lisarorvik - Mitt navn er Lisa Slaaen Rørvik, jeg er 22år. Jeg kommer til å blogge om min kampen om å bli frisk, fra en alvorlig spiseforstyrrelse som heter anoreksia. Jeg deler også mange sunne oppskrifter, jeg har også en stor lidenskap for trening.
Instagram Facebook Lisa.rorvik@hotmail.com

9

Jeg kan ikke huske sist jeg ga dere et serietips. Så vil jeg begynne å bli mye flinkere til. For er det noe jeg har sett mye på, så er det serier. Ved tanke på at jeg har vært sykemeldt så lenge som det jeg har. For å si det rett ut så var jeg jo sengeligende i nesten tre år. Så derfor skal jeg gi dere en del serietips fremover. Men i dag vil jeg tipse om serien The Affair. Jeg tror faktisk dette er en av de første seriene som tok meg fra første episode. Jeg pleier alltid å må se en del episoder før jeg syns den er spennende og bestemmer meg for om jeg skal fortsette å se på den. Det jeg liker så godt med denne serien er det at du får litt av alt føler jeg. Så skjer det noe hele tiden, så den ikke blir kjedelig. Så dette er en serie jeg tror kan passe de fleste. Så denne anbefaler jeg på det sterkeste. Det eneste som er litt negativt med denne. Er at du må følge en del med, for det skjer så mye små ting hele tiden.  

Men kort fortalt så handler denne serien om to gifte par, så har kona i det ene forholdet om mannen i den andre et forhold. Så begge er utro mot en de er gift med. Det som gjør denne serien så utrolig spesiell er at hver episode er delt opp i to. Sånn at du først for se Noah (som er mannen som er utro) sitt syn på det som skjer. Så får du se Alison (som er dama som er utro) sitt syn på det som skjer. Det er helt utrolig hvordan samme dag, hendelse mellom to personer, kan virke så forskjellig. Jeg blir helt satt ut. Men det sier jo bare sitt om hvordan hver enkelt oppfatter en situasjon. Noe som gjør denne så spennende. Den har åpnet øynene mine så utrolig mye. For plutselig fikk man se at alle tenker og oppfatter ting anderledes enn hva du selv gjør. 

- Jeg ser serien på Netflix, så der vet jeg at dere finner den. Har du sett den før og hva syns du om den? 

 • 12

  - 1.HER  2.HER  3.HER -

  - 4.HER  5.HER  6.HER -

  - 7.HER  8.HER  9.HER -

  - 10.HER  11.HER  12.HER -

  - 13.HER  14.HER  15.HER -

  - Noe her du syns var fint, har du begynt å kjøpe inn badetøy til sommeren?

 • 24

  - 1. HER  2. HER  3. HER -

  - 4. HER  5. HER  6. HER -

  - 7. HER  8. HER  9. HER -

  - 10. HER  11. HER  12. HER -

  - 13. HER  14. HER 15. HER -

  - 16. HER  17. HER  18. HER -

  Har du  ikke funnet ut hva du skal ha på deg på 17. mai enda, så får du kanskje litt inspirasjon her. Noen kjoler du syns var fine?

 • 28

  Etter et spørsmål fra dere lesere om å skrive litt om dette med å få bedre selvtillit, tenkte jeg å lage et eget innlegg om akkurat dette temaet. Her kommer noen råd og tips som har hjulpet meg. Det er ikke til å legge skjul på, at jeg har gått fra å hate meg selv, hatt verdens dårligste selvtillit, til det å elske meg selv, være fornøyd med meg selv og rett og slett ha god selvtillit. Derfor vil jeg fokusere på det i dag. 

  Selvtillit sitter i hodet - Jeg vet dette kan høres litt rart ut. Det gjorde det nemlig for meg også til å begynne med, men nå skjønner jeg disse ordene på en helt annen måte. For selvtilliten sitter nemlig i ditt eget hodet. Det er kun deg selv som ser på deg selv på den måten du gjør, så det er faktisk litt opp til deg hva du gjør ut av det. Tenk deg at om du hele tiden har i tankene at jeg er stygg, feit, ekkel, for tynn eller hva enn det måtte være, men at det kun er negative tanker, så ser du også på deg selv negativt. Om du heller klarer å snu dette, og tenke, jeg ser ikke så verst ut, eller jeg er pen, fin eller bare fornøyd med hvordan jeg selv er. Ja, da skal jeg love deg at du kommer til å få bedre selvtillit bare av det. 

  Akseptere deg selv, for hvordan du er - Ja dette er nok lettere sagt enn gjort, men når du først klarer å akseptere deg selv, da er mye gjort. Vi er alle forskjellige. Det er jo det som gjør hver og en av oss spesielle. For det er ingen andre som ser ut akkurat som deg. Det er noe det er lett å glemme. Jeg tror det er en mening bak dette, nettopp det at vi alle ser forskjellige ut. Klarer du å bare akseptere det, for å så slutte hele tiden å ønske se ut som en annen er mye gjort. Jeg tror helt ærlig at det bare er bortkastet tid og energi hele tiden å skal sammenligne oss med andre. Du er deg og jeg er meg, men det er det som gjør oss unike. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Trening - Måtte slenge inn dette punktet, da dette har hjulpet meg så utrolig mye med selvtilliten. Ikke bare det å jobbe med kroppen, og det å formen den slik man vil. Men den gode følelsen man får av å trene, den følelsene i seg selv er så god. Jeg føler meg mye bedre de dagene jeg har fått trent. Eller i helgene når jeg vet jeg har fått trent skikkelig hele den uken. Jeg tror trening kan hjelpe på å øke selvtilliten. Dette fordi du kan nå målene dine med din egen kropp, men også den følelsen det gir deg før, etter og under trening. 

  Endre tankemønster - Denne går litt over i den med at selvtilliten sitter i hodet, men du må faktisk endre tankemønsteret ditt helt for at du selv skal føle seg bedre. Når jeg så på meg selv i speilet før, sa jeg til meg selv, fy søren så jævlig du ser ut, du er stygg, du har for firkantet ansikt osv. Mens nå sier jeg til meg selv, vet du hva Lisa? Du er fin, du er pen, du er bra nok. Dette får meg til å føle meg så mye bedre. Det tok meg lang tid å klare, men det var så abloutt verdt det. Måten jeg ser på meg selv på nå, kan ikke sammenlignes med før. Så her gjelder det å gi seg selv komplementer, endre tankemønster til det positive, og kun fokusere på det. Ikke bruk tid og energi på de negative tankene eller små ting du er misfornøyd med. Det gjør bare vondt verre. 

  Du er bra nok - Sist men ikke minst, du er bra nok akkurat som du er. Jeg skrev jo et eget innlegg om dette sist uke, men jeg får aldri sagt dette nok. Du er bra nok akkurat som du er. Du skal ikke trenge å forandre på utseende, personlighet, kroppen din eller noe som helst. For du er bra nok som du er. Vær fornøyd med seg selv, aldri la noen andre fortelle deg noe annet. Negative kommentarer er bare fra folk som er sjalu eller ikke har det noe bra med seg selv.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA  

  Håper disse tipsene kan hjelpe noen av dere der ute. For dette er det som hjulpet meg mye. Jeg vet noen av disse punktene kan være ganske vanskelige i starten, men når du først får det til, så kan jeg love deg at det er verdt all jobben og innsatsen. Når jeg har klart å få god selvtillit, så kan du også klare det.

 • 30

  I dag har jeg så lyst til å gi dere noen små tips. For hvordan man kan leve sunt og billig. Man lærer utrolig mye når man flytter ut for seg selv. Å for oss som bare er to, så har vi funnet de perfekte løsningene på akkurat dette. Fordi det er så mange matvarer man kan spare mye penger på, om man bare tenker litt over det. Det er også enkle matvarer som holder seg bedre i fryseren, så da kan man like gjere kjøpe fryste produkter. Som både er billigere og lengere varighet. Siden vi kun bor to stykker her hjemme. Har vi funnet ut at det vi får ikke til å spise opp så mye som andre gjør, som blir sammen med en stor familie. Så i dag vil jeg gj dere mine beste tips. Til sunn mat, men også billigere mat.  

  - Fryste grønnsaker - 

  Disse posene er jo bare helt geniale. Spør du meg, syns jeg disse er blitt litt undervurdert. For de smaker utrolig godt, selvom de er fryste. Vi kjøper alltid inn mange poser på en gang. Slik at vi alltid har et lite "lager" liggende i fryseren. Det gjør det enkler for oss å spise sunt, å at vi ikke kaster så mye grønnsaker. Fordi grønnsaker som er ferske, holder seg ikke så lenge i kjøleskapet etter du har begynt å skjære i dem eller åpnet pakken. Derfor er jo bare disse posene et kjempe smart tips. Det koster ikke mer en 13-20 kr for en pakke. Så dette er jo utrolig billig. Så går det så fort å tilberede. Bare koke opp litt vann i vannkoker, hell det over de fryste grønnsakene, la der stå i tre minutter. Så har du et hav med grønnsaker til din middag. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  - Havregryn - 

  Dette er jo både billig og super sunt. Så kan det brukes til så utrolig mye. Her må man bare bruke litt fantasi, så åpner det seg plutselig et hav av muligheter. Alt i fra brød, rundstykker, grøt, muffins, pannekaker og masse mer. Her kan man jo både bruke havregrynet sånn som det er. Eller kjøre det med en stavmikser eller kjøkkenmaskin, slik at du får havremel. Om jeg ikke tar helt feil, koster det vell bare rundt 15 kr for en pakke med havregryn. Så her ja man spare mye penger på sunn mat. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  - Billig egg - 

  Vet ikke om dette bare er meg? Men for meg så er egg et egg. Det har ikke noe å si hvilket merke det er, for de smaker jo likt uansett. Jeg fikk meg faktisk ganske stort sjokk når jeg så prisforskjellen på de ulike eggene som butikkene selger. Så her kan man spare mye penger i lengden. Kanskje bare 10-30 kr ser lite ut akkurat der å da. Men vist du tenker på det lange løp, at du sparer de kroene hver uke, så blir det ganske mye penger i løpet av et år. Jeg går alltid for det billigste alternativet, som regel er butikken sik eget merke. Egg kan også brukes til alt mulig. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  - Hvilken butikk du handler på - 

  Man skulle kanskje ikke tro at det hadde så mye å si som det faktisk har. Det er så stor pris forskjell fra de forskjellige butikkene vi har her i Norge. På de standar varene. Rema 1000 og Coop Extra, er helt klart butikkene du burde handle på. Om du vil spare penger på alt du handler, av de standar matvarene. Bare en melk, brød, pasta, grønnsaker og mye annet. Er varer du kan spare flere kroner på, bare ved å handle på riktig butikk. Jeg hadde er lite morsomt prosjekt med meg selv, før jeg skulle dele dette innlegget med dere. Så jeg sammenlignet priser på standar varer. Fra Rema 1000 og Meny, å her er det faktisk penger å spare på absolutt alt av varene. 

   

  - Ekstra tips for å spare penger - 

  Så må jeg jo selvfølgelig slenge med et lite ekstra tips. Nemlig appen du kan laste inn på mobilen din, som heter Mattilbud. Denne appen har jeg tipset dere om for lenge siden. Men tenkte å nevne det igjen, fordi den er bare så genial. Den får opp kundeavisen til alle butikkene hver uke. Så du selv kan se hva som er på tilbud, for å så handle der det er billigst. Her finner man også kategorier, som du kan trykke det inn på. Som for eksempel oster. Da kommer det opp alle butikkene som har tilbud på dette, så kan du selv se hvor ser lønner seg å handle inn det den uken.   Noen av disse tipsene du selv bruker eller kanskje du lærte noe nytt? 

  Gjerne del med meg om du har noen gode råd og tips, for å leve sunt og billig? 

 • 24

  Jeg har slitt altfor lenge selv, og levd et liv som ikke var et liv. Jeg ga opp håpet om meg selv. Jeg trodde for å være helt ærlig at jeg aldri skulle bli bedre, ha lyse dager eller leve lenge nok til å oppnå noen av mine drømmer. Men nå som jeg har klart å snu dette helvete, tror jeg flere kan klare det samme. Derfor ville jeg lage et innlegget om akkurat dette, og prøve å gi mine beste tips og råd. For jeg tror det er mange der ute som sliter, og som kanskje trenger akkurat disse rådene, for selv å bli bedre. 

  Rutiner - Det å få inn gode rutiner i din hverdag kan være nøkkelen for å komme deg videre. Bare en sånn ting som å stå opp til en normal tid. Jeg står alltid opp før kl 08:00, selv om jeg ikke trenger det egentlig, men det er snakk om å prøve å ha så "normale" rutiner som vanlig. Det gjør at dagene dine blir lettere. Det er nok ikke lett i starten, men jeg kan love dere at når dere først får en god rutine, så kommer dere til å se det store bildet. Rutiner er viktige. Bare en sånn ting som å dra i butikken, gjøre noe på dagen, kan utgjøre en kjempestor forskjell. 

  Endre tankemønster - Her må man gå inn i sitt eget hodet. Tenker du kun negativt, blir alt negativt også. Klarer du derimot å tenke positivt, så blir mye postitivt. Det gjør dagen lettere for deg. Har man riktig innstilling, kan man få til alt. Det er noe jeg virkelig har erfart selv. Jeg har klart å endre min egen tankegang, og kvittet meg med de negative tankene. 

  Akseptere at man er syk - Dette punktet kan være vanskelig, men for å få hjelp og klare å komme videre, må man først akseptere at man er syk. Man trenger ikke skrike det høyt til hele verden, men bare det å akseptere det for deg selv, og kanskje dele det med dine nærmeste kan være det lille som trengs. For hvordan skal man jobbe med et problem, om man selv ikke innser at man har et problem? Det er nesten umulig. Så aksepter det, for det er absolutt ingenting å skulle skjule for noen. Du er like mye verdt som alle andre, uansett om du sliter eller ikke. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Finne noe å kjempe for - Her må man gå litt inn i seg selv igjen, og finne en grunn for hvorfor man kjemper. Man trenger en grunn. Det har ikke så mye å si hva den grunnen er, bare det er en god nok grunn for deg, om jeg kan si det slik. Det er viktig å ha en grunn til å kjempe for seg selv. For det er det som kommer til å drive deg videre, gi deg et håp og vise at det finnes lys i tunnelen. Så bruk litt tid på det, gå inn i deg selv for så å finne en god nok grunn for å kjempe. 

  Vær stolt av det du får til - Dette punktet er lett å glemme noen ganger, nemlig det å være stolt av deg selv for hva du får til. Jeg har selv lett for å glemme dette. Jeg har fokusert altfor mye på at jeg ikke oppnår det samme som alle andre rundt meg. Den tanken måtte jeg bare legge fra meg, og heller være stolt av det jeg selv klarte. Mine mål er noe helt annet enn de som er hundre prosent frisk. Det at bestevennen din kanskje akkurat har fullført studie, så har kanskje du akkurat klart å vinne over frykten bare av å komme deg ut døren. Det er dette jeg mener med å ikke samenligne seg med andre. Vi har alle forskjellige mål, og alle mål man når kan man være stolt av.

  Aldri gi opp - Sist men ikke minst, du må aldri gi opp. Aldri gi opp deg selv, for det er dessverre bare deg selv som kan kjempe din kamp. Ja, du kan få hjelp og støtte av andre rundt deg, men det er faktisk kun deg selv som kan kjempe din kamp. På de tyngste dagene, der det virker som om at livet er for tungt til å leve, så må man ikke gi opp. Det kommer bedre dager. Man må bare være klar over at det kommer gode og dårlige dager. Ha det alltid i bakhodet at du ikke skal gi opp. Ta det fra en som har prøvd å ta sitt eget liv flere ganger. Livet var så vondt. Jeg hadde det så vondt at jeg ikke ville leve. Men ditt liv er like mye verdt som andre sitt. Aldri gjør de samme feilene som meg. Kjemp din kamp, bygg deg sterkere av det. Fordi det er disse periodene som gjør at man virkelig får smake på livet. Det er også disse periodene som kan gjør deg spesiell og sterk.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Har du noen gode tips eller råd jeg ikke har tatt med, så del dem gjerne med meg?

  Facebook siden min HER!
  Instagram siden min HER!  
 • 16

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  God morgen alle mine fine lesere, ja her startet dagen like bra som de andre dagene. Endelig er jeg tilbake til der liker å være, å livet smiler tilbake til meg. I går fikk jeg endelig dratt på besøk til farmor og farfar, de har vært mye dårlig denne uken. Men i går orket de besøk, jeg var der i tre timer. Vi satt å drakk kaffe, snakket og bare koste oss. Noe som var utrolig godt, farmor sa at hun trengte det lyset og energien jeg gir henne. Noe som er utrolig koselig å høre, det at mine besøk opp til dem betyr så mye for dem. Gjør det enda mer vært det, etter vi hadde snakket noen timer. Så dro farfar og jeg på butikken, dessverre er jo farfar nesten døv og blind. Etter de siste hjerteslagene han har hatt, en han er utrolig sterkt i kroppen. Så han liker å komme seg litt ut av huset, selv om det tar mye lengere tid å handle inn mat med han. Hvert jeg at han setter pris på det, så derfor får der bare ta den tiden det gjør. Så dro jeg på trening på kvelden, kom hjem for å så sovne nesten med en gang. Så jeg er uthvilt, formen og humøret er på topp. Så dette skal bli en kjempe bra dag, like bra som i går.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Men det jeg ville tipse dere om i dag, er min hemmelighet bak en dyp og mørkere brunfarge. Dette er ikke et sponset produkt, bare sånn at det er sakt med en gang. Men dette er et produkt jeg har brukt lenge, men jeg fikk vite for en stund siden. At den betakaroten man får kjøpt i Norge, nesten ikke inneholder betakaroten. Altså den er veldig mild, du får en litt sterkere en i Sverige. Men begge disse er ganske dyre, så ble jeg tipset om at iHerb selger samme produkt, bare mye sterkere, bedre og billigere. Så derfor har jeg nå bestilt mine tabletter derfra, dette gir deg en mer dypere og mørkere brunfarge. Pluss at brunfarger holder lengere, jeg går på disse året rundt. Etter som jeg tar litt sol på vinterstid, mens min søster bruker dette kun på sommeren. Så her er det litt forskjell på hva som passer til hvem, men etter jeg begynte med disse tablettene. Har jeg en mye finere, dypere og mørkere brunfargen. Så derfor ville jeg også tipse dere om dette, deg hjelper også for solskader som kan skje når du soler deg mye. Så får dere som liker å spare penger sånn som meg, kan du få kjøpt de jeg bruker HER

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  → Har du noen erfaringer med betakaroten, bruker du det? 

  → Bruk du koden VVW762 så får du $5 avslag på din først bestilling fra iHerb. 

 • 12

  //inneholder annonselenker.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Jeg har ikke tellingen på hvor mange varianter og merker jeg har prøvd, når det kommer til sukkerfri sjokolader. Nå har jeg endelig funnet meg to favoritter, som smaker utrolig godt. Derfor ville jeg tipse dere om disse også, så slipper dere å prøve dere frem. Sånn som det jeg selv gjorde, jeg er så glad i begge disse to. At jeg kjøpte meg like så greit, to store pakker med begge. Fordi jeg bruker disse til alt mulig, mye av oppskriftene som jeg deler her på bloggen. Men også som kos, når søt suget kommer. Liker jeg å alltid ha disse liggende, slik at jeg alltid har noe godt jeg kan spise. Som sikkert de fleste av dere har fått med dere, så elsker jeg sjokolade. Men etter jeg utviklet anoreksi, så spiser jeg ikke vanlig sjokolade. Derfor ville jeg finne noe, som jeg også kunne spise.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  SUKRIN MILK CHOCOLATE

  Den første sjokoladen jeg vil tipse dere om i dag, er melkesjokoladen fra merket Sukrin. Disse kom jeg over for ikke så alt for lenge siden, men har blitt en helt klar favoritt hos meg. Både på smak, men også på konsistens. Denne minner meg utrolig mye om vanlig melkesjokolade, så dette er en utrolig god erstatning. For dere som er like glad i sjokolade som meg, jeg er utrolig glad for at jeg valgte å prøve disse. For dette er noe av det beste jeg har smakt, når det kommer til sukkerfri sjokolade. Legger meg litt fakta om disse under, jeg vet at man kan få kjøpt disse på diverse sunn kost butikker. Eller kjøpe en og en, eller en stor pakke på nett.  

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • En plate gir kun 160 kalorier.
  • En plate veier 40 gram.
  • Smaken er utrolig god og veldig fin konsistens.
  • Kun søtet med naturlige stoffer.
  • Inneholder 7 g protein pr 100 g.
  • Mins 35 % kakao.    

  → Du kan få kjøpt denne HER!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  CHOCO RITE MILK CHOCOLATE

  Så over til den jeg har brukte lengste, å er enda en stor favoritt her i huset. Nemlig Choco Rite sitt merket, på sukkerfri melkesjokolade. Disse får man kun tak i på Iherb, som gjør at de tar litt lengere tid å få bestilt. Men mine bestillinger pleier å komme innen en ukes tid, når jeg handler derfra. Her får du fem plater, i en pakke. Smaken er utrolig god, jeg syns disse smaker litt mer en Sukrin sine. Disse bruker jeg også til alt mulig, men er utrolig gode alene også. Her får du fem plater med sjokolade, for rundt 70 kr. Disse er også utrolig gode på konsistensen, minner meg veldig om vanlig sjokolade.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • En plate gir kun 115 kalorier.
  • En plate veier 28 gram.
  • Disse er også gluten fri.
  • Kun søtet med naturlige stoffer.
  • Inneholder 2 g protein og 6 g fiber.
  • Kjempe god på smak og konsistens.
  • Bruker du koden VVW762 får du 5 i rabatt på din første bestilling.

  → Du kan få kjøpt denne HER!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Har du prøvd noen av disse, eller hvilken sukkerfri sjokolade er din favoritt?

 • 22

  I dag har jeg utrolig lyst til å tipse dere, om hva vi pleier å kjøpe når vi er i Sverige. For her kan man faktisk spare utrolig mye penger, når det kommer til både mat, drikke og mye annet. Så derfor ville jeg vise dere hva vi pleier å kjøpe, når man bor for seg selv. Så får man virkelig sett hvor mye penger man bruker på mat, dette er noe jeg egentlig aldri tenkte på, før jeg flyttet ut. Altså mat viste jeg at man måtte ha, men alle de andre små tingene som såpe og slike ting. Tenkte jeg ikke over i det hele tatt, men nå har vi virkelig fått inn gode rutiner. På hva man trenger å ikke, å hva vi kan spare mye penger på når vi handler i Sverige.  

  Diverse mat varer

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Når vi handler mat i Sverige, handler vi det vi vet vi kan spare mye penger på. Pluss de matvarene som ikke finnes i Norge, sånn som eggehvite, den magre kremosten. Her er det lurt å sammenligne litt priser, eller søke deg litt frem på nette. Vi pleier alltid å ha med en handle liste, for å ikke kjøpe masse vi ikke trenger. Jeg går også alltid igjennom fryseren før vi drar, for å ikke kjøpe det vi har mye av fra før av.    

  • Kjøttdeig.
  • Eggehvite på flaske.
  • Kremost, denne typen selges ikke i Norge.
  • Bacon.
  • Pasta.

  Matvarer som kan fryses

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Når det kommer til matvarer som kan fryses, så gjelder egentlig dette ganske mye. Men her er det lurt å være smart, sånn som den store kjøttdeig pakken som vi pleier å kjøpe. Porsjonerer vi i mange små poser, før vi legger dem i fryseren. Dette gjør det veldig enkelt for oss å bare ta opp det vi trenger, da sparer vi penger og slipper å kaste mat. Når det kommer til biffer i store pakker kan du gjøre akkurat det samme, men sånn som kylling filen er allerede delt. Så her er det jo bare å ta opp det du måtte ønske, den dagen du skal bruke det.  

  • Kylling filet.
  • Biff.
  • Koteletter.
  • Kjøttdeig.
  • Bacen.
  • Fløtepoter.

  Trening og helseprodukter

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Her kan man virkelig spare mye penger, altså jeg snakker flere hundre kroner, av å kjøpe slike produkter i Sverige. Jeg er utrolig fornøyd med proteinpulveret fra merket Iso Wehay Zero, smakene er utrolig gode. Mine favoritter er sjokolade og cookies and cream, men det er fordi jeg elsker sjokolade da. Jeg kjøper alltid en stor forpakning, å den varer utrolig lenge. Så jeg føler man får mye for pengene, når det kommer til alle disse produktene i Sverige.

  • Proteinpulver.
  • Bcaa.
  • ProPud.

  Diverse toalett saker og såper

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Her går vi får det meste innom butikken som heter Rusta, det er en billig butikk. Her sparer vi mye penger på alt mulig av toalett saker, vi handler også litt på matbutikken. Når du bor for deg selv, så er dette ting man nesten alltid må ha i huset. Så her er det lurt å tenke smart, vi handler alltid inn litt ekstra. Slik at vi har et lite lager, så vi aldri går tomme og må kjøpe dette dyre ting andre steder. Her kan man også spare utrolig mye penger, noe vi har lært.

  • Tannkrem.
  • Håndsåpe.
  • Dusjsåpe.
  • Shampo.
  • Balsam.
  • Hår kur.
  • Tørrshampo.
  • Tannbørster.

  Diverse andre ting

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Så over til det punktet man kan spare mest penger på, jeg snakker om tobakk og slike ting. Altså disse prisene kan ikke sammenlignes med hva vi må betale i Norge, dette er vell den største grunnen for at vi drar ditt for å handle. Jeg fikk ikke tatt bilder av brus, øl og energie drikk. Siden det ble plassert rett i boden, men det er også noe vi kjøper masse av.

  • Brus.
  • Øl.
  • Energie drikke.
  • Barer.
  • Kaffe. 
  • Røyk.
  • Godteri.    

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  → Handler du noe av det samme som oss, hva må du alltid handle når du er i Sverige?

 • 16

  Siden det er lørdag har jeg lyst til å tipse dere om noen morsomme komedier, som dere kan se i helgen. Eller i morgen, er nok flere enn meg der ute som kanskje har en rolig lørdag i dag. Så da passer det bra med en morsom film å se, alle disse filmene finner dere på netflix. Jeg tenkte at jeg skal tipse om enda flere filmer i forskjellige kategorier, men starter med komedie. Etter jeg har vært syk i fire år, så har jeg sett nesten alt av filmer. Så derfor vil jeg tipse dere om mine favoritter, så det kommer til å komme mange flere av disse tipsene. Vist du har et ønske om en kategorie jeg skal dele neste gang, er det bare å legge igjen en kommentar med det. Men her får dere værtfall noen av mine 24 favoritt filmer, når det kommer til komedie fra netflix.      

  hot pursuit // how to be single // intern

  friends With benefits // the switch // just go with it 

  hvordan bli dumpet på 10 dager // killers // the do over 

  monster in law // the bounty hunter // little fuckers


   

  you again // the ugly truth // wedding crashers

  alle elsker Mary // white chicks // something borrowed

  what happens in vegas // no strings attached // sex and the city

  50 first date // my best friend's girl // mambo

  → Noen av disse filmene du har sett, vil dere se mere av slike tips her på bloggen? 

 • 20

  I dag har jeg lyst til å tipse dere om noen nye proteinbarer jeg har prøvd ut den siste tiden, grunnen for at jeg har ventet med å dele dette med dere. Er fordi jeg ville prøve litt flere smaker først, slik at jeg kunne skrive litt om flere smaker. De fleste har nok hørt om Questbarene, de er gode de også. Men jeg syns disse er mye bedre, både på smak men konsistensen på disse er mye bedre. Derfor vil jeg tipse dere om disse, pluss at de er billigere enn de fleste andre på markede. De kommer i mange forskjellige smaker, jeg har bare fått smakt fire smaker. Men gleder meg til å prøve flere, du kan se hele utvalget HER

  CarbRite barene er: 

  • Proteinrike 19-21 g protein pr bar) 
  • Glutenfrie 
  • En bar gir ca 200 kalorier 
  • Ingen kunstig søtninger 
  • Sukkerfri
  • Ingen konserveringsmiddel 
  • Veldig god smak og konsistens 
  • En pakke med 12 barer koster 158kr, det blir ca 13kr pr bar. 
  •  

  Min favoritt smak er cookie dough, disse barne smaker kjempe godt. Å de jeg har kjøpt mest av, å er mest fornøyd med. Konsistensen er kjempe god, det er en myk bar med sjokoladebiter i. Denne er den jeg vil anbefalt dere å kjøpe, det er en lys sjokolade smak. Men som fortsatt smaker skikkelig sjokolade, disse kan du få kjøpt HER.

  Smaken som ligger på andre plass hos meg, er smaken som heter chocolate mint cookies. Denne smaker som after eight, så vist du er glad i den sjokoladen. Så er dette smaken for deg, denne ha en litt mørkere sjokolade smak. Men det passer perfekt til fyllet, disse gikk jeg akuratt tom for i kjøleskapet. Men har bilde av boksen, men ikke hvordan baren ser ut. Men de fleste barene er ganske å like, men god konsistens og smak. Disse barene kan du få kjøpt HER

  Baren som får en tredje plass hos meg, er baren som heter S'more. Disse smaker som miley way og smore sjokolade, disse er myke og gode. Med lys sjokolade rundt seg, disse har en lysere sjokolade smak. For dere som ikke er så glad i mørk sjokolade, disse var de første jeg bestilte fra dette merket. Å ble veldig positivt overrasket, men jeg er glad for at jeg prøvde meg på flere smaker. S'more barene kan du få kjøpt HER.

  På fjerde plass kommer barene med frosted cinnamon bun, jeg har kun smakt fire smaker. Men disse er gode, men litt spesielle på smak. Jeg tror disse er slik at enten elsker du dem, eller så hater du dem. Disse minner meg veldig om kanelboller, men en veldig tydelig kanel smak. Disse er også veldig myke, men en lys sjokolade rundt seg. Disse kan du få kjøpt HER

  → Bruk du koden VVW762 så får du $5 på din bestilling. 

 • 38  God morgen alle mine fine lesere, denne dagen startet bare så utrolig bra. Våknet et kjempe stort smil, hoppet ut av sengen for å starte dagen. En slik start på dagen, gjør at jeg vet at dette blir en kjempe bra dag. I går dro jeg og mamma til ikea, å fått kjøpt inn det viktigste for oppussing av soverommet. Så det skal jeg starte med i dag, gleder meg til å vise dere når det er ferdig. For dette tror jeg kommer til å bli kjempe fint, måtte jo selvfølgelig kjøpe litt til leiligheten også. Altså det er så gøy å kjøpe pynt til hjemme, nå skal denne leilighet få en lite opp friskning. Fikk gjort det meste av det i går, så nå skal jeg spise frokost. For å så begynne på soverommet, skal ta masse bilder når det er ferdig. Jeg håper bare at mitt kamera vil jobbe med meg, for det sluttet å virke rett før jul.    

  I dag er en veldig nervepirrende dag, for mamma skal opere. Det er alltid skummelt når noen som betyr så mye for deg, skal opere og legges i narkose. Kjenner jeg har vært litt urolig i natt på hennes vegne, men jeg vet alt kommer til å gå bra. Å dette er desverre en oprasjon hun må igjennom, for at hennes liv skal bli letter og slippe smerte. Så jeg må bare tenke på det slik, at selvom det er litt skummelt i dag. Så kommer det til å gjøre henne så godt i lengden, å det er jo det som er det viktigste. Så nå får henne endelig fikset opp i det problemet. Så alle tankene mine går til henne, så jeg skal prøve å begynne på soverommet. I steden for å sitte å vente på en telefon, om at at gikk bra. Men siden jeg skal pusse opp rommet, måtte jeg lage noen fine inspirasjon bilder til meg selv. Så tenkte jeg kunne dele det med dere i dag, så kommer det mange bilder når jeg er helt ferdig. 

   → Håper alle dere har en like god start på dagen som meg, ønsker dere en kjempe fin dag! 

  → Så dere får ønske meg lykke til med oppussingen i dag, hva syns du om mine inspo bilder ? 

 • 10

  Etter mange år som syk kan jeg godt si at jeg har lært meg en del ting om dette med å slite psykisk. Det er ikke sikkert det som hjelper for meg, hjelper på samme måte for deg. Men jeg tror at det er enkelte ting vi fleste kan gjøre på veien vår mot å bli frisk.      

  Akseptere at du er syk - Det første, og kanskje det vanskeligste punktet, nemlig det å akseptere at man selv er syk. Det er ikke noen vits i å skal begynne å jobbe med å bli frisk om du selv ikke har akseptert at du er syk. Det er tungt, jeg vet det så godt selv, akkurat det å skulle si de ordene høyt. Selv brukte jeg lang tid på å klare dette. Men det var først da jeg kunne begynne å jobbe med meg selv. Ikke skam deg over det, for det er ingen ting å skamme seg over. Det gjør deg overhodet ikke noe mindre verdt eller annerledes.  

  Finne en grunn for å kjempe - Når du skal kjempe for noe, må du finne en grunn for å kjempe. Noe som gir deg motivasjon til å starter kampen, og å forsette å kjempe. Det trenger ikke være en stor grunn, men bare en liten grunn kan hjelpe deg på veien. Det kan være alt ifra familie, venner, kjæreste, studie, jobb eller lignende. Jeg får alltid ekstra motivasjon når jeg tenker over alle menneskene rundt meg som er utrolig glad i meg, og ikke vil se meg syk. Likeså tanken på å kunne få begynne å jobbe igjen, eller realisere en av mine store drømmer. 

  Sette deg et mål - Det er viktig å alltid sette seg mål. Har du nådd et mål, lag deg et nytt. På denne måten har du alltid noe å jobbe mot. Jeg personlig liker å ha noen kjempestore mål, og andre mindre mål. Slik føler jeg at jeg alltid får til noe, for det er viktig i veien mot å bli frisk. De større målene tar lang tid, derfor liker jeg å både ha store og små. Ros deg selv med en premie eller annet når du klarer et mål. Det gir deg mer motivasjon for å nå neste mål. 

  Kun deg selv som kan kjempe din kamp - Hvor lett hadde ikke vært om en annen kan kjempe din kamp, som kanskje er mye sterkere enn det du selv er nå. Mange av mine nære har sagt den setningen til meg så mange ganger, om jeg bare kunne kjempet din kamp for deg Lisa. Men sånn er det dessverre ikke, det er kun deg selv som kan kjempe din kamp. Men tro meg, det er så absolutt verdt å kjempe. Alle fortjener et liv uten psykiske lidelser eller plager, du må bare aldri gi opp deg selv. For akkurat du er verdt å kjempe for. 

  Det er lov til å be om hjelp - Man trenger ikke takle alt her i verden alene, selv om jeg vet det er en tanke hos de fleste som sliter psykisk. Det er ikke noe problem å be om hjelp. Det er bare et tegn på styrke, og at du faktisk vil bli frisk. Det var faktisk det første steget jeg måtte ta selv, nemlig det å akseptere at jeg trengte hjelp. Det satt langt inne, for jeg ville jo klare alt dette alene. Men jeg tror ikke man selv er klar over hvor stor kampen kan være, så det å få litt hjelp kan være løsningen du leter etter.

  Gjør det beste for din kropp - Kroppen har en del behov for at den skal fungere på best mulig måte, men det er mye du selv kan gjøre. For å gjøre ting lettere og bedre for deg selv, som  blant annet spise riktig. Mat har utrolig mye å si for kroppen din. Spiser du sundt vil det hjelpe kroppen din til å føle seg bedre. Det samme gjelder søvn og trening. Alle disse tre punktene er så utrolig viktig.

  Prøv å ungå alkohol - Når man drikker alkohol kan ting føles bedre mens man er påvirket. Etterpå derimot, kan alt føles mye verre. Følelser som sorg og ensomhet blir forsterket i det lange løp om man drikker mye alkohol. Skal man i sosiale sammenhenger der det er alkohol, er det beste å drikke moderate mengder. 

  Lag daglige rutiner - Om du sliter psykisk så trenger både kropp og sinn noen faste rammer. For mange er det nettopp disse rammene som på sikt bidrar til en bedre tilværelse. Sett deg enkle, daglige rutiner, som for eksempel faste tidspunkter for måltider, gåturer, leggetid eller andre hverdagslige gjøremål.

  Kjenn på følelsene dine - Kjenn på følelsene som dukker opp. Hva føler du nå? Hva kalles denne følelsen? Sinne, misunnelse, glede, redsel eller emosjonell smerte? Dersom man klarer å identifisere, tåle, forstå og bruke følelsene våre i tillegg til å ta dem fram og gi dem et navn, vil det mest sannsynlig gjøre det lettere for deg selv å jobbe med følelsene.  → Har du noen gode tips og råd som jeg ikke har nevnt? Gjerne del med meg, føler du dette kan hjelpe noe der ute? Er det bare å dele dette innlegget vidre, kanskje mine tips og råd kan hjelpe flere der ute. 

 • 24

  //innlegget inneholder annonselenker.

  Siden det nærmer seg jul, tenkte jeg å komme med litt julegave tips til dere. Men denne gangen vil jeg fokusere på sunne julegaver, som du kan gi bort. Jeg har plukket ut noen av mine favoritt produkter, som jeg bruker hele tiden selv. Når jeg vil bake og spise sunt, julen består av masse usunn mat. Noe som er litt av det ekstra koselige med jul, men jeg tenkte at man ikke bare trenger å gi bort usunne ting. Men sunne ting kan også være en kjempe fin gave, så kanskje du finner noe inspirasjon i dette innlegget. Som dere sikkert har sett på mange av mine sunne oppskrifter som jeg deler med dere, bruker jeg mange av disse produktene under. Så enten du vil gi bort, eller kanskje kjøpe noe til deg selv i julegave som jeg har gjort.         

  Sukrin gold // Sukrinmelis // Sukrin

   

  Fiber sirup clear // stevia drops sjokolade // Fiber sirup gold 

  Sunnere sjokoladekake // Sunnere kakemix // Sunnere brødmix 

  Kokosmel // Fiber fin // Sesam-mel 

  Proteinbrownie // Proteinrike pannekaker //

  Kristines muskelmat 

   Cake in a cup // Strowberry sirup // Cake in a cup 

  → Noe her du kunne tenkt deg, hva syns dere om mine sunne julegave tips? 

 • 12

  //inneholder annonselenker. 

  Som jeg nevnte kort i stad, så har jeg mottatt enda en pakke fra IHerb. Dette er faktisk min tredje pakke fra dem, å jeg blir like fornøyd hver gang. Det jeg liker så godt med denne siden, er at du kan handle sunnere alternativ. Til en billigere penge, å hvem liker vell ikke spare litt penger? Men jeg tenkte jeg skulle fortelle litt om produktene jeg har bestilt meg, pluss vise bilder av det jeg  har fått i postkassen.

  Sunnere alternativ til sjokolade - Det er to sjokolader som har skilt seg ut hos meg, fordi de var utrolig gode på smak. Så inneholder en plate på 28g, kun 115kcal. Så dette er et mye sunnere alternativ, sjokolade platene er søtet med stevia. Noe som er utrolig bra, men det beste med disse er at de smaker kjempe godt. Jeg bruker den som er helt ren sjokolade, i forskjellige oppskrifter. Mens den som sjokolade med crisp, bruker jeg som snacks. Den smaker seriøst crispo sjokolade, mens den rene syns jeg smaker som melkesjokolade.

  → Du kan få kjøpt den vanelige sjokoladen HER
  Du kan få kjøpt crisp sjokoladen HER!
   
   

   

  Så må jeg også nevne nonstopp sjokoladen, som er et mye sunnere alternativ til de du får kjøpt i butikken. En pakke inneholder kun 110kcal, noe som er utrolig lite. Du får kjøpt en boks med 5 pakker i, som hver inneholder 28g med nonstop. Disse er jo gode i seg selv, men jeg har bakt muffins med dem. Å skal også bruke dem som pynt eller i en sjokoladekake, så her er det jo bare å bruke fantasien. Disse er veldig gode på smak, skulle bare smaken på en når jeg skulle bake. Å endte opp med å spise opp hele posen, så disse kan jeg også anbefale dere å prøve. 

  → Så kan du få kjøpt nonstopp sjokoladen HER
   
   

   

  Protein pulver - På denne siden selger de mange forskjellig protein pulver, men en favoritt hos meg er merket Choco Rite. Jeg har kun smakt en smak, å det er vanilje. Siden jeg har mer igjen av skoakolde og andre smaker fra Svergie, så derfor vil jeg bruke opp det før jeg kjøper en pose i de smakene fra dette merke. Men vanilje protein pulveret smaker utrolig godt, å jeg vet om flere som har smakt de andre smakene. Som har sakt at de er like gode, protein pulveret fra dette merket er sukker fri og gluten fri. Den kan drikkes som vanelig protein pulver, eller bruke det i baking og andre ting som jeg gjør. 

  → Du kan få kjøpt proteinpulver i smaken vanilje HER
  → Så kan du se hele utvalget av de forskjellig smaken HER
   
   

   

  Protein bar - Siden vi er inne på protein tilskudd, så må jeg jo også ta med protein bar. Jeg er veldig glad i merket questbar, men syns disse er utrolig dyre i butikker her i Norge. Så derfor kjøper jeg heller en eske fra Iherb, det finnes utrolig mange forskjellig protein barer fra forskjellige merker. Men jeg har bare prøvd questbar sine frem til nå, min abselutt favoritt smak er chocolate chip cookie dough. Jeg syns den smaker best av alle barene jeg har smakt fra dette merket, så den kan jeg vireklig anbefale dere. Du får en eske med 12 barer, en bar inneholder 190kcal. Som man kan spise for å få i seg mer protein, eller om man er på farten å ikke vil spise så usunt. Jeg har alltid en eske i kjøleskap, kjempe smart når søtsuget kommer. 

  → Du kan få kjøpt questbaren i smaken cookie dough HER
  → Så kan du se hele utvalget i de forskjellig smakene HER
   
   

   

  Sunnere alternativ til mel - Så må jeg også nevne mandelmel, som er et sunnere alternativ for mel. Dere har kanskje fått med dere at på de siste oppskriftene jeg har delt, så har jeg brukt litt mandelmel. Det er fordi jeg kjøpte en pose med dette fra Iherb, å det er jo bare utrolig genialt. Mandelmel blir kalt for lav krabo mel, dette bruker jeg for det meste til baking. Jeg syns mandelmelet du får kjøpt i Norge er kjempe dyrt, så her kan man spare litt penger. De selger også sukerin, som er sukker uten kalorier. Det bruker jeg utrolig mye til alt, i steden for vanelig sukker. 

  → Du kan få kjøpt mandelmel HER
  → Så får du tak i sukerin HER
   
   
   

  Sunnere alternativ til smaks tilsetter - Sist men ikke minst må jeg nevne stevia drops, dette er bare så utrolig genialt. Jeg kom over disse for ikke så lenge siden, å skjenner ikke hvorfor jeg ikke har fått med meg dette før. Dette er smaks dråper uten kalorier, som du kan tilsette. Jeg har kun kjøpt med en smaks type, å det er English toffee. Som er i smaken karamell, denne er utrolig god. Du trenger kun noen få dråper, for å få en god smak. Det finnes mange forskjellig smaker, som vanilje, sjokolade og masse mer. Jeg har brukt denne i en del oppskrifter jeg har delt med dere, sunne smil sjokolade, Brownies med karamell fyll.

  → Du kan få kjøpt karamell drops HER!
  → Så kan du se alle smakene de har HER!  
   
   
  iHerb Logo (PRNewsFoto/iHerb)

   

  → Jeg har også delt et innlegg med dere før, om litt faktisk man burde vite før man bestiller. Det innlegget finner du HER!

  → Jeg har også en rabatt kode til dere, bruker du koden VVW762 får du $5 avslag på ditt første kjøpt. 

 • 18

  //innlegget inneholder annonselenker

  // 1. HER  // 2. HER // 3. HER

  // 1. HER // 2. HER // 3. HER

  // 1. HER // 2. HER // 3. HER

  // 1. HER // 2. HER // 3. HER

  // 1. HER // 2. HER // 3. HER

  → Hva syns du om mine favoritter, har du selv handlet på salget?

 • 12

  I dag har jeg lyst til å tipse dere om en side jeg kom over for noen uker siden, nemlig iHerb.com. Denne siden er bare helt fantastisk for dere andre som også er opptatt av sunn mat. På denne siden selger de egentlig alt du kan tenke deg til en billigere pris enn i Norge. Men det som fikk min oppmerksomhet var det at de selger sunnere alternativ til det meste, og til en mye bedre pris enn det du får i Norge. Så derfor tenkte jeg å dele dette med dere. Jeg hadde egentlig tenkt å vente med å dele dette med dere til jeg hadde mottatt min først pakke, men jeg klarte ikke vente lengre. Derfor deler jeg dette allerede nå. Du får alt du får tak i på helsekostbutikker i Norge, pluss mye mer. Alt fra sminke, forskjellige ting til babyer, og vanlig sunn mat. Rett og slett alt du kan tenke deg. 

  iHerb Logo (PRNewsFoto/iHerb)

  Lurt å vite før du bestiller - Det er viktig å gjøre undersøkelser før du bestiller din første pakke, ettersom de selger en del legemidler og kosttilskudd som ikke er lov i Norge. Så alltid dobbelsjekk slik at du ikke bestiller noe som er ulovlig. Det er også lurt å vite at det finnes en toll-grense, som er på 350 kr. Dette har økt nå, før var det 200 kr. Men nå er det som sagt 350 kr, så når man bestiller sørg for at du er under det. Det gjør ingenting om du bestiller en eller flere pakker, så lenge hver pakke har en verdi på under 350 kr. Grunnen til dette er at du må betale ekstra toll og frakt om du bestiller over dette. Du betaler jo litt frakt uansett, men det er kjipt å få en ektra regning på toll og frakt. Så en enkel regel er at hver pakke må ha en verdi på under 350 kr. Du kan lage deg en ønskeliste etter at du har laget deg en bruker. Der legger du bare inn alle produktene du ønsker deg  og disse blir da lagret på din bruker. Dermed slipper du å lete dem frem hele tiden, noe som er helt genialt. På min ønskeliste ( wish list ) kan du legge inn så mange produkter du vil. Min liste er allerede ganske så lang. 

  Når du bestiller - Dette er en side som er trygg å handle fra. Det er en velkjent nettbutikk som sender pakken(e) avgårde fort. Etter at de har sendt det du har bestilt, belaster de kortet ditt. Når du har funnet det du vil bestille, får du valget om tre forskjellige frakt-alternativer. Jeg valgte den billigste, ettersom det var over 100 kr forskjell på disse. Så følg med når du bestiller, om du ikke vil velge den dyreste. Jeg har lest at de andre som bruker denne siden, pleier å motta sin pakke etter 9 dager. 

  Jeg la inn min første bestilling for fire dager siden, så jeg skal vise dere hva jeg bestilte når jeg mottatt pakken. Men jeg tenkte jeg kunne dele noen av mine favoritter med dere fra kjente merker. Dermed kan dere også se hvor mye man kan spare. Jeg tenkte å oppdatere dere enda mer om mine favorittprodukter når jeg har fått min første pakke, pluss at jeg har bestilt flere. Da får jeg også smakt på produktene slik at jeg kan si min ærlige mening om de. Men nå skal jeg bare vise dere noen av mine favorittprodukter som jeg har lagt i min ønskeliste.

  De har veldig mange forskjellig merker, på protein barer. Alt i fra de mest kjente merkene, til de som er litt mindre kjente. En stor favoritt hos mange, inkludert meg selv er Quest Nutrition. Disse er kjempe dyre å kjøpe de fleste andre steder, mens på denne siden får du en eske med 12 barer til 210kr. De har de aller fleste barne fra dette merke, i alle mulig smaker. Hele utvalget på disse barene finne du her -> QUEST NUTRITION!

  Et annet ganske så kjent merke når det kommer til barer, er Atkins. Her får du også kjøpt pakker med flere barer, men de har også en del andre gode produkter. Som nonstopp, butter cups, shakes og mye mer. Disse produktene smaker utrolig godt, å det er et mye sunnere alternativ til godteri. Hele utvalget fra dette merke finner du her -> ATKINS!  De selger også et stor utvalg av Steviadråper, som er et utrolig genialt produkt. Dette er dråper med smak, som er uten kalorier. Du finner de aller fleste smakene du kan tenke deg, fra sjokolade, vanilje, caramel og masse mer. Dette brukes mye i kaffe, te, yogurt og  til bakst. For å gi smak, jeg har allerede bestilt meg en smak. Så gleder meg til å prøve den, hele utvalget av steviadråps finner du her -> STEVIA  Et annet kalorifritt merke jeg liker godt, er merket Walden Farm. Disse prokdutene er det veldig mange meninger om, noen liker dem. Mens andre liker dem ikke, men jeg syns de er gode på smak. Man må jo alltid tenke at produkter uten kalorier, smaker ikke helt det samme som produkter med masse kalorier. Men her finner du alt i fra sirup i smaken som sjokolade, caramel, jordbær og masse mer. De selger også dressinger og sauser, i smaken barbeque, ketsjup, caesar og masse mer. Hele utvalget de har i alle smaker finner du her -> WALDEN FARM!

  → Har du noen gang bestilt fra Iherb, har du noen favoritt produkter ? 

 • 18

  //inneholder sponset produkt og annonse linker. 

  Flere enn meg der ute som elsker sjokolade? Da burde du ta en titt på disse tipsene, for i dag har jeg lyst til å dele med dere. Mine favoritter når det kommer til et sunnere alternativ til sjokolade, for det finnes mye der ute. Jeg kan vel si at jeg har smakt på det meste, men disse tre alternativene. Er uten tvil mine favoritter, de smaker utrolig godt. Jeg syns ofte at noen varianter, kan smake litt falskt. Men etter å ha prøvd ut mye forskjellig, sitter jeg igjen med tre  favoritter. Som jeg alltid må ha hjemme, dette passer både til helg og hverdag. Er du sånn som meg, så liker jeg å spise noe godt ofte. 

  Den første jeg vil skrive litt om, er Noka sin caramel confect bar. Dette er min absolutt favoritt, når det kommer til smak. Jeg ble så positivt overrasket, når jeg smakte på denne for første gang. For den var så god, en annen ting jeg liker med disse barene. Er at de metter, jeg har alltid med meg en slik bar. Når jeg vet jeg vet jeg ikke rekker hjem for å lage mat, så har jeg alltid mat tilgjengelig. Det er så alt for lett å gå å kjøpe seg en pølse, eller annen dritt mat. Siden det går fort, men har man en slik bar i vesken. Så er det jo lettere å bare finne frem den, så det kan hjelpe deg til å spise sunnere på farten. Men også i helgene, når søtsuge kommer sigende. 

  Denne Noka baren, kan man få kjøpt på vita, noen matbutikker og andre helsekost butikker. Det som gjør denne baren så smart, er det at den inneholder alt du trenger for et komplett og fullverdig måltid. Du får dekket hele ditt behov for vitaminer, mineraler, sportstoffer, protein, karbohydrater og fettsyrer ( omga 3 og 6 ). Så dette er uten tvil min favoritt, både på smak og konsistens. Jeg legger også med link til Noka sin bar, den finner du her -> TRYKK HER! 

  Det andre alternativet jeg vil skrive litt om, er ProPud. Dette er noe nytt for meg, som jeg prøvde for første gang for noen dager siden. Jeg hadde lest så mye om dette på nette, å sett andre bloggere har skrevet om disse produktene. Så da måtte jeg jo prøvde dem ut jeg også, noe jeg er utrolig glad for. For den med sjokolade smak, smakte helt nydelig. Jeg pleier vanligvist å bare spise halve, for å så spise resten nesten dag. Men ikke med denne, her måtte jeg spise hele med en gang. For så god var den faktisk, pr boks får du hele 20 gram protein. Den er laktose fri og helt uten sukker, den har en lett og kremt konsistens. 

  Du får kjøpt disse i Svergie, eller på x-life.no eller andre nett sider som selger produkter til trening og sunnere kosthold. Den finnes i smakene vanilje, karamell og sjokolade. Men sjokolade er helt klar min favoritt smak, jeg skal garantert kjøpe med meg mange. Nesten gang jeg er i Svergie, for dette er jo bare helt ganialt å ha i kjøleskapet. Jeg skal prøve meg ut på noen oppskrifter, når jeg bruker denne fremover. Jeg legger med link til hvor du kommer dikte til dette produkter, så TRYKK HER <- vist du vil prøvde ut denne selv.  Så til min siste favoritt, som er Nutrilett smooth caramel toffee bar. Denne smaker også utrolig godt, å fungere på veldig lik måte som Noka sine barer. Denne er mettende, å smart å ha med seg på tur. Eller når man får lyst på noe godt, for denne kan man også bytte ut et måltid med. Eller bare spise når man har lyst på noe godt, denne inneholder også det du trenger av vitaminer og mineraler. Å har et høyt proteininnhold, jeg liker veldig godt konsistensen på disse barene. De er myke, smaker godt. Med en sjokolade trekk over seg, smakskombinasjon på denne barene. Er veldig god, noe som har gjort at denne er blitt en av mine favoritter. 

  Denne kan man også kjøpe i Svaergie, eller på nettsider er bare å søke på navnet på google. Så kommer det opp flere sider, som selger disse barene. Nutrilett har utrolig mange forskjellig smaker, så her kan alle finne sin favoritt. Min er den med caramel og toffee smak, som også er min søsters favoritt. Så disse barene har vi alltid hjemme, siden begge to spiser dem. Legger også med link til hvor du kan få kjøpt disse, den finner du her -> TRYKK HER! 

   ♦ Har du smakt noen av disse sunnere alternativene til sjokolade, hva er din favoritt? 

   ♦ For å holde deg oppdatert på alle mine sunnere alternative tips, så kan du like mine Facebook side. Der poster jeg alle mine nyeste innlegg, den finner du her -> FACEBOOK-LISA! 

 • 38  I dag har jeg lyst til å tipse dere om en app som heter WISH. Jeg har delt med dere før, en del forskjellige ting jeg har bestilt meg fra denne appen. Men her kan man virkelig gjøre en del store kupp. Jeg snakker om å spare mye penger. Jeg har brukt denne appen en god stund nå. Derfor har jeg lært meg en del ting som jeg har lyst til å dele med dere. Samtidig ønsker jeg å tipse dere om de beste kjøpene. Der du sparer mest penger, og det du kan bestille derfra. Det er ikke noe å legge skjul på at det er ikke alt derfra som er like bra, men kan man triksene så er dette en app alle burde ha. Hvem liker vel ikke shoppe for en billig penge?   Dette må du vite - Mitt første og beste tips, er dette å lese andre sine kommentarer. For å se hva andre synes.  Under hvert produkt komer det opp hvor mange som har kjøpt det. Her kan det være lurt å velge de som mange andre også har kjøpt. Det blir alltid lagt med masse bilder av produktet. Velg gjerne det med mest bilder. Mange som har kjøpt produktene, tar så et bilde og deler dette. Da vet du mere nøyaktig hva du får, så det er alltid lurt å se etter.   Andre gode tips du må tenke på - Leveringstiden er alltid lengere enn det som står. Det kan ta alt fra en uke, helt opp til en måned. Så her er det bare å smøre seg med tålmodighet. Men er jo verdt det når det er så billig. Når det kommer til klær, så er størrelsene alltid litt mindre. Så gå opp en til to størrelser fra hva du vanligvis bruker. Det finnes alltid mange av de samme produktene. Her pleier jeg alltid å samenligne priser. Da kan du spare enda mer penger på akkurat det samme produktet.   Noen bom-kjøp skjer - Når det er så mye å velge i, så er det klart at noen kjøp ikke er like bra. Jeg har selv mottatt ting som har vært helt annerledes enn hva bildet viste, men det har vel bare skjedd to ganger. Så jeg føler at det virkelig er verdt å titte på denne appen. Det aller meste jeg har kjøpt meg, har jeg vært kjempefornøyd med.  Alt dere ser bilder av i dette innlegget, er forskjellige ting jeg har kjøpt dra denne appen. Jeg har betalt rundt 10kr -50kr, for de forskjellige tingene. Så da skjønner dere kanskje hvor mye penger man kan spare, for de fleste tingene her sparer du flere hundre kroner på! 

 • 21

  Gjør huden klar - Det er viktig å ikke gi huden en sjokkstart. Du bør ikke ligge lenge ute i solen om du ikke har et godt underlag. Da er det lett å bli solbrent. Start sesongen med små, korte doser. Det kan også være lurt å bevege seg litt, da får du jevnere underlag. 

  Skrubb huden - Det er viktig å skubbe både ansikt og kropp, for å få bort alle døde hudceller. I tillegg vil dette gjøre at du får en finere og jevnere brunfarge. Dropper du å skrubbe kan fargen bli veldig ujevn. Jeg syns også at jeg får er finere resultatet, når jeg er nøye på å skubbe huden. Mange tror at de skrubber bort brunfargen når de peeler huden om sommeren, men det stemmer ikke. Det er bare de døde hudcellene som forsvinner. Det gjør at fargen kommer enda bedre til sin rette. Min favoritt-skrubb til kroppen, er peelingen til shadow Tans.

  Beskytt huden din - Det er alltid lurt å starte med en høy faktor når det kommer til solkrem. Gå heller ned i faktor etterhvert som fargen begynner å komme. Det er så alt for lett å brenne huden, noe som er kjempevondt, pluss skadelig for huden. Jeg har også opplevde at fargen varer lengere, når jeg bruker solkrem. Selv om du ikke pleier å bli solbrent, så er det alltid lurt med solkrem. 

  Strand i stedet for basseng - Jeg vet ikke om dette bare gjelder meg, Men jeg blir mye brunere når jeg ligger på stranden, i forhold til å ligge ved bassenget. Saltvann har alltid gjort at jeg blir ekstra brun. Jeg føler nesten at jeg mister mer fagre enn jeg får av klorvann. Pluss at jeg får grønt hår i bassenget. Et annet tips er å hive seg oppå en flytemadrass. Det har alltid gjort at jeg blir ekstra brun. Sola reflekterer enda bedre når du er i vannet. Klorvann bleker huden, og det er nettop det du vil unngå. 

  Betakaroten - Det som er aller viktigst er å ta riktig dose. Overdriver du så kan dette medføre ujevnheter og flekker. For tre år siden, fikk jeg soleksem. Etter dette ville jeg prøve betakaroten, mest fordi jeg ville unngå soleksem. Men for et resultat jeg fikk! Jeg ble mye brunere, pluss at fargen varte lengre. Her er det bare å prøve seg litt frem når det kommer til merker. De merkene som er mest kjent, er også de som er dyrest. Men det vil ikke si at de best, så her er det virkelig bare å finne ut det som hjelper for deg. Et kjerringråd er dette med å spise gulrøtter. Jeg spiser gulrøtter hver dag til midag. Jeg har av erfaring sett at gulrøtter faktisk kan hjelpe deg til å bli enda brunere. 

  Drikk masse vann - Solen tørker ut huden, og vann gjør den bedre rustet til å takle dette. Fuktnivået i huden avgjør også hvor frisk og jevn brunfargen blir. Så pass på at du får i deg nok vann. Jeg pleier alltid å lage meg litt saft. Man trenger ikke drikke rent vann, så lenge kroppen din får i seg nok veske. 2-3 liter med vann hver dag er den anbefalte mengden. Og nei, brus, kaffe og andre drikkevarer teller ikke som vann.

  Det er lov til å jukse - Pigmenter i kroppen din har mye å si for hvor brun du blir. Alle har ikke like mye. Jeg personlig er veldig heldig som er gode pigmenter. Men for dere som ikke har det, så finnes alltid selvbruning. Noen blir bare ikke brun, så enkelt og er det. De fleste selvbruningskremer gir ikke en dyp farge og påvirker derfor ikke hudens pigmenter. De gir farge på hudens overflate. For de som ikke blir brune er dette et kjempebra triks. Min favoritt selvbruning, er den økologiske selvbruningen til shadow Tans. 

  Bruk fuktighetskrem - Det du må tenke på, er å bruke en fuktighetskrem som er tilspasset din hudtype. Sommeren er en fin tid for huden fordi det er såpass mye fuktighet i luften. Men om sommeren utsettes huden imidlertid også for solens UVA-stråler. Vind og saltvann bidrar også til å tørke ut huden. Sol forårsaker hele 80% av rynkene vi får. 

  Litt om hvordan man bevarer brunfargen - Hvor lenge brunfargen varer, varierer veldig fra hudtype til hudtype, og også alder. Yngre hud vil miste fargen raskere da cellefornyelsen går raskere. På eldre hud går dette saktere. Fargen på huden din fremheves av en fet krem. Fett og fuktighet gjør at fargen varer lengre. Sørg for at huden får nok næring og rikelig med vitaminer, er et godt forarbeid. Det gir et bedre resultat med fuktighetskrem som har mye fukt i seg.

  ♥ Hva syns du om disse tipsene, har du noen tips jeg ikke har tenkt på? 

 • 43

  Søndager har gått fra å være en dag der jeg bare sov, til å bli en av mine favoritt-dager i uken. Nå er det 42 dager siden jeg har drukket alkohol, noe som vil si rundt 6 uker. Så da er det faktisk så mange uker siden jeg har vært fyllesyk, og det føles helt fantastisk. Kroppen min føles renere enn noen gang. Så hva er hemmeligheten for å ikke bli fyllesyk, jo nemlig å ikke drikke. Det er helt utrolig deilig å våkne opp på søndags morgen,og formen og humøret er på topp. Endelig får jeg noe fornuftig ut av denne dagen. Den brukes for det meste til å slappe av og andre ting man ellers ikke har hatt tid til. Jeg tenkte å gi dere litt tips, på hva dere kan gjøre og bruke en søndag til. 

  Spa dag - Hva er vel bedre en å bruke søndagen på å få stelt litt med seg selv, få renset ansiktet skikkelig. Ta på en ansiktsmaske, få stelt neglene på både hender og tær, farging av bryn. Sett føttene i et vannbad. Dette er noe av det beste jeg kan gjøre for meg selv. Man føler seg så godt etter man har fått gjort noen små ting. Dette er noen av tingene som inngår i en spa-dag hos meg. 

  Vaske og rydde - Hva er vel bedre å starte en ny uke med rent og ryddig hus. For min del syns jeg det er ektra koselig å være hjemme når det er rent og ryddig. Sett på full lyd med musikk, og ta deg en dans og syng med mens du rydder og vasker. Det gjør det både morsommere, og gjør også slik at humøret holder seg på topp mens du holder på. Sett av litt av dagen til å gjøre det koselig rundt deg, så kan du slappe av med god samvittighet etter på. Et annet tips er å bytte sengetøy. Noe av det beste jeg vet er å legge meg i en seng med nytt sengetøy. 

  Film og serie - De fleste har en veldig stressende hverdag der man ikke får så mye tid til å bare sette seg ned for å se på noe koselig på tv. Derfor er dette noe man burde unne seg selv på en søndag. Lag deg noe godt. Kos deg med noe godt å drikke, og bare slappe helt av med noe koselig på tv. Jeg personlig bruker viaplay og netflix, fordi jeg ikke syns det går så mye bra på tv på en søndag. Dette er nok fordi det går mye reprise på det som har gått hele uken, og som jeg mest sannsynlig har sett allerede. 

  Frisk luft - Hvis det er fint vær, hvorfor ikke komme seg litt ut. Enten om det er får å få en tur, eller ta en kaffe ute. Uansett er det helt fantastisk med litt frisk luft. Det kan også hjelpe for den som er fyllesyk. Det er utrolig hva frisk luft kan gjøre med både formen og humøret. Et god tips er også å lufte inne. Åpne dører og vinduer slik at du får en helt ny luft inne også. 

  Planlegge uken - Sett deg ned for å planlegge hvordan du vil at uken din skal være. Et godt tips er å planlegge en ukes handling. Da kan du både spare penger, og også sørge for at du får en sunnere hverdag. Planlegg når du skal trene, og hva du enn vil bruke uken din på. Jeg personlig er veldig glad i å ha en plan for uken, og sette opp nye mål for hva jeg vil oppnå. Det kan også være lurt å rydde litt i kjøleskapet, slik at du kan bruke opp rester. Se hva du virelig trenger å handle inn, slik at man unngår å kaste mat. 

  Rydde i klærne dine - Nå som sommeren virkelig har begynt å komme, kan det være lurt å organisere litt i klesskapet. Vinterklærne du har brukt mest, kan bytte plass med sommerklær. Klær som du ikke bruker, eller bare blir liggende  i skapet kan du gi bort til Fretex eller andre organisasjoner. Slik får andre bruk for det du ikke trenger. Jeg har et klesstativ som står utenfor klesskapet mitt, der jeg har byttet ut alle cardigans med sommerkjoler. 

  Få sommerfarger inn i leiligheten/huset - Noe av det beste jeg vet, er å få litt forandring her hjemme. Vi har byttet ut alle lys og pynt rundt om i leiligheten til sommerfarger, noe som gir hele hjemmet ektra sommerstemning. Få inn litt freshe farger, men ikke kast det du pleier å ha ute når det er mørkere tider. Da kan du bare bytte om, når sommeren er over. Vi sparer på alt av pynt. 

  Bake dag - Trenger jeg å si noe mere. Hva er vel bedre enn å bruke fridagen sin på å bake noe godt. Du kan fylle opp fryseren, eller gjøre som jeg pleier, å gi en pose med det jeg har bakt til familien. Det store smilet jeg får når jeg kommer til farmor og farfar med en pose med nybakte boller er så utrolig koselig. Det er også deilig å ha noe man har laget selv i fryseren. Da har du alltid noe du kan servere hvis du får besøk eller skal på besøk.  ♥ Har du husket å melde deg på ukens blogg konkurransen min, det finner du i innlegget under dette. Eller så legger jeg med direkte link, til det innlegget der du kan melde deg på -> lisarorvik 

 • 32

  I dag tenkte jeg å dele med dere, mine beste tips for å slippe søtsuget. Det er faktisk mye man kan gjøre selv for å slippe akkurat dette. Jeg får ofte spørsmål om hvordan jeg unngår søtsuget. Derfor tenkte jeg å dele mine erfaringer med hva som fungerer best for meg. Jeg har samlet alt det jeg syns fungerer i dette innlegget. Det er ikke noe å legge skjul på at vi alle har søtsug. Men det er opp til deg å gjøre noe med det. Det finnes mange gode tips for hvordan man kan unngå dette. Kunskap er makt, jo flere tips man kan jo lettere er det å gjøre noe med det. Så jeg håper dere liker alle tipsene mine. Legg gjerne igjen en kommentar om dere vil ha flere slike innlegg. 

  Spise nok - Mitt beste tips, er dette med å spise nok. Når kroppen din går sulten, så kommer også søtsuget mye lettere. Så for å slippe unna å alltid være sulten, og det å småspise mellom måltidene, er trikse det å spise seg mett, til alle måltider. Kroppen trenger en viss mengde med mat for at vi skal fungere rikitg. Så det er lurt å heller spise flere mettende måltider, så slipper du å ende opp med å småspise hele tiden. Det er også lurt å spise mat som stabiliserer blodsukkeret. Proteinrik mat hjelper også for å stabilisere blodsukkeret.

  Spise jevnlig - Dette er noe jeg selv merker veldig fort, når du ikke spiser jevnlig. Jeg har lært at 3-4 timer melder måltidene, er det som fungerer best for meg. Spiser du jevnlig, har kroppen nok energi og du vil ikke merke søtsuget. Når du spiser jevnlig ungår du også å overspise, for da får kroppen din mat ofte nok. 

  Ikke ha det tilgjengelig - Har du en pose med potetgull eller sjokolade i skapet, er det lett å finne det frem for å spise det. Men har du det ikke hjemme, må du faktisk ut av huset for å kjøpe noe godt. Da er det lettere å tenke igjennom hva du faktisk har lyst på, er det godteri eller er du kanskje sulten. Det å ikke ha søtsaker tilgjengelig, gjør automatisk at det ikke er like lett å spise det. Hvem drar til butikken kun for å kjøpe godteri? Det ville jeg aldri gjort. Da får man også bedre tid til å kjenne hva kroppen egentlig vil ha. Kanskje du bare er tørst? 

  Lag sunne alternativer - Det er så mange sunne oppskrifter man kan lage selv. Det er bare å bruke litt tid på å søke på nettet. Der finner du sunnere alternativer til det meste du får kjøpt ferdig i butikken. Det å lage ting selv vil også spare deg for veldig mange usunne ferdigprodukter. Jeg selv syns det er kjempegøy å finne nye oppskrifter jeg kan prøve meg på. Det kan være noe så lett som grønnsaker med dip, eller oppdelt frukt. Man trenger ikke gjøre det så vanskelig for å kunne spise noe godt og sundt. 

  Drikk nok vann - Ha alltid en flaske med vann i kjøleskapet som står kaldt. Det er lettere å drikke vann når det er kaldt. Nå finnes det også mange gode safter uten sukker og kalorier, så her er mulighetene mange. Ikke ha liter etter liter med brus stående i kjøleskapet. Unn deg brus kun i helgen. Det gjør at det blir litt ekstra spesielt å drikke brus. Det må jo være lov å kose seg i helgen. Kroppen din kan faktisk være tørst når du tror det er søtsuget som kommer, så viktig å drikke nok mengder vann. 

  Unn deg selv noe godt - Enten om du har en eller flere ganger i uken der du selv unner deg godteri, ha protein-barer liggende. Jeg har alltid mange sjokolade-barer fra Noka liggende i kjøleskapet. Dette spiser jeg når jeg har lyst på noe godt. Dette er også et bedre alternativ til godteri. Det kan også være lurt å alltid ha en i vesken. Slik har du et sunt alternativ lett tilgjengelig, uansett hvor du er. 

  Bevegelse og trening - Når man trener jevnlig, får man mindre lyst til å putte i seg usunn mat. Trening hjelper generelt mot dårlig kosthold, og mosjon er med på å stabilisere blodsukkeret og appetitten din. Sitter du mye stille, vil det faktisk øke lysten din på noe godt selv om du trenger det mindre da. Trening og bevegelse kan også fungere som en avledningsmanøver. Bare en tur kan få tankene dine over på noe helt annet. 

  Planlegg og kutt ned - Nøkelen til å lykkes med å unngå søtsuget, er dette med å planlegge. Planlegg måltidene dine, slik at du unngår å hoppe over noen. Kutt ned på søtsaker, søtsuget blir bare sterkere jo mer godsaker du spiser. Tilvenn kroppen din til å klare seg uten søtsaker. De første dagene er alltid de tøffeste. Men kommer du deg igjennom den første tiden, så blir alt lettere etterhvert.

 • 28

  Siden det er fredag, så tenkte jeg hvorfor ikke dele litt film tips. Det er ikke noe å legge skjul på at når du har vært sykemeldt så lenge som meg, så har det blitt mye tv titting. Så i dag tenkte jeg å dele mine favoritt komedier og jente filmer. Alle disse filmene finner dere på netflix, kommer til å komme flere slike innlegg som dette om dere liker det. Jeg syns værtfall det er gøy å kan gi litt tips, siden jeg har vell sett alt som er på netflix. Å hva er vel bedre enn å ta frem noe godt, å bare kose seg og slappe helt av med noen bra filmer. Så gi meg gjerne en tilbake meling om dere vil ha flere slike innlegg, med litt andre sjangere. Tenkte at det var lurt å lage eget innlegg for netflix og viaplay, så da startet jeg med netflix.   ♥ Friends Whit Benefits ♥ The Bounty Hunter ♥ The Proposal ♥ En Shopoholikers bekjennelser ♥Step UP ♥ In Het Shoes ♥   ♥ 13 going on 30 ♥ Its a boy girl thing ♥ The wedding date ♥ No strings attached ♥ Mam bo ♥ Nære & kjære ♥  ♥ Marley & Me ♥ The Reader ♥ Tammy ♥ Blandede følelser ♥ Letters to Juliet ♥ 50 First dates ♥   ♥ One Day ♥ Daddy day care ♥ Den enestående Will Hunting ♥ Søstrene Boleyn ♥ Bad teacher ♥ Tooth Fairy ♥ 

  → Likte dere fil tipsene, noen av disse filmen du har sett eller kunne tenkte deg å se ? 

 • 26

  Få i seg mer vann- Mitt beste tips for å få i seg mer vann, er å alltid ha flasker med vann i kjøleskapet. For meg er det lettere å bare ta en flaske, enn å skulle helle oppi noe annet i et glass. I tillegg så blir jo vannet kaldt når det står i kjøleskapet, noe som gjør at det bare blir enda bedre. Jeg og min søster har tre flasker hver som vi alltid har å bytte på, noe som har gjort at vi får i oss mer vann. Det kan også være lurt å ha noen flasker med sukkerfri saft tilgjengelig, om man er lei av vanlig vann. 

  Ukes handling- Når man kun handler mat en gang i uken, så sparer man utrolig mye penger. Da planlegger man hva man trenger, og slipper alle impulskjøp. Det kan også være lurt å ikke handle på tom mage, da har du lyst på alt i butikken. For å spare penger på mat, så er det å planlegge hemmeligheten. Finn ut hva dere egentlig trenger, og sett opp en ukes meny på forhånd. Vi har spart utrolig mye penger på mat med dette tipset. Vi handler aldri mer enn en gang i uken. 

  En smart app- Jeg kom over en app som heter mattilbud, dette er en app som viser alle matbutikkenes tilbud. Her får du er overskrift over hva de forskjellige butikkene har som tilbud den uken, og man kan såre mye. Jeg går alltid igjennom den appen før vi handler, for da har jeg en oversikt over hvor vi burde dra å handle det forskjellige. På den appen er det også forskjellige katologier som godteri, kylling, kjøttdeig, ost og lignende. Dette er en app alle burde ha på telefonen sin. 

  Fryse ned mat- Det er utrolig mange matvarer som kan fryses, noe som er utrolig lurt å gjøre. Vi pleier å stor-handle i Sverige. Vi kjøper kylling, kjøttdeig, fløtegratinerte poteter og lignende. Dette er kjempesmart å ha i fryseren. Det er også lurt å ha et oppskåret brød i fryseren. Da kan man enkelt ta opp en eller to brødskiver når du skal bruke det. Det tar ikke lang tid før de blir tint. Eller bare ta det i en brød rister. Skal man ha kylling til middag, er det bare å ta opp dette på morgen, så er det klart til å brukes når du skal lage middag. 

  Del opp maten du har i fryseren- Dette blir litt det samme som med brød. Når du kjøper store pakker med kjøttdeig,og bare en eller to som skal spise, da er det lurt å dele opp dette i flere mindre stykker før det legges i fryseren. Da kan du enkelt ta opp akkurat det du trenger, og du slipper at det blir masse mat til overs. Vi deler opp all mat vi kan før vi fryser det. 

  En stoppe klokke- Vi har en stoppe klokke på kjøleskapet, dette er et veldig smart redskap å ha. Den kan både telle oppover, og nedover. Skal du lage mat som tar en vis tid, så er det bare å sette den på antall minutter det tar. Den piper når det er ferdig, noe som gjør det litt enklere å lage mat. Man slipper å sjekke klokken hele tiden, og likså gå frem og tilbake fra kjøkkenet. Dette er vel noe av de vi bruker mest når det kommer til mat-laging. Tror vi betalte rundt 14 kroner for denne på IKEA. 

  Rydd og vask litt hver dag- Hver gang etter du har lagd mat, så er det lurt å rydde med en gang. Jeg synes det er mer koselig å lage mat på et ryddig kjøkken. Ha en klut lett tilgjengelig som du kan dra over benkene med. Det å rydde og vaske litt hver dag, gjør automatisk at det blir mer koselig å være i leilighetene. Når man har det ryddig rundt seg blir man også mer ryddig i hodet. Dette gjelder alle felles-rom, som bad, stue, gang og lignende. Rydd etter deg selv. Hvis alle gjør det og alle hjelper til så blir det mye hyggeligere å være hjemme. Ingen liker vel å rydde etter andre hele tiden. 

  Fordel oppgaver- Hjemme i leiligheten hos søsteren min og meg, har vi forskjellige oppgaver. Det er lurt med tanke på hvem som er mest hjemme. Siden jeg er mye mer hjemme enn søsteren min, så sier det seg selv at det jeg som rydder og vasker mest. Men det er også jeg som roter mest. Vi har fordelt oppgavene etter hva som passer best for oss begge. Malin går alltid ut med søppel, fordi det er på vei til jobben hennes. Det er viktig at alle gjør litt for å ha det ryddig. Det er utrolig kjedelig hvis en skal gjøre alt.  ♥ Hva syns du om disse tipsene, noen du selv bruker ? 

 • 16

  I dag tenkte jeg å dele med dere mine favoritt produkter til kropp og hår, dette er produkter jeg bruker mest. Det er lenge siden jeg har skrevet noe om produkter og anbefalinger til dere, så da var det på tide med et slikt innlegg. Det er inngen som har sakt eller bestemt hvilkene produkter jeg skal skrive om, dette er min personlige favoritter. Noen av produktene har jeg brukt i flere år, mens andre har blitt nye favoritter i år. Dette er produktene jeg bruker for å pleie hud og hår, så håper dere liker dette innlegge.   Det første produktet jeg vil snakke om, er hårkureren jeg bruker. Denne er fra aussie, jeg pleier å kjøpe denne i Svergie. Fordi den er billigere der, men man kan få takk i den i mange butikker i Norge også. Dette er en hårkur jeg har brukt i mange år, jeg bruker denne i steden for balsam i håret. Jeg har farget håret mye når jeg var mindre, så håret mitt var veldig slitt før. Men etter å ha brukt denne en stund, har håret mitt blitt kjempe bra. Grunnen for at jeg liker denne, er fordi den kun trenger å sitte i håret i tre minutter. Så den er rask å bruke, den lukter også utrolig godt. Så får dere som ville passe litt ekstra på håret deres, eller har veldig slitt hår så anbefaler jeg dere denne.   Jeg fortsetter å snakke om produkter jeg bruker i dusjen, jeg bruker skrubbenfra Shadow Tans. Dette er et produkt jeg begynte å bruke for ikke så alt for lenge siden, men den har blitt helt klart min favoritt skrubb. Den er økologisk og skånsom mot huden. Den lukter også helt fantastisk, det andre produktet er fra Nivea. Dette er et produkt som er utrolig genialt. Den vasker kroppen din, men samtidig som den tilfører fuktighet. Så når mannskap dusje og så hoppe rett inn i klær, er denne helt perfekt. Fordi den gir deg den fuktighets du får fra andre kremer, som trenger litt tørke tid.   Dette produkte er også en skrubb ment for ansiktet, fra Garnier. Dette er et produkt som er billig og utrolig bra, jeg har brukt denne i alle år. Det som er så smart med denne, er at du får tre produkter i et. Den kan brukes som skrubb, ansikts maske eller en wash. Jeg bruker den mest som en skrubb, men jeg liker også bruke den som ansikts maske. Dette er et produkt jeg vil anbefale dere alle, både fordi den er billig men den er så utrolig god.   Så har jeg lyst til å vise dere mine favoritt fuktighets kremer, til ansikt og kropp. Jeg bruker fuktighets kremen fra Shadow Tans i ansiktet, denne bruker jeg faktisk hver eneste dag. Jeg har slitt mye med oljeselskapet hud, å har vell egentlig prøvd alt av kremer. Både billige og dyre kremer, men føler at alt annnet bare gir meg mer oljeselskapet hud. Denne fra Shadow Tans tørker fort, å jeg får ikke den oljeselskapet huden pluss at den gir kjempe god fuktighet. For resten av kroppen så bruker jeg biotherm sin fuktighets krem, denne har vært en favoritt i alle år. Den lukter helt fantastisk, å er perfekt for å gi fuktighet til hele kroppen.   Det siste produkte jeg vil anbefale dere i dag, er enda en fuktighets krem fra a-dermed. Denne er kjøpt på apoteket å er litt dyr. Men den er absolutt vært pengene, jeg har noen steder på kroppen som er ektra tørre. Men bare etter å ha smurt meg en gang med denne, så blir de tørre områdene mye bedre. Denne er også perfekt til å ha når du skal på feire, for den er kjempe bra til når du er solbrent. Dette er et produkt jeg alltid må ha tilgjengelig, å den er alltid med meg på tur i sommerferien. Den gir utrolig mye fuktighet, den er litt tjukk i konsistensen men det er det som gjør den så utrolig bra. 

  ♥ Er det noen av disse produktene du bruker, hva syns dere om slike innlegg? 

 • 8

  Som jeg nevnte kort her om dagen trengte jeg en ny serie å se på, så var jeg aå heldig at min søster begynnte å abonnere på tv 2 sumo. Fordi vi må se på bloggere, men da kom jeg over denne seieren Petter uteligger. Jeg har hørt så utrolig mye bra om den, men ikke fått sett den før nå. Jeg har kun sett to episoder, men må si jeg er utrolig positivt overrasket. Den handler om en mann som har kone og barn, men skal leve som en uteligger i 52 dager. Jeg har fått et helt nytt syn på uteliggere, hva de går igjennom. Hvordan det faktisk er å leve på gata, dette er en serie jeg vil anbefale dere alle å se. Har ikke lyst til å si for mye om den, for dere må bare se den selv. Min plan i dag er å se flere episoder, formen er ikke så bra i dag. Så da skal jeg bare slappe av med denne serien, jeg ser den på tv 2 sumo. Hver ikke om noen andre steder man kan se den, men virkelig vært å se på. 

   Har du sett denne serien, hva syns du om den ? 

 • 35

  I dag tenkte jeg faktisk at jeg skulle tipse dere om noen serier, som kansje ikke alle har fått med seg. Men som jeg syns er utrolig bra, har jo skrevet et slik innlegg før. Men da skrev jeg bare om de kjente serien jeg likte, nåmtenkte jeg å ta frem noen serier som ikke er så kjent. Er ikke noe å legge skjul på at jeg ser mye på tv, sånn blir det jo når man er sykemeldt. Så da tenkte jeg å dele mine favoritter akuratt nå, jeg har vel sett det som går an å se på av serie. Alle disse seriene får du sett på viaplay, der ligger det flere sesonger av alle seriene. 


  Weeds er en serie jeg begynnte å se på for litt siden, å jeg har blitt helt avhengi. Dette er en utrolig morsom serie, samtidig som det er masse drama. Det er mye sex, kjærlighet, familie liv og det du kan tenke deg om det "normale liv". Serien handelen om en familie der moren selger weed, å for å si det kort så kommer det mye utfordringer med det. Dette er en serie jeg syns er kjempe morsom, men samtid spennene. 


  Scandal er en utrolig spende serier, her får du drama, kjærlighet, mord, familiedrama, venskap og alt du egentlig vil se i en serie. Dette er utrolig bra serie, jeg elsker at den er så spennende. Liker du en serie der det skjer mye, er dette serien for deg. Det handler om livet til en president og en gruppe mennesker som løser skadaler. Det skjer noe nytt hele tiden, man blir aldri lei fordi den er så sykt spennene.

  Private Practice er en serie jeg nesten nettop ble ferdig med å se, liker du gray's anatomy kommer du også til å like denne. Serien handler om leger på et litt anderledes kontor, dette er en vedlig drama serie. Her får du mye kjærlighet, sex, venskap, død, familie, sykdom og store tragedier. Dette er også en spennene serier det skjer mye, men det er vel mere drama og store tragedier. Jeg så ferdig hele serien fordi jeg syns den er kjempe bra, vedlig sånn serie jeg liker. 

  How to get away whit murder, er min abselutt min favoritt serie. Dette er vel en litt mere kjent serie, men fy faen så bra den er. Den handler om en lærer som jobber som advokat, som lærer sine studenter om hvordan man fri kjenner en klient. Det skjer så utrolig mye i serien, du får alt i fra kjærlighet til mord. Dette er en serie dere absolutt burde se, den er sykt bra. Så denne anbefaler jeg dere alle, dette er en serie man bare vil ha mer av. 

  Devious maids er en utrolig spennene og bra serie, denne serien handler om hushjelpere for de som er vedlig rike. Her for du også mye kjærlighet, sex, drama, familie, drap og mange skandaler. Denne serien er det ikke så mange sesonger ute enda av, men de som er ute er kjempe bra. Dette er en morsom men samtidig mye drama og spenning, dette er også en serie du ikke vil gå glipp av. 

  ♥ Håper dere likte disse tipsene, bare å gi lyd om jeg skal tipse om flere. For jeg har mange flere jeg syns er kjempe bra, men nå fikk dere noen av mine favoritter. 

 • 30

  Over kan dere se før og etter bilde, det ble ikke helt perfekt men mye bedre syns jeg. Det første jeg gjør er å ta meg en dusj, for å vakse av alt av selvbruning som ikke har trukket seg inn i huden. Dusjen også for å få fjernet lukten av selvbruning, for jeg syns ikke selvbruning lukter noe godt dagen etter på kroppen. Jeg har også sluttet helt med å ta solarium, det skader huden og er kjempe dyrt. Så jeg har i steden gått over til å kun bruke selvbruning, uansett hvor mange ganger jeg har brukt dette. Så kommer det ofte flekker, så kom jeg over et triks for noen uker siden som jeg vil dele med dere. 


  Alt du trenger er bakepulver, sitron saft, en skål å ha det oppi og en tannbørste. Det du gjør er å blander blander bakepulver og sitron saft i en skål, så bruker du en tannbørste og starter å skubbe. Husk at noen har sensitiv hud så da kan man reagere på det, jeg har selv sensitiv hud men ikke reagert på dette. Jeg tror at jeg kunne ha skubbet litt mer en det jeg gjorde, for bedre resultat. Men jeg skubbet bare litt, så kansje jeg burde gjøre det en gang til i morgen. 


  ♥ Håper dere liker tipset, husk å meld dere på konkurransen min ukens blogg TRYKK HER for å komme direkte. Jeg trekker ut to vinnere som får eget innlegg på min blogg, med bilder og direkte link til din blogg.

 • 33

  //inneholder addlinks


  //1.HER //2.HER //3.HER //4.HER

   


  //1.HER //2.HER //3.HER //4.HER

   


  //1.HER //2.HER //3.HER //4.HER

   

  //1.HER //2.HER //3.HER //4.HER

   


  //1.HER //2.HER //3.HER //4.HER

  Jeg har plukket ut mine favoritter fra Nelly, dette er favoritt nett siden min å shoppe på. De har kommet med utrolig mye fint nå, så da er det på tiden å fylle opp garderoben med noe nytt. Lurer du på størrelse, pris og farger, er det bare å trykke på linken under så kommer du direkte til det produktet. Dette er det som står på toppen av min ønske liste akkurat nå, jeg kan sitte i flere timer bare å se på Nelly sin hjemme side. Jeg finner alltid noe jeg har lyst på, de nye klærne som har kommet nå er akkurat min stil. Vis du ser noe du liker, er det direkte link til alt under bilde. 

   Fant du noe du likte ? 

  ♥ Husk konkurransen min ukens blogg på søndag, innlegget kommer ut kl 10:00. Der plukker jeg ut to vinnere, som får et eget innlegg på min blogg med bilder og dirkete link til den blogg.