lisarorvik - Mitt navn er Lisa Slaaen Rørvik, jeg er 22år. Jeg kommer til å blogge om min kampen om å bli frisk, fra en alvorlig spiseforstyrrelse som heter anoreksia. Jeg deler også mange sunne oppskrifter, jeg har også en stor lidenskap for trening.
Instagram Facebook Lisa.rorvik@hotmail.com

18

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen alle mine herlige lesere. Her startet dagen igjen med et stort smil. Vet ikke hvor lenge jeg har startet med den setningen, men det er jo bare et utrolig godt tegn. Alt gikk kjempe bra i går. Jeg hadde så mye energi og overskudd, at jeg dro en tur til mamma for å ta en kaffe med henne. Vi ble sittende å snakke i nesten to timer. Noe som er litt typisk oss. Men det er alltid like koselig. Så var det bare rett hjem, hive i seg litt middag. For å så komme meg på trening, hadde en kjempe bra økt i går. Merker fremgang for hver uke som går, noe som er kjempe gøy. I dag skal jeg hjelpe farfar og farfar en del. Så dagen min går for det meste til dem i dag. Vi skal til legen og ukes handle. Så jeg har satt av dagen til dem, men det er jo bare koselig. Elsker å kan hjelpe andre, å spesielt dem. Det gjør meg glad, fordi de blir så glade for det. Så blir det trening i kveld. Så denne dagen kommer til å gå fort.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men over til overskriften. I dag har jeg så lyst til å gi dere et lite tips, dette er ikke sponset bare sånn at det sakt. Men jeg har lastet inn en app på telefonen som heter LetsDeal. Det er en app som selger alt du kan tenke deg, men bare til alt i fra 30-80% rabatt. Så her kan man spare mye penger. Jeg kjøper alltid whitening strip, fra den appen. Men denne gangen kom jeg over et kjempe bra merke. Faktisk de beste stripsene jeg har prøvd. Å jeg har prøvd mange merker. Det jeg liker med disse, er at det er så enkelt å bruke. Du fester bare på en strips på tennene oppe og nede, lar dem sitte i ca 30 minutter. Så tar man dem av, for å så pusse tennene. Det går utrolig fort, jeg gjør det alltid når jeg sminker meg. For da tenker man ikke over at man har dem på. Eller når jeg gjør husarbeid. Men merket ELITE SMILE, var bare så utrolig bra. Derfor må jeg jo tipse dere om dette. Anbefaler å laste inn den appen, for jeg kjøpte disse med 70% rabatt. Jeg følte for først gang at jeg fikk resultater etter bare en runde med disse. I tillegg får du med mange pakker med strips.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du prøvd dette merket før, eller har et annet merke å anbefale som jeg burde teste? 

Facebook siden min HER!
Instagram siden min HER!  
 • 26

  //inneholder sponset hår fra Isabella Hair. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Jeg har nevnt at jeg vil bli mye flinkere til å variere med innleggene mine her på bloggen. Et innlegg det har vært mange spørsmål om, er dette med hår. Så nå tenke jeg at det var på tide med et eget innlegg om dette. Jeg ønsker å dele mine beste tips og erfaringer. Jeg er så utrolig heldig og blir sponset av Isabella Hair, et samarbeid som passer meg helt perfekt. Etter at jeg fikk satt på tap-extensions, så behandler jeg håret mitt så fint. Eller rettere sagt, jeg behandler det på en helt annen måte enn hva jeg gjorde før jeg satt det på. Jeg har lært mye om hva jeg kan gjøre for mitt eget hår. Jeg driver ikke med mye reklame her på bloggen, men dette håret har den beste kvaliteten jeghar vært borti. Jeg har prøvd mange merker, men min personlige mening er at ingen slår dette. Alt av produkter jeg viser og snakker om her, er kjøpt med mine egne penger bare sånn at det er sagt med en gang. Dette er produkter jeg selv har funnet ut at er det beste for mitt hår, men tap-extensions er som sagt sponset. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

  Mine beste tips for å ta vare på håret mitt:

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Vaske det kun 1 gang i uken - Dette var utrolig vanskelig i starten. Det var en stor overgang for meg, men fy søren så godt det er for håret. Så nå vasker jeg håret mitt lørdag. Jeg bruker tørrsjampo når håret blir fett. Før vasket jeg det annenhver dag, og det slet mere på håret enn det jeg hadde trodd. Håret mitt har aldri hatt det bedre  enn etter at jeg begynte med dette. Ja, det går en del tørrsjampo, men det får bare gå.

  Kosthold - Jeg tror det er her jeg ser størst endring med håret mitt. Etter at jeg begynte å spise mere, har håret mitt vokst fortere, blitt sterkere og fått gløden tilbake. Når jeg lå på underskudd med mat, sparte kroppen på alt den kunne automatisk. Dette var noe som gikk hardt ut over håret. Så kosthold har faktisk mye å si for hår, hud og negler.håret mitt nå kan ikke sammenlignes med da jeg spiste for lite.

  Hårkur - Jeg kan ikke få sagt det nok, men hårkur har så mye å si for håret. Du trenger ikke kjøpe en dyr hårkur, jeg bruker en som koster rundt 70 kr. Den fungere kjempefint. Jeg bruker hårkur på håret hver gang jeg dusjer det. Da jeg dusjet håret flere ganger i uken, byttet jeg faktisk ut balsam med hårkur for å huske det bedre. Nå bruker jeg kur en gang i uken, siden jeg kun vasker håret en gang i uken. Jeg prøver alltid å ha den i så lenge som mulig. Noen ganger sover jeg faktisk også med det. Eller  jeg går med den fra morgen til kveld, på en søndag når jeg ikke skal noen ting.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Sove med håret samlet - Jeg legger meg aldri med håret utslått. Jeg har det enten i en hårstrikk oppå hodet, eller lager en eller to fletter. Dette skåner håret ditt når du sover. Du vet det kanskje ikke selv, men man beveger seg mye når man sover. Dette sliter faktisk på håret, og det kan du enkelt ungå med å samle det. Dette gjør også at du slipper unødvenige floker som du må gre hardt for å få ut. Jeg har gjort dette til en vane som jeg gjør automatisk hver gang jeg pusser tennen for å legge meg.

  Valg av riktig hårbørste - Dette var punktet jeg var mest skeptisk til. Hvor mye kan en hårbørste ha å si liksom? Men det har faktisk utrolig mye å si. Jeg bruker nå en naturbørste, eller triangelbørste som den heter noen steder. Legger med link under så dere skjønner hva jeg mener. Jeg tror jeg betalte rundt 70 kr for min, og det er den verdt. Ja den koster litt mer enn de billigste børstene, men jeg merker så stor forskjell at jeg nesten ikke har ord. Du kan se hvordan hårbørste jeg mener HER!  

  Varmebeskyttende før du bruker varmeprodukter - Jeg brukte aldri dette før, fordi jeg rett og slett ikke skjønte hvor viktig dette faktisk er. De siste månedene har jeg begynt å bruke dette før jeg skal bruke rettetang, krølltang eller hårføner. Jeg ser en stor forskjell, fordi håret blir behandlet for varme, før du bruker det. Her igjen trenger man ikke kjøpe den dyreste, men bare en som gjør det den skal. Denne investeringen skåner håret ditt mere enn du skulle tro.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  → Har du noen gode hårtips jeg ikke har nevnt, lærte du noen nytt av disse tipsene?

  → Vil dere se flere slike innlegg, så er det bare å kommentere at dere vil det!

 • 20

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  God morgen alle mine herlige lesere, her startet dagen kjempe bra. Jeg er litt sliten etter en lang dag i går, men etter en god frokost og snart lunsj nr 1. Så har energien kommet seg, nå føler jeg meg mye bedere. Men jeg nevnte jo for dere for en stund siden, at jeg hadde fått noen pakker i posten. Jeg har valgt å vente med å skrive om fire sminke produkter jeg kjøpte meg, fra blivakker. Grunnen til det er at dette var helt nye produkter for meg, så jeg ville få testet dem ut, før jeg skrev om dem til dere. Nå har jeg fått testet dem litt ut, å jeg kunne ikke blitt mer fornøyd. Derfor vil jeg tipse dere også om disse, for disse produktene har seriøst endret livet mitt nesten. Bare for å få sakt det rett ut, jeg har lenge slitt med veldig urenhud, rødhet, litt mørke ringer rundt øynene. Jeg har også slitt utrolig mye med å finne et fint solpudder, som gir en fin farge men som også matter ned huden. Jeg har også hatt problemer med at sminken min ikke holder hele dagen, men etter jeg fikk kjøpt disse produktene. Så har jeg funnet en løsning på dette, så derfor vil jeg tipse dere om disse også. 

  NYX - concealer Jar Green 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Det første produkte jeg vil tipse dere om i dag, er en grønn concealer fra NYX. Jeg hadde lest mye om dette produktet på nette, men var litt skeptisk til dette. Men jeg er så glad for at jeg kjøpte meg denne, for denne har hjulpet min hud utrolig mye. Jeg sliter som sakt med urenhud, både litt kviser og en del rødhet rundt om i ansikte. Jeg har prøvd alt for å få til å dekke dette, fra kjempe dyre foundation og produkter til billig. Men aldri funnet noe som egentlig gjør dette bedre, før jeg fant denne concealeren. Dette er en kremet og grønn concealer, som du bare påfører før du tar på noe annet. Denne er det bare å spre ut over der du har rødhet eller kviser, for å så dekke over den med foundation. Det kan se litt rart ut, men etter du får dekket over den så får du en utrolig fin helhet. Dette har blitt mitt nye favoritt produkt, for endelig får jeg det resultatet jeg ønsker. Du kan få kjøpt denne til bare 79kr HER! 

  gloMinerals gloConcealer under Eye Natural 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Så hopper vi rett over til det prokdutet, som hjelper deg mot mørke ringer rundt øynene og urenheter. Jeg bruker denne mest under øynene, men bruker den også oppå kviser, urenheter og plasser i ansiktet om trenger litt mer dekke. Noe av det jeg likte best med dette produkte, er det at du får det to forskjellige farger i et. Altså to lyse concealere, så der du vil lysne litt opp, bruker du den lyseste og der du vil dekke, bruker du bare den som er hakket mørkere. Denne  har blitt utrolig mye brukt av meg den siste tiden, å har virkelig blitt min favoritt concealer. Derfor jeg ville tipse dere om denne også, jeg så nå at denne er åå tilbud til 40% nå. Dette er et utrolig bra produkt, jeg har faktisk byttet ut concealeren jeg har brukt i alle år, med denne, så god syns jeg at denne er. Du kan få kjøpt den her til nå 40% HER! 

  The Balm Bahama Mama 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Så over til mitt nye favoritt pudder, ikke bare matter denne ned huden, men den gir en utrolig fin farge. Jeg har lenge lett etter et pudder som gir en fin farge, jeg føler at jeg enten blir for gul, oransje, oljete, for mye glitter osv. Ja den lista der er lang, men endelig fant jeg et pudder som gir meg det resultatet jeg ønsker. Jeg sliter med oljete hud, så det at denne matter ned huden. Var bare helt perfekt for meg, jeg har lest så mye om dette merket over alt. Men aldri prøvd det selv, før nå. Jeg skal kjøpe meg mer sminke fra dette merket, for dette er mitt første produkt. For å si det rett ut, jeg er helt forelsket indere merket allerede. Jeg liker også at den gir en glød til huden, denne er også på tilbud nå til 35%. Du kan få kjøpt denne HER! 

  NYX long lasting make-up setting spray 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Dette produktet er bare helt fantastisk, for å si det rett ut. Jeg har lenge følt at sminken ikke sitter hele dagen, selvom jeg bruker primer. Det er så kjedelig når man bruker så mye tid på sminke, så forsvinner den ut over dagen. Dette er vell det produktet jeg var mest skeptisk til, for er det for godt til å være sant?  Var det jeg tenkte, men dette produktet syns jeg er utrolig bra. Etter jeg begynte med dette så sitter sminken mye lengere. Hele dagen faktisk, dette er en spary, du enkelt sprayer i ansiktet etter du er ferdig sminket. Så hjelper dette deg med å holde sminken hele dagen, passer utrolig bra når man skal ut eller på fest. Når man da sminker seg litt ekstra og bruker lengere tid, så er det utrolig godt at sminken sitter lengere. Denne kan du få kjøpt til 99kr HER! 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Har du prøvd noen av disse produktene før, hva syns du om dem?

 • 30

  //inneholder sponset produkt.

  God morgen alle mine herlige lesere, i går var det så mye som skjedde. At jeg nesten ikke var hjemme en eneste gang, jeg startet dagen hos farmor og farfar. Satt å koste oss med en kaffe noen timer, før farfar og meg dro å handlet inn litt mat til dem. Så var det rett opp til mamma, for å handle med henne også. Siden hun går på krykker etter operasjonen, så var det koselig at jeg endelig kunne stille opp for henne. Så var det å dra til frisøren, det var flinkeste BETINA som fikset det denne gangen også. Henne er den eneste som får røre mitt hår, å jeg blir like fornøyd hver gang. Jeg satt på tap-extensions, fra ISABELLA HAIR. Jeg er utrolig fornøyd med kvaliteten på håret dems, dette er tredje gang jeg setter på hår fra dem. Sist hadde jeg det på i tre månder, å det var like fint nå. Så vi bruke det samme igjen, det eneste vi gjorde denne gangen var å klippe det litt kortere. Noe jeg bare elsker, nå er håret mitt så tykt og fyldig. Tenkte å skrive litt mer om dette senere, men vil vise dere masse før og etter bilder. Jeg skal snart dra, for å komme meg i behandling. Derfor jeg helle skriver mer om dette senere, da kommer det også en oppdatering på hvordan jeg syns det er å ha på tap-extensions.   → Har du prøve tap-extensions før, hva syns du om resultatet? 

 • 30

  God tirsdags morgen alle mine herlige lesere, formen er enda dårlig desverre. Så er ikke så mye nytt å dele med dere, siden dagene mine går for det meste i å sove. Jeg skal ikke på behandling i dag, siden formen er så dårlig. Da får jeg ikke noe utnytte av behandling, siden jeg ikke har krefter til det. Så da fant vi ut at det beste er å vente til neste uke, noe jeg er veldig glad for. Siden jeg har ikke noen krefter til overs, så da slipper jeg å skal utsette kroppen for noe den ikke klarer. Men jeg fikk vasket litt klær i går, eller ble dagen brukt på å sove og se på tv. 

  Men vi fikk endelig en pakke i posten i går, som vi har ventet på lenge. Nemlig et nytt lip-kitt fra Kylie cosmetics, denne har vi ventet på lenge. Det er min søster som bestilte denne, men jeg får jo bruke den når jeg vil. Vi har allerede to andre lip-kitt fra før av, så jeg har jo fått testet ut produktet før. Å jeg er så utrolig fornøyd, siden vi fikk det første lip-kittet så har jeg ikke brukt noe annet på leppene mine. Fargene er utrolig fine, så sitter de så utrolig lenge. Når du først har begynt å bruke disse, så føler jeg ikke at det er noe annet som funger like bra. Fargene blir utrolig matte på leppene, noe jeg syns er utrolig fint. Dette er noe jeg absolutt kan anbefale, for disse produktene er så bra. 

   ♦ Har du prøvd Kylie lip-kitt før, hva syns du om fargen vi bestilte ? 

 • 30

  God morgen alle mine herlige lesere, formen begynner å komme seg litt. Så nå går det heldigvis riktig vei, jeg holdt på med baking i hele går. Det tar hele dagen når jeg skal bake, siden det er så mye vente tid med heving. Å jeg syns bollene blir ektra gode, jo lengere de for hevet. Pluss at de blir de mye større og luftigere, så det holdt jeg på meg i hele går. Ble utrolig fornøyd med resultatet denne gangen, øvelse gjør mester er det ikke det man sier. Jeg prøvde meg også på en ny sunn oppskrift i går, men det ble ikke noe suksess. Så det gikk rett i søpla, så den oppskriften må jeg jobbe en del med. Før jeg kan dele den med dere, men jeg skal prøve på nytt i dag. 

  For noen dager siden, fikk jeg endelig stelt neglene mine. Når jeg var på feire, så vokset de utrolig mye. Å da ser ikke gelacken så fin ut, så den må byttes ut etter noen uker. Jeg gjør jo dette selv hjemme, har sånn gelack kitt som sitter i flere uker. Dette er jo min andre hobby, så dette er noe jeg liker å gjøre. Har enda ikke gjort dette på noen andre, enn meg selv. Men har loft noen i familien at jeg skal prøve, så da må jeg vel få gjort det snart. Vet ikke ol det blir lettere eller vanskeligere, for er jo så vant med å sette det på meg selv. Har blitt helt forelsket i den fargen jeg har på nå, hadde samme farge sist også. Den er så utrolig sommerlig, syns jeg da.   ♦ Hva syns du om fargen og resultatet, steller du dine egene negler? 

 • 32  God fredags morgen til alle mine fantastiske lesere, tenkt dere at det allerede er helg. Denne uken har gått så fort, alle dagene har bare flyd av gårde. Jeg har fått så mye ut av hver eneste dag, denne uken. Våknet kl 07:00, hver dag. Noe jeg syns er utrolig deilig, elsker morgen stundene. Det er da jeg får gjort det beste av blogg jobbing, jeg skriver best på morningene av en eller annen grunn. Pluss at de lengere innleggene, må sendes til mamma for å få dem rettet. Så jeg liker å sende dem i god tid, slik at hun kan gjøre det når det passer best for henne. Dagene i dag har jeg gleder meg til hele uken, jeg skal nemelig på sommer fest i kveld.   Nå er det faktisk 11 uker siden jeg sist drakk alkohold, men nå føler jeg at jeg er klar for dette igjen. Jeg har enda ikke helt bestemt meg for om jeg skal drikke i dag eller ikke. Men jeg har tenkt å ta med meg noen øl, så får jeg bestemme meg senere. Da har jeg værtfall muligheten om jeg får lyst, så dette kan bli en veldig spennende dag for meg. Ikke det at man må drikke alkohold for å ha det gøy, men jeg koser meg ektra mye med litt innabords. Vist man kan si det slik, jeg er virkelig klar for å ta dette steget. Jeg er jo bare 21 år, så jeg syns at man skal nyte livet litt ektra akuratt nå. Pluss at formen og humøret er så bra nå, at dette kommer til å bli en super kveld uansett.   Men jeg har jo helt glemt å dele med dere, de ny stelte neglene mine. Denne fargen har jeg hatt på i nesten tre uker, men byttet i går. Men siden jeg har knekt 8 av 10 negler på trening, så føler jeg ikke at de er like fine nå. Så derfor deler jeg med dere den fargen jeg hadde, jeg gjør jo dette selv. Så det er derfor det ser litt hjemme snekra ut, men øvelse gjør mester. Føler meg så mye bedre, med ny stelte negler. Jeg skal få gjort en del ting, før jeg drar inn til byen i kveld. Ville gi dere en liten oppdatering, før jeg skal hoppe i dusjen. Å komme meg avgårde, kommer nok enda et innlegg i dag. Kjenner jeg meg selv rett, håper dere får en fantastisk fredag. Siden det er helg, er det lov å kose seg litt ektra. 

  ♥ Hva syns dere om neglene? For dere som vil få med dere hele min kveld, så kan dere legge meg til på snapchat. Skal være kjempe flink og oppdatere masse i dag, heter Lisa.rorvik der, bare å legge til! 

 • 44

  // inneholder sponset produkt 

  Etter jeg gikk inn i et samarbeid med ISABELLA HAIR, har jeg aldri vært mer fornøyd med håret mitt. Jeg fikk satt på tape extensions, noe jeg prøvde ut for første gang. Etter jeg fikk satt på dette, så har jeg begynt å ta enda bedre vare på håret mitt. Så i dag tenkte jeg å gi dere en liten oppdatering på dette, pluss en del fordeler, ulemper og hårtips. Det første jeg vil starte med er å fortelle at jeg er utrolig fornøyd med kvalitet på håret. Jeg fikk beskjed av frisøren som satte på håret at jeg måtte nok rette det hver gang etter jeg hadde dusjet, fordi extensions har en tendens til å se litt flisete ut i tuppene, men det har jeg ikke trengt å gjøre en eneste gang. Så det sier vel sitt om hvor bra kvaliteten er, og jeg har prøvd ut mange forskjellige leverandører og merker før. Så jeg har god erfaring når det kommer til dette, og Isabella Hair er helt klart min favoritt. 


  Mine beste hårtips: 


  1) Vask håret kun to ganger i uken, jeg pleier å bruke tørrsjampo hvis håret blir fett de dagene jeg ikke vasker det. Men det er ikke noe å legge skjul på, at det sliter og skader håret når du vasker det. 


  2) Unngå varme produkter, jeg bruker ikke rettetang, hårføner eller lignende produkter fordi det sliter og skader håret. Jeg krøller håret kanskje en gang i måneden hvis jeg skal noe spesielt, så prøv å unngå varme produkter. Hvis du skal bruke varme produkter, er det lurt å bruke produkter med keratinplater.


  3) Ikke gre håret når det er vått, vent alltid til det har fått tørket. Jeg pleier å bruke hårspenner for å style håret slik jeg ønsker det mens det er vått. Da tørker det slik du selv vil ha det, så slipper du å bruke rettetang for å style det. Håret er nemlig svakest når det er vått. 


  4) Sov med flette, jeg sover alltid med to fletter. Jeg går egentlig med to fletter hele tiden når jeg er hjemme, dette er for å beskytte håret. Når du sover beveger du deg mye, så da er deg lurt å lage to fletter for å unngå unødvendig slitasje. 


  5) Finn produkter som passer til din hårtype, bruk hårkur en gang i uken. Det er også lurt å investere i en varmebeskyttende spray, som du kan bruke før du skal bruke varme produkter som rettetang eller hårføner. Det er også lurt å velge en hårfarge som passer din hudtone, det samme gjelder hårfrisyre. 


  6) Skyll håret med kaldt vann etter du har vasket det, kaldt vann lukker nemlig
  skjellaget i håret, og gjør det både sterkere og blankere. 


  7) Klipp tuppene regelmessig, man trenger ikke klippe mye. 


  8) sunt liv = sunnere hår. Du vil legge merke til at håret ditt blir flottere med et regelmessig, sunt og variert kosthold. Både håret ditt og huden lider hvis du ikke tar vare på deg selv. 


  Fordeler med extensions: 


  1) Det ser mye bedre ut, du får lengre men også tykkere hår. Jeg føler meg så mye bedre med dette på, etter som håret mitt er ganske tynt var dette virkelig en forbedring for meg, det ser rett og slett mye bedre ut. 


  2) Den største fordelen med tape-extensions, er det at det alltid sitter på. Du slipper å ta det av og på hele tiden, så man våkner hver dag med langt og tykt hår. Jeg liker at det sitter på såpass lenge, det er absolutt verdt pengene. Jeg som er lit lat når det kommer til dette, orket veldig sjeldent å sette på klips. 


  3) Alle hårfrisyre ser så mye bedre ut, både krøller, bølger, fletter og oppsett. Ser så mye bedre ut på langt og tykt hår, det gir deg det lille ekstra når du først har fikset håret. 


  4) Det er ikke alle som er like heldige med håret når det kommer til lengde og tykkelse. Derfor er det lov til å jukse seg til dette, men det er viktig å finne din hårfarge. Fordi man vil ikke at det skal lyse opp at man har satt på hår extensions.


  Ulemper med extensions: 


  1) Det tar lengre tid å vaske og tørke håret, mer hår betyr mer arbeid. For meg personlig så gjør det ingenting at det tar mer tid, for meg er det så absolutt verdt det. 


  2) Er det første gang du skal bruke extensions, kommer du til å bli støl i nakken de første to dagene. Fordi håret veier noen gram mer så det er en liten overgang. Heldigvis klarte jeg å venne meg til det etter to dager, men jeg var utrolig støl i nakken den første dagene jeg hadde hatt det på.

   Er det noe dere lurer på, er det bare å spørre i vei. For dere som vil lese mer om Isabella Hair, så kan dere besøke hjemme siden dems ved å TRYKKE HER! 

 • 31

  I dag tenkte jeg at jeg skulle gi dere et godt tips, hvem jente elsker vel ikke å ha stelte negler. Men vi alle vet at det tar tid å ta på neglelakk, så forsvinner den fort av. Eller blir flekketet og ødelagt utrolig fort, jeg var med på en Giveaway konkurranse for noen uker siden. Der jeg var så heldig å vinne en boks, med nyheter fra depend. Jeg vant dette på bloggen til fineste lindahansen. Nå har jeg fått prøvd ut to av fargene, å jeg er kjempe fornøyd. Det står at det skal vare i 7 dager, men på meg har det holdt seg i 14 dager. Jeg syns alle fargene jeg fikk var utrolig fine, men har bare fått prøvd ut to farger. Siden det har holdt seg så godt, så dette er noe jeg også vil tipse dere om. 

  ♥ Har du prøvd dette før, hva syns du om fargene ? 

 • 42

  // inneholder sponset produkt

  Det er ikke noe å legge skjul på at med en spiseforstyrelse, fører det med mye skade på kroppen. Jeg tror en av de tingene som har vært verst for meg, var dette at jeg mistet utrolig mye hår. Når jeg var på mitt tynneste, kunne jeg ikke børste håret med en kam. Uten at store mengder med hår falt av, dette er noe som har gått utrolig mye ut over selvtelitten min. Etter som jeg er på bedringens vei, har jeg ikke mistet like nye hår som jeg gjorde. Men håret mitt nå er fortsatt utrolig tynt, det vokser sakte. Så når jeg ble kontaktet av http://www.isabellahair.no for et samarbeid, så takket jeg selvfølgelig ja. Jeg var så heldig å få to sett med tape-extension, jeg har fargen 60A ice queen blonde. En farge som passet perfekt til meg, kunne ikke blitt mer fornøyd med fargen. 

  Dette er første gang jeg prøver ut tap-extensions, jeg har brukt clips i flere år. Men det har blitt vedlig lite brukt, ved tanken på hvor lang tid det tar å sette det på. Selvom hele prossesen av å sette på tap tok litt tid, så er det absolutt verdt det. Det har vært en stor overgang, men for hver dag som går vender jeg meg mer til det. Tenkte å oppdaterer dere litt mer om dette, når jeg har hatt på det en stund. Jeg utrolig fornøyd med kvaliteten, vi brukte en og en halv pakke. Det holdt for meg, men det er nok litt forskjellig fra person til person. Men jeg anbefaler å gå til frisør for å sette det på, det var flinkeste betinaolafsen som satt på mitt hår.

  Jeg ga henne fri tøyler til å gjøre det henne syns ble best, vi klippet av en del i lengden. For å få et mest mulig naturlig resultat, vi brukte også litt tid på å klippe bort alt det slitte fra mitt hår. Å så klippet hun alt litt opp, det er lurt å sette på håret før du klipper det. For da ser man hva som burde gjøres, for at det skal bli det beste resultatet. Jeg gjorde hele prossen på frisør salongen Lyko på Vinterbro, dere kan besøk dem sik hjemme side her -> https://www.facebook.com/lykovinterbro/?ref=ts&fref=ts det er også der jeg skal ha et lite samarbeid fremover, hvor vi skal dele masse tips med dere. Litt forskjelige frisyrer, produkter anbefalinger, opp sett og lignende. Noe jeg gleder meg masse til å kunne vise dere, for da blir det enda mer variasjon her på min blogg.   ♥ Hva syns dere om resultatet, har dere prøvd tap-extensions ? 

 • 48

  Jeg delte jo med dere i går, at jeg var en tur hos frisøren. Jeg var hos min venninne Betina, som er super flink. Hun er den eneste som har fått lov til å gjøre noe med håret mitt, de siste årene. I går var jeg å satt på hår, noe jeg er utrolig fornøyd med. Endelig har jeg fått tykkelse i håret, pluss enda litt lengere hår. Vi tokk masse bilder både før og etter, tokk også en del bilder underveis. Så det skal jeg dele med der en dag til uken, så dere for se den store forandringen. Da kommer jeg også til å skrive litt om håret jeg har satt på, jeg er så utrolig heldig å ha fått et samarbeid med http://www.isabellahair.no

  Min flinkeste frisør venninne Betina, har blitt enige om at vi skal ha et lite samarbeid nå fremover. Hvor henne skal lage forskjellige fryseren og lignende på meg, som vi skal dele med dere. Det kommer til å komme både videoer og bilder, fra ulike måter å fikse håret på. Noe jeg gleder meg utrolig mye til å dele med dere, for da blir det enda mer variasjon her på min blogg. Betina jobber på Lyko på Vinterbro senteret, så det er der vi kommer til å holde på med dette samarbeidet. Så dette er et veldig spennen prosjekt, jeg gleder meg masse til å få delt med dere fremover. Hele prossesen kommer ut til uken, men ville dele med dere litt bilder av resultatet allerede nå.   ♥ Beklager litt dårlig bilde kvalitet, men bilde er tatt med mobil. Hva syns dere om resultatet ?