lisarorvik - Mitt navn er Lisa Slaaen Rørvik, jeg er 22år. Jeg kommer til å blogge om min kampen om å bli frisk, fra en alvorlig spiseforstyrrelse som heter anoreksia. Jeg deler også mange sunne oppskrifter, jeg har også en stor lidenskap for trening.
Instagram Facebook Lisa.rorvik@hotmail.com

30

God lørdag alle mine fine lesere. Håper dere har kost dere masse i ferien, å ikke ligget syk sånn som meg. Formen er dessverre enda ganske dårlig. Så her blir det en veldig rolig lørdag for min del. Må nesten bare la kroppen få slappe helt av. Selv om jeg kunne ønske at jeg kunne få blitt med på en fest som er i dag. Men sånn ble det ikke i dag heller. Men humøret er værtfall mye bedre, selv om jeg syns det er litt kjedelig å være syk. Men siden jeg har delt en del oppskrifter med dere før, som er sunt snacks. Tenkte jeg at jeg kunne linke til noen av disse under i dette innlegget. Så kanskje du blir litt inspirert til å lage noe av disse. Dette er hva jeg ville fult mitt eget påskeegg med.    

Den første oppskriften jeg vil tipse dere om, er sukkerfri smil sjokolade. Hadde jeg vist hvor lett dette var å lage selv, hadde jeg laget dette mye før. Disse går faktisk ganske for å lage, så smaker de bare så utrolig godt. Disse er utrolig magre og sunne, i forhold til de får kjøpt på butikken. Så disse kan jeg virkelig anbefale dere å prøve. En perfekt kombinasjon av sjokolade og flytende karamell inni. Men oppskriften og fremgangsmåte steg for steg finner dere HER

Så må jeg jo også slenge med de sukkerfri Sjokoladefudgene. For disse smaker bare så utrolig godt. Disse er utrolig magre og inneholder lite kalorier pr bit. Så disse kan du virkelig kose deg med god samvittighet. Disse går også ganske fort å lage, for du kan lage dem i microen. Noe som sparer deg for utrolig mye tid. Disse er også en mine favoritter, som jeg selv ville hatt i mitt påskeegg. Hele oppskriften finner du HER

Eller kanskje du vil prøve deg på en annen sukkerfri sjokolade oppskrift. Nemlig sukkerfri "japp" sjokolade. Disse tar litt lengere tid å lage, men er så absolutt vært vente tiden. For disse smaker jo bare helt nydelig i munn. Jeg har laget dette flere ganger, etter jeg delte første oppskriften med dere. Men disse er mye sunnere enn dem du får kjøpt på butikken. Jeg tror nesten jeg skal lage meg disse i dag selv, for så gode er dem. Men hele oppskriften og fremgangsmåte steg for steg finner du HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så må jeg jo selvfølgelig ta med min favoritt, denne lager jeg meg faktisk flere ganger i uken. Jeg snakker jo helt klart om de sukkerfri proteinkulene, med smak av sjokolade. Altså disse er bare så utrolig smart å ha liggende, til når du får lyst på noe godt. Dette er en genial måte å få i seg proteinpulver på. For dere som trener like mye som meg, eller bare ha liggende til når søtsuget kommer. Disse går så raskt å lage, så holder de seg kjempe godt i en kakeboks en del dager. Oppskriften på disse godbitene finner du HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så til slutt må jeg ta med de magre og sukkerfri karamell fudge med havsalt. Altså disse bare smelter i munn. Smaken er helt nydelig. Men hver forsiktig når du strør over salt, for jeg klarte å ta alt for mye salt første gang jeg lagde disse. Men disse går også kjempe fort å lage, for du kan lage dem i microen. Disse burde dere prøve om dere er like glad i fudge som meg. Men hele oppskfiten og fremgangsmåte steg for steg finner du HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vil holde dere oppdatert på alle mine sunne oppskrifter, som jeg deler her på bloggen. Kan du like min facebook side, der poster jeg alle mine nyeste oppskrifter, den finner du her -> FACEBOOK-LISA

Har du laget dette før eller kunne tenkt deg å prøve noen av disse oppskriftene, noe som fristet her?

  • 30

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    God lørdag alle mine fine lesere. Håper dere har hatt en like god start på dagen som meg. Jeg våknet med et stort smil. Her startet dagen for en del timer siden, jeg la meg nemlig tidelig i går. Noe som var utrolig deilig. Jeg våknet i dag til en ny vasket, ryddet og støvsugd leiligheten. Noe som er uteolig deilig, jeg hadde nemlig ukens vask av leiligheten i går. Jeg hadde en utrolig bra treningsøkt i går, noe som gjorde at jeg har sovet så godt i natt. I dag skal jeg til min besteveninne Charlotte. Noe jeg gleder meg utrolig mye til, for nå er det lenge siden jeg har sett henne. Men over til hva dette innlegget egentlig skal handle om. Nemlig magre og sukkerfri karamell fudge med havsalt. Jeg syns karamell fudg smaker utrolig godt. Så derfor ville jeg prøve å lage de på en litt annen måte denne gangen. Men å toppe dem med litt havsalt. Noe som ble kjempe godt, der ble både søtt og salt i munnen på en gang.

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    Dette trenger du:
    1 boks Vikingmelk
    3 ss fibersirup gold
    80 g sukrin gold
    En liten klype havsalt (se tips lengere nede)
     
    OLYMPUS DIGITAL CAMERA
     

    Fremgangsmåte steg for steg:

    1) Start med å måle opp alle ingredisene minus salt. Oppi en skål som tåler varme. Så setter du den inn i microen i 5 minutter, så rører du. Så inn igjen i to minutter, så røre igjen. Slik holder du på helt til du ser du har fått en tykk karamell. Det tar litt tid, så her må man bare smøre seg med litt tolmodighet. Men det går mye raskere enn å skal koke dette opp i en kjele. Pass på at det ikke koker over i microen, for der klarte jeg å gjøre. Så jeg mistet en del av karmellen. 

    2) Når du ser at den har blitt tykk og er en karamell. Rører du kjempe godt, for å så helle alt over i en liten boks med bakepapir. Så drysser du over litt havsalt. For å så sette dem inn i kjøleskapet. Der skal den stå noen timer, slik at den blir stiv. Så er der bare å ta den ut av formen. Skjære den opp i så mange biter du ønsker.

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    Ekstra tips:

    Når jeg sier en klype salt, så mener jeg veldig lite salt. Jeg måtte nemlig lage mine på nytt. Fordi jeg klarte å bruke for mye salt. Så her må man passe litt på, for det kan fort bli litt for mye. Da ødelegger der dessverre smaken, så heller litt for liten enn for mye. Om jeg kan si det sånn. Men det gir en kjempe god smak og det lille ekstra syns jeg når man bruker riktig mengde med havsalt. Du kan også maldonsalt eller annet type salt. 

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    Så er de klare for å nytes. Disse holder seg godt i kjøleskapet noen dager. En jeg liker å oppbevare dem i en kakeboks. Fordi vist ikke kan de bli litt tørre rundt. Vist du vil oppbevare dem noen dager i kjøleskapet. Jeg syns disse er utrolig gode. Ja det tar litt tid, men det er så absolutt vært det. Vist du spør meg. Disse er utrolig magre og lavkarbo. Dere vil nok få enda flere biter en meg, siden jeg klarte å koke over en del av karamellen. Ønsker du mindre biter, er det bare å halvere oppskriften.  

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    → Vil holde dere oppdatert på alle mine sunne oppskrifter, som jeg deler her på bloggen. Kan du like min facebook side, der poster jeg alle mine nyeste oppskrifter, den finner du her -> FACEBOOK-LISA

    → Kunne du tenkt deg å prøve denne oppskriften, så ikke dette godt ut?

  • 34

    //innlegget inneholder annonselenker. 

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    God fredag alle mine herlige lesere. Ja her startet dagen for en del timer siden. Men jeg våknet med et store smil og utrolig uthvilt. Jeg sovnet rett etter paradis hotell i går. Var veldig sliten når jeg kom hjem fra trening. Det ble ikke noe photoshoot på meg i går, fordi farmor og farfar trengte meg. Så jeg stilte heller opp for dem, for å utsette shooten til neste uke. I går hadde jeg en sånn dag hvor jeg var så klumsete. Altså jeg skjønner ikke hvordan det er mulig, men heldigvis tar jeg alt med et stort smil og latter. Men i dag dere vil jeg dele en oppskrift med dere. Jeg har delt en lignende oppskrift før. Men nå føler jeg at den har blitt enda bedre. Dette er faktisk noe jeg lager meg hele tiden, fordi jeg alltid har disse kulene liggende i kjøleskapet. De er perfekte når du har lyst på noe utrolig godt, men samtidig vil få i deg litt protein i løpet av dagen. Jeg velger å lage 22 litt større kuler, men du kan lage enda flere små eller omvendt. Det gjør du som du selv ønsker. 

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    Dette trenger du til ca 22 protinkuler:
    4 ss firbersirup 
    50 g proteinpulver i smaken sjokolade
    1-2 ts kakao (kommer an på hvor sterk sjokoladesmak du ønsker)
    1/2 ss sukrin+ 
    Ca 40-60 g sukkerfri sjokolade
     
    OLYMPUS DIGITAL CAMERA
     

    Fremgangsmåte steg for steg:

    1) Start med å legge et bakepapir på benken og et på en tallerkenen. Så starter du med å blande alt det tørre sammen, altså proteinpulver, sukrinmelis, kakao og sukrin+. Rør dette godt sammen med en gaffel, sik at alt blader seg godt. Så finner du frem en kjele, måler opp firbersirup. Setter på planeten og rører til begynner å boble. Ta av platen for å helle oppi blandingen du har mikset sammen i skålen, 

    2) Rør godt rundt, så alt blander seg. Slik at det blir en deig. Ta deigen ut av kjelen og over på et bakepapir på benken. Gjør hendene dine fuktig, for å så kna deigen litt sammen. Lag den så til en lang pølse, for å så dele den opp i ønsket biter. Jeg bruker alltid å lage rundt 22 litt større kuler. Så ruller du kulene. Her er det smart å være litt fuktig på hendene, det gjør det mye lettere å rulle dem.

    3) Legger kulene på tallerkenen. Så inn i kjøleskapet i ca 30 minutter. Så er de bare å smelte sjokoladen, dyppe alle kulene. Så sette dem tilbake i kjøleskapet, til sjokoladetrekket har stivnet.

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    Tips til erstatninger:

    Du kan fint bruke er proteinpulver med annen smak. Men da anbefaler jeg enten vanilje eller nøytral smak, men for meg er det med sjokoladesmak helt klart en favoritt. Du kan også bytte ut søtningen med andre sukkerfri søtninger. Men jeg syns at det blir best resultatet av å bruke sukrinmelis og sukrin+. 

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    Så er de klare til å nytes. Disse holder seg godt noen dager. Et tips er at du kan oppbevare disse i både kjøleskapet og i skapet. Jeg å bytte på hvor jeg har dem. For har du dem i kjøleskapet blir de blitt mer "harde" og mer tygge motstand. Mens oppbevarer du dem i skapet, blir de mer myke om dere skjønner. Så her er de bare å finne ut hva det er du selv liker best. Jeg bytter på hele tiden. Men disse smaker bare så utrolig godt, så er det en utrolig fin måte å få i seg protein på.

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    → Vil holde dere oppdatert på alle mine sunne oppskrifter, som jeg deler her på bloggen. Kan du like min facebook side, der poster jeg alle mine nyeste oppskrifter, den finner du her -> FACEBOOK-LISA

    → Har du laget dette før eller kunne tenkt deg å prøve denne oppskriften, så ikke dette godt ut?

  • 26



    God søndag alle mine fine lesere, jeg rakk ikke dele den siste oppskriften med dere i går. Derfor tenkte jeg at jeg kunne dele den i dag, nemlig sukkerfri sjokoladefugd. Som den sjokolade momsen som jeg er, måtte jeg jo prøve meg på disse. Å det er jeg så glad for, for disse var kjempe gode. De er veldig lette å lage, så dette skal jeg lage flere ganger. Ut i fra denne oppskriften fikk jeg 28 litt mindre biter, men du kan fint lage dem større om du ønsker det. Men jeg liker ha å lage flere mindre, men det er helt opp til dere. Sjokoladefugde bitene holder seg fint i kjøleskapet noen dager, så du har noe godt du kan spise i flere dager. Tror disse kommer til å bli fort spist opp her hjemme, for så gode var dem.

    Dette trenger du:
    2 dl Vikingmelk (kjøpt på boks i matbutikken)
    30 g sukrin gold
    10 g smør (jeg brukte vanlig smør)
    28 g sukkerfri sjokolade
    en klype salt 
     

    Fremgangsmåte steg for steg:

    1) Finn frem en bolle som tåler litt varme, hell Vikingmelk, sukeringold og smør oppi bollen. Sett den inn i microen noen minutter, ta den ut for å røre. For å sette den inn igjen, sånn holder du på helt til det har blitt en tykk karamell. Jeg starter alltid med 5 minutter, så 2 minutter. Min sto inne i over 10 minutter til sammen, når du ser du har fått en tykk karamell. 

    2) Tar du bollen ut, for å røre dette godt sammen. La den få stå å avkjøles seg litt, men ikke for lenge. For sjokoladen skal smelte oppi, så knekker du sukkerfri sjokaolde i mindre biter. Heller de oppi sammen med salt, å røre til sjokaolden har smeltet. 

    3) kle en liten form eller matboks med bakepapir, hell blandingen oppi. Sett den inn i fryseren i 2-3 timer, til den har blitt helt stiv. Ta ut boksen, å del platen opp i mindre biter med en kniv. Så er de klare, å kan oppbevares i kjøleskapet.  

    Som jeg nevnte over, så delte jeg mine i 28 biter. Følger du da min oppskrift, så er det rundt 16 kcal i pr bit. Så disse er utrolig magre, i forhold til vanlig sjokoladefudge. Disse går fort å lage, å smaker helt himmels. Her kan man variere mye med smak, men jeg valgte sjokolade. Siden jeg elsker sjokolade, skal prøve med på andre smaker senere. Så jeg kan få delt det med dere også, men disse burde dere prøve. For jeg tror de fleste av dere kommer til å like disse like mye som meg. 

    → For dere som vil holde dere oppdatert på alle mine sunne oppskrifter, som jeg deler her på bloggen. Kan du like min facebook side, der poster jeg alle mine nyeste oppskrifter. Den finner du her -> FACEBOOK-LISA

    → Har du laget dette før, så ikke dette godt ut? 

  • 24

    //inneholder annonselenker.

    God lørdag alle mine fine lesere, i går var en kjempe bra dag for meg. Endelig har min søster kommet hjem, noe som er utrolig koselig. Hun har vært borte alt for lenge, så det var godt å få henne hjem. Jeg fikk vært litt med mamma, vi handlet og fikset litt små ting. Så var vi på besøk på sykehjemmet hos farfar, så dro vi en tur for å besøke farmor. Så i går var en super dag, men nok om det å over til denne god biten jeg skal dele med dere i dag. Nemlig sukkerfri "japp" sjokolade, dette er første gang jeg lager denne oppskriften. Holdt på med dette i går, slik at det skulle være klart for å dele med dere i dag. Denne ble bare så utrolig god, allerede spist opp mange biter. Så da må jeg jo dele denne god biten med dere også, denne kan man kose seg med god samvittighet. I tillegg inneholder disse også protein.


     

    Dette trenger du:

    lag 1
    30 g sjokolade protein
    10 g kakao 
    10 g mandelmel
    2 ss firbersirup (kan få kjøpt det HER)
    2 ts sukrinmelis (kan få kjøpt det HER)
    1-2 ss vann 
     
    lag 2 
    1.5 dl Vikingmelk
    2 ts sukerin gold (kan få kjøpt det HER)
    1 ss firbersirup gold (kan få kjøpt det HER)
    1 ss firbersirup Clear 
     
    lag 3 
    Ca 50 g sukkerfri sjokolade (kan få kjøpt det HER)
     
     

    Fremgangsmåte steg for steg:

    1) Finn frem en liten matboks eller form, å putt bakepapir oppi. Så blander du alle de tørre ingrediensene i lag 1, oppi en skål. Rør dette godt sammen, så varmer du opp firbersirup i en kjele til det bobler. Hell så oppi det du har blandet i skålen, rør dette godt inn. Juster med litt vann, du trenger veldig lite vann. Jeg var litt for rask til å helle oppi 2 ss, som viste seg å være litt for mye. Deigen skal være litt tørr, kna den sammen for å så presse den ned i formen. Sett for en i kjøleskapet noen timer, før du begynner på lag nr to. 

    2) Finn frem en bolle som tåler varme, hell oppi alt du trenger til lag nr 2. For å sette dette inn i microen. Sett på full varme, å la den stå i noen minutter. Så tar du den ut, for å gjøre det samme på nytt til du har en ganske så tykk karamell. Min sto inne i over 10 minutter til sammen, så følg med for er litt forskjellig  fra micro til micro. Så heller du den tykke karamellen over lag nr 1, sett den tilbake i kjøleskapet i noen timer til karamellen har stivnet. Kan også bruke fryseren, for at den skal stivne fortere.

    3) Ta ut formen fra kjøleskapet, for å så ta ut deigen fra formen. Del den opp i ønsket biter, jeg delte min i 18 mindre biter. Finn frem en tallerkenen, ta litt bakepapir på tallerkenen. Smelt sjokoladen, for å så dyppe hver bit i sjokolade. Sett bitene på tallerkenen med bakepapir, å inn i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet.

    Så er de klare til å nytes, dette er første gang jeg lagde disse. Så jeg må si at de så ikke så bra ut som jeg hadde håpet, men smaken var utrolig god. Gleder meg allerede til å lage disse igjen, for da håper jeg at formen blir bedre. Nå skal jeg ta med noen opp til farmor og farfar, pluss noen biter til pappa. Så spennende om de liker smaken like godt som meg, de er test patruljen min som jeg kaller dem. De får alltid smake på alt jeg lager, for å gi meg tilbake melinger. På om det er noe jeg kunne gjort bedre, pluss om de likte det. Så det er like spennende hver gang hehe, men håper dere liker denne oppskriften.

    → For dere som vil holde dere oppdatert på alle mine sunne oppskrifter, som jeg deler her på bloggen. Kan du like min facebook side, der poster jeg alle mine nyeste oppskrifter. Den finner du her -> FACEBOOK-LISA!

    → Kunne du tenkt deg å prøve denne oppskriften, så ikke dette godt ut ?

  • 32

    //inneholder annonselinker.



    Siden det er helg, er det lov til å kose seg litt ektra. Dette er en oppskrift jeg har hatt lyst til å prøve utrolig lenge, etter jeg har sett den så mange steder. Jeg gjorde oppskriften litt om, slik at det ble min egen versjon på en måte. Som jeg nevnte kort før dag, så har jeg nesten spist opp alle allerede. Sånn går det når man lager noe så utrolig godt, dette er første gang jeg lagde dette. Så jeg må bare innrømme at ikke alle ble like fine, men sånn går det når man lager noe for første gang. Men smaken var så utrolig god, at jeg må dele denne med dere også. I denne oppskriften har jeg brukte sukkerfri sjokolade, som er fra Iherb. Fordi denne smaker bare så utrolig godt, tror dette er den beste sukkerfrie sjokoladen jeg smakt. Den sukkerfri sjokoladen, finner du her -> TRYKK HER! 



    Dette trenger du til ca 10-12 stykker: 
    100 g sukkerfri sjokolade 
    1 dl Vikingmelk (får kjøpt i nesten alle butikker)
    5 dråper stevia drops med smaken karamell (kan få kjøpt HER)
    2 ts sukerinmelis
    1 ss fibersirup 
     


     

    Fremgangsmåte steg for steg:

    1) Start med å legge silikon form eller isbit form i fryseren, smelt 2/3 deler av sjokolade. For å så legge litt i hver form, å dra dette opp etter kanten med fingeren. Sett formen i kjøleskapet, så begynner du på karamell fylet.

    2) Her har man to muligheter, du kan enten lage dette i en kjele. Som tar litt lengere tid, eller rett og slett bruke mikroen. Jeg lagde denne i en kjele, fordi jeg ikke viste jeg kunne bruke mikroen. Noe jeg andre litt på, for det tar lang tid for å tykne pluss at det klumper seg ganske fort. Men du blander Vikingmelk, sukerinmelis, fibersirup og stevia drops, rører dette godt sammen. For å så koke dette opp, til du får en tykk karamell. Bruker du kjele må du bruke svak varme, å røre masse. Eller bare sleng det inn i mikroen noen minutter, rør så inn i mikroen. Å fortsett slik til du får en tykk karamell, så lar du den avkjøle seg litt.

    3) Så heller du litt karamell blanding oppi hver form, så setter du dette tilbake i kjøleskapet. Så smelter du resten av sjokoladen, å tar ut formen når sjokoladen har smeltet. Heller dette på toppen, for å så sette den inn igjen i kjøleskapet. Der lar du den stå ca 1 time, så er de klare til å nytes. 



    Dette er litt komplisert å lage, men jeg kan love dere at det er vært det. For denne smaken er bare så utrolig god, gleder meg allerede til jeg skal lage dette igjen. For så gode var dem, dette er jo perfekt å kose seg med nå som det er helt. Pluss at disse er sukerfri, så disse kan du spise med god samvittighet. Jeg anbefaler virkelig den sukkerfri sjokolade fra Iherb, den smaker utrolig godt. Men du kan også få kjøpt sukkerfri sjokolade, på sunnkost butikker. Eller du kan bruke vanlig sjokolade, men da blir den ikke sukkerfri. 



    → Kunne du tenkt deg å prøve denne oppskriften, så ikke dette bare utrolig godt ut? 

    → For dere som vil holde dere oppdatert på alle mine sunne oppskrifter som jeg deler her på bloggen, etter som jeg deler flere oppskrifter i uken. Så kan du like min Facebook side, der poster jeg alle mine nyeste oppskrifter. Så holder du deg oppdatert, den finner du her -> FACEBOOK-LISA! 

  • 26

    //innlegget inneholder annonaselenker. 



    Endelig fikk jeg prøvd meg på disse proteinrike sjokoladekulene, som jeg ser så mye av over alt. Dette er første gang jeg lager disse, så jeg må si at de ble ikke så veldig fine utsende messing. Men smaken er bare helt nydelig, jeg må også innrømme at dette var første gang jeg smeltet sjokolade. Å denne frøkna eier jo bare ikke tålmodighet, så som dere kanskje ser så ble ikke sjokolade trekke like glatt og fint som det burde ha blitt. Når man smelter sjokolade så man man bare smøre seg med tolmådighet, å ikke gjøre samme feil som meg. Som bare skrudde opp varmen, for at det skulle smelte fort. Så dette har jeg lært meg nå, så neste gang jeg lager disse. Så skal jeg få de til å bli glatte og fine, så friske her er å smelte sjokoladen i en bolle. Over en kjele med vann, å la det smelte sakte med sikkert. Da får du det beste resultatet, så det skal jeg gjøre neste gang. Men siden smaken var så utrolig god, så må jeg jo dele oppskriften med dere også. 



    Sjokolade kuler ca. 15 stk:
    45 g proteinpulver med sjokolade smak
    1 ts kakao 
    20-30 g sukkerfri melkesjokolade  ( denne sjokolade jeg har linket til er kjempe god, med kun 115kcal pr plate )
     


     

    Fremgangsmåte steg for steg:

    1) Finn frem en liten kjele, så måler du opp 3 ss fibersirup clear. Setter på varme, dette skal varmes helt til fibersirupen bobler. Så tilsetter du resten av ingrediensene, å rører dette godt sammen. Det tar litt tid før dette blander seg godt, så det er bare å forsette å røre det sammen. 

    2) Når du ser at dette har blitt en deig, den skal være litt tør. Så ruller du deigen ut som en pølse, å deler den opp i mindre biter. For å rulle disse til kuler med hendene, vist du sliter med å rulle dem ut kan du gjøre hendene dine litt fuktig. Legger kulene på en telerken med bakepapir, litt inn i kjøleskapet.

    3) Mens kulene for satt seg litt i kjøleskapet, så kan du begynne å smelte sjokoladen. Som jeg nevnte over, så smelt sjokoladen sakte på svak varme. Slik at den ikke klumper seg, vær tålmodig. Når sjokoladen har smeltet, ruller du kulene i sjokoladen. For å sette dem tilbake på tellerknen med bakepapir, inn i kjøleskapet i ca 30 minutter.



    Så er de klare til å nytes, disse kulene holder seg fint i kjøleskapet noen dager.  Dette passer perfekt til en kopp kaffe, eller når søtsuget kommer. Dette er også en utrolig smart måte å få seg mer protein på, etter som disse består nesten bare av protein pulver. Jeg vet det er flere som ikke liker å drikke protein pulver, så da er dette en smart måte å få seg litt ektra protein. Disse smaker bare så utrolig godt, jeg har allerede spist fire stykker. Ut i fra denne oppskriften fikk jeg 15 sjokolade kuler, følger du min oppskrift er det rundt 22 kcal i pr sjokolade-kule med sjokolade trekket. For ekstra pynt kan du gjøre som meg å blande litt sukrinmelis med vann, eller du kan bruke nøtter.





    → Kunne du tenkt deg å prøve denne oppskriften, så ikke dette godt ut?

    → For å holde deg oppdatert på alle mine sunne oppskrifter som jeg deler, så kan du like min facebook siden. Der poster jeg alle mine nye oppskrifter, den finner du her -> FACEBOOK-LISA!