lisarorvik - Mitt navn er Lisa Slaaen Rørvik, jeg er 22år. Jeg kommer til å blogge om min kampen om å bli frisk, fra en alvorlig spiseforstyrrelse som heter anoreksia. Jeg deler også mange sunne oppskrifter, jeg har også en stor lidenskap for trening.
Instagram Facebook Lisa.rorvik@hotmail.com

23

God morgen alle mine fine lesere. Ja her startet nok en dag med et stort smil. Både formen og humøret er på topp. Behandlingen i går gikk kjempe bra. Det var så deilig å bare få snakket ut om alt som skjer i hodet mitt om dagen. For det er ikke akkurat lite for å si det på den måten, det er så mye tanker som flyr rundt. Mye om dette om hva jeg vil med livet? Hvem jeg vil bruke tid på? Hvem som jeg burde beholde i livet mitt fordi de gir meg glede og energi. Å en del om hvem jeg ikke trenger i livet mitt. Ja kort sakt, mye tanker sm svirrer rundt. Så det var bare så godt å få snakket med noen om det. Så jeg følte meg nesten 10 kg lettere når jeg dro derfra. I dag har jeg også mange planer, så denne dagen kommer til å gå fort. Noe jeg synes er utrolig deilig. Det gjør meg så glad av å ha rutiner og noe å bruke dagene mine på.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men nok om det. Nå må vi jo over til hva dette innlegget egentlig skal handle om. Nemlig min nye sminke som jeg kjøpte meg. Her er det noen favoritter som jeg har hatt lenge. Så er det noen nye produkter, som jeg bare elsker. Derfor vil jeg jo gi dere disse tipsene også. Jeg prøver jo å bli flinkere til å varie litt med temaer her på bloggen, så derfor var det på tide med et innlegg om sminke. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Volum million lashes excess - 

Dette er faktisk første gang jeg kjøper denne maskaraen. Men så utrolig fornøyd jeg er. Den maskraen jeg egentlig pleier å bruke, har gått ut av alle butikker. Så derfor måtte jeg prøve meg på en ny. Å jeg kunne ikke blitt mer fornøyd. Jeg liker at kosten gjør at vippene dine blir spredd, om dere skjønner hva jeg mener. Er utrolig fornøyd med denne, så derfor ville jeg anbefale dere den også. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Hi-definition invisible powder - 

Dette produktet har jeg brukt helt siden det kom i butikken. Dette er en stor favoritt hos meg. Jeg bruker dette som et "baking" pudder i hele ansiktet. Fordi jeg sliter veldig med oljete hud. Så jeg blir så glinsete i ansikte uansett hva jeg bruker eller ikke bruker. De fleste bruker nok bare denne under øynene for å lyse litt opp. Men jeg bruker dette som et setting pudder i hele ansiktet. Det gjør at sminken blir utrolig jevn, jeg bruker denne etter foundation, lar den sitte noen minutter. For å så børste bort det overflødige, bare å søke "baking" på youtube så skjønner dere hvordan og hvorfor man bruker dette. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- NYX shine killer -

Dette er et nytt produkt for meg. Men dette er en primer med for oljet hud. Altså en shine killer. Jeg bruker alltid en primer før jeg tar på sminke. Det er for å jevne ut huden, slik at du får et mye finere resultat. Det hjelper deg også får at sminken holder lengere. Her anbefaler jeg dere å kjøpe den som passer til din hudtype. Men jeg elsker NYX sine primere, syns de er kjempe gode og bra. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- L'Oréal true match - 

Dette er første gang jeg kjøpte meg denne foundation. Men jeg de bare så fornøyd, jeg syns man for utrolig mye for pengene. Denne koster vell rundt 199kr, så her kan man gjøre et kjempe kupp. Den dekker utrolig bra, men er heller ikke for kakete og tykk på huden. Så dette kommer til å bli min faste foundation fra nå av. Her finnes det så mange forskjellige farger og toner. Så man kan finne den som passer din hud perfekt. Det jeg gjorde, prøvde meg frem med alle fargene å fant den som passet meg best. Men denne er kjempe bra, et supert kupp spør du meg. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noen av disse produktene du selv bruker eller kunne tenkt deg å prøve? Eller kanskje du har noen andre gode tipse du vil dele med meg? 

Facebook siden min HER!
Instagram siden min HER!

 

  • 32    God morgen alle mine herlige lesere, denne dagen startet egentlig ganske bra. Formen er enda ikke helt på topp, men humøret er mye bedre i dag. Så det er et skritt i riktig retning, gårsdagen gikk til handling. Siden vi kun handler mat en gang i uken, så var det stor handling i går. Men det er så deilig å ha et fylt kjøleskap, det finnes ikke noe bedre tror jeg. Mamma var så snill å ble meg i går for å handle, siden jeg ikke har så mye krefter. Var det utrolig snilt, for henne bærte alt det tunge for meg. Rart hvordan man blir så mye svakere når man er syk, enn hva jeg ellers er. Men heldigvis er matlysten på topp om dagen, så jeg føler at jeg ikke gjør noe annet enn å spise. Men det får bare være, jeg skal ikke gå ned noe som helt nå som jeg er syk. Så da får jeg bare spise med begge hender som jeg sier, hehe jaja det er den beste medesinen for å bli frisk. Så jeg får bare tenke på det slik, gjorde ikke så mye annet enn det i går.    Ble faktisk utrolig sliten av bare den turen, så det holdt for i går. Jeg har ikke lagt noen planer for dagen, kanskje gå en liten tur. Men skal virkelig la kroppen ble helt frisk nå, før jeg gjør noen ting. For nå er jeg så lei av å ikke være hundre prosten frisk. For deg var det jeg gjorde sist, med en gang jeg følte meg litt bedre. Var det fult kjør med alt, men den smellen skal jeg ikke gå på igjen denne gangen. Men jeg har så lyst til å tipse dere om denne nydelig sminke paletten, som dere ser på bildene. Jeg kjøpte denne på H&M for 99kr, rett før jul. Siden jeg har lyst til å begynne å prøve meg litt frem på øyenskygger, fargene er utrolig fine og gode pigmenter. Så er dere ute etter et nytt palett i sminke mappen deres, så anbefaler jeg virkelig denne. De har mange paletter med forskjelige farger, men jeg falt helt pladask for akuratt disse fargene. Nå skal jeg legge bort pc, for å lage meg en stor og god frokost. Så blogges vi mer senere i dag.     → Ønsker dere en fantastisk dag, hva syns dere om fargene på mitt nye sminke palett?