lisarorvik - Mitt navn er Lisa Slaaen Rørvik, jeg er 22år. Jeg kommer til å blogge om min kampen om å bli frisk, fra en alvorlig spiseforstyrrelse som heter anoreksia. Jeg deler også mange sunne oppskrifter, jeg har også en stor lidenskap for trening. hits
Instagram Facebook Lisa.rorvik@hotmail.com

38Enda en fantastisk dag her i Hellas, er snart over. Jeg har prøvd å blogge i hele dag, men nette har vært så dårlig. At jeg rett og slett ikke kom inn, men nå kom jeg heldigvis inn. Så da får jeg gitt dere en liten oppdatering, vi skal snart avgårde for å spise litt middag. Nå sitter vi ute på terrassen, spiller kort, drikker øl. Å nyter den siste tiden av solen, dette er det jeg kaller å leve livet. Vi skal ut å spise en god middag, vi har funnet verdens beste resturant. Som servere så utrolig god mat, så ditt skal vi i dag også. Både min søster og meg har fått soleksem, noe som er litt nedtur. Men men sånn er det bare, vi får smøre oss ekstra godt. 

Dere har kanskje merker at det ikke ble noe ny konkurranse, på ukens blogg. Det er fordi nette her er så dårlig, at jeg ikke har fått kåret vinnere fra sist søndag. Så jeg må vente med ny konkurranse, til jeg kommer hjem. Slik at ukens blogg anbefalinger kommer ut først. Håper dere forstår det, men når jeg skal plukke ut to vinnere. Så leser jeg bloggene til alle som melder seg på, å med dette nette. Får jeg ikke opp en enste blogg, men det blir ny konkurranse på neste søndag. Å vinnerene kommer ut på fredag eller lørdag, det må desverre bare bli slik når nette er så dårlig. Men nå skal jeg legge fra meg pc, for å stelle oss å komme oss ut for å spise middag. ♥ Håper dere har hatt en like bra dag som meg! 

 • 23

  God kveld mine fantastiske lesere, beklager for litt sen oppdatering. Men formen har ikke vært så bra, etter som vi dro ut i går. For å feire bursdagen min skikkelig, vi stor koste oss. Danset hele natten lang, så kjenner jeg både er sliten og støl i dag. Men det er slik det skal være, for det tyder på at vi hadde en super bra dag i går. Jeg har tatt med en dag fri fra standen, noe kroppen min virkelig trengte. Blir utrolig sliten av denne varmen, så da er godt med en dag inne uten å gjøre noe ting. Jeg ser utrolig bleik ut på bildene vi tok på standen, for jeg er egentlig utrolig brun hehe. Fått skikkelig farge, har faktisk aldri blitt så brun som det jeg er nå. Skal få vist dere brunfargen min snart, slik at dere også kan få se hvor brun jeg har blitt hehe. 

  Eller jeg har faktisk fått gjort masse i dag, etter som min søster og meg tok en del bilder i går. Så jeg har fått lagt dem inn på pc, begynt å redigere litt å slike ting. Så nå kommer det snart ut masse nye bilder, håper på at jeg kan få lagt dem ut ganske snart. Men det tar så lang tid, for å laste opp et bilde på denne bloggen nå. Siden nette er så dårlig, så kan nok hende jeg venter med til jeg kommer hjem. Vi får se, hva jeg har tålmodighet til. Vi skal snart ut å spise en god middag, for å så bare slappe av hele kveld. 

  ♥ Tusen hjertelig takk for alle gratulasjonene jeg fikk her på bloggen, det betyr utrolig mye for meg. Dere skulle bare vist, ble så glad av å lese alle de fine kommentarene fra dere lesere! 

 • 82

  God morgen alle mine herlige lesere, i dag er en veldig spesiell dag for meg. Siden jeg har bursdag, jeg fyller helle 22 år. Føler meg neste litt gammel, vi har enda ikke planlagt hva vi skal gjøre i dag. Men vi skal værtfall ut å spise en kjempe god middag, så kanskje vi drar inn til byen. Men det er vi ikke helt sikker på enda, etter som vi blir så utslitt av denne varmen. Pluss at vi begge er litt solbrente, denne solen er mye sterkere en det man tror selv. Jeg smører meg inn med solkrem, hele dagen. Men likevell blir jeg brent, har heldigvis blitt ganske så brun også da. Jeg skjønner ikke hvordan andre tør å bruke olje i denne sterke sola, når man blir brent med solkrem med høy faktor. 

  Jeg var så sliten i går, at jeg sovnet kl 11 på kvelden. Så når jeg våknet i dag, hadde jeg mange tapte anrop på mobilen, siden familien har prøvd å ringt meg. Når kl ble 12, men de får snakket med meg i dag da. Prøvde å holde meg våken i går, men det gikk bare ikke. Sånn går det når man er litt for sliten, jeg skal vært øyeblikk dra på butikken. For å få kjøpt meg litt frokost, til søsteren min og meg. Før vi skal komme oss ned på stranden, å nyte noen timer der. Jeg skal nyte dagen i dag, ikke stresse. Å bare ta alt som det kommer, siden det er bursdagen min. Men ville gi dere en liten oppdatering, før jeg skal komme meg bort på butikken. Kanskje vi blogges litt senere i dag, eller så kommer det værtfall et innlegg i morgen.   ♥ Ønsker dere en fantastisk dag, jeg skal stor kose meg på bursdagen min!

 • 28

  God morgen alle mine faktiske lesere, dere lurer sikkert på hvorfor jeg ikke oppdaterte dere i går. Det har seg nemlig slik, at jeg ble utrolig dårlig i går kveld. Dagen startet kjempe bra, jeg var på stranda kl 10. Solte meg, bada og egentlig bare koste meg. Men rundt kl fem. Kjente jeg at det var noe som ikke stemte, det føltes ut som hele kroppen min skulle svikte. Så jeg måtte bare kjappe meg opp til hotellet, det var da jeg kjente at formen var utrolig dårlig. Heldigvis er jeg her sammen med min store søster, som passet godt på meg. Jeg hadde så vondt i hode, at jeg måtte ta to Paracet. For å så bare ligge helt stille å slappe av, heldigvis ga det seg litt. Så vi kom oss ut for å spise, så la jeg meg allerede rundt kl ti på kvelden. 

  Formen er mye bedre i dag, så jeg krysser fingrende for at det er over. For det er ikke noe koselig å være dårlig, når man er på ferie. Dagen i dag, skal vi bare kose oss på standen. For å så gå ut å spise en god middag, vi har allerede testet ut litt forskjelige resturanter. Maten her nede er kjempe god, jeg har spise ute hver eneste dag. Så klapp på skulderen for det, vi har tilogmed spist is til dessert hver eneste dag. Masse god sjokolade is, så vi stor koser oss. Har måtte kjøpt med nye sko, etter som mine slippers har blitt borte mens vi flyttet. Men vi fant de søteste frozen, rosa skoene. Som jeg nå bruker bruker på standen, skal selvfølgelig ta med meg disse hjem hehe. Vi skulle jo ta litt bilder i går, men siden jeg var så dårlig så orket jeg bare ikke. Gikk hele dagene i går uten sminke, så kanskje vi får tatt noen bilder i dag. Har også begynt å lese denne super spennde boken, tenkte å skrive et eget innlegg om den når jeg har kommet litt lengere eller er ferdig.   ♥ Ønsker dere en fantastisk dag, håper sola skinner hos deg også! 

 • 30

  God søndags morgen, håper deres dag har startet like bra som min. Vi har endelig kommet frem, vi har reist i hele natt. Så vi er ganske så sliten, men vi skal vel komme oss avgårde til stranden snart. Skal gi dere en mer oppdatering om dette i morgen, men jeg vil jo selvfølgelig holde ukens blogg konkurransen min. Dette går ut på at jeg plukker ut to heldige vinnere, som får et eget innlegg her på min blogg. Med bilder og direkte link til din blogg, jeg skriver også litt om hva det er jeg liker med din blogg. Pluss litt om hva du blogger mest om, så dette er en måte får deg å kanskje få noen nye lesere på. For jeg anbefaler mine egene lesere, om akuratt din blogg. Så her er der bare å melde seg på, jeg krysser fingrende for at jeg får til å dele innlegget med vinnerene på onsdag. 

  For å delta må du føle to enkle trinn: 

  1) Lik min facebook side, har du allerede likt den gå til punkt nr to. For dere som ikke har likt den, så kan dere trykke her for å komme direkte til den -> FACEBOOK-LISA! 

  2) Legg igjen en kommentar med at du er med, husk blogg navn der du skriver navn og e-post. Slik at jeg finner din blogg, når jeg skal plukke ut vinnerene. 

  ♥ Masse lykke til alle sammen, husk at jeg lesere bloggen til alle som melder seg på! 

 • 56

  God morgen fra en veldig glad jente, i dag er endelig dag her. Denne dagen har jeg ventet så alt for lenge på, men nå kan jeg endelig si det. I dag drar vi på ferie, vi skal desverre reise i natt. Så dette kommer nok til å bli en tung natt for min del, men det går helt fint. Flyet vårt går rundt kl 23 i kveld, så jeg håper de har Internett på flyet. Etter som jeg aldri klarer å sove på flyet, ellers må jeg ta med meg en bok eller noe. Jeg er enda ikke helt ferdig pakket, men det skal jeg fikse i løpet av dagen. 

  Jeg håper at det er såpas bra Internett der, at jeg kan få oppdatert dere litt. Mens jeg er på ferie, men nå vet dere jo at jeg er på ferie. Så det kommer ikke til å komme like mange innlegg, som det pleier å gjøre. Men noen innlegg kommer det til å bli, så lenge vi har Internett. Kjenner jeg gleder meg utrolig mye, dette trenger jeg. Det skal bli deilig å bare komme seg litt bort, å få masse søster tid. Vi skal bare kose oss, har ikke lagt så mye planer om hva vi skal gjøre enda. Med kjenner jeg oss rett, så kommer vi til å ligge mest på stranden. Ville bare gi dere en liten oppdatering, før jeg må komme meg avgårde. For å fikse de siste små tingene, så dere for ønske meg god tur.   ♥ Ukens blogg konkurransen min, kommer ut som vanelig kl 10:00 i morgen! 

 • 26

  God morgen alle mine herlige lesere, dagen i går gikk heller ikke helt som planlagt. Ble desverre ganske dårlig ut over dagen, så da brukte jeg heller dagen på å gjøre husarbeid. Fått vasket kjøkken, klær, byttet sengetøy og kommet litt lengere på pakking. Så dagen i går gikk ganske fort, selvom jeg ikke var ute av leiligheten. Jeg sliter enda med store mage smerter, noe som gjør meg ganske så sliten. Jeg som hadde planlagt å trene mye denne uken, siden jeg skal på ferie. Men slik ble det ikke, men det gjør inngen ting. Kan trene så mye jeg vil når jeg kommer hjem, så nå har jeg offisielt tatt meg ferie. 

  Jeg er veldig glad jeg gikk igjennom det jeg skulle ha med meg på tur, for hvem tror dere ikke har feil beregnet medesiner. Jo nemlig meg, eller feil beregnet er vel feil å si. For det var en tom papp eske, i steden for full. Så glad jeg løftet på den i går, altså jeg må slutte å legge tomme pappesker der medisinene mine ligger i. Rett tilbake i skapet, i steden for å kaste dem. Lærer aldri, gjør det om igjen og om igjen. Selvom jeg blir like oppgitt over meg selv, hver gang. Jaja fikk meg heldigvis en god latter, ble litt stressa når jeg skulle få tak i legen. Etter som han var på ferie, men heldigvis var den en annen lege på kontoret som hjalp meg. Så nå ligger det resept på apoteket å venter, så i dag krysser jeg fingrende for at formen holder seg slik den er nå. Slik at jeg får gjort de siste tingene, for vi reiser i morgen kveld. Ville bare gi dere en liten oppdatering, før jeg skal lage meg litt frokost. 

  ♥ Jeg lurer forresten på om noen av dere har noen ønske innlegg, dere kunne tenkt dere? Prøver nemelig å gjøre klar noen innlegg, før jeg drar. Så her er det bare å komme med ønsker, eller gode tips! 

 • 30

  Etter en kommentar jeg fikk her på bloggen, ble jeg sittende igjen ganske så paff. Dette var en kommentar fra en anonym person. Jeg har nevnt denne kommentaren før. Jeg ønsker å dele alt med dere når det gjelder min kamp mot å bli frisk. Hvordan jeg har det, og det som skjer med denne bloggen. Jeg vet det er mange som blir utsatt for dette med anonyme nett-troll, og jeg er heller intet unntak når det kommer til det. Ja, jeg har vært utrolig heldig som har fått lite negative kommentarer. Av over 10 000 kommentarer, så har jeg vel fått 6-7 skikkelig stygge kommentarer. Så det kaller jeg veldig heldig om man ser på helheten. Men den kommentaren jeg fikk for noen dager siden, den fikk meg virkelig til å tenke. For denne anonyme personen skrev; klarer du ikke blogge om noe annet en anoreksia. Det er ikke mere synd på deg enn alle oss andre bare fordi du er syk. Du er ingenting uten sykdomen din. Det virker som om du er redd for å vise hvem du er uten den. 

  Bang sier jeg, snakk om å skulle tråkke på noen som allerede ligger nede. Heldigvis slettet jeg bare denne kommentaren, og lot det ikke gå inn på meg. For jeg vet at det ikke blir siste gang jeg kommer til å oppleve dette. Men det jeg satt igjen med etter denne kommentaren, var det at jeg ikke bare er en sykdom. Jeg vet jeg skriver mye om sykdommen min, men det er fordi det er en så stor del av min hverdag. Jeg tviler på at de som ikke har opplevd denne sykdommen selv, kan forestille seg hvordan det egentlig er. Når alle avgjørelser, beslutninger, planer og alt som skjer i løpet av en dag blir styrt av en sykdom. En lidelse som har så stor makt over deg, at du ikke klarer å tenke klart. En sykdom som tar fra deg livsgleden. Som bryter deg ned og tar fra deg bit etter bit av den personen du var. Jeg tror det kan være lett å glemme, at dette er en lidelse ingen har lyst til å ha. 

  Jeg føler så utrolig med alle som sliter med det samme, fordi jeg vet hvor jævlig det er. Når jeg bestemte meg for å starte denne bloggen, var jeg helt bestemt på at jeg ikke skulle gjøre noe halvveis. Skulle jeg først skrive om sykdommen, så skulle jeg dele alt. Jeg startet ikke denne bloggen for at andre skulle synes synd på meg, men heller få en forståelse for denne lidelsen. Man kan lese masse på nettet, der eksperter har skrevet om hva denne sykdommen er, så det å finne ut av det er ikke vanskelig. Men det å faktisk få et innblikk i hvordan det er å leve med sykdommen, det finner man ikke så mye informasjon om. Det er flere bloggere enn meg som skriver om det. Det er noe jeg synes er bra, for da kan man nå ut til flere. For det er så mange der ute som sliter med denne lidelsen, og som ikke tør å snakke høyt om det. For hver person som sliter med dette, så har de som oftes en mor, far, søster, bror, kjæreste, venner og bestevenner. 

  Dette er en sykdom som på en måte også rammer alle de som står deg nær. Jeg vet med hånden på hjertet at dette har vært utrolig tøft for alle de som bryr seg om meg. Det å se at sin egen datter sulte seg må være utrolig hardt. Det å føle seg så hjelpeløs. Og ikke skjønne noe av sykdommen gjør det enda verre. Etter jeg begynte å skrive såpass åpent om dette, så har alle rundt meg forstått meg bedre. Hva er det er jeg går igjennom. Jeg har også fått utrolig mange brev fra andre med samme sykdom, eller fra pårørende. Det er godt å høre at de forstår bedre etter å ha lest det jeg deler. 

  Sykdom kommer nok alltid til å være en stor del av meg, selv om jeg blir 100% frisk. Jeg kan ikke viske ut det som har skjedd. Men jeg er så mye mer enn bare denne sykdommen. Jeg føler at jeg deler mye mer, enn bare det å ha anorekisa. Jeg er en helt vanlig person som alle andre der ute. Sykdom er ikke det som gjør meg til meg, langt ifra. Så svaret til denne anonyme kommentaren, er at jeg er så mye mer. Sykdommen er ikke det som gjør meg spesiell, det er en den personene jeg er. Fordi det er ingen der ute som er akkurat som meg eller deg. Men jeg vet at anoreksia er en lidelse som tar stor plass. Som tar fra deg så mye av den personene du egentlig er. Uansett hvor mye den klarer å ta fra meg, så skal den aldri få ta fra meg den personen jeg er. Sykdommen er ikke meg.

 • 34  For en dag vi hadde i går, sola skinte. Bikinien på, lage meg en iskaffe å satt ute å jobbet med bloggen. Dette har jeg savnet altså, det er en stund siden jeg kunne ha kost meg ute på verandaen. Dagen i startet utrolig bra, fikk sittet mye ute å jobbet. For å sa ta en kopp kaffe hjemme hos farmor og farfar, men når jeg kom hjem. Var det noe som ikke helt stemte med kroppen, så derfor bestemte jeg bare for å slappe av resten av dagen. Noe jeg er veldig glad for i dag, uansett hvor mye jeg hadde lyst til å trene. Så er det mye viktigere å lytte til kroppen sine signaler, pluss at man ikke trenger å trene hver dag heller. Noe jeg endelig har begynt å godta, for det er ikke noe å legge skjul på. At sykdommen min vil at jeg skal trene hver dag, men det er ikke den som får lov til å bestemme mer. 

  Jeg har egentlig ikke tenkt over det selv, men den makten har jeg tatt tilbake. Nå lytter jeg på kroppen, å tar en dag om gangen. Trening er ikke det viktigste her i verden, noe jeg virkelig har begynt å innse nå. Jeg nevnte jo til dere i går, at jeg skulle prøve å pakke i god tid denne gangen. Så dette var et prosjekt jeg skulle begynne med i går, for dere som følger med snapchat ( heter Lisa.rorvik der ) fikk nok med dere at jeg ikke kom så langt. Jeg har fått pakket hele tre bikinier og en shorts, jaja det er heldigvis en del dager igjen til vi skal reise. Så kanskje jeg kommer litt lengere i dag, må le litt av meg selv altså. Dette er så typisk meg, pluss at jeg har gjort om hele leiligheten til et kaos av klær. For jeg skal prøve alle klærne før jeg pakker dem, for å ikke ta med ting som jeg vet jeg ikke kommer til å bruke. 

  Jeg har faktisk allerede startet med å planlegge bloggen litt, jeg tenkte at jeg skal skrive noen innlegg å ha klart. Til de første dagene, siden jeg ikke vet hvordan nette der nede er. Så er det lurt å heller være litt forberedt, slik at jeg vet at jeg har noe på lager som jeg kan dele med dere. Nå ble dette innlegget litt lengere enn planene, dere kjenner meg. Begynner jeg å skive, klare jeg ikke slutte. Men nå skal jeg legge fra meg pc, å lage meg en kopp kaffe. Før jeg skal stelle meg litt, å komme meg ut en tur. Så blogges vi senere i dag!   ♥ Ønsker dere en fantastisk dag, bruk dagen på det som gir deg et stort smil på munnen! 

 • 34

  I går under behandlingen ble jeg klar over at jeg er veldig dårlig til å rose meg selv. Vi startet timen med at jeg skulle si jeg er pen nok, jeg er god nok, jeg er bra nok, jeg fortjener å bli frisk. Min behandler skulle si ordene først for at jeg skulle gjenta de etterpå. Jeg klarte ikke få frem et eneste ord. Jeg tenkte dem inni meg, men det kom bare ikke noe lyd ut av munnene min. Jeg klarte rett og slett ikke å si noen av setningene. Jeg begynte å tenke nøye igjennom hva ordene egentlig betyr, og hvorfor det var så vanskelig for meg å si de høyt. Jeg tror ikke jeg er den eneste som føler dette. Jeg tror faktisk at er veldig mange av oss der ute som ikke klarer å si disse ordene. Det å si ordene er nok ikke det vanskeligste. Men det å faktisk mene de, tror jeg nok er det vanskeligste. Men det er slike ord man burde bli mye flinkere å si til seg selv. Så fra og med i dag, skal jeg startet med å si disse positive ordene til meg selv. Målet mitt er å klare å mene de også, men første steg for meg er det å klare si dem. 

  For du og jeg er bra nok, akkurat sånn som vi er. Det er vanskelig å si dette til seg selv. Det å rose seg selv er noe man gjør så altfor sjelden. Hvert eneste menneske på denne jorden er spesiell på hver sin måte. Det er faktisk ingen andre som ser ut som akkurat deg. Jo, det finnes tvillinger, og folk som kan ligne utrolig mye på deg. Som faktisk kan se ut som din dobbeltgjenger, men det finnes ingen der ute som er prikk lik deg. Dette gjør alle spesielle på hver vår måte, noe jeg tror er lett å glemme. Bare prøv å tenk på det, at du har et helt unikt utsende. 

  Jeg begynte å tenke litt sånn, hva er det som gjør meg til meg. Hva er det som egentlig gjør at jeg er spesiell? Jeg brukte så lang tid på finne på en ting, bare en ting. Dette viser at jeg er altfor dårlig til å se på meg selv som spesiell. Lista over hva jeg er dårlig til, eller lista over hvorfor jeg ikke er bra nok er så altfor lang. I stedet for å legge til mere på den, skal jeg heller styrke hele lista. Ja, du lesere riktig. Jeg skal fjerne alle de negative tankene om meg meg selv. Den lista skal jeg bare kaste ut vinduet. For hvorfor skal man i det hele tatt bruke tid og energi på slike ting. Nei, ikke vet jeg, for hva får man egentlig ut av det? Jo det skal jeg fortelle deg, bare masse negative tanker om seg selv. 

  Det er er en ting å si at man skal bli flinkere, eller skive det i et innlegg slik jeg gjør nå. Men det er en større jobb å gjennomføre det. Jeg hadde så lyst til å skrive dette innlegget for å minne deg på akkurat dette. Det er nok av mennesker der ute som slenger med leppa eller snakker nedsettende til deg. Ikke la deg påvirke av dem, for du er bra nok akkurat som du er. Så jeg vil at du skal gjøre det samme som meg, kaste den listen ut av vinduet. Jobb heller med å fylle på punker på den positive listen. Jeg tror det kan være nøkkelen for å få det bedre med seg selv. Bare akspetere at du er deg. Det kommer alltid til å finnes ting man føler man kan bli bedre på, men  jobb heller med å få til det resultatet du vil. Jobber du hardt nok for det, kommer du til å lykkes. Slutt å bare drøm, begynn heller å oppfylle drømmen dine. 

  Tenk slik, dette minuttet, denne dagen kommer aldri til å komme igjen. Det er kun du selv som kan bestemme hva du skal gjøre ut av det. Kanskje du sitter og leser dette innlegget, og begynner å tenke over dette selv også. Det er målet mitt med dette innlegget, for du er spesiell akkurat som du er.  ♥ Er du flink til å si positive ting til deg selv, føler du at du er bra nok? 

 • 24

  Den første bloggen jeg har lyst til anbefale dere i dag, er bloggen til Maie Dale Vigebo. Dette er en blogg jeg kom over for ikke så alt for lenge siden, men er veldig ofte innom. Fordi hun er en kjempe flink blogger, hun varierer mye med innleggene sine. Hun blogger mye om alt i fra mote, skjønnhet, tips, trening, hennes hverdag og mat. Hun er utrolig vaker og søt dame, som sprer utrolig mye glede rundt seg. Hun har et fint og ryddig design, med store fine bilder. Hun er også flink til å skrive, å inspirere leserene sine. Dette er en blogg som fortjener litt mer oppmerksomhet, så derfor vil jeg anbefale dere å ta dere turen innom hennes blogg. Hun legger ut utrolig fine antrekks bilder, å masse gode oppskrifter på sunn mat. 

   For å komme dirkte til Marie sin blogg, TRYKK HER! 

  Den andre bloggen jeg vil anbefale dere i dag, er bloggen til Silje Green Høyum. Dette er også en blogg jeg kom over for ikke så alt for lenge siden, men er veldig ofte innom. Hun er en utrolig herlig og pen dame, som sprer utrolig mye glede rundt seg. Jeg sitter alltid igjen med et stor smil på munnen, etter jeg har lest bloggen hennes. Hun blogger mye om mamma livet, oppskrifter, mote, skjønnhet, hennes hverdag og mye mer. Hun er flink til å skrive, å oppdaterer bloggen sin jevnlig. Noe jeg syns er utrolig viktig når du er en blogger, sånn at det alltid er noe nytt å lese på. Hun er mamma til en nydelig gutt på to år, så her får man også et innblikk i hvordan det er å være mamma. Så ta dere gjerne en tur innom hennes blogg også. 

  ♥ For å komme dirkte til Silje sin blogg, TRYKK HER! 

  Ukens leser denne uken er Turid Strømford, for en faktisk dame dette er. Hun legger alltid igjen en hyggelig kommentar på min blogg, noe som gjorde at henne ble ukens lesere. Jeg blir alltid så glad når jeg skal svare på henne kommentarer, fordi hun skriver så mye fint. Noe jeg setter utrolig stor pris på, hun har også en kjempe bra og fin blogg. Jeg er utrolig imponert over hva hun klarer å lage, hun syr mye klær selv. Noe jeg blir så utrolig inspirert av, hun deler også mye om trening. Jeg er en fast leser av bloggen hennes, ta dere gjerne en tur innom hennes blogg også. 

   For å komme direkte til Turid sin blogg, TRYKK HER! 

 • 38

  Da var det klart for enda flere bloggtips fra meg. Den siste tiden har jeg delt et innlegg i uken om forskjellige bloggtips. Dette har blitt godt likt, så derfor tenkte jeg å fortsette, så lenge jeg har noen nye tips å komme med. I dag vil jeg gi litt råd og tips om blogg-design, for det er vel et av de spørsmålene jeg får mest av. Derfor tenkte jeg å lage et eget innlegg om dette. Jeg håper dere finner noen gode råd her som dere kan ta med dere videre. Kanskje noen til og med kan lære seg noe nytt. 

  Valg av design - Det finnes så utrolig mange design til blogger, og noen ganger kan det være litt vanskelig å velge hvilket du burde velge. Mitt beste tips til deg, er å finne et design som passer deg best. Tenk på at du ikke skal bli lei av det med det første, for det kan være smart å ha samme design over lengre tid. Dette på grunn av at det blir et kjennetegn på din blogg. Bytter du design hele tiden, kan man fort bli litt forvirret, og lure på om er dette samme blogg. Så derfor velg et design som du vet du ikke kommer til å gå lei med det første. 

  Det finnes mange gratis design - Håper ikke jeg tråkker noen på tærne nå, men man trenger faktisk ikke kjøpe seg et fint design. Jeg vet at det er mange som selger forskjellige design, men dette er noe man egentlig ikke trenger å bruke penger på. Søker du opp gratis blogg-design på google, får du opp utrolig mange forskjellige. Mitt design var helt gratis, og noe jeg fant på google sammen med mange andre fine design. Det er så utrolig mange fine som faktisk er gratis. Det er bare det å vite at det faktisk finnes uten å måtte betale for det. Vet du sånn cirka hvilke farger du ønsker, så kan du søke opp gratis design til blogg + fargen du ønsker. Da får du opp flere alternativ nettopp i fargen du selv måtte ønske. 

  Lær deg det du må vite - Det er lett å velge seg et design, for så å glemme å lese om selve designet. Som hvor stor skal hederen være, hvilken bredde er innlegget osv. For å så lage en header som passer perfekt. Dette forandrer seg fra design til design, det samme gjelder størrelsen på selve innlegget. Likeså hvor store bilder du skal laste opp for at de skal bli like store som resten av innlegget. Bruk litt tid på å lese og lære deg selv de små tingene, for det har faktisk mye å si. Det ser så mye proffere, renere og finere ut. Det er de små tingene som kan heve bloggen din utrolig mye. 

  Hvordan legge inn et design - Når du har funnet det designet du ønsker, er det ikke alltid like lett å vite hvordan man skal legge det inn. Men det er et punkt som heter avansert design, som er rett under den vanlige design- knappen. Der kommer det opp flere punkter hvor du skal sette inn de forskjellige kodene. Det er viktig å huske at når du bruker avansertdesign, så kan du ikke bruke den vanlige designbyggeren. Da nullstiller du nemlig det andre du har lagt inn. Ettersom det ikke er så lett å forklare dette, legger jeg med link til en annen blogger som er kjempeflink til å forklare i en film hvordan du legger inn design. Jeg anbefaler dere å se denne. Det var slik jeg lærte det. Video der du blir forklart hvordan du skal gjøre dette, finner du ved å trykke her -> SETTE INN DESIGN 

  Hvem lager gratis bloggdesign - Det er faktisk veldig mange som lager gratis design til blogger, men jeg tenkte å legge med noen linker. Jeg synes disse er best på akkurat dette. De pleier å legge ut mange forskjellige design. Her har man mye man kan velge imellom. Her finner dere en del linker til dette, så slipper dere å søke opp på google, for jeg har gjort det for dere. Det er bare å trykke på de forskjellige navnene under for å komme til gratis design som de har lagt ut. 

  LAGER GRATIS BLOGGDESIGN: 

  - INA ANJUTA 

  - ELISE BJØRNSTAD 

  - KATRINE ÅSTORP HEGGERISET 

  - TONJE MÅGERØ

  - MARIE 

   - MISSINDECISIVE 

  Hvem lager gratis header - Som jeg har tipset dere om før, så er det fineste  Viktoria Lysø som er best på dette. Hun har laget alle headerene jeg har hatt. Hun har også laget den jeg har nå. Hun er kjempesnill og hjelper de som spør henne om det. Hun gjør det gratis, og det eneste hun vil ha tilbake, er at det står at det er laget av henne i hjørnet, noe det så absolutt er verdt. Hun er kjempeflink, og jeg blir like imponert hver eneste gang. Trenger du en ny header, så kan du ta et titt på innlegget hennes der hun deler hvordan du kan kontakte henne på her -> GRATIS-HEADER

  ♥ Håper dere liker tipsene, jeg deler masse bloggtips. Jeg har faktisk delt et innlegg i uken, den siste tiden. Så vist du vil holde deg oppdatert på alle mine bloggtips, kan du like min Facebook side her -> LISA-RORVIK 

 • 30

  Dette er er innlegg jeg har begynt å skrive flere ganger, men jeg har alltid endt opp med å slette det. Jeg vet ikke helt hvorfor dette er så vanskelig for meg å skrive. Den siste tiden har ting virkelig gått i riktig retning for meg. Det har gått flere uker siden jeg hadde en nedtur, og jeg ser store forandringer, både på kroppen og humøret. Jeg har ikke helt villet innrømme det. Dette fordi jeg vet at med en gang jeg sier der høyt, så blir det plutselig virkelig. Det er en ting å vite det selv, men det å skal dele det med andre er ikke like lett. Dette med å se fremgang er utrolig skummelt. Jeg vet jo at det er en bra ting, men det å skulle gi slipp på kontrollen er så vanskelig. Det fører med seg veldig mye psykisk som man ikke kan se på utsiden. Anoreksia er kanskje den psykiske lidelsen som faktisk vises mest på utsiden, med tanke på at man går ned så mye i vekt. Jeg tror mange ikke skjønner at det tyngste med denne sykdom er det som ikke synes. 

  Jeg har sittet igjen med tusen spørsmål, og et som går igjen,er dette med at når jeg har det bra og begynt å trene og spise mere, så vil sykdommen allikevel ikke gi slipp. Uansett hva jeg gjør føler jeg ikke at jeg lykkes. Jeg føler ikke at jeg kommer meg  videre når det kommer til denne sykdommen. Livet mitt på alle andre områder klarer å ta de riktige stegene. Men når det kommer til mat, så er det en stor sperre der. Jeg vet ikke hvordan jeg skal klare det. Jeg har alltid hatt et stort håp at når alt annet faller på plass, så ville den anorektiske delen også gjøre det. Men slik er det bare ikke med meg. Jeg vet jeg har kommet et stort steg i riktig retning. Jeg har klart å bryte mønsteret jeg har hatt siden jeg ble syk. Men jeg føler bare aldri at det er nok. Det er ikke den forandringen jeg skulle ønske jeg hadde.

  Det har vært mange følelser som har kommet til overflaten som jeg ikke har kjent på før. Det har nok vært en blanding av medisiner og det at kroppen min ikke har vært klar. Det har vært mye lettere å putte alt i en boks, låse denne, for så å kaste nøkkelen. Så åpnes den kun når det er enda mer jeg trenger å putte oppi den. Men nå som jeg har vært sterk nok, føler jeg meg fortsatt svak. 

  Jeg sitter alltid igjen med en stor redsel når jeg ser fremgang. Jeg er så redd for at det skal gå rett til helvete igjen, for å være helt ærlig. Den forandringen jeg ser på kroppen min nå, har jeg hatt en gang tidligere på disse tre årene jeg har vært syk. Jeg er livredd for at nå som jeg deler dette med dere, hva som vil skje dersom jeg ikke klarer å holde meg der? Jeg er så stolt av meg selv at jeg har kommet enda et skritt lengre enn der jeg var sist. Men jeg har etter mye tenking frem og tilbake bestemt meg for å dele alt av følelser med dere. Dere skal få følge hele min vei mot å bli frisk. Jeg tenker mye på å ikke skuffe alle rundt me med at jeg skal få et tilbakefall. Men den tanken må jeg bare legge fra meg. Dette er en kamp med mange nedturer og oppturer. Når jeg sammenligner litt bilder og ser hvor stor forskjell det er, så gjør det meg godt, samtidig som det skremmer livet ut av meg. Jeg vet jo at fremgang er en god ting, men det å skal gi slipp kontrollen er ikke bare lett. 

  Jeg vet ikke om det er meg selv som tenker, eller om det er sykdommen min som gjør det, når jeg er livredd for fremgang. Det å se at kroppen har forandret seg er en ting. Men det å skal gi slipp på den store kontrollen er en helt annen ting. Det å skal ta tilbake den store makten er en ting jeg må igjennom for å bli bedre. Men hvorfor skal det være så utrolig vanskelig? Det høres så lett ut når jeg snakker om det i behandling eller  når jeg snakker om det med venner og familie. Men når jeg setter meg ned alene og tenker over det, så skjønner jeg at det å snakke om det er noe helt annet enn det å faktisk få det til. Veien mot å bli frisk er bare lengre og lengre. Nye hindre dukker alltid opp. Men jeg skal ikke slutte å kjempe. Jeg skal gå hele veien uansett hvor lang den er.


  Begge bildene er av meg. 

  ♦ Jeg blogger veldig åpen om min sykdom anoreksia, for dere som vil følge min kamp mot å bli frisk. Så kan du like min facebook side, der poster jeg alle mine innlegg.  Den finner du ved å trykke her -> FACEBOOK-LISA! 

 • 87

  God søndag morgen, jeg elsker søndager. En dag for å ikke gjøre noe som helst, bare kose seg masse. Jeg har ikke lagt noe planer for dagen, men det er jo slik søndager skal være. Det eneste som er trist med at det er søndag, er at det er siste dagen av helgen. Men over til det innlegget skal handle om, nemelig ukens blogg konkurransen min. Som dere sikkert vet, så har jeg denne konkurransen hver søndag. Grunnen for det, er at jeg syns det er viktig å kunne skryte av noen andre sine blogger. I tillegg så får jeg anbefalte mine lesere, om noen nye blogger å lese. Så kanskje de heldige vinnerene, får noen nye lesere. Jeg plukker ut to vinnere, som får et eget innlegg her på min blogg. Med bilder og dirkte link til din blogg, jeg skriver også litt om hvorfor jeg plukket ut deg som vinner. Hva jeg liker med bloggen din og hva du blogger om, så her er det bare å melde seg på. 

  For å delta må du følge to enkle trinn: 

  1) Lik min Facebook side, har du allerede likt den gå til punkt nr to. Har du ikke likt den, kan du trykke her for å komme direkte til den -> FACEBOOK-LISA 

  2) Legg igjen en kommentar med at du er med, husk blogg navn der du fyller ut navn og epost. 

  ♥ Masse lykke til alle sammen, husk at jeg leser bloggen til alle som melder seg på! 

                                                         

 • 38  God morgen alle mine fantastiske lesere, det ble litt senere oppdatering her på bloggen. Enn det jeg pleier, jeg har nemelig sovet lenge denne morgen. Noe jeg elsker å gjøre på lørdager, siden det er lørdag vil jeg dele ny oppskrift med dere. Jeg har jo delt en del is oppskrifter før, men endelig fikk jeg til den kremete konsistensen som jeg ønsket. Slik at jeg også kunne forme isen i kuler, jeg klarte selvfølgelige å glemme isen på benken litt for lenge. Så kulene ble ikke så faste som jeg hadde ønsket, men men det smaker faktisk uansett. Denne smaker utrolig friskt, men smak av jordbær og vanilje.   1) Finn frem en blender, stavmikser eller noe lignende. Start på å ta oppi noen frosene jordbær, jeg brukte 5-7 stykker. Så heller du over litt varmt vann, for å så tilsette sukerinmelis og yogurten. ( jeg bruker 0% med vanilje smak ) 

  2) Kjør alle ingrediensene sammen, til du får den konsistensen du ønsker. Det skal være klumpe fri, så du ser fort når den er ferdig. Så de den klar til å nytes, jeg pleier å kjøre den i blenderen i noen minutter. Denne oppskriften kan spiser med en gang, eller du kan legge den litt i fryseren. Slik at den stivner, for å få kule is.   ♥ Så ikke dette godt ut, kunne du tenkt deg å prøve denne oppskriften? 

 • 50

  Endelig var det på tide å dele et nytt DIY prosjekt med dere, jeg er veldig glad i bruke gjenbruk. Denne gangen ble det iskrem bokser, jeg er nok ikke den eneste som spiser is nå som det er sommer. Så de fleste har nok noen sånne bokser hjemme, eller kanskje du bare kaster dem. Disse er jo helt geniale, faktisk bokser med god kvalitet. Vi bruker de til alt mulig her hjemme, både til å ha medesiner i, eller annet i skapet. Vi bruker de også til å ha mat i, som skal fryses eller oppbevares i kjøleskapet. Men jeg syns ikke de boksene er så fine, derfor ville jeg prøve meg på å få dem fine. Jeg ble kjempe fornøyd med resultatet, derfor vil jeg dele dette med dere også. Jeg forklarer under med bilder og tekst, på alle bildene kan dere se et tall samme som i teksten. Så tallet i teksten der jeg forklarer, høre med det tallet på bilde. 

  1 & 2 - Det første dere må gjøre, er å skrape bort merket som er på boksen. jeg brukte baksiden på en skarp og tynn kniv, når du først får inn teknikken. Så går dette kjenne fort, du vil at den skal se ut slik dere ser på bilde med tallet to. 

  3 & 4 - Som dere ser har jeg gått for en serviet med blomster, da klipper jeg ut de blomstene og bladene jeg vil bruke. Dette gjelder for alle andre Servitter også, klipp ut det mønsteret du selv ønsker. Det er viktig å gjøre det nøye med en gang, for det beste resultatet, så deler du servitten. Alle servietter har tre lag, du skal kun bruke det lage med mønster. Klipp ut flere blomster, heller ha for mye en for lite. 

  5 & 6 - Når du har alle en del utklippet mønster, finner du frem en malepensel og decoupage-lim ( for kjøpt på europris til 39kr ). Så tar du å smører ut litt lim, der du ønsker å ha mønster. 

  7 & 8 - Så fester du mønsteret forsiktig på med en gang, der du har smart ut lim. Det er lurt å starte på en side, å jobbe deg rundt. Det skal kun brukes lim, der du skal ha mønster. Etter du har fått på alle de utklippet mønsterene du ønsker, så skal dette tørke over natten. Dagen etter når det er tørr, skal du påføre et tynt lag med det samme limet. Over alle steder der du har mønster ( altså i dette tilfelet alle blomstene og bladene), da blir de nemlig glasert, å beholder seg kjempe bra. Limet er hvit, men blir gjennomsiktig når det tørker. Så lar du det siste lage tørke, så er den ferdig. 

  Denne metoden elsker jeg å bruke, jeg legger også med noen bilder under her. Av bokser jeg har laget på samme metode, de er laget av iPad esker. Denne metoden kan man også bruke på glass, det kommer ut enda et DIY prosjekt. Der jeg bruker denne metoden på glass, men er ikke helt ferdig med de enda. Så det skal jeg dele med dere til uken, håper dere liker DIY prosjektet. Har dere noen spørsmål, så er det bare å legge igjen en kommentar med det. Så skal jeg svare så godt jeg kan. Man kan bruke hvilken som helt serviet man måtte ønske, men et tips er å velge en serviet med klart trykk og sterke farger.

  ♥ Hva syns du om resultatet, kunne du tenkt deg å prøve ut dette? 

  ♥ For å holde deg oppdatert på enda flere DIY prosjekter, pluss når jeg skal bruke denne metoden på glass. Kan du like min Facebook siden, der poster jeg alle mine innlegg den finner du her -> FACEBOOK-LISA! 

 • 44

  Etter som bilder er en stor del av å blogge, har jeg lyst til å dele mine beste tips og triks med dere. For etter å ha blogget en stund, har jeg plukket opp masse gode tips som hjelper meg å ta bra bilder med god kvalitet. Etter å ha blogget i flere måneder, har jeg også lært meg hemmeligheten bak lyse bilder. Når på dagen det blir finest, og litt sånne små tips som jeg tenkte jeg skulle dele med dere. Det er utrolig mange som kun ser på bilder på bloggen din. Derfor er det viktig å ha litt fokus på dette. Pluss at en blogg med gode bilder ser mer profesjonell ut. Det er lettere å lese innlegg med masse fine bilder. Alle disse tipsene jeg deler med dere, er ting jeg har lært med tid. Så jeg tenkte at dere skulle slippe å bruke tid på å finne ut dette. 

  Hvilken tid på dagen er det best å ta bilder - Jeg tar de fleste bildene mine rundt tolv på ettermiddagen eller kanskje noen kaller det for morgen. Dette gjelder både bilder av meg selv, og også bilder av alle oppskriftene jeg deler med dere. Det kommer selvfølgelig litt an på været, men som regel blir det perfekt lys. Kanskje ikke så veldig mange av dere tenker over når dere tar bilder, men naturlig lys har mye å si for et bilde. 

  Utstyr du burde ha - Jeg selv har et speilreflekskamera som er utrolig dyrt å kjøpe i butikken. Jeg har kjøpt mitt brukt på Finn, til rundt 600kr. Jeg var utrolig heldig som kom over akkurat dette kameraet, for det er vært mye mer. Pluss at det var lite brukt. Så det er et godt tips til dere bloggere som ikke har råd til kamera til flere tusen kroner. Sjekk Finn, der kan du finne mye bra. Pluss at jeg har en kameraveske, slik at jeg alltid får beskyttet kameraet når jeg tar det med meg, eller når det ligger hjemme, pluss et lokk over linsen. I tillegg har jeg også et kamerastativ, noe som er helt genialt når du tar de fleste bildene dine selv. Dette kan du også finne på Finn, men jeg var heldig å fikk låne et av et familiemedlem. 

  Bildekvalitet - Det går fint an med mobilbilder en gang i ny og ne. Men bruker man kun mobilbilder, så kan det fort gi dårlig kvalitet på hele bloggen din. Blider med god kvalitet er faktisk veldig viktig på en blogg. Det ser både fint og profesjonelt ut. Bilde-kvaliteten har faktisk utrolig mye å si på en blogg, mye mer enn det man selv tror. Spesielt siden det er flere som kun ser på bilder. 

  Bilde størrelse - Dette punkte har jeg nevnt til dere før også, men nevner det igjen. Siden det er et av de viktigste punktene, dette med bildestørrelse. Bruk litt tid på å lær deg å kjenne ditt eget design og hvor store bildene dine skal være. Slik får du den riktig bildestørrelsen når du skal poste et innlegg. Jeg ser så altfor ofte bloggere med enten for store bilder eller for små. Begge delene ser veldig rotete ut. Når du kun ser en liten del av er bilde, eller når bilde er altfor lite i forhold til teksten, så ser ikke det bra ut. Så her er det vitktig å lære seg hvordan designet ditt er. Det er veldig forskjell fra blogg til blogg. Men bilder i riktig størrelse ser bedre ut. 

  Lyse bilder - Det å ha lyse bilder på en blogg skaper faktisk mer oppmerksomhet. Tar du bilder rundt kl 12:00 på ettermiddagen, så får du lyse fine bilder. Lyse bilder skaper ikke bare mer oppmerksomhet, men gjør også hele bloggen finere. Jeg bruker selv en app som heter fotorus, som er gratis i AppStore. Den appen har kjempefine filtere. Jeg bruker nesten alltid et filter som heter beauty. Det gjør bildene lysere. Man kan selvfølgelig bruke det programmet som passer deg best. Men ha i bakhodet at lyse bilder kan gjøre det lille ektra for din blogg. 

  Redigering av bilder - I tillegg til den appen jeg bruker, er jeg veldig glad i å bruke picmonkey.com. Dette er et bra redigeringsprogram, hvor man kan få fjernet litt kviser og slike ting. I tillegg kan man gjøre bildene skarpere og lysere. Programmet har også mange fine skriftvarianter. Jeg bruker mest appen fotorustil å legge på bildetekst og lage kolasjer. En viktig ting å huske, er at man ikke har lyst til å overredigere bildene sine. Men å fikse på litt småting, som lys, fjerne kviser, beskjærer bilder etc. gjør bildene finere. 

  Litt smarte tips - Det kan også være lurt å tenke på hva som er i bakgrunn når du tar et bilde. Ser det rotet ut, tar det bort hovedfokuset på bildet. Bilder tatt ute kan bli kjempefine. Detaljer på et bilde har også mye å si. Når jeg deler nye oppskrifter, tenker jeg alltid på hvordan dette vil se best ut. Jeg varierer mye med vinkler og beliggenhet når jeg tar bilder. Små detaljer kan gjøre utrolig stor forskjell. Det å ha litt ektra pynt kan  gjøre en kjempestor forskjell. Når jeg nevnte dette med vinkler, så mener jeg at du bør ta bilder fra forskjellige retninger. Alt fra høyre side, vestre side, ovenfra og rett frem.  ♥ Hva syns du om tipsene mine, noen du selv bruker ? 

  ♥ For å holde deg oppdatert på alle bloggtips jeg deler, kan du like min Facebook side her -> FACEBOOK 

 • 32

  I dag har jeg lyst til å gi dere litt gode tips og råd for hvordan man bevarer treningsmotivasjonen. Jeg vet av egen erfaring at man er veldig motivert i begynnelsen. Så forsvinner den, og man har egentlig bare lyst til å gi opp. Derfor vil jeg dele mine beste tips med dere på hvordan man holder motivasjonen oppe. Selvfølgelig kommer det dager du er mer motivert enn andre. Men med litt gode tips, så kan man fort finne motivasjonen igjen. Kanskje det var noen av disse punktene akkurat du trengte for å komme deg på trening. Eller bare finne en grunn til hvorfor du egentlig trener. 

  Ikke glem hvorfor du startet - Vi alle har alle et eller annet som fikk oss til å begynne å trene, og dette varierer jo veldig fra person til person. Om det var at du ville opp i vekt, ned i vekt, få mere muskler eller hva enn det er. Uansett er det utrolig lett å glemme dette når man har trent en stund. Derfor er det lurt å tenke litt tilbake, hvorfor begynte akkurat du å trene. For meg var det at jeg ville opp i vekt, få mere muskler og bli mer markert. Når jeg minner meg på den grunnen, så gir det meg ny motivasjon. 

  Finn din inspirasjonskilde - Vi alle finner inspirasjon fra forskjellig steder. Det kan være et tv-program, en kjendis eller en instagramprofil. Vi alle trenger en inspirasjonskilde. Bare du selv vet hva som inspirerer deg. Det finnes ingen fasitsvar på hvor du kan finne dette, men når du først finner det, kan det være til stor hjelp. Både for å komme i gang, og også for å forsette. Jeg slutter aldri å lete etter nye inspirasjonskilder. Fordi jeg mener man aldri kan få nok av det. Det kan være akkurat det du trenger. 

  Hva har trening gjort for deg - Når man begynner å tenke lover hva trening faktisk har gjort for deg, kan man plutselig skrive en lang liste med fordeler du får av å trene. Jeg personlig har fått mye bedre humør, mer matlyst, økt energi, mere muskler, styrke, samt kontrollere de negative tankene mye mer. Listen blir utrolig lang når jeg skriver ned alle fordelene med å trene. Det gir meg den ekstra dytten for å forsette. Når man selv leser igjennom alle punktene, kommer du til å ville fortsette. For hvem vil ikke ha alle disse positive endringene? 

  Notere ned treningen - Jeg syns dette så litt dumt ut da jeg først begynte å trene. Flere personer gikk rundt med en liten bok hvor de noterte ned treningen og det de skulle gjøre. Men nå skjønner jeg mere hvorfor. For det første så får man en plan på hva man skal gjøre. Hvilke øvelser og hvor mye vekt osv. Man kan også se hvor mye sterkere man har blitt. Når du plutselig klarer å løfte 5 kilo mere enn siste treningsøkt, så gir jo det masse motivasjon til å forsette. Man ser fremgangen, pluss at kroppen blir sterkere. 

  Sett deg nye mål - Det er viktig å sette seg mål med treningen, men det er også viktig å sette seg nye mål. Når du har klart første mål du hadde satt deg, sett deg da et nytt mål å strekke deg mot. Personlig synes jeg det er best å sette meg noen store mål, som jeg skal nå etter lengere tid. Pluss mange små mål, som jeg skal klare foreløpig. Da har jeg hele tiden noe jeg vil oppnå, både store og små mål. 

  Ikke gi opp - Det vil alltid komme dager hvor man ikke får til å trene, enten om man ikke har tid eller energi. Det er helt greit med noen dager uten trening, men ikke gi opp. De dagene du ikke får trent, tenk da at det går bra. Kroppen trenger også hvile. Det kommer alltid nye muligheter hvor du kan klare det du ikke fikk til i dag.

  Ikke sammenlign deg med alle andre - Vi er alle forskjellige når det kommer til kroppsfasong, og også når det kommer til styrke og utholdenhet, noen får muskler fort, mens andre må bruke lengre tid for å få det samme resultatet. Noen kan løfte tungt fra første trening, mens andre må bygge seg opp. Det samme gjelder utholdenhet, og likeså det som har med resultater å gjøre. Se heller på din egen fremgang isteden for å se på alle rundt deg. For husk, det er du som skal bli fornøyd med deg selv, ingen andre. Du gjør dette kun for deg selv!


   

  ♥ Håper du også kan få bruk for noen av disse tipsene, hva syns dere om dem? 

 • 30

  Den første bloggen jeg har lyst til å anbefale dere i dag, er bloggen til Karina Larsen. Dette er faktisk en blogg jeg har vært en fast leser av, siden jeg selv begynnte å blogge. Hun har byttet blogg navn, for hun blogger før under fashi0doll.blogg.no. Så for dere som ikke har fått med dere det, så vet dere det nå. Hun er en utrolig vaker og nydelig jente, som sprer utrolig mye glede rundt seg. Hun er utrolig flink til å blogg, skrive og ta bilder. En av de tingene som har gjort at jeg har vært en fast leser, av hennes blogg så lenge. Er det at hun varierer mye med innleggene sine, hun blogger om alt i fra mote, sminke, interiør, tips, hennes hverdag og mye mer. Hun oppdaterer bloggen sin jevnlig, så det er alltid noe nytt å lese på henne blogg. 

  ♥ For å komme direkte til henne blogg, TRYKK HER! 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

  Den andre bloggen jeg vil anbefale dere i dag, er bloggen til Tina Rødfjell Jense. Dette er en blogg jeg kom over, for ikke så alt for lenge siden. Men har blitt en av bloggene, jeg leser jevnlig. Hun er utrolig søt og herlig jente, som sprer utrolig mye glede rundt seg. Hun har et fint og ryddig design, oppdaterer bloggen sin jevnlig. Noe jeg syns er utrolig viktig når man er en blogger, for da får man noe nytt å lese når man klikker seg inn på bloggen hennes. Hun er kjempe flink til å ta bilder og skrive, noe som gjør at innleggene hennes blir utrolig bra. Hun er også flink til å variere mye med innholdet på bloggen sin, hun blogger om alt i fra hennes hverdag, mat, oppskrifter, mote, tips og masse annet. Dette er en blogg dere burde ta dere en tur innom, for hun sprer utrolig mye glede. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

  ♥ For å komme direkte til hennes blogg, TRYKK HER! 

  Ukens leser denne uken er den fantastiske dama bak bloggen matogkakeoppskrifter.blogg.no. For en herlig dame, hun legger alltid igjen en hyggelig kommentar her på min blogg. Men denne uken har hun vært helt fantstisk, å gitt meg utrolig mye støtte når det kommer til anonyme netttroll. Noe jeg setter utrolig stor pris på, hun er også utrolig flink til å blogge. Hun deler helt fantastiske oppskrifter når det kommer til mat, desserter og baking. Jeg henter utrolig mye innspirasjon fra henne, jeg blir like imponert over alt hun klarer å lage. Trenger du litt innspirasjon i mat verden, er dette en blogg du burde ta deg turen innom. Jeg setter så utrolig stor pris på at jeg har deg som leser, jeg har vært en fast leser av henne sin blogg siden jeg startet å blogge. Å er enda en fast leser, ta dere gjerne en tur innom hennes blogg også. 

  ♥ For å komme direkte til hennes blogg, TRYKK HER! 

 • 18

  // inneholder sponset produkt 

  I dag har jeg lyst til å tipse dere om selvbruning fra SHADOW TANS, nå som sommeren er her for fult. Er det utrolig fint med brunfarge, men det er ikke alle av oss som bli brun. Eller så brun som det man skulle ønske, derfor er det lov til å jukse litt. For å få den brunfargen man selv måtte ønske, jeg bruker selvbruning ofte selv. Men nå som det har vært så fint vær, har jeg ikke trengte å bruke det like ofte. Siden jeg blir ganske fort brun, men nå som været ikke har vært så bra. Har jeg funnet frem selvbrunings sprayen min fra Shadow Tans igjen, for å få en gyllenbrun farge. De kjører nemlig sommer tilbudet på alle sine selvbrunings produkter, så nå kan du spare mye penger på å kjøpe dette merke. 

  Hvorfor velge Shadow Tans: 

  ♥ Den er 100% naturlig og økologisk.

  ♥ Den er ikke testet på dyr.

  ♥ Fargen varer opp til 7 dager. 

  ♥ Luktfri og beriket på aloe vera for ekstra myk hud.

  ♥ Kan brukes på ansikt og kropp. 

  ♥ Passer for alle hudtyper. 

  ♥ Lett å påføre, kan gjøre det helt selv. 

  ♥ Får resultater med en gang, men den fulle effekten kommer etter 6 timer. 

  Litt selvbrunings tips, er å alltid bruke en skrubb før du skal påføre selvbruning. Det kan også være lurt å smøre tørre områder med krem, slik at fargen ikke setter seg ektra på de områdene. Jeg liker å spraye meg på kvelden, for å så stå å tørkr litt mens jeg steller meg. Så legger jeg meg med en pysj, når jeg står opp er jeg brun. Dette passer for alle, om du skal på fest eller bare vil være litt ektra brun. Selvbruning skader ikke huden, slik solen gjør. Hele behandlingen tar rundt 5-10 minutter, så det går fort for et så bra resultat. Jeg har prøvd alle forskjelige merker, men liker Shadow Tans sine produkter best. De gir en jevn gyllenbrun farge, som jevner seg ut av seg selv. 

  ♥ For dere som vil lese mer om produktene de selger, eller ta dere en titt på tilbudene de har nå. Så kan dere besøke hjemme siden dems, den finner du her -> SHADOW TANS! 

 • 36

  Et spørsmål jeg tror veldig mange lurer på, er om anoreksia ødelegger sexlivet. Jeg får stadig spørsmål om dette på bloggen, og da av anonyme. Men jeg får spørsmålet mest når jeg er ute blant venner. Både gode og ikke fullt så gode, særlig når det er litt alkohol inn i bildet. Man har kanskje lettere for å spørre om ting da, so man egentlig ikke hadde turt edru. Jeg vil startet dette innlegget med å fortelle at jeg alltid har vært veldig åpen når det kommer til sex. Jeg kan huske fra tiden da vi begynte å utforske dette, at jeg var med alle mulige jenter til helsesøster. Jeg fikk mange spørsmål, og folk spurte om råd. Ikke det at jeg kunne så utrolig mye, men jeg har alltid vært veldig åpen, og aldri vært flau over å snakke om slike ting. Slik er jeg den dag i dag også. 

  Jeg har hatt lyst til å skrive dette innlegget lenge, men ikke helt visst hvordan jeg skulle få tankene ned på et papir. Jeg har før delt et innlegg med dere, der jeg snakket om sex etter et overgrep. Jeg føler at sex er et altfor tabu tema, særlig med tanke på at dette er noe av det mest naturlige vi kan gjøre. Men for å være helt ærlig, så har dette blitt mye vanskeligere etter jeg utviklet anoreksia. Jeg hadde god selvtillit og var trygg på meg selv som person både utseendemessig og kroppmessig. Etter at jeg utviklet denne sykdommen, så har jeg aldri vært mer usikker på meg selv. For dere som ser bare min utside, ser nok ikke den samme jenta som jeg gjør. Jeg ser noe helt annet. Heldigvis har speilbildet mitt blitt noe bedre. Med det lever enda helt sin egen verden. Den ene dagen er jeg stor. Neste dag altfor tynn. På de verste dagene kan det forandre seg på noen sekunder. 

  Når man ikke klarer å se sitt eget speilbilde slik det egentlig er, så sier det seg vel selv at man blir usikker. Og når man er usikker på seg selv, så går det selvfølgelig ut over sexlivet. Sex handler jo mye om to kropper som møter hverandre nakne. Så kroppen er jo veldig i fokus under sex. Så når det man er mest usikker på kommer i fokus, da blir det ektra vanskelig for oss i denne situasjonen. Jeg tror det er viktig å finne en parter som respekterer og vet mye om sykdommen. Da blir det letter for begge parter. For meg med denne sykdommen, så er det dager som er dårligelig enn andre, der klær kan hjelpe deg å "skjule" deg selv. Jeg vet det kommer gode og dårlige dager. 

  Sex er en veldig personlig ting for de fleste, hvor kroppen kommer veldig i fokus. Jeg tror ikke bare at det er oss med denne sykdommen som kan slite med dette, men også personer som ikke har denne sykdommen. Den å skal vise seg naken  er ikke en lett sak for alle. Når man har en spiseforstyrrelse, så handler sykdommen veldig mye om kropp og utseende. Man blir usikker på seg selv, og får tanker i hodet som kan ødelegge så utrolig mye. Personlig er jeg utrolig redd for å kle av meg. Ikke det at det å vise meg naken er skummelt. Men jeg er redd for å få en kommentar, eller at det blir sagt noe som er feil. Et lite ord kan ødlegge så utrolig mye for meg. Til og med en positiv kommentar kan sykdommen min snu om til en negativ. Det skal så lite til, før sykdommen tar over alle tankene mine. 

  Når man har anoreksia, så utsetter man kroppen sin for utrolig mye skade. Det å ikke gi kroppen nok mat, gjør ikke bare at man går ned i vekt. Men man hindrer kroppen sin å fungere på den måten den skal. Man trenger en viss mengde mat for å fungere. Ikke bare et det kroppen som ikke fungerer riktig, men også hodet. Fra egen erfaring, vet jeg at da jeg var veldig syk, ble jeg utslitt bare av å dusje. Jeg hadde ikke noen krefter til overs. Dette resulterte selvsagt i at jeg ikke orket sex. Jeg orket ikke tenke på det en gang. Jeg sliter enda med at jeg er veldig usikker på meg selv, sykdommen gjorde at jeg sluttet å elske meg selv. Det tok fra meg så utrolig mye, som jeg har så utrolig lyst til å ta tilbake. Jeg sier ikke at jeg ikke har sex, fordi det har jeg en sjelden gang. Men det har blitt utrolig lite etter jeg ble syk, fordi sykdommen tar så utrolig mye plass. 

  Mitt beste tips når det kommer til dette, er å være åpen om det. Jeg tror det er nøkkelen til å lykkes. Det er viktig å kunne snakke åpnet og ærlig om alle følelsene og tankene rundt dette. Jeg drømmer om at dette skal bli en naturlig ting for meg igjen. Jeg vet at med tid så skal jeg også klare å få dette på plass.

  Relationship with passionate affection

  //bilde lånt fra google 

 • 88

  God søndag alle mine herlige lesere, da er det på tide med enda en konkurranse. Nemelig ukens blogg, der jeg plukker ut to heldig vinnere. Som får sitt eget innlegg her på min blogg, med bilder og drikte link til din blogg. Jeg skriver også litt om hvorfor du vant, hva jeg liker best med din blogg og litt om hva du blogger mest om. Dette er en måte for meg å anbefale mine lesere om nye blogger, pluss kanskje gi de to vinnerene noen nye lesere. Jeg syns det er utrolig viktig, å kan skryte litt av andre sine blogger. Jeg leser bloggen til alle som melder seg på, slik at jeg får plukket ut de jeg syns er best. Så her er det bare å melde seg på, alt du trenger å gjøre er å følge to enkle punkter. 

  1) Lik min Facebook side, har du allerede likt gå til punkt nr to. For dere som ikke har likt den, kan dere -> TRYKKE HER <- for å komme direkte til den. 

  2) Legg igjen en kommentar med at du er med, husk blogg navn i kommentaren slik at jeg finner din blogg. 

   Masse lykke til alle sammen, husk at jeg leser bloggen til alle som melder seg på! 

  ♥ For dere som enda ikke har fått meldt dere på min store giveaway konkurranse, der du kan vinne alt du ser på bilde over. En premie til en verdi av hele 2000kr, så for å komme til innlegget der du kan melde deg på -> TRYKK HER! 

 • 30

  Som dere sikkert har fått med dere, så pleier jeg ofte å dele bloggtips med dere. Har faktisk begynt på enda et nytt innlegg, med masse gode bloggtips. Men i dag hadde jeg lyst til å lære dere, hvordan dere lager en link om til tekst. Etter at blogg gjorde noen oppdateringer, så har jeg lenge gått å lurt på hvordan jeg skulle gjøre dette. Jeg lærte meg dette selv for noen uker siden, å tenkte det var på tide å dele dette med dere også. Sikkert flere som meg der ute, som ikke har lært seg dette. Så jeg skal prøve å forklare så godt jeg kan, slik at dere forstår. Dette passer perfekt til ukens blogg, Konkuranser, eller linke til din egen Facebook side, nettsider, linker til produkter og slike ting. Dette er et hjelpe verktøy som gjør at du ser mer proff ut, pluss at det blir finere og renere i innlegg. I steden for å bare kopiere inn en hel link, så jeg skal forklare med steg og bilder. 

  1. Det første du må gjøre er å finne linken du vil ha, om det er et blogg innlegg, Facebook side, hjemme side eller hva du måtte ønske. Så åpner du et nytt vindu, der du skriver hvilken side du vil linke til. Over ser dere at jeg har valgt et innlegg fra min egen blogg, som jeg vil linke til i et nytt innlegg. Det du gjør er at kopiere hele linken, slik du ser på bilde. 

  2. Så skriver du det du vil i innlegget, som dere kan se på bilde over. Jeg liker å bruke TRYKK HER, når jeg skal linke. 

  3. Når du har bestemt hvilken ord du vil linke, så marker du det orde du vil bruke. Når jeg bruker TRYKK HER, så er det det jeg må markere. 

  4. Så finner du dette merket jeg har laget en rød pil til, det er nr 8 i verktøy linjene din. Rett under der du skriver overskrift, å i øverste linje. 

  5. Når du trykker på det merke, så kommer denne ruten opp. Som dere ser på bilde over, da vet du at du har trykket riktig. 

  6. Så limer du inn den kopierer linken du øsnker, linket til orde TRYKK HER. Så trykker du OK, så er du ferdig. 

  7. Så vil det ordet du valgte bli blå, med en blå sterk under. Som dere kan se på bilde over, har jeg nå fått inn linken til orde TRYKK HER. 

  Er du interessert i enda flere bloggtips jeg har delt, legger jeg med link til noen andre innlegg også. 

  ♥ Flere lesere til din blogg, her har jeg delt 14 Facebook grupper du kan dele innlegget dine i. Helt gratis reklame for deg selv, TRYKK HER!  

  ♥ 6 smarte tips til deg som blogger, gode råd og tips til alle bloggere. Det innlegget finner du her -> TRYKK HER! 

  ♥ Slik får du flere lesere + bloggtips. Enda et innlegg med masse gode tips, det kan du lese her -> TRYKK HER! 

 • 189

  God kveld mine kjære lesere, siden dere er så fantastiske. Tenkte jeg å kjøre i gang enda en Giveaway konkurranse, her på min blogg. Til en verdi av 2000kr, det blir en heldig vinner. Som stikker av med hele premien, syns det er utrolig koselig å kan gi noen tilbake til mine lesere. Så jeg håper at det er mange av dere som vil delta, for dette er en kjempe fin premie å få i postkassa nå i sommer. Den perfekt sommer pakken, spør du meg. Jeg har vært så heldig å få lov til å dele ut masse fint til en heldig vinner, noe av dette har jeg kjøpt selv. Mens andre ting har jeg fått av mine sponsorer, som gavekortet på Hair extensions på 300kr. To flakser med selvbruning fra Shadow Tans, som er min favoritt selvbruning.   Dette kan du vinne: 

  ♥ Et gavekort fra Isabella Hair på 300kr.

  ♥ 1 musematte og 1 refleks fra Jean Paul.

  ♥ en rosa natur børste.

  ♥ 2 stykk lip balm fra maybeline + 1 carmex.

  ♥ 1 skrubb hanske med hjerter.

  ♥ 1 pakke med 12 hjerte muffins formene (de jeg selv har brukt på en del oppskrifter) 

  ♥ 1 elektrisk tannbørste fra colgate i rosa.

  ♥ en håndkrem fra l'occitan.

  ♥ et par øredobber.

  ♥ 2 styk neglelakk fra depend farge turkis og grå + en glitter neglelakk fra maybeline.

  ♥ to pakker med tyggis fra extra, i smaken spearmint og eukalyptus

  ♥ 1 hurtigtørkende neglespary fra express 

  ♥ To selvrbunings sprayer fra Shadow Tans, som er 100% økologiske.   For å delta må du følge to enkle trinn: 

  1) Lik min Facebook side, har du allerede likt hopper du over dette punkte. For dere som ikke har likt, kan dere > TRYKK HER < for å komme direkte 

  2) Legg igjen en kommentar, så er du med. Husk blogg navn eller e-post slik at jeg kan kontakte deg om du vinner.   ♥ For ekstra vinne sjanse kan du dele dette innlegget, det gir deg to ektra lapper navnet ditt på. Følger du meg på snapchat Eller legger meg til, Lisa.rorvik heter jeg der, gir det deg også en ektra lapp. 

 • 32

  Den første bloggen jeg har lyst til å anbefale dere i dag, er bloggen til Bianca Skjærvø. Hun kom tilbake til blogging, for ikke så alt for lenge siden. Etter å ha hatt en pause, men nå er hun tilbake. Noe jeg er kjempe glad for, dette er en blogg jeg kom over for ikke så alt for lenge siden. Men har blitt en fast leser av, hun er utrolig vaker og søt jente. Som sprer mye glede rundt seg, hun er flink til å skrive og ta bilder. Oppdaterer bloggen sin jevnlig, å varierer mye med innleggene sine. Hun blogger om alt i fra skjønnhet, mote, hennes hverdag og tips. Jeg henter masse inspirasjon fra henne, spesielt når det kommer til mote. For jeg elsker stilen hennes, så gjerne ta dere en titt innom hennes blogg. 

  ♥ For å komme direkte til Bianca sin blogg, TRYKK HER!  

  Den andre bloggen jeg vil anbefale dere i dag, er bloggen til Asalia. Dette er en blogg jeg har vært en fast leser av lenge, å er enda den dag i dag en fast følger av. Hun sprer utrolig mye glede rundt seg, oppdaterer bloggen sin jevnlig. Hun er utrolig pen og herlig jente, kjempe flink til å skrive og ta bilder. Hun blogger om mye forskjellig fra mote, sminke, skjønnhet, hennes hverdag og tips. Hun har også en utrolig fin klesstil, jeg henter masse inspirasjon fra henne. En av grunnen for at jeg har følgt denne bloggen en god stund, er det at man alltid sitter igjen med et smil. Etter å ha lest bloggen hennes, noe jeg syns er utrolig koselig. Dette er en blogg dere burde ta dere turen innom, for dere kommer også til å bli smittet av hennes gode humør. 

  ♥ For å komme drikte til Asalia sin blogg, TRYKK HER! 

  Ukens leser denne uken er Nina Celin, en så fantastisk jente skal man lete lenge etter. Ikke bare det at henne alltid legger igjen en hyggelig kommentar her på min blogg, så har hun også hjulpet meg en del i det siste. Jeg har blitt kjent med henne igjennom bloggen, men vi har litt kontakt uten om bloggen også. Noe jeg syns er utrolig koselig, hun er også kjempe flink til å blogge. Dette er en blogg jeg har fulgt en god stund, å er enda en fast leser av. Hun sprer mye glede, jeg har nesten ikke ord for hvor glad jeg er for at jeg kom i kontakt med henne. Jeg vil du skal vite, at jeg setter utrolig stor pris på at du er deg. Ta dere gjerne en tur innom hennes blogg også, for dette er en jente jeg setter utrolig stor pris på. 

  ♥ For å komme drikte til Nina Celin sin blogg, TRYKK HER! 

  Denne uken var det utrolig vanskelige å velge to vinnere, for det var 77 fantastiske bloggere som melde seg på. Jeg har lest igjennom alle bloggene, som meldte seg på. Så denne uken var det kjempe vanskelig å skulle kun plukke ut to stykker, men siden det blir ny konkurranse på søndag. Så tenkte jeg at det var best med at jeg kun plukker ut to vinnere, slik at to nye for sjansen neste gang. Håper dere liker bloggene jeg har plukket ut, å var du ikke en av de heldige denne uken. Så er det ny mulighet på søndag, da blir det no nye vinnere som får et eget innlegg her på min blogg. 

  ♥ Det kommer ut en stor sommer Giveaway konkurranse, litt senere i dag på bloggen min. Med kjempe mange fine premier, så følg meg litt senere i dag. For å få med dere det, konkurransen kommer ut rundt 18-19 tiden i kveld. Det dere ser på bilde over, er  en smakebite på hva dere kan vinne på den konkurransen.

 • 26

  Det er ikke noe å legge skjul på, at følelsene mine i går tok litt over. Jeg følte meg så svak, for at jeg lot meg selv gråte. Men i går kveld, når jeg gikk igjennom alle kommentarene jeg hadde fått fra dere lesere. Fikk jeg endelig øynene mine opp, for det jeg har sakt til dere hele tiden. At det å vise følelser er en styrke, ikke en svakhet. Det å la seg selv gråte, er ikke et tegn på at man er svak. Men heller et tegn på at man er sterk, det krever mye styrke for å la seg selv gråte. Jeg liker å dele alt med dere, ikke bare de positive sidene. Men også de negative sidene, i går ble det bare for mye for meg. Jeg klarte rett og slett ikke se noen andre vinkler, en at jeg var svak. Men nå klarer jeg endelig å se det fra en annen side, det krever styrke å dele disse tingene med dere. 

  Jeg vil være en inspirasjon, men noen dager så går det bare ikke. Uansett hvor mye jeg kunne ønske det, så kan jeg ikke være det hele tiden. Noen ganger må man bare være erlig, selvom det kanskje ikke er det man vil dele på en blogg. Men desverre er sykdom en stor del av meg, den har med seg mange negative sider. Jeg bestemte meg for at når jeg først skulle begynne å blogge, så skulle jeg ikke skjule de negative sidene. Jeg skulle heller ikke leke at livet mitt er perfekt, når det er så langt i fra det som over hode er mulig. Jeg vil ikke ha et filter, der jeg kun skal blogge når livet mitt er bra. For det er bare ikke meg, men nå føler jeg at ting har snudd. 

  Jeg vet ikke om jeg kommer til å få så mye ut av denne dagen, men jeg skal i værtfall snu denne dårlig sirkelen jeg har havnet i. Jeg våknet ikke med et smil på munnen, men jeg våknet opp til at jeg ville stå opp. Noe som er et godt tegn, på at dette går i riktig retning. Mer en det kan jeg ikke forvente av meg selv, akuratt nå. Jeg må ta en dag av gangen, men i steden for å bare tenke negativt. Skal jeg heller bruke min tid og energi, på å faktisk tenke positivt. Det var en av dere lesere som sa til meg i går, en dårlig dag betyr ikke et dårlig liv. Det var en kommentar som gikk inn på meg, for det er så sant. Jeg er sterk, jeg skal klare å snu dette nå. 

  ♥ Tusen takk for at dere lesere ikke gir meg opp, dere gir meg så mye styrke. Takket være dere, så vet jeg at jeg skal klare å snu dette nå. 

 • 22

  Hva slags utdanning har du? Har du fullført videregående? Dette er et veldig sårt tema for meg. Det har seg nemlig slik, at under overgrepet fikk jeg en veldig kraftig hjernerystelse. Dette gjorde at jeg ikke fikk lov til å gå opp til slutteksamener, men jeg besto i alle fag. Så jeg måtte ta opp to eksamener etter at videregående var ferdig. Men det klarte jeg heldigvis, til tross for at det var på den tiden jeg utviklet anoreksia. Etter dette ble jeg sykmeldt, noe jeg dessverre enda er. Etter jeg ikke fikk gå opp til eksamen, mistet jeg veldig lysten på å studere noe videre. Men jeg har jo muligheten om jeg ønsker det senere. Men per dags dato vil jeg ikke tilbake på skolebenken. 

  Hva jobbet du med før du ble sykmeldt? Jeg begynte faktisk å jobbe allerede som 13-åring. Da jobbet jeg i en ferskvareavdeling på Coop Mega. Der jobbet jeg i mange år. Siden gikk jeg over til et selskap som heter Mersalg, hvor min far jobber. Der hjalp jeg  til med det de trengte. Jeg holdt på en del måneder. Etter dette jobbet jeg for L'Oreal og andre kjente sminkemerker. Der byttet jeg blant annet ut alle sminkehyller, og gikk rundt å sjekket at alt var som det skulle være. Jeg var fornøyd med alle jobbene, men jeg er usikker på hva min første jobb blir når jeg får lov til å begynne å jobbe igjen. 

  Hvorfor tok en så tynn jente som deg silikon? Ser ikke det bare dumt ut? For å være helt ærlig, så synes jeg ikke det ser dumt på meg. Jeg syns det er kjempefint, og det passer perfekt til min kropp. Jeg vet at jeg aldri kommer til å legge på meg mange kilo. Så dette med silikon var ikke en spontan ting for meg å gjøre. Dette er noe jeg hadde planlagt i mange år. Etter at jeg tok abort gikk jeg ned nesten 6 bh-størrelser. Sånn som jeg ser det så er store pupper fint på alle typer jenter. Det at man er tynn, betyr ikke at man ikke kan ha litt kvinnelige former. 

  Du har utrolig fin hårfarge, hvilken farge bruker du? Tusen takk, det er utrolig koselig å høre. Jeg har min naturlige hårfarge nå, tro det eller ei. Jeg har faktisk ikke farget håret mitt på nesten 1 år, etter at jeg hadde nesten svart hår. Håret mitt fikk så stor skade da jeg farget det tilbake til blondt, så etter det har jeg ikke turt å gjøre det igjen. Men jeg farger 60 A ice queen blonde i extensions fra Isabella Hair. 

  Kan du legge ut treningsvideoer, spesielt for mage og innside lår? Dette er noe som kommer etterhvert. Jeg har et stort ønske å dele masse når det kommer til trening.  Men jeg føler enda at jeg er i en startfase, så jeg er ikke helt bekvemt med dette ennå. Men gi meg litt mer tid, så kommer det til å komme masse om dette senere. Jeg har faktisk kjøpt en treningsmatte, eller yogamatte som den også kalles. Slik kan jeg dele masse øvelser med dere, som jeg kan vise her hjemme. Det kommer til å komme ut bilder og forklaringer i første omgang, så skal jeg jobbe meg frem mot videoer. Jeg er ikke noen ekspert på trening, eller har noen utdannelse i dette. Men jeg vil dele mine erfaringer, og øvelser jeg synes fungerer bra, når jeg klarer å komme over 'redselen' for å dele slike ting. 

  Hvor høy er du? Jeg vet du har anoreksia, hva veide du på ditt minste, og hva veier du nå? Jeg er 171 cm, så jeg er ganske høy. Som jeg har sagt en del ganger nå, så kommer jeg ikke til å skrive noen vekt her på bloggen. Jeg vet at jeg har mange med samme sykdom som leser bloggen min. Jeg personlig blir trigget av å lese vekten til andre bloggere, derfor har jeg alltid vært veldig bestemt på at jeg selv ikke skal være en av de som kan trigge noe hos andre. Håper at det går bra. Og for være helt ærlig, så har ingen noe med hva jeg eller andre veier. Det er en personlig sak, som ikke har noe her på blogg å gjøre. 

  Hvor er toppen din fra på dette bildet? Den er fra H&M, og jeg kjøpte den for ikke så lenge siden. Tror jeg betalte rundt 79 kr for den, og den er ennå i butikk. Den er fra den avdelingen med standardklær, de som er litt billigere.

  ♥ Siden formen og humøret ikke er så bra i dag, så kommer ukens blogg ut i morgen. Her får dere svar på spørsmålene som har blitt stilt denne uken, har du noe du lurer på. Er det bare å spørre i vei, håper dere liker svarene!  

 • 48

  Jeg kjenner at skammen kommer så fort, når jeg må til Nav-kontoret for å søke om lov til å dra på ferie. Da kommer det på en måte frem svart på hvitt, at man er syk. Søknadsskjemaet man kan sende over nettet fungerte ikke så det kom bare inn en blank søknad, så da måtte jeg selv ned til Nav-kontoret. Jeg vet ikke om dette bare er meg, men jeg ble stående uten for inngangsdøren, jeg ble helt stiv i hele kroppen. Jeg vet ikke helt hva det var som skjedde med kroppen, men av en eller annen grunn så klarte jeg bare ikke gå inn den døren med en gang. Jeg tror det var en blanding av skam og redselen for å møte noen kjente eller visste hvem var. Jeg har sagt at man ikke skal skamme seg over å være syk, noe jeg på en måte føler at jeg ikke gjør. Men dette med å gå på Nav, klarer jeg ikke legge skjul på at jeg skammer meg over. 


  Etter jeg begynte å blogge, så har alle rundt meg fått en bedre forståelse om sykdommen min. Jeg får ikke spørsmålet hva jobber du med, hva studere du? De spørsmålene fikk jeg hele tiden før, det er alltid noen der ute som ikke vet at jeg sliter. Etter jeg har blitt friskere, klart å legge på meg noen kilo så ser man ikke så godt på utsiden at jeg er syk, Derfor så skjønner jeg at de som aldri har møtt meg før kan ha en tendens til å spørre noen av de spørsmålene, og det er helt greit. Det er ikke like lett å skulle svare på det, men det er noe jeg bare må akseptere. Er man syk så er man syk, Nav er til en stor hjelp for mange av oss der ute som ikke er i stand til å jobbe og forsørge seg selv. Men det å skulle si «jeg er 21 år å går på Nav» er ikke noe en person har lyst til å si høyt, man blir så alt for fort sett ned på. 


  Jeg tror ikke det er så mange som tenker seg om to ganger før man dømmer en person som går på Nav, det er så alt for lett å se ned på de. Selv om jeg vet det er noe ingen sier høyt til de som går der, så vet jeg at det er den måten man snakker om temaet. Men man er ikke noe mindre verdt eller en person man skal se ned på, bare av den grunn. La oss ikke glemme at alle som går på Nav ikke alltid har gått der. Man vet aldri hva som kan skje, før du snur deg kan du også være en av dem som trenger hjelp fra Nav. At de som går på Nav er late, er også et tema vi hører snakk om mye, og noen har allerede bestemt seg for å dømme en person, uten at de vet grunnen til at folk går på Nav. Men det er ikke bare de som sliter pyskisk som går der, men det kan være en person som har fått en annen sykdom eller ble utsatt for en ulykke.


  Meningen min med dette, er at man ikke skal dømme en person etter coveret. Selv om man ser en ting, så betyr ikke det at det man ser er hele historien. Jeg kunne ønske at jeg kunne si at jeg aldri har tenkt disse tankene selv om folk som går på Nav, men før du selv er der så klarer man ikke se den andre siden. Derfor ville jeg skrive dette innlegget, fordi jeg har vært på begge sider av denne saken. Jeg kunne selv ønske at jeg hadde fått lest et slik innlegg som dette, for da hadde jeg tenkt igjennom dette to ganger. Man når man ikke vet, så er det så lett å høre på rykter. Sier en person at de som går på Nav, er late, snyltere, gidder ikke jobbe eller lignede, så forteller den personen som får høre det, dette videre til to personer. Så sier det seg jo selv, at dette ryktet sprer seg fortere en lynet. 


  Dette med å gå på Nav er ikke noe jeg selv vil, jeg hadde aldri trodd på det hvis noen hadde fortalt meg det for noen år siden: at når du er 21 år, kommer du til å gå på Nav. Jeg går ikke på Nav fordi jeg er lat eller ikke vil jobbe. Jeg går på Nav fordi jeg er syk, fordi de hverdagslige tingene som alle andre klarer de får ikke jeg til. Det å skulle stå opp hver dag, er en kamp. Jeg tror det er utrolig vanskelig for de som får til alle disse hverdagslige tingene, å klare skjønne at noen andre ikke får det til. Det som for deg er helt normalt, og ting man gjør hver dag uten å tenke over det, at det faktisk kan være så vanskelig for noen andre. De fleste har nok opplevde sykdom, da du er så dårlig at du ikke får til noe, bare er sengeliggende. Se for deg å ha det slik hver eneste dag. Kanskje det virker godt noen få dager, men se for deg å ha det slik dag inn og dag ut, uke etter måned, til og med år. Nei jeg tror ikke at det er noe som vil leve slik, av personlige erfaringer er det et liv jeg ikke unner noen å leve.

 • 77

  God søndags morgen alle mine herlige lesere, først må jeg bare beklage for dårlig oppdatering i helgen. Jeg stor koste meg på fredag, fy søren for en bra kveld det var. Fikk svi for det dagen etter, for å si det mildt. Jeg var kvalm i hele i går, fikk ikke i meg mat eller drikke før på kvelden. Drakk jeg en slurk med Pepsi Max, måtte jeg løpe til do. Så jeg var helt utslitt i går, derfor det ikke ble noen flere oppdateringer for meg. Men nå er formen mye bedre, så det er jeg er utrolig glad for. Kjenner at jeg er veldig sliten i dag, etter som at kroppen min ikke tåler så mye. Men nok med klaging fra meg, å over til det innlegget skal handle om.

  Nemelig ukens blogg, som dere sikkert har fått med dere. Så har jeg denne konkurransen hver søndag, det er fordi jeg syns det er viktig å kunne skryte av andre sine blogger. Pluss at jeg syns det er viktig å kunne anbefale mine lesere, to blogger jeg syns fortjene litt mer oppmerksomhet. Jeg plukker ut to heldige vinnere, som får et eget innlegg her på min blogg. Med bilder og link til din blogg, jeg skriver også litt hva jeg liker med din blogg. Hva du blogger om, å hvorfor du ble en av vinnerene. Så her er det bare å melde seg på, jeg leser bloggene til alle som deltar. 

  For å bli med på konkurransen må du følge to enkle trinn: 

  1) Lik min facebook side, har du allerede likt gå til punkt nr to. For dere som ikke har likt den, kan dere TRYKKE HER for å komme direkte til den. 

  2) Legg igjen en kommentar på at du er med, husk blogg navn. Det holder meg å skrive blogg navnet der du skriver e-post og navn, men er alltid noen som glemmer det. 

  ♥ Masse lykke til alle sammen, husk at jeg leser bloggen til alle som melder seg på! 

                                                     

 • 32  God fredags morgen til alle mine fantastiske lesere, tenkt dere at det allerede er helg. Denne uken har gått så fort, alle dagene har bare flyd av gårde. Jeg har fått så mye ut av hver eneste dag, denne uken. Våknet kl 07:00, hver dag. Noe jeg syns er utrolig deilig, elsker morgen stundene. Det er da jeg får gjort det beste av blogg jobbing, jeg skriver best på morningene av en eller annen grunn. Pluss at de lengere innleggene, må sendes til mamma for å få dem rettet. Så jeg liker å sende dem i god tid, slik at hun kan gjøre det når det passer best for henne. Dagene i dag har jeg gleder meg til hele uken, jeg skal nemelig på sommer fest i kveld.   Nå er det faktisk 11 uker siden jeg sist drakk alkohold, men nå føler jeg at jeg er klar for dette igjen. Jeg har enda ikke helt bestemt meg for om jeg skal drikke i dag eller ikke. Men jeg har tenkt å ta med meg noen øl, så får jeg bestemme meg senere. Da har jeg værtfall muligheten om jeg får lyst, så dette kan bli en veldig spennende dag for meg. Ikke det at man må drikke alkohold for å ha det gøy, men jeg koser meg ektra mye med litt innabords. Vist man kan si det slik, jeg er virkelig klar for å ta dette steget. Jeg er jo bare 21 år, så jeg syns at man skal nyte livet litt ektra akuratt nå. Pluss at formen og humøret er så bra nå, at dette kommer til å bli en super kveld uansett.   Men jeg har jo helt glemt å dele med dere, de ny stelte neglene mine. Denne fargen har jeg hatt på i nesten tre uker, men byttet i går. Men siden jeg har knekt 8 av 10 negler på trening, så føler jeg ikke at de er like fine nå. Så derfor deler jeg med dere den fargen jeg hadde, jeg gjør jo dette selv. Så det er derfor det ser litt hjemme snekra ut, men øvelse gjør mester. Føler meg så mye bedre, med ny stelte negler. Jeg skal få gjort en del ting, før jeg drar inn til byen i kveld. Ville gi dere en liten oppdatering, før jeg skal hoppe i dusjen. Å komme meg avgårde, kommer nok enda et innlegg i dag. Kjenner jeg meg selv rett, håper dere får en fantastisk fredag. Siden det er helg, er det lov å kose seg litt ektra. 

  ♥ Hva syns dere om neglene? For dere som vil få med dere hele min kveld, så kan dere legge meg til på snapchat. Skal være kjempe flink og oppdatere masse i dag, heter Lisa.rorvik der, bare å legge til!