lisarorvik - Mitt navn er Lisa Slaaen Rørvik, jeg er 22år. Jeg kommer til å blogge om min kampen om å bli frisk, fra en alvorlig spiseforstyrrelse som heter anoreksia. Jeg deler også mange sunne oppskrifter, jeg har også en stor lidenskap for trening.
Instagram Facebook Lisa.rorvik@hotmail.com

16

//Innlegget inneholder sponset produkt

- Bilder før og etter -Nå kan jeg endelig vise dere resultatet av min frisør time på fredag. Jeg må bare si det igjen. Betina er den flinkeste jeg vet om når det kommer til hår, henne gjør en så bra jobb. Jeg blir så utrolig fornøyd hver eneste gang. Jeg ser at den store forskjellen kommer ikke så tydelig frem på disse bildene, så jeg skal få tatt masse bilder til uken. Men håret er så tykt, fint og langt nå. Jeg kunne bare ikke blitt mer fornøyd. Det har utrolig mye å si hvem som setter det på. For dette er noe som må gjøre nøye og av en som kan det. Håret i seg selv er av den beste kvalitet. Håret jeg setter på er tap-extensions, fra ISABELLA HAIR. Jeg har prøvd mange forskjellige merker og leverandører. Men aldri vært så fornøyd som det jeg er nå. Så om dette er noe du selv ønsker, så anbefaler jeg dette merket på det sterkeste. Føler meg så utrolig heldig som har et så godt samarbeid med dem. Ikke bare er dette den beste kvalitet på hår, men de er bare så utrolig hyggelige og hjelpsomme. 

- Bilder av resultatet - 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dere kan besøke hjemme siden til dem HER!

Vist det er noen av dere som lurer på noe angående håret, er det bare å stille spørsmål. Så skal jeg få svart på alt dere måtte lure på. Kunne også laget et innlegg om det. Men det kommer til å komme mer om håret mitt senere.   

Facebook siden min HER!
Instagram siden min HER!

 

 • 10

  //innlegget inneholder sponset produkt.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  For dere som har lest morgen innlegget mitt. Så vet dere allerede at jeg skal til frisøren i dag å sette på hår. Det er fineste Betina som gjør dette for meg. Hun er faktisk den eneste som har rørt mitt hår de siste årene, for hun er bare super flink. Gleder meg masse til å møte henne i dag. For er lenge siden jeg har sett henne. Så det kommer til å bli kjempe koselig, det er henne som også har satt på tap-Extensions hver gang jeg har gjort dette. Håret er fra ISABELLA HAIR. Jeg er så utrolig fornøyd med kvalitet de har på hair Extensions. Det holder seg så bra. Denne gangen ble det to helt nye pakker jeg skal sette på. Dette kommer jeg til å sette på 2-3 ganger, altså samme hår. Men man må løfte opp festene etter hvert som håret vokser. Men det kan jeg skrive mer om senere. Skal ta masse før, etter og underveis bilder. Sånn at dere for se hele prosessen. Men det kommer ikke ut før i morgen eller søndag.

  Dere kan besøke hjemme siden til Isabella Hair, vist dere vil lese mer eller se utvalget de har. De har også mange bilder av flere som bruker håret, så dere kan se hvordan det blir i alle mulig hårfarger. Men hjemme siden finner dere HER!

 • 12

  //innlegget inneholder sponset produkter. 

  God morgen alle mine herlige leser. Her er formen og humøret litt bedre, nå går der værtfall riktig vei føler jeg. Men tror dere ikke jeg ble glad når jeg fikk alt dette i posten her om dagen. Endelig litt påfyll av mine favoritt produkter fra SHADOW TANS. Så derfor vil jeg dele noen tips med dere i dag. Fordi de har salg på alle mine favoritter, så derfor vil jeg jo selvfølgelig tipset dere om dette i dag. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  - Sunless Tanning Mousse -

  Denne er det et utrolig stort tilbud på nå. Nå koster den bare 179kr, til vanlig koster denne 479kr. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Sunless Tanning Mousse er en profesjonell selvbruningsmousse til både kropp og ansikt. For alle hudtyper. Påfør moussen en gang i uken for å opprettholde fargen, og smør deg med Shadow Tans Moisturising Tan Extender daglig for å bevare fuktighet og brunfarge. Sunless Tanning Mousse er enkel i bruk, inneholder ingen kjemikalier og gir en gylden, strålende og naturlig farge som varer i opptil 7 dager. Sunless Tanning Mousse er luktfri, 100% naturlig, økologisk og ikke testet på dyr. 

  Bruk: Huden eksfolieres med Shadow Tans Body Polish før bruk. Smør eventuelt  albuer, knær, ankler og føtter med Shadow Tans Moisturising Tan Extender slik at fargen ikke setter seg ekstra på tørre partier 30 - 60 min før påføring av mousse. La den tørke godt inn. Bruk selvbruningshanske og påfør moussen oppover til du er fornøyd. Tørk alltid negler og tær etter påføring.

  Du kan få kjøpt denne HER

  - Moisturising Tan Extender - 

  Denne er nå på tilbud til 149kr, den koster til vanlig 249kr. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Moisturising Tan Extender er en mykgjørende fuktighetskrem til kropp som forlenger brunfargen og tilfører fuktighet. Shadow Tans Moisturising Tan Extender har en duft av sitrus, er 100% naturlig, økologisk og ikke testet på dyr. Denne kremen har blitt min favoritt krem. Altså jeg bruker den hvereneste dag i ansiktet. For den er så godt, at det har blitt min faste favoritt. Jeg bruker den også på kroppen, etter jeg har tatt på selvbruning. For at fargen skal vare mye lengere. 

  Bruk: Smør kroppen med Moisturising Tan Extender en til to ganger om dagen for å bevare fuktighet og forlenge brunfargen. Husk å eksfoliere huden med Shadow Tans Body Polish en til to ganger i uken for best resultat.

  Du kan få kjøpt produktet HER

  - Body Polish - 

  Denne er også på tilbud nå til 149kr, den koster til vanlig 249kr. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Shadow Tans Body Polish er en mild skrubb som fjerner døde hudceller på en skånsom måte, og etterlater huden glatt og myk. Shadow Tans Body Polish har en svak duft av sitrus, er 100% naturlig, økologisk og ikke testet på dyr. Denne bruker jeg ca i gang i uken, for å skubbekroppen min. Jeg bruker det alltid før jeg skal ta på selvbruning også. Men denne er utrolig god og skånsom mot huden. Så jeg bruker den fsktisk til vanlig også. 

  Bruk: Shadow Tans Body Polish brukes på våt hud. Skrubb hele kroppen, la tørke og påfør selvbruningsproduktet. Brukes en til to ganger i uken.

  Du kan få kjøpt produktet HER

  - Sunless tanning Mister - 

  Denne er det også et kjempe bra tilbud på. Nå koster den bare 159kr, til vanlig koster denne 349kr. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  En selvbruningsspray til både kropp og ansikt. Sunless Tanning Mist er enkel i bruk, gir en gylden, strålende og naturlig farge som varer i opptil 7 dager. Sunless Tanning Mist er beriket med Aloe Vera for ekstra myk hud, og inneholder anti-aging som forebygger linjer og rynker. Sunless Tanning Mist er luktfri, 100% naturlig, økologisk og ikke testet på dyr. Virkningstid: Umiddelbart, full effekt etter 6 timer

  Bruk: Huden eksfolieres med Shadow Tans Body Polish før bruk. Smør eventuelt albuer, knær, ankler og føtter med Shadow Tans Moisturising Tan Extender slik at fargen ikke setter seg ekstra på tørre partier. Tørk alltid negler og tær etter påføring. Kan også brukes over make up i ansiktet! Fargen er flott og den kleber ikke i rynker eller porer! Påfør selvbruningssprayen en gang i uken for å opprettholde fargen, og smør deg med Shadow Tans Moisturising Tan Extender daglig for å bevare fuktighet og brunfarge.

  Du kan få kjøpt produktet HER

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Har du prøvd noen av disse produktene før, hva er din favoritt når det kommer til selvbruning?

  For dere som vil lese mer om disse produktene, så finner du hjemmesiden dems HER

 • 54

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Det er nok flere av dere som har fått med dere, at jeg har hatt en del hemmelige prosjekter på gang. Men nå kan jeg endelig dele et av dem med dere, nemlig en liten sniktitt på min hemmelige modelljobb. Hvor dere skal få se noen av bildene som har blitt tatt. Jeg har nemlig gått inn i et samarbeid med BELLAMII. Som nå kommer ut med en helt utrolig fin kolleksjon med kjoler. Både ballkjoler, brudekjoler og finkjoler. Jeg står modell for dem, i alle de nye kjolene de skal selge. Noe jeg syns er kjempe gøy. Tror jeg aldri har følt meg mer som en prinsesse  og så fin som det jeg gjorde i disse kjolene. Kvaliteten og passformen er bare helt perfekt. Jeg er enda ikke ferdig med å ta bilder, men må dessverre vente litt før jeg kan fortsette med dette hemmelige prosjektet. Men siden de har fått hjemmesiden sin oppe å gå nå, så fikk jeg lov til å dele en liten smakebit med dere i dag. Så her får dere se litt av bildene som har blitt tatt, gleder meg til å vise dere resten senere.

  Hva syns du om kjolene og bildene som har blitt tatt, er ikke disse kjolene bare så fine?

  Besøk hjemme siden til Bellamii HER!
  Ta dere gjerne en titt på instagram kontoen dems HER!
   
 • 10

  //Jeg har et samarbeid med Shadow Tans, produktene i innlegget er sponset. 

  Skal du på julebord, selskap, feire nyttårsaften. Eller alle festene og samlingene som hører med juletider, å vil ha det lille ektra. Nemlig en fin og jevn brun farge, uten noe som helst skade på huden. Da kan jeg anbefale dere å bestille selvbruning fra SHADOW TANS, du vil få resultatet med en gang du påfører. Men fargen blir bare enda sterkere etter noen timer, å du vil oppnå full effekt etter 6 timer. Selvbruningen kan brukes på både kropp og ansikt, pluss at den passer til alle hudtyper. Påfør moussen en gang i uken for å opprettholde fargen, og smør deg med Shadow Tans Moisturising Tan Extender daglig for å bevare fuktighet og brunfarge. Sunless Tanning er enkel i bruk, inneholder ingen kjemikalier og gir en gylden, strålende og naturlig farge som varer i opptil 7 dager. Alle produktene er luktfri, 100% naturlig, økologisk og ikke testet på dyr.

  Mine beste tips til best mulig resultat: 

  1) Voksing og barbering bør gjøres minst 24 timer før din spraytan slik at bronzeren ikke legger seg i porene og gir sorte prikkerSkrubb huden grundig samme dag eller dagen før for å fjerne døde hudceller. Fokuser på spesielt tørre områder som knær og albuer. Jeg anbefaler SHADOW TANS SIN BODY POLISH den fjerner alle døde hudceller kjapt og effektivt slik at du oppnår et perfekt spraytan resultat!

  2) Ikke bruk fuktighetskrem, parfyme eller dedorant dagen du skal spraye deg. Fargen trekker da ikke inn og fargen kan bli ujevn, en halvtime før du skal spraye deg eller påføre mousse. Burde du smøre tørre områder med fuktighets krem, knær, albuer, håndflate og lignende steder. 

  3) Etter du har påført fargen, la den få tørke i en halvtimes tid. Før du tar på deg løse klær, jeg anbefaler å gjøre dette før du legger deg. Slik at fargen får virket mens du sover, så tar du deg en dusj dagen etter. For å få bort det overflødige, så er du klar for fest.   Shadow Tans har nå et kjempe bra juletilbud, som dere ikke vil gå glipp av. De har opp til 60% rabatt, for å komme direkte til juletilbudet TRYKK HER! 

  For at du skal sikre deg en fin brunfarge til juleaften slik som meg, må du legge inn en bestilling innen 15 desember. For å sikre deg at pakken kommer til deg, for dere som vil ha ektra farge til nyttårsaften. Så er det også lurt å legge inn en bestilling tidelig, for å være sikker på at du får den perfekte fargen. 


  Sjekk tilbudet HER
  Spray: 149kr (før pris 349kr)
  Mousse: 159kr (før pris 479kr)
  Peeling: 129kr (før pris 249kr)
  Fuktighetskrem: 129kr (før pris 249)

   

 • 12

  // jeg er ambassador for Shadow Tans.

  I dag har jeg lyst til å tipse dere om et kjempe supersalg, nå som vinteren er her. Forsvinner også fargen på kroppen, men det kan man fikse på 1-2-3. Nå kjører SHADOW TANS, nemlig et super bra tilbud på sin sunless tanning mousse. Dette er en profesjonell selvbruningsmousse, til både kropp og ansikt. Den inneholder ingen kjemikaler og gir en gyldne, strålende og naturlig farge som varer i opp til 7 dager. Sunless taning moussen er luktfri, 100% naturlig, økologisk og ikke testet på dyr. Alle produktene fra Shadow Tans passer til alle hudtyper, det er lett å påføre og man kan gjøre det selv. Du får resultater med en gang, men den fulle effekt kommer etter 6 timer.

  Hvordan bruke produkte:

  1) Start alltid med å skrubbe hele kroppen, så er det lurt å smøre litt krem på tørre områder (albuer, knær, ankler og føtter). Slik at fargen ikke setter seg ektra godt på de områdene, bruk selvbruningshanske for å påføre moussen oppover til du er fornøyd. Tørk alltid negler og tær etter påføring, så lar du dette tørke.

  2) Mitt aller beste tips er å smøre seg på kvelden, la det tørre litt mens du steller deg. Så ta på deg en pysj, bare for å være sikker på at du ikke får noe farge på sengetøyet ditt. Så sover du med dette, å da våkner du brun. Ta deg så en dusj, for å så smøre deg med fuktighets krem.

  Tilbudet de kjøre nå er 199kr, denne koster egentlig 479kr. 

  → Du kan få kjøpt sunless tanning mousse, ved å TRYKKE HER! 

  → Vil du lese mer om produktene til Shadow Tans, finnes du hjemme siden dems her -> SHADOW TANS! 

 • 26

  //inneholder sponset produkt.

  God morgen alle mine herlige lesere, i dag våknet jeg opp med en forferdelig hodepine og sår hals. Jeg som trodde at jeg var på bedringens vei i går, men jeg kjente ut over dagen at formen bare ble dårligere og dårligere. Det egentlig ganske trist, siden min bestevenninne Dina skal feire bursdagen sin i dag. Noe jeg hadde gledet meg så utrolig lenge til, etter som dette en jente som betyr så utrolig mye for meg. Men når formen er såpas dårlig som den er i dag, så får jeg ikke dratt. Noe jeg syns er ganske så kjipt, for å være helt erlig. Men heldigvis er alle mine nære venner, veldig klar over min situasjon. Så jeg tror nok at hun forstår det, men det er forsett ganske så kjip følelse. Men det er en av de negative siden med å slite med den sykdomen jeg gjør, at man har så dårlig immunforsvar. Blir jeg først syk, så varer det så utrolig lenge. For kroppen min har ikke de samme kreftene, som en vanelig kropp har. Å det er noe jeg bare på akseptere. Jeg skal faktisk finne på noe lurt for Dina, invitere henne med meg på noe når jeg er bedre. Slik at jeg får ferier henne på en måte, så det jeg få til å gjøre det som en oversakelse for henne. 

  Siden formen er dårlig, så har jeg mistet mye mat lyst. Men i går kom jeg heldigvis på at jeg hadde litt Noka creamy chicken suppe i skapet. Denne reddet dagen min i går, å det kommer den nok til å gjøre i dag også. Denne smaker kjemoe godt, pluss at man kan tilsette litt grønnsaker også får et enda større måltid. Det skal jeg gjøre i dag, koke litt grønnsaker ved siden. Når halsen er vondt, er det mye lettere å få i seg suppe, jeg lagde meg også litt is til dessert i går. Som smaker så utrolig godt, nå må jeg spise mat som frister. Etter som at matlysten ikke er helt der den burde være, men det er så viktig at jeg får i meg noe. Så dagene i dag kommer til å gå til soving, og bare slappe av for å prøve å bli bedre.   → Jeg har delt oppskriften på denne gode, sunne og kremete isen før, i et annet innlegg. Med fremgangs måte steg for steg + oppskriften. Så den finner dere her -> SUNN-KREMTET-IS

  → Ønsker dere en fantstisk lørdag, håper dere får noe mer ut av dagen en det jeg får hehe! 

 • 58

  // Inneholder sponset produkt.

  Beklager for en litt sen oppdatering, men jeg prioriterte å dra til farmor og farfar når jeg hadde kommet hjem fra frisøren. Etter som jeg viste at de trengte litt hjelp i dag, så ville jeg gjøre det først. Nå har jeg endelig fått i meg litt middag, å fått slappet litt av. Så nå må jeg jo vise dere bildene fra hva jeg har gjort i dag, nemlig satt på tape-extensions. Jeg var hos min faste frisør BETINA, som er den eneste som får røre mitt hår. Hun er så utrolig flink, blir like fornøyd hver eneste gang jeg har vært hos henne. Jeg må innrømme at jeg har savnet å ha på Extensions, etter som håret blir så mye tykkere og lengere. Denne gangen beholdt vi litt mer av lengden, for at jeg kan klippe av tuppene etter hver som de blir slitte. Jeg er så utrolig fornøy med kvaliteten fra ISABELLA HAIR, dette er andre gang jeg setter på tap-Extensions fra dem. Å ville ikke valgt noe annet, etter som at kvaliteten er så bra. Jeg føler meg så heldig som har et samarbeid med dem, for dette er virkelig noe jeg kan anbefale til dere som har lyst på extensions. Så får du en utrolig bra kvalitet hos dem, dette er uten tvil min favoritt. Men tenkte å dele en del før og etter bilder med dere, slik at dere også kan se den store forandringen.

  → Hva syns du om resultatet, var det ikke stor forskjell på før bildene og etter bildene ?

  → For dere som vil lese mer om Isabella Hair, så kan du besøke hjemme siden dem her -> TRYKK HER!     

 • 18

  // inneholder sponset produkt 

  I dag har jeg lyst til å tipse dere om selvbruning fra SHADOW TANS, nå som sommeren er her for fult. Er det utrolig fint med brunfarge, men det er ikke alle av oss som bli brun. Eller så brun som det man skulle ønske, derfor er det lov til å jukse litt. For å få den brunfargen man selv måtte ønske, jeg bruker selvbruning ofte selv. Men nå som det har vært så fint vær, har jeg ikke trengte å bruke det like ofte. Siden jeg blir ganske fort brun, men nå som været ikke har vært så bra. Har jeg funnet frem selvbrunings sprayen min fra Shadow Tans igjen, for å få en gyllenbrun farge. De kjører nemlig sommer tilbudet på alle sine selvbrunings produkter, så nå kan du spare mye penger på å kjøpe dette merke. 

  Hvorfor velge Shadow Tans: 

  ♥ Den er 100% naturlig og økologisk.

  ♥ Den er ikke testet på dyr.

  ♥ Fargen varer opp til 7 dager. 

  ♥ Luktfri og beriket på aloe vera for ekstra myk hud.

  ♥ Kan brukes på ansikt og kropp. 

  ♥ Passer for alle hudtyper. 

  ♥ Lett å påføre, kan gjøre det helt selv. 

  ♥ Får resultater med en gang, men den fulle effekten kommer etter 6 timer. 

  Litt selvbrunings tips, er å alltid bruke en skrubb før du skal påføre selvbruning. Det kan også være lurt å smøre tørre områder med krem, slik at fargen ikke setter seg ektra på de områdene. Jeg liker å spraye meg på kvelden, for å så stå å tørkr litt mens jeg steller meg. Så legger jeg meg med en pysj, når jeg står opp er jeg brun. Dette passer for alle, om du skal på fest eller bare vil være litt ektra brun. Selvbruning skader ikke huden, slik solen gjør. Hele behandlingen tar rundt 5-10 minutter, så det går fort for et så bra resultat. Jeg har prøvd alle forskjelige merker, men liker Shadow Tans sine produkter best. De gir en jevn gyllenbrun farge, som jevner seg ut av seg selv. 

  ♥ For dere som vil lese mer om produktene de selger, eller ta dere en titt på tilbudene de har nå. Så kan dere besøke hjemme siden dems, den finner du her -> SHADOW TANS! 

 • 10

  //sponset produkter i samarbeid med caseapp

  Endelig kom pakken i posten jeg har ventet i all spenning på å få, nemlig mine nye deksler. Jeg er så heldig å ha et samarbeid med http://caseapp.no ikke bare er dekslene kjempe fine, men de har også utrolig bra kvalitet. Jeg har hatt på deksel fra dem på iPhad og iPhone, i flere månder. Å det er ikke en skremme på de, de beskytter utrolig bra. Etter første gang jeg fikk dekselene mine fra dem, har jeg ikke hatt lyst til å bruke noen andre en dems. Denne gangen bestilte jeg to sølve, som det står SELFIE på. Noe jeg syns passet perfekt til meg, jeg er kjempe fornøyd med resultatet.   På http://caseapp.no kan du designe dine egene, eller bruke et av designene de har. De har utrolig mange fine som er ferdig laget, her finner men noe som passer til alle. Jeg syns faktisk at disse er den beste kvaltieten jeg har vært bort i, noe som jeg virkelig trenger. Siden jeg mister telefonene ofte i baken, burde nesten hatt førerkort i å miste mobilen. 

  ♥ Nå har jeg også fått en rabatt kode til dere, bruker dere LISAR20 som gir dere 20% rabatt på kjøpet. 

  ♥ Vis dere vil lese mer om dem, eller se hva de har så kan dere besøke hjemme siden dem http://caseapp.no