lisarorvik - Mitt navn er Lisa Slaaen Rørvik, jeg er 22år. Jeg kommer til å blogge om min kampen om å bli frisk, fra en alvorlig spiseforstyrrelse som heter anoreksia. Jeg deler også mange sunne oppskrifter, jeg har også en stor lidenskap for trening.
Instagram Facebook Lisa.rorvik@hotmail.com

14

Ukens akkurat nå... Nå har jeg vært våken noen timer. Startet dagen med et stort smil, så en stor kopp kaffe. Nå sitter jeg å koser meg med enda en kopp med kaffe mens jeg blogger. Skal snart lage meg litt lunsj. Før jeg skal fortsette å jobbe mer med bloggen. Så må jeg komme meg avgårde på behandling. For dt er jo tirsdag, så der er jeg hver tirsdag.   

Ukens opptur... Denne uken har det jo bare vært så mange oppturer. At jeg nesten ikke helt hvordan jeg skal velge. Jeg hadde en helt fantastisk helg med mine bestevenner. Hadde det så gøy på trening hver dag denne uken. Men jeg tror der største oppturen må bli 17. Mai feiringen. For den dagen koste jeg meg hare så utrolig mye. Det var bare gledens dag for min del, fylt med masse latter, smil og god stemming.   

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ukens nedtur... Den uken har det egentlig ikke vært noen nedturer. Men en ting som var veldig kjipt var at jeg begynte å blø neseblod på trening. Det ville bare ikke stoppe, ble så svimmel og kvalm at jeg måtte avlyse treningen for å dra hjem. Men blø neseblod er ikke noe nytt for meg. Noe jeg faktisk har gjort utrolig mye og ofte mens jeg var syk. 

Ukens cravings... Uten tvil de sukkerfri sjokolade og vaniljemuffinsene jeg delte med dere på lørdag. Disse ble bare så urolig gode og saftige. Jeg spiste så mange av disse selv. Men måtte jo også gi noen til min testpatrulje, som er mamma, farmor og farfar. De syns også disse ble kjempe gode. Fikk faktisk kommentar på at jeg bare blir flinkere og flinkere når det kommer til dette med baking og oppskrifter. Men oppskriften på disse finner du HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ukens latter... Ja VG var jo hjemme hos meg på søndag i nesten fire timer. Jeg fikk mikrofon på meg nesten med en gang. Som jeg gikk rundt med hele tiden mens VG var her hjemme. Noe jeg ikke tenkte over er at han som intervjuet meg kunne høre alt. Nå gikk jeg heldigvis bare på do for å tiss og snyte meg noen ganger. Men jeg knakk sammen av latter når vi var ferdige med å filme. For da kom det opp i en samtale, at han har hørt på meg i hele dag i øretelefonene han hadde rundt halsen. 

Ukens tanker... Det er ikke noe å legge skjul på at jeg overtenkte alt dette med VG-intervjuet. Jeg viste ikke hvordan dette kom til å bli. Men alt gikk over all forventinger. Kjenner faktisk at jeg er utrolig stolt av meg selv. For at jeg klarte å åpne meg på den måten jeg gjorde. Så ble jeg så fornøye med resulatetet. For dere som ikke har sett mitt VGTV-intervju, så finner dere det HER

Ukens sang og serie... Bare meg som har blitt helt avhengi av den nye sangen til Miley Cyrus. Med sangen Malibu. Den er bare så fin, har ikke tellingen på hvor mange ganger jeg har hørt på den de siste dagene. Ukens serie må nesten blir paradis hotel. Keg vet ikke hvorfor, men den serien gir MG så mye glede og latter. Får håpe jeg ikke er den eneste hehe. 

Ukens favoritt oppskrift... Denne uken har jeg fått helt dilla på havrebrød. Som både er sunt, men så utrolig lett å lage. Jeg skal prøve meg enda mer frem med krydder, å ikke bare pålegg som smak. Sånn at jeg kan dele noen flere oppskrifter av denne men litt forskjellige smaker. Må også beklage for at jeg glemte å skrive inn steketiden, men den er der nå. Men fikk du ikke med deg denne oppskriften? Så kan du finne den HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ukens flause... Dette må jo også bli på 17. mai. For før vi i det hele tatt hadde startet dagen forsovet jeg meg en time. Så startet det hele med før vi begynte å drikke at jeg klarte å rase ned et bilde som står på en hylle, mens alle hadde kommet. Så skulle jeg spise en yoghurt, hvor jeg hadde åpnet lokke på før. Noe jeg hadde glemt, så jeg skulle riste denne før jeg spiste den. Så søler jeg jo bare yoghurt ut over hele borde og på bunaden til bestevenninnen til min søster. Jeg ble så flau over meg selv, heldigvis ble det ikke noen flekker og vi klarte å vaske bort alt.  

Ukens øyeblikk... Denne trenger jeg ikke tenke på en gang. For det må jo bare være alle de fine tilbakemeldingene jeg har fått fra alle dere om VGTV-intervjuet. Men det var en tilbakemelding som gikk skikkelig inn på meg. Det var en lærer som skrev hun hadde brukt mitt intervju i undervisningen på skolen. For elever i 8 klasse, som er da russ om 1-2 år. Der var dette som gjorde at jeg takket ja til slutt for å gjennomføre dette. For å advare andre, min tanke var at er det en person der ute som ser dette. For å så passe bedre på seg selv. Så er mitt mål nådd. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ukens mest leste innlegg...

JEG ER I VG 

 Bildedryss fra 17. Mai  

Mine tanker rundt VG-inertvjuet

 • 18

  Ukens akkurat nå... Nå har jeg vært våken en del timer. Ble en rolig helg på meg, hadde en kjempe bra og hard treningsøkt i går kveld. Men jeg har ikke sovet mange timene i natt. Men det gjør ingenting. I dag skjer nemlig en av de store hemmelighetene jeg har holdt skjult for dere. Jeg håper å kan dele dette med dere allerede i morgen. Så jeg er utrolig spent og litt nervøs, men dette kommer til å gå kjempe bra.   

  Ukens opptur... Denne uken har det bare vært opptur etter opptur. Jeg kan ikke huske sist jeg hadde en så bra uke. Alle dagene mine har bare vært fylt opp med masse latter og glede. Jeg har vært støl i tinning (ja jeg vet dette egentlig ikke skal være mulig) fordi jeg har ledd så mye. Men jeg tror ukens største opptur må bli på tirsdag. Da jeg fikk beskje om at jeg ikke har diagnosen anoreksia mer.    

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Ukens nedtur... Hmmm, denne har blitt vanskelig denne. Kanskje jeg bare skal droppe ut dette punkte fremover. Jeg kommer ikke på noe som har vært en nedtur denne uken. Det er jo bare et kjempe godt tegn. Eller om jeg skal si en ting. Så må det bli at jeg endelig bytta til sommerdekk. Så begynner det å snø dagen etter. Haha så typisk meg. 

  Ukens cravings... Uten tvil de sukkerfri og hjemmelaget smil sjokoladen, som jeg delte oppskriften på i går. Altså disse ble bare kjempe gode. Jeg har nesten spist opp alle selv hehe. Så gode ble disse, de er lette å lage, men tar bare litt tid. Men for dere som ikke fikk med dere denne oppskriften så finner du den HER

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Ukens gullkorn... Dette må bli på treningen, dagen etter jeg hadde fått de store nyhetene om at jeg ikke lengere har diagnosen anoreksia. Dette skulle jeg fortelle til en kompis der. Som jeg har snakket en del om mine psykiske problemer. Denne samtalene endte opp i en stor latter.

  Lisa - Jeg har en stor nyhet å fortelle, jeg har ikke lengere diagnosen anoreksia. 
  Kompis - wow, gratulerer dette var bare kjempe gode nyheter. Jeg er så glad på dine vegne. 
  Lisa - Men jeg har fått en ny diagnose da, men som er langt i fra så skadelig for kroppen. Hva var det den het igjen? Onani eller noe i den duren. 
  Kompis - Onani? Haha det er noe vi alle sliter med det. 
  Lisa - Haha er det mulig. Søren eller kommer ikke på det, ja vi får si at jeg sliter med onani nå. 
   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Ukens motivasjon... Uten tvil at man kan klare alt her i verden. Bare man vil det nok og har den riktig innstillingen. Jeg har akkurat klart å vinne over anoreksia. Noe som gir meg så mye motivasjon. Ingen kan stoppe meg nå eller ta dette livet jeg nå har fått fra meg. Dette er den Lisa jeg jobber hver neste dag for. Fordi jeg selv er vært det. Kanskje det høres litt rart ut. Men ingen kan kjempe dine kamper for deg. Så det er viktig å vite at du selv er vært det, for å så kjempe for deg selv. 

  Ukens favoritt oppskrift... Det må jo bli de sukkerfri og sunne cookiesene jeg delte med dere. Endelig fikk jeg til den perfekte oppskriften. Etter å ha prøvd så mange ganger, klarte jeg det endelig. Perfekt på smak, sprø og sukkerfri. Disse må dere bare prøve ut. For disse er gode, jeg syns det er lov å kose seg litt i hverdagen også. Da passer disse helt perfekt. Oppskriften på disse finner du HER

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Ukens tanker... Hva vil jeg med livet mitt fremover? Akkurat nå aner jeg ikke, for nå har jeg plutselig muligheten for å gjøre alt jeg vil. Heldigvis har jeg ut dette året på å finne det ut. Men jeg må si jeg tenker en del mer over dette nå. Nå som jeg ikke trenger å tenke på at jeg skal leve med en sykdom resten av livet mitt, så jeg må legge til rett for det. Nå kan jeg på en måte gjøre hva som helst. Det skremmer meg litt, men gjør meg mest glad. Men dette kommer jeg til å finne ut. Jeg må bare gi meg selv litt tid og ikke presse meg selv her. 

  Ukens latter... Dette må jo bare bli den ene dagen på treningen, når jeg bare klarte å ikke ha noen intimsoner med noen. Uten helt å tenke over det selv. Jeg måtte bare le av meg selv, dette ble en liten greie den dagen. Alle dro den bare så langt. Jeg tror faktisk det ble mer latter enn trening den dagen. Men fy søren så gøy jeg hadde det. Jeg klarte ikke se på noen av gutta der uten å bare knekke sammen i latter. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Ukens mest leste innlegg...

  Jeg har ikke lengere diagnosen anoreksia 

  Et takkeinnlegg til dere  

  Jeg er 100% tilbake 

 • 28

  Ukens akkurat nå... Nå har jeg nesten akkurat stått opp, laget meg en god frokost. I dag startet dagen med et litt større smil enn i går. Noe som er utrolig deilig. Jeg vasket, tørket støv, støvsugde og ryddet hele leiligheten i går. Så det var så deilig å stå opp i dag, jeg var også på bursdag til mamma i går. Så endelig går ting riktig vei for min del, jeg må si jeg gleder meg til denne uken. For hver dag som går blir formen og humøret bedre.          

  Ukens opptur... At formen endelig er mye bedre, noe som gjør at humøret mitt også er bedre. Det er utrolig rart hvor mye tid man får på å tenke når man bare ligger inne. Så det var så godt å endelig komme seg litt ut. Få nye impulser og få noe ut av dagene mine. Nå kan jeg bare si en ting. Å det er at nå går alt min vei igjen, jeg skal sette så pris på de gode dagene jeg har i vente nå. Fokusere på trening og bare gjøre det beste for meg selv. Smile, le og gjøre det beste ut av dagene som kommer. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Ukens nedtur.... Ja det får vell bli at formen ikke har vært så bra. Det ga meg vell egentlig nedtur etter nedtur den siste tiden. Men det er det slutt på nå. Jeg er så innstilt på å komme tilbake til de gode rutinene jeg var i. Så det skal jeg fokusere utrolig mye på denne uken, for gode rutiner gjør at jeg slipper å ha nedturer.  

  Ukens cravings... Det må nok bli den sunne og sukkerfri sjokoladeisen jeg lagde meg. Det er så lenge siden jeg har laget meg dette, noe jeg egentlig ikke helt skjønner, for det er jo bare så godt. Men det var på tide å dele en litt sommer oppskrift med dere. Så derfor ville jeg dele denne med dere igjen, har jo delt den før men det er så god. Fikk du ikke med deg denne oppskriften så finner du den HER

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Ukens latter... Dette må jo nesten bli på lørdag da vi feiret bursdagen til mamma. Lillebroren min sitt kull er russ i år, men han går i læra så han får ikke vært russ på samme måte som de andre. Men han skal ut å rulle litt med de andre, de dagene han får det til. Så prøvde meg og søs til å få han til å gå med en av våres russebuksen. Altså dette ble bare en stor latter ut av det hele. En latter jeg trengte, men kort fortalt så kommer ikke det til å skje hehe. 

  Ukens serie og sang... Denne ukens serie må bli Suits, endelig har det kommet ny sesong på netflix. Noe som passet meg helt perfekt, når jeg har ligget syk. Da har jeg endelig noe å se på, en serie jeg kan anbefale dere også. Ukens sang denne uken må bli Scars To Your Beautiful av Alessia Cara. Altså den sangen blir jeg bare ikke lei, teksten er så sykt fin. En sang alle burde høre, for den teksten har så mye mening for oss alle. Den handler om at alle er fine på måten de er, anbefaler dere å høre den om dere ikke har gjort det. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
   
  Ukens gullkorn...
  Meg - Han aleks i paradis hotel er ikke sånn kjempe smart, så du på når de hadde den quizen. 
  Søster - Jeg hadde lett klart alle de spørsmålene de fikk.
  Meg - Åh dæven det hadde ikke jeg, tror faktisk ikke jeg kunne svaret på et eneste av dem.
  Søster - Åh du sier han aleks ikke var så smart, du kan jo ikke noe mer du da haha. 
   

  Ukens favoritt oppskrift... Det må bli frokost oppskriften som jeg delte med dere på fredag. Jeg vet ikke helt om jeg skal kalle dette en smoothie eller iskrem. Men kanskje en blanding. Men denne er utrolig god, sunn og full av protein. Den går også utrolig fort å lage, helt klart en favoritt hos meg for tiden. Men oppskriften på denne godbiten finner du HER

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Ukens mest leste innlegg...

  Jeg trengte en liten pause 

  Er jeg en sykdom eller en person 

  Sånn lykkes du med trening 

 • 16

  Ukens akkurat nå... Nå har jeg nesten akkurat stått opp. Jeg har faktisk sovet utrolig lenge i natt, for jeg la meg tidelig. Formen min var ikke på topp i går. Så jeg måtte droppe festen jeg skulle på, for å heller bare være hjemme å slappe av. Men i dag er en ny dag. Formen er heldigvis mye bedre nå. Så i dag er planene å ta en tur til farmor og farfar. Så dra å trene i kveld, noe jeg gleder meg masse til. For jeg har ikke trent siden onsdag, så i dag blir en hard og tung økt kjenner jeg.  

  Ukens opptur... Denne uken har det også vært utrolig mange oppturer. Men skal jeg velge ut en ting som virkelig gjorde meg glad. Så må det bli det farmor sa til meg. Henne og farfar bruker samme frisør, men henne drar alene, mens jeg drar med farfar. Farmor var der noen dager etter oss. Så sier frisøren til farmor at henne ble helt rørt og sjokkert over hvor bra jeg behandlet farfar, måten jeg tok vare på han. Hun hadde lagt merke til det så godt. Når farmor sa det ble jeg helt rørt, har tenkt så mye på det, for det varmer hjerte mitt så utrolig mye. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Ukens flause... Det må bli problemene jeg har hatt med bilen denne uken. Altså batteriet er nesten helt dødt, så bilen sliter så med å starte. Men jeg har alltid fått til til etter noen forsøk. Men på onsdag uten for senteret ville den bare ikke starte. Så var det så mange mennesker rundt meg. Til slutt kom det noen gamle damer bort til meg, banket på ruten å lurte på om bilen min ikke var forskjølet. Altså noe så flaut, ville bare begrave meg selv i bilsete. Jeg ble sittende der i over 10 minutter uten at den startet. 

  Ukens cravings... Denne uken er det faktisk de sukkerfri proteinkulene mine med smaken sjokolade, som jeg har delt med dere før. Formen i går var så dårlig at jeg ikke klarte å blogge ut en ny oppskrift. Så det kommer heller en ny ut i dag. Men det jeg har cravings på denne uken er disse proteinkulene. De er så gode og en smart måte å få se protein på. Har du ikke fått med deg denne oppskriften, så finner du den HER

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Ukens gullkorn... Når min søster om meg var i Svergie, hadde jeg så mange gullkort på den bilturen men jeg kjørte. Men jeg måtte plukke ut en av dem, så da ble det denne.
   
  Søster - Lisa jeg har så vondt i det venstre øret mitt, det går bare ikke bort.
  Lisa - Jeg peker for å så si jeg har også har slitt litt med med venstre øre om dagen.
  Søster - Knekker sammen av latter, Lisa du vet du peker på det høyre øret ditt nå.
  Lisa - Du vet jeg ikke kan høyre og venstre, så braste jeg også ut i latter. 

   

  Ukens bloggtips... Denne uken kom det endelig et nytt innlegg med bloggtips. Det var på tide spør dere meg, nå var det lenge siden. Denne gangen fokuserte jeg på dette med sosiale medier. Som kan være så utrolig viktig for en blogg. For å fø flere lesere, lage bloggen større og ja dette er nøkkel til mye. Men det de også en del ting man ikke trenger å bruke så lang tid på og slike ting. Alle disse gode tipsene finner du HER

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Ukens nedtur... At jeg ikke var helt i form på torsdag. Vet ikke hva som skjedde med kroppen min. Men den ble bare så dårlig ut over dagen, at jeg ikke hadde krefter til noen ting. Så jeg fikk ikke blitt med i bursdagsfeiring for to av mine brødre. Så det var utrolg kjipt, for da var det mange i familien som bar samlet.

  Ukens favoritt oppskrift... Dette er utrolig tvil fredags frokosten som jeg delte med dere. Nemlig sunne og fluffy sjokolade - pannekaker. Disse smaker bare så utrolig godt. Det jeg liker med disse er at de blir så luftige og at du får mange pannekaker ut av denne oppskriften. Så her kan du kose deg med hele selg med god samvittighet. For disse er både sunne og gode. Fikk du ikke med deg denne godbiten, så finner du den HER

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Ukens sang og serie... Denne ukens sang er uten tvil Scars To Your Beautiful av Alessia Cara. Altså dette er den fineste sangen jeg noen gang har hørt, den tekste gikk bare rett i hjerte mitt. En sang dere bare må høre på, men lytt på teksten for det er noe alle burde høre. Ukens serie denne uken blir Empire, endelig kommet nye episoder på viaplay.

  Ukens tanker... Jeg har tenkt utrolig mye på hva jeg vil gjøre ut av livet mitt, eller hva mitt neste steg er. For jeg har funnet ut at jeg brenner så utrolig mye for denne bloggen. Å at jeg kan hjelpe andre der ute, det å fremheve pyskisk helse, det at man ikke skal skamme seg over å være syk. Så jeg har tenkt mye på om jeg virkelig skal satse på denne bloggen. Bygge den enda større og jobbe enda mer med den. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Ukens mest leste innlegg...

  Sex er ikke det samme som voldtekt  

  Bildene som ikke skulle på bloggen  

  Tilbake på voldtektsmottaket 

   Ukens leserspørsmål 

 • 16

  Uken akkurat nå... Nå har jeg faktisk vært våken noen timer allerede. Jeg har spiste en god frokost og startet dagen med et stort smil. Jeg tok en veldig rolig lørdag i går, noe som var utrolig deilig. Så jeg er så uthvilt i dag. Jeg hadde besøk, så jeg bare koste meg hjemme i går. I dag kommer pappa 2 på besøk til meg. Så skal vi opp til mamma senere i dag å spise middag, så dette kommer til å bli en kjempe koselig søndag.   

  Ukens opptur... Denne uken er det nesten også vanskelig å velge. Men det har vært mange koselig besøk denne uken. Til både mamma, farmor og farfar, jeg har også kost meg masse med søsteren min denne uken. Men jeg tror fsktisk at trening har vært den største oppturene denne uken. Bare trening i seg selv er utrolig gøy. Men nå har jeg fått så mange gode venner på treningssenteret, som jeg kan snakke med alt og ingenting med. Så det setter jeg så utrolig stor pris på, det gjør det ekstra koselig å komme på trening.  

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Ukens flause... Okei kanskje ikke dere har fått med dere dette. Men jeg reagerer mot parfyme. Jeg skulle være så "smart" i starten av denne uken. For å ta på en kvise krem for å få bort kviser. Så jeg bestemte meg for å sove med denne kremen. Men lite viste jeg at jeg "brant" både nesa og haka. Så jeg har seriøst gått rundt som Rudolf er rød på nesten hele uken hehe.

  Uken cravings... Uten tvil den sunne sjokoladefondant, som er en mikrokake. Som jeg delte oppskfiten med dere i går. Altså denne er både sunn og smaker kjempe godt. Jeg måtte jo lage meg dette igjen. Så dette har blitt enn ny favoritt hos meg. Jeg liker at denne godbiten går så utrolig fort å lage. Trenger bare rundt 1 minutt i mikroen, så er den ferdig. Fikk du ikke med deg denne oppskriften, så finner du den HER

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Ukens nedtur... At min søster drar allerede i morgen på jobbreise. Altså jeg har jo akkurat fått henne hjem. Så drar henne igjen, jaja sånn er livet. Vet jeg kommer til å savne henne kjempe masse. Er så rart å ikke ha noen å komme hjem til om kvelden, eller noe å snakke med. Men heldigvis snakker jeg mye med meg selv da. Men det er på en måte alltid koselig å ha noen rundt seg, i steden for å være helt alene hjemme.

  Ukens latter... Denne uken har det vært så mange gode lattere. Jeg har ler så mye på trening, hjemme og over alt egentlig. Men jeg tror dette må bli når min søster og meg så på paradis hotell. Så klarte jeg å bare "drite" meg ut gang på gang. Med å søle, knakk en bit av en tann igjen, sa mye dumt og bare ja alt jeg gjorde gikk galt. Herregud som vi lo gått av meg. Som jeg alltid sier, det beste er å kunne le av seg selv. Noe jeg gjør hele tiden.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Ukens serie og sang... Denne uken må det fsktisk bli bloggerne. Den serien gir meg et så godt innblikk i hvordan det er å leve av bloggen. Jeg syns det er så lærerikt program. Bare det å kunne se hvordan mange av topp-bloggerne lever. Ukens sang denne uken er uten tvil Only You av Zara Larsson. Altså den sangen har gått om og om igjen på mine ørene denne uken. Den er bare så bra, jeg klarer ikke få nok av den. 

  Ukens favoritt oppskrift... Det må jo bli frokost oppskriften jeg delte med dere på fredag. Denne uken ble det en veldig lett oppskrift. Fordi det var så mye som skjedde på fredag. Så jeg måtte gjøre det litt lett og fort. Men det betyr ikke at det kan både smake godt og være sunt selv om. Så her ble det speltlomper med litt anderledes fyll. Fikk du ikke med deg denne oppskfiten, så finner du den HER

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Ukens tanker... Denne uken har det vært så mye tanker i hodet mitt. Jeg har nemlig fått utrolig mange tilbud denne uken. Som kan være utrolig viktig for min blogg og det å komme meg selv ut i media. Men her må jeg tenke over hvor mye jeg klarer og ikke klare. Men jeg kan røpe så mye å si at det skjer utrolig mye spennede fremover. Så her må dere bare følge med. For jeg skal dele dette med dere med en gang jeg kan, men må holde det hemmelig litt til. Det gir meg også god tid på å tenke, slik at jeg gjør de riktige valgene for meg selv.

  Ukens motivasjon... Denne ukens motivasjon har vært å se hvor sterk kroppen min hat blitt. Det er så utrolig gøy å trene og få resultater. Men det er enda mer gøy å se hvor langt jeg har kommet når det gjelder trening. Både for hvor mye jeg kan trene, men også hvor mye jeg løfte på de forskjellige øvelsene. Nå løfter jeg nesten hel min egen kroppsvekt på mange øvelse, men jeg løfter også mer enn jeg selv veier på andre øvelser. Det er bare så gøy å se fremgang. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Ukens mest leste innlegg...

  Psykiatrisk avdeling eller galehus 

  Hvordan få bedre selvtillit 

  Fra å ville ta mitt eget liv, til å være lykkelig 

 • 30

  Ukens akkurat nå... Nå har jeg vært våken noen timer, fordi jeg la meg tidelig i går. Formen min ble litt dårlig ut over dagen. Så jeg tok det helt med ro i går. Eller jeg var en tur hos mamma, farmor og farfar med ny stekte muffins. En tur på butikken og kjørte søstra mi til en venninne. Men utenom det tok jeg det helt med ro. Så jeg er utrolig uthvilt i dag. Så denne dagen ska jeg får gjort en del ting. Men akkurat nå skal jeg snart til å lage meg litt havregrøt og en kopp kaffe.       

  Ukens opptur... Ja denne uken er det også vanskelig å velge. Fordi jeg syns så å si alle dager har vært en kjempe stor opptur. Men det må nok bli når søstra mi kom hjem. Hun har vært borte i nesten en uke, så det har vært veldig stille her hjemme. Ble så glad når henne kom hjem, for nå slipper jeg å gå å snakke med meg selv. Men hver eneste dag har jeg smilt fra morgen til kveld, så det tyder på en bra uke.  

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Ukens nedtur... Det har vell egentlig ikke vært noen sånn kjempe store nedturer denne uken. Men vist jeg skal si en ting. Så må det nok bli at formen ikke var helt på topp i går, for da føler jeg ikke at jeg får så mye ut av dagen. Men viktig å lytte til kroppen, noe jeg gjorde i går. Å det lønte seg, for i dag er formen på topp igjen.  

  Ukens cravings... Uten tvil de sukkerfri vaniljemuffinsene med sjokoladebiter som jeg lagde i går. Altså disse ble bare så utrolig gode, vist det er lov til å si det selv. Jeg syns nesten at jeg bare blir bedre å bedre til å bake. Som min farmor sa i går, øvelse gjør mester. Men disse må dere bare prøve ut. For disse smaker helt nydelig, er ganske sunne, lavkarbo og sukkerfrie. Fikk du ikke med deg oppskriften på disse, så finner du den HER!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Ukens latter... Denne uken har det vært så mange lattere fra min siden. Jeg har ledd så mye at jeg har fått vondt i magen, fordi jeg alltid er støl der etter trening. Men jeg tror nok om jeg skal plukke ut en, så må det bli den ene dagen på treningssenteret. Jeg kjører nemelig 3-1 øvelser når det kommer til rumpetrening. Så må jeg økte med 2.5 kg for hver gang. Men hjernene min bare stoppet å fungere, å jeg klarte ikke legge sammen 2.5, 5, 10 og 15 kg vekter. Jeg holdt på å dø av latter av meg selv og det samme gjorde bestekompisen min på treningssenteret. Det var jo bare snakk om små tall, men jeg fikk det bare ikke til hehe. 

  Ukens instagram bilder... jeg delte jo et eget innlegg om dette denne uken. Fordi jeg har begynt å bytte ut hele min instagram. Alle mine gammle bilder skal bort, så det kun skal være nye der. Der er fordi jeg vil fokusere mer på kvaliteten på bildene, så det er mitt fokus nå fremover. For dere som vil følge meg der, så heter jeg Lisarorvik! 

  Ukens serie og sang... Denne uken har jeg blitt helt hekta på paradis hotell. Altså jeg kan avbryte treningen min, før jeg er ferdig. Bare for å rekke hjem til det programmet, nesten litt flaut med bare fakta. Ukens sang denne uken er uten tvil Do It Again av Pia Mia, jeg får bare ikke nok av den sangen om dagen. 

  Ukens favoritt oppskrift... Ja der må jo bare bli de sunne og sukkerfri vaniljepannekakene jeg lagde meg til frokost på fredag. Jeg elsker å lage meg noe ekstra godt til frokost på fredag, pluss at jeg får delt en ny oppskrift med dere da. Disse er utrolig gode, magre og sunne. Så går det ganske fort å lage dem. Men fikk du ikke med deg denne oppskriften, så finner du den HER!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
   
  Ukens gullkorn...
  Pappa - Lisa har du sjekket oljen på bilen din?
  Meg - Olje skal jeg sjekke det?
  Pappa - Ja det må du jo gjøre selv ja Meg - Ops det viste jeg ikke, hvordan gjør jeg det da?
  Pappa - Åh herregud du som har din egen bil å greier, jeg får vell vise deg jeg da så lærer du deg det.
  Meg - Du kjenner meg jeg kommer ikke til å klare å huske dette uansett, men jeg får bli med å se på da hehe. 

   

  Ukens tips... Denne uken kom jeg med et kjempe bra tips til dere. Nemlig min hemmelighet bak hvite tenner. Så kjøpte jeg meg et kjempe bra merke sist, som jeg bare måtte tipse dere om. For det er det beste merket jeg hsr prøvd, å jeg har prøvd mange. Jeg tipser dere også i det innlegget hvor dere får kjøpt dette til 60-80% rabatt. Så vist du ikke fikk med deg dette tipset og innlegget. Så finner du det HER!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Ukens mest leste innleggg...

  Kjære Nav, jeg vil men kan ikke  

  Ukens leserspørsmål  

  Når passer det å fortelle om en voldtekt? 

 • 29

  Ukens akurat nå... Nå har jeg nesten akkurat stått opp. Er litt sliten etter i går. Men humøret er på topp, er faktisk ikke fyllesyk. Bare litt sliten. Men det er lov. Dagens planer er bare å slappe helt av, for å lade opp til en ny uke. Denne uken skjer det mye spennende for meg og bloggen, så dere må bare følge med.  

  Ukens latter... Denne burde jeg jo egentlig ha skrevet sist uke. Men det glemte jeg, men vi hadde besøk av pappa. Så skulle jeg dra på trening. Så vi dro samtidig. Så klarer jeg å så å si kaste mobilen min i hjerntrappen. Pappa snur seg å ser på meg og sier. Er det rart du ofte ikke har mobil. Du har hatt den i to dager, å allerede klart å kaste den i trappen. Jeg døde av latter. Pappa sier Lisa du vet du er veldig klomsete, jeg bare svarer jeg kan jo ikke noe for det, det er bare slik jeg er hehe.    

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Ukens opptur... Hvordan skal jeg velge? Samme problem som sist uke. For denne uken, har det vært opptur etter opptur. Men det var kjempe gøy at nettavisen delte innlegget mitt, for å så se hvor mange som leste det. Så har jeg hatt så mange oppturer på trening og i liver mitt ellers. Men det var utrolig koselig hos min bestevenninne i går. Jeg smilte og lo hele kvelden, jeg var litt tredje hjulet på vogna. Men det er jeg som regel alltid, hehe men jeg har hatt en kjempe fin uke. 

  Ukens cravings... Denne er ikke så vanskelig. Helt klar proteinkuler som er både sukkerfri og med sjokoladesmak. Altså disse er så gode. Jeg lager disse flere ganger i uken, fordi jeg er en sjokolade person. Keg elsker sjokolade + at dette er en utrolig smart måte for å få seg mer protein på. Så denne burde dere prøve. Fikk du ikke med deg oppskfiten? Så finner du den HER

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
   
  Ukens gullkorn...
  Min søster kommer løpe opp trappen kl 08:00.
  Søster - Lisa hvorfor vekket du meg ikke? Nå har jeg forover meg.
  Lisa - Jammen hvordan skulle jeg vite det da?
  Søster - Jeg sa jo det til deg i går, at jeg skulle ta halv 8 toget.
  Lisa - Ops det fikk jeg ikke med meg, du kjenner jo meg. Får aldri med meg tider og slike ting. Uten at noen ikke sier det flere ganger, enn gang holder ikke for det lille hodet mitt.  
  Søster - Det er bare så typisk deg, du svarer ja men ikke får med deg hva jeg egentlig sier hehe.
   

  Ukens nedtur... At min søster har dratt på jobbreise noen dager. Så nå blir det litt mer stille her hjemme noen dager. Men et godt tegn når dette er ukens nedtur. Det betyr bare at jeg har hatt en kjempe bra uke. Men savner alltid min søster når hun reiser. Blir litt sånn når det er kun henne og meg som bor sammen.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Ukens flause... Altså på torsdag kunne bare alt som kunne gå galt gå galt. Jeg mistet bankkortet mitt, mistet farfar i butikken. Ja altså den lista er så lang. Så fant jeg en video på Facebook som bare var som morsom, før jeg skulle på trening. Jeg klarte bare ikke slutte å le, så jeg var i litt for godt humør når jeg kom på trening. Det første som skjer er at jeg krasjer hode/øyet på et tau. Som syntes utrolig godt, jeg late som ingen ting. Så sier kompisen min, Lisa alle så det der. Jeg bare ler, så klarer jeg søren meg å tryne over en benk rett etter. Altså er det mulig? Ja for meg er det vist det. 

  Ukens bloggtips... Denne uken kom det endelig ut et nytt innlegg med bloggtips. Denne gangen fokuserte jeg på enkle med smarte tips. Som jeg selv nesten akkurat har lært. Som jeg alltid sier, man lærer av sine egene feil. Men jeg lar dere heller lære av mine ting, så derfor deler jeg slike innlegg med dere ofte. Men fikk du ikke med deg disse smarte tipsene, så finner du de HER

  Ukens sang og serie... Denne ukens sang må nesten bli luremus remix av Morgan Sulele. Nesten litt flaut å si det, men jeg har blitt helt hekta. Klarer ikke slutte å høre på den, den gir meg så god steming. Ukens serie må jo bli paradis hotell. Dette er jo nesten også litt flaut, men jeg må bare se på det. Syns denne sesongen er kjempe bra, min søster og meg dør av latter. 

  Ukens favoritt oppskrift... Det må jo bli de magre og sukkerfri karamell fudge med havsalt. Disse smaker utrolig godt, ganske lette å lage med få ingredienser. Man må bare ha litt tålmodighet. Men disser smaker bare helt nydelig, så er de ganske lavkarbo. Her kan man kose seg med flere enn en, med god samvittighet. Fikk du ikke med deg denne oppskriften, så finner du den HER

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Ukens mest leste innlegg...

  Over 11 000 lesere i går  

  Jeg er i Nettavisen 

   Kjære russ, en voldtekt kan skje alle 

 • 28

  Ukens akkurat nå... Nå skal jeg snart til å lage meg litt lunsj. Her startet nemlig dagen for en del timer siden. Jeg tok en helt rolig kveld i går, noe som var utrolig deilig. Kroppen og hodet mitt trengte en slik kveld. Nå er jeg så uthvilt får en ny uke. Med masse nye mulighter. Jeg tok meg ogs treningsfri i går, var kun på besøk hos farmor og farfar. Skal ha treningsfri i dag også. Men skal på middag hos masse senere. Ellers skal jeg bare slappe av, slik at jeg er helt uthvilt for en ny uke.        

  Ukens latter... Okei min søster ba meg om å kjøpe med litt smågodt, etter jeg hadde vært å trent. Jeg fikk bilder av alt henne sulle ha. Fordi hun er utrolig sær når det kommer til dette hehe. Det var noen som var å handlet likt som meg, som ikke kunne norsk. Så de spørte meg om så mange spørsmål. Så jeg plukket alt for mye uten å selv vite det. Når jeg kom til kassen fikk jeg helt sjokk over hvor dyrt alt ble til sammen, handlet også andre ting. Så ser jeg på regningen, så har jeg handlet godis for 200kr. Når jeg kom hjem å skulle gi da det søstren min hadde bedt om, som var litt små godt. Knakk vi begge sammen av latter. Jeg smiler bare jeg skriver dette, så komisk syns vi alt dette ble til slutt. Nå har hun værtfall goderi for en god stund hehe. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Ukens opptur... Hvordan skal jeg velge? Jeg føler hver eneste dag har vært en opptur denne uken. Noe som er utrolig bra. Men jeg må s der var utrolig godt å få min søster hjem igjen. Jeg har både savnet henne, men det å komme hjem til noen, ha noen å snakke med. Bare der betyr så mye for meg. Nå slipper jeg å gå å snakke med meg selv hele tiden. Eller det gjør jeg jo hele tiden uansett, men nå er der en som lytter og svarer i ny og ne. Å jeg må jo slenge med at der var en utrolig opptur å endelig få mobil igjen. Nå har jeg gått nesten fire uker uten, så det var på tide. 

  Ukens cravings... Uten tvil de sukkerfri sjokolademuffinsene jeg lagde på lørdag. Med jordbærfyll og sjokolade forsting/glasur. Altså disse ble bare så utrolig gode og saftige. Jeg har spist alt for mange av disse. Så fikk jeg også gitt noen til farmor og farfar, fikk også gitt noen til mamma. De syns at de var kjempe gode og ble så glade for det. Fikk du ikke med deg denne oppskriften som kom ut i går, så finner du den HER!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Ukens nedtur... Ingen ting. Hadde ikke noe å skrive her sist uke heller, noe som er et kjempe bra tegn. Kanskje jeg må kutte ut dette punkte fremover. For det er jo slik vi vil ha det. Ingen nedturer, bare oppturer. Altså dagene mine er fylt av glede, jeg smiler fra morgen til kveld. Noe jeg setter så utrolig stor pris på, det er jo sånn jeg liker å ha det.

  Ukens treningsmotivasjon... Denne uken kan jeg endelig se at kroppen min er i forandring. Det har skjedd så mye med den, over den siste tiden. Jeg har blitt så mye sterkere. Men hele kroppen min er i en stor utvikling nå, som jeg liker utrolig godt. Det er jo dette jeg jobber så hardt for. Så det er utrolig gøy og ikke minst motiverende. Jeg har lært så mye den siste tiden. Når det kommer til nye øvelser, hvor mye jeg kan pushe meg selv. Noe som gjør alt bare mye bedre.  Ukens serie og sang... Ja det må nesten bli samme serie igjen, som er bloggerne. Jeg syns den serien er så fascinerende. Fordi man får et så godt innblikk, i hvordan det er å være en toppbloggere. Å dette med å leve av bloggen, så jeg syns der er kjempe gøy og spennende å se på. Ukens sang denne uken er høyt over Oslo av Morgan Sulele. Altså jeg har blitt helt hekta, den gir meg så god stemning om jeg kan si det slik hehe. 

  Ukens favoritt oppskrift... Det må jo bli de sunne og sukkerfri pannekakene med sjokoladebiter. Som jeg lagde meg til frokost på fredag. Disse var bare så utrolig gode. Dere alle har nok fått med dere at jeg elskee sjokolade. Så denne passet så perfekt til meg, fikk du ikke med deg denne godbiten? Så finner du oppskfiten på disse HER

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Ukens mest leste innlegg...

  For første gang en normal bmi  

  Plutselig er man ikke så perfekt  

  Derfor lykkes du ikke med treningen din 

 • 20

  Ukens akkurat nå... Nå er jeg litt sliten, eller jeg er litt fyllesyk for å være helt ærlig. Jeg var ute på byen i går, noe jeg kjenner i dag. Men humøret er på topp, så i dag skal jeg bare slappe helt av. Noe kroppen min trenger, så jeg får lader opp batteriene til en ny uke.          

  Ukens flause... Okei på mandag hadde jeg en shoot her hjemme, for å ta bilder på bloggen. Jeg hadde slitt med halsbrann hele dagen, noe jeg gjør veldig ofte. Så jeg skulle ta den enkle løsningen, drikke melk i steden for tabeletter, siden de bruker en times tid på å fungere. Så jeg løper opp til kjøleskapet, siden jeg var alene hjemme. Drakk jeg rett fra kortongen, jeg tar en stor slurk. Så kjenner jeg bare klumper og sur melk, jeg spruter melken ut i fra munnen. Nesten kaster opp, haha det ga meg værtfall en god latter. Du vet du ikke har brukt melk på en stund, når du får så gammel melk.        

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Ukens opptur... Denne uken har det vært så utrolig mange oppturer, hver eneste dag har vært en stor glede. Jeg har våknet hver dag med et stort smil, fått mye ut av dagene min. Noe som er helt fantastisk, denne uken har vært den beste på lenge. Men om jeg skal plukke ut en ting, må det kanskje bli fredag. Fordi der var så utrolig koselig å få litt tid med familien, vi var ute å spiste, drakk øl og bare koste oss. Det er rart hvor mye tid med familien betyr, når man flytter ut hjemme i fra.

  Ukens cravings... Uten tvil den sukkerfri og sunnere brownie muffinsene jeg lagde meg på lørdag. Altså disse var bare så utrolig gode, så var de så utrolig saftige. Jeg har vireklig fått sansen for å kose meg litt ekstra i helgen, noe jeg har vært veldig dårlig på. Men blitt så flink på dette året, for det gjør helgen litt ekstra koselig. Men fikk du ikke med deg denne godbiten, så finner du oppskfiten og fremgangsmåte steg for steg HER

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Ukens nedtur... At min søster dro på ny åpning av en butikk, så henne blir borte fra meg noen dager. Det er alltid godt å være litt alene hjemme, å få litt alene tid. Men der blir en måte ganske "tomt" her hjemme, uten henne. Savnet henne allerede i går når henne dro, så nå gleder jeg meg til henne kommer hjem. Som er allerede på onsdag, da slipper jeg å gå å snakke med meg selv hele dagen.

  Ukens bloggtips... Denne uken kom det endelig ut et nytt innlegg med bloggtips, denne gangen fokuserte jeg på hvordan du kan få flere og beholde leserene dine, til din blogg. Her gir jeg rett og slett mine beste tips til dere, som jeg alltid sier. Man lærer av sine egene feil, men dere skal slippe å gjøre alle de feilene jeg har gjort. Det er baktanken med disse innleggene, gi dere mine beste tips og råd. Fikk du ikke med deg dette innlegge, så finner du det HER!

  Ukens gullkor... Lillebroren min (Simen) hadde et vors hjemme hos mamma, så dro min søster og meg innom for å se om de hadde en krem. Min søster trenger på et sår, vi fikk igjennom medesin skapet. Så lette igjennom hele badet, så kom vi over en promille måler. Som vi fikk lillebror til å ta, siden han hadde drukket.

  Simen - Jeg har bare 0.10 i promille
  Lisa - Ja da kan du ikke kjøre bil værtfall
  Simen - Lisa du kan kjøre bil med 0.2 i promille
  Lisa - Ja å du har jo mye over det
  Simen - Nei nei nå har du misforstått 0.10 er mindre en 0.2
  Lisa - Nei nå er du på bærtur, 0.10 er jo 8 mer en 0.2
   
  (alt endte opp i en stor latter, å jeg trodde enda jeg hadde rett når jeg dro. Hehe, min søster fikk seg også en god latter, jeg som er så sta på at jeg alltid har rett og er den smarteste) 
   
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

  Ukens serie og sang... Denne uken må det faktisk bli bloggerne, jeg vet ikke helt hvorfor. Men jeg elsker den serien, det å få se et innblikk i dem sin hverdag. Er så utrolig spennende, kanskje en dag jeg selv får bli med på det programmet hehe. Ukens sang er uten tvil Stay av Zedd, altså den sangen har jeg bare blitt helt avhengi av. Den går om og om igjen hos meg, jeg elsker den sangen. 

  Ukens favoritt oppskrift... Det må jo bli de sunne sjokolade pannekakene jeg lagde meg på fredag, som dere alle sikkert har fått med dere. Så elsker jeg sjokolade, det finnes ikke noe bedre spør du meg. Disse går kjempe fort å lage, så smaker de så utrolig godt. Disse skal jeg lage meg igjen i dag, for i dag ee det også lov å kose seg litt ekstra. Oppskriften på disse finner du HER

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Ukens mest leste innlegg...

  Jeg hadde et ønske om å dø  

  Nytt design på bloggen  

  Tegn på at kroppen leges fra anoreksia 

 • 26

  Ukens akkurat nå... Nå har jeg vært våken noen timer, havregrøten er spist, så det ble en god og sunn frokost. Jeg har allerede begynne å rydde her hjemme. Etter gårsdagens fest, min søster feiret jo bursdagen sin i går. Noe jeg ikke fikk blitt med på, så jeg lå på rommet i hele går kveld. Ganske så kjedelig, men sånn er det bare når formen er så dårlig som det den er. Men jeg fikk værtfall kjørt alle hjem i går, så det at jeg var edru den kvelden, kom hværtfall litt til nytte for noen. Jeg fikk ikke lagt meg før rundt kl 04:00 på natten, så det har ikke blitt så mange timer med søvn på meg.  

  Ukens opptur... Denne uken har det ikke vært så veldig mange oppturer, siden formen har vært så dårlig. Men humøret har vært på topp, men kommer ikke på en dag som var kjempe bra. Siden jeg har egentlig ligget i sofaen hele uken, hater å være syk. Bare for å få sakt det rett ut, håper denne nye uken blir mye bedre. Men mange oppturer, så jeg har masse å skrive her i neste innlegg. Eller det var en utrolig opptur at søsteren min kom hjem noen dager før en planlagt, da ble jeg bare så glad.       

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Ukens nedtur... Begravelsen på fredag, fy søren hvor tungt det var. Det var så trist å se på alle de du bryr deg om gråte og ha det vondt, men jeg klarte ikke gråte i selve begravelsen. Men knakk helt sammen når jeg kom hjem, jeg viste at jeg måtte være sterk for dem andre rundt meg. Som sto henne så nært, så det var det jeg kun fokuserte på under begravelsen. Så kunne jeg heller gråte når jeg kom hjem, men begravelse er aldri noe koselig å være på.

  Ukens cravings... Det er uten tvil kalorifattige sjokoladekremen, altså jeg har laget meg dette minst to ganger om dagen. Mens jeg har vært syk, matlysten har vært på bunn. Men sjokoladekremen har smakte utrolig godt, denne går så raskt å lage. Så er den utrolig sunn, når man får lyst på noe godt. Jeg delte jo denne oppskriften med dere på lørdag, men for dere som ikke fikk med dere den, så finner du den HER

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Ukens latter... Dette må jo bare bli når min søster kom opp her om dagen, vi har soverom i under etasjen. Så hadde henne tatt på seg hette på genseren, å så ut som et spøkelse eller noe. Jeg hopper og skriker, før jeg ender opp med å dø av latter. Noe henne også gjorde, jeg er så skvetten, for dere som ikke har fått med dere det. Så skal det ingen ting før jeg hopper og skriker, men det gir mye latter ut av det hele da.

  Ukens tips... Siden det ikke kom ut noen bloggtips denne uken, så gjorde jeg om dette punktet litt. Fordi denne uken tipset jeg dere om mine beste hårtips, et innlegg som har vært veldig etterspurt av dere lesere. Så endelig fikk jeg til å få til dette, her deler jeg egentlig bare mine beste tips med dere når det kommer hår. Hva jeg selv gjør for å ta mest mulig vare på mitt hår, det innlegget kan du finne HER!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Ukens serie og sang... Denne uken må det bli the black list, endelig hadde det kommet litt nye episoder. Jeg vet ikke helt hva det er med den serien, men jeg elsker den. Jeg likte den faktisk ikke i starten, men etter å ha sett en del episoder, var jeg helt hekta. Ukens sang denne uken er It Ain't me av Selena Gomez og Kygo. Altså den sangen har jeg blitt helt forelsket i, den går om igjen og om igjen på mine ører. 

  Ukens favoritt oppskrift... Det må jo bli den sunne frokost-smoothien jeg delte med dere. Noen ganger frister det ikke med en tung frokost, da passer denne helt perfekt. Dette lager jeg meg ofte, jeg liker å bare bruke det jeg har. Men jeg delte en av mine favoritt oppskrifter med dere, å den finner du HER

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Ukens gullkorn...

  Kompis- Lisa hvordan kommer du deg til trening?
  Lisa- Jeg kjører min egen bil, som jeg faktisk eier (stolt av meg selv)
  Kompis- Hvordan bil er det ?
  Lisa- Dæven, starter på H. Hundai eller noe i den duren.
  Kompis- Hundai ?
  Lisa- Skal man si noe mer en det?
  Kompis- Dør av latter, ja hvilken modell og slikt det er.
  Lisa- Du det har jeg ikke peiling på, haha        
   
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA 
   Ukens mest leste innlegg...
   
 • 16

  Ukens akkurat nå... Nå har jeg nesten akkurat stått opp, er litt sliten fra i går. Men det var så absolutt vært det, kjenner på kroppen at det var utrolig lenge siden jeg har drukket alkohold. Nesten 2 månder siden, så i dag skal jeg bare slappe av. Kose meg med god mat, serie på netflix. Å rett og slett ikke gjøre noen ting, man trenger noen slike dager også hehe.      

  Ukens opptur... Jentekvelden i går kveld, som jeg koste meg. Var så godt å se noen av mine nærmeste jenter igjen. Er alt for lenge siden jeg har sett dem, faktisk flere månder siden jeg så noen av dem. Så det å bare sitte her hjemme å snakke, drikke vin og kose oss. Var noe jeg virkelig trengte, for jeg har savnet dem alle så utrolig mye. Så jeg ble så glad i går, å den gleden har jeg like mye i dag også. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Ukens nedtur... Denne trenger jeg ikke en gang tenke på, det å miste en i familien gjør alltid vondt. Kjenner jeg har en stor klump i halsen og magen bare av å skrive det, det blir begravelse denne uken. Så her må man stå sammen som en familie, selvom henne ikke sto meg så veldig nært. Er hun forsatt familie, å jeg skal støtte dem som sto henne nært. For det er utrolig hvor mye støtte man kan få i hverandre, å det er mitt hoved fokus denne uken.

  Ukens bloggtips... Endelig kom det et nytt innlegg med bloggtips, denne gangen fokuserte jeg på ting jeg nylig har lært meg selv. Det er som jeg alltid sier, man lærer av sine egene feil. Jeg elsker å kunne tipse dere om det jeg selv lærer, fikk du ikke med deg dette innlegget. Så finner du det HER

  Ukens latter... Det må uten tvil bli dagen min lillebror og meg var hos farmor og farfar, det var ikke planlagt. Men vi kom ditt likt, i hver vår bil. Når vi skulle dra hadde han allerede snudd bilen sin, så jeg måtte kjøre til snuplassen. Når jeg kom tilbake til huset, hadde min lillebror parkert bilen slik at han "sperret" meg inne. Han snudde seg rundt, å holdt på å dø av latter. Noe som smittet over på meg også, hadde ikke trodd at en sånn ting kunne bli så morsomt. Men jeg lo helt til jeg kom hjem, bare av å skrive dette begynner jeg å le igjen.

  Ukens cravings.... Uten tvil de sukkerfri sjokolademuffinsene med innbakt vaniljefudge. Altså trenger jeg si noe mer, disse smaker bare så utrolig godt. Kjempe saftige, altså disse falt i smak hos alle som fikk smakt på dem før de forsvant. Disse skal jeg lage igjen, for så gode var de. Fikk du ikke med deg denne oppskriften, så finner du den HER!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Ukens gullkorn... Dette må jo bli samtalen med meg selv, jeg sier så godt det blir å være alene hjemme denne helgen. Ser meg rundt, å kommer på at min søster er jo på hyttetur. Jeg kunne ikke gjøre noe annet enn å smile, jeg er så vant med å ha henne rundt meg hele tiden. At jeg har faktisk har gått rundt å snakket til meg selv, fordi jeg tror henne er her hele tiden hehe.

  Ukens sang og serie... Denne ukens sang er uten tvil av Kurt Nilsen med Amezing, åh hater litt min søster akkurat nå. Får henne har fått meg helt hekta, den går om og om igjen hjemme hos meg om dagen. Ukens serie er The Orginale, må innrømme at jeg elsker den serien. Jeg har grått så mye, for det skjer så mye trist i den sesongen jeg er på nå. Men jeg liker at serien er så spennende hele tiden, det skjer på en måte noe nytt hele tiden.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Ukens tanker... At det er mer viktig en noen gang å lytte til kroppen, trening er ikke det viktigste her i livet. Men hvordan kroppen min har det, to av øktene mine denne uken var kjempe bra. Mens de to andre ikke var fult så bra, å det er helt greit. Fordi kroppen min ikke klarte det på en måte, så da lyttet jeg til den. Avsluttet treningen, dro hjem og la meg for å sove. Så denne uken har jeg tenkt mye på at jeg må bli enda flinkere til å lytte til kroppen, for den har faktisk vært utsatt for utrolig mye de siste årene med sykdom.

  Ukens favoritt oppskrift... Det må bli de proteinrike og sukkerfri pannekane jeg lagde meg til frokost på fredag. Kjempe lette å lage, så smaker de så godt. Jeg syns noe av det beste med helg, er det at man kan kose seg litt ekstra med god mat. Så jeg under meg alltid en bedre frokost, oppskfiten på disse godbitene finner du HER

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Ukens mest leste innlegg...

  Silikon, gjør det meg lykkeligere?  

  Hvordan lykkes med trening  

  Det å gjøre andre lykkelige 

 • 20

  Ukens akkurat nå... Nå skal jeg snart lage meg litt lunsj, startet denne dagen med et stort smil. Hoppet ut av sengen, rett opp for å spise en god frokost. I dag er det mye som skjer, det er jo morsdag, så det skal feires. Jeg skal pakke inn litt gaver, til både mamma og farmor. Så denne dagen vil jeg glede dem, for de betyr så mye for meg.               

  Ukens opptur... Hvordan skal man velge? Det har vært så mange oppturer denne uken, men jeg tror den største oppturen. Må være at jeg har klart å legge på meg 20kg nå, noe som jeg er så stolt over. Jeg hadde ikke peiling på hvor jeg lå, når det kom til vekt. Men dette var jo bare en helt utrolig nyhet å få, noe jeg virkelig kan være stolt av meg selv for.  

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Ukens nedtur... Det at telfoene min gikk rett vest, nå har jeg vært uten telefon i flere dager. Så håper den kommer i posten i morgen eller tirsdag, for nå er jeg veldig klar til å ha telefon igjen. Er så mye jeg ikke får gjort, håper bare jeg får overført alt fra min gamle til min nye. For der er det mye jeg ikke har lyst til å miste, eller burde miste. Alt i fra alle passord, til bilder. Så håper jeg får til det, får bare krysse fingrende.

  Ukens craving... Uten tvil sukkerfri og hjemmelaget sjokoladepålegg, altså dette er så lett å lage. Så smaker det bare så utrolig godt, dette har blitt min lunsj de siste dagene. Det sammen med speltlomper, altså den kombinasjon smelter bare i munnen min. Fikk dere ikke med dere denne oppskriften, så finner du den HER

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Ukens flaus... Jeg skulle jo til legen med farfar på fredag, han liker å ha god tid. Pluss at han er jo 93 år, nesten blind og døv. Så her trenger man alltid god tid, hvem tror dere ikke klarer å løpe på baderoms døra? Jo meg, så jeg begynte å blø neseblod. Dette førte til at jeg endte opp med dårlig tid, så jeg måtte bare løpe til bilen for å dra å hente han. Når jeg kom ditt å skulle fortelle hva som hadde skjedd, så jeg at jeg enda hadde papir i nesen. Så jeg har da gått rundt med denne dotten i nesa, haha må jo bare smile og le av meg selv. Er jo bare jeg som får til slike ting, jaja som jeg alltid sier, latter forlenger livet.

  Ukens treningsmotivasjon... I starten av denne uken økte jeg kilo vekt på alle mine øvelser, så det var utrolig tungt de første dagene. Men dag nr tre på trening, var bare helt fantastisk. Det å se at jeg klarer å øke styrken min, er bare et tegn på at kroppen min blir sterkere. At jeg kan ta i mer, gir meg bare enda mer motivasjon. Det å klare å øke både antall kilo og repetisjoner, viser bare at kroppen min har det bedre.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Ukens gullkorn... Jeg kjøpte meg nytt headset, fordi mitt gammle sluttet å fungere på det ene øret. Når jeg kom til kassen sier mannen, vil du at jeg gjøre slik at det står på deg. Da kan du komme tilbake med dem, for å bytte.

  Lisa - ja veldig gjerne.
  Mannen på kassen - Hva er mobilnummer ditt?
  Lisa - åj det kan jeg ikke utenatt.
  Mannen bak kassen - Kan du ikke ditt eget mobilnummer?
  Lisa - Jeg kan nummeret på bilen min da. Haha
  Mannen bak kassen - Jammen det hjelper oss ikke så mye.
  Lisa - Jeg ville bare få frem at jeg kunne et nummer
   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Ukens favoritt oppskrift... Det må jo nesten bli de sukkerfri gulrotmuffinsene jeg lagde, med innbakt glasur. Gleder meg til å glede min mamma og farmor med disse i dag, disse ble utrolig gode og saftig. Jeg har kost meg med et par stykker allerede, alltid lov å kose seg i helgen. Oppskriften på disse finner du HER

  Ukens latter... Når jeg våknet på fredag og skulle lage meg frokost, ser jeg at det er noe som ser ut som svart vann i hele frukt skuffen vår. Jeg skjønte ingen ting, fordi det var så utrolig mye. Jeg begynte å tenke, hva i alle dager er dette. Måtte søke opp på google og alt, så ser jeg at min søster ikke har lukket en Pepsi Max flakse som lå over. Altså jeg holdt på å dø av latter, jeg skjønner seriøst ingen verdens ting. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Ukens mest leste innlegg...

  10 ting dere ikke viste om meg 

  ET STORT MÅL NÅDD - 20kg opp  

  Alle kan få god selvtelitt 

 • 16

  Ukens akuratt nå... Nå skal jeg snart lage meg litt lunsj, jeg har vært våken noen timer. Det ble ikke noe av planene om å dra ut i går kveld, siden min søster var så sliten, noe jeg også var. Så vi tok en rolig kveld i går, noe som passer helt perfekt. For vi skal nemelig til Svergie i dag, for en skikkelig Harry handel. Nå trenger gi påfyll av det meste, så det skal bli godt å få kjøpt inn mat og slike ting. Tenke jeg kunne vise dere i morgen alt vi har kjøpt.   

  Ukens innkjøp... Det er uten tvil mitt nye treningstøy, altså nå har jeg bestemt meg for å oppdatere den garderoben litt. Siden jeg har vokst ut av det meste, må jeg investere i litt nytt. Men jeg ble så fornøyd med dette tøyet, passet meg og min stil helt perfekt. Alt er fra H&M, syns de har mye fint og bra treningstøy. Til en billig penge, så for dere som ikke vil bruke alt for mye penger på dette, er stede dere brude shoppe treningstøy. 

  Ukens latter... Altså min søster og meg døde av latter i går kveld, altså vi begynner å føle oss gammle. Både fredag og lørdag var vi begge i seng rundt 11-12 tiden, haha klarer ikke la vær å smile bare av å skrive dette. Vi lo så godt av dette i går, men på en måte er det litt godt også. Jeg har hatt en hvit månede, som betyr at jeg ikke har drukket en eneste dråpe alkohold i hele januar. Så kanskje jeg skal unne meg selv å dra ut til helgen, vi får se om det ikke frister å legge seg tidelig i steden for hehe.

  Ukens cravings... Det må bli de sukkerfri og proteinrike vaniljemuffinsene med sjokolade biter, som jeg delte oppskrift med dere i går. Altså jeg ga bort muffins til lillebror og dama, så tok jeg med fire stykker opp til farmor og farfar. Å de likte dem like godt som meg, altså jeg måtte legge bort to stykker i går. Slik at jeg skulle få kost meg litt i dag også, disse er bare så utrolig saftige og gode. Hele oppskriften og fremgangsmåte finner du HER! 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Ukens opptur... Er det lov å si hver dag? Altså jeg føler bare er hver eneste dag denne uken har vært så bra, våknet med et stort smil. Hoppet ut av sengen, å klar for å starte dagen. Jeg har bare hatt det så bra med meg selv denne uken, noe jeg setter så utrolig stor pris på. Alle rundt meg som ser meg ofte, sier at jeg sprer mye glede om dagen. Noe som er utrolig koselig å høre, det er den Lisa jeg vil være og bli igjen.

  Ukens favoritt oppskrift... lavkarbo loff, altså hvem hadde trodd at det var mulig og at det var så lett. Det er jo ikke akuratt det samme, men altså dette er et helt supert alternativ for vanlig loff. Skjønner ikke at jeg ikke har laget dette før, dette passer perfekt til når man vil kose seg litt ekstra. Det jeg liker med disse, er at man kan prøve seg litt frem med smak. Eller gjøre som meg å ta på favoritt pålegge ditt, her kan man ta på litt ekstra med pålegg. Men den e oppskfiten finner du HER!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Ukens nedtur... Okei dette må bli første gang jeg ikke har vist hva jeg skulle skrive her, altså jeg kommer ikke på en eneste ting som har vært en nedtur denne uken. Noe som er kjempe bra, slik det burde være.

  Ukens flause... Jeg trodde at jeg ikke laget noen lyder når jeg trente, men etter som jeg trener mye tyngre nå enn før. Så er det jp tyngre for kroppen også, når jeg trente på fredag. Så stopper musikken min mens jeg holdt på med en økt, da hørte jeg de rare lydene jeg lagde når jeg holdt på. Trodde jeg skulle dø av latter av meg selv, jaja får bare tenke at da løfter man tungt, hardt og jobber skikkelig med kroppen. 

  Ukens mest leste innlegg...

  Hvordan kan man glemme en voldtekt?  

  Se seg selv på forsiden avisen 

  Nytt treningstøy = ny treningsmotivasjon