilbake meldingene jeg har fått fra dere lesere. Det betyr så utrolig mye for meg, i dag trenger jeg bare en liten pause fra alt som har med Internett å gjøre. Håper dere forstår det, kommer sterke tilbake i morgen.

 • 18

  God morgen alle mine fantastiske lesere, denne dagen startet ikke så bra. Jeg kjenner at både formen og humøret er ganske så langt nede, etter behandling i går. Det var mye tøffere enn det jeg hadde trodd det skulle bli, det kommer et eget innlegg om dette senere i dag. Vist jeg klarer å skrive det ferdig, for det er et utrolig tungt innlegg å skrive. Har måtte gå inn og ut av det flere ganger, fordi det er et såpas sårt tema. Siden det handler om hvordan jeg har det akuratt nå, noe som aldri et lett å skrive om. Det er tøft å skrive om ting som har skjedd før, men på en måte så er det "lettere" å skive om ting som har skjedd for en stund siden. Så jeg håper jeg klarer å fullføre innlegget, er ikke så mye igjen av det som mangler. Men jeg fikk resultatet på mine prøver i går, noe som både var bra og dårlig. Det lekker desverre enda B12 ut av leveren min, pluss at jeg har veldig lavt blodsukker. Å disse prøvene ble tatt når jeg spiste mer, så jeg må kanskje ta nye nå som jeg spiser litt mindre og ikke er fult så aktiv. Som det jeg var da, det manglet også å ta noen prøver av det som egentlig var det viktigste.

  Nemlig hvordan nivåene i kroppen min har det, disse har svingte mye. Så dette må man følge ganske nøye med på, for disse nivåene viser hvordan musklene i kroppen din jobber. Når man sliter med anorekisa, så er det en mange negative ting som skjer med kroppen. Det værste som kan skje når disse nivåene ikke stemmer, er at musklene i kroppen slutter å virke. På den måten man trenger at de skal virke, å det kan føre til hjerte stans. Etter som hjerte trenger en muskel, for at det skal fungere. Men dette er abselutt det værste som kan skje, å skal ganske mye til. Men når man lider av denne sykdomen, så skal man føle litt nøyere med på akuratt dette. Restene av prøvene mine var ganske så normalet, men etter som jeg har fått en ny lege. Så ble som sakt ikke alle prøvene tatt, så det blir nok nye prøver ganske så snart. Men jeg er vant med at prøvene mine ikke alltid er like bra, så defor er det godt å vite at jeg blir fulgt nøye med på. Men ville bare gi dere en liten eller lang oppdatering, før jeg skal legge bort pc og få i meg litt frokost. Så blogges vi litt senere i dag, beklager vist det er noen skrive feil i dette innlegget. Det ble litt lengere en jeg hadde planlagt, men ville gi dere en skikkelig oppdatering. 

  ♥ Jeg håper at jeg har krefter nok til å skrive ukens blogg anbefalinger i dag, vist ikke kommer dette ut i morgen! 

 • 18

  God morgen alle mine fine lesere, denne dagen startet faktisk ganske så bra. Formen og humøret er litt bedre, noe jeg setter utrolig stor pris på. Dagen i går gikk helt etter planene, men jeg kom meg ut av leiligheten. Jeg kastet søppel og gikk i postkassen, ikke som det er så mye å skryte av. Men jeg kom meg værtfall en liten tur ut, så det er et skritt i riktig retning. Jeg sleit mye med hodepine i går, så jeg sov en del timer på dagen. Så fikk ikke så mye ut av dagen, men slik er det når formen ikke er helt på topp. I dag skal jeg i behandling, noe jeg har veldig blandet følelser for. Rett og slett fordi jeg vet at det kommer til å bli veldig tungt, men jeg tror at jeg kommer til å ha veldig godt av det. Jeg trenger å snakke ut om hvordan jeg har hatt det i det siste, for å få lettet litt på alt jeg har holdt inne. Så jeg tror nok at jeg kommer til å få det bedre etter disse timene, selvom det er hardt og tungt. 

  Jeg har ikke lagt noen andre planer en å dra i behandling, etter som det tar ganske så lang tid. Pluss at det er vanskelig nok for meg, å bare skal komme meg ditt. Så derfor skal jeg bare slappe av, etter begge timene mine. Jeg kjenner at jeg gruer meg litt, for å gå ut døren i dag. Men jeg må bare klare det, for jeg trenger virkelig to timer med behandling nå. Jeg håper også at jeg får svar på prøvene jeg tok for noen uker siden, jeg er veldig spent på hvordan kroppen min har det på innsiden. Så jeg håper alle resultatene er klare, slik at jeg får dem i morgen. Skal selvfølgelig dele det med dere også, om jeg får dem i morgen. Men nå må jeg bare komme meg i dusjen, å så komme meg i bilen. For å kjøre til behandling, så dette ble en litt kort oppdatering. Men skal oppdatere dere med om alt dette i morgen, men nå må jeg bare legge fra meg pc.   → Så dere får ønske meg lykke til, så kommer dette til å gå kjempe bra. 

 • 24

  God morgen alle min herlige lesere, i dag har jeg bare tenkt på hvor heldig jeg er som har dere. Jeg får så mye støtte og kjærlighet fra dere, noe som betyr så utrolig mye for meg. Jeg har gått igjennom to ganske så tunge uker, hvor jeg bare har vært ute av leiligheten to ganger. Fordi jeg måtte i butikken, noe som er alt for lite. Så jeg håper denne uken skal bli bedre for meg, jeg er egentlig ganske lei av å ha det slik. Som jeg har hatt det de to siste ukene, dagene mine blir så utrolig lange. Når man kun er inne i samme leiligheten dag inn og dag ut, man får ikke noen nye impulser. Noe jeg merker at jeg trenger nå, så derfor krysser jeg alt av fingre. For at denne uken skal bli bedre for meg, den eneste som kan gjøre en endring. Er faktisk meg selv, det er ingen andre som kan ta steget ut av leiligheten for meg. Det er noe jeg må gjøre selv, jeg vil at det skal skje en endring nå. 

  Jeg har gått glipp av så mye de siste to ukene, bursdager, familieselskap, familie bursdag, middager og masse mer. Det er så trist å tenke på, jeg var så lei meg på lørdag. For at jeg måtte skrive enda en melding om at jeg ikke kunne komme, den følelsen jeg sitter igjen med, etter at jeg ikke klare å stille opp. Er bare så utrolig tung, det er ikke en følelse jeg vil ha. Derfor er jeg veldig klar for en forandring, det er de små skrittene som kan gjøre en stor forskjell. Det er bare det å klare å ta det første skritte, så er plutselig mye gjort. Så det er mitt største mål denne uken, klare å ta det første skritte. Klare å gjøre en endring, bare det å jobbe med meg selv. Er noe jeg må sette øver på min liste denne uken, å det skal jeg også. Ville bare gi dere en liten oppdatering, før jeg skal komme meg i dusjen. Kanskje klare jeg å ta det første steget i dag, hvem vet? Jeg er værtfall veldig innstilt på det, så kanskje jeg faktisk klare det allerede i dag.   → Håper alle mine fantastiske leser for en bra start på denne uken, husk at det er ny uke med nye mulighter! 

 • 18

  God morgen alle mine fantastiske lesere, etter mye frem og tilbake i går. Kom jeg meg endelig en tur ut av leiligheten, å får å være helt erlig var det både godt og vondt. Det å skal gjøre noe kroppen egentlig ikke vil, er en liten proses i seg selv. Men jeg måtte på butikken for å handle mat, å det klarte jeg. Heldigvis har matlysten kommet tilbake, å jeg spiser alle måltider + litt mer hver dag nå. Jeg dro rett opp til min farmor og farfar, med blomster og ny bakt sjokolade kake. For å kunne gi dem noe, etter som jeg ikke har vært der på en stund. Det er tris å se at de er så dårlige om dagen, pluss at farmor har gått igjennom en liten oprasjon. Vi dro jo sammen for en litt over uke siden for en undersøkelse, på sykehuset. Etter som vi begge hadde timer, nesten på samme tidspunkt. Jeg viste at farmor skulle igjennom enda en undersøkelse, en uke etter. Som da var sist uke, da fant de noe som de opererte bort. 

  Noe de ikke har delt med meg, etter som jeg ikke har vært der etter undersøkelsen. De tenker alltid så mye på meg, å viste at jeg ikke hadde det bra. Så derfor ville de ikke dele dette med meg, før jeg kom ditt selv. Så dette fikk jeg vite i går, jeg kunne se at farmor ikke hadde det bra. Men hun sa at den lille turen jeg var der, gjorde dagen hennes mye bedre. Pluss at de fikk blomster og kake, farfar og meg dro å handlet sammen. Slik at jeg fikk handlet til dem og meg selv, så der slo vi to fluer i en smekk. Når jeg kom hjem, var det akuratt som om jeg ikke klarte helt å få kontakt med kroppen min.

  Jeg begynte å skjelve og svette, å måtte bare legge meg ned på sofaen å slappe av. Der ble jeg lignende helt til jeg skulle legge meg, dagen gikk utrolig fort. Å jeg var helt utslitt når jeg skulle legge meg, så jeg sovnet tidelig. Selvom det er utrolig kaldt ute nå, har jeg fått helt dilla på smoothie igjen. Som dere kanskje ser på bilde, jeg lager disse veldig lett med litt frosene bær, sukerinmelis og litt utblandet zeroh saft. Skal lage meg enda en til til frokost, alltid godt å ha noe godt å drikke ved sina frokost. Men ville bare gi dere en liten oppdatering, før jeg skal lage meg litt frokost.   → Håper dere får en fantastisk dag, flere en meg som er hekta på smoothie? 

 • 16

  God morgen alle mine fine lesere, som sikkert de fleste har fått med seg nå. Så går jeg igjennom en periode som er ganske hard for meg, for å være helt erlig med dere. Så vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre med meg selv nå, jeg merker at de rundt meg også blir beskymret. At de ikke liker å se meg slik, å har veldig lyst til å hjelpe. Men på en måte så vet jeg med meg selv, at vist noen begynner å presse meg til noe. Eller prøver å hjelpe, så har det alltid godt motsatt for meg. Vet det ikke er en bra egenskap, men det er bare slik min sykdom fungerer. Etter som jeg ikke kom meg ut av leiligheten i går heller, bestemte jeg meg heller for å gjøre noe fornuftig her hjemme. Så det ble baking, ryddig, vasking, inn og ut av vaskemaskiner. Vasket også litt klær, å støvsugde litt. Så da fikk jeg værtfall gjort noe fornuftig ut av dagen min, selvom jeg ikke kom meg ut.

  Men jeg skal ikke gi meg, jeg skal prøve på nytt i dag også får å komme meg en liten tur ut. I dag har jeg litt mer press på meg, etter som jeg egentlig må i butikken. Så kanskje det er akuratt det som skal til, for at jeg klare å komme meg en liten tur ut. Det er nesten litt rart å se på bilder av meg selv, som bare er tatt for noen uker siden. Det å se at jeg var så glad, smilet mitt var så ekte om dere skjønner. Mens nå klarer jeg så vidt å smile og le, men slik er det bare akuratt nå for en periode. Å jeg har ikke lyst til å skrive her på bloggen, at jeg har det kjempe bra når jeg ikke har det. Jeg kommer alltid til å være åpen med dere, selvom det ikke alltid er like positivt. Men sånn er livet for de aller fleste, med oppturer og nedturer. Å det er helt greit, men jeg skal prøve igjen i dag. Å kanskje jeg får det til denne gangen, klarer jeg det skal jeg først ta en liten tur innom farmor og farfar. Bare for å si hei, vet ikke om jeg orker å være der så lenge. Men jeg vet de syns det er veldig godt at jeg bare kommer innom, slik at de får sett meg. Bilde i dette innlegget er tatt tidligere, føler enda ikke at jeg har lyst til å ta opp kamera for å ta nye bilder av meg selv.   → Men tusen takk for alt av støtte jeg får fra dere lesere, det betyr så utrolig mye for meg akuratt nå. Ukens blogg vinnere, kommer ut litt senere i dag! 

 • 24

  God morgen alle mine herlige lesere, denne dagen startet helt greit for min del. Jeg kom meg ikke ut av leiligheten i går, desverre kom panikkangst tilbake når jeg skulle prøve å gå meg en tur. Så derfor ble jeg bare inne i går, men jeg skal prøve på nytt i dag. Stryker over dagen i går, å prøver heller på nytt igjen i dag. Jeg tror det er viktig å ikke legge for mye press på meg selv, for da blir jeg bare skuffet når jeg ikke får det til. Men heller bare ta ting litt som det kommer, tror det viktigste er å ikke gi opp. Noe jeg selvfølgelig ikke skal, prøver og prøver helt til jeg klarer det. Derfor har jeg ikke lagt noen planer for dagen, som innebærer at jeg må ut av leilighetene. Men jeg tenkte at jeg skulle prøve selvom, bare gå meg en liten tur eller hva som helst. Bare det å komme seg en liten tur ut, er alt jeg må klare for å over vinne den frykten. Men jeg skal bake i dag, prøve meg på å gjøre noen nye og noen gammle oppskrifter mye bedre. Har prøvd meg på en oppskrift en del ganger nå, men syns bare ikke resultatet ble bra nok til at jeg kan dele det med dere. Men jeg prøver bare på nytt, etter som jeg elsker å få til gode og sunne oppskrifter. 

  Men over til noe helt annnet, jeg blade igjennom noen "gamle" bilder i går. Kan vel ikke kalle de så gammle, etter som de har tatt i år. Men jeg fikk helt sjokk når jeg så hvor kort håret mitt var naturlig, når vi først flyttet inn i leiligheten. Altså nå har jeg jo på tap-extensions, men håret mitt uten er faktisk blitt ganske lagt. Noe jeg tror har mye med at jeg spiser mye mer om dagen, enn hva jeg bare gjorde for noen måneder siden. Jeg merker det ikke bare på håret, med neglene mine, huden og alt har blitt så mye bedre etter at jeg får i meg mer mat. Noe jeg syns er utrolig positivt, men er jo litt morsomst at når man først har lagt hår. Så savner man å ha kort hår, det er så typisk det. Selvom jeg savner det, så kommer jeg nok ikke til å klippe det kort med det først. Men kanskje jeg gjør det når jeg skal ta ut tap-extensions, jaja det får tiden vise. Så de bildene dere ser i dette innlegget, er fra når jeg hadde kort hår. Alltid gøy å se litt tilbake, på hvordan man selv har hatt håret sitt før. Men nå ble dette et litt lengere innlegg en planlagt, så nå skal avslutte.   → Ønsker dere en fantastisk dag, hva syns dere om det korte håret? 

 • 26

  God morgen alle mine herlige lesere, ja da var det ny uke. Med nye muligheter, jeg går inn i den nye uken med nye mål. Jeg håper at denne uken skal bli bedre, at ting orner seg litt for meg også. Jeg har jo slitt mye med sykdom den uken som var, men det er ikke bare sykdom jeg har slitt med. Jeg har ikke nevnt det så mye her på bloggen, men jeg har slitt mye med deprisjon den siste tiden. Uten at jeg egentlig helt selv vet grunnen, så har deprisjonene kommet ganske kraftig tilbake til meg. Jeg var kun ute av leiligheten to ganger sist uke, noe som er utrolig lite. Men når både formen har vært dårlig, pluss deprisjonene så har jeg bare mistet alt av krefter. Så derfor ble det sånn det ble, men vet dere hva. Det er helt greit, nå er det ny uke. Som betyr at jeg starter litt på blanke ark, så satser jeg på at denne uken skal bringe meg masse ny motivasjon. Jeg har allerede satt meg opp noen mål, jeg håper jeg klarer å gjenomføre denne uken. Så derfor tenkte jeg at jeg starter den nye uken med å dele mine mål med dere, det gir meg ektra motivasjon til å gjennomføre dem. 

  → Spise minst 5 måltider hver dag, helst mer. 

  → Blogge minst 2-3 ganger om dagen, den siste uken føler jeg ikke at jeg har klart å blogge på den måten jeg pleier. Så det er full skjerpings denne uken, jeg har masse innlegg som jeg allerede har planlagt og skrevet ned. 

  → Komme meg på trening, bare å få startet igjen. Så vet jeg med meg selv at motiavsjonene til å trene mer, kommer tilbake med en gang. Det er bare det å komme seg på den første økten, som er så utrolig vanskelig. 

  → Besøke farmor og farfar minst tre ganger, kjøpe blomster til dem. Hjelpe dem med det de trenger hjelp til, stille opp å kjøre når de skal noen steder. Pluss at jeg har lyst til å begynne å lage midag til dem en gang i uken, som jeg selv kan lage hjemme å ta med opp til dem. 

  → Dra i bursdag på lørdag til Mariann, min søster og meg er invitert sammen i bursdag til en av hennes besteveninne. Noe jeg gleder meg masse til, så det skal jeg bare klare. 

  → Ikke sove på dagen, å komme inn i gode rutiner som jeg var for noen uker siden. Med mat, søvn, trening, turer ut av leiligheten, rydde og vakse. 

  Nå krysser jeg fingrene for at dette skal bli en bedre uke, jeg er veldig motivert føler jeg. Men det kommer og går litt, jeg tror jeg bare må huske på hvordan jeg hadde det når jeg hadde gode rutiner. Hvor bra jeg hadde det med meg selv, hvor fort dagene min gikk. Dette må jeg bare klare, å jeg skal starte med å gjøre en forandring i dag. Så jeg ønsker dere en herlig start på uken, så blogges vi litt mer senere i dag. 

 • 21

  God morgen alle mine herlige lesere, i dag føler jeg meg litt bedre. Formen og humøret begynner sakte men sikkert å snu, til det bedre. Nå har det vært en del dager, hvor jeg har følt meg utrolig dårlig. Formen er enda ikke helt der jeg kunne håpe den var, men det at det går riktig vei. Er et utrolig godt tegn, jeg kom meg ikke ut av leiligheten i går. Jeg hadde rett og slett ikke krefter, men i dag er en ny dag. Med nye mulighter, så jeg håper at jeg får det til i dag. Før jeg gjør noen ting, så skal jeg komme meg i dusjen. Fy søren så ekkel jeg føler meg, for å si det rett ut. Når man ikke har noe av krefter, så har jeg heller ikke klart å dusje. Så det er det første jeg skal gjøre, nå rett etter jeg har oppdatert dere litt. Jeg snakket også med farmor og farfar i går, å de håper på at jeg kommer en liten tur i dag. For å hjelpe dem litt, så det må jeg bare få til.

  Må også fikse noen ting for min mamma, som er kjempe viktig. Så derfor har jeg bestemt meg for at jeg bare samler alt jeg har av krefter, for å gjøre de tingene jeg må på en gang. Så kan jeg heller legge meg litt, etter jeg har fått gjort det. Det er bare det å komme seg ut, så har jeg troa på meg selv at jeg klarer disse små tingene i dag. Det er det eneste jeg har lagt som plan for dagen, for jeg tror nok at jeg kommer til å bli ganske så sliten etter det. Men på en måte tror jeg også at det kommer til å bli godt, å komme seg en liten tur ut. Kanskje det hjelper på både formen og humøret, så vi satser på det. Men nå har jeg "klaget" nok, hehe. Værtfall fått gitt dere en liten oppdatering, før jeg skal hoppe i dusjen. Jeg fikk bakt noen nye cookies i går, som ble kjemoe gode. Jeg klarte bare å svi dem litt, så skal lage nye i dag slik at jeg kan dele oppskriften med dere også. Så blogges vi litt mer senere i dag, ukens blogg anbefalinger kommer ut i dag eller i morgen. Må bare se litt an, hvor mye jeg klarer i dag.   ♥ Ønsker dere alle en kjempe fin dag, husk at et smil kan gjøre dagen så mye lettere! 

 • 18

  God morgen fra en veldig sliten jente, som enda ikke er helt i form. Men jeg må bare si at dere lesere er helt fantastiske, det er alltid litt vanskelig å ha en blogg når man er syk. Etter som at det å sitte foren en pc, bare gjør deg dårligere. Men jeg klarte heldigvis å oppdatere dere to ganger i går, før jeg sovnet. Men dere er så forståelses fulle, noe som gjør dette mye bedre for meg. Jeg er så heldig som har så bra lesere, som det jeg har altså. Tusen takk for alle de fine kommentarene jeg har fått, med god bedring. Det betyr så mye for meg, dere skulle bare vist. Sånn går det når hode føles ut som det skal sprenge, er så mye jeg egentlig burde ha få gjort.

  Men jeg har bare ikke krefter til det, jeg vet ikke om jeg klarer å komme meg ut døren i dag. Men jeg håper på det, fordi jeg egentlig må opp til mamma for å mate kaninen dems. Så burde jeg egentlig dra innom farmor og farfar, for de trenger vell å handle og litt sånne ting. Men nå må jeg bare se hva jeg klare, må nesten bare sette meg selv først nå. Uansett hvor vanskelige det er, men vi får se hva denne dagen bringer. Kanskje er jeg heldig, å formen blir bedre ut over dagen. Får nesten bare krysse fingrende for det, så kanskje jeg får gjort noe av de tingene jeg burde få gjort i dag. Men igjen tusen takk for at dere er så forståelses fulle, det betyr bare så utrolig mye for meg.   ♥ Ønsker dere en fantastisk dag, tusen takk for at dere lesere er så gode! 

 • 28

  God morgen alle mine herlige lesere, i går gikk ikke alt helt etter planene her hjemme. Det var ikke meningene å bare oppdatere dere en gang, men formen min ble så utrolig dårlig ut over dagen. At jeg ikke klarte å sitte foran noe pc, hele dagen i går gikk for det meste til å sove. Noen ganger så man bare lytte til kroppen sin signaler, å ikke presse den til noe den ikke orker. Formen er ikke helt på topp i dag heller, men jeg klarer værtfall å gi dere en liten morgen oppdatering nå. Jeg måtte ut an liten tur i går, for å hente medesiner. Etter jeg hadde vært å fått hentet det, var jeg helt ferdig. Desverre våknet jeg kl 20 på kvelden, men sovnet tidelig selvom. Så det sier vell sitt om hvordan formen min er, men sånn er det bare noen ganger. 

  Min søster er heller ikke helt i form, så i går lå vi begge å sov. Så her hjemme er det vedlig rolig og stille, siden begge ikke er helt på topp. Jeg tror kanskje ukens blogg konkurransen min kommer ut i kveld, vist alt går etter planene. Så håper jeg at det, syns jo at det er så koselig å ha den konkurransene. Fordi jeg syns det er viktig å kunne skryte av andre sine blogger, pluss at jeg alltid kommer over noen nye blogger. Etter som jeg leser bloggen til alle som melder seg på, så da får jeg selv også alltid noen nye blogger å følger. Så vist formen min holder seg litt ut over dagen, så kommer den ut litt senere i dag. Jeg har ikke lagt noen planer for i dag, min behandlere er på seminar. Så jeg har heldigvis fri fra det i dag, noe jeg er utrolig glad for. Siden jeg ikke hadde hatt krefter eller energi, til å dra på det. 

  ♥ Så må bare beklage for dårlig oppdateringer, men formen er bare ikke helt på topp. 

  ♥ Håper dere lesere har en bedre dag en meg, jeg skal få trekker vinneren av skinnjakken ganske fort! 

 • 22

  God mandags morgen alle mine herlige lesere, i går så tok jeg meg rett for slett fri fra bloggen. Noen dager tenker jeg bare at det må være lov, etter som jeg blogger tre gangen om dagen nesten hver eneste dag. Så er det greit å ta seg litt fri, jeg stor koste meg på lørdag. Altså disse venninnene mine får ut det beste av meg, jeg er støl i magen etter at jeg lo så mye. Så det tyder på en kjempe bra kveld, vi var faktisk bare fire jenter her. Men det var så utrolig koselig, kjenner jeg enda er så utrolig glad. Etter som den dagen var så gøy, har ikke helt lagt meg noen planer enda for denne dagen. Men skal se det litt an, hva jeg finner på. Men jeg lagde meg en nydelig sjokolade milkshake i går, som jeg må dele oppskrift med dere. 

  For å lage sjokolade milkshaken, kjører du alle ingrediensene i en blender eller med stavmikser. Til du får den konsistens du ønsker, denne er kjempe god pluss at den er ganske så sunn. Vist du ønsker mer så er det bare å bruke en hel banan, i steden for en halv. Men det er viktig at det er fryst, å i biter. 

  → Hva syns du om å ta seg en dag fri fra bloggen, så ikke denne milkshaken god ut?

 • 32

  God morgen alle mine herlige lesere, endelig er det fredag. Noe som betyr at det er helg, jeg elsker følelsen jeg får når det er helg. Jeg må bare si beklager for litt dårlig oppdatering i går, men jeg var helt utslitt når jeg kom hjem. Det gikk bra de første timene, så merket jeg at energien bare sank. Så jeg la meg for å sove litt, når jeg våknet fikk jeg blogget litt. Da fikk jeg delt bloggtips som kom ut i går kveld, men det ble bare to innlegg i går. Fordi jeg ikke hadde krefter til noe mer på dag tid, fikk en kjempe bra trenings økt på kvelden. Nå begynner kroppen min å bli mye sterke, jeg har nemlig økt tyngden på nesten alle øvelsene jeg gjør. Noe som føles helt fantstisk, så jeg har sovet så godt i natt. Var ganske så sliten når jeg kom hjem fra trening, men i dag skal jeg noe jeg har gledet meg lenge til.

  Jeg skal nemlig legge på hår igjen, så jeg skal vært øyeblikk ut døren. Skal ta masse før og etter bilder, så dere skal få se det. Dette ble en litt kort oppdatering, etter som jeg må komme meg avgårde nå til min faste frisør Betina. Jeg gleder meg til å få tilbake det fyldige, tykke og lange håret jeg hadde. Så jeg har telt ned dager til denne dagen, så mye har jeg gledet meg. Det blir perfekt nå sol det er helg, jeg skal nemlig ha en vin kveld hjemme hos meg i morgen. Sammen med gode venniner, noe jeg også gleder meg til. Så da er det ekstra gøy, å følge seg fin på håret igjen. Men nå må jeg bare legge fra meg pc, så blogges vi senere i dag. Måtte legge med noen bilder fra når jeg akuratt hadde satt på hår sist, kjenner jeg gleder meg til å få tilbake. 


  ♥ Ønsker dere alle en kjempe fin fredag, nyt at det er helg! 

 • 24

  God morgen alle mine fantastiske lesere, dagen i går ble så mye bedre enn det jeg hadde forventet. Behandlingen i går gikk kjempe bra, det er så koselig, når mine behandlere ser en så stor fremgang. Som det jeg selv har følt at jeg har hatt, så jeg gikk ut fra siste time i går med et smil. Var ganske sliten, men humøret var så bra. Vi gikk ikke inn på noen tøft temaer i går, etter som humøret og formen min har vært så bra i det siste. Så ble vi enig om at vi ikke trenger å lage et problem, ved mindre det oppstår noe som jeg trenger å snakke om. Det syns jeg er utrolig bra, så vi skal bare ta det som det kommer nå fremover. Jeg venter på en innkaldning fra sykehuset, for jeg skal inn å ta masse prøver. Bare for å se hvordan kroppen min har det på inn siden, så det er jeg veldig spent på.

  Det er ikke noe å legge skjul på, at denne sykdommen skader kroppen mer en man tror. Men jeg håper disse prøvene blir bedre enn sist, de er spesielt ute etter å se om det har sluttet å lekke b12. Noe som kan være veldig skadelig, men er noe som skjer når man spiser for lite over lengere tid. Men etter som jeg spiser så mye mer nå, så krysser jeg fingrende for at det har stoppet. Ellers ble vi også enige om at jeg ikke skal veie meg, jeg har ikke veid meg på nesten en månede. Å slik for jeg forsette å ha det, så lenge vi ikke ser at det skjer noe med kroppen. Eller at jeg begynner å spise mindre, da blir det tilbake til å veies en gang i uken. Så jeg er veldig fornøyd med begge timene i går, hadde så mye energi at jeg dro på trening på kvelden. Så dagen i går gikk bare så utrolig fort, vet ikke helt enda hva jeg skal gjøre i dag. Men det finner jeg fort ut, men nå har dere fått en liten oppdatering. Så nå skal jeg legge fra meg pc, å kose meg med litt tv titting.   → Ønsker dere en fantastisk dag, ukens blogg vinnere kommer ut litt senere i dag! 

 • 38

  God morgen alle mine herlige leser, for en dag jeg hadde i går. Jeg nevnte jo kort at jeg våknet med utrolig mye energi, både formen og humøret var på topp. Jeg fikk desverre ikke bakt i går, etter som jeg hadde sett feil i kjøleskapet. Men jeg håper jeg rekker det i dag, før behandling. Får fikk handlet inn masse mat og ingredienser i går, så nå er jeg klar for å prøve meg på masse nytt. Men siden jeg ikke fikk bakt i går, så ryddet og vaket jeg hele leiligheten. Jeg har bestemt meg for at hver mandag, skal bli en rydde dag. Det gjør bare starten på den nye uken, til noe helt speilet. Jeg dro opp til farmor og farfar, etter jeg hadde spist lunsj. Vi tok en kaffe, å satt og snakket i noen timer. Så dro farfar og meg før å gjøre litt små ting, når vi satt i bilen. Sier farfar, Lisa vet du hva? Du har så mye energi om dagen, du stråler fra topp til tå. Jeg har ikke sett deg så glad, siden du først ble syk. 

  Jeg fikk nesten tårer i øynene når farfar sa dette til meg, det er sånne små ting. Som betyr så utrolig mye for meg, det at han ser det. Betyr at jeg faktisk stråler om dagen, for han sier kun noe når har virkelig mener det. Jeg hadde et stort smil på munnen, hele dagen etter jeg hadde vært hos dem. Når jeg kom hjem, fikk min søster og meg kost oss litt med tv og mat. Før jeg dro på trening, endelig klarte jeg å fullføre hele programmet mitt. Så jeg var ganske så sliten når jeg kom hjem, så jeg har sovet så godt i natt. Å tro det eller ei, men jeg våket opp like glad i dag. Klar for å starte en ny dag, i dag blir det litt anderledes for meg. Etter som jeg skal i behandling, men jeg vet at det også kommer til å gå kjempe bra. Så krysser jeg fingrende, for at jeg klare å trene i kveld. Men jeg skal virkelig bare lytte til kroppen sin signaler, å ta det litt derfra.  Men nå må jeg bare legge fra meg pc, for å stelle meg litt før jeg skal komme meg avgårde til behandling. 

   ♥ Dere for ønske meg lykke til, så kommer dette til å gå kjempe bra! 

 • 30

  God mandags morgen alle mine herlige lesere, å denne uken har bare startet så utrolig bra. Våknet opp med et stort smil på munnen, hoppet av sengen. Lagde meg en kopp kaffe, før jeg lagde meg en god frokost. Formen og humøret er på topp, så denne dagen skal bli bra. Jeg har så mye motivasjon om dagen, jeg er så klar for å få det bedre med meg selv. Jeg merker at jeg trengte å dra ut på fredag, for å bare kose meg med gode venner. I dag er planene å bake, dra til farmor og farfar. Får å så trene i kveld, så denne dagen skal bli bra. I går slappet jeg helt av, bare koste meg med tv pluss masse god mat. Slik en søndag skal være, derfor er jeg ektra klar for å komme meg litt ut i dag.   Etter som vi var i Svergie på fredag, kjøpte jeg med meg litt flere ProPud. Angrer på at jeg bare kjøpte fire, for spiste to stykker i går. Så nå er det bare to igjen, jaja får bare kjøpe meg flere. Jeg skal bake rundstykker i dag, en oppskrift jeg har hatt lyst til å prøve meg på så lenge nå. Så det skal jeg få gjort i dag, håper disse blir kjempe gode. Slik at jeg kan dele den med dere også, skal bake før jeg drar til farmor og farfar. Slik at jeg kan ta med noen til dem også, denne uken må jeg være ektra tilgjengelig for dem. Etter som min pappa er bort reist i 16 dager, så er det jeg må stille opp. Men det syns jeg er kjempe koselig, så jeg kommer til å besøke dem hvertfall annen hver dag. For å hjelpe til med å handle og ting de trenger, men mest for å sitte å snakke og ta en kopp kaffe. Men nå som jeg har fått oppdatert dere, så skal jeg begynne å bake. Så blogges vi litt mer senere i dag, ønsker dere en faktisk dag. 

  → Har du husket å melde deg på min Giveaway konkurranse som kom ut i går, der du kan vinne en skinnjakke til en verdi av 1000kr. Har du ikke fått meldt deg på, kommer du dirkte til det innlegget her -> KONKURRANSE! 

 • 36  Beklager for at min første innlegg i dag ble veldig kort, jeg har bare så liten tid til overs i dag. Nå har jeg akuratt kommer hjem fra Harry-tur til Svergie, har fått kjøpt en del min søster og meg trengte. Så det var godt å få gjort det, mens jeg skriver til dere. Sitter jeg å spiser, for etter jeg har fått del dette. Pluss spist ferdig, så må jeg begynne å stelle meg. Jeg skal nemlig i bursdag i kveld, noe jeg gleder meg kjempe masse til. Men det er en del som skal fikses før det, jeg skal legge nye negler. Bølge håret, pluss sminke meg. Så komme meg inn til Oslo, for å stare feiringene. En av mine bedre venniner har nemlig fylt 22-åringen, så det skal feires.   Men over til overskriften, jeg var så utrolig fornøyd med gaven jeg har kjøpt. Men når jeg skulle pakke den inn, fant jeg først ut at alt vi har er jule papir. Som det står god jul på, men ikke nok med det. Så var det ikke nok papir til å dekke hele, jeg måtte bare smile og le. Hver gang jeg ser bort på gaven som står på bordet, klarer jeg ikke holde latteren tilbake. Men det er tanken som teller, er det ikke det man sier. Hvist dere ser litt nøye på bildene, så kan tydelig se at det er for lite papir. Fikk trikset det litt til, med litt hvit papir. Pluss masse bånd, så får håpe at det ikke blir så godt lagt merke til. Måtte bare gi dere en liten oppdatering, før jeg må legge fra meg pc.    ♣ Ønsker dere en fantastisk fredag, håper dere dag blir like bra som min! 

 • 38  God morgen alle mine herlige lesere, dagen i går gikk for det meste til soving. Fikk desverre utrolig vondt i hode, litt ut over dagen. Så da sovnet jeg, når jeg våknet var heldigvis hodepinen borte. Så da gikk resten av kvelden til å slappe av, noe jeg tror kroppen min trengte. Så ble trenings fri på meg i går, har så vondt i alle muskler. Eller vondt er kanskje feil å bruke, jeg er støl i hele kroppen. Sliter med å gå opp og ned trappen, men sånn er det når man ikke har trent skikkelig på en stund. I dag skal jeg veldig tidelig på behandling, har time allerede 10:30. Så jeg skal bare publisere dette innlegget, så må jeg komme meg i bilen. Så dette blir et kort innlegg, men ville bare gi dere en liten oppdatering. Så dere får ønske meg masse lykke til i dag, så kommer dette til å gå kjempe bra. Jeg har en utrolig positiv innstilling om dagen, så jeg vet at disse timene kommer til å bli veldig bra. For mye mer ut av timene, når jeg har riktig innstilling, formen og humøret er på topp.   → Kommer foresten en kjempe god frokost/lunsj oppskriften litt senere i dag, men her får dere en liten smake bit i bilder. Av hva som kommer ut senere, denne burde dere glede dere til! 

 • 42

  God morgen alle mine fantastiske lesere, jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte. I går skjedde det så utrolig mye. Alt startet med at Nettavisen ganske tidlig på dagen delte mitt innlegg KJÆRE VOLDTEKTSMANN! Det førte til at jeg hadde utrolig mange lesere i går. Frem til nå har over 6000 personer lest det innlegget. Så det har virkelig kommet ut til mange, jeg har nesten ikke ord. Det betyr bare så utrolig mye for meg, at så mange har lest og delt dette innlegget. Grunnen for at jeg ville dele med dere at det skjedde mye i går, er fordi jeg svarte på kommentarer og meldinger veldig sent. Det er fortsatt mange jeg ikke har fått svart, men det skal jeg få gjort i dag. Så jeg må bare beklage til dere som har sendt meg meldinger på Facebook, Mail og på bloggen. Om du enda ikke har fått et svar så gjorde jeg så godt jeg kunne i går. Alle meldinger og kommentarer betyr så utrolig mye for meg, så i dag skal jeg få svart de siste jeg ikke fikk tid til i går. 

  Jeg var nemlig hos min farmor og farfar i en del timer i går, for å ta en kaffe. Vi ble sittende i nesten to timer, og bare snakket og koste oss. Jeg hadde med kake til dem også, som jeg bakte på morgenen i går. Den oppskriften delte jeg med dere i går, og de synes den var like god som jeg gjorde. Så dro jeg og farfar for å handle alt de trengte, så det ble en del kjøring til forskjellige steder. Men jeg elsker den tiden jeg får sammen med farmor og farfar, og at jeg kan være til hjelp for noen andre. Når vi hadde fått gjort alt vi skulle, kjørte jeg hjem for å lage meg litt middag. Da fikk jeg to timer hjemme, og de brukte jeg på å skrive det siste innlegget som kom ut i går. Pluss at jeg svarte på alle de fine kommentarene jeg hadde fått på bloggen. Så var det bare å hoppe i treningstøyet og dra på trening, jeg var på trening i nesten to timer. Det ble en del pauser ettersom kroppen min ikke er like sterk som den var, og når jeg kom hjem var klokken allerede ti på kvelden. 

  Så da ble det litt mat, jobbe litt mer med bloggen. Så måtte jeg bare legge bort pc, for jeg var helt utslitt og orket ikke noe annet enn å se på tv og slappe helt av. Jeg sovnet tidlig, så jeg er veldig uthvilt i dag og klar for en ny dag, med masse nye muligheter. Akkurat nå har jeg det så utrolig bra med meg selv, lenge siden jeg faktisk har hatt det så bra som det jeg har nå. Jeg har ikke lagt noen planer for dagen, men skal se det litt an, viktig å lytte til kroppen. Men jeg har lyst til å bake litt i dag, skal prøve meg på sunne rundstykker. Så håper de blir bra, så jeg kan dele de med dere. Skal også jobbe litt med andre oppskrifter som har med frokost og lunsj å gjøre, ettersom det har vært noe dere lesere ville ha mer av. Så det kommer, nå skal jeg avslutte dette innlegget. Dette skulle jo egentlig bare være et kort morgen-innlegg, men dere kjenner meg: når jeg har noe å dele så klarer jeg ikke stoppe, jeg liker å dele alt med dere.  ♥ Ønsker dere en fantastisk dag, jeg er så heldig som har dere som lesere! 

 • 36

  God mandags morgen alle mine fantastiske lesere, da var det mandag igjen. Som betyr ny uke, med masse nye mulighter. Jeg håper denne uken kommer til å bli kjempe bra, jeg er veldig motivert for en ny uke. Humøret og fo formen er på topp, så denne dagen skal bli bra. Jeg har allerede satt meg en del mål for uken, noe som er veldig viktig. For da har jeg noe å jobbe mot, pluss at jeg liker å klare målene jeg setter meg. Denne uken skal jeg fokuser på trening, mat og behandling. Jeg trenger virkelig å komme tilbake til gode rutiner, når det kommer til trening. Det gjør så mye med meg, når jeg trener. Det er rart å si det, men på en måte holder det sykdommen min i sjakk. 

  Dagen i dag skal jeg bruke på rydde og vakse litt, her hjemme. Det er stund siden vi har vasket skikkelig nå, så det har jeg lyst til å gjøre i dag. Jeg begynte med å vaske klær i går, så jeg har allerede startet litt med rengjøring i leiligheten. Det er noe av det beste jeg vet, er å starte en ny uke med en ny vasket leilighet. Det gjør noe med deg, når det er ryddet og vasket. Jeg ville gi dere en liten oppdatering, før jeg skal sette i gang med rydding og vasking. Vi blogges mer senere i dag, har jobbet med et ganske tøft innlegg hele helgen. Som jeg snart er ferdig med, så jeg håper det kommer ut i kveld. 

   ♦ Håper du får en super start på den nye uke, husk at det en ny uke med nye muligheter! 

 • 22

  God morgen alle mine herlige lesere, jeg har ikke ord. Dere er bare helt fantastiske, den støtten jeg får fra dere. Betyr så utrolig mye for meg, ble helt rørt av alle de fine kommentaren jeg fikk i går. Dere skal vite at jeg leser hver eneste ord, å det går rett til hjerte mitt. Det er også utrolig koselig, at mange av dere ser hvor mye denne bloggen betyr for meg. Å det er fordi dere lesere, der gir meg så mye glede og støtte. Jeg hadde aldri trodd den dagen jeg startet å blogge, at jeg faktisk skulle få så mye støtte fra dere lesere. Det er bare helt ubeskrivelig, jeg er så heldig som har dere som lesere. For dere som måte lure, så er ikke disse bilde tatt nå. Etter som jeg ikke føler meg så på topp, så måtte jeg bruke noen gammle bilder. 

  Dagen i dag startet helt greit, føler ikke at formen og humøret er på topp. Men det er bedre en hva det har vært de andre dagene, så det går riktig vei. Etter som jeg ikke hadde krefter til å blogge så mye i går, så kommer heller ukens blogg anbefalinger ut i dag. Pluss vinneren av min giveaway konkurranse, kommer ut sammen med ukens blogg vinnerene. Formen og humøret er såpas bra, at jeg har krefter til å gjøre dette i dag. Tusen takk for at dere forstår og respekterer, at jeg ikke klarte dette i går. Søsteren min kom på en kjempe kul ide til bloggen, jeg har jo sakt at det kommer en spørsmålsrunde snart. Så søsteren min sa at vi kan kjøre en slik runde, der dere kan stille spørsmål til min søster og meg. Så vi begge skal svare, dette er jo en måte for dere å bli enda bedre kjent med meg. For jeg bor jo sammen med min søster, så henne kjenner meg bedere en noen andre. 

  ♦  Hva syns dere om denne ideen, er det noe du syns jeg burde gjøre? 

 • 28

  God morgen alle mine herlige lesere, først må jeg bare si beklager. For at jeg glemte å trekke en vinner i går, av min giveawy konkurranse som jeg har hatt gående på bloggen. Jeg skulle egentlig trekke en vinner i går når jeg kom hjem fra behandling, men jeg var helt ødelagt når jeg kom hjem. Kroppen min regerte så kraftig etter behandlingen, at jeg ikke fikk til noen ting. Hadde det ikke vært for at jeg skrev aller innleggene mine, som kom ut i går. Før jeg dro på behandling, så hadde ikke bloggen blitt oppdatert i går. Jeg har begynt å skrive et innlegg om dette, som kommer ut i kveld. For jeg har alltid sakt jeg skal dele alt med dere, både oppturer og nedturer. Så derfor har jeg begynt å skrive et lenger innlegg om dette, som kommer ut i kveld. 

  Dagen i går er helt uklar for meg, fra jeg kom hjem fra behandling til jeg gikk å la meg. Jeg var ikke helt til stede, om det går an å beskrive det slik. Jeg merker at kroppen og hode er helt utslitt i dag også, så det blir en rolig dag for meg. Jeg tror ikke jeg skal bevege meg ut døren, kanskje gå meg en liten tur vist formen er litt bedre senere i dag. Jeg håper å få trekket en vinner i dag, jeg håper også at formen blir litt bedre etter litt frokost. Slik at jeg kan få skrevet ukens blogg anbefalinger. Som skal ut litt senere i dag, vist ikke kommer dette i morgen. Må bare beklage for litt forsinkelser, men slik er det når man ikke har krefter til noe. Så jeg håper dere forstår, noe jeg egentlig tror dere gjør. Ville bare gi dere en liten oppdatering, for å forklare hvofor jeg ikke trak en vinner i går. Så krysser fingrende for at jeg får deg til i dag, men jeg må lytte til kroppen. Å faktisk sette meg selv først, før bloggen desverre. 

  ♥ Jeg er så utrolig takknemlig for alle dere lesere, så jeg håper dere forstår. At jeg ikke alltid kan klare, alt jeg selv hadde ønsket. 

 • 30  God morgen alle mine fantastisk lesere, for en morgen dette har vært. Jeg våknet å var støl i hele kroppen, kom meg så vidt opp trappen. Men for en herlig følelse, rart å si men jeg har savnet å være støl. Jeg har sovet som en stein i natt, noe som har gjort at jeg føler meg så uthvilt. Dagen i går var bare så utrolig bra, jeg delte jo med dere at jeg våknet med helt ny motivasjon i går. En motivasjon jeg ikke har kjent på en del månder faktisk, så derfor beste jeg meg å gjøre noe ut av hele dagen i går. Jeg er så stolt av meg selv, vist det er lov til å si det. For gjett om jeg fikk mye ut av dagen min i går, jeg startet dagen med en kjempe god frokost. For å så ta meg en lang dusj, så stelte jeg meg å tok meg en tur opp til farmor og farfar.   Der lagde jeg litt kaffe til oss, pluss litt mat til dem. Så satt vi oss inn i stuen, å ble sittende i nesten tre timer å bare snakke. Det var så utrolig koselig, de kommenterte med en gang jeg kom inn døren. At jeg strålte på en måte jeg ikke har gjort på lenge, så de kunne se at jeg hadde det mye bedre nå. Etter vi hadde sittet å snakke en god stund, ble jeg med farfar for å handle litt små ting. Så etter jeg hadde kjørt han hjem, å bært inn matvarene ga jeg den en stor klem. Så kjørte jeg rett opp til mamma, for å hilse på henne. Hun har nemlig fått besøk av sin bestevenninne, som jeg også en kjempe glad i. Så jeg måtte ta meg en tur å si hei til dem også, ettee jeg hadde vært der dro jeg hjem. For å lage meg litt middag, blogge litt og slappe av litt. Før jeg tok på meg treningsklær, å kom meg på trening.   Det var så godt å bruke kroppen igjen, det er nesten to månder siden jeg trente sist. Så den økten var utrolig hard, jeg klarte nesten å fullføre hele. Det var fire øvelser jeg måtte droppe, for da kjente jeg at jeg ble utrolig kvalm. Så da skal man gi seg mens leken er go, som jeg like å si. Viktig å lytte til kroppen sine signaler, så jeg må nok bruke litt tid på å bygge meg opp igjen. Til der jeg var før sommer ferien, men ditt skal jeg komme meg. Jeg som bare skulle gi dere en kort oppdatering, men dere kjenner meg. Når jeg først har noe å dele, så må jeg dele alt. I dag skal jeg på behandling, så jeg må legge fra meg pc nå. Få i meg en god frokost, for å så komme meg avgårde. Denne behandlingen kommer til å gå kjempe bra, jeg har en så utrolig positiv instiling nå. Så blogges vi litt mer senere i dag!    ♦ Håper du får en fantastisk dag, så får dere ønske meg lykke til med behandling. 

   ♦ Her er resten av bildene fra min ferie i Hellas, hva syns du om bildene? 

 • 28

  I hele går følte jeg at det var noe anderledes med meg selv, jeg følte meg endelig lykkelig igjen. Humøret har vært helt greit den siste tiden, men den har heller ikke vært på topp eller bunn. Men i dag våknet jeg med et smil, klar for å starte en ny uke. Jeg er  lei av å sove bort dagene, for det har jeg gjort siden formen ikke har vært så bra. Men nå føler jeg meg så mye bedre, å er virkelig klar for å få masse ut av denne uken. Jeg skal også prøve å komme meg på trening i dag, dette blir første gang siden start av sommer feiden. Så jeg vet det kommer til å bli tungt å starte igjen, men det er så abselutt vært det. Jeg skal ta en liten økt i dag, å øke sakte med sikkert. Det er viktig å ikke presse seg for hardt i starten, men heller la kroppen bygge seg opp med tid. 

  Jeg tenkte også å ta en tur til farmor og farfar senere i dag, bare ta en kopp kaffe og sitte å snakke. Kanskje de trenger å handle å litt sånne ting, så da er det jo koselig å kan hjelpe til med det. Det er så deilig å ha ny motivasjon igjen, for motivasjonen min har ikke vært der så mye i det siste. Så denne dagen skal bli kjempe bra, gleder meg egentlig til hele denne uken. Gjøre en forandring med meg selv, få noe ut av dagene mine. Jeg skal også ha mye fokus på mat denne uken, for å komme tilbake til de gode rutinene jeg var i før. Så dette skal jeg bare klare, skal også sette meg opp noen mål for denne månden. Så jeg har noe å sterke meg til til, det viktig å lage seg mål når man sitter i min situasjon. For man må hele tiden jobbe med seg selv, bryte det mønstere man er i. Men jeg er så klar for denne nye uken, ville bare gi dere en liten oppdatering før jeg skal hoppe i dusjen. 

   ♦ Håper du også har en like bra start på denne nye uken, ønsker deg en kjempe fin mandag! 

 • 42  God kveld alle mine herlige lesere, har nesten akuratt kommer inn døren. Etter å ha vært på besøk hos farmor og farfar. Det er nok ikke så mange som sitter hjemme nå. Folk er vell ute å fester, men siden formen min har vært så dårlig hele denne uken. Har jeg bestemt med for å ta en rolig kveld i dag, men jeg skal kose meg masse selvom. Skal sette på en koselig film, drikke et glass vin. Jeg kjøpte meg nemelig to vin flakser når vi var i Hellas, en med rød og en med hvit. Så disse er jeg spent på, for de var utrolig billig. Tror jeg betalte rundt 30kr for dem, så får håpe smaken er god selvom.   Jeg syns også vin flaksen er fine å se på, så de har stått frems i vi skapet vårt. Syns det er litt stilig at man kan se at de er fra Hellas, men jeg er mest spent på smaken. Jeg skal også kose meg med enda et kake stykke, for som jeg nevnte før i dag. Så har jeg nemlig bakt min første sunne kake, å denne ble kjempe god. Så utrolig saftig, det ble eple kake denne gangen. Oppskriften på denne kommer i morgen, gleder meg til å dele den med dere. For denne ee kjempe sunn, pluss at den er veldig lett å lage. Farmor og farfar likte den også kjempe godt, hadde med fire store stykker til dem også. Så de også skal ha noe å kose seg med, siden vi kun er to som bor her hjemme. Så klarer vi ikke spise en hel kake selv, derfor er det kjemep koselig å kan dele den med andre. 

   ♥ Har du forresten husket å melde deg på giveaway konkurransen min, som kom ut i går. Der du kan vinne alt du ser på bilde over, har du ikke fått meldt deg på. Så legger jeg med link til det innlegget, du kommer direkte til det her -> GIVEAWAY-KONKURRANSE!  

 • 30

  God morgen alle mine fine lesere, dagene nå går litt om hverandre merker jeg. Det er allerede torsdag, denne uken har gått både sakte og fort. Etter som jeg ikke har fått gjort så mye, men likevell går dagene overaskende greit. Jeg hadde et mål i går, det var å komme meg på butikken. Men jeg hadde både hode pine og feber, jeg liker egentlig ikke være til bry for de rundt meg. Men når mamma rettet innlegget mitt går, spørte hun om jeg ville ha besøk. Da måtte jeg bare være erlig å fortelle at formen var dårlig, så spørte henne meg om jeg hadde mat. Å henne sa hun kunne dra å handle for meg, for en livredder. For sanheten er den at jeg så å si var tom for alt, så her har det kun godt mye av det samme hele tiden. 

  Når man er dårlig trenger kroppen værtfall mat, så jeg er så glad for at mamma handler for meg i går. Vet ikke hva jeg skulle gjort uten henne, så henne kom med masse mat til meg i går. Så nå har jeg værtfall fått fylt opp kjøleskapet med mat som jeg spiser, å det som frister meg akuratt nå. I går ryddet jeg litt i leiligheten, siden når jeg feiret min bursdag la vi masse greier inn i boden. Så jeg henter en del ting fra den i går, der lå også treningsmatten min. Jeg kjenner at jeg savner å trene, men jeg kan ikke begynne før jeg helt frisk. Samtidig som jeg må veie over et vis tall, for at jeg skal få lov til å trene. Nå ee det lenge siden jeg har veid meg, men må opp på vekten på tirsdag. For da er det behandling, så da finner jeg ut om jeg kan begynne å trene igjen snart. Men jeg ville bare gi dere en liten oppdatering, før jeg legger bort pc å skal få i meg litt frokost. Vi blogges mer litt senere i dag!    ♥ Vil bare si at jeg setter så utrolig stor pris på at akuratt du leser min blogg, jeg er så heldig som har så fantastiske lesere! 

 • 31

  God mandags morgen alle mine herlige lesere, formen er enda ikke helt bra. Er så typisk min uflaks, at sykdom kommer tilbake igjen. Men det er noe jeg er veldig vant til, etter som jeg lider av anorekisa. Så tåler kroppen min mye mindre, enn hva alle andre sine gjør. Så her går det for det meste i soving, tv titting og spising. Fikk så lyst på noe godt etter frokosten i dag, så jeg lagde meg en vannmelon smoothie. Etter som jeg hadde en del fryste vannmelon biter, igjen i fryseren etter jeg feiret bursdagen min. Det eneste jeg bruker her, er fryst vannmelon med litt zeroh saft. Som jeg kjører i en smoothie blender, så får du kjempe frisk smoothie. 

  Jeg må vell innrømme at jeg ikke har lagt noen planer for dagen, etter som formen ikke er så bra. Så må jeg nok bruke dagen på slappe av, vist jeg presser meg selv for hardt nå. Så blir jeg ikke frisk, så nå skal jeg bare lytte til kroppen min. Uansett hvor kjedelig det er, å bare ligge inne. Så trenger kroppen hvile, så mitt hoved fokus nå er å spise. For det er kroppen sin beste medesin, skal prøve meg på noen nye oppskrifter denne uken. Som jeg håper blir bra, etter mye ønsker fra dere lesere. Så er det flere som vil ha sunne oppskrifter når det kommer til frokost, lunch og kvelds. Så det skal jeg ha mye mer fokus på fremover, så dette blir kjempe spennende for meg. For det kan hjelpe meg også, til å få et med variert kosthold. Så jeg har allerede begynt å planlegge litt, så dette håper jeg blir bra for både meg og dere lesere.    ♦ Så håper jeg du har en super start på den nye uken, om du har noen ønsker om matretter du vil jeg skal lage. Så er det bare å legge igjen en kommentar med det, så skal jeg prøve å få laget det! 

 • 22

  God morgen alle mine fantastiske lesere, denne morgen startet utrolig bra. Jeg var flink å lyttet til kroppen i går, etter behandling. Så jeg tok det helt med ro i går, for man blir utrolig sliten etter behandling. Men jeg hadde en utrolig bra time i går, det var så godt å endelig kunne lette litt på trykket som jeg sier. Nå er jeg bare enda mer motivert, enn hva jeg var før jeg dro. Vi har satt opp en liten plan fremover, så dette skal bli en spennende tid for meg. Jeg skal dele alt dette med dere, når jeg vet sikkert hva det er det blir til. Men det jeg kan røpe, er at det kommer til å skje en stor forandring. Som har mye å si for min fremtid, så dette kommer til å bli kjempe bra for meg.   Men som dere sikkert ser på bildene i dette innlegget, så prøvde jeg meg på en ny vri på havregrøten min i går. Jeg brukte nemlig en halv bar med browni smak oppå, noe som bare ble så utrolig godt. Derfor må jeg jo dele dette med dere også, for den sjokolade momsen jeg er. Så smakte dette helt nydelig, det beste er jo at sjokolade baren smelter på toppen. Så når man rører bitene inn, før man spiser den. Så ender hele grøten opp med å smake browni, for nesten vann i munnen bare av å tenke på det. Jeg er så glad at jeg kommer dette tipset fra en annen blogg, der de bruker protein barer oppå havregrøten. Så jeg måtte jo prøve det selv, å det er ny favoritt hos meg. Jeg har ikke laget så mye planer for dagen, jeg skal se litt hvordan kroppen har det ut over dagen. Så jeg tar det litt som det kommer, kanskje jeg tar en tur opp til farmor og farfar senere. 

  ♦ Ønsker dere en fantastisk dag, ukens blogg vinnere kommer ut litt senere i dag! 

 • 26

  God tirsdags morgen alle mine herlige lesere, etter møte med nav i går. Ble jeg så utrolig sliten, at jeg ikke orket noe mer en det i går. Var faktisk utrolig flink å ikke la meg for å sove, etter møte. For å være sikker på at jeg skulle få en god natt søvn, etter som jeg har behandling i dag. Vet ikke helt hvordan det blir, er så mange uker siden sist. Etter som jeg har vært på feire, så har de hatt litt ferie. Så ble jeg syk, så nå kjenner jeg at det er på tide. Har egentlig ikke tenkt så mye over det, tar det litt som det kommer. Men det skal bli utrolig godt å få lettet litt på trykke, for det er så mye jeg har samlet opp i hode nå. Det kommer nok til å bli tøft, men samtidig tror jeg at jeg får bort 10kg fra skuldrene. Har ikke lagt noen andre planer i dag, etter som jeg ikke vet hvordan jeg kommer til å reagere. Så da er det best å bare bruke dagen på å slappe av, har heldigvis klart å skjerpe meg skikkelig på mat den siste tiden. Når jeg var syk, spiste jeg alt for lite. Så nå den siste tiden, har jeg satt ned foten. Så jeg håper at det kommer frem på vekten, vi får se. 

  Men over til noe helt annet, fineste Viktoria Lysø. Lagde en ny header til meg i går, kanskje noen av dere allerede har sett den. Heregud så flink hun er, blir like fornøyd hver gang. Det er henne som lager alle de jeg har hatt, jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten henne. Hun er så snill, hun lagde to stykker til meg denne gangen også. Slik at jeg kunne velge selv, etter mye frem og tilbake. Klarte jeg endelig å bestemme meg, jeg er så utrolig ubestemt person. Men jeg vil vise dere begge henne lagde, for de var så fine. For dere som vil ta dere en tur innom hennes blogg, så finner du den her -> VIKTORIA LYSØ!   Jeg endte opp med å gå for den siste, etter som jeg syns den skilte seg litt ut. Fra hva jeg har hatt tidligere, må si det igjen. Hun er så flink, kunne ikke blitt mer fornøyd. Men jeg ville bare gi dere en liten oppdatering, før jeg skal komme meg avgårde. Jeg går inn til behandling i dag, men en positiv instiling. Noe som gjør alt mye bedre, gavene jeg fikk på min bursdags fering. Kommer ut litt senere i dag, så dere også skal få se hvor mye fint jeg fikk. 

   ♦ Hva syns du om min ny header, valgte jeg riktig? 

 • 32

  For en herlig morgen dette er, humøret er på topp. Formen er nesten bra, noe som gjør at smilet på munnen min er ekstra stort. Jeg har sovet som en liten baby i natt, så jeg føler meg så utvilt. Jeg hoppet ut av sengen, lagde meg en kopp med kaffe. For å nyte morgen stunden, dere som har lest bloggen min en stund. Har vell fått med dere at jeg er en morgen full, det er på morgen jeg får jobbet best. Så det er da jeg skriver de beste innleggene mine faktisk, å får gjort alt annet som har med blogg å gjøre. Jeg syns det er utrolig viktig å svare på alle kommentarene man får, selv om det er litt jobb. Så føler jeg at det er en viktig del, som viser at man setter pris på sine lesere.

  I dag skal min søster og meg ut å kjøpe hagemøbler, vi har endelig funnet en ute sofa som vi liker. Pluss at den er nedsatt veldig mye, så da må vi bare kline til. Skal selvfølgelig vise dere bilder av den, når den er på plass. Vi har så stor veranda, så en sofa der ute passer perfekt. Jeg lagde også en helt nydelig sjokolade is i går, som både er sunn og god. Så den oppskriften kommer ut senere i dag på bloggen, den burde dere glede dere til. For den var en god bit, kjenner jeg gleder meg til å dele den. For så god var den, passer jo bare helt perfekt nå som det er så fint vær ute. Men dere kjenner meg, jeg kan skrive i all evighet. Men nå skal jeg legge bort pc, for å lage meg litt mat. Så blogges vi litt senere i dag, jeg tror også ukens spørsmål kommer ut i dag.

  ♦ Håper du også har en super start på dagen, å starte dagen med et smil gjør hele dagen så mye bedre!   

 • 20

  For en herlig dag vi hadde i går, sola skinte og det var varmt ute. Jeg fikk sittet litt ute i sola, før jeg måtte gå inn. Det hode mitt jobber bare ikke helt med meg, så da fikk jeg ikke solt meg så mye. Men det gjør inngen ting, har heldigvis ganske så bra farge etter Hellas. Men humøret blir så mye bedre, når sola skinner. Det gjør virkelig noe med hele meg, sommer er den beste tiden på året. Men jeg fikk gjort masse annet i går, jobbet med ting til bloggen i flere timer i går. Så dere fikk sikkert med dere at jeg bakte og lagde et DIY - prosjekt. For dere som ikke fikk med dere det, så er det bare å rulle dere litt lenger ned på bloggen. For innleggene ble postet i går, der finner dere også sjokolademuffinsene jeg bakte i går. 

  Jeg lagde meg enda en eple smoothie i går, den er så god og søt. Passer perfekt når det er varmt ute, har delt oppskrift på denne god biten før. Men for dere som ikke har fått med dere den, så finner du den her -> EPLE-SMOOTHIE. I dag skal jeg ta meg en tur opp til farmor og farfar, for å så hjelpe dem litt. Har ikke lagt så mye planer i dag, må bare se hvordan kroppen og formen har det ut over dagen. Men jeg får meg værtfall en tur ut, når jeg skal på besøk til dem. Det er så koselig å endelig få besøk dem ofte igjen, etter som det ble lite av dette når jeg var på feire. Men det var kanskje ikke så rart, når jeg var i et annet land hehe. Ville bare gi dere en liten oppdatering, før jeg skal hoppe i dusjen. 

   Ukens blogg vinnerene kommer ut senere i dag, så følg meg kanskje du var en av de heldige denne gangen. 

 • 22  God morgen alle mine herlige lesere, denne dagen startet veldig bra. Har fått en god natt med søvn, spist en god frokost. Så dette tyder på at dette blir en bra dag, formen i går ble dessverre dårlig igjen. Så jeg kom meg ikke på trening, men jeg fikk en tur opp til farmor og farfar. Ble dårlig etter jeg hadde vært der, så da dro jeg bare hjem for å slappe av. Jeg skulle jo på møte med Nav i går, men hvem tror dere ikke hadde sett feil på datoen. Jo det var meg det, så det møte er ikke før neste mandag. Både mamma og meg, fikk oss en god latter når vi fant ut dette. Jaja da prøver vi igjen neste uke, dette er bare så typisk meg.  Men jeg må bare dele med dere, noe som skjedde med meg i går. Jeg skulle fylle bensin, før jeg dro til farmor og farfar. Så jeg svinger inn på bensin stasjonen, steller meg i kø bak en bil som står å fyller. Så etter jeg har stått der å ventet litt, så kommer det en annen bil og steller seg foran bilen. Jeg står bak, for å vente i kø. Når denne bilen som står å tanker er ferdig, kjører jeg frem siden det var jeg som sto først i køen. Så begynner denne andre bilen som sto foran, å tute på meg. Jeg rister bare på hode, å går får å putte inn bank korte mitt.  Så kommer det en voksen utledning mann ut av den bilen som sto foran, å begynner å skrike til meg. Det første han sier er jeg sto her først, så svarer jeg nei det gjorde du faktisk ikke. Så bare forsetter jeg med å skrive inn pin koden til bank koret mitt, så skriker denne mannen jævla hora. Jeg ble helt satt ut, men tenkte at det beste er om jeg ikke svarer. Så jeg bare startet å fylle bensin, det verste var at det var mange pumper rundt meg. Som var ferdig om noen sekunder, når jeg tror denne mannen er ferdig med å skrike til meg. Så stopper han bilen igjen, ruller ned ruta. Å skriker jeg kommer å slapper deg i trynet, heldigvis var det flere voksene rundt meg som reagerte.  Men for en ekkel opplevelse, jeg ble helt satt ut. Skjønner ikke hvordan noen kan stå å skrike sånn, til en ung jente. Når du selv er en voksen mann, når jeg tenker på det nå. Så må jeg bare le av det, men det var det spennende som skjedde med meg i går. Dagen i dag vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre enda, jeg skal lage sunne sjokolade muffins. Fordi den oppskriften jeg delte med dere sist, så brukte jeg protein pulver med sjokolade smak. Noe jeg vet at ikke alle har hjemme, så i dag skal jeg prøve å lage disse på nytt. Med ingredienser som alle har hjemme, så jeg håper dette blir bra. Så jeg kan dele denne oppskriften med dere, senere i dag.  

  ♦ Håper du får en fantastisk dag, har du opplevd noe lignende før?

 • 34

  God mandags morgen alle mine fantastiske lesere, da er det enda en ny uke. Med masse nye muligheten, denne uken skal jeg virkelig få ting på plass. Formen er mye bedre i dag, så nå håper jeg å få noe ut av dagene mine. Nå er jeg dritt lei av å bare ligge inne, for å si det rett ut. Denne dagen startet utrolig bra, lagde meg havregrøt med jordbær til frokost. Så nå er jeg klar for en ny uke, jeg skal snart i møte med nav. Noe jeg har litt blandet følelser for, siden jeg ikke helt vet hva de vil snakke om. Mamma skal heldigvis være med, så det hjelper utrolig mye. Det er aldri lett å skal snakke med nav, etter som hvordan situasjonen min er. For de vil jo at jeg skal komme meg ut i arbeid, fortest mulig. Så jeg er veldig spent på hvordan dette kommer til å gå, håper bare ikke at de skal begynne å presse meg. Til noe jeg ikke er klar for enda, så jeg krysser fingrende for at dette kommer til å gå bra. 

  Jeg håper at jeg ikke blir alt for sliten etter dette møte, for da kan jeg nemlig ta en tur opp til farmor og farfar. Noe jeg håper at jeg orker, har også satt meg et stort mål i dag. Nemlig prøve å komme meg på trenings senteret, for nå er det mange uker siden jeg sist har trent. Jeg kjenner jeg savner det utrolig mye, så nå er det bare å komme seg i gang. Tror nok den første økten blir veldig hard, men når jeg først har kommet meg i gang. Så kommer deg seg nok ganske så fort, trening hjelper meg for å holde sykdomen min i sjakk. Det er rart å si det, men trening tror jeg er min nøkkel for å bli frisk. Så derfor må jeg bare begynne med deg igjen, så det skal jeg satse på i dag. Men nå skal jeg legge fra med pc, komme meg i dusjen, for å så komme meg avgårde på møte med nav. 

  ♦ Så ønsk meg lykke til, så håper jeg dere også har en bra start på uken! 

 • 28

  God morgen alle mine herlige lesere, her er det ikke så mye nytt å dele. Men i går måtte jeg dra til butikken selv, etter som mamma sin bil måtte på verksted. Men det var godt å komme seg litt ut, selvom jeg var helt utslitt når jeg kom hjem. Ble utrolig kvalm og dårlig av den lille turen, så det sier vell sitt om hvor lite jeg tåler nå. Men mat måtte jeg bare ha, vist ikke risikerer jeg å gå ned i vekt igjen. Å det skal jeg ikke la skje, men da fikk jeg plukket ut det som fristet i butikken. Tror faktisk at jeg var i butikken rundt en time, noe jeg er utrolig lenge for min del. Jeg fikk også handlet inn til baking, så vist formen blir litt bedre ut over dagen. Så skal jeg begynne med stor baking, syns det er så deilig å alltid å ha noen hjemme bakte kanel snurrer i fryseren. Som vi kan servere vist vi får besøk, pluss at jeg skal gi bort mange ny stekte boller til familien som bor i nærheten. 

  Kom heldigvis på i går, at jeg måtte ringe farmor og farfar. For dere kan tro de var litt beskymret, som ikke hadde hørt noe fra meg. Eller sett meg siden jeg kom hjem, farmor hørte på stemmen min at jeg var dårlig. Men hun var utrolig glad for at jeg ringte, hun sa også at de savner meg utrolig mye. Så jeg skal opp ditt på besøk, med en gang formen er litt bedre. Kan ikke risikere å smitte dem, etter som de er ganske gammle. Dagene for meg går litt om hverandre, etter som jeg sover så mye. Men jeg har fått med meg at det er onsdag i dag, så ukens blogg anbefalinger kommer ut litt senere i dag. Det er så godt at jeg endelig kan postet dette innlegget, når det skal ut. Har allerede begynt å lese igjennom alle bloggene, til dere som har meldt dere på. Men nå skal jeg legge fra meg pc litt, å prøve å få i meg litt mat. Så blogges vi litt senere i dag, følg med. For kanskje det er akuratt din blogg, som ble ukens blogg denne uken.   ♦ Ønsker dere en fantastisk dag, flere en meg som har blitt syke etter ferien? 

 • 40  God morgen alle mine herlige lesere, nå er jeg endelig tilbake for fult. Formen i dag er litt bedre, men langt i fra der jeg vil ha den. Jeg hadde jo håpet på å få komme i gang med trening, nesten med en gang jeg kom hjem. Men slik ble det ikke, når kroppen ikke har det så bra. Så må jeg bare lytte til den, det er utrolig kjedelig at alt dette startet med litt vondt i halsen. Så spredde det seg opp til ørene, nesen og hode. Så nå blir jeg sliten av inngen ting, heldigvis sover jeg mye. Så kroppen min for bare bruke den tiden den trenger, jeg skulle egentlig i behandling i dag. Men det måtte jeg bare utsette, fordi jeg rett og slett ikke har energi til det.   Jeg har ikke tørt å veie meg i dag, noe jeg egentlig skal vær tirsdag. Siden jeg tror jeg har klart å legge på meg litt, så i steden for at sykdomen skal begynne å jobbe i mot det. Så droppet jeg bare å veie meg i dag, å venter heller til jeg skal i behandling nesten tirsdag. For kroppen min har bare godt av å legge på seg litt, så jeg skal bare forsette slik jeg gjør nå. Rart dette med at når jeg ikke går på vekten, så har ikke min sykdom noe å måle seg med. Så da slipper jeg alle tankene om å måtte gå ned, det jeg kanskje har gått opp. Jeg tror faktisk at jeg skal spørre min behandler, om jeg kan veie meg mindre. Altså kanskje en eller to ganger i månedene, i steden for en gang hver uke. Siden det tallet er så trigene for sykdomen min, så er det ikke noe vits å gi den mer påfyll en det den allerede har fra før av.   Jeg har ikke laget noe planer for dagen, siden formen er sånn som den er. Jeg merker at jeg savner farmor og farfar, utrolig mye. Men jeg har ikke lyst til å risikere å smitte dem, så jeg må nesten bare vente til jeg er litt bedre. Heldigvis kommer mamma en tur i dag, for å handle å hjelpe meg litt. Etter som jeg ikke klarer å komme meg til butikken selv, så er jeg utrolig heldig som har henne. Som kan hjelpe meg med det, så slipper jeg å stresse med å komme meg ditt. Ville bare gi dere en liten kort oppdatering, før jeg skal prøve å få i meg litt frokost. Er ikke så lett å spise, når man har så vondt i halsen. Men mat må jeg få i meg, så jeg må bare tenke litt uten for boksen. Med mat som går an å spise, når man har det slik. 

  ♦ Håper dere får en super dag, enten om dere enda har feire eller er tilbake til vanelig hverdag. 

  ♦ Hva syns dere om bildene og kjolen? Delte jo noen av disse med dere i går, så her kommer resten av bildene.

 • 34

  Som dere sikkert skjønte på innlegget mitt før i dag, så har jeg endelig kommet hjem. Det var en utrolig lang reise, vi dro fra hotellet rundt 1 tiden på natten. Bussen til flyplassen tok en del tid, men så måtte vi sitte der å vente i over tre timer. Noe som var utrolig kjedelig, men vi spilte masse kort. Så tiden gikk egentlig ganske så fort. Så var det over fire timer på fly, så tok det vel nesten tre timer før vi var hjemme. Mye kø, pluss at vi måtte handle mat. Heldigvis hentet mamma oss, så det gjorde alt så mye lyttere for oss. 

  Når vi skulle bære all bagasjen inn i leilighetene, regnets det utrolig mye. Ble helt gjennomvåt. Men det gjorde inngen ting, for når vi kom inn i leilighetene. Hadde mamma stått på i to dager, for å rydde å vaske hele leilighetene. Jeg tror aldri det har sett så bra ut her nå, som det det gjør nå faktisk. Så det var helt fantastisk, planene var jo egentlig å legge meg med en gang jeg kom hjem. Siden jeg ikke har fått sovet på nesten 29 timer, men neida. Måtte sette inn maten, rydde bort det som hadde blitt dårlig.

  For å så tømme begge kofferte, rydde alt det. Satt på første vask med klær, å fått hengt det opp. Så når jeg var ferdig med alt dette så kunne jeg legge meg. Så nå har jeg endelig fått sovet noen timer, noe jeg virkelig trengte. Utrolig kjip å komme fra det varme været, med strekene sol og rett til rein og overskyet. Syns faktisk det er utrolig kaldt, så jeg sitter med teppet å bare koser meg. Dette blir det siste innlegget for i dag, siden jeg ikke er helt i form. Pluss at jeg er utrolig sliten, så orker ikke tenke mer på bloggen i dag. Men kommer masse nytt fremover, skal bli mye flinkere nå til å gi dere flere oppdatering. 

  ♥ Må bare si tusen takk for alle de fine kommentaren jeg har fått, mens jeg har vært på ferie. Det betyr så utrolig mye for meg, at dere følger meg og legger igjen en så hyggelig kommentar. 

 • 31

  God kveld alle mine herlige lesere, i dag skal vi reise hjem. Eller retter sakt, i hele natt. Vi blir hentet allerede rundt kl 02:00 på natten, for flyet vårt går kl 05:00 på morningen. Så dette kommer til å bli en hard natt for oss, å hvertfall for meg. Som ikke klarer å sove på flyet, eller på alle de timene vi må vente. Jeg hadde jo håpet at denne siste dagen her, skulle bli helt fantstisk. Ligge på standard å grille oss litt, for å få litt ektra farge til vi reiser hjem. Men sånn ble det desverre ikke for meg, men min søster fikk grilla seg for oss begge. For å si det sånn, dagen startet kjempe bra. Fikk vell vært på stranda i rundt to timer, før jeg kjente at hodepinen kom sigende. Jeg prøvde å holde ut, men det ble bare verre. Så jeg måtte bare gå opp til hotell rommet, det første som skjer når jeg kommer opp. Er at jeg kaster opp, så denne kroppen har det ikke så bra nå. Måtte legge meg til å sove noen timer, så derfor dette innlegget kom ut så sent i dag. 

  Det har også vært flere dager mens vi har vært her, at jeg måtte gå opp tidligere fra standen. Men heldigvis har jeg hatt flere bra dager, enn dårlige mens vi har vært her. Tror nok at denne varmen er en utrolig stor påkjennelse, for kroppen min. Etter som den ikke tåler så mye fra før av, men jeg har vært utrolig flink til å lytte til kroppen sine signaler. Heldigvis har jeg klart å blitt med ut å spise, på en fin resturant hver eneste dag. Da er det litt kaldere ute, noe som gjør det letter for meg. Jeg har vell bare hatt to dager, hvor jeg ikke var på standen i det hele tatt. Så sånn sett syns jeg at jeg har klart meg bra, selvom jeg har gått opp litt før min søster en del andre dager. Men sånn er det bare når man har en sykdom, som sliter så på kroppen. Ville bare gi dere en liten oppdatering, før vi skal ut å spise vår siste middag. Så må vi begynne å pakke, å gjøre oss klare for hjemme reise. Dere skal få en oppdatering i morgen også, men jeg tror nok morgen dagen kommer til å gå for det meste til å sove. Siden det ikke blir noe søvn i natt, for bare krysse fingrende. For at formen blir litt bedre, slik at hjemme reisen blir grei.   ♦ Vi hadde en kjempe lang photo shoot, der vi tok masse spennende bilder. Har ikke fått lagt dem inn på pc enda, men de kommer så fort jeg har fått lagt dem inn! 

 • 24

  Nå er det ikke lenge igjen, til vi sitter på flyet på vei hjem til Norge. Jeg kjenner jeg har en del blandet følelser, fordi det skal bli utrolig godt  å komme hjem. Borte bra, men hjemme best. En ting jeg ikke kommer til å savne, er senga på hotell rommet vårt. For den er helt jævlig, for å si det rett ut. Men alt det andre, kommer jeg til å savne så utrolig mye. Bare det å stå opp hver dag, til at sola skinner. Varme dager, ligge på stranda i bikini og bade. Er bare noe av det jeg kommer til å savne utrolig mye, det har vært så godt å være på ferie. Bare kose meg masse, sammen med min søster.

  Vi har allerede begynt å planlegge litt, om en del ting som vi skal videre føre hjemme. Det først målet mitt, nå frem over. Er å spise middag med min søster, en gang i uken. Altså vanlig mat, som vi skal lage sammen, dette er jo den tingen som har vært verst for meg. Jeg spiser jo aldri normal middag, så det skal vi begynne med nå. Etter som vi har kost oss så mye her, med masse god mat ute på restauranter. Så har jeg virkelig fått opp øynene, for hvor sosialt og koselig det er. Ett annet mål jeg har nå fremover, er dette med at jeg skal dra ut spise på restaurant. Enten sammen med noen i familien, eller med venner. Dette er noe jeg ikke har gjort på flere år hjemme, så dette kjenner jeg at jeg savnet utrolig mye.

  Det er også en del andre ting, jeg skal begynne å strekke meg til. Men jeg enda ikke er helt klar for å dele med dere, siden jeg må undersøke en del ting først. Dette er en drøm jeg har hatt utrolig lenge, noe jeg har gått å tenkte på flere måneder. Men jeg ikke har klar å komme meg noe lengere enn å drømme, men nå har jeg bare bestemt meg for at dette skal jeg klare. Med en gang jeg har fått snakket med mine behandler, og undersøkt det jeg må. Skal jeg dele dette med dere også, denne ferien har gitt meg så mye motivasjon. Til å vinne denne kampen mot min sykdom, jeg er mer klar nå enn jeg noen gang har vært før. Jeg ville egentlig bare gi dere en litt oppdatering, før vi skal komme oss litt ut igjen. Vi blogges mer i morgen, fra å med søndag. Er jeg tilbake for fult her på bloggen, da kommer det til å bli masse mer oppdateringer. Pluss at jeg har mange planer fremover, så her på bloggen kommer det til å skje mye.  ♥ Håper dere også har hatt en like bra ferie som meg! 

 • 38  Enda en fantastisk dag her i Hellas, er snart over. Jeg har prøvd å blogge i hele dag, men nette har vært så dårlig. At jeg rett og slett ikke kom inn, men nå kom jeg heldigvis inn. Så da får jeg gitt dere en liten oppdatering, vi skal snart avgårde for å spise litt middag. Nå sitter vi ute på terrassen, spiller kort, drikker øl. Å nyter den siste tiden av solen, dette er det jeg kaller å leve livet. Vi skal ut å spise en god middag, vi har funnet verdens beste resturant. Som servere så utrolig god mat, så ditt skal vi i dag også. Både min søster og meg har fått soleksem, noe som er litt nedtur. Men men sånn er det bare, vi får smøre oss ekstra godt. 

  Dere har kanskje merker at det ikke ble noe ny konkurranse, på ukens blogg. Det er fordi nette her er så dårlig, at jeg ikke har fått kåret vinnere fra sist søndag. Så jeg må vente med ny konkurranse, til jeg kommer hjem. Slik at ukens blogg anbefalinger kommer ut først. Håper dere forstår det, men når jeg skal plukke ut to vinnere. Så leser jeg bloggene til alle som melder seg på, å med dette nette. Får jeg ikke opp en enste blogg, men det blir ny konkurranse på neste søndag. Å vinnerene kommer ut på fredag eller lørdag, det må desverre bare bli slik når nette er så dårlig. Men nå skal jeg legge fra meg pc, for å stelle oss å komme oss ut for å spise middag.   ♥ Håper dere har hatt en like bra dag som meg! 

 • 23

  God kveld mine fantastiske lesere, beklager for litt sen oppdatering. Men formen har ikke vært så bra, etter som vi dro ut i går. For å feire bursdagen min skikkelig, vi stor koste oss. Danset hele natten lang, så kjenner jeg både er sliten og støl i dag. Men det er slik det skal være, for det tyder på at vi hadde en super bra dag i går. Jeg har tatt med en dag fri fra standen, noe kroppen min virkelig trengte. Blir utrolig sliten av denne varmen, så da er godt med en dag inne uten å gjøre noe ting. Jeg ser utrolig bleik ut på bildene vi tok på standen, for jeg er egentlig utrolig brun hehe. Fått skikkelig farge, har faktisk aldri blitt så brun som det jeg er nå. Skal få vist dere brunfargen min snart, slik at dere også kan få se hvor brun jeg har blitt hehe. 

  Eller jeg har faktisk fått gjort masse i dag, etter som min søster og meg tok en del bilder i går. Så jeg har fått lagt dem inn på pc, begynt å redigere litt å slike ting. Så nå kommer det snart ut masse nye bilder, håper på at jeg kan få lagt dem ut ganske snart. Men det tar så lang tid, for å laste opp et bilde på denne bloggen nå. Siden nette er så dårlig, så kan nok hende jeg venter med til jeg kommer hjem. Vi får se, hva jeg har tålmodighet til. Vi skal snart ut å spise en god middag, for å så bare slappe av hele kveld. 

  ♥ Tusen hjertelig takk for alle gratulasjonene jeg fikk her på bloggen, det betyr utrolig mye for meg. Dere skulle bare vist, ble så glad av å lese alle de fine kommentarene fra dere lesere! 

 • 82

  God morgen alle mine herlige lesere, i dag er en veldig spesiell dag for meg. Siden jeg har bursdag, jeg fyller helle 22 år. Føler meg neste litt gammel, vi har enda ikke planlagt hva vi skal gjøre i dag. Men vi skal værtfall ut å spise en kjempe god middag, så kanskje vi drar inn til byen. Men det er vi ikke helt sikker på enda, etter som vi blir så utslitt av denne varmen. Pluss at vi begge er litt solbrente, denne solen er mye sterkere en det man tror selv. Jeg smører meg inn med solkrem, hele dagen. Men likevell blir jeg brent, har heldigvis blitt ganske så brun også da. Jeg skjønner ikke hvordan andre tør å bruke olje i denne sterke sola, når man blir brent med solkrem med høy faktor. 

  Jeg var så sliten i går, at jeg sovnet kl 11 på kvelden. Så når jeg våknet i dag, hadde jeg mange tapte anrop på mobilen, siden familien har prøvd å ringt meg. Når kl ble 12, men de får snakket med meg i dag da. Prøvde å holde meg våken i går, men det gikk bare ikke. Sånn går det når man er litt for sliten, jeg skal vært øyeblikk dra på butikken. For å få kjøpt meg litt frokost, til søsteren min og meg. Før vi skal komme oss ned på stranden, å nyte noen timer der. Jeg skal nyte dagen i dag, ikke stresse. Å bare ta alt som det kommer, siden det er bursdagen min. Men ville gi dere en liten oppdatering, før jeg skal komme meg bort på butikken. Kanskje vi blogges litt senere i dag, eller så kommer det værtfall et innlegg i morgen.   ♥ Ønsker dere en fantastisk dag, jeg skal stor kose meg på bursdagen min!

 • 28

  God morgen alle mine faktiske lesere, dere lurer sikkert på hvorfor jeg ikke oppdaterte dere i går. Det har seg nemlig slik, at jeg ble utrolig dårlig i går kveld. Dagen startet kjempe bra, jeg var på stranda kl 10. Solte meg, bada og egentlig bare koste meg. Men rundt kl fem. Kjente jeg at det var noe som ikke stemte, det føltes ut som hele kroppen min skulle svikte. Så jeg måtte bare kjappe meg opp til hotellet, det var da jeg kjente at formen var utrolig dårlig. Heldigvis er jeg her sammen med min store søster, som passet godt på meg. Jeg hadde så vondt i hode, at jeg måtte ta to Paracet. For å så bare ligge helt stille å slappe av, heldigvis ga det seg litt. Så vi kom oss ut for å spise, så la jeg meg allerede rundt kl ti på kvelden. 

  Formen er mye bedre i dag, så jeg krysser fingrende for at det er over. For det er ikke noe koselig å være dårlig, når man er på ferie. Dagen i dag, skal vi bare kose oss på standen. For å så gå ut å spise en god middag, vi har allerede testet ut litt forskjelige resturanter. Maten her nede er kjempe god, jeg har spise ute hver eneste dag. Så klapp på skulderen for det, vi har tilogmed spist is til dessert hver eneste dag. Masse god sjokolade is, så vi stor koser oss. Har måtte kjøpt med nye sko, etter som mine slippers har blitt borte mens vi flyttet. Men vi fant de søteste frozen, rosa skoene. Som jeg nå bruker bruker på standen, skal selvfølgelig ta med meg disse hjem hehe. Vi skulle jo ta litt bilder i går, men siden jeg var så dårlig så orket jeg bare ikke. Gikk hele dagene i går uten sminke, så kanskje vi får tatt noen bilder i dag. Har også begynt å lese denne super spennde boken, tenkte å skrive et eget innlegg om den når jeg har kommet litt lengere eller er ferdig.   ♥ Ønsker dere en fantastisk dag, håper sola skinner hos deg også! 

 • 56

  God morgen fra en veldig glad jente, i dag er endelig dag her. Denne dagen har jeg ventet så alt for lenge på, men nå kan jeg endelig si det. I dag drar vi på ferie, vi skal desverre reise i natt. Så dette kommer nok til å bli en tung natt for min del, men det går helt fint. Flyet vårt går rundt kl 23 i kveld, så jeg håper de har Internett på flyet. Etter som jeg aldri klarer å sove på flyet, ellers må jeg ta med meg en bok eller noe. Jeg er enda ikke helt ferdig pakket, men det skal jeg fikse i løpet av dagen. 

  Jeg håper at det er såpas bra Internett der, at jeg kan få oppdatert dere litt. Mens jeg er på ferie, men nå vet dere jo at jeg er på ferie. Så det kommer ikke til å komme like mange innlegg, som det pleier å gjøre. Men noen innlegg kommer det til å bli, så lenge vi har Internett. Kjenner jeg gleder meg utrolig mye, dette trenger jeg. Det skal bli deilig å bare komme seg litt bort, å få masse søster tid. Vi skal bare kose oss, har ikke lagt så mye planer om hva vi skal gjøre enda. Med kjenner jeg oss rett, så kommer vi til å ligge mest på stranden. Ville bare gi dere en liten oppdatering, før jeg må komme meg avgårde. For å fikse de siste små tingene, så dere for ønske meg god tur.   ♥ Ukens blogg konkurransen min, kommer ut som vanelig kl 10:00 i morgen! 

 • 26

  God morgen alle mine herlige lesere, dagen i går gikk heller ikke helt som planlagt. Ble desverre ganske dårlig ut over dagen, så da brukte jeg heller dagen på å gjøre husarbeid. Fått vasket kjøkken, klær, byttet sengetøy og kommet litt lengere på pakking. Så dagen i går gikk ganske fort, selvom jeg ikke var ute av leiligheten. Jeg sliter enda med store mage smerter, noe som gjør meg ganske så sliten. Jeg som hadde planlagt å trene mye denne uken, siden jeg skal på ferie. Men slik ble det ikke, men det gjør inngen ting. Kan trene så mye jeg vil når jeg kommer hjem, så nå har jeg offisielt tatt meg ferie. 

  Jeg er veldig glad jeg gikk igjennom det jeg skulle ha med meg på tur, for hvem tror dere ikke har feil beregnet medesiner. Jo nemlig meg, eller feil beregnet er vel feil å si. For det var en tom papp eske, i steden for full. Så glad jeg løftet på den i går, altså jeg må slutte å legge tomme pappesker der medisinene mine ligger i. Rett tilbake i skapet, i steden for å kaste dem. Lærer aldri, gjør det om igjen og om igjen. Selvom jeg blir like oppgitt over meg selv, hver gang. Jaja fikk meg heldigvis en god latter, ble litt stressa når jeg skulle få tak i legen. Etter som han var på ferie, men heldigvis var den en annen lege på kontoret som hjalp meg. Så nå ligger det resept på apoteket å venter, så i dag krysser jeg fingrende for at formen holder seg slik den er nå. Slik at jeg får gjort de siste tingene, for vi reiser i morgen kveld. Ville bare gi dere en liten oppdatering, før jeg skal lage meg litt frokost. 

  ♥ Jeg lurer forresten på om noen av dere har noen ønske innlegg, dere kunne tenkt dere? Prøver nemelig å gjøre klar noen innlegg, før jeg drar. Så her er det bare å komme med ønsker, eller gode tips! 

 • 34  For en dag vi hadde i går, sola skinte. Bikinien på, lage meg en iskaffe å satt ute å jobbet med bloggen. Dette har jeg savnet altså, det er en stund siden jeg kunne ha kost meg ute på verandaen. Dagen i startet utrolig bra, fikk sittet mye ute å jobbet. For å sa ta en kopp kaffe hjemme hos farmor og farfar, men når jeg kom hjem. Var det noe som ikke helt stemte med kroppen, så derfor bestemte jeg bare for å slappe av resten av dagen. Noe jeg er veldig glad for i dag, uansett hvor mye jeg hadde lyst til å trene. Så er det mye viktigere å lytte til kroppen sine signaler, pluss at man ikke trenger å trene hver dag heller. Noe jeg endelig har begynt å godta, for det er ikke noe å legge skjul på. At sykdommen min vil at jeg skal trene hver dag, men det er ikke den som får lov til å bestemme mer. 

  Jeg har egentlig ikke tenkt over det selv, men den makten har jeg tatt tilbake. Nå lytter jeg på kroppen, å tar en dag om gangen. Trening er ikke det viktigste her i verden, noe jeg virkelig har begynt å innse nå. Jeg nevnte jo til dere i går, at jeg skulle prøve å pakke i god tid denne gangen. Så dette var et prosjekt jeg skulle begynne med i går, for dere som følger med snapchat ( heter Lisa.rorvik der ) fikk nok med dere at jeg ikke kom så langt. Jeg har fått pakket hele tre bikinier og en shorts, jaja det er heldigvis en del dager igjen til vi skal reise. Så kanskje jeg kommer litt lengere i dag, må le litt av meg selv altså. Dette er så typisk meg, pluss at jeg har gjort om hele leiligheten til et kaos av klær. For jeg skal prøve alle klærne før jeg pakker dem, for å ikke ta med ting som jeg vet jeg ikke kommer til å bruke. 

  Jeg har faktisk allerede startet med å planlegge bloggen litt, jeg tenkte at jeg skal skrive noen innlegg å ha klart. Til de første dagene, siden jeg ikke vet hvordan nette der nede er. Så er det lurt å heller være litt forberedt, slik at jeg vet at jeg har noe på lager som jeg kan dele med dere. Nå ble dette innlegget litt lengere enn planene, dere kjenner meg. Begynner jeg å skive, klare jeg ikke slutte. Men nå skal jeg legge fra meg pc, å lage meg en kopp kaffe. Før jeg skal stelle meg litt, å komme meg ut en tur. Så blogges vi senere i dag!   ♥ Ønsker dere en fantastisk dag, bruk dagen på det som gir deg et stort smil på munnen!