lisarorvik - Mitt navn er Lisa Slaaen Rørvik, jeg er 22år. Jeg kommer til å blogge om min kampen om å bli frisk, fra en alvorlig spiseforstyrrelse som heter anoreksia. Jeg deler også mange sunne oppskrifter, jeg har også en stor lidenskap for trening.
Instagram Facebook Lisa.rorvik@hotmail.com

35

God søndags morgen alle mine fantastiske lesere, siden det er søndag så vil jeg holde en ny konkurranse her på min blogg. Nemlig ukens blogg, dette er noe av det jeg liker best, med å blogge. Nemlig å få muligheten til å skryte av andre sine blogger, å anbefale mine lesere om to andre bloggere. Det er nok av bloggere som får mye dritt, derfor er det viktig at vi kan skryte litt av hverandre. Jeg plukker ut to heldig vinnere, som får et eget innlegg her på min blogg. Med bilder og direkte link til din blogg, jeg skriver også litt om hva du blogger mest om. Pluss hva jeg liker med din blogg, dette er kanskje en mulighet for deg til å få den noen nye leser. Ettersom jeg anbefaler alle mine lesere, om akuratt din blogg. Vinner innlegget kommer ut på onsdag, så da finner du ut om du var en av de heldige denne gangen.

For å delta må du følge to enkle trinn:

1) Lik min Facebook side, har du allerede likt den gå til punkt nr to. For dere som ikke har likt den, så kommer du dirkte til den ved å trykke her -> FACEBOOK-LISA

2) Legg igjen en kommentar med at du er med, husk blogg navn der du skriver e-post og navn. Slik at jeg finner din blogg, er dessverre alltid noen som glemmer dette. → Masse lykke til alle sammen, ønsker dere en kjempe fin søndag! 

 • 94

  God søndag alle mine fine lesere, da var det på tide med en ny giveaway konkurranse her på min blogg. Det blir en heldig vinner denne gangen, som stikker av med hele premien som dere ser på bildene. Her er det mye fint man kan vinne, å jeg har gledet meg til å dele denne konkurransen med dere. Jeg syns det er så utrolig koselig å kan gi noe tilbake dere lesere, så dette er min måte å vise at jeg setter pris på dere alle. Her kan alle delta, uansett om du har blogg eller ikke. Jeg trekker en vinner om en ukes tid, å det blir også annonser her på bloggen. Men jeg kontakter også vinneren privat, får å få en adresse slik at jeg får sendt premien til deg.  Dette kan du vinne: 

   En svar sminke mappe. 

   Et kjempe søt skilt. 

  4 stk neglelakker, i fine berse toner. 

  30 pakk med tyggis. 

  En stor plate melkesjokolade. 

  2 små flakser fra L'occitane. 

  En pakke med løsnegler i fargen matt mørke rød. 

  Et conture kit, men kost og beauty blender. 

  6 pack med øredobber. 

  En lue i lyse rosa med dusk. 

  8 pack med ringer.

   Et speil det står #no filter. 

  5 sminke koster. 

  En refreshing cloth fra L'occitane. 

  5 pack med armbånd.   For å delta må du følge to enkle trinn: 

  1) Lik min Facebook side, har du allerede likt den gå til punkt nr to. For dere som ikke har likt den, så kommer du direkte til den ved å trykke her -> FACEBOOK-LISA

  2) Legg igjen en kommentar der du skriver jeg er med, husk blogg navn eller e-post. Slik at jeg kan kontakte deg om du vinner, alle kan delta. 

  Du kan delta to steder - Denne gangen kan du delta to steder, som da gir den en ekstra lapp med ditt navn. Alt du trenger å gjøre er å skrive jeg er med, under dette innlegget som jeg deler på min Facebook side. 

  → Masse lykke til alle sammen, jeg har enda ikke helt bestemt når jeg trekker en vinner. Men det blir lodd med navn på, slik at det blir rettferdig. Men trekningen skjer en gang til uken, kommer tilbake med mer informasjon om dette.

  → Håper mange av dere vil bli med, å at dere liker det dere kan vinne denne gangen.

   

 • 75

  Da var det endelig på tide med en ny konkurranse her på min blogg, nemlig ukens blogg konkurransen min. Jeg har ikke den så ofte som jeg pleide før, men skal prøve å bli flinkere på det fremovere. Føler det ble litt mye i en periode å ha denne konkurransen hver uke, men vi får se hva det blir til fremover. Men nå er det værtfall på tiden, siden det er flere uken siden sist. Jeg plukker ut to heldige vinnere, som får et eget innlegg her på min blogg. Med bilder og direkte link til din blogg, jeg skriver også en del om hva jeg liker med bloggen din. Å hvorfor akuratt du vant, jeg leser bloggen til alle som melder seg på. Slik at jeg plukker ut de to jeg syns er best, for å så anbefale de til mine lesere. Dette er en mulighet for deg til å kanskje få deg noen nye lesere, så her er det bare å melde seg på. 

  For å delta må du følge to enkle trinn:

  1) Lik min Facebook side, har du allerede likt den gå til punkt nr to. For dere som ikke har likt den, så kommer du dirkte til den ved å trykke her -> FACEBOOK-LISA

  2) Legg igjen en kommentar med at du er med, husk blogg navn der du skriver e-post og navn. Slik at jeg finner din blogg, er dessverre alltid noen som glemmer dette. 

  → Lykke til alle sammen, husk at jeg leser bloggen til alle som melder seg på. 

  → Vil du lese innlegget med hvem som vant sist, for å se hvordan innlegget kommer til å se ut om du vinner. Så finner du det HER

 • 68

  God søndag alle mine fine lesere, her startet dagen med et stort smil. Jeg slappet helt av i går, siden formen ikke har vært helt på topp. Lillebror hadde vors her hjemme, så jeg dro å trente noen timer. Så kom jeg hjem ryddet, for å så legge meg tidelig. Så i dag er jeg utrolig uthvilt, men nok om det hehe. Å over til hva dette innlegget skal handle om, nemlig ukens blogg konkurransen min. Nå er det lenge siden jeg har hatt denne konkurransen, så nå var det virkelig på tide. Jeg plukker ut to heldige vinnere, som får et eget innlegg her på min blogg. Med bilder og direkte linkt til din blogg, dette er kanskje en mulighet for deg til å få deg noen nye lesere. Etter som jeg anbefaler alle mine lesere, om akuratt din blogg. Jeg skriver også litt om hva jeg liker best med din blogg, så her er det bare å melde seg på. 

  For å delta må du følge to enkle trinn:

  1) Lik min Facebook side, har du allerede likt den gå til punkt nr to. For dere som ikke har likt den, så kommer du dirkte til den ved å trykke her -> FACEBOOK-LISA

  2) Legg igjen en kommentar med at du er med, husk blogg navn der du skriver e-post og navn. Slik at jeg finner din blogg, er desverre alltid noen som glemmer dette. 

  → Lykke til alle sammen, husk at jeg leser bloggen til alle som melder seg på. 

  → Det er forresten enda mulighet for å melde seg på min store giveaway konkurranse, der du kan vinne alt du ser på bilde over. Har du ikke fått meldt deg på min julekalender luke to, der en heldig vinner stikker av med alt du ser på bilde over. Har du ikke fått meldt deg på, kommer du direkte til det innlegget her -> GIVEAWAY-KONKURRANSE

 • 78  Da var det endelig på tide å dele enda en luke i min julekalder, som er en stor giveaway konkurranse. Der en heldig vinner, stikker av med hele premien. Som du kan se på bildene, jeg har gledet meg sånn til å dele denne med dere. Fordi jeg syns dette er så utrolig koselig, at jeg kan gi noe tilbake til dere lesere. Dette er min måte å vise hvor mye dere betyr for meg, hver eneste en av mine lesere. Jeg trekker en vinner til uken, som vil bli kontaktet av meg. Slik at jeg får en adresse, for å så sende pakken hjem til deg. Kanskje dette blir en liten før julegave, eller en gave som kommer frem i romjulen. Siden posten bruker itt lengere tid nå, på å sende pakker siden alle sender pakker nå som det er jul. Jeg kommer også til å annonser vinneren på bloggen, så følg meg kanskje det er akuratt deg. Som stikker av med hele premien denne gangen, jeg skriver alle navn på lapper. For å så trekke en lapp, slik at det blir rettferdig hvem som vinner.  Dette kan du vinne: 

  → En stor melkesjokolade. 

  → Sminke mappe i fargen gull med glitter. 

  → 8 fine ringer, i forskjellig størrelser. 

  → Et speil som det står #no filter på. 

  → 50 svarte hårstrikker. 

  → To beauty blendere. 

  → 5 armbånd i fargen sølv og hvit. 

  → En bath & shower fra L'occitane 

  → En shimmering lotion fra L'occitane 

  → 8 pakk med julegodteri. 

  → En svart lue med dusk. 

  → 4 skrubb hanser, i fargen rosa og hvit. 

  → En fire pakke med neglelakk, i fine julefarger.

  → 1 veske i fargen hvit og gull, men leopard mønster. 

  → Et pysj sett med singlet og shorts, i fargen rosa og grå som det står following your dreams på.   For å delta må du følge to enkle trinn: 

  1) Lik min Facebook side, har du allerede likt den gå til punkt nr to. For dere som ikke har likt den, så kommer du direkte til den ved å trykke her -> FACEBOOK-LISA

  2) Legg igjen en kommentar der du skriver god jul, husk blogg navn eller e-post. Slik at jeg kan kontakte deg om du vinner, alle kan delta.

  Du kan delta to steder - Denne gangen kan du delta to steder, som da gir den en ekstra lapp med ditt navn. Alt du trenger å gjøre er å skrive god jul, under dette innlegget som jeg deler på min Facebook side.

   Masse lykke til alle sammen, vil du ha enda større sjanse for å vinne? Kan du dele dette innlegget, da får du to ekstra lapper med ditt navn på! 

 • 72

  God søndags morgen alle mine herlige lesere, i dag har jeg lyst til å gi noe tilbake til dere lesere. Derfor kjører jeg i gang med en giveaway konkurranse, som blir den første i min julekalender. Jeg har røpe så mye, å si at denne bare er den første. Det kommer til å komme flere før jul, så her er det bare å følge med. Siden jeg skal til London, kommer jeg til å kjøpe med masse fine gaver som jeg skal gi bort her på bloggen. Men jeg tenkte å starte julekalenderen min allerede i dag, en heldig vinner stikker av med hele premien. Jeg trekker en vinner senere denne uken, så jeg håper mange av dere vil delta. Jeg har lagt med to hemmelige overraskelser, for å gjøre det enda litt mer spennende.  Dette kan du vinne: 

  → En pakke likt size melkesjokolade.

  → Fire Daim sjokolader.

  → 1 lip balm fra Carmex.

  → To kremer fra L'occitane + en relaxant shower gel fra samme merket. 

  → 2 pakker med tyggis. 

  → Tre sminke koster.

  → 6 liplineren i forskjellig farger. 

  → En pakke med ti julegodteri.

  → 1 pakke med sunnere chiabrød fra funksjonell mat. 

  → Pluss to overraskelser, som jeg tror dere alle kommer til å like.  For å delta må du gjøre to enkle trinn:

  1) Lik min Facebook side, har du allerede likt den gå til punkt nr to. For dere som ikke har likt den, så kommer du direkte til den ved å trykke her -> FACEBOOK-LISA

  2) Legg igjen en kommentar der du skriver god jul, husk blogg navn eller e-post. Slik at jeg kan kontakte deg om du vinner, alle kan delta. 

  Masse lykke til alle sammen, for to ekstra lapper med ditt navn på. Kan du dele dette innlegget, da øker du sjansen for å vinne. 

 • 39

  Nå er det alt for lenge siden jeg har hatt en konkurranse her på min blogg, å flere uker siden jeg har hatt ukens blogg konkurranse. Derfor tenkte jeg det var på tide med en ny, jeg plukker ut to heldige vinnere. Som får et eget innlegg her på min blogg, med bilder og dirkte link til din blogg. Jeg skriver og litt om hvorfor akuratt du vant, å hva jeg liker best med din blogg. Så dette er en mulighet for deg, til å kanskje få deg noen nye lesere. Etter som jeg anbefaler alle mine lesere, om din blogg. Så her er det bare å melde seg på, det gjør ingenting om du har deltatt før. Jeg vet ikke helt hvilken dag vinner innlegget kommer ut, men det blir i løpet av denne uken. Så følg med, for kanskje akuratt din blogg vinner denne gangen. Jeg syns det er kjempe koselig at mange melder seg på, for da får jeg mange nye blogger å lese. Siden jeg leser bloggen til alle som melder seg på. 

  For å delta må du følge to enkle trinn:

  1) Lik min Facebook side, har du allerede likt den gå til punkt nr to. For dere som ikke har likt den, så kommer du dirkte til den ved å trykke her -> FACEBOOK-LISA

  2) Legg igjen en kommentar med at du er med, husk blogg navn der du skriver e-post og navn. Slik at jeg finner din blogg, er desverre alltid noen som glemmer dette. 

  → Lykke til alle sammen, husk at jeg leser bloggen til alle som melder seg på. 

 • 26

  God søndag alle mine herlige lesere, først må jeg bare si gratulerer med farsdagen. Jeg skal opp en tur til farfar, sammen med min pappa. For å feire farsdagen litt senere i dag, så jeg tenkte jeg skulle bake noe godt først. Slik at jeg kan ta med noe godt opp til dem, men over til hva dette innlegget skal handle om. Nemlig ukens blogg konkurransen min, som jeg holder hver søndag. Grunnen for det, er fordi jeg syns det er viktig å kunne skryte av andre sine blogger. Så dette er min mulighet for å kunne gjøre akuratt det, jeg plukker ut to heldige vinnere. Som får et eget innlegg her på min blogg, med bilder og drikte link til din blogg. Jeg skriver også litt om hva jeg liker best med din blogg, å hvorfor akuratt du var en av de heldige denne uken. Dette er en mulighet for deg, til å kanskje få deg noen nye lesere. Etter som jeg anbefaler alle mine lesere, om akuratt din blogg. Så her er det bare å melde seg på, det gjør ingen ting om du har deltat før.

  For å delta må du følge to enkle trinn:

  1) Lik min Facebook side, har du allerede likt den gå til punkt nr to. For dere som ikke har likt den, så kommer du direkte til den her -> FACEBOOK-LISA! 

  2) Legg igjen en kommentar med at du er med, husk blogg navn der du skriver navn og e-post. Slik at jeg finner din blogg, når jeg skal plukke ut to vinnere. Er desverre alltid noen som glemmer det, å da finner jeg ikke din blogg. 

  → Masse lykke til alle sammen, husk at jeg leser bloggen til alle som melder seg på! 

  → Det er også siste sjansen å melde seg på min store giveaway, der du kan vinne alt du ser på bilde over. For jeg trekker snart en vinner, har du ikke fått deltat så kommer du dirkte til det innlegget her -> GIVEAWAY-KONKURRANSE! 

 • 79

  Nå er det en stund siden jeg har hatt en giveaway konkurranse, her på min blogg. Så da tenkte jeg at det var på tide med en ny, dette er en måte for meg å kan gi noe tilbake til mine lesere. For å vise hvor mye dere betyr for meg, å hvor stort pris jeg setter på alle dere. Derfor syns jeg disse konkurransene er utrolig koselig å kan holde, det blir en heldig vinner denne gangen. Som stikker av med hele premien, til en verdi på over 1000 kr . For kanskje det blir akuratt deg, som vinner hele pakken. Jeg skal huske å trekke en vinner om en uke, siden dette er noe jeg er ganske flink til å glemme. Så denne gangen skal jeg ikke glemme det, vinneren blir kontaktet direkte av meg. Pluss at jeg kommer til å annonsere det på bloggen også, slik at alle kan få med seg hvem den heldige var denne gangen. Her kan alle delta, selv om du ikke har en blogg. For denne konkurransen er for alle, så bare å slenge dere på.  Dette kan du vinne : 

  ♥ Be delicious parfyme fra DKNY

  ♥ Et helt sett til negle fiksing, inneholder tre negle sakser, to negle filer, to hansker + mer. 

  ♥ 5 pakker med black head pore strips. 

  ♥ Tre søte hårstrikker 

  ♥ 3 lepomader fra besuty salve collection. 

  ♥ En fin sminke pung fra bondep. 

  ♥ Tre sminke koster, de samme som jeg bruker hver dag. Så disse er mine favoritt koster, kjempe gode å bruke. 

  ♥ 2 par med øredobber. 

  ♥ 12 små neglefiler i fargen rosa og svart. 

  ♥ To pinner som fjerner neglisjert og neglebånd. 

  ♥ Mary Kay håndkrem. 

  ♥ Mary Kay foundation.

  ♥ Mary Kay natt krem. 

  ♥ 1 Carmex lip balm.   For å delta må du følge to enkle trinn: 

  1) Lik min Facebook side, har du allerede likt den gå til punkt nr to. For dere som ikke har likt den, kommer du dirkte til den ved å trykke her -> FACEBOOK-LISA! 

  2) Legg igjen en kommentar med at du er med, husk blogg navn eller e-post. Slik at jeg får kontaktet deg om du vinner, slik at jeg får en adresse å får sendt pakken til deg.  Masse lykke til alle sammen, for to ekstra lapper med ditt navn. Kan du dele dette innlegget, som da gir deg større sjanse for å vinne!

 • 71

  God søndags morgen alle mine fine lesere, da var det på tide med ny konkurranse her på min blogg. Nemlig ukens blogg, jeg holder denne konkurransen en gang uken. Grunnen for det er at jeg syns det er viktig å kunne skryte av andre sine blogger, for det er nok blogger som får stygge anonyme kommentarer. Derfor må vi støtte hverdandre, så dette er min måte å kunne skryte av andre sine blogger. Jeg plukker ut to heldige vinnere, som får et eget innlegg her på min blogg. Med bilder og drikte link til din blogg, jeg skriver også litt om hvorfor jeg plukket ut akuratt din blogg. Dette er en mulighet for deg, til å kanskje å få deg noen nye lesere. Etter som jeg anbefaler alle mine lesere, om akuratt din blogg om du vinner. Vinner innlegget kommer ut på onsdag, så følg med da får å finne ut om du var en av de heldige denne gangen.

  For å delta må du følge to enkle trinn:

  1) Lik min Facebook side, har du allerede likt den gå til punkt nr to. For dere som ikke har likt den, så kommer du direkte til den ved å trykke her -> FACEBOOK-LISA! 

  2) Legg igjen en kommentar med at du er med, husk blogg navn der du skriver e-post og navn. Er desverre alltid noen som glemmer dette, å da finner jeg ikke din blogg når jeg skal plukke ut to vinnere. 

   Masse lykke til alle sammen, husk at jeg leser bloggen til alle som melder seg på! 

 • 25

  God morgen alle mine fine lesere, da var det endelig på tide med ny konkurranse. Det ble desverre ikke noe konkurranse siste uke, så derfor er det ektra koselig å kan kjøre denne i dag, jeg snakker jo selvfølgelig om ukens blogg konkurransen min. Som jeg holder en gang i uken, fordi jeg syns det er viktig å kunne skryte litt av andre sine blogger. Jeg plukker ut to heldig vinnere, som får et eget innlegg her på min blogg. Med bilder og drikte link til din blogg, så dette er en mulighet for deg til å kanskje få deg noen nye lesere. Jeg leser bloggen til alle som melder seg på, slik at jeg får plukket ut de jeg syns er best. Slik at jeg får anbefalte mine lesere om akuratt din blogg, så her er det bare å melde seg på.

  For å delta må du følge to enkle trinn:

  1) Lik min Facebook siden, har du allerede likt den gå til punkt nr to. For dere som ikke har likt den, så kommer du dirkete til den ved å trykke her -> FACEBOOK-LISA!

  2) Legg igjen en kommentar med at du er med, husk blogg navn slik at jeg finner din blogg når jeg plukker ut to vinnere. 

   Masse lykke til alle sammen, husk at jeg leser bloggen til alle som melder seg på! 

 • 54

  God søndags morgen alle mine fine lesere, siden det er søndag så betyr det ny ukens blogg konkurranse. Som sikkert de fleste av dere har fått med dere, holder jeg denne konkurransen hver søndag. Det er fordi jeg syns det er viktig å kunne skryte av andre sine blogger, pluss at jeg alltid finner noen nye blogger jeg kan lese fast. Etter som jeg leser bloggen til alle som melder seg på, dette er en mulighet for din blogg til å kanskje få deg noen nye lesere. Etter som jeg anbefaler alle mine lesere, om akuratt din blogg om du vinner. Jeg plukker ut to vinnere, som får et eget innlegg her på min blogg. Med bilder og dirkte link til din blogg, jeg skriver også litt om hvorfor akuratt du var en av de heldige som vant. Så her er det bare å melde seg på, det gjør ikke noe om du har deltat før. Her kan man melde seg på hver søndag, vinner innlegget kommer ut på onsdag.

  For å delta må du følge to enkle trinn:

  1) Lik min Facebook side, har du allerede likt den så gå til punkt nr to. For dere som ikke har likt den, så kommer du dirkte til den her -> FACEBOOK-LISA!

  2) Legg igjen en kommentar med at du er med, husk blogg navn der du skriver navn og e-post. Er desverre alltid noen som glemmer dette, da finner jeg ikke din blogg når jeg skal plukke ut vinnere. 

  → Masse lykke til alle sammen, husk at jeg leser bloggen til alle som melder seg på! 

 • 34

  God søndag alle mine herlige lesere, siden det er søndag. Så betyr det ny konkurranse her på min blogg, nemlig ukens blogg. For dere som har fulgt meg en stund, vet nok hva denne konkurransen er. Men for dere nye, tenkte jeg å gi en liten kort oppsummering. Jeg plukker ut to heldige vinnere, som får et eget innlegg her på min blogg. Med bilde og drikte linkt til din blogg, jeg skriver også litt om hva jeg liker best med din blogg + litt om hva du blogger mest mye om. Så jeg anbefaler alle mine lesere, om din blogg vist du vinner. Dette er kanskje en mulighet for deg til å få deg noen nye lesere, etter som jeg anbefaler alle mine lesere om din blogg. Jeg leser bloggen til alle som melder seg på, slik at jeg får plukket ut de to jeg syns er best. Så her er det bare å melde seg på, får kanskje du blir en av de heldige denne gangen. Det gjør ingenting om du har deltatt før, her kan man delta hver uke. 

  For å delta må du følge to enkle trinn:

  1) Lik min Facebook side, har du allerede likt gå til punkt nr to. For dere som ikke har likt den, så kommer du dirkte til den ved å trykke her -> FACEBOOK-LISA!

  2) Legg igjen en kommentar med at du er med, husk blogg navn der du skriver navn og e-post. Slik at jeg finner din blogg, er desverre alltid noen som glemmer dette.  → Jeg minner også om min store Giveaway konkurranse, som kom ut på fredag. Der du kan vinne alt du ser på bilde over, har du ikke fått meldt deg på. Så kommer du dirkte til det innlegget der du kan melde deg på, ved å trykke her -> GIVEAWAY-KONKURRANSE! 

  → Masse lykke til alle sammen, husk at jeg leser bloggen til alle som melder seg på! 

 • 124

  Da var det endelig på tiden, men en ny Giveaway konkurranse her på min blogg. Nå er det lenge siden sist, så det var virkelig på tiden. Jeg syns det er så koselig å kan gi noe tilbake til mine herlige lesere, for å vise hvor stor pris jeg setter på dere. Derfor er dette ektra koselig for meg, så dette er noe av det jeg liker best med å blogge. Denne gangen blir det en heldig vinner, som får alt du kan se på bildene sendt hjem i postkassen. Jeg personlig syns denne premier er veldig fin, å håper dere også gjør det. Slik at dere vil delta, for da hadde jeg blitt utrolig glad. 

  Det du kan vinne er : 

  → 4 av mine favoritt koster til sminke, i fire fortellingen størrelser. 

  → Mini contour palett + farge korrigering i tillegg. 

  → One step cleansing nose pore strips med alovera 

  → En pakke med foot skrubb og foot cream 

  → 5 pakker med black head, pore strips. ( brukes på svare hudormer på nesen ) 

  → To pakk med fine smykker i gull og sløv, fra Opia. 

  → En carmex - classic lip balm. 

  → 12 par med øredobber fra Charlotte russe. 

  → Et par med hjerte øredobber, fra Fashion Jewelry. 

  → 9 par med øredobber fra Opia. 

  For å delta må du følge to enkle trinn:

  1) Lik min Facebook side, har du allerede likt den kan du hoppe over dette punkte. For dere som ikke har likt den, så kommer du direkte til den ved å trykke her -> FACEBOOK-LISA!

  2) Legg igjen en kommentar med at du er med, husk e-post eller blogg navn slik at jeg får kontaktet deg om du vinner. 

  → Masse lykke til alle sammen, for to ektra lapper med ditt navn på. Kan du dele dette innlegget, da får du hele tre lapper med ditt navn på når jeg skal trekke en vinner! 

 • 52

  God søndags morgen alle mine fantastiske lesere, siden det er søndag så betyr det ny konkurranse her på min blogg. Nemlig ukens blogg, dette er noe av der jeg liker best med å blogge. Nemlig kan skryte og anbefale mine lesere, om to andre sine blogger. Det er nok av bloggere som får mye dritt, derfor er det viktig at vi kan skryte av hverandre. Jeg plukker ut heldig vinnere, som får et eget innlegg her på min blogg. Med bilder og drikte likt til din blogg, jeg skriver også litt om hva du blogger mest om. Pluss hva jeg liker best med din blogg, dette er kanskje en mulighet for deg til å få den noen nye leser. Etter som jeg anbefaler alle mine lesere, om akuratt din blogg. Vinner innlegget kommer ut på onsdag, så da finner du ut om du var en av de heldige denne gangen.

  For å delta må du følge to enkle trinn:

  1) lik min Facebook side, har du allerede likt den gå til punkt nr to. For dere som ikke har likt den, så kommer du dirkte til den ved å trykke her -> FACEBOOK-LISA!

  2) Legg igjen en kommentar med ditt navn, husk blogg navn der du skriver e-post og navn. Slik at jeg finner din blogg, er desverre alltid noen som glemmer dette. 

  ♥ Masse lykke til alle sammen, husk at jeg leser bloggen til alle som melder seg på! 

 • 33

  Siden formen enda er dårlig, tenkte jeg at jeg kunne kjøre ukens blogg konkurranse. Jeg vet jo at det pleier å komme litt lengre, personelig innlegg i uke dagene. Men jeg er dessverre ikke form nok, til å skrive disse sånn som det er nå. Så da gjør vi heller noe som er litt gøy, nemlig ukens blogg konkurransen min. Denne er jo veldig forsinket, etter som jeg pleier å dele denne på søndag. Men men vi tar den i dag i isteden for, jeg plukker ut to vinnere. Som får et eget innlegg her på min blogg, med bilder og dirkte link til din blogg. Dette er en mulighet for deg, til å kanskje få deg noen nye leser. Etter som jeg anbefaler alle mine lesere, om din blogg vist du vinner. Jeg skriver også litt om hvorfor jeg plukket ut deg, til en av vinnerene + litt om hva du blogger mest om. Så her er det bare å melde seg på, vinner innlegget kommer allerede i morgen eller fredag. Å for dere som måtte lure, så er dette gammle bilder av meg. Siden jeg er syk, så har jeg ikke orket å ta noen nye.  

  For å delta må du følge to enkle trinn: 

  1) Lik min Facebook siden, har du allerede likt den gå til punkt nr to. For dere som ikke har likt den, så kommer du dirkte til den ved å trykke her -> FACEBOOK-LISA!

  2) Legg igjen en kommentar med at du er med, husk blogg navn i kommentaren der du skriver navn og e-post. Slik at jeg finner din blogg, når jeg skal velge ut to vinnere.   ♥ Masse lykke til alle sammen, husk at jeg leser bloggen til alle som melder seg på! 

 • 40

  Som jeg nevnte kort i stad, så skulle det komme ut enda en konkurranse i dag. Nemlig en Giveaway konkurranse, denne har jeg gledet meg til å dele med dere. For jeg har nemlig godt å telt ned dager, til søndag. Så jeg endelig kunne dele denne med dere også, det du kan vinne en en skinnjakke. Som er 100% ekte skinn, fra va vite. Denne har en nydelig skinn farge med litt blå skjær, den er i størrelse 38. Fordi det er det mest brukte størrelsen, som dere sikker ser på bildene er den litt for stor til meg. Men ville vise dere hvor fin den var på, var ikke så lett å ta disse bildene alene. Det blir en heldig vinner, som får denne sendt hjem til seg. 

  For å delta må du følge tre enkle trinn: 

  1) Lik Facebook siden til Match i ski, den finner du her -> FACEBOOK-MATCH! 

  2) Lik min Facebook side til bloggen, den finner du her -> FACEBOOK-LISA! 

  3) Legg igjen en kommentar med ditt navn, vist du ikke har en blogg som du skriver i kommentaren. Må du ha med e-post, slik at jeg kan kontakte deg om du vinner. 

  Bildedryss av hvordan skinnjakken ser ut på: 

  Masse lykke til alle sammen, jeg trekker en vinner til uken. Jeg kommer til å kontakte vinneren privat, men også annonser det her på bloggen. Dette er noe av det fineste jeg har fått æren av å dele ut, denne jakken er kjempe fin. Som sakt 100% ekte skinn, så dette er den fineste premien jeg har hatt på min blogg så lagt. 

  → For to ektra lapper med ditt navn på, kan du dele dette innlegget! 

  → Ukens blogg konkurransen finner dere i innlegget under, eller du kan trykke her for å komme dirkte til den -> KONKURRANSE! 

 • 55

  God søndag alle mine herlige lesere, beklager for at det ikke ble noe blogging i går. Jeg tok meg rett og slett en fri dag, fra alt som har med blogg å gjøre. Noe ganger så trenger jeg bare en dag pause, så det tok jeg meg i går. Men over til hva dette innlegget skal handle om, nemlig ukens blogg. Det kommer faktisk ut enda en konkurranse litt senere i dag, der du kan vinne en skin jakke til en verdi av 1000kr. Så den vil dere få med dere, men tenkte at vi starter med ukens blogg først. Her plukker jeg ut to vinnere, som får et eget innlegg her på min blogg. Så dette er en mulighet for deg, til å kanskje få noen nye lesere. Etter som jeg anbefaler alle mine lesere, om din blogg. Jeg skriver en del om hvorfor akuratt du vant, å litt om hva du blogger mye om. Jeg legger også med bilder og drikte linkt til din blogg, så her er det bare å melde seg på. 

  For å delta må du følge to enkle trinn:

  1) Lik min Facebook side, har du allerede likt gå til punkt nr to. For dere som ikke har likt den, så kommer du dirkte til den her -> FACEBOOK-LISA! 

  2) Legg igjen en kommentar med at du er med, husk blogg navn der du skriver navn og e-post. Er desverre alltid noen som glemmer dette, da finner jeg ikke din blogg. 

   → Masse lykke til alle sammen, husk at jeg leser bloggen til alle som melder seg på! 

   → Husk å følg med på bloggen litt senere i dag, for å bli med i min konkurranse om å vinne en skinn-jakke til en verdi av 1000kr. 

 • 66

  God søndag morgen alle mine herlige lesere, ja da var det søndag igjen. Som betyr ny konkurranse her på min blogg, nemlig ukens blogg. Der jeg plukker ut to heldige vinnere, som får et eget innlegg her på min blogg. Med bilder og drikte linkt til din blogg, så dette er en mulighet for deg å kanskje få deg noen nye lesere. Jeg leser bloggen til alle som melder seg på, for å så plukke ut de to jeg syns var best. Jeg skriver hvorfor jeg valgte ut din blogg, å litt om hva du blogger mest om. Så dette er en mulighet for meg å anbefale mine lesere, om nye blogger de kan lese. Så her er det bare å melde seg på, som dere sikkert har fått med med dere kommer innlegget ut på onsdag. Jeg bruker en del tid på denne konkurransen, men det er fordi jeg syns det er viktig å kunne skryte av andre sine blogger. 

  For å delta må du følge to enkle trinn: 

  1) Lik min Facebook side, har du allerede likt gå til punkt nr to. For dere som ikke har likt, kan du trykke her for å komme drikte -> FACEBOOK-LISA! 

  2) Legg igjen en kommentar med at du er med, husk blogg navn der du skriver navn og epost. Er desverre alltid noen som glemmer dette, da finner jeg ikke din blogg når jeg skal plukke ut to vinnere. 

   ♥ Masse lykke til alle sammen, husk at jeg leser bloggen til alle som melder seg på! 

 • 53

  God søndags morgen alle mine faktiske lesere, denne dagen start kjempe bra. Jeg tokk det helt med ro i går, så jeg er veldig uthvilt i dag. Var nok smart av meg, å ikke lage noe planer i helgen slik at formen kunne bli helt bra. Men over til hva innlegget skal handle om, nemlig ukens blogg. Dette er en konkurranse jeg har vær søndag, det er fordi jeg syns der er viktig å kunne skryte av andre sine blogger. Pluss at jeg får anbefalt mine lesere, om nye blogger å lese. Så dette er en mulighet for deg, til å kanskje få deg noen nye lesere til din blogg. Jeg plukker ut to vinnere, som får et eget innlegg her på min blogg. Med bilder og dirkte linkt til din blogg, jeg skriver også en del om hva jeg liker best med vinnerene sine blogger. Så her er det bare å melde seg på, innlegget med vinnerene kommer ut på søndag. 

  For å delta må du følge to enkle trinn:

  1) Lik min Facebook siden, har du allerede likt gå til punkt nr to. For dere som ikke har likt den, sp kaj du trykke her for å komme dirkte til den -> FACEBOOK-LISA! 

  2) Legg igjen en kommentar med at du er med, husk blogg navn der du skriver  navnet og e-posten din. Er desverre alltid noen som glemmer dette, da finner jeg ikke bloggen din når jeg skal plukke ut vinnere. 

  ♦ Masse lykke til alle sammen, husk at jeg leser bloggen til alle som melder seg på! 

  ♦ Siden du allerede har meldt deg på her, så bli gjerne med på min giveaway konkurranse. Der du kan vinne alt du ser på bilde over, der er de samme to punktene du må følge her. Som får å delta på den, får å komme drikte til det innlegget der du kan melde deg på. Trykk her -> GIVEAWAY-KONKURRANSE! 

 • 182

  Da var det endelig på tiden med en ny giveaway konkurranse, her på min blogg. Nå er det kjempe lenge siden sist jeg hadde en slik konkurranse, det blir en heldig vinner denne gangen. Som vinner alt dere ser på bilde, men det kommee flere konkurranser som denne. Jeg venter nemlig på masse greier i posten, så det kommer en ny konkurranse når jeg har fått det. Så vinner du ikke denne gangen, har du en ny sjanse om ikke så alt for lenge. Så liker du min facebook side, så får du med deg når den neste konkurransen også kommer ut. For der poster jeg alle mine innlegg, for å delta på denne giveaway  konkurransen må du følge to enkle trinn. 

  For å delta må du gjøre to enkle trinn: 

  1) Lik min Facebook siden, har du allerede likt den gå til punkt nr to. For dere som ikke har likt den, så kommer du dirkte til den her -> FACEBOOK-LISA! 

  2) Legg igjen en kommentar med at du er med, husk blogg navn eller epost. Slik at jeg kan kontakte deg, om du er den heldig vinneren. 

  Dette kan du vinne: 

  ♥ En rosa sminke mappe, fra H&M. 

  ♥ En håndkrem fra L'occitane.

  ♥ En lip balm fra Carmex. 

  ♥ En cucumber peel off face mask, fra P.S. 

  ♥ 9 neglelakker i forskjellige farger og glitter, fra P.S. 

  ♥ Rosa goderi, både drops og kjærlighet på pinne. 

  ♥ Gel-såle til sko, passe veldig bra i høye hæler.

  ♥ Fire store negle filer, pluss 10 små. 

  ♥ 4 Pinner som fjerner neglelakk, eller presser ned neglebånd. Jeg bruker disse hele tiden når jeg skal legge neglelakk, veldig smart å ha.   Masse lykke til alle sammen, for to ektra lapper med navnet ditt så kan du dele dette innlegget! 

 • 44

  God søndag morgen alle mine fantastiske lesere, denne dagen startet helt greit. Desverre har både smertene i øret og halsen kommet tilbake, så jeg har ligget inne hele helgen. Men det gjør egentlig ingen ting, etter som har sovet for det meste. Kroppen blir jo helt slått ut av sånne små ting, så jeg skal bare lytte til kroppen min. Å ta det med ro til formen er bedre, men nok om min klaging. For dette innlegget skal jo handle om noe koselig, nemlig ukens blogg. Som dere sikkert har fått med dere, så hoder jeg denne konkurransen hver søndag. Det er fordi jeg syns det er viktig å kan skryte av andre sine blogger, pluss at jeg får anbefalt mine leser om andre blogger de kan lese. Jeg trekker ut to vinnere, som får et eget innlegg her på min blogg. Med bilder og dirkte link til din blogg, pluss en mulighet for å få flere lesere. Jeg skriver også litt om hva jeg liker best med din blogg, å hvorfor jeg plukket ut akuratt deg som en av vinnerne. 

  For å delta må du følge to enkle trinn: 

  1) Lik min Facebook side, har du allerede likt gå til punkt nr to. For dere som ikke har likt den, så kommee du dirkte til den her -> FACEBOOK-LISA!  

  2) Legg igjen en kommentar med at du er med, husk blogg navn der du skriver navn og e-post. Er dessverre alltid noen som glemmer dette, da finner jeg ikke din blogg når jeg skal finne to vinnere. 

   ♦ Masse lykke til alle sammen, husk at jeg leser bloggen til alle som melder seg på! 

 • 63

  For en fantastisk feiring jeg hadde i går, jeg stor koste meg. Er ganske så sliten i dag, så det tyder på en bra kveld. Vi spiste god mat, koste oss med kake og masse annet godt. Tror dette er den beste bursdags feiringen jeg har hatt, så denne gleden skal jeg ta med meg videre. Men over til hva innlegget skal handle om, nemlig ukens blogg konkurransen min. Den går ut på at jeg plukker ut heldige vinnere, som får et eget innlegg her på min blogg. Men bilder og direkte link til din blogg, jeg skriver også litt om hva jeg liker best med din blogg. Altså hvorfor akkurat din blogg vant, pluss litt om hva du blogger mest om. Jeg syns denne konkurransen er så koselig å holde, siden da får jeg skrytet litt av andre sine blogger. Pluss at vinneren kanskje får seg noen nye lesere, å i tillegg til alt dette. Så får jeg tipset mine lesere om nye blogger de kan lese, så her er det bare å melde seg på.

  For å delta må du følge to enkle trinn:

  1) Lik min Facebook siden, har du allerede likt den gå til punkt nr to. For dere som ikke har gjort det, kan du trykke her for å komme direkte -> FACEBOOK-LISA

  2) Legg igjen en kommentar med at du er med, husk blogg navn. Slik at jeg finner de blogg, når jeg skal plukke ut to vinnere.

  ♦ Masse lykke til alle sammen, husk at jeg leser bloggen til alle som melder seg på!   

 • 75

  God søndag alle mine herlige lesere, humøret mitt er ikke helt på topp. Siden i går skulle jeg egentlig på familie middag for min lillebror, som skal flytte bort for en liten periode. Men formen min var så dårlig, jeg tror jeg har presset meg selv alt for hardt på torsdag og fredag. Var så lei av å bare ligge inne å ikke gjøre noen ting, så jeg måtte bare få gjort noe de dagene. Men nok om min klaging, å over til det innlegget skal handle om. Nemlig ukens blogg konkurransen min, som dere sikkert vet. Så har jeg denne hver søndag, fordi jeg syns det er utrolig koselig å kan styrte av andre sine blogger. Pluss at jeg anbefaler mine lesere, til de to heldige vinnerenen. Så da kanskje akuratt du kan få noen flere lesere til din blogg, som sakt plukker jeg ut to vinnere. Som får et eget innlegg her på min blogg, der jeg skriver en del om hva jeg liker med din blogg. Pluss litt om hva du blogger mye om, jeg legger også med bilder og drikte link til din blogg. Så her er det bare å melde seg på, jo flere jo bedre. Innlegget med vinnerene kommer ut på onsdag, så følg med for å finne ut om du vant. 

  For å delta må du følge to enkle trinn:

  1) Lik min Facebook side, har du allerede likt den gå til punkt nr to. For dere som ikke har likt den, så kommer du direkte til den ved å trykke her -> FACEBOOK-LISA! 

  2) Legg igjen en kommentar med at du er med, husk blogg navn i kommentaren slik at jeg finner din blogg. Er alltid noen som glemmer dette, å da finner jeg ikke bloggen din, når jeg skal plukke ut vinnerne. 

  ♦ Masse lykke til alle sammen, husk at jeg leser bloggen til alle som melder seg på. 

 • 71

  Ny uke, med nye muligheter. Jeg vet jo at jeg hadde lovet dere, at på søndag altså i går. Skulle jeg vært tilbake på bloggen, som jeg var før jeg dro på feire. Desverre så har jeg fått noe virus eller noe i halsen, som har gjort meg utrolig dårlig. Så jeg har bare ikke orket noe ting, jeg hadde ikke lyst til å skrive til dere når formen er så dårlig. Siden da blir humøret også dårlig, derfor har jeg bare lagt bort bloggen litt. Å fokusert på å prøve å få i meg mat, slappet av og sovet mye. Men over til hva dette innlegget skal handle om, nemelig ukens blogg konkurransen min. Nå er det lenge siden jeg har hatt denne, så nå er det på tide. Jeg plukker ut to vinnere, som får et eget innlegg her på min blogg. Men bilder og dirkte linkt til din blogg, jeg skriver også litt om hva du blogger om og hva jeg liker best med din blogg. Så her er det bare å melde seg på, trekker vinnerene allerede på onsdag. 

  For å delta må du følge to enkle trinn: 

  1) Lik min Facebook siden, har du allerede likt den gå til punkt nr to. For dere som ikke har likt den, så kan du trykke her for å komme dirkte -> FACBOOK-LISA 

  2) Legg igjen en kommentar med at du er med, så er du med i trekningen om å bli ukens blogg.  

  ♥ Lykke til alle sammen, husk at jeg leser bloggen til alle som melder seg på! 

 • 30

  God søndags morgen, håper deres dag har startet like bra som min. Vi har endelig kommet frem, vi har reist i hele natt. Så vi er ganske så sliten, men vi skal vel komme oss avgårde til stranden snart. Skal gi dere en mer oppdatering om dette i morgen, men jeg vil jo selvfølgelig holde ukens blogg konkurransen min. Dette går ut på at jeg plukker ut to heldige vinnere, som får et eget innlegg her på min blogg. Med bilder og direkte link til din blogg, jeg skriver også litt om hva det er jeg liker med din blogg. Pluss litt om hva du blogger mest om, så dette er en måte får deg å kanskje få noen nye lesere på. For jeg anbefaler mine egene lesere, om akuratt din blogg. Så her er der bare å melde seg på, jeg krysser fingrende for at jeg får til å dele innlegget med vinnerene på onsdag. 

  For å delta må du føle to enkle trinn: 

  1) Lik min facebook side, har du allerede likt den gå til punkt nr to. For dere som ikke har likt den, så kan dere trykke her for å komme direkte til den -> FACEBOOK-LISA! 

  2) Legg igjen en kommentar med at du er med, husk blogg navn der du skriver navn og e-post. Slik at jeg finner din blogg, når jeg skal plukke ut vinnerene. 

  ♥ Masse lykke til alle sammen, husk at jeg lesere bloggen til alle som melder seg på! 

 • 87

  God søndag morgen, jeg elsker søndager. En dag for å ikke gjøre noe som helst, bare kose seg masse. Jeg har ikke lagt noe planer for dagen, men det er jo slik søndager skal være. Det eneste som er trist med at det er søndag, er at det er siste dagen av helgen. Men over til det innlegget skal handle om, nemelig ukens blogg konkurransen min. Som dere sikkert vet, så har jeg denne konkurransen hver søndag. Grunnen for det, er at jeg syns det er viktig å kunne skryte av noen andre sine blogger. I tillegg så får jeg anbefalte mine lesere, om noen nye blogger å lese. Så kanskje de heldige vinnerene, får noen nye lesere. Jeg plukker ut to vinnere, som får et eget innlegg her på min blogg. Med bilder og dirkte link til din blogg, jeg skriver også litt om hvorfor jeg plukket ut deg som vinner. Hva jeg liker med bloggen din og hva du blogger om, så her er det bare å melde seg på. 

  For å delta må du følge to enkle trinn: 

  1) Lik min Facebook side, har du allerede likt den gå til punkt nr to. Har du ikke likt den, kan du trykke her for å komme direkte til den -> FACEBOOK-LISA 

  2) Legg igjen en kommentar med at du er med, husk blogg navn der du fyller ut navn og epost. 

  ♥ Masse lykke til alle sammen, husk at jeg leser bloggen til alle som melder seg på! 

                                                         

 • 88

  God søndag alle mine herlige lesere, da er det på tide med enda en konkurranse. Nemelig ukens blogg, der jeg plukker ut to heldig vinnere. Som får sitt eget innlegg her på min blogg, med bilder og drikte link til din blogg. Jeg skriver også litt om hvorfor du vant, hva jeg liker best med din blogg og litt om hva du blogger mest om. Dette er en måte for meg å anbefale mine lesere om nye blogger, pluss kanskje gi de to vinnerene noen nye lesere. Jeg syns det er utrolig viktig, å kan skryte litt av andre sine blogger. Jeg leser bloggen til alle som melder seg på, slik at jeg får plukket ut de jeg syns er best. Så her er det bare å melde seg på, alt du trenger å gjøre er å følge to enkle punkter. 

  1) Lik min Facebook side, har du allerede likt gå til punkt nr to. For dere som ikke har likt den, kan dere -> TRYKKE HER <- for å komme direkte til den. 

  2) Legg igjen en kommentar med at du er med, husk blogg navn i kommentaren slik at jeg finner din blogg. 

   Masse lykke til alle sammen, husk at jeg leser bloggen til alle som melder seg på! 

  ♥ For dere som enda ikke har fått meldt dere på min store giveaway konkurranse, der du kan vinne alt du ser på bilde over. En premie til en verdi av hele 2000kr, så for å komme til innlegget der du kan melde deg på -> TRYKK HER! 

 • 189

  God kveld mine kjære lesere, siden dere er så fantastiske. Tenkte jeg å kjøre i gang enda en Giveaway konkurranse, her på min blogg. Til en verdi av 2000kr, det blir en heldig vinner. Som stikker av med hele premien, syns det er utrolig koselig å kan gi noen tilbake til mine lesere. Så jeg håper at det er mange av dere som vil delta, for dette er en kjempe fin premie å få i postkassa nå i sommer. Den perfekt sommer pakken, spør du meg. Jeg har vært så heldig å få lov til å dele ut masse fint til en heldig vinner, noe av dette har jeg kjøpt selv. Mens andre ting har jeg fått av mine sponsorer, som gavekortet på Hair extensions på 300kr. To flakser med selvbruning fra Shadow Tans, som er min favoritt selvbruning.   Dette kan du vinne: 

  ♥ Et gavekort fra Isabella Hair på 300kr.

  ♥ 1 musematte og 1 refleks fra Jean Paul.

  ♥ en rosa natur børste.

  ♥ 2 stykk lip balm fra maybeline + 1 carmex.

  ♥ 1 skrubb hanske med hjerter.

  ♥ 1 pakke med 12 hjerte muffins formene (de jeg selv har brukt på en del oppskrifter) 

  ♥ 1 elektrisk tannbørste fra colgate i rosa.

  ♥ en håndkrem fra l'occitan.

  ♥ et par øredobber.

  ♥ 2 styk neglelakk fra depend farge turkis og grå + en glitter neglelakk fra maybeline.

  ♥ to pakker med tyggis fra extra, i smaken spearmint og eukalyptus

  ♥ 1 hurtigtørkende neglespary fra express 

  ♥ To selvrbunings sprayer fra Shadow Tans, som er 100% økologiske.   For å delta må du følge to enkle trinn: 

  1) Lik min Facebook side, har du allerede likt hopper du over dette punkte. For dere som ikke har likt, kan dere > TRYKK HER < for å komme direkte 

  2) Legg igjen en kommentar, så er du med. Husk blogg navn eller e-post slik at jeg kan kontakte deg om du vinner.   ♥ For ekstra vinne sjanse kan du dele dette innlegget, det gir deg to ektra lapper navnet ditt på. Følger du meg på snapchat Eller legger meg til, Lisa.rorvik heter jeg der, gir det deg også en ektra lapp. 

 • 77

  God søndags morgen alle mine herlige lesere, først må jeg bare beklage for dårlig oppdatering i helgen. Jeg stor koste meg på fredag, fy søren for en bra kveld det var. Fikk svi for det dagen etter, for å si det mildt. Jeg var kvalm i hele i går, fikk ikke i meg mat eller drikke før på kvelden. Drakk jeg en slurk med Pepsi Max, måtte jeg løpe til do. Så jeg var helt utslitt i går, derfor det ikke ble noen flere oppdateringer for meg. Men nå er formen mye bedre, så det er jeg er utrolig glad for. Kjenner at jeg er veldig sliten i dag, etter som at kroppen min ikke tåler så mye. Men nok med klaging fra meg, å over til det innlegget skal handle om.

  Nemelig ukens blogg, som dere sikkert har fått med dere. Så har jeg denne konkurransen hver søndag, det er fordi jeg syns det er viktig å kunne skryte av andre sine blogger. Pluss at jeg syns det er viktig å kunne anbefale mine lesere, to blogger jeg syns fortjene litt mer oppmerksomhet. Jeg plukker ut to heldige vinnere, som får et eget innlegg her på min blogg. Med bilder og link til din blogg, jeg skriver også litt hva jeg liker med din blogg. Hva du blogger om, å hvorfor du ble en av vinnerene. Så her er det bare å melde seg på, jeg leser bloggene til alle som deltar. 

  For å bli med på konkurransen må du følge to enkle trinn: 

  1) Lik min facebook side, har du allerede likt gå til punkt nr to. For dere som ikke har likt den, kan dere TRYKKE HER for å komme direkte til den. 

  2) Legg igjen en kommentar på at du er med, husk blogg navn. Det holder meg å skrive blogg navnet der du skriver e-post og navn, men er alltid noen som glemmer det. 

  ♥ Masse lykke til alle sammen, husk at jeg leser bloggen til alle som melder seg på! 

                                                     

 • 75

  God morgen alle mine fantastiske lesere, først vil jeg bare starte med å beklaget meg for dårlig blogging i helgen. De fleste av dere har nok fått med dere, at dette har vært en litt vanskelige uke for meg. Med litt sykdom, som gjorde at kroppen min bare rett og slett ikke har orket noen ting. Jeg har vært så utslitt, sovet utrolig mye. Det har også vært en del tanker i hode mitt de siste dagene, som har gjort at jeg ikke helt har klart å blogge. Tenkte å skrive et innlegg om dette til uken, for å dele alt med dere. Men over til hva innlegget skal handle om, nemlig ukens blogg konkurransen mine. Som jeg har vært søndag, hvorfor jeg har denne hver uke? Jo det er fordi jeg syns det er viktig, å kunne skryte av hverandre. Det er ikke noe legge skjul på, at i blogg verden. Så er det mange av oss som får mye dritt, derfor syns jeg det er ektra viktig å kunne styrte av andre sine blogger. 

  Jeg plukker ut to vinnere, som får et eget innlegg her på min blogg. Med bilder og direkte link til din blogg, det blir på en måte en anbefaling til alle mine lesere om din blogg. Jeg skriver også litt hvorfor du vant, hva jeg liker best med din blogg. Å litt om hva du blogger mest om, dette er en konkurranse som har blitt veldig populær her på bloggen min. Noe jeg syns er kjempe gøy, pluss at jeg kommer alltid over noen nye blogger. Så her er det bare å melde seg på, som dere kankje har fått med dere. Så svarer jeg ikke på kommentarene i dette innlegget, det er bare fordi jeg leser alle bloggen som melder seg på. Så da blir det litt vanskelig for meg å holde styr, når min egene kommentarer kommer inn mellom alle. Dere vet jo at jeg alltid svarer på alle kommentarer, men har funnet ut at det blir litt klønet for meg å gjøre det i disse innleggen. Bare så inngen tror at dette er noe jeg vanligvis gjør, for ellers svarer jeg på alle kommentarer. 

  For å melde deg på må du følge to enkle trinn: 

  1) Lik min Facebook side, har du allerede likt gå til punkt nr to. For dere som ikke har likt den, kan dere trykke her for å komme direkte -> facebook

  2) Legg igjen en kommentar med at du er med, husk blogg navn. Det holder med å skrive den, der du skriver navn og e-post.   ♥ Masse lykke til alle sammen, husk at jeg leser bloggen til alle som melder seg på! 

                                                 
   

 • 149  Etter som denne frøkna klarte å sove etter frokosten, sier vel sitt hvor sliten jeg er etter matforgiftningen i går. Så klarte jeg ikke oppdaterer, blogger i dag så mye som det jeg hadde ønsket. Derfor tenkte jeg å kjøre i gang en stor, sommer Giveaway. Hele denne premien, har en verdi på rundt 1500kr. Denne gangen blir det kun en vinner, som får en kjempestor premie. Altså alt dere ser på disse bildene, kan bli en av deres. Dette er min måte for å kan gi noe tilbake til mine lesere, fordi dere betyr så utrolig mye for meg. Noen av produktene er jeg så heldig å ha fått, for å kunne dele ut til dere. Mens andre produkter, har jeg kjøpt selv. Alt dere kan vinne, er selvfølgelig helt nytt og aldri brukt. 

  For å delta må du følge to enkle trinn: 

  1) Lik min Facebook siden, har du allerede likt den gå til punkt nr to. Har du ikke likt den, kan du trykke her for å komme direkte -> facebook

  2) Legg igjen en kommentar med at du er med, husk blogg navn eller e-post. Slik at jeg kan kontakte deg om du vinner, for ektra vinner sjanse. Del dette innlegget da for dere to ektra lapper med ditt navn. 

  Det en heldig vinner kan få i postkassen sin er: 

  ♥ En sminke mappe fra ame pure 

  ♥ to pakker med 17 hårstrikker 

  ♥ eye make-up remover fra Nivea 

  ♥ 15 engangs barberhøvelen, noe som er perfekt å ha med seg på ferie. 

  ♥ En pakke med punkt vipper, fra makeup mekka 

  ♥ To ansikts masker, fra eksklusive med strawberry smoothie og cool mint peel off. 

  ♥ La palette nude øyenskygge fra loreal 

  ♥ to lipgloss fra delicate touch i fargene rosa og rød 

  ♥ To kviser/svarte prikker klemmer 

  ♥ Eyeliner fra makeup mekka 

  ♥ Enda en lipgloss med to forskjellige rosa farger fra makeup mekka 

  ♥ Eyeshadow palette party øyenskygge fra makeup mekka   ♥ Masse lykke til alle sammen, for ekstra vinner sjanse. Del dette innlegget, da for du to ektra lapper med navnet ditt på. For enda dn ekstra lapp, kan du følge med på snapchat Lisa.rorvik !! 

 • 70

  God morgen alle mine herlige lesere, endelig er formen og humøret på topp. I går var jeg utrolig sliten, så humøret var ikke helt der jeg ville ha det. Men jeg har fått en kjempe god natt med søvn, så i dag føler jeg meg helt uthvilt. Jeg har nok brukt kroppen litt for mye denne uken, noe som jeg merket utrolig godt i går. Men over til konkurransen min, jeg pleier å ha ukens blogg hver søndag. Grunnen for at jeg har denne hver uke, er fordi jeg syns det ee viktig å kunne skeyte av hverandre.

  Så jeg plukker ut to heldig vinnere, som får et eget innlegg her på min blogg. Med både bilder og direkte linkt til din blogg, jeg skriver også hva jeg liker med din blogg. Å hvorfor akuratt du ble ukens blogg, jeg skriver også litt om hva du blogger mye om. Dette er en måte for meg, å kunne anbefale mine lesere akuratt din blogg. Så her er det bare å melde seg på, syns det er like gøy hver gang jeg holder denne konkurransen. Siden jeg leser bloggene til alle som melder seg på, så da kommer jeg alltid over noen nye blogger. 

  For å melde seg på, må du følge to enkle trinn: 

  1) Lik min Facebook side, har du allerede likt den så hopp over dette trinnet. For dere som ikke har likt den, så kan dere trykke her for å komme direkte -> lisarorvik

  2) Legg igjen en kommentar med at du er med, husk blogg navn i kommentaren. Slik at jeg finner din blogg, det holder med å skrive blogg navn. Der du skriver navn og e-post, er bare noen som alltid glemmer det.   ♥ Masse lykke til alle sammen, husk at jeg leser bloggen til alle som melder seg på! 

                                                  

 • 38

  God morgen alle mine fantastiske lesere, denne dagen kunne ikke startet bedre for min del. Har sovet så utrolig godt i natt, tok det helt med ro i går. Siden formen ikke var så bra, på starten av uken. Fant jeg ut at det er lurt å la den få komme seg litt, så jeg dro heller på trening i går kveld. Fikk til en kjempe bra økt, jeg merker virkelig at kroppen har blitt mye sterkere. Noe jeg syns er utrolig bra, men nok snakk om det. La oss komme over til det innlegget skal handle om, som er ukens blogg. Dette er det jeg syns er noe av det beste, med å blogge. Det å kunne skryte av andre sine blogger, det er så mange av oss. Som får mye dritt, derfor er det viktig at vi bloggere kan skryte av hverandre. Jeg plukker ut to vinnere, som får et eget innlegg her på min blogg. Der jeg skriver hvorfor jeg liker din blogg, litt om hva du blogger mye om. Det blir også bilder og drikte link til vinnerene sine blogg, så alle mine lesere kan bli anbefalt om akuratt din blogg. 

  For å melde dere på, er det to enkle trinn du må gjøre: 

  1) Lik min Facebook side, har du allerede likt den gå til punkt nr to. For dere som ikke har likt den, så kan dere trykke her for å komme direkte -> lisarorvik

  2) Legg igjen en kommentar med at du er med, husk blogg navn. Slik at jeg finner din blogg, deg holder å skrive bloggnavnet der du skriver navn of e-post.  ♥ Masse lykke til alle sammen, husk at jeg leser bloggen til alle som melder seg på! 

                                                      

 • 76

  Da var det endelig på tiden med en ny konkurranse her på min blogg, det er en stund siden jeg har hatt en slik konkurranse. Jeg syns det er utrolig koselig, å kan gi noe tilbake til mine lesere. Som dere sikkert har fått med dere, så har jeg satt på Hair extensions. Fra isabellahair, jeg er super fornøyd med kvaliteten på håret. Dette er noe jeg absolutt vil anbefale dere alle, for har aldri vært så fornøyd med Hair extensions som det jeg er nå. Jeg har vært så utrolig heldig, å fått lov til å dele ut et gavekort på 400kr fra isabellahair. Dette gavekortet kan brukes på alle Hair extensions sett, fra dette merket. Kommer også ut et eget innlegget, om hva jeg syns om håret nå etter å ha hatt det på noen uker. Jeg er så utrolig fornøyd med dette merket, derfor er det ektra gøy å kan dele ut et gavekort til en av dere. 

  For å delta må du følge to enkle trinn: 

  1) Lik min Facebook side, har du allerede likt den gå til punkt nr to. For dere sol ikke har likt den enda, kan dere trykke her for å komme direkte til den -> lisarorvik

  2) Legg igjen en kommentar med at du er med, husk blogg navn eller epost slik at jeg kan kontakte deg om du er den heldige vinneren.   ♥ Lykke til alle sammen, for dere som vil besøke hjemme siden dems. Eller lese mer om dem, kan dere trykke her for å komme direkte -> isabellahair

 • 75

  God søndags morgen, da var helgen over for denne uken. Heregud så fort dagene går, nå om dagen. Men jeg skal ikke klage på det, i tillegg er sommeren her. Noe som gjør at humøret bare er enda bedre for min del, er så fantastisk å sitte ute å jobbe med bloggen. Men over til det dette innlegget skal handle om, nemlig ukens blogg konkurransen min. Som dere sikkert har fått med dere, så har jeg denne hver søndag. Det er fordi jeg syns det er viktig å kunne skryte av andre sine blogger, pluss at jeg alltid kommer over noen nye blogger. Jeg plukker ut to heldige vinnere, som får et eget innlegg her på min blogg på onsdag. Med bilder og drikte link til din blogg, jeg skriver også hva jeg liker med din blogg. Pluss litt om hva du blogger mye om, så her er det bare å melde seg på. Jeg plukker ut to blogger, jeg syns fortjener litt ektra oppmerksomhet. 

  For å delta må du følge to enkle trinn: 

  1) Lik min Facebook side, for dere som har likt den gå til punkt nr to. For dere som ikke bar likt den, kan dere trykke her for å komme direkte -> lisarorvik

  2) Legg igjen en kommentar med at du er med, husk blogg navn. Det holder å skrive bloggnavnet i kommentaren, der du også skriver navnet.   ♥ Husk at jeg leser bloggen til alle som melder seg på, lykke til alle sammen! 

 • 79

  Da var det søndag igjen, noe som betyr ny ukens blogg konkurranse her på min blogg. Dette en er av de tingen jeg liker best med å blogge, nemlig kan få skryte av andre sine i blogger. I tillegg kommer jeg alltid over noen nye blogger, for jeg leser bloggen til alle som melder seg på. Jeg trekker ut to heldige vinnere, som får et eget innlegg her på min blogg. Som kommer ut på onsdag, der jeg skriver litt om hva du blogger om. Direkte link og bilder til vinnerene sin blogg, pluss at jeg skriver litt om hvorfor jeg liker akuratt din blogg. Så her er det bare å melde seg på, du må kun følge to enkle trinn for å delta. Jeg syns det er utrolig viktig å kan skryte litt av andre sine blogger, pluss at jeg får anbefalt mine lesere om andre sine blogger. 

  For å delta er der kun to enkle, trinn du må følge: 

  Trinn 1: Lik min Facebook side, har du allerede likt den gå til punkt nr to. Har du ikke likt den, så kan dere trykke her for å komme direkte -> lisarorvik

  Trinn 2: Legg igjen en kommentar med at du med så, husk blogg navn. Slik at jeg finner din blogg, er desverre alltid noen som klarer å glemme det.   ♥ Lykke til alle sammen, husk at jeg lesere bloggen til alle som melder seg på! 

  ♥ Tenkte bare å si fra at jeg ikke svarer på noen kommentarer i dette innlegget, fordi da blir det lettere for meg når jeg skal lese igjennom alle bloggen som melder seg på. Vanligvis svarer jeg på alle kommentarer, slik at dere vet det. 

 • 67

  Siden det er søndag i dag, er det klar for en ny konkurranse her på min blogg. Dette er noe som har blitt en kjempe sukse her på min blogg, så derfor vil jeg fortsette med det. Jeg syns alltid det er like gøy å komme over noen nye blogger, for jeg leser bloggen til alle som melder seg på. Jeg plukker ut to heldige vinner, som får et eget innlegg her på min blogg. Med bilder og drikte link til din blogg, jeg skriver også litt om hvorfor akuratt du vant. Å litt om hva du blogger mye om, så her er det bare å melde seg på. Jeg syns det er alt for mange som som slenger dritt til oss bloggere, derfor syns jeg det er ektra viktig å kunne skryte av noen i steden. Vi trenger å støtte hverandre litt, så dette er min måte å kunne gi to andre blogger litt mer oppmerksomhet. 

  For å melde dere på, må du følge to enkle trinn: 

  1) Lik min Facebook siden, har du allerede likt den gå til punkt nr to. For dere som ikke har gjort det, så kan dere trykke her for å komme direkte -> lisarorvik

  2) Legg igjen en kommentar med at du er med, husk blogg navn slik at jeg finner din blogg.   ♥ Lykke til alle sammen, husk at jeg leser bloggen til alle som melder seg på! 

 • 20

  God morgen, nå er det tilbake til den vanlige hverdagen. Jeg fikk ikke oppdaterer dere mer i går, fordi det ble litt for mye for meg. Dagen i går startet kjempe bra, koste meg kjempe masse på frokosten. Så tok vi turen ned til kolbotn senter, for å se på togene. Å får å møte familien, jeg kjente egentlig at når jeg sto opp i går. At det var et eller annet som ikke stemte, jeg klarte ikke helt å sette ord på det selv. Men formen og humøret var ikke helt der det skulle ha vært, så jeg dro faktisk ganske tidelig hjem. Tror jeg var hjemme rundt kl 2, planene var egentlig å dra ut igjen. Men det var bare noe som sa meg at det ikke var lurt, jeg har enda ikke helt klart å sette ord på hva det var som skjedde med meg i går. Men jeg er glad for at jeg lyttet til alle singlene kroppen min viste, det er litt rart å ikke helt klare å sette ord på det selv. Så derfor vet jeg ikke helt hvordan jeg skal forklare det til dere heller, men jeg gjorde det beste ut av det selvom. 

  Jeg har lagt null planer i dag, fordi jeg må bare vente å se hvordan kroppen min får det ut over dagen i dag. Som alle dere lesere sikkert har fått med dere, så sliten jeg jo med anoreksia. Vi har jobbet veldig mye med en teknikk i behandling, den siste tiden. Nemlig dette med å kjøre dobbel spor, der spise er på det ene sporet. Å resten av livet mitt er på den andre, grunnen for at vi har jobbet mye med dette. Er fordi man vet aldri hva som kan skje i hverdagen, det er ikke noe å legge skjul på at livet mitt den siste tiden er ikke har vært noe dans på roser. Hver gang noe har blitt vanskelig for meg, eller jeg ikke har fått sovet. Eller noe skjer med meg, så har det gått ut over maten. Det skulle egentlig inngen ting til, før jeg begynte å hoppe over et måltid. Å når jeg først har gjort det en gang, så er løpet kjørt for min del. Så derfor er jeg kjempe streng mot meg selv når det kommer til to spor, uansett hva som skjer i livet mitt. Skal jeg fortsatt spise alle måltidene jeg skal, for meg nå er det inngen unnskyldning for å ikke spise. 

  Så det har jeg faktisk klart overraskende bra, den siste tiden nå. Noe jeg skal forsette med, men nok om det. Jeg kommer til å dele bilder av hvordan min feiring var, litt senere i dag. Har bare ikke orket å legge inn bildene enda, i går orket jeg ikke en gang åpne pc. Jeg satt egentlig bare å så på tv, mens jeg halv sov. Var så sliten, vet ikke hvorfor jeg var så sliten men men. Satser på at denne dagen blir bedre, men nå har jeg skravlet nok til dere. Eller skrevet nok er vell det riktig ordet, føles litt ut som jeg snakker til dere når jeg skriver innlegg. Men nå skal jeg få laget meg litt frokost, så satser vi på at denne dagen blir bra.   ♥ Øsnker dere en fantastisk dag, håper også at dere hadde en super feiring i går! 

 • 4

  Nå er det ikke mange dager igjen til jeg trekker tre heldige vinnere, av min Giveaway som kom ut denne uken. Har du ikke fått meld deg på, så kan du gjøre det nå. Jeg syns det er så utrolig koselig å kan gi noe tilbake til mine herlige lesere, en måte for meg å vise hvor mye dere betyr for meg. Dere er grunnen for at blogg har blitt noe så bra for meg, alle de fine kommentarene jeg får av dere. Eller for dere som bare lesere bloggen min, eller bare titter på bilder. Dette er en konkurranse hvor alle kan meld seg på, dette er en måte for meg å vise hvor takknemlig jeg er for akuratt deg. 

  Det er ikke mulig å melde seg på i dette innlegget, men jeg legger med direkte link helt nederst i innlegget. Der dere kommer til det innlegget dere kan melde dere på, grunnen er at det er lettere for meg vis alle som melder seg på gjør det i samme innlegg. Det blir plukket ut tre vinnere, som får akuratt det samme sendt hjem i posten. Det dere ser på bilde over er det tre personen kan vinne hver, så her er vinne sjansene store.

  ♥ Så for dere som vil melde dere på, så kan dere trykke her så kommer dere direkte til det innlegget -> http://lisarorvik.blogg.no/konkurranse_.html

 • 108

  God torsdag alle mine fine, jeg nevnte jo kort for en del dager siden at jeg skulle kjøre i gang en ny Giveaway konkurranse. Jeg syns det er så utrolig koselig å kan gi noe tilbake til mine lesere, å siden de tre som vant sist konkurranse. Ble så fornøyd med produktene de fikk, tenkte jeg å kjøre i gang en til med noen av de samme produkte. Jeg trekker ut tre heldige vinnere, som får det samme sendt hjem til dere i posten. Jeg hadde så mye igjen etter siste Giveaway, så da vil jeg selvføglegelig dele ut dette til tre av mine fantastiske lesere. 

  Det dere kan vinne er 6 lippglosser i forskjellig farger, dette er fra et merke som heter ellebasic. Jeg er kjempe fornøyd med disse, fargene er utrolig fine. Dere får alle fargene jeg også har selv, noen har glitter i seg også som er kjempe fint når man skal pynte seg litt ekstra. 

  Dere kan også vinne to express nail spray hver, dette er et produkt som er utrolig genialt. Det fungerer som følgene at du tar på deg neglelakk, sprayer over å det tørker mye fortere. Altså hvem hater vel ikke vente på at neglelakken skal tørke, eller klarer å få riper ved å røre den før den har tørket. 

  Det siste dere kan vinne er en nail polish remover, den brukes på papir eller bomull som en vanlige neglelakk fjerner. Jeg er også kjempe fornøyd med dette produkte, for fjerner neglelakken.   De tre vinnerene for sendt hjem akuratt det samme, som dere kan se på bilde over. Så her gjør jeg ikke noe forskjell på de tre som vinner, så her er det bare å melde seg på. Vinner sjansen er ganske stor ved tanke på at det er tre som vinner, i steden for bare en. Dette er en konkurranse hvor alle kan melde seg på, man må ikke være en blogger for å delta.   For å melde dere på må dere følge to enkle trinn:

  1) Lik min Facebook side, har du allerede likt den gå til punkt nr to. For dere som ikke har likt den, kan dere trykke her så kommer dere direkte -> https://www.facebook.com/lisarorvik/?ref=bookmarks 

  2) Legg igjen en kommentar på at du er med, husk blogg navn eller e-post slik at jeg kan kontakte deg om du vinner.   ♥ For ekstra vinne sjanse så kan dere dele dette innlegget, da får dere en ektra lapp med deres navn på når jeg trekker ut vinnerene. Masse lykke til alle sammen, husk at det er tre vinnere så sjansen for å vinne er stor! 

 • 75

  Da var det endelig på tiden å kjøre i gang en ny Giveaway konkurranse, her på min blogg. Jeg syns det alltid er koselig å kan gi noe tilbake til mine lesere, derfor elsker jeg å holde slike konkurranser som dette. I dag skal jeg plukke ut tre heldig vinnere, som alle vinner akuratt det samme. Så her er vinner sjansene ganske store, jeg trekker vinneren allerede på torsdag. Da kommer jeg til å nevne det i et innlegg, men også kontakte de vinnerene dirkete. 

  Det dere kan vinne er 6 lippglosser i forskjellig farger, dette er fra et merke som heter ellebasic. Jeg er kjempe fornøyd med disse, fargene er utrolig fine. Dere får alle fargene jeg også har selv, noen har glitter i seg også som er kjempe fint når man skal pynte seg litt ekstra. 

  Dere kan også vinne tre express nail spray, dette er et produkt som er utrolig genialt. Det fungerer som følgene at du tar på deg neglelakk, sprayer over å det tørker mye fortere. Altså hvem hater vel ikke vente på at neglelakken skal tørke, eller klarer å få riper ved å røre den før den har tørket.

  Det siste dere kan vinne er to forskjelige nail polish remover, den ene er en boks du putter fingeren oppi. Så fjerener den neglelakken, den andre brukes på papir eller bomull som en vanlige neglelakk fjerner. Jeg er også kjempe fornøyd med begge disse produktene, de fungerer som det samme bare på forskjellige måter. 

  For å delta i konkurransen må du følge to enkle trinn:

  1) Lik min Facebook side, har du allerede likt den gå til punkt nr to. Vist ikke kan du trykke her for å komme drikte til den -> https://www.facebook.com/lisarorvik/?ref=bookmarks

  2) Legg igjen en kommentar med at du med, husk blogg navn eller epost slik at jeg kan kontakte deg om du vinner. 

  ♥ Alle de tre som vinner får akuratt det samme, som dere kan se på bilde over. Masse lykke til alle sammen, vinneren blir trekt på torsdag! 

 • 108

  Siden det er påske, tenkte jeg å kjøre i gang en påske konkurranse. Der en heldig vinner, kan stikke av med alt det dere ser i påske egget over. Siden de fleste får et påske egg fylt med goderi, tenkte jeg å gjøre det litt annerledes. Derfor fylte jeg det opp med litt andre ting, så vist du vil vinne dette er der bare å melde seg på. Syns alltid det er gøy å kan gi leserene mine noe tilbake, derfor er det ektra koselig å kjøre i gang denne konkurransen. Jeg trekker en vinner torsdag, da kommer jeg også til å nevne vinneren i et blogg innlegg. Så vinneren får en liten Shout out i tillegg til å vinne alt i påske egget, så her er det bare å melde seg på. 

  Det dere kan vinne er: 

  ♥ En lepomade fra maybeline 

  ♥ 9 par med øredobber 

  ♥ 8 fargerike hårstrikker 

  ♥ 3 selvbrunings Servitter til ansik og kropp 

  ♥ 7 forskjellig hårprodukter

  ♥ Et helt sett med hjemme tannblekning fra white teeth 

  ♥ 2 pakker med punkt vipper 

  For å delta må du følge to enkelt trinn: 

  1) Lik min Facebook side trykke her for å komme direkte -> https://www.facebook.com/lisarorvik/?ref=bookmarks har du allerede likt, gå til punkt nr to. 

  2) Legg igjen en kommentar å skriv god påske å du er med, husk blogg navn eller e-post slik at jeg får kontaktet deg. 

  ♥ Lykke til alle sammen, for ektra vinne sjanse og en ekstra lapp med navne ditt på kan du dele dette innlegget! 

 • 62

  God søndag alle mine fine lesere, da var det endelig på tide med en ny konkurranse her på min blogg. Nemlig ukens blogg, som dere sikkert har fått med dere. Pleier jeg å kjøre denne konkurransen hver søndag, det er fordi jeg syns det er viktig å skryte av andre blogger. Er nok av folk som slenger dritt til oss bloggere, derfor vil jeg gjøre det helt motsatte å skryte av noen andre sine blogger. Jeg plukker ut to vinnere av dere som melder dere på, som får et eget innlegg her på min blogg på onsdag. Jeg legger med bilder og drikke linkt til din blogg, samtidig som jeg skriver litt om hva du blogger om. Jeg skriver også litt om hva jeg liker med akuratt din blogg, jeg leser bloggene til alle som melder seg på. 

  For å delta må du følge to enkle trinn: 

  1) Lik min Facebook side trykk her for å komme direkte til den -> https://www.facebook.com/lisarorvik/?ref=bookmarks har du allerede likt, den gå til punkt nr to.

  2) Legg igjen en kommentar på at du er med, husk å ha med blogg navn slik at jeg finner bloggen din. Er dessverre alltid noe som glemmer dette, da klarer jeg ikke finne bloggen din. 

  ♥ Masse lykke til alle sammen, husk at jeg leser bloggen til alle som melder seg på! 

  Det kommer også ut en stor påske Giveaway kl 16:00 i dag, da kan dere vinne det dere ser på bilde under. Så vist dere vil være med på det, så ta dere turen innom bloggen min etter 16:00. For da kommer innlegget ut der dere kan melde dere på min påske konkurranse, i dette innlegge melder man seg kun på ukens blogg konkurransen min. 

 • 67  I samarbeid med http://caseapp.no har jeg fått lov til å holde en konkurranse her på min blogg. Der du kan vinne et eget designet deksel eller skin, eller et ferdig designet. Jeg er så heldig å få lov til å designet et til meg selv også, men syns det beste var at jeg får lov til å dele ut et. Caseapp har utrolig bra kvalitet på sine deksler, jeg har hatt deksel fra dem på både iPhone og iPad i flere måneder, det beskytter bra. Å er den dag i dag like fint som det var når jeg bestilte dem, ikke bare kan du få et fint deksel men også et deksel med bra kvalitet. På bildene under kan dere se eksempler på det de har ferdig designet, så om du er den heldige vinneren. Kan du velget et av dem eller blandt alle de andre ferdige de har, eller rett og slett designe ditt eget. 

  For å delta må du følge to enkle trinn: 

  1) lik min Facebook side trykk her så kommer du dirkete ->  https://www.facebook.com/lisarorvik/?ref=bookmarks har du allerede likt gå til punkt nr to.

  2) Legg igjen en kommentar på at du er med, husk blogg navn eller e-post slik at jeg kan kontakte deg om du vinner.   ♥ Jeg trekker vinneren på fredag, kommer også til å skrive det i et innlegg her på min blogg på fredag i tillegg som jeg kontakter vinneren! 

 • 49  God søndag til dere alle, nå er det klart for en ny konkurranse. Nemlig ukens blogg, der jeg plukker ut to vinnere, som får sitt eget innlegg her på min blogg, der jeg legger ut både bilde og direkte link til din blogg. Jeg skriver også litt om hva du blogger om, å hva jeg liker med din blogg. Dette innlegg kommer ut på onsdag, så her er det bare for alle å melde seg på. Syns det er kjempe gøy å kan skrive litt om andre sine blogger, dette er jo noe vi alle burde gjøre. Men jo flere som melder seg på, jo mer gøy er det for meg. Jeg leser alle sine blogger som melder seg på, så meld dere gjerne på.    

 • 108

  Siden humøret mitt var så bra i dag, tenkte jeg å kjøre i gang en Giveaway her på min blogg. Jeg syns det er utrolig gøy å kan holde litt sånne konkurranser også, er alltid koselig å kan gi noe tilbake til sine lesere. Denne gangen trekker jeg ut en heldig vinner, jeg trekker vinneren allerede på fredag. Da kommer til å kontakte vinneren, men også skrive det på et innlegg her på bloggen. Dette er en konkurranse hvor alle kan melde seg på, så håper jeg dere liker det en heldig vinner denne gangen. 

  Det du kan vinne er: 

  ♥ En svart hårbørste.

  ♥ 12 fargerike hårstrikker. 

  ♥ 24 hvite løsnegler.

  ♥ En super liner smokissime fra loreal ( en nyhet fra loreal ) 

  ♥ En håndkrem fra Natural Basics. 

  ♥ 5 sec perfekt blur fra Garnier skin natrurals.

  ♥ En hvit veske.

  ♥ En håndkrem fra Essie spa. 

  For å delta må du følge to enkle trinn:

  1) lik min Facebook side trykk her for å komme direkte til den -> https://www.facebook.com/lisarorvik/?ref=bookmarks har du allerede likt den gå til punkt nr to.

  2) Kommenter at du er med, husk epost eller blogg navn slik at jeg kan kontakte deg. 

  ♥ Lykke til alle sammen, for ektra vinne sjanse. Kan du dele dette innlegget, da får to en ekstra lapp med ditt navn på når jeg trekker ut vinneren! 

   

 • 34

  Endelig kan jeg dele nyheten med dere også, jeg har inngått et samarbeid med Shadow Tans. Dette er min favoritt selvbruning, du får en kjempe fin farge og det holder opp til 7 dager. Jeg har vært så heldig å få lov til å dele ut en spray Tan og en Body shimmer, spray Tan gir dagen fin og jevn brunfarge. Uten noe som helst skade på huden, mens Body shimmer gir deg en utrolig fin glød. Produktene er 100% økologisk og ikke testet på dyr. Begge produktene har en samlet verdi av 500kr, så dette er en konkurranse du ikke vil gå glipp av. 


  For å melde deg på konkurransen er det to trinn du må følge 

  1) Lik facebook siden til shadow Tan TRYKK HER så kommer du direkte, og min Facebook side TRYKK HER så kommer du direkte til den. 

  2) kommenter at du er med, så er du med i trekningen. 


  Lykke til alle sammen, trekker vinneren på onsdag. For ekstra vinne sjanse kan du dele dette innlegget. 

 • 8

  \\innlegget er sponset av Isabella Hair


  Ja da var det på tide med enda en konkurranse her på min blogg, eller retter sakt min instagram profil. Jeg har vært så herlig å få lov til å dele ut et gave kort på 500kr og et på 300kr. Det du må gjøre for å bli med i trekningen er å gå inn på min instagram profil @lisarorvik, følge meg og @isabellahairno. Så må du tagge tre venner i kommentarfeltet så er du med på trekningen. Kan også dele en hemmelighet med dere allerede nå, jeg kommer også til å samme konkurranse neste uke. Der jeg trekker ut tre vinnere som får gavekort på 300kr, så vinner du ikke denne gangen har du også sjanse for å vinne neste uke. Gavekortene gjelder ut hele 2016, å kan brukes i nett butikken til Isabella Hair TRYKK HER så kommer du direkte til nettbutikken. Jeg trekker ut to vinnere på søndag, da kommer jeg også til å dele på min blogg hvem som vant og kontakte begge vinnerene direkte. 

  For å komme direkte til min instagram TRYKK HER, lykke til alle sammen. 

 • 107

  Da var det endelig klart for en ny Giveaway her på min blogg, noen av produktene er sponset. Men jeg hadde også kjøpt inn dobbelt av en del som var til min julekalender, så nå blir det ikke en vinner men tre. Hver vinner får enten en pakke med armbånd eller øredobbene. Hver vinner får også et fit me pudder, å noen produkter fra Noka. Jeg trekker vinnerene allerede i morgen, å jeg kommer til å skrive det i innlegget mitt som kommer ut 16:00 i morgen. Jeg trekker vinnerene allerede i morgen for å prøve å få sendt det før helgen, håper dere liker denne Giveawayen. Pudderet ser litt lysere ut en hva det er, er kjemep fin farge på dem. 
  For å melde dere på er det to ekle trinn, som dere må gjøre.

  1) lik min Facebook side TRYKK HER så kommer du direkte til den, har du allerede likt gå til punkt nr to. 

  2) legg igjen en kommentar å si at du er med, for ektra sjanse for å vinne kan du dele dette innlegget. 

  Masse lykke til alle sammen, trekker vinnerene i morgen å jeg kommer til å skrive det intet innlegget på min blogg kl 16:00.   ♥ Jeg har også en spørsmålsrunde nå, still meg gjerne noen spørsmål TRYKK HER så kommer su direkte til min spørsmålsrunde. Setter pris på alle spørsmål, jeg svarer på video.