lisarorvik - Mitt navn er Lisa Slaaen Rørvik, jeg er 22år. Jeg kommer til å blogge om min kampen om å bli frisk, fra en alvorlig spiseforstyrrelse som heter anoreksia. Jeg deler også mange sunne oppskrifter, jeg har også en stor lidenskap for trening.
Instagram Facebook Lisa.rorvik@hotmail.com

18

Den første bloggen jeg vil anbefale dere i dag, er bloggen til Maia Karoline. Dette er faktisk en blogg jeg har fulgt en stund, å hun imponerer meg like mye den dag i dag. Jeg tror noe av det jeg liker best med hennes blogg, er det at henne varierer utrolig mye med innleggene sine. Noe som gjør der like spennenede hver gang å gå inn for å lese bloggen hennes, fordi du vet aldri hva hun har blogget om denne gangen. Hun er bare helt utrolig vaker, å deler masse gode skjønnhetstips. Hun viser hvordan man kan sminke seg, på samme måte som henne. Må bare si at jeg blir så inspirert av hvor flink henne er med sminke, kunne ønske jeg klarte noe av det samme hehe. Men henne blogger ikke bare om sminke, her får du mye av alt. Som mote, oppskrifter, hennes hverdag, anbefalinger og masse mer. Dette er en blogg dere burde ta dere en tur innom, kanskje du blir en fast leser sånn som meg. 

→ For å komme direkte til Maia sin blogg, TRYKK HER

Den andre bloggen jeg vil anbefale dere i dag, er bloggen til Caroline Kobbeltvedt. Dette er en blogg jeg kom over for ikke så alt for lenge siden, å ble kjempe glad når henne meldte seg på konkurransen min. Slik at jeg kunne anbefale alle mine lesere, om hennes blogg. For dette er en blogg jeg har hentet utrolig mye inspirasjon fra den siste tiden, hun har et stort fokus på en sunn livstil. Noe jeg også selv er veldig interessert i, så dette er en blogg dere kan hente mye inspirasjon og motivasjon når det kommer til dette. Hun deler øvelser du kan gjøre på trening, forklarer hvordan du skal gjennomføre dem. Hun deler masse gode og sunne oppskrifter, noe jeg liker utrolig godt med hennes blogg. Hun sprer mye glede, er flink til å oppdatere bloggen sin jevnlig. Dette er absolutt en blogg dere burde ta dere en tur innom, kanskje du også blir en fast følger sånn som meg. 

→ For å komme direkte til Caroline sin blogg, TRYKK HER

Så over til vinneren av min store giveaway konkurranse, denne gangen ble det May-Celin Nybak. Gratulerer så mye til hennne, ble veldig glad når jeg trakk navnet med ditt navn. For dette fortjener du, du vil bli kontaktet av meg privat, slik at jeg får en adresse og får sendt av gårde premien din. Til dere som ikke vant noe denne gangen, så er det ikke lenge til det kommer en ny konkurranse her på min blogg. Så det er bare å følge med, legger med link til min Facebook side. Følger dere den, så finner du med en gang ut når det kommer ut nye konkurranser på min blogg. Min Facebook side finner du HER→ Leser du noen av disse bloggen fast, hva syns du om vinnerene? 

 • 22

  Den første bloggen jeg bil anbefale dere i dag, er bloggen til Therese Hoff. Dette er en blogg jeg kom over for ikke så alt for lenge siden, men ble fort utrolig inspirert og overtaket over. Dette er en blogg med fokus på sminke, noe som passer meg helt perfekt. Siden jeg har blitt utrolig interessert i det den siste tiden, jeg liker at hun deler både videoer og innlegg med bilder og tekst. Det gjør det litt ekstra spennende å lese bloggen hennes, jeg liker også at hun er flink til å oppdatere bloggen jevnlig. Så det alltid er noe nytt å lese, pluss at hun er utrolig søt, vaker og pen. En annen ting som jeg syns gjør at bloggen hennes skiller seg ut, er åpenheten hennes. Jeg syns det er så utrolig tøft å skrive om temaer som egentlig er ganske tabu, siden jeg selv gjør det samme. Så vet jeg hvor mye det krever, så dette er en blogg jeg føler at man får masse variasjon. Virkelig en blogg jeg kan anbefale dere å ta en tur innom. 

  → For å komme direkte til Therese sin blogg, TRYKK HER

  Den andre bloggen jeg vil anbefale dere i dag, er bloggen til Ida Øverland. Dette er en blogg jeg kom over for en liten stund siden, å funnet utrolig mye innspirasjon fra. Har blitt en fast leser, så dette er en blogg jeg også vil anbefale dere. Det jeg liker så godt med bloggen til Ida, er det at henne kommer med så mange gode tips til trening. Hvorfor man burde trene, å mange tips til hvordan du skal lykkes med trening. Sliter du med motivasjon til å komme i gang, er dette en blogg du så absolutt burde lese. Hun er utrolig vaker, å sprer mye glede rundt seg. Noe jeg syns er utrolig viktig, for hennes gode humør smitter over på meg selv når jeg er innom bloggen hennes. Hun blogger også om hennes hverdag, mote, sminke og masse mer. Kanskje du også blir en fast leser av bloggen hennes, eller du bare treger litt motivasjon så er dette bloggen for deg. 

  → For å komme direkte til Ida sin blogg, TRYKK HER

 • 28

  Den første bloggen jeg vil anbefale dere i dag, er bloggen til jenta bak runninginheels.blogg.no. Denne bloggen har jeg faktisk vært en fast leser av utrolig lenge, å er enda en fast følger av den dag i dag. Grunnen for det er at henne er kjempe flink til å blogge, jeg tror også dere blir like imponert over henne som det jeg er. Hun blogger om mye forskjellig, men mest om mote, tips, reise, bilder, sminke og masse mer. Bloggen hennes består av masse fine og store bilder, fra opplevsere henne har opplevd. Nå i det siste har hun reist mye, å hun deler så mange fine bilder fra de stedene. Så elsker jeg stilen hennes, måten henne setter sammen et antrekk på er bare så utrolig fint. Dette er absolutt en blogg dere burde ta dere en tur innom, for denne jenta er bare så utrolig dyktig. I tillegg til alt dette, sprer hun mye glede rundt seg. Oppdaterer bloggen sin jevnelig, så det alltid er noe nytt å lese. 

  → For å komme direkte til henne sin blogg, TRYKK HER

  Den andre bloggen jeg har lyst til å anbefale dere i dag, er bloggen til Lill Falch. Dette er en blogg jeg kom over for ikke så alt for lenge siden, men blitt en fast leser av. Denne jenta imponerer meg mye med bloggen sin, hun har en utrolig fin og ryddig blogg. Noe som gjør det lett å lese, hun har også en rød tråd gjennom alle sine innlegg. Noe jeg syns gjør at hennes blogg skiller seg litt ut fra de andre, hun er også nøye på å oppdatere bloggen sin jevnlig. Slik at deg alltid er noe nytt å lese når man klikker seg inn på hennes blogg. Hun blogger mye om sminke, hennes hverdag, mote, konkurranser, tips og masse mer. Lill Falch er bare så utrolig vaker og søt, dette er en blogg jeg kommer til å forsette å lese hver dag. Kanskje du også blir en fast følger av bloggen hennes sånn som meg? Vil værtfall anbefale dere å ta dere en tur innom hennes blogg, for hun er kjempe dyktig og flink til å blogge. 

  → For å komme direkte til Lill Falch sin blogg, TRYKK HER

  Så over til vinneren av min store giveaway konkurranse, denne gangen ble det fineste LINDA HANSEN! Gratulerer du har vunnet alt du ser på bilde under, du blir kontaktet slik at jeg før en adresse å får sendt pakken til deg. Jeg ble så glad når jeg trakk ditt navn, for dette fortjener du. Vil også skrive litt om bloggen hennes, siden dette er et innlegg med blogg anbefalinger. Linda er så utrolig flink til å blogge, dette er en av de få bloggene jeg har lest siden jeg selv startet å blogge. Å er enda en fast leser av den dag i dag, grunnen til det er at hun er så utrolig dyktig. Hun blogger mye om tabu lagte temaer, noe som gjør at bloggen hennes blir utrolig spesiell på en bra måte. Men hun blogger også mye om alt mye annet som sminke, mote, skjønhet, hennes hverdag, konkurranser, mat og masse mer. Hun er flink til å oppdatere bloggen sin jevnlig, så det alltid er noe nytt å lese. Kanskje du også blir en fast leser av hennes blogg sånn som meg, anbefaler deg værtfall å ta deg en tur innom hennes blogg. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  → For å komme direkte til Linda Hansen sin blogg, TRYKK HER  → Beklager for at dette innlegget kom en stund ut etter det egentlig skulle, men det kommer mange flere konkurranser fremover. Så bare å følge med, lik gjerne min Facebook side. Da holder du deg oppdatert på alle mine konkurranser, den finner du her FACEBOOK-LISA

  → Hva syns du om ukens blogg anbefalinger, noen blogger du leser fast? 

 • 18

  Processed with VSCO with f2 preset

  Den første bloggen jeg har lyst til å anbefale dere i dag, er bloggen til Pia Helene Ihlen. Dette er faktisk en blogg jeg kom over for ikke så alt for lenge siden, men ble fort en fast leser av. Det er fordi henne er kjempe flink til å blogge, skriver bra, med masse fine bilder. Hun har et rent og ryddig design, å legger opp innlegg slik at det er lett og gøy å lese bloggen hennes. Hun er utrolig vaker og søt, å er flink til å varie med innleggene sine. Hun blogger mest om hennes hverdag, sminke, mote, opplevelser og masse mer. Hun er flink til å oppdatere bloggen sin jevnlig, så det alltid er noe nytt å lese. Dette er virkelig en blogg jeg kan anbefale dere å ta en tur innom, kanskje du også blir en fast leser sånn som meg. Dette er faktisk en av de bloggene jeg leser fast, siden hun er så flink. 

  SONY DSC

  → For å komme direkte til Pia Helene sin blogg, TRYKK HER

  Den andre bloggen jeg vil anbefale dere i dag, ee bloggen til June Martine. Dette er faktisk også en blogg jeg kom over for ikke så lenge siden, å blir en fast følger av. Dette er en av de bloggene jeg henter mye inspirasjon fra den siste tiden, fordi hun deler utrolig mange innlegg med inspirasjon. Både når det kommer til bilder av steder, personer og alt du kan tenke deg. Hun har en fin og ryddig blogg, å er flink til å oppdatere den jevnlig. Slik at det alltid er noe nytt å lese og se på, hun variere også mye med hva hun deler. Hun blogger mye om henne hverdag, inspirasjon, mote, sminke, tips og masse mer. Dette er en utrolig søt og nydelig jente, som sprer mye glede rundt seg. Dette er abselutt en blogg dere burde ta dere en tur innom, kanskje du også blir en fast følger sånn som meg. 

  → For å komme direkte til June Martine sin blogg, TRYKK HER

  Så over til vinneren av mine store giveaway konkurranse, som var den første luken i min julekalder. Her på bloggen, etter å ha skrevet ned over 70 navn på lapper. Har jeg endelig trukket en vinner, denne gangen ble det fine ALIDA. Jeg har kontaktet henne, slik at jeg får en adresse å får sendt pakken til deg. Det følger også med to overraskelser, så det håper jeg du kommer til å like. For dere som ikke vant denne gangen, kommer det en ny giveaway konkurranse på tirsdag. Så følg med, for da kan du vinne utrolig mye fint. Den giveaway konkurransen kommer til å bli kjempe stor, gleder meg til å dele den med dere. 

  → Vil du holde deg oppdatert på alle konkurranser som jeg deler her på bloggen, kan du like min Facebook side. Der poster jeg alle konkurransene mine, rett etter de har blitt publisert på bloggen. Den finner du her -> FACEBOOK-LISA

 • 14

  Den første bloggen jeg har lyst til å anbefale dere i dag, er bloggen til Sara Holmberg. Dette er faktisk en blogg jeg kom over for ikke så alt for lenge siden, men som jeg syns er en utrolig bra blogg. Derfor vil jeg anbefale dere denne bloggen i dag, så kanskje du også blir en fast følger sånn som meg. Noe av det jeg liker best med hennes blogg, er det at henne varierer så mye med innleggene sine. Hun er også flink til å oppdatere jevnlig, slik at det alltid er noe nytt og lese. Hun er utrolig vaker og søt, som sprer mye glede rundt seg. Hun blogger mye om mote, hennes hverdag, tanker, reise, fotografi og masse mer. Hun er utrolig flink til å ta bilder, noe som gjør bloggen hennes enda bedere. Hun har en utrolig gjenomført blogg, så dette er absolutt en blogg jeg kan anbefale dere å ta en tur innom. 

   For å komme dirkte til Sara Holmberg sin blogg, TRYKK HER! 

  Den andre bloggen jeg har lyst til å anbefale dere i dag, er bloggen til Victoria Larsen. Dette er faktisk også en blogg jeg kom over for ikke så alt for lenge siden, hun er også ganske ny blogg verden. Men jeg syns hun er kjempe flink til å blogge og skrive, noe som gjorde at jeg vil anbefale dere om hennes blogg. Noe av det jeg liker best med bloggen hennes, er åpenheten hennes. Jeg vet selv hvor mye det krever å skrive åpent om psykisk helse, så det beundrer jeg henne for. Å jeg syns det er viktig med åpenhet rundt dette tema, for det er så mange som sliter med det samme. Som ikke tør å snakke åpent om det, hun er utrolig herlig og nydelig jente. Som er utrolig dyktig til å ta bilder også, det merker man med en gang man leser bloggen hennes. Hun oppdaterer bloggen sin jevnlig, slik at det alltid er noe nytt å lese. Dette er en blogg dere burde ta dere en tur innom, kanskje du også blir en fast leser sånn som meg. 

  → For å komme direkte til Victoria Larsen sin blogg, TRYKK HER! 

  Jeg har jo også hatt en store giveaway konkurranse, her på min blogg. Som jeg nå har trukket en vinner for, det var utrolig mange navn å skrive på lapper. Men det er bare utrolig koselig, for det betyr at det var mange som meldte seg på. Den heldige vinneren denne gangen ble NINA CECILIE OSVOLD, så gratulerer så mye til henne. Jeg kontaker deg privat, for å få en adresse til hvor jeg skal sende pakken. Pakken blir sendt med en gang jeg er i litt bedre form, så jeg håper det blir ganske fort. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • 10

  Den første bloggen jeg har lyst til å anbefale dere i dag, er bloggen til Sofie Mortensen. Dette er faktisk en blogg jeg kom over for ikke så alt for lenge siden, men blitt en fast følger av. Grunnen til det er at hun er kjempe flink til å blogge, noe som har gjort det spennende å følge henne. Hun har et hoved fokus på bloggen sin, som er sminke. Noe jeg syns er kjempe spennende å lese om, hun er bare så utrolig dyktig når det kommer til sminke. Hun oppdaterer bloggen sin jevnlig, slik at det alltid er noe nytt å lese. Hun har store fine bilder, så er hun bare så utrolig vaker. Jeg liker at hun sprer mye glede rundt seg, jeg sitter alltid igjen med et smil etter jeg har lest bloggen hennes. Dette er en blogg jeg absolutt kan anbefale dere å ta en tur innom, om du er interessert i sminke. Kanskje du også blir en fast følger, sånn som meg. 

  → For å komme direkte til Sofie Mortensen sin blogg, TRYKK HER! 

  Den andre bloggen jeg har lyst til å anbefale dere i dag, er bloggen til Luna Christensen. Dette er en dame som imponerer meg gang på gang, for den åpenheten hun har. Hun blogger veldig åpent om dette med å slite psykisk, noe jeg syns er så utrolig bra. Dette er temaer som må komme mer frem, for det er så mange som sliter med akuratt dette. Jeg vet selv av egene erfaringer, hvor tøft det kan være å dele så personelige innlegg. Derfor syns jeg at Luna gjør en utrolig bra jobb, å fortjener mer oppmerksomhet. Dette er bare en helt fantstisk dame, som jeg har vært så heldig å få blitt kjent med. Vi har faktisk litt kontakt uten om bloggen, siden vi sliter med mye av det samme. Dette er virkelig en blogg dere burde ta dere en tur innom, for den styrken henne har er bare helt utrolig. Som sakt jeg blir så imponert over henne, å det tror jeg du også kommer til å bli. 

  → For å komme direkte til Luna Christensen sin blogg, TRYKK HER! 

 • 19

  Den første bloggen jeg vil anbefale dere i dag, er bloggen til Janne Bodin. Som blogger under navnet xplor.blogg.no, først vil jeg starte med å si at dette er en blogg jeg har lest en god stund. Å er enda den dag i dag, en fast leser av. Noe av det jeg liker best med bloggen hennes, er at hun varierer mye med innleggene sine. Hun oppdatere bloggen jevnlig, så det alltid er noe nytt å lese på. Hun blogger mye om mote, mat, oppskrifter, helse, tips og masse mer. Hun har et utrolig fint og ryddig design, å deler alt innlegg med masse fine og store bilder. Noe som gjøre det ektra spennende, å lese bloggen hennes. Hun er utrolig vaker, å sprer så mye glede rundt seg. Jeg sitter faktisk alltid igjen med et smil, etter jeg har lest bloggen hennes. Dette er en blogg dere abselutt burde ta dere en tur innom, kanskje du blir en fast leser sånn som meg. 

   For å komme direkte til til Janne Bodin sin blogg, TRYKK HER! 

  Den andre bloggen jeg har lyst til å anbefale dere i dag, er bloggen til en jenta som blogger under strawberrydots.blogg.no. Jeg fant desverre ikke noe navn på jenta bak bloggen, men vil fortsatt anbefale dere om denne bloggen. Jeg kom over den for første gang, igjennom denne konkurransen. Men ble sittende å lese nesten alt hun har delt, derfor ville jeg dele denne med dere også. Hun deler så mange gode tips og råd, når det kommer til sminke og skjønnhet. Noe jeg liker å lese om, en annen ting som gjorde at jeg ble så imponert over henne blogg. Er det at henne deler masse gode og sunne oppskrifter, når det kommer til mat. Noe som passer meg helt perfekt, i tillegg er hun kjempe søt og vaker. Hun blogger også om mote, sminke, skjønnhet, oppskrifter og masse mer. Dette er abselutt en blogg jeg kan anbefale dere å ta dere en tur innom, kanskje du blir like imponert over hennes blogg som meg. 

  → For å komme direkte til strawberrydota sin blogg, TRYKK HER! 

  Jeg har jo helt glemt å plukke ut en vinner, av min store Giveaway. Som jeg delte for en del uker siden, det var jo så mange som meldte seg på. Over 70 stykker deltok, å så har jeg glemt å trekke en vinner. Må bare beklage for det, det skal ikke gjenta seg. Men vinneren av den store Giveaway konkurransen min, ble LUNA CHRISTENSEN! Så gatulerer så mye til henne, du blir kontaktet senere i dag. Slik at jeg får en adresse, å får sendt premien til deg. Dette er en dame som fortjener å vinne, så jeg ble så glad når jeg trakk ditt navn på lappen som skulle vinne. 

 • 18

  Den første bloggen jeg har lyst til å anbefale dere i dag, er bloggen til Helene Sveberg. Jeg må bare starte med å si, at det er lenge siden jeg bar blitt så imponert over en annen blogg. Som det jeg har blitt av hennes, hun er nyutdannet makeup artist. Å fy søren så dyktig hun er, blir like imponert og inspirert av alt henne deler. Trenger du noen tips til hvordan du skal se ut på Halloween, burde du ta deg en tur innom hennes blogg. Hun deler mange forskjellig måter å sminke seg på, noe som passer helt perfekt når det snart er Halloween. Hun er utrolig flink til å ta bilder, noe som gjør at jeg bare blir enda mer inspirert. Hun har et fint og ryddig design, oppdatere bloggen sin jevnlig. Så det alltid er noe nytt å lese, eller se på. Jeg liker at hun deler så mye bilder, etter som jeg selv kan sitte i flere timer å se på bilder. Jeg syns henne skiller seg ganske mye ut, fra andre bloggen jeg har lest. Så dette er en blogg jeg virkelig anbefaler dere å ta dere en tur innnom, jeg tror dere også kommer til å bli en fast leser sånn som meg. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  → For å komme direkte til Helene Sveberg sin blogg, TRYKK HER!

  Den andre bloggen jeg har lyst til å anbefale dere i dag, er bloggen til Alexandra Emilie. Noe av det jeg liker best med hennes blogg, er det at henne varier utrolig mye med hva hun deler. Så her får man litt av alt, noe jeg liker utrolig godt. Hun blogger om alt i fra mote, sminke, tips, mat, hennes hverdag og mye mer. Hun er også flink til å legge ut inspo innlegg, noe jeg selv henter mye inspirasjon fra. Hun er flink til å oppdatere bloggen sin jevnlig, så det alltid er noe nytt å lese. Noe jeg syns er veldig viktig når man blogger, for når man går inn for å lese en blogg. Så vil man jo ikke lese det samme, så det liker jeg godt med henne. Hun sprer mye glede rundt seg, noe som gjør det ektra koselig å lese bloggen hennes. Så er hun bare så utrolig vaker, å dyktig til å skrive og ta bilder. Hun har alltid en god gjennomføring av innleggene hun deler, men både bilder og tekst. Noe som også gjør det litt lettere å lese innleggene henne deler, dette er også en blogg jeg anbefaler dere å ta dere en tur innom. Kanskje du også blir en fast leser, sånn som meg.

  → For å komme direkte til Alexandra Emilie sin blogg, TRYKK HER! 

 • 14

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Den første bloggen jeg har lyst til å anbefale dere i dag, er bloggen til Cecilie Langnæs. Dette er faktisk en av de bloggene jeg henter mest inspirasjon fra, for denne jenta er bare helt rå. Hun er utrolig dyktig til å blogge, hun er flink til å oppdatere bloggen sin jevnlig. Noe jeg syns er viktig når man blogger, hun deler varierte innlegg. Med masse bilder og god tekst, hun sprer også utrolig mye glede rundt seg. Dette er en blogg jeg har lest en god stund, å er enda den dag i dag en fast leser av. Grunnen for at jeg henter så mye inspirasjon fra henne, er at hun deler masse gode og sunne oppskrifter. Hun deler masse om trening, med øvelser og videoer. Noe som får deg til å ville trene selv, dette er en blogg som abselutt fortjener mer oppmerksomhet. Jeg vil anbefale dere alle å ta en tur innom hennes blogg, kanskje du også blir en fast leser sånn som meg. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with e2 preset

  → For å komme dirkte til Cecilie Langnæs sin blogg, TRYKK HER! 

  Den andre bloggen jeg har lyst til å anbefale dere i dag, er bloggen til Eline Fløtre. Dette er faktisk også en blogg jeg har lest en god stund nå, å er enda en fast følger av. Jeg må bare starte med å si at jeg elsker kles stilen hennes, å måten henne tar bilder av seg selv på. Dette er en blogg jeg er glad for at jeg kan anbefale dere om, for hun er så utrolig dyktig til å blogge. Her kan man virkelig hente masse inspirasjon, noe jeg selv også gjør. Hun er utrolig vaker og søt jente, som er utrolig flink til å blogge. Hun oppdaterer bloggen sin jevnlig, slik at det alltid er noe nytt å lese. Hun deler masse bilder, noe som gjør det ektra spennende å følge henne. Hun bloggen mye om mote, sminke, hennes hverdag, skjønhet, tips og masse mer. Dette er også en blogg dere burde ta dere en tur innom, for dette er en blogg jeg vet dere også kan hente masse inspirasjon fra. 

  → For å komme direkte til Eline Fløtre sin blogg, TRYKK HER! 

 • 10

  Den første bloggen jeg har lyst til å anbefale dere i dag, er bloggen som går under navnet CheerChrissy. Jeg fant desverre ikke navnet på jenta bak bloggen, så derfor må jeg heller skive blogg navnet. Men denne bloggen skilte seg utrolig ut, jeg kom ganske så nylig over bloggen hennes. Men ble fra dag en, en fast leser. Derfor vil jeg også anbefale dere, om hennes blogg. For det første så har hun et fint og ryddig design, med store og fine bilder. Hun varier utrolig mye med innleggene sine, noe som gjør det ektra spennende å lese bloggen hennes. Hun blogger om alt i fra sminke, henne hverdag, mat, mote, tips og masse mer. Hun sprer utrolig mye glede rundt seg, å skriver utrolig bra. Hun er i tillegg utrolig vaker og søt, å jeg elsker kles stilen hennes. Jeg henter utrolig mye inspirasjon fra henne, etter som at bloggen hennes er utrolig bra. Dette er en blogg dere burde ta dere en tur innom, kanskje du også blir en fast leser. 

  → For å komme dirkte til CheerChrissy sin blogg, TRYKK HER! 

  Den andre bloggen jeg vil anbefale dere i dag, er bloggen til Linda Lovise. Dette er faktisk også en blogg jeg kom over for ikke så alt for lenge siden, men har blitt en fast leser av. Noe av det jeg liker best med hennes blogg, er det at hun deler så mange gode oppskrifter. Noe jeg syns er utrolig inspirerende, etter som jeg selv er opptatt av mat. Dette er en veldig aktiv jente, som har en stor lidenskap for trening og dyr. Hun er utrolig herlig og søt jente, som også sprer mye glede rundt seg. Men jeg liker at hun også er ganske så erlig og åpen på bloggen sin, å deler masse inspirasjon bilder og innlegg. Hun blogger mye om foto, dyr, mat, skjønnhet, tips, hennes hverdag og masse mer. Jeg liker at hun varier så mye med innleggene sine, å at henne oppdatere bloggen sin jevnlig. Dette er en blogg dere burde ta dere en tur innom, kanskje du også blir en fast følger av den sånn som meg. 

  → For å komme dirkte til Lina Lovise sin blogg, TRYKK HER! 

 • 18

  Den første bloggen jeg har lyst til å anbefale dere i dag, er bloggen til Silje Fjæren. Dette er faktisk en blogg jeg kom over for ikke så alt for lenge siden, men har blitt utrolig imponert over. Det jeg liker best med hennes blogg, er det at henne varierer så mye med innleggene sine. Noe som gjør det ektra spennende å følge henne, hun er flink til å oppdatere bloggen sin jevnlig. Med alt i fra mote, sminke, video, skjønnhet, mat, hennes hverdag og masse mer. Hun er utrolig vaker og søt jente, som sprer utrolig mye glede rundt seg. Jeg sitter alltid igjen med et smil, etter jeg har vært innom hennes blogg. Dette er en blogg jeg anbefaler dere å ta dere en tur innom, kanskje hennes gode humør smitter over på deg også. 

  → For å komme direkte til Silje Fjæren sin blogg, TRYKK HER! 

  SAMSUNG CSC

  Den andre bloggen jeg har lyst til å anbefale dere i dag, er bloggen til Karianne Nesse. Dette er en blogg jeg har lest en god stund, å er enda en fast følger av. Dette er også en jente som sprer utrolig mye glede rundt seg, noe jeg liker så utrolig godt med bloggen hennes. Hun variere masse med innleggene hennes deler, hun blogger om alt i fra skjønnhet, mat, mote, sminke, jobb, hennes hverdag og masse mer. Jeg henter utrolig mye inspirasjon fra hennes blogg, siden hun er utrolig dyktig til å blogge. Hun er så utrolig pen og vaker, deler masse fine, store bilder. Hun er flink til å oppdatere bloggen sin jevnlig, så det alltid er noe nytt å lese. Dette er virkelig en blogg dere burde ta dere en tur innom, kanskje du også blir en fast leser sånn som meg av hennes blogg. 

  → For å komme direkte til Karianne Nesse sin blogg, TRYKK HER! 

 • 24

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Den første bloggen jeg har lyst til å anbefale dere i dag, er bloggen til Linda Hansen. Dette er faktisk en blogg jeg har lest utrolig lenge, å er enda en fast leser av. Jeg ser så utrolig opp til denne dama, for hvor åpen hun klarer å være på sin egen blogg. Jeg vet selv hvor mye det krever å skive om sykdom, så dette er noe jeg virkelig syns er utrolig tøft. Hun er kjempe flink til å skrive og ta bilder, oppdatere bloggen sin jevnlig med nye innlegg. Noe jeg syns er kjempe viktig når man blogger, hun varier også mye med innholdet sitt på bloggen. Hun blogger om i alt fra hennes hverdag, sykdom, skjønnhet, tips, konkurranser og masse mer. Dette er en blogg dere absolutt burde ta dere en tur innom, for jeg tror dere også kommer til å hente like mye inspirasjon fra henne som det jeg gjør. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   For å komme direkte til Linda Hansen sin blogg, TRYKK HER! 

  Den andre bloggen jeg har lyst til å anbefale dere i dag, er bloggen til Tina Olsen Andreassen. Dette er faktisk en blogg jeg kom over for ikke så alt for lenge siden, men ble så utrolig imponert over henne. Dette er en mamma blogg, men en ung mamma blogg. Hun ble mor for første gang når henne var 13 år, så to barns mamma i en alder av 16. Må bare si at jeg tar av meg hatten for henne, for alt det henne har klart å fått til. Det krever mye å bli en så ung mamma, men henne gjør en helt faktisk jobb. Jeg ser utrolig opp til henne, å syns bloggen hennes er kjempe bra. Hun er flink til å oppdatere jevnlig, så det alltid er noe nytt å lese. En annen ting jeg liker godt med hennes blogg, er det at henne er så åpen. Dette er er også en blogg dere burde ta dere en tur innom, for hennes blogg fortjener mer oppmerksomhet. 

  → For å komme drikte til Tina Olsen Andreassen sin blogg, TRYKK HER! 

  I dag er det siste mulighet for å melde seg på min store Giveaway konkurranse, der du kan vinne en skinnjakke til en verdi av 1000kr. Jeg trekker en vinner i morgen, som også blir annonsert her på bloggen. Så dette er siste sjanse for å delta, dette er faktisk det fineste jeg har fått delt ut på bloggen min. Syns det er så koselig å kan gi noe tilbake til mine leser, for dere betyr så urrolig mye for meg. Har du ikke fått meldt deg på, kommer du dirkte til det innlegget du kan melde deg på ved å trykke her -> GIVEAWAY-KONKURRANSE! 

 • 28

  SONY DSC

  Den første bloggen jeg har lyst til å anbefale dere i dag, er bloggen til Rebecca Holder. Dette er faktisk en blogg jeg har lest en god stund, å er enda en fast følger av. Fordi hun er kjempe flink til å blogge, hun oppdaterer bloggen sin jevnlig. Noe jeg syns er utrolig viktig, slik at det er alltid noe nytt å lese. Hun sprer utrolig mye glede rundt seg, jeg sitter alltid igjen med et smil etter jeg har vært innom hennes blogg. Hun er utrolig vaker og søt, kjempe flink til å skive. Hun varier mye med sine innlegg, alt i fra mote, hennes hverdag, trening, kosthold og masse annet. Hun har store fine bilder, noe som gjør bloggen hennes enda bedre. Jeg føler meg også utrolig heldig, som har deg som en leser av min blogg også. Så ta dere gjerne en tur innom bloggen hennes, kanskje du også blir en fast lesere. 

  Processed with VSCOcam with f2 preset

   → For å komme direkte til Rebecca Holder sin blogg, TRYKK HER! 

  Den andre bloggen jeg har lyst til å anbefale dere i dag, er bloggen til Fride Uthaug Reite. Dette er faktisk en blogg jeg kom over, for ikke så alt for lenge siden. Men har blitt en fast følger av, dette er blogg jeg henter mye inspirasjon fra. Jeg må bare si det rett ut, jeg elsker kles stilen hennes. Hun deler masse antrekks bilder, noe som jeg liker utrolig godt. Så er hun jo bare så utrolig pen og vaker, hun sprer utrolig mye glede rundt seg på bloggen. Hun er også flink til å oppdatere bloggen sin jevnlig, så det alltid er noe nytt å lese. Hun blogger om alt mulig fra mote, opplevelser, hennes hverdag, mat og masse mer. Dette er en blogg jeg vet jeg kommer til å være en fast leser av, fordi jeg syns hun er utrolig dyktig til å blogge. Dette er en blogg dere burde ta dere en tur innom, kanskje du også finner noe inspirasjon sånn som meg. 

   → For å komme dirkte til Fride Uthaug Reite sin blogg, TRYKK HER! 

  Ukens leser denne uken er Henriette Celin, for en fantstisk jente dette er. Jeg er så utrolig heldig som har deg som en leser, av min blogg. Jeg blir like glad hver eneste gang, jeg har fått en kommentar fra deg. Noe som gjorde at du ble ukens leser, jeg er også en fast leser av henne sin blogg. Jeg syns hun er kjempe flink til blogge, så dette er også en blogg jeg anbefaler dere til å ta en tur innom. Hun oppdaterer bloggen sin jevnlig, å varierer mye med hva hun blogger om. Hun blogger mye om mote, sminke, trening, hennes hverdag og mye mer. Hun sprer så utrolig mye glede rundt seg, sitter alltid igjen med et smil etter jeg har lest henne sin blogg. Så ta dere gjerne en tur innom hennes blogg, kanskje du også blir smittet av hennes gode humør.

   → For å komme direkte til Heneriette Celin sin blogg, TRYKK HER! 

 • 38

  Den første bloggen jeg har lyst til å anbefale dere i dag, er bloggen til Helene Ragnhild Andersen. Dette er en blogg jeg kom over for en stund siden, å vært en fast leser av siden den dagen. Jeg blir så utrolig imponert over henne, hun er utrolig dyktig til å blogge. Dette er en blogg jeg henter utrolig mye inspirasjon fra, når det kommer til oppskrifter. Men også når det kommer til råd og tips, hun har en stor lidenskap for sunn mat og en sunn livstil. Hun har en bachelorgrad i ernæringsfysiologi. Håper jeg skrev det riktig, så henne deler masse god råd med sine lesere. Dette er en blogg dere burde ta dere en tur innom, for jeg tror dere også kommer til å bli en fast leser. Dette er blogg som fortjener enda mer oppmerksomhet, fordi den er så utrolig bra. Pluss at Helene er en utrolig søt jente, som sprer utrolig mye glede rundt seg. 

  ♦ For å komme direkte til Helene sin blogg, TRYKK HER! 

  Den andre bloggen jeg vil anbefale dere i dag, er bloggen til Katrine. Dette er faktisk også en blogg jeg kom over for en stund siden, å vært en fast leser av siden jeg først kom over den. Dette er en blogg jeg henter så mye inspirasjon fra, når det kommer til trening og oppskrifter. Hun deler masse god tips og øvelser på hvordan man kan trene, noe jeg syns er kjempe inspirerende. Hun har også en lidenskap for sunn mat, å deler masse gode oppskrifter. Dette er virkelig en jente som sprer mye glede, noe jeg liker utrolig godt med bloggen hennes. Jeg blir like imponert over alle innlegg henne deler, hun har også begynt å dele en del videor. Noe som virkelig gir deg motivasjon til hvordan du skal trene, dette er en blogg jeg vil anbefale dere alle å ta dere turen innom. For denne dama er helt faktisk flink, tror du kommer til å hente like mye inspirasjon fra henne som jeg gjør. 

  ♦ For å komme drikte til Katrine sin blogg, TRYKK HER! 

  Ukens leser denne uken er Nina Cecilie, for en herlig jente dette er. Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg har deg som en leser av min blogg, for henne legger alltid igjen en hyggelig kommentar her på min blogg. Noe som gjorde at henne ble ukens lesere, hun er også kjempe flink til å blogge. Sprer så mye glede rundt seg, hun er utrolig fantastisk jente. Som jeg også har hatt en del kontakt med uten om bloggen, noe som jeg setter utrolig stor pris på. Det er alltid like koselig å lese kommentarene jeg får fra deg, for hun er bare så utrolig søt og snill. 

  ♦ For å komme drikte til Nina Cecile sin blogg, TRYKK HER! 

  Så til det mange av dere har ventet på, nemlig hvem den heldige vinneren er. Av min stor giveaway, denne gangen ble det HEGE KRISTIN!  Du vil bli kontaktet sener i dag, slik at jeg får en adresse å får sendt premien til deg. Men ikke fortvil om du ikke vant denne gangen, det kommer nemlig ut en stor giveaway allerede til uken. Så den vil du få med deg, da kan en heldig person stikke av med enda en store premie. For dere som ikke vil gå glipp av den, så kan du like min facebook side. Der poster jeg alle mine giveaway konkurranser og andre konkurranser, den finner du her -> FACEBOOK-LISA! 

 • 20

  Ukens opptur... At min søster kom hjem, jeg elsker å være alene hjemme. Men jeg liker enda bedre å være hjemme med min søster, det er også koselig å få savnet henne litt. For da blir det så koselig når henne kommer hjem, min søster reiser en del med jobben sin. Noe som gjør at vi også får litt tid fra hverandre, noe jeg tror alle trenger. Når man bor sammen, så er man jo oppå hverandre hele tiden. Men jeg ble så glad for å se henne igjen, fått litt søster tid. 

  Ukens blogg tips... Denne uken skrev jeg et innlegg om dette med skrivesperre, der jeg delte alle mine beste tips. Til når dette skjer, for det ee veldig normalt å få dette. Når man selv blogger, jeg har selv fått dette to ganger. Å jeg har ikke blogget et år en gang, for dere som vil lese alle mine tips og råd om dette. Så kommer du dirkte til det innlegget her -> BLOGGTIPS! 

  Ukens sang og serie... Denne ukens sang er uten tvil Cool Girl av Tove Lo, den sangen har gått om igjen og om igjen hos meg. Ukens serie denne uken er the good wife, blitt helt avhengi av den serien. Jeg har allerede sett fire sesonger, den er så spennende. En serie jeg så absolutt kan anbefale, for dere som ikke har sett den. Eller trenger en ny serie å se på, jeg har vell sett alt som er mulig av serier. Så jeg var så glad når jeg ble tipset om denne, av en av dere lesere.

  Ukens cravings... Denne uken må det bli den sunne eplekaken jeg lagde, har faktisk laget to stykker av denne allerede. Så god syns jeg at den var, syns det er så herlig å bare kan skjære seg et kakestykke. For å sitte å kan kose seg med det, pluss at denne er kjempe sunn. Så denne kan man virkelig kose seg med god samvittighet, fikk du ikke med deg denne oppskriften. Så kommer du drikte til den her -> SUNN-EPLEKAKE! 

  Ukens tanker... Denne uken har jeg tenkt mye på at jeg vil komme tilbake til de gode rutinen, jeg var før ferien. Det har vært mye sykdom, å mye annet som har gjort at jeg ikke har kommer meg helt i gang. Så denne uken skal jeg jobbe ektra hard for det, fra å med i dag. Skal det skje en stor endring, jeg skal virkelig komme meg tilbake til mine gode rutiner. Både når det gjelder mat, trening, være med venner og komme meg ut av leiligheten. 

  Ukens favoritt oppskrift... Eggmuffinsene jeg lagde meg til frokost, dette smaker så utrolig godt. Pluss at det er kjempe sunt, var så lenge siden jeg hadde laget meg dette. Men det skal jeg bli mye flinkere på, viktig å variere litt når det kommer til mat. Spesielt når du sliter med den sykdommen jeg gjør, så er det alt for lett å bare spise det samme hele tiden. Men for dere som ikke fikk med dere denne oppskriften, så kommer du dirkte til den her -> EGGMUFFINS! 

  Ukens innkjøp... Jeg har handler en del på en app som heter wish, for dere som ikke vet hva det er. Så er det en app som selger alt du kan tenke deg, til en billig penge. På den appen kan du spare utrolig mye penger, så gleder meg til tingene jeg har bestilt kommer i posten. Da skal jeg selvfølgelig vise dere hva jeg har kjøpt, lager nok et eget innlegg med det senere. 

  Ukens konkurranser... Denne uken har jeg hatt to konkurranser gående, ukens blogg som kom ut i går. Der jeg plukker ut to heldige vinnere, som får et eget innlegg her på min blogg. Så det er en mulighet for din blogg, til å kanskje få noen nye lesere. Har du ikke fått meldt deg på, så kommer du direkte til den her -> KONKURRANSE! 

  Ukens Giveaway... Som jeg nevnte kort over, så har jeg jo hatt to konkurranser denne uken. Jeg har også hatt en Giveaway konkurranse gående, der du kan vinne alt du ser på bilde over. Jeg trekker en vinner i morgen, så siste sjanse for å delta er i dag. Har du ikke fått meldt deg på, kan du trykke her for å komme direkte til det innlegget der du kan melde deg på -> GIVAWAY! 

   ♦ Skriver du uken som gikk innlegg på din blogg, har du hatt en fin uke? 

 • 35

  Den første bloggen jeg har lyst til å anbefale dere i dag, er bloggen til Christine Skundberg. Dette er en blogg jeg kom over, for en liten stund siden. Men blitt utrolig inspirert av, så jeg har blitt en fast følger. Hun er utrolig dyktig til å ta bilder, samtidig som hun er utrolig vaker foran kamera også. Hun er flink til å oppdatere bloggen sin jevnlig, så det alltid er et nytt innlegg å lese. Bloggen hennes består av masse store og fine bilder, noe jeg liker utrolig godt. Hun varierer mye med innleggene sine, å blogger om alt i fra mote, skjønhet, hennes hverdag, mat og masse innspirasjon. Hun holder også ukens blogg konkurranser, noe jeg syns er kjempe bra. Dette er en blogg jeg vil anbefale dere å ta en tur innom, kanskje du også blir en fast følger.

  ♦ For å komme drikte til Christine Skundberg sin blogg, TRYKK HER! 

  Den andre bloggen jeg har lyst til å anbefale dere i dag, er bloggen til Kristine Andersen. For en nydelig jente dette er, hun er ganske ny i blogg verden. Men jeg har blitt en fast leser av bloggen hennes, fordi hun har en kjempe inspirerende blogg. Hun blogger mye om mote, skjønhet, sminke, hennes hverdag og mye mer. Dette er en blogg med store fine bilder og et fint design, hun oppdaterer bloggen sin jevnlig. Noe jeg syns er viktig når du først skal blogge, hun sprer mye glede rundt seg. Hun er flink til å skrive og ta bilder, hun skriver en del om produkt anbefalinger. Noe jeg syns er kjempe spennende å lese om, så ta dere gjerne en tur innom hennes blogg også. 

   ♦ For å komme drikte til Kristine Andersen sin blogg, TRYKK HER! 

  Ukens leser er Hege Kristin, for en herlige jente dette er. Jeg er utrolig heldig som deg som en leser av min blogg, for hun er kjemep flink til å legge igjen en hyggelig kommentar. Noe som gjorde slik at henne ble ukens leser, hun har også en kjempe fin blogg. Som jeg leser fast, hun sperre mye glede rundt seg. Det er alltid like koselig å lese bloggen hennes, for jeg ender alltid opp med et smil på munnen. Hun er utrolig vaker og søt, som er flink til å oppdatere bloggen sin jevnlig. Hun blogger om alt i fra mote, skjønhet, konkurranser, trening og masse mer. Ta dere gjerne en tur innom hennes blogg også, kanskje du også blir en fast leser. 

   ♦ For å komme direkte til Hege Kristin sin blogg, TRYKK HER! 

 • 30

  Den første bloggen jeg vil anbefale dere i dag, er bloggen til Ariel Charlotte. Dette er faktisk en blogg jeg har lest en stund, å er enda en fast følger av. Jeg blir så utrolig imponert av henne, hun er kun 16 år. Så er hun så flink til å blogge, noe som skiller seg ektra ut med hennes blogg. Er det at henne er utrolig interessert i å ta bilder, å jeg syns hun er kjempe dyktig. Så det er alltid mange fine bilder i hennes innlegg, å jeg blir så inspirert av det henne får til. Hun er en utrolig nydelig og søt jente, som sprer mye glede rundt seg. Hun er flink til å oppdaterer bloggen sin, noe jeg syns er viktig når man er en blogger. Hun blogger mye om hennes hverdag, mote, skjønnhet og fotografi. Dette er en blogg dere burde ta dere en tur innom, kanskje du også finner noe ny inspirasjon fra henne. 

    ♦ For å komme dirkte til Ariel Charlotte sin blogg, TRYKK HER! 

  Den andre bloggen jeg vil anbefale dere i dag, er bloggen til Elisabeth Holm. Er det en blogg jeg henter mye inspirasjon fra, når det kommer til oppskrifter. Så er det henne sin blogg, for hun lager så utrolig mye godt. Som hun deler med sine lesere, hun vant faktisk kake krigen sesong 4. Noe jeg syns er utrolig imponerende, hun er forfatteren av boken kakefryd. Hun deler det meste du kan tenke deg av oppskrifter, både lavkarbo og vanlige. Noe som passer helt perfekt for meg, ved tanke på min sykdom. Så her finner man noe som passer for alle, hun er flink til å oppdatere bloggen sin jevnlig. Hun er flink tl å forklare sine lesere, hvorfan man skal klare å lage oppskriftene henne deler. Noe jeg syns er utrolig bra, fra da kan alle få det til. Så dette er en blogg dere burde ta dere en tur innom, om du ikke har lest den før. 

    ♦ For å komme dirkte til Elisabeth Holm sin blogg, TRYKK HER! 

  Ukens leser denne uken, er uten tvil dama bak matogkakeoppskrifter.blogg.no Dette er en blogg jeg har lest helt siden jeg startet å blogge, å er enda en fast følger av. Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg har deg som en leser av min blogg, for er det en som alltid støtter meg. Så er det henne, de få gangene jeg har fått en negativ kommentar her på bloggen. Så har henne svar den anonyme, før jeg har gjort det. Å det er noe jeg setter så utrolig stor pris på, i steden for å bry meg om hva den anonmye har skrevet. Så bryr jeg meg mer om hva henne har skrevet, takket være deg. Så gjør du dette med å blogge til noe ektra, jeg har ikke ord for hvor glad jeg er for det du gjør. Pluss at henne har en kjempe fin blogg, med masse gode oppskrifter. Så dette er en blogg dere burde ta dere en tur innom, for denne dama er bare helt fantstisk. 

  ♦ For å komme drikte til denne herlige dama sin blogg, TRYKK HER! 

 • 22

  Den første bloggen jeg har lyst til anbefale dere i dag, er bloggen til Cecilie Berg Pettersen. Dette er en blogg jeg kom over for ikke så alt for lenge siden, men har blitt en fast følger av. Hun er utrolig vaker og søt dame, som sprer utrolig mye glede rundt seg. Hun er flink til å oppdatere bloggen sin jevnlig, noe jeg syns er viktig når man blogger. Hun har et fint og ryddig design, med store fine bilder. Hun blogger mye om hennes hverdag, mat, skjønhet, tips og hvordan det er å være frisør læring. Noe av det jeg liker best med hennes blogg, er at hun varier mye med innholdet i innleggene sine. Noe som gjør det ekstra spennende å lese bloggen henne, så ta dere gjerne en tur innom hennes blogg. 

  ♦ For å komme dirkte til Cecilie sin blogg, TRYKK HER! 

  SONY DSC

  Den andre bloggen jeg vil anbefale dere i dag, er bloggen til Ida Kristine. Dette er faktisk også en blogg jeg kom over for ikke så alt for lenge siden, men har blitt en fast leser av. Denne dama sprer så mye glede rundt seg, jeg sitter alltid igjen med et smil på munnen. Etter jeg har lest bloggen hennes, noe jeg tror du også kommer til å gjøre. Hun er utrolig herlig og vaker, som er flink til å oppdater bloggen sin jevnlig. Hun blogger mye om mote, trening, studere, hennes hverdag og mye annet. Jeg blir så utrolig inspirert av henne, som ser det positive i alt. Det er akuratt sånne som deg, vi trenger mer av her i blogg verden. Dette er blogg dere burde ta dere en tur innom, kanskje dere også blir smittet av hennes posetive humør. 

  SONY DSC

  ♦ For å komme dirkte til Ida Kristine sin blogg, TRYKK HER! 

  Ukena leser denne uken, er Karina Larsen. For et herlig menneske denne jenta er, jeg er så utrolig heldig som har deg som en leser av min blogg. Dette er en blogg jeg selv har vært en fast leser av, så lenge jeg kan huske. Hun er utrolig dyktig til å blogg, er du interessert i sminke og skjønnhet. Så er dette en blogg du burde ta deg en tur innom, for her henter jeg masse inspirasjon fra. Hun ble ukens leser, fordi hun legger alltid igjen en koselig kommentar her på min blogg. Ta dere gjerne en tur innom hennes blogg også, for denne bloggen fortjener mer oppmerksomhet. 

  ♦ For å komme dirkte til Karina sin blogg, TRYKK HER! 

 • 24

  Den første bloggen jeg har lyst til å anbefale dere i dag, er bloggen til Annabell Kvarme. Dette er en blogg jeg kom over for ikke så alt for lenge siden, men har blitt en fast følger av. Hun har en utrolig fin blogg, med store, skarpe og fine bilder. Hun er flink til å oppdatere bloggen sin jevnlig, med nye og spennende innlegg. Jeg henter utrolig mye inspirasjon fra henne, hun er utrolig vaker og søt. Sprer mye glede, hun blogger mye om mote, hennes hverdag, reiser, skjønnhet og masse mer. Hun har også et fint og ryddig design, noe som gjør helheten på bloggen hennes veldig bra. Dette er en blogg dere burde ta dere en tur innom, kanskje du også blir en fast leser sånn som meg. 

  ♦ For å komme direkte til Annabell sin blogg, TRYKK HER  

  Den andre bloggen jeg vil anbefale dere i dag, er bloggen til Michelle Alaitner. Dette er faktisk også en blogg, jeg kom over for ikke så alt for lenge siden. Men blitt en fast leser av, denne bloggen er en utrolig stor inspirasjon for meg. Fordi hun blogger mye om opplevelser og reiser, noe jeg syns er utrolig interessant å lese om. Pluss at hun dele masse fine bilder, så dette er en blogg jeg er utrolig glad for at jeg kom over. Hun er utrolig herlig og pen jente, som også sprer mye glede rundt seg. Hun blogger mye om mote, skjønhet, reiser, opplevelser, hennes hverdag og mye mer. Hun er flink til å oppdatere bloggen sin jevnlig, å har en veldig gjenomført blogg med et fint design. Ta dere gjerne en tur innom hennes blogg også, for dette er en blogg som fortjener mer opmerksomhet. 

  ♦ For å komme direkte til Michelle sin blogg, TRYKK HER 

  Ukens leser denne uken er herlige Silje Green Høyum, jeg er så utrolig heldig som har deg som en fast leser av min blogg. Fordi du er bare helt fantastisk, jeg blir like glad hver gang jeg leser en kommentar fra deg. Det er noe jeg setter utrolig stor pris på, det er person som deg. Som gjør dette å blogge til noe helt spesielt, hun har også en utrolig fin blogg. Hun sprer mye glede rundt seg, så dette er en blogg dere også burde ta dere en tur innom. Tusen takk Silje for at du er deg, jeg er så utrolig heldig som har deg som leser! 

  ♦ For å komme dirkte til Silje sin blogg, TRYKK HER 

 • 32

  Endelig har jeg nett igjen, å får delt dette innlegget. Som egentlig skulle ut for over en uke siden, men som de fleste sikkert har fått med seg. Så har jeg vært på feire, med veldig dårlig nett. Derfor måtte jeg bare vente med dette, til jeg hadde kommet meg hjem. Nette der nede, har vært så dårlig at jeg ikke kom inn på noen andre sine blogger. Jeg brukte mellom 1-2 timer, på hver innlegg jeg har delt fra min egen blogg. Så det sier vel sitt, om hvor dårlig nette var der nede. Men nå som jeg er hjemme, kommer det masse innlegg. Jeg har så mye blogg motivasjon, at jeg ikke klarer å vente med å dele masse med dere. Men jeg skal starte med ukens blogg anbefalinger, etter som dette er først prioritet. 

  Første bloggen jeg har lyst til å anbefale dere i dag, er bloggen til Celine Lørdahl. Dette er en blogg jeg kom over for ikke så alt for lenge siden, men har blitt en fast leser av. Fordi hun er utrolig flink til å blogge, varier masse med innleggene sine. Alt i fra mote, mat, skjønnhet, hennes hverdag og masse mer. Hun er utrolig vaker og søt jente, som spare utrolig mye glede rundt seg. Jeg elsker kles stilen hennes, blir like imponert og inspirert hver gang hun legger ut slike innlegg. Hun har et fint og ryddig design, flink til å oppdatere bloggen sin jevnlig. Store fine bilder, må nevne det igjen for en vaker dame. Ta dere gjerne en tur innom bloggen hennes, kanskje du blir like inspirert som meg. 

  ♦ For å komme drikte til Celina sin blogg, TRYKK HER! 

  Den andre bloggen jeg har lyst til å anbefale dere i dag, er bloggen til Hege Kristin. Dette er en blogg jeg har vært en fast leser av, utrolig lenge. Hun er bare en helt fantastisk dame, som sprer så godt humør rundt seg. Jeg er utrolig heldig, som har henne som en fast leser av min blogg også. Hun er utrolig nydelig og vaker, hun er flink til å oppdatere bloggen sin jevnlig. Noe jeg syns er veldig viktig, hun blogger om mye forskjellig som mote, sminke, konkurranser, hennes hverdag og masse mer. Hun har et utrolig fint design ( vi har det samme hehe ), lyse, store fine bilder. Dette er også en blogg jeg henter masse inspirasjon fra, å en blogg dere burde ta dere en tur innom. 

  ♦ For å komme dirkte til Hege Kristin sin blogg, TRYKK HER! 

 • 24

  Den første bloggen jeg har lyst til anbefale dere i dag, er bloggen til Maie Dale Vigebo. Dette er en blogg jeg kom over for ikke så alt for lenge siden, men er veldig ofte innom. Fordi hun er en kjempe flink blogger, hun varierer mye med innleggene sine. Hun blogger mye om alt i fra mote, skjønnhet, tips, trening, hennes hverdag og mat. Hun er utrolig vaker og søt dame, som sprer utrolig mye glede rundt seg. Hun har et fint og ryddig design, med store fine bilder. Hun er også flink til å skrive, å inspirere leserene sine. Dette er en blogg som fortjener litt mer oppmerksomhet, så derfor vil jeg anbefale dere å ta dere turen innom hennes blogg. Hun legger ut utrolig fine antrekks bilder, å masse gode oppskrifter på sunn mat. 

   For å komme dirkte til Marie sin blogg, TRYKK HER! 

  Den andre bloggen jeg vil anbefale dere i dag, er bloggen til Silje Green Høyum. Dette er også en blogg jeg kom over for ikke så alt for lenge siden, men er veldig ofte innom. Hun er en utrolig herlig og pen dame, som sprer utrolig mye glede rundt seg. Jeg sitter alltid igjen med et stor smil på munnen, etter jeg har lest bloggen hennes. Hun blogger mye om mamma livet, oppskrifter, mote, skjønnhet, hennes hverdag og mye mer. Hun er flink til å skrive, å oppdaterer bloggen sin jevnlig. Noe jeg syns er utrolig viktig når du er en blogger, sånn at det alltid er noe nytt å lese på. Hun er mamma til en nydelig gutt på to år, så her får man også et innblikk i hvordan det er å være mamma. Så ta dere gjerne en tur innom hennes blogg også. 

  ♥ For å komme dirkte til Silje sin blogg, TRYKK HER! 

  Ukens leser denne uken er Turid Strømford, for en faktisk dame dette er. Hun legger alltid igjen en hyggelig kommentar på min blogg, noe som gjorde at henne ble ukens lesere. Jeg blir alltid så glad når jeg skal svare på henne kommentarer, fordi hun skriver så mye fint. Noe jeg setter utrolig stor pris på, hun har også en kjempe bra og fin blogg. Jeg er utrolig imponert over hva hun klarer å lage, hun syr mye klær selv. Noe jeg blir så utrolig inspirert av, hun deler også mye om trening. Jeg er en fast leser av bloggen hennes, ta dere gjerne en tur innom hennes blogg også. 

   For å komme direkte til Turid sin blogg, TRYKK HER! 

 • 30

  Den første bloggen jeg har lyst til å anbefale dere i dag, er bloggen til Karina Larsen. Dette er faktisk en blogg jeg har vært en fast leser av, siden jeg selv begynnte å blogge. Hun har byttet blogg navn, for hun blogger før under fashi0doll.blogg.no. Så for dere som ikke har fått med dere det, så vet dere det nå. Hun er en utrolig vaker og nydelig jente, som sprer utrolig mye glede rundt seg. Hun er utrolig flink til å blogg, skrive og ta bilder. En av de tingene som har gjort at jeg har vært en fast leser, av hennes blogg så lenge. Er det at hun varierer mye med innleggene sine, hun blogger om alt i fra mote, sminke, interiør, tips, hennes hverdag og mye mer. Hun oppdaterer bloggen sin jevnlig, så det er alltid noe nytt å lese på henne blogg. 

  ♥ For å komme direkte til henne blogg, TRYKK HER! 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

  Den andre bloggen jeg vil anbefale dere i dag, er bloggen til Tina Rødfjell Jense. Dette er en blogg jeg kom over, for ikke så alt for lenge siden. Men har blitt en av bloggene, jeg leser jevnlig. Hun er utrolig søt og herlig jente, som sprer utrolig mye glede rundt seg. Hun har et fint og ryddig design, oppdaterer bloggen sin jevnlig. Noe jeg syns er utrolig viktig når man er en blogger, for da får man noe nytt å lese når man klikker seg inn på bloggen hennes. Hun er kjempe flink til å ta bilder og skrive, noe som gjør at innleggene hennes blir utrolig bra. Hun er også flink til å variere mye med innholdet på bloggen sin, hun blogger om alt i fra hennes hverdag, mat, oppskrifter, mote, tips og masse annet. Dette er en blogg dere burde ta dere en tur innom, for hun sprer utrolig mye glede. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

  ♥ For å komme direkte til hennes blogg, TRYKK HER! 

  Ukens leser denne uken er den fantastiske dama bak bloggen matogkakeoppskrifter.blogg.no. For en herlig dame, hun legger alltid igjen en hyggelig kommentar her på min blogg. Men denne uken har hun vært helt fantstisk, å gitt meg utrolig mye støtte når det kommer til anonyme netttroll. Noe jeg setter utrolig stor pris på, hun er også utrolig flink til å blogge. Hun deler helt fantastiske oppskrifter når det kommer til mat, desserter og baking. Jeg henter utrolig mye innspirasjon fra henne, jeg blir like imponert over alt hun klarer å lage. Trenger du litt innspirasjon i mat verden, er dette en blogg du burde ta deg turen innom. Jeg setter så utrolig stor pris på at jeg har deg som leser, jeg har vært en fast leser av henne sin blogg siden jeg startet å blogge. Å er enda en fast leser, ta dere gjerne en tur innom hennes blogg også. 

  ♥ For å komme direkte til hennes blogg, TRYKK HER! 

 • 32

  Den første bloggen jeg har lyst til å anbefale dere i dag, er bloggen til Bianca Skjærvø. Hun kom tilbake til blogging, for ikke så alt for lenge siden. Etter å ha hatt en pause, men nå er hun tilbake. Noe jeg er kjempe glad for, dette er en blogg jeg kom over for ikke så alt for lenge siden. Men har blitt en fast leser av, hun er utrolig vaker og søt jente. Som sprer mye glede rundt seg, hun er flink til å skrive og ta bilder. Oppdaterer bloggen sin jevnlig, å varierer mye med innleggene sine. Hun blogger om alt i fra skjønnhet, mote, hennes hverdag og tips. Jeg henter masse inspirasjon fra henne, spesielt når det kommer til mote. For jeg elsker stilen hennes, så gjerne ta dere en titt innom hennes blogg. 

  ♥ For å komme direkte til Bianca sin blogg, TRYKK HER!  

  Den andre bloggen jeg vil anbefale dere i dag, er bloggen til Asalia. Dette er en blogg jeg har vært en fast leser av lenge, å er enda den dag i dag en fast følger av. Hun sprer utrolig mye glede rundt seg, oppdaterer bloggen sin jevnlig. Hun er utrolig pen og herlig jente, kjempe flink til å skrive og ta bilder. Hun blogger om mye forskjellig fra mote, sminke, skjønnhet, hennes hverdag og tips. Hun har også en utrolig fin klesstil, jeg henter masse inspirasjon fra henne. En av grunnen for at jeg har følgt denne bloggen en god stund, er det at man alltid sitter igjen med et smil. Etter å ha lest bloggen hennes, noe jeg syns er utrolig koselig. Dette er en blogg dere burde ta dere turen innom, for dere kommer også til å bli smittet av hennes gode humør. 

  ♥ For å komme drikte til Asalia sin blogg, TRYKK HER! 

  Ukens leser denne uken er Nina Celin, en så fantastisk jente skal man lete lenge etter. Ikke bare det at henne alltid legger igjen en hyggelig kommentar her på min blogg, så har hun også hjulpet meg en del i det siste. Jeg har blitt kjent med henne igjennom bloggen, men vi har litt kontakt uten om bloggen også. Noe jeg syns er utrolig koselig, hun er også kjempe flink til å blogge. Dette er en blogg jeg har fulgt en god stund, å er enda en fast leser av. Hun sprer mye glede, jeg har nesten ikke ord for hvor glad jeg er for at jeg kom i kontakt med henne. Jeg vil du skal vite, at jeg setter utrolig stor pris på at du er deg. Ta dere gjerne en tur innom hennes blogg også, for dette er en jente jeg setter utrolig stor pris på. 

  ♥ For å komme drikte til Nina Celin sin blogg, TRYKK HER! 

  Denne uken var det utrolig vanskelige å velge to vinnere, for det var 77 fantastiske bloggere som melde seg på. Jeg har lest igjennom alle bloggene, som meldte seg på. Så denne uken var det kjempe vanskelig å skulle kun plukke ut to stykker, men siden det blir ny konkurranse på søndag. Så tenkte jeg at det var best med at jeg kun plukker ut to vinnere, slik at to nye for sjansen neste gang. Håper dere liker bloggene jeg har plukket ut, å var du ikke en av de heldige denne uken. Så er det ny mulighet på søndag, da blir det no nye vinnere som får et eget innlegg her på min blogg. 

  ♥ Det kommer ut en stor sommer Giveaway konkurranse, litt senere i dag på bloggen min. Med kjempe mange fine premier, så følg meg litt senere i dag. For å få med dere det, konkurransen kommer ut rundt 18-19 tiden i kveld. Det dere ser på bilde over, er  en smakebite på hva dere kan vinne på den konkurransen.

 • 26

  Den første bloggen jeg har lyst til å anbefale dere i dag, er bloggen til Benedikte Porsanger. Først må jeg bare starte å si at henne er utrolig vaker og søt, dette er en blogg jeg har lest en god stund. Å er enda en fast leser av, den dag i dag. Grunnen for det, er fordi hun er kjempe flink til å blogg, ta bilder og skrive. Hun oppdaterer bloggen sin jevnlig, med masse mote, sminke, tips, skjønnhet, mat og hennes hverdag. Hun har et fint og ryddig design, med store fine bilder. Jeg må innrømme at jeg elsker stilen hennes, henter utrolig mye innspirasjon fra henne. Hun sprer så mye glede rundt seg, jeg sitter alltid med et smil på munnen. Etter jeg har lest bloggen hennes, dette er en blogg jeg anbefaler dere alle å ta en tur innom. 

  ♥ For å komme drikte til Benedikte sin blogg, TRYKK HER 

  Den andre bloggen jeg vil anbefale dere i dag, er bloggen til Hege Kristin. Dette er også en utrolig herlig, vaker og søt jente. Som er utrolig flink til å spre glede rundt seg, hun oppdaterer bloggen sin jevnlig med henne hverdag, trening, mat, tips, råd og skjønnhet. Dette er også faktisk en blogg jeg har lest en god stund, å er enda en fast leser av. Hun har et utrolig fint design, samme som meg hehe. Jeg henter masse inspirasjon fra henne, for hun kommer alltid med gode råd og tips. Jeg liker utrolig godt at hun er så positiv, slik at det gode humøret hennes smitter over på hennes lesere. Dette er en blogg dere burde tar dere en tur innom, for henne er kjempe flink til å skrive, ta bilder og blogge. Jeg er utrolig heldig som har deg som leser, for jeg får alltid en koselig kommentar av henne. 

  ♥ For å komme direkte til Hege Kristin sin blogg, TRYKK HER 

  Ukens leser denne uken er fineste Elise, hun legger alltid igjen en hyggelig kommentar her på min blogg. Noe som gjorde at henne ble ukens leser, hun er utrolig flink til å blogge. Hun deler masse inspirasjons bilder, oppdaterer bloggen sin jevnlig. Dette er faktisk også en blogg jeg har lest i en god stund, å er enda en fast leser av. Hun er utrolig herlig og nydelige jente, som fortjener å bli ukens lesere. 

  ♥ For å komme direkte til Elise sin blogg, TRYKK HER 

 • 26

  Den første bloggen jeg vil anbefale dere i dag, er bloggen til Annika. Det er en utrolig vaker og nydelig jente, som sprer utrolig mye glede rundt seg. Dette er en blogg jeg kom over, for ikke så alt for lenge siden. Men har blitt en fast leser av, hun har et fint og ryddig design. Er flink til å oppdatere bloggen sin jevnlig, med masse fine bilder. En av grunnen for at jeg liker bloggen hennes så godt, er det at henne varierer veldig mye med innleggene sine. Hun blogger mye om mat, hennes hverdag, mote, skjønnhet, tips og anbefalinger. Dette er en blogg dere burde ta dere en tur innom, for dere kommer også til å bli smittet av den gleden henne sprer rundt seg. 

  ♥ For å komme direkte til hennes blogg, trykk her -> annikama

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c1 preset

  Den andre bloggen jeg vil anbefale dere i dag, er blogg til Cecilie Langnæs. Dette er en blogg jeg har fulgt en god stund, å er enda en fast leser av. Dette er en blogg jeg henter utrolig mye inspirasjon fra, for hun deler helt fantastiske oppskrifter. Når det kommer til mat og drikke, så trenger du litt tips til et sunnere kosthold. Er dette en blogg du burde lese, hun legger ut helt fantastiske bilder. Som får deg til å ville lage, alt henne lager. Dette er en blogg jeg kommer til å være en fast lesere av , så lenge henne holder på med den. Hun viser utrolig godt, hvor lett det er å lage sunn og god mat. Hun oppdaterer bloggen sin jevnlig, så her er det alltid noe nytt å kunne bli inspirert av. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  ♥ For å komme direkte til hennes blogg, trykk her -> cecilielangnes

  Ukens leser denne uken er fineste Linneah Dimitrova, en så nydelig dame skal man lete lenge etter. Hun er utrolig flink til å blogg, dette er en blogg jeg har vært en fast leser av. I en god stund nå, hun legger alltid igjen en hyggelig kommentar på min blogg. Noe som gjorde at henne ble ukens leser, dette er også en blogg jeg anbefaler dere å ta en tur innom. 

  ♥ For å komme direkte til hennes blogg, trykk her -> kokkefruen

 • 36

  Den første bloggen jeg har lyst til anbefale dere i dag, er bloggen til Trurid Strømford. Dette er en blogg jeg kom over for ikke så alt for lenge siden, men er blitt en fast leser av. For det første så er hun utrolig vaker, sprer utrolig mye glede rundt seg. Hun er kjempe flink til å skrive og ta bilder, oppdaterer bloggen sin jevnlig. Hun blogger om utrolig mye forskjellig, noe som gjør det enda mer interessant å lese bloggen hennes. Hun blogger om at i fra mote, sminke, trening, sunn livsstil, masse god tips og sminke. Dette er en blogg jeg henter mye inspirasjon fra, pluss at jeg henter mange gode tips fra henne. Dette er en blogg dere alle burde ta dere turen innom, for denne dama er helt fantastisk. 

   For å komme drikte til hennes blogg, trykk her -> turiiid

  Den andre bloggen jeg vil anbefale dere i dag, er bloggen til Nina Celin Osvold. Dette er en blogg jeg har lest en god stund nå, å er enda en fast leser av. Dette er en dame som er helt fantastisk, jeg har faktisk hatt en del kontakt med henne. Uten ol bloggen også, noe som har gjort at jeg har bare fått et enda bedre inntrykk av henne. Hun er bare helt nydelige jente, som jeg er så utrolig glad for at jeg har kommet i kontakt med. Hun er kjempe flink til å blogge, hun blogger også om det meste. Fra mote, tips, hennes hverdag, konkurranser, interiør og mat. Dette er en dame som sprer utrolig mye glede, dette er en blogg dere burde ta dere en tur innom. Hun har hjulpet meg utrolig mye de siste dagene, noe som bare beviser enda mer hvor herlig hun er. 

  ♥ For å komme drikte til hennes blogg, trykk her -> liveterherlig

  Ukens leser denne uken er fine Camilla, hun ble ukens leser fordi hun alltid legger igjen en koselig kommentar. Hun er utrolig herlig person, som er kjempe flink til å blogge. Jeg beundrer hennes mot til å dele, å ser utrolig opp til henne. Dette er en blogg jeg har lest lenge, å er enda er fast leser av. Hun er så utrolig fantastisk dame, som jeg er utrolig heldig som har henne som en lesere. 

  ♥ For å komme direkte til hennes blogg, trykk her -> hevhodet

  ♦ Har du en blogg som fortjener litt mer oppmerksomhet, så blir det ny konkurranse på søndag. Så da har tre nye blogger, sjansen for å vinne! 

 • 24

  SAMSUNG CSC Processed with VSCO with hb1 preset

  Den første bloggen jeg har lyst til å anbefale dere i dag, er bloggen til Amalie. Dette er en blogg jeg kom over for ikke så alt for lenge siden, men ble så utrolig inspirert av henne. Hun bor i Australia, noe jeg syns er helt utrolig fascinerende. Syns det er utrolig gøy å lese om hennes erfaringer, må si jeg er en smule sjalu på henne som for opplevde det. Hun flyttet ditt ført for å studere, i noen månder. Men så fant hun kjærligheten, å flyttet tilbake ditt. Noe jeg syns er helt utrolig tøft gjort av henne, dette er blogg dere alle burde ta dere en tur innom. Det å tørre å følge drømmene sine på den måten henne gjør, er bare noe jeg har så utrolig stor respekt for. 

  SAMSUNG CSC Processed with VSCO with hb1 preset

  ♥ For å komme direkte til hennes blogg, trykk her -> awalie

  Den andre bloggen jeg vil anbefale dere i dag, er bloggen til Kaja. Dette er en blogg jeg også kom over for ikke så lenge siden, men blitt en fast leser av. Jenta bak denne bloggen er bare 14 år, men er så utrolig flink på kjøkkenet. Henter utrolig mye innspirasjon fra henne, hun legger ut utrolig mange gode oppskrifter. Så trenger dere litt tips til hva dere kan lage, er dette bloggen dere burde ta dere en tur innom. Hun legger ut alt mulig av oppskrifter, fra mat til bakst. Jeg er utrolig imponert over hvor flink hun er, hun er også flink til å forklare hvordan man skal lage de forskjellige oppskriften. I tillegg er hun utrolig søt og herlig jente, som sprer mye glede. 

  ♥ For å komme direkte til henne blogg, trykk her -> kajasmatblogg

  Ukens leser denne uken, er fineste Tone. Som har byttet blogg plattform, for dere som ikke har fått med dere det. Hun er utrolig søt og herlig dame, som alltid legger igjen en hyggelig kommenter. Hun er kjempe flink til å blogg, ta bilder og skrive. Dette er en blogg jeg har vært en fast leser av, nesten helt siden jeg startet å blogge. Dette er en dame som sprer utrolig mye glede rundt seg, så anbefaler dere alle å ta en tur innom hennes blogg. 

  ♥ For å komme direkte til hennes blogg, trykk her -> tonevinningland

 • 26

  Den første bloggen jeg har lyst til å anbefale dere i dag, er bloggen til Silje. Hun er en utrolig nydelig og vaker jente, som sprer utrolig mye glede rundt seg. Dette er en blogg jeg hsr lest en god stund nå, å er en fast leser av. Jeg henter utrolig mye inspirasjon fra henne, noe jeg tror du og kommer til å gjøre. Hun blogger mye om mat, sunne oppskriftene, trening, hennes hverdag, tips og råd. Hun er utrolig flink når det kommer til sunn mat, hun legger ut helt fantastiske oppskrifter. Hun blogger mye om dette med å blir inspirert med trening, å leve en sunn livsstil. Hun har er fint og ryddig design, oppdaterer bloggen sin jevnlig. Hun er kjempe flink til å skrive og ta bilder, dette er en blogg dere absolutt burde ta dere en tur innom. 

  SAMSUNG CSC

  ♥ For å komme direkte til hennes blogg, trykk her -> silje

  Den andre bloggen jeg har lyst til å anbefale dere i dag, er bloggen til Vilde. Dette er også en blogg jeg er en fast leser av, å har lest i en god stund. Tror faktisk dette er en av de første bloggen jeg kom over, når jeg begynte å blogge selv. Å vært en fast lesere av siden da, hun er utrolig søt og pen jente. Som er utrolig flink til å spre det gode humøret hennes, til sine lesere. Hun blogger mye om mote, sminke, hennes hverdag, trening, mat og tips. Jeg elsker klesstilen hennes, hun er kjempe flink til å ta bilder og skrive. Hun oppdaterer bloggen sin jevnlig, å har et fint og ryddig design. Jeg henter også utrolig mye inspirasjon fra hennes blogg, noe jeg tror du også kommer til å gjøre. Dette er en blogg dere absolutt burde ta dere en tur innom, kanskje dere også blir en fast følger av den sånn som meg. 

  ♥ For å komme direkte til hennes blogg, trykk her -> f4shi0n

  Ukens lesere denne uken er Nina, en så fantastisk jente skal man lete lenge etter. Hun legger alltid igjen en koselig kommentar her på min blogg, det som gjorde at henne ble ukens leser. Hun er også kjempe flink til å blogge, så dette er også en blogg dere burde ta dere en tur innom. Hun sprer mye glede rundt seg, å er en utrolig nydelig jente. For å komme direkte til hennes blogg, trykk her -> liveterherlig  ♥ For dere som ikke vant denne uken er det ny konkurranse på søndag, hva syns du om de bloggene som vant denne uken ? 

 • 22

  Den første bloggen jeg vil anbefale dere i dag, er bloggen til Line Melbye. For det første så er hun utrolig vaker og nydelig, å kjempe flink til å blogge. Dette er en blogg jeg har leste lenge, å er enda en fast leser av. Jeg heter utrolig mye inspirasjon fra henne, så det tror jeg du også kommer til å gjøre. Hun blogger om alt mulig fra sminke, mote, tips, hennes hverdag og mat oppskrifter. Hun har et fint og ryddig design, oppdaterer bloggen sin jevnlig. Hun er utrolig flink til å varierer med forskjellig innlegg, noe som gjør det ektra spennen å lese bloggen hennes. Jeg elsker stilen hennes, hver gang jeg har vært å lest bloggen hennes. Sitter jeg alltid igjen med et stort smil, hun sprer så utrolig mye glede til sine lesere. 

  ♥ For å komme direkte til hennes blogg, trykk her -> linebmelbye

  Den andre bloggen jeg vil anbefale dere i dag, er bloggen til Frida Enger. Dette er også en blogg jeg har lest en god stund, å er enda en fast leser av. Hun er utrolig søt og vaker, som er utrolig dyktig til å blogge. Hun har er fint og ryddig design, å er flink til å oppdatere bloggen sik jevnlig. Hun blogger mye om hennes hverdag, mote, skjønnhet, sminke og tips. Hun er utrolig dyktig til å stelle negler, blir like imponert hver gang hun legger ut bilder fra det hun selv har gjort. Jeg henter utrolig mye inspirasjon fra henne, hun sprer også utrolig mye glede rundt seg. Noe som har gjort at jeg er en fast leser av bloggen hennes, hun er også flink til å variere med forskjellige innlegg. Hun er kjempe flink til å ta bilder og skrive, dette er en blogg dere burde ta dere en tur innom. 

  ♥ For å komme direkte til hennes blogg, trykk her -> frida3nger

  Ukens lesere denne uken er fineste Tone Vunong Vinningland, denne dama er bare helt fantastisk. Hun er utrolig flink til å blogge, dette er også en blogg jeg er en fast følger av. Hun legger alltid igjen en koselig kommentar her på min blogg, derfor henne ble ukens lesere. Ta dere gjerne en tur innom hennes blogg, for dette er en dame som sprer utrolig mye glede rundt seg. 

  ♥ For å komme direkte til hennes blogg, trykk her -> tvv

  ♥ For dere som ikke vant denne uken, så kommer det ny konkurranse på søndag! 

 • 14

  Den første bloggen jeg har lyst til å anbefale dere i dag, er bloggen til Pia Dursett. Hun er en utrolig vaker og nydelig jente, dette er en blogg jeg har lest en god stund. Siden første gang jeg kom over bloggen hennes, har jeg vært en fast lesere. Hun har et fint og ryddig design, hun er flink til å oppdatere bloggen sin jevnlig. Hun er flink til å variere mye med sine innlegg, hun blogger mye om mat, trening, skjønnhet, tips, hennes hverdag og mote. Hun sprer utrolig mye glede rundt seg, jeg ender alltid opp med et smil på munnen etter jeg har lest bloggen hennes. Jeg henter også mye inspirasjon fra henne, noe jeg tror dere alle kommer til å gjøre også. 

  ♥ For å komme direkte til hennes blogg, trykk her -> http://piadursett.blogg.no

  Den andre bloggen jeg vil anbefale dere i dag, er bloggen til Linda Isabella. Hun er utrolig herlig og søt dame, dette er også en blogg jeg har lest en god stund nå. Hun har et fint og ryddig design, å oppdaterer bloggen sin jevnlig noe jeg syns er viktig når man er en blogger. Dette er en mat blogg, så om dere trenger litt inspirasjon til oppskrifter. Er dette en blogg dere absolutt burde ta dere en tur innom, jeg personelig henter masse inspirasjon fra henne. Hun legger både ut mat oppskrifter, deseren og alt du kan tenke deg innen for mat. Jeg har lagret mange av oppskriftene hennes deler, hun er flink til å ta bilder og forklarer hvordan man skal lage det henne deler. 

  ♥ For å komme direkte til hennes blogg, trykk her -> http://lindaisabelle.blogg.no

  Ukens leser er fineste Linneah Dimitrova, hun er en utrolig nydelig og fantastisk dame. Som alltid legger igjen en koselig kommentar, her på min blogg. Hun er også utrolig flink til å blogg, dette er også en blogg jeg har lest en god stund. Å er en fast leser av, jeg er utrolig heldig som har henne som en leser her på min blogg. 

  ♥ For å komme direkte til hennes blogg, trykk her -> http://kokkefruen.blogg.no

  ♥ For dere som ikke vant denne uken, er det ny konkurranse på søndag så da får dere en ny mulighet for å vinne! 

 • 20

  Den første bloggen jeg har lyst til å anbefale dere i dag, er bloggen til Karianne Vilde. Dette er en blogg jeg har lest en god stund, fordi hun er utrolig flink til å blogg. Hun er kjempe vaker og sprer utrolig mye glede rundt seg, dette er en blogg jeg henter mye inspirasjon fra. Hun blogger mye om mote, hennes hverdag, ferie, sminke, mat, oppussing og tips. Jeg liker veldig godt at hun varierer så mye med innleggene sine, hun er utrolig pen og er modell. Hun er ikke redd for dele sine meninger, å er flink til å oppdatere bloggen jevnlig. Hun har et fint og ryddig design, legger ut kjempe masse fine og nydelige bilder. Dette er en blogg jeg anbefaler dere alle å ta turen innom, kanskje du også blir en fast leser av bloggen hennes som meg. 

  ♥ For å komme drikte til hennes blogg, kan dere trykke her -> http://kariannevilde.blogg.no

  Den andre bloggen jeg vil anbefale dere i dag, er bloggen til Vivel. Dette er en blogg jeg kom over for ikke så alt for lenge siden, men har blitt en fast leser av. Hun er utrolig vaker og søt jente, jeg ender alltid opp med et smil etter jeg har lest bloggen hennes. Hun blogger mye om sminke, produkter, dans, foto, mote og hennes hverdag. Hun er kjempe flink til å skrive og ta bilder, oppdaterer bloggen sin jevnlig. Hun har et fint og ryddig design, dette er også en blogg jeg henter inspirasjon fra. Dette er en blogg dere alle burde ta dere en titt innom, hun har utrolig fine antrekks bilder. Så her får dere mye av alt mulig, noenjeg liker veldig godt at man varierer mye på en blogg. 

  ♥ For å komme direkte til henne blogg, kan dere trykke her -> http://vielsk.blogg.no

  Ukens lesere er Roberta Pimentel, hun er jo bare så utrolig søt og herlige dame. Som alltid legger igjen en hyggelig kommentar, hun har også en kjempefin blogg. Dette er en blogg jeg har lest en stund nå, hun sprer så utrolig mye glede rundt seg. Dette er blogg dere absolutt burde ta dere en tur innom, for hun er en helt fantastisk dame. For å kommer drikte til hennes blogg, kan dere trykke her -> http://vielsk.blogg.no

  Vinnerene av min store Giveaway er: 

  ♥ http://waoa.blogg.no

  ♥ http://bergensergenser.blogg.no

  ♥ http://tvv.blogg.no

 • 16

  Den første bloggen jeg har lyst til å anbefale dere i dag, er bloggen til Tone Vuong Vinningland. Dette er en blogg jeg har lest lenge, å er en fast leser av. Hun er en utrolig vaker dame, som sprer så utrolig mye positivt rundt seg. Jeg blir alltid så utrolig glad når jeg leser bloggen hennes, hun legger alltid igjen en hyggelig kommentar her på min blogg. Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg kom over bloggen hennes, hun er kjempe flink til å skrive og ta bilder. Oppdaterer bloggen sin jevnlig, å har et fint og ryddig design. Dette er en blogg dere alle burde ta dere en titt innom, jeg henter mye inspirasjon fra henne. Dette er en blogg som fortjener mer oppmerksomhet, derfor var hun en av de heldig som vant denne uken. 

  ♥ For å komme direkte til hennes blogg, så trykk her -> http://tvv.blogg.no


  Den andre bloggen jeg har lyst til å anbefale dere i dag, er bloggen til Iselin Renee. Dette er også en blogg jeg har lest en god stund, å er en fast leser av. Hun er utrolig vaker og herlig dame, som er kjempe flink til å blogge. Hun har et fint og ryddig design, å oppdaterer bloggen sin jevnlig. Hun er utrolig flink til å ta bilder, blir så utrolig inspirert av henne blogg. Hun legger alltid igjen en hyggelig kommentar, noe som betyr utrolig mye for meg. Dette er en blogg dere burde ta dere en titt innom, hun blogger mye om hennes hverdag og foto. Jeg er utrolig mesunlige på hvor dyktig hun er til å ta bilder, hun sprer også utrolig mye glede rundt seg. Dette er også en blogg som fortjener mer oppmerksomhet, så ta dere en titt innom hennes utrolig fine blogg. 

  ♥ For å komme direkte til hennes blogg, trykk her -> http://iselinrenee.blogg.no

  Ukens leser er søtmomsen, hun er en fantastisk dame. Som alltid legger igjen en hyggelig kommentar her på min blogg, hun har også en kjempe fin og bra blogg. Hun legger ut helt fantastiske oppskrifter, jeg henter utrolig mye inspirasjon fra henne. Hun sprer utrolig mye glede, for å komme direkte til hennes blogg trykk her -> http://matogkakeoppskrifter.blogg.no

  ♥ Det blir ny konkurranse på søndag, hva syns dere om vinnerene denne uken? 

   

   

 • 14

  Den første bloggen jeg vil anbefale dere i dag, er bloggen til Chatrine. Dette er en blogg jeg kom over for ikke så alt for lenge siden, men blitt en fast leser av. Hun har et fint og ryddig design, kjempe flink til å skrive og ta bilder. Hun blogger mye om sminke, mote, skjønhet, tips og hennes hverdag. Jeg heter masse inspirasjon fra henne, noe jeg kan love du også kommer til å gjøre. På bloggen hennes legger hun ut masse gode tips, for huden og mote. Hun sprer utrolig godt humør, å er utrolig vaker og søt. Hun er flink til å oppdatere bloggen sik jevnlig, noe jeg syns er vedlig viktig om man er en blogger. Så anbefaler dere alle ta dere en titt innom hennes blogg. 

  ♥ For å komme drikte til hennes blogg, trykk her -> http://coverby.blogg.no

  Den andre bloggen jeg har lyst til å anbefale dere i dag, er bloggen til Viktoria Lysø. Dette er en blogg jeg har lest lenge, å er en fast leser av. Hun blogger om det meste fra pyskriatrisk helse, hennes hverdag, konkurranser og mote. Ikke bare er hun helt faktisk til å blogge, men dette er faktisk dama som lager mine headere her på bloggen. Så jeg har vært i kontakt med henne en god stund, hun fortjener absolutt å bli ukens blogg. Hun sprer utrolig mye glede rundt seg, selvom hun tar opp tøffe temaer. Dette er en blogg jeg henter masse inspirasjon fra, å jeg er evig takknemlig for hvor mye henne hjelper meg. Ta dere en titt innom denne herlig og vakre dama sin blogg. 

  ♥ For å komme direkte til hennes blogg, trykk her -> http://coverby.blogg.no

  Ukens lesere er herlige Linneah Dimitrova, hun legger alltid igjen en hyggelig kommentar. Hun er kjempe flink til å blogge, sprer utrolig godt humør. Ikke nokk med at henne alltid legger igjen en hyggelig kommentar, men jeg vant ukens blogg på hennes blogg. Noe jeg ble så utrolig glad for, dette er en vaker dame på innsiden og utsiden. Dette er også en blogg dere burde ta dere en titt innom, for å komme direkte til hennes blogg trykk her ->  http://kokkefruen.blogg.no

  ♥ Det var så utrolig koselig at mange meldte seg på, det blir ny konkurranse på søndag for dere som ikke vant denne gangen! 

 • 24

  Den første bloggen jeg har lyst til å anbefale dere i dag er bloggen som heter Runninginheels. Jeg fant desverre ikke navnet til den vakre jenta som står bak denne bloggen, men jeg syns bloggen er så utrolig bra at den fortjener å vinne uansett. Dette er en blogg jeg kom over for ikke så lenge siden, men har blitt en fast leser av. Hun er jo bare helt nydelig, hun blogger mye om mote, inspo, mat, sminke og hennes hverdag. Hun har så utrolig fin stil, blir like inspirert hver gang hun legger ut antrekks bilder. Dette er en blogg jeg henter mye glede og inspirasjon fra, dette er en blogg dere absolutt burde ta dere en tur innom. 

  ♥ For å komme direkte til hennes blogg trykk her -> http://runninginheels.blogg.no

  Den andre bloggen jeg vil anbefale dere i dag, er bloggen til Roberta Pimental. Dette er faktisk også en blogg jeg kom over for ikke så lenge siden, men har blitt en fast leser av. Hun er så utrolig vaker og nydelig dame, som sprer mye glede. Hun blogger mye om mote, hennes hverdag, mat og tips. Hun har også utrolig mange fine antrekks bilder, liker stilen hennes utrolig godt. Dette er en blogg jeg henter mye inspirasjon fra, hun er kjempe flink til å ta bilder og skrive. Hun oppdaterer bloggen sin jevnlig, å du sitter alltid igjen med et smil etter du har lest bloggen hennes. Dette er en blogg dere burde ta dere en titt innom, dette er en dame som absolutt fortjener å vinne ukens blogg. 

  ♥ For å komme direkte til hennes blogg trykk her -> http://attractions.blogg.no

  Så kommer vi over til de tre heldig vinnerene av min Giveaway, det var så utrolig gøy at det var så mange som meldte seg på. Det gjør det ekstra gøy for meg å holde slike konkurranser, syns det er så utrolig koselig å kan gi noe til bake til mine fantastiske lesere. Alle de tre heldig vinnerene, får det dere kan se på bilde sendt hjem til dere. Alle får akuratt det samme, jeg kontakter dere privat litt senere i dag for å få en adresse. Så vinnerene er: 

  ♥ http://kristipedersen.blogg.no

  ♥ http://lhhope.blogg.no

  ♥ http://f4shi0n.blogg.no

 • 4

  Den førte bloggen jeg har lyst til å anbefale dere i dag er bloggen til Elise Kriatiansen. Hun er en utrolig nydelig og pen jente, som virkeligelig sprer godt humøre. Dette er en blogg jeg har lest en god stund, å er en fast følger av. Hun er utrolig flink til å variere med innleggene sine, hun blogger mye om mote, sminke, skjønhet, tips, mat og hennes hverdag. Hun har et fint og ryddig design, hun er flink til å skrive og ta bilder. Hun er oppdaterer bloggen sin jevnlig, og sprer utrolig godt humøre. Jeg sitter alltid med et smil når jeg er inne på bloggen hennes, jeg henter utrolig mye inspirasjon fra henne. Så dette er en blogg dere alle burde ta dere en titt innom. 

  ♥ For å komme dirkete til hennes blogg, trykk her -> http://elisekri.blogg.no

  Den andre bloggen jeg har lyst til å anbefale dere i dag er bloggen til Maria Elisabeth. Hun er en utrolig søt og herlig jente, som er utrolig flink til å blogge. Dette er en blogg jeg kom over for ikke så alt for lenge siden, men har nå blitt en fast leser av. Hun blogger om veldig mye forskjellig, alt i fra mote, sminke, mat, hennes hverdag, skjønhet og masse inspirasjon. Jeg henter også utrolig mye inspirasjon fra henne, å ender alltid opp med et smil når jeg har vært innom bloggen hennes. Hun er flink til å oppdatere bloggen sin, å har et utrolig fint design. Hun er også flink til å skrive og ta bilder, noe jeg syns gjør at bloggen hennes er utrolig bra. Jeg har lagret meg noen av oppskriftene henne har lagt, ta dere en titt innom hennes blogg. 

  ♥ For å komme direkte til hennes blogg, trykk her -> http://mariajansen.blogg.no

  Ukens leser er Tone Vuong Vinningland, en utrolig herlig og nydelig dame. Som alltid legger igjen en hyggelig kommentar her på min blogg, noe som gjør at henne vant ukens leser. Hun er kjempe flink til å blogg, dette er en blogg jeg har lest lenge. Å henter masse inspirasjon av, hun sprer utrolig mye glede rundt seg. For å komme drikte til hennes blogg, trykk her -> http://tvv.blogg.no

  ♥ For dere som ikke vant denne uken, kommer det ut en ny konkurranse på søndag. Hva syns dere om vinnerene, er det noen av disse bloggene du leser ? 

   

 • 18

  Den første bloggen jeg har lyst til å anbefale dere i dag er bloggen til Hermine Austad. Dette er en blogg jeg har lest en stund, jeg henter utrolig mye inspirasjon fra henne. Hun blogger mye om sminke, produkt anbefalinger, mote og hennes hverdag. Hun er utrolig flink til å blogge og ta bilder, dette er en skjønhets blogg. Så på hennes blogg finner dere mye om skjønhet, dette er absolutt en blogg dere burde ta dere en titt på. Hun er utrolig pen og vaker, hun har et fint og ryddig design. Hun er også flink til å oppdatere bloggen jevnlig, dette er en blogg jeg er en fast leser av. 

  ♥ For å komme direkte til hennes blogg trykk her -> http://hermineaustad.blogg.no

  Den andre bloggen jeg vil anbefale dere i dag er bloggen til Tone Vuong Vinningland. Dette er en så fantastisk dame, at hun fortjener å bli plukket ut en gang til. Dette er en blogg jeg har lest en god stund, å er en fast følger av. Hun er utrolig nydelig og pen dame, som sprer utrolig mye glede. Hun har et fint og ryddig design, kjempe flink til å skrive og oppdaterer bloggen sin jevnlig. Hun legger alltid igjen en hyggelig kommentar her på min blogg, noe som bare beviser at hun er en like nydelig innvendig som det hun er utvendig. Dette er en blogg dere alle burde ta dere en titt innom, jeg henter mye inspirasjon fra henne. 

  ♥ For å komme direkte til hennes blogg trykk her -> http://tvv.blogg.no

  ♥ Ukens leser er herligste Therese Bråthen, hun er så utrolig herlig dame. Hun legger alltid igjen en hyggelig kommentar, ta dere gjerne en titt innom denne fantastiske dama sin blogg ved å trykke her -> http://tib.blogg.no

   

 • 12

  Den første bloggen jeg har lyst til å anbefale dere i dag er bloggen til Hanna Sund. Hun begynnte å blogge for ikke så lenge siden, men jeg syns hun er kjempe flink. Hun varierer mye med innleggene sine, alt i fra mote, tips, hennes hverdag, mat og mye inspirasjon. Hun er utrolig vaker og nydelig dame, som er flink til å ta bilder og skrive. Dette er en blogg jeg tror kommer til å nå langt, hun har et fint og ryddig design. Hun er også flink til å oppdatere bloggen sin jevnlig, jeg liker utrolig godt at hun blogger om så mye forskjellig. 

  ♥ For å komme direkte til hennes blogg trykk her -> http://hannasund.blogg.no

  Den andre bloggen jeg har lyst til å anbefale dere i dag er bloggen til Oda Marie. Hun er utrolig pen og søt jente, som er kjempe flink til å blogge. Dette er en beauty blogg, så hun blogger mye om sminke, hår, skjønnhet, tips og mote. Jeg heter utrolig mye inspirasjon fra henne, hun er kjempe flink med sminke. Legger ut innlegg der du kan lære mye om sminke, hun legger også ut forskjellig sminke metoder og hvordan produkter henne bruker. Dette er en blogg dere burde ta dere en titt innom, kan love dere at dere også finne inspirasjon fra henne. 

  ♥ For å komme drikte til hennes blogg trykk her -> http://beautymarie.blogg.no

  ♥ Ukens lesere er Yvonne og Terje, de har en kjempe fin blogg. De leger alltid igjen en hyggelig kommentar, noe jeg setter utrolig stor pris på. Ta dere gjerne en titt innom dems sin blogg ved å trykke her -> http://fyst.blogg.no

   

   

 • 12

  Den første bloggen jeg har lyst til å anbefale dere i dag er bloggen til Andrine Setsaas. For såret første er hun utrolig vaker og søt, dette er en blogg jeg kom over for ikke så lenge siden. Men blitt en fast lesere, hun er kjempe flink til å blogge. Hun blogger mye om konkurranser, hennes interesser, mote, tips og samarbeid. Hun er kjempe flink til å ta bilder og skrive, hun har et ryddig og fint  design på bloggen. Må bare si at jeg elsker stilen hennes, jeg henter utrolig mye inspirasjon fra henne. Dette er absolutt en blogg dere burde ta dere en tur innom, for den er utrolig bra. 

  ♥ For å komme dirket til hennes blogg trykke her -> http://andrinesetsaas.blogg.no

  Den andre bloggen jeg vil anbefale dere i dag er bloggen til Ida Øverland. For det første må jeg bare si at hun er utrolig pen og fantastisk, dette er en blogg jeg har lest en stund. Å jeg er ofte innom bloggen hennes fordi jeg finner så mye inspirasjon fra henne. Hun blogger mye om mote, sminke, hennes hverdag, mat og masse gode tips. Hun sprer mye glede, jeg sitter alltid igjen med et smil når jeg har vært innom bloggen hennes. Hun er kjempe flink til å ta bilder og skrive, dette er en blogg dere absolutt burde ta dere en titt innom. Hun har et fint design, å oppdaterer bloggen sin ofte. 

   For å komme direkte til hennes blogg trykk her -> http://idaoverland.blogg.no

  ♥ Ukens leser er fineste Bitte Louise, hun er en helt fantastisk dame. Hun har en kjempe fin blogg, legger alltid igjen en koselig komentar. For å komme direkte til hennes blogg, trykk her -> http://bittelouise.blogg.no

  ♥ For dere som ikke vant denne uken, er det ny konkurransen på søndag! 

 • 24

  Den første bloggen jeg har lyst til å anbefale dere i dag er bloggen til Benedicte Arntzen. Dette er en blogg jeg kom over for ikke så veldig lenge siden, men har blitt en fast følger. Hun er utrolig pen og vaker, samtidig som hun har et fint og ryddig design. Hun blogger om det meste fra mote, sminke, reise og hennes hverdag. Dette er en blogg jeg absolutt vil anbefale dere å ta en titt innom, jeg henter masse insperasjon fra henne. Hun legger ofte ut dagens antrekk, å har en utrolig bra stil. Hun er kjempe flink til å skrive og ta bilder, hun oppdaterer også bloggen sin jevnlig. 

  ♥ For å komme direkte til hennes blogg trykk her -> http://benedicteal.blogg.no 

  Den andre bloggen jeg vil anbefale dere er bloggen til Bitte-Louise. En så herlig dame skal man lete lenge etter, hun er kjempe flink til å blogge. Kjempen søt og pen, har et ryddig design. Hun blogger mye om mote, sminke, hennes hverdag og lager masse vlogg. Henter masse inspirasjon fra henne, dette er en blogg jeg har følgt lenge. Jeg sitter alltid igjen med et smil etter jeg har vært å lest bloggen hennes, hun sprer utrolig mye glede rundt seg. Hun legger ofte igjen en kjempe hyggelig kommentar, dette er en blogg dere alle burde ta dere en titt innom. 

  ♥ For å komme direkte til henne blogg trykk her -> http://bittelouise.blogg.no

  ♥ Ukens lesere er Søtmomsen, hun legger alltid igjen en hyggelig kommentar. Hun legger ut masse fantastiske oppskrifter, hun er en kjempe flink kokk. For å komme direkte til hennes blogg trykk her -> http://matogkakeoppskrifter.blogg.no

  ♥ For dere som ikke vant denne uken, kommer det ny konkurranse på søndag! 

   

 • 20  Den første bloggen jeg har lyst til å anbefale dere i dag, er bloggen til fineste Cassandra Lysgård. Dette er en blogg jeg har lest en god stund nå, er enda en fast leser av hennes blogg. Hun har et fint og ryddig design, kjempe flink til å skrive og ta bilder. Hun blogger mye om mote, mat, hennes hverdag, mamma rollen og en del tabu temaer. En av grunnen for at jeg liker hennes blogg så godt, er fordi hun varierer masse med innleggene sine. Hun er også flink til å oppdatere bloggen sin jevnlig, så er hun bare død vaker. Dette er blogg dere absolutt burde ta dere en tur innom, jeg heter utrolig mye inspirasjon fra denne nydelige dama!    For å komme direkte til hennes blogg trykk her -> http://mammacass.blogg.no  Den andre bloggen jeg har lyst til å anbefale dere i dag, er bloggen til Runa. Dette er en blogg jeg henter utrolig mye inspirasjon når det kommer til bake verden, hun deler helt fantastiske oppskrifter. Med masse bilder og gode beskrivelser på hvordan du skal lage det henne deler, jeg har hentet en del oppskrifter fra hennes blogg. Dette er en blogg dere absolutt burde ta dere en titt innom, jeg kan love dere at dere de lyst til å begynne å bake.  Hun blogger mest om oppskrifter, både sunne og usunne. Så her finner dere noe som passer for en hver smak, samtidig er hun en kjempe snill og herlig dame.    For å komme direkte til hennes blogg trykk her -> http://wannabebakeblogger.blogg.no  ♥ Ukens lesere en herligste Tone, hun har en kjempe fin blogg som jeg har vært en fast følger av. Samtidig som hun er kjempe flink til å legge igjen en hyggelig kommentar, ta dere en titt innom denne flotte dame sin blogg ved å trykke her -> http://tvv.blogg.no

  ♥ For dere som ikke vant denne uken, så er det ny konkurranse på søndag. Det innlegget kommer ut kl 10:00, så da er det bare å melde seg på! 

 • 20  Den første bloggen jeg har lyst til å anbefale dere er bloggen til Tonje Gilje. Hun er en utrolig vaker og søt jente, som er kjempe flink til å blogge. Dette er en blogg jeg kom over for ikke så veldig lenge siden, men jeg blir utrolig inspirert av henne. Hun er kjempe flink til å ta bilder og skrive, hun blogger mye om mote, sminke, hennes hverdag og foto. Hun har et fint og ryddig design, dette er en blogg jeg absolutt har blitt en fast leser av. Så vis henne litt kjærlighet å ta dere en tur innom bloggen hennes, kan lover der at dere alle kommer til å finne inspirasjon.   ♥ For å komme direkte til hennes blogg trykk her ->   Den andre bloggen jeg har lyst til å anbefale dere er bloggen til Kristine Lunde Flotve. Dette er også faktisk en blogg jeg nylig kom over, men ble fort en fast leser. Hun er utrolig pen og nydelig jente, som blogger om det meste fra mote, sminke, hennes hverdag, oppskrifter, tips og triks. Dette er faktisk en blogg jeg har hentet mange oppskrifter fra når det gjelder mat, jeg blir også utrolig inspirert av bloggen hennes. Hun er flink til å skrive og ta bilder, dette er blogg dere burde ta dere en tur innom.   ♥ For å komme direkte til hennes blogg trykk her -> http://kristinee.blogg.no  ♥ Ukens lesere er fineste Therese Bråthen, hun legger alltid igjen en utrolig din kommentar. Hun har også en kjempe fin blogg, for å komme direkte til hennes blogg trykk her -> http://tib.blogg.no

 • 20

  ♥ husk at det blir ny konkurranse neste søndag, så vant du ikke denne gangen så er det en ny mulighet da. Så ikke gi opp, kansje du blir den heldig neste ukes!   Den første bloggen jeg har lyst til å anbefale dere denne uken er bloggen til Pia Dursett. Dette er en blogg jeg kom over for ikke så alt for lenge siden, men jeg har blitt en fast leser. Hun er utrolig nydelig vaker dame, som gir meg utrolig mye inspirasjon. En ting jeg jeg la merke til med en gang er at hun har et fint og ryddig design, masse fine og lyse bilder. Hun blogger mye om trening, mat, mote, DIY, skjønnhet, hennes hverdag, og masse tips og triks. Dette er en dama med bein i nesa noe jeg liker utrolig godt, hun er ikke redd for å dele sine tanker om meninger. Dette er en blogg dere absolutt burde ta dere en tur innom, kan live dere at dere sitter igjen med et smil og masse ny inspirasjon.   ♥ For å komme direkte til hennes blogg trykk her -> http://piadursett.blogg.no  Den andre bloggen jeg har lyst til å anbefale dere denne uken er bloggen til Alice Eimhjellen. Dette er en blogg jeg har lest en stund, grunnen for det er fordi hun er en fantastisk blogger. Hun er utrolig herlig og pen dame, humøret hennes smitter over på meg hver gang jeg lesere bloggen hennes. Hun blogger mye om mat, hennes hverdag, skjønnhet, mote, masse tips og triks. Hun tar kjempe fine bilder, å skriver utrolig bra, dette er også en blogg dere kommer til å hente masse inspirasjon fra. Må bare si at hun legger ut fantastiske oppskrifter på mat, må erlig innrømme at jeg har stjelt en del gode i ideer når det kommer til mat verden fra henne. Så ta dere en titt innom bloggen til denne fantastiske dama.  ♥ For å komme drikke til hennes blogg trykk her -> http://aliceveim.blogg.no  Ukens lesere er søtmomsen, hun legger alltid igjen en hyggelig komentar. Noe som jeg setter utrolig stor pris på, besøk denne fantastiske dame på sin blogg -> http://matogkakeoppskrifter.blogg.no

 • 18  Den første bloggen jeg har lyst til å anbefale dere er bloggen til Aleksandra. for det første hun er utrolig vaker og pen, dette er en blogg jeg har lest lenge. Jeg henter alltid utrolig mye inspirasjon fra henne, hun er utrolig flink til å oppdatere bloggen jevnlig. Noe jeg syns er utrolig viktig, hun er kjempe flink til å skrive og ta bilder. Hun blogger mye om mote, tips, hennes hverdag, treningen og skjønnhet. Hun har et fint og ryddig design, sprer mye glede. Dette er en blogg dere absolutt burde ta dere en tur innom, jeg er enda en fast leser av hennes sin blogg. 


   For å komme direkte til hennes blogg ->  http://aleksi.blogg.no  Blogg nr to jeg vil anbefale dere er bloggen til Elise Kristiansen. Hun er en utrolig nydelig og pen dame, som man alltid sitter igjen med et sil etter man har vært innom bloggen hennes. Dette er faktisk også en blogg jeg har lest lenge, å er enda en fast leser. Hun blogger mye om mote, sminke, skjønnhet, fotografi og hennes hverdag. Hun har også et ryddig og pent design, flink til å oppdatere bloggen jevnlig. Dette er en blogg jeg kan live dere at dere også kommer til å hente inspirasjon fra, hun er kjempe flink til å ta bilder og skrive.


  ♦For å komme direkte til hennes blogg -> http://elisekri.blogg.no  Ukens lesere er Mariel, hun er en super herlig dame. Legger alltid igjen en hyggelig kommentar, ta dere en titt innom hennes blogg -> http://marielsuper.blogg.no
   

 • 14

  Den første bloggen jeg vil anbefale dere er bloggen til Cassandra Lysgård. Hun er utrolig vaker og søt, dette er en av de bloggene jeg har lest helt siden jeg begynnte å blogge. Hun er kjempe flink til å ta bilder og skrive, hun er veldig god på å oppdatere bloggen jevnlig. Hun blogger om alt fra tabu temaer, sminke, antrekk, hennes hverdag og det å være mor. Jeg finner utrolig mye insperasjon fra henne, smilet hennes smitter veldig så du sitter igjen med et smil etter å ha lest henne sin blogg. Hun er utrolig herlig, legger alltid igjen en hyggelig kommentar. Dette er absolutt en blogg dere burde ta turen innom, bare se på dama hun er så pen. (litt misunnelig der altså hehe) 

  ♥ For å komme direkte til hennes blogg TRYKK HER!

   

  Blogg nr to jeg vil anbefale dere er bloggen til Tone Vuong Vinningland. Dette er også en helt fantastisk dama, hun er så utrolig vaker og herlig. Dette er også en blogg jeg har lest en god stund, hun er kjempe flink til å skrive. Hun er også veldig flink til å oppdater bloggen sin jevnlig, noe jeg syns er veldig viktig når man blogger. Hun blogger om alt i fra hennes hverdag, mote, konkurranser og familie livet. Dette er også en dama som får deg til å sitte igjen med et smil, blir alltid glad etter jeg har lest hennes blogg. Dette er en blogg jeg absolutt vil anbefale dere og ta en tur innom, hun legger også igjen fine og koselige kommentarer. 


  ♥ For å komme direkte til hennes blogg TRYKK HER!

 • 14

  Den første bloggen jeg har lyst til å anbefale dere er bloggen til Sofie Nyheim Golgoon, dette er en blogg jeg kommer over for ikke så alt for lenge siden. Men jeg ble fort en fast leser av bloggen hennes, grunnen for det er at hun er kjempe flink til å blogge. Hun er utrolig vaker og nydelig dame, som gir meg mye insperasjon. Hun blogger om alt i fra mat, trening, hennes hverdag, mote, masse tips og alt annet. Hun er utrolig flink til å ta bilder, i tillegg til å skrive. Finner alltid mye inspirasjon når jeg er innom hennes blogg, så dette er en blogg dere absolutt burde ta dere turen innom. 


  ♥ For å komme dirkete til hennes blogg TRYKK HER

  Blogg nr to jeg vil anbefale dere er bloggen til Kirsti Pedersen, dette er en blogg jeg har lest siden jeg startet å blogge. Hun er utrolig flink til å blogge, varierer mye med sine innlegg. Dette er en av de bloggene jeg faktisk er innom mest, henter så utrolig mye inspirasjon fra denne dama. Hun er utrolig vaker og søt, hennes gode humør smitter utrolig over når man leser bloggen hennes. Hun blogger om alt mulig fra sminke, mote, hennes hverdag, mat og masse gode tips. Dette er blogg dere burde lese om dere ikke allerede gjør det, hun er utrolig flink til å ta bilder. 

  ♥ For å komme direkte til hennes blogg TRYKK HER

  ♥ Ukens leser er Helene Nordvik, hun legger alltid igjen en hyggelig kommentar og er kjempe flink til blogge. Dette er super herlig og pen dame, for å komme direkte til hennes blogg TRYKK HER

 • 20

  Den første bloggen jeg anbefale dere er bloggen til Andrine Setsaas, hun er litt "ny" i blogg verden. Så jeg kom over hennes blogg for noen uker siden, å har blitt en fast leser siden. Hun er utrolig pen og vaker, hun holder mange konkurranser på sin blogg. Så om du liker å vinne fine ting, burde dere ta dere en titt om hennes blogg. Hun blogger mye om tips, mote og hennes interesser. Jeg henter mye inspirasjon fra henne, hun er kjempe flink til å blogge. 

  ♥ for å komme dirkete til hennes blogg TRYKK HER


   

  Blogg nr to jeg vil anbefale dere er bloggen til Vilde, hun er utrolig vaker og herlig dame. Dette er en blogg jeg har lest lenge, å er en fast følger av. Hun blogger mye om mote, skjønnhet, trening og hennes hverdag. Hun har en utrolig fin stil, henter utrolig mye inspirasjon fra henne. Dette er absolutt en mote blogg alle burde lese, man sitter alltid igjen med et stort smil etter man har vært på bloggen hennes. Hun skriver utrolig bra og er enda flinkere til å ta bilder, dette er en av mine favoritt blogger. 

  ♥ For å komme direkte til hennes blogg TRYKK HER

  ♥ ukens leser er fineste Tone, hun legger alltid igjen en hyggelig kommentar og er kjempe flink til å blogge. Ta dere en titt innom hennes blogg ved å TRYKK HER, så kommer du direkte. 

 • 22

  Den første bloggen jeg vil anbefale dere er blogger til Karina Larsen. Hun er utrolig vaker og pen, dette er en blogg jeg har lest en stund. Jeg henter masse insperasjon fra henne, hun er flink til skrive og ta bilder. Hun blogger mye om mote, sminke, mat, hennes hverdag og gir masse gode tips og råd. Dette er en blogg dere absolutt burde ta dere en titt innom, dette er en av de bloggene jeg ført var innom en gang å måtte innom igjen. Hun har en utrolig fin klem stil, å legger ofte ute gode tips om både sminke og mote. Dette er en blogg jeg kan love dere at dere vil finne inspirasjon, så vis henne litt kjærlighet å ta dere en tur innom hennes blogg. 

  For å komme dirkete til hennes blogg TRYKK HER

   

  Blogg nr to jeg vil anbefale dere er bloggen til Emilie. Dette er en dama med bein i nisa, jeg beundrer henne så mye. Hun er en gutt født i feil kropp, som jobber sin vei ut for å kunne leve som en jente. Dette er noe jeg syns er utrolig sterk av henne, å tørre å blogge om dette åpent. Hun fortjener virkelig litt skyt, hun har også en kjempe fin blogg. Jeg henter utrolig mye inspirasjon fra henne, hun er virkelig en fantastisk dame. Dette er også en blogg jeg har lest lenge, å er en fast leverer av. Ta dere gjerne en titt innom hennes blogg, jeg kan love dere at dere kommer til å se hvor fantastisk hun er. Hun er også utrolig flink til å legge igjen en hygelig komentar, noe jeg syns er viktig i denne blogg verden. Hun er virkelig en nydelig og pen dame, som jeg heier på.


  For å komme direkte til hennes blogg TRYKK HER

   


  ♥ Ukens leser er Elise, hun legger alltid igjen en utrolig fin komentar for å komme til hennes blogg TRYKK HER